![]() |
#2101 |
Zakorzenienie
|
Dot.: WYPRZEDAŻE 2007/2008 - zbiorczy
A wiecie może jaka jest sytuacja w Graffice w Rzeszowie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2102 | |
Raczkowanie
|
Dot.: WYPRZEDAŻE 2007 - zbiorczy
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a bylam wlasnie 27 kiedy wyprzedaze dopiero sie zaczynaly a tu juz dziewczyny pisaly ze w sklepach typu Zara, Bershka, stradivarius pustki... poza tym czarnych kurteczek to juz na pewno nie bedzie ;/ a na allegro patrzylas??? sa na pewno... tylko cena z 300 zl na bank.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2103 |
Zadomowienie
|
Ja bylam dzisiaj, ale nie we wszystkich sklepach i tak:
w Promodzie trudno kupic cos ciekawego ponizej 100 zl ![]() ![]() w Orsayu jest kilka dlugich wieszakow, z reguly w rozmairze 40-42 i same odpady bylam jeszcze w Reserved, ale zahaczylam okiem na ceny i z reguly obnizki sa nie wieksze niz 20 % kilka sztuk bylo po 50 % ale ekspedientka powiedziala mi, ze pod koniec stycznia bedzie 70 % ![]() looknelam jeszcze na Morgan --tez nic ciekawego w Monnari, Simple i Solarze nie bylam, bo dzis nie mialam ze soba wiekszej gotowki wiec wolalam nie wchodzic, ale wybieram sie tam po weekendzie ![]() Moim zdaniem te wypzredaze obejmuja same resztki, w zadnym sklepie nie zauwazylam ladnych ciuchow z kolekcji jesiennych ![]()
![]() |
#2104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2105 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: Wyprzedaz 2008
Cytat:
Cytat:
ooo zgadzam sie z Wami ![]() aaa slyszalyscie plotki, ze podobno Galerie maja nam otworzyc, zeby ludzie do Krk nie jezdzili na zakupy??? hehehe ciekaaaawe ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2106 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny , a jak wygląda sytuacja w Reserved w Częstochowie? (Real)...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2107 |
Rozeznanie
|
może wiecie do jakich sklepów jest najlepiej wybrać sie na przeceny kozaków????
![]() ![]()
![]() |
#2108 |
Rozeznanie
|
ja byłam wczoraj w galerii krakowskej:
H&M zupełnie nic ciekawego,jakieś przedpotopowe ciuchy z kolekcji letniej i jeszcze kilku lat...na biżuterii też nic ładnego ![]() cubus sporo rzeczy przecenionych,np takie tuniko-sweterki za 49 zł,przeceniona ładna bielizna ale ciężko o swój rozmiar deichmann nie warto nawet zaglądać,NIC ciekawego ![]() new yorker warto zajrzeć,ale bałagan straszny,raczej dla cierpliwych ![]() ![]() reservedprzeceny może nie powalające bo około 30-50 % ale ładne rzeczy,zwłaszcza spódnice ![]() ![]() ![]() bershka straszny bajzel,ciuchy na ziemi,kolejki masakryczne ale szczerze nic mi sie nie spodobało ![]() stradivarius tak jak w bershce (kolejki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2109 |
Zakorzenienie
|
Heh tyle osób tu tak dokładnie opisuje swoje wrażenia, że ja też się wyprodukuje
![]() Relacja z Galerii Krakowskiej z środy z godziny 19:30- 21( tu byłam z chłopakiem i ciężko było mi robić zakupy bo marudził ![]() W oba te dni nie było ludzi, żadnych kolejek tłumów przy kasach i przymierzalniach. Zresztą najlepiej zawsze iść albo rano albo wieczorem. no to po kolei: DEICHMANN- wg mnie nic nie było, przecenione parę modeli kozaków i jakiś modeli kozaków, niektóre nawet z bardzo starych kolekcji CUBUS-zawsze tam coś kupię, fajne swetry i były wtedy wszystkie rozmiarówki, oprócz tego jakieś resztki bielizny i koszulek zwykłych i bardziej sylwestrowych itp H&M-porażka, parę wieszaków, które były już przed świętami, wszystko przebrane ale generalnie jakieś brzydkie ciuszki i chyba wiszące tam już wieki i nie chcące się im sprzedać BERSHKA-najwięcej koszulek, topów,sweterków itp , dużo tego i widziałam pełną rozmiarówkę także jak ktoś lubi ich ciuchy to polecam MANGO-same resztki, poprzebierane wszystko ale na pewno da się znaleźć jakieś perełki ![]() STRADIVARIUS-zdecydowanie mój faworyt, dużo fajnych ciuszków, dodatków ( codziennie dokładają), fajne ceny, kupiłam sobie torebki po 39,9zł, koszulki 24,9 itp, akcesoria od 9,9 zł, zegarki 24,9 RESERVED- nie lubię tego sklepu, kupuje tam tylko torebki , więc i tym razem nic mi się nie podobało, ale przecen dużo, tylko z fajnymi torbami marnie NEW YORKER - dla ludzi o mocnych nerwach, ja szybko uciekłam ![]() C&A-parę wieszaków nie widziałam nic fajnego, było też kilka płaszczy, kurtek np płaszcze 149 zł, kurtki 69 zł więc jak ktoś szuka to warto zajrzeć PULL & BEAR-jak dla mnie kiepsko, mało rzeczy i w ogóle ( może coś dołożą) CARRY- nie widziałam nic fajnego, a jak już było coś ok to przecenione np o 20 zł DIVERSE-część przecenionych rzeczy, torebki w stałych cenach nieobniżone
![]() |
#2110 |
Raczkowanie
|
Odnośnie Carry w Galerii Krakowskiej: upatrzyłam tam niedawno kamizelke puchowke, była za 119 zł. Myślę sobie - poczekam na wyprzedaż, zobaczę ile przecenią. Wchodzę tam wczoraj, patrze, a tam na metce przekreślona cena 140 zł
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak był te przeceny 50% to upatrzyłam sobie torebkę, normalnie kosztowała 69,9 zł to myślę, sobie 35 zł biorę. Była jednak gigantyczna kolejka do kasy i nie chciało mi się stać, a że nie narzekam na brak torebek to sobie darowałam Idę ostatnio do Diversa zobaczyć czy je przecenili a tam na metce cena 89,9 zł przekreślona i pisze, że teraz 69, 9 zł. Druga sprawa kupiłam we wrześniu w Diversie na wyprzedaży torebkę za 39,9 zł a teraz widzę ją w cenie 49,9 zł i niby też wyprzedaż;/;/
![]() |
![]() |
#2112 |
Rozeznanie
|
A był ktoś w ciągu ostatnich 3 dni w Silesii w Katowicach??
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2113 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2114 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2115 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2116 |
Zakorzenienie
|
BIG STAR DO 70%
Nic ciekawego tam dla siebie nie widziałam. Niedawno kupowałam spodnie. 200 zł przecenione na 120 zł (ja po tej standardowej ![]()
![]() |
#2117 |
Raczkowanie
|
dlatego na ten 'szal' wyprzedazy trzeba baaaardzo uwazac ;>
to najlepszy czas na te ich... chwyty :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2118 |
Raczkowanie
|
No właśnie. Bo coś nie chce mi się wierzyć w te ich 80% - owe wyprzedaże na sam koniec sezonu.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2119 |
Zakorzenienie
|
Miałam podobne wrażenie, kiedy weszłam do sklepu Trolla. Wszystko co przecenione to jakieś takie brzydkie, 2 ładne rzeczy, które mi się spodobały 'jeszcze nie'.
![]()
![]() |
#2120 |
Raczkowanie
|
te ich scieme z wyprzedazami zauwazaja wlasnie tylko osoby, ktore albo czesto bywaja w tych sklepach i widzialy ceny albo te, ktore orientuja sie cos nie cos w kolekcjach.... wtedy widac ile razy wyprzedaja rzeczy pochadzacej z letniej kolekcji z przed dwoch lat :P
za to to niezly haczyk na ludzi ktorzy wpadaja do sklepow i widzac krzykliwe metki SALE kupuja bez opamietania bo TANSZE :P hehehe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2121 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2122 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie
Dziewczyny już tu kiedyś pisały, że trzeba uważać na wyprzedażach Ja osobiście robię zakupy regularnie co miesiąc i często odwiedzam sklepy więc generalnie nie daję się nabrać na jakieś pseudo obniżki itp. Wkurza mnie jednak i to bardzo to oszukiwanie ludzi!
![]() |
#2123 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wszystko zalezy od polityki danego koncernu odziezowego ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2124 |
Rozeznanie
|
![]()
ładna mi polityka..
![]() Za godzine idę do Centrum Handlowego..postaram się uważac i zdam relację ![]() ![]()
![]() |
#2125 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
No coz tak juz jest ![]() Watpie ze cokolwiek to zmieni ![]()
![]() |
![]() |
#2126 |
Zadomowienie
|
Tegoroczne wyprzedaże uważam za kompetnie nieudane.
Brak fajnych ubrań, obniżki obejmują jedynie jakieś przedpotopowe resztki. W Cubusie i Mango widziałam kilka fajnych rzeczy i chyba tylko tam. Kiedy zaczną się przceny CAŁEJ kolekcji zimowej, a nie tylko najgorszych szmat? Przecież niedługo powinna wchodzić kolekcja wiosna / lato, a na razie widziałam tylko pojedyncze wieszaki z takimi ubraniami.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2127 |
Rozeznanie
|
Wiecie moze dziewczyny , gdzie we Wrocku jest sklep Calliope ?, z tego co przeczytalam to jest to sklep z linii Terranovy
a jak wiecie to czy sa tam jakies wyprzedaze? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2129 |
Raczkowanie
|
1. Calliope- ten sklep był w Tesco na Bielanach ale jakiś czas temu zlikwidowali.
2. Wczoraj byłam w Arkadach Wrocławskich w New Yorkerze i byłam mile zaskoczona mało klientów ( ani jedna przymierzalnia nie była zajęta i ani jednej osoby w kolejce do kasy ) i prawie wszystko w obniżonej cenie ![]() ![]() ![]() 3. W sklepie Mexx ( w Magnolii) było na czerwona na metce, że przeceniono z 229 zł na 229 zł więc zapytałam ekspedientkę co to za obniżka a ona że to nie jest obniżka tylko "my sprawdzaliśmy ceny", cokolwiek to miało oznaczać to dość spore wprowadzanie klienta w błąd. 4. Nawet w Zarze dali ubrania z letniej kolekcji (potwierdzam ten fakt), ale oni to wogóle przegieli. Tydzień przed wyprzedażami wystawili ubrania z tamtego roku ( ja widziałam t-shirty), po zeszłorocznej cenie i kiedy zapytałam o inne kolory pani powiedziała że bedą, bo to nowa kolekcja, to skoro taka nowa to dlaczego ja taki t-shirt miałam już w wakacje? 5.W housie nie oszukują, ale czasem pracownicy przez przypadek złe ceny naklejają i wszystko wyjaśnia się przy kasie, już w kilku sklepach miałam miłą niespodziankę przy kasie ![]() 6. W diversie torebki są czesto bardzo podobne i różnią się tylko kolorem logo więc może Wam się tylko wydawać że to te same :P pozdrawiam
![]() |
#2130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Także jestem pewna na 100000%
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:34.