|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2101 |
BAN stały
|
Dot.: Jak oczarować mężczyznę po raz drugi, czyli walka o szczęście
Ciapulinka to ja order poproszę
![]() Ogólnie to mnie cholera bierze! On jeszcze jest teraz na GG. Ale zaraz ja znikam. Kurna, czemu On tego piwa nie proponuje. Przecież już środa ![]() ![]() Też się przyzwyczaiłam do zielonej Brukselki ![]() ![]() Anulek zagadałaś Go już o to spotkanie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2102 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Izaa mam identyczne myśli i obawy tylko bez "żałosna" daj spokój to jest jak byś się sama upokarzała ! Nie możesz tak o sobie mówić .Jeszcze do niego nie pisałam zresztą nie było go, muszę pomyśleć jak napisać i to już będzie ostatnia próba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2103 |
BAN stały
|
Czuję się żałośnie, bo nic zrobić nie mogę.
Ale koniec o tym, w razie czego to Go zmuszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2104 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2105 |
BAN stały
|
Anulek,poszukaj w temacie o opisach na gg
![]() Izus,mi się wydaje,że on nie zaproponuje w tym tygodniu tego spotkania...Że to było takie grzecznościowe gadanie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2106 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2107 |
Zakorzenienie
|
Mysle tak jak Magda,jesli on caly czas milczy wątpie,ze 1 zaproponuje spotkanie ni z gruszki ni z pietruszki.A Ty Izo bron Boze nie dopytuj o to.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2108 |
BAN stały
|
Nie dopytuję. Milczę.
Ale nie wiem czy jak minie ten tydzień, czy nie wybuchnę ![]() Edit: Nie wytrzymałam. Weszłam na GG i On też wszedł po chwili. Odezwałam się. Zero dumy chyba mam ![]() - ma pracę super płatną - jest zalatany, stale gdzieś - jedzie na tydzień nad morze z kumplami - potem w październiku być może za granicę do ciepłych krajów Powiedział mi też, że Jego życie się zmieniło... Ogólnie jest Mu super ![]() Przestałam się łudzić na cokolwiek. Nasze stosunki są tak nautralne, że aż się chcę wymiotować ![]() Jest mi trochę przykro. Ale czego ja się niby miałam spodziewać. Prawda jest taka, że On jest zafascynowany M. i życiem, które teraz prowadzi... A nich Mu się wiedzie. Nic już nie będzie. Na urodziny wyślę Mu smsa grzecznościowego. Z tym smsem zamierzam ten kontakt zakończyć całkowicie. Nie będę się komuś w życie z butami pchała. Nie zamierzałam mostów palić, ale chyba inaczej się nie uwolnię od tego. Ale chcę to też z klasą zrobić. Błagać o powrót nie zamierzam, ale w kłótki, złości też nie zakończę tej znajomości. Jest mi strasznie ciężko teraz. Ale mam jasność. Tak widocznie miało być. Nie wyzywajcie mnie mocno. Same dobrze wiedziałyście, że nie mam na co liczyć. I tak Wam dziękuję, ze tyle nadzieji we mnie wlałyście. Już wystarczająco długo ''trzymałyście mnie za rączkę'' i mówiłyście, że może jeszcze będzie dobrze... Teraz mi powiedzcie, że będzie dobrze w moim życiu, że się odkocham... Edytowane przez Izaluka Czas edycji: 2007-06-20 o 15:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2110 |
Rozeznanie
|
![]()
izka
![]() ![]() ![]() glowa do gory dziewczyno!!! mysle ze teraz jasno i klarownie czujesz ze to juz koniec!! ja polecam ci piosenke kombii-slady ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2111 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2112 |
BAN stały
|
Ta kretyńska pioseknka Kombii jeszcze bardziej mnie dobija. Jedyne co mi się przypomina to to, że jeszcze przed rozstaniem leżeliśmy przy niej przytuleni, a mi jakoś łzy pociekły. On nie powiedział wtedy nic. Tylko przytulił. To chyba wisiało w powietrzu.
Wiem dobrze, że nie ma co roztrząsać, że życie idzie dalej. I są niby plusy rozstania... Ale nie jest mi łatwo ![]() Nowa miłość? Nie zamierzam się zakochiwać. On był moim pierwszym facetem, którego tak naprawdę pokochałam... 20 lat czekałam na takiego faceta. I to było najlepsze 17 miesięcy w moim życiu... Nie chcę żadnej nowej miłości... Zresztą kto by mnie chciał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2113 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2114 |
BAN stały
|
To czekamy Jula z niecierpliwością
![]() ![]() A teraz u P. znowu w opisie M. ![]() Chwilkę mnie poskręcało, bo zazdrośnik jestem, ale już mi to fyra koło dupska. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2115 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2116 |
Rozeznanie
|
![]()
eh izka bo ci order odbiore
![]() ![]() ![]() a moze boa-bo to juz odeszlo?? eh no nie wiem co by jeszcze polecic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2117 |
Zadomowienie
|
dziekuje za pozdrowionka..egzam poszedl...mam nadzieje ze fobrze bo na tym wydziale nic nigdy nie wiadomo...nawet kiedy odpowei sie na wwszystkie pytania
![]() ![]() aaa kermit the frog jest ekstra ale jak wszyscy maja zdjecionka to ja tez zachcialam to sobie "pstryklam" i mam ![]() aaa.. umieram....ide spac...chce juz wakacje :P
"jesli wypowiesz cos dobrego, na tym sie skonczy. Jesli wypowiesz cos zlego, na pewno sie spelni." Edytowane przez brukselka Czas edycji: 2007-06-21 o 11:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2118 |
Zakorzenienie
|
Od razu zaznaczam zebyscie mnie nie posadzaly ze jestem jakas glupia czy cos:/he gdy gadalismy na gg wyglupial sie troche i gadal jakies sprosne rzeczy.Mowil zebym zadzwonila, to hmmm...
![]() ![]() Potem gdy sie troche wyglupialismy,powiedzial ....: ...uwielbiam Cie... Powiedzial to tak,ze jestem tego w 1000000% pewna ze tak jest. Po chwili zapytalam czy rzeczywiscie tak jest,a on powiedzial ze TAK.Gdy zapytalam sie go,czy to tylko to co do mnie czuje ,to odp.ze nie. Ale ze mi nie powie,bo nie chce i nie moze.Powiedzial ze nie chce o tym gadac,bo poradzil sobie jakos z tym ale ze jak bedzie do tego wracal to to wroci do niego, ze znowu sie zakocha...po jakims czasie jakos sie zmienil...zaczal mowic ze nie chce miec nikogo..ze ja sama nie wiem czego chce,ze nawet to ze nie wiem na ile przyjechalam swiadczy o tym ...nie powiedzialam mu ze zostaje tu dla niego...chce mu to wszystko powiedziec jak sie z nim zobacze.Powiedzial,ze pewnie bylo by nam super razem przez pare miesiecy ,a potem znowu by mi sie cos odwidzialo,i znowu by dostal kose ode mnie. Ze o czym ja w ogole mysle,ze jak ja sobie to niby wyobrazam? ze zamieszkamy razem, bedziemy bez papierow w tym kraju...ze jemu samemu jest ciezko a co dopiero we dwojke...(ale widzicie czyli cos tam sobie juz o tym myslal,skoro tak powiedzial ![]() Mowil tez o....yyyyy....no judging please...tym ze ze mna bylo mu najlepiej,ze strasznie chcialby mnie dotykac i kochac sie ze mna...mowil to takim glosem...ze hoho ![]() dziewczyny...nie wiem co o tym myslec...najpierw mowi ,ze mnie uwielbia,ze nie tylko to czuje...a potem broni sie...mowi ze nie chce miec nikogo...powiedzial tez,ze raz go juz zranilam i ze drugi raz tego nie chce... Boze...ja musze go jakos do siebie przekonac... ![]()
![]() |
#2119 |
Rozeznanie
|
![]()
hejka
![]() julka dla mnie sprawa prosta chlopak kocha cie po uszy i walczy miedzy namietnocia(miloscia)a rozumem (wmawia sobie) przekonasz go na realu wedlug mnie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2120 |
Rozeznanie
|
![]()
aaa kermit the frog jest za***isty...a teraz..ale terazjest moja podobizna
![]() brukselko ja tam widze co innego ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2121 | |
BAN stały
|
Cytat:
zgadzam sie calkowicie ![]() ![]() szczesciara ...... a ja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2122 |
BAN stały
|
Jula musicie się spotkać
![]() ![]() Martina oj Ty, Ty ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2123 |
Konto usunięte
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2124 |
BAN stały
|
Co jest Aniu? Odezwał się na gg czy nie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2125 |
Konto usunięte
|
oczywiscie nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2126 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ah.. izulko wczoraj nie mialam czasu przeczytac wszystkich wiadomosci.. teraz siedze w pizamce i nadrabiam... wiem dokladnie jak sie czujesz..kiedy widzisz ze nie mozesz nic poradzic, ze tamto sie skonczylo a ty nie mozesz nikogo winic..sciskam cie starsznie mocno i nie pozwol sobie zeby smutek i cynizm tak cie przezarl jak mnie... wiecie jaki ze mnie down... przeczytalam dzis w gazecie artykul miedzy czasie leciala piosenka ani dabrowskiej "musisz wierzyc" i wybuchlam placzem... ![]() oh..julko.. co ci trzeba wiecej tlumaczyc..on cie bardzo kochal i musial strasznie cierpiec po rozstaniu z toba...musisz mu poweidziec dlaczego tam jestes i o swoich uczuciach i ze to on wlasnie jest ten jedyny, pOwOdZeNiA
![]() |
![]() |
#2127 |
BAN stały
|
Dzięki Brukselko
![]() Ogólnie przegrałam swoją sprawę. Nie zakończy się tak jak u Ash. Mój P. widocznie już dawno temu mnie nie kochał skoro teraz jest Mu tak łatwo. Szkoda mi tylko tych wielu pięknych chwil, które mogły być jeszcze między nami i tego, że już nigdy Go nie dotknę, nie pocałuje... Widocznie tak miało się stać. U mnie chyba jeszcze długo smutek będzie tańczył z radością. Jeszcze nikt mnie tak nie zranił. I to najbliższa osoba ![]() Ciekawe jak tam nasza Jamaica sobie radzi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2128 |
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny....
myslalam ze zadzwoni wczoraj wieczorem,ale nie...nawet na gronie byl tylko o 21.Pewnie poszedl sie bawic.. ![]() Kocham go, spotkam sie z nim i zrobie wszystko,zeby go odzyskac ![]() dzieki za wsparcie Kochane moje ![]()
![]() |
#2129 |
Konto usunięte
|
Julka chyba tylko Tobie uda się odzyskać TŻ... widać że coś do Ciebie czuje. U mnie szkoda słów...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2130 |
BAN stały
|
Smutno mi dziewczynki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:04.