![]() |
#2101 |
Przyczajenie
|
Dot.: Mój instruktor jazdy
aniuniaww mam coreczke z poprzedniego zwiazku. A on traktuje ją jak wlasną
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2102 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2103 |
Raczkowanie
|
Głupie, niegłupie. Ale znając życie to większość z nas nie zareagowała na to "dotykanie". Tylko pewnie dziwnie się poczuło, dziwnie popatrzyło i tyle. A tutaj wielkie "o rany boskie" jakie to złe...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2104 |
Przyczajenie
|
Przeczytałam tu już tyle historii, i niektóre są bardzo podobne do mojej. No tak i czy to jest aż tak bardzo typowa sytuacja. Ja na początku nie lubiłam mojego instruktora który jest 13 lat starszy z czasem stał mi się bliski. Oczywiście z jego strony dużo komplementów itd. Nie miałam za bardzo z kim o tej sytuacji porozmawiać a z każdą godziną byłam coraz bardziej zauroczona. Czekałam na każdą jazdę aby tylko go zobaczyć porozmawiać pośmiać się. Sama nie wiem co o tym myśleć. Teraz gdy już zdałam prawo jazdy tęsknie za nim. On czasami do mnie dzwoni, piszemy ze sobą. Niestety będę jeszcze przez miesiąc za granicą 600 km to jednak za daleko żeby wpaść tam na chwile. Miałam w sumie okazję go odwiedzić po zadaniu prawka, ale bałam się, nie chciałam mu przeszkadzać. Ja nie wiem czy on chce mnie zobaczyć a on zapewne nie wie co ja myślę na ten temat ( nic nie jest jasne ) zapewne to taka typowa relacja nauczyciel - uczennica + dobry bajer, a młoda głupia czuje się raz doceniona. Jestem już na siebie zła bo stał się dla mnie za bardzo ważną osobą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2105 |
Przyczajenie
|
chce sie was poradzic co mam zrobic, bo tesknie za instruktorem. kolejna jazde mam dopiero w piatek, a chcialabym z nim pogadac i go uslyszec. o co moge go zapytac jak zadzwonie, macie jakeis pomysly? moze go zapytam czy byl w kinie na czyms tam, bo chcialabym zobaczyc to moze sam zaproponuje, ale chce go jeszcze wczesniej uslyszec, nie wiem co mam zapytac, z czym zadzwonic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2106 |
Przyczajenie
|
Dziewczyno czym ty się martwisz? że on ma 27 lat a ty 18.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2107 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2108 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2109 |
Przyczajenie
|
Jaki bliski mi temat. Mam 18 lat, Mateusz 25. I ja i on jesteśmy wolni. Nie będę pisać szczegółów.
Od pierwszej jazdy coś zaiskrzyło, był bardzo miły i cierpliwy...jadąc już z inną kursantką zwracał się do mnie i nie był aż tak miły dla niej jak do mnie.Z każdym kolejnym spotkaniem coraz więcej sygnałów pokazujących zainteresowanie. W czwartek miałam jazdę i było czuć między nami chemie,nie tylko ja to widziałam ale także znajomi którzy na chwile byli w naszej obecności. W niedziele nagle się coś zmieniło, był miły jak zawsze ale jakiś nerwowy i narwany. Dzisiaj gadaliśmy jak zwykle i czasem nawet on zaczynał rozmowę niestety w większości nawiązujących do jazdy. Nie było tych spojrzeń w oczy i uroczych uśmiechów. Mamy sporo wspólnych zainteresowań. Przed nie odbierał telefonów,wyciszał dźwięk teraz odbiera i się umawia...czuję się w moim towarzystwie swobodnie,zresztą ja w jego także. Nie wiem co odwaliłam,co robić dalej. Jestem ponoć atrakcyjną dziewczyną ale z olejem w głowie, z mnóstwem zainteresowań i nie interesującą się przelotną znajomością. A może on takiej szukał?Pierwszy raz takie coś mi się zdarza...nie pomyślałabym,że nagle ktoś obcy może stać się kimś bliskim. Jeszcze 8 godzin jazdy z nim i nie wiem co robić dalej.Odnalazłam go na facebooku,wysłać mu zaproszenie? Edytowane przez Kursantka18 Czas edycji: 2012-08-18 o 12:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2110 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2111 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#2112 |
Przyczajenie
|
Nie wydaję mi się abym coś nadinterpretowała . On mnie wyraźnie podrywał,na szczęścia ja sięgnęłam po rozum do głowy i miałam dystans. Wysłał mi zaproszenie na facebooka gdzie znajomych ma garstkę. Zdarzyło mu się zapomnieć odwieźć inną kursantkę ,która siedziała na tylnim siedzeniu, ciągle mnie chwalił(co było trochę uciążliwe),droczył się,rozmawialiśmy o wszystkim ...jak rówieśnicy. Wczoraj biedna dziewczyna nie umiała wjechać na parking a ten zamiast jej pomóc szczerzył się do mnie po czym uderzyła w samochód. Co chciałam i gdzie chciałam jechać to jechałam. Był o mnie zazdrosny,wypytywał o sprawy prywatne....i wiele podobnych sytuacji
Chciał ze mną spędzić czas prywatnie. Miałam porównanie i do nikogo taki nie był. Jednak przemyślałam sobie wszystko...naprawdę dogadywaliśmy się b.dobrze więc jeżeli on chciałbym ciągnąć znajomość dalej to nie mam nic przeciwko ale tylko na stopie koleżenskim. Wczoraj miałam z nim ostatnią jazdę ![]() kierowniczka ośrodka dziś mi powiedziała,że słyszała od M bardzo dużo o mnie dobrego... '' Ty lepiej jeździsz ode mnie,musisz mnie nauczyć''. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2113 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2114 |
Raczkowanie
|
Wiem co to znaczy. Też niedawno miałam jazdy,w sumie jeszcze będę miała ale ze starszym facetem.
Mimo tego,że mam chłopaka którego kocham i z którym mam wspólne plany na przyszlość ,to spodobał mi się instruktor jazdy... ![]() Był super... a serce strasznie mi zawaliło kiedy podał mi swój numer żeby dać mu znać czy zdałam egzamin... napisałam ( że nie oczywiście ![]() To jest zwykłe zauroczenie ktore szybko mija. A teraz mile Go wspominam. Nie był tylko dobrym instruktorem,ale i znakomitym człowiekiem,jednak mojego faceta nie zamieniłabym na żadnego innego ![]()
![]() |
#2115 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Pan instruktor nie jest profesjonalistą tylko bawidamkiem, a Ty poczułaś się wyróżniona, bo inna kursantka wyrżnęła przy Tobie samochodem... A największy ubaw miała kierowniczka ośrodka, jak jej opowiadał, że robisz do niego maślane oczy... To co powiedziała do Ciebie - to nie było cool, to była ironia ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2116 |
Zadomowienie
|
Nadinterpretacja. Umysł widzi to co chce widzieć.
Z moim instruktorem również miałem dobry kontakt, cały czas rozmawialiśmy, a to o przepisach ruchu drogowego, o pracy, zainteresowaniach, naszych związkach. Kiedyś odwiózł mnie do domu. Była masa śmiechu, poza nauką. No i co z tego? A nic z tego. Instruktor oprócz pracy, którą wykonuje w głównej mierze automatycznie, nudzi się. W kółko, przez 30h to samo. I tak ileśset razy w ciągu roku. W związku z tym rozmawia o wszystkim i niczym. Jest miły, bo i dlaczego miałby być zimny? To rozładowuje stres. Płacą mu nie tylko za nauczanie, ale również ma przekonać kursanta (swoim zachowaniem) aby polecił szkołę.
![]() |
#2117 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() W temacie - nadinterpretacja na nadinterpretacji, dziewczyny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2118 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A tu dwie wtyczki. Iskier by z tego nie było. ![]()
![]() |
![]() |
#2119 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2120 |
Zadomowienie
|
No wiesz?! Dobrze mi z moim drążkiem.
Zmiany biegów. Dirty clutch - Wirujące sprzęgło ![]()
![]() |
#2121 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2122 |
Raczkowanie
|
haha też tak miałam
![]() Mój insruktor 26 , młodybóg z cholernym poczuciem chumoru ![]() ![]() ![]() Ha tylko czekałam na jazdy i o niczym innym nie myślałam . Zawsze w czasie jazd jechaliśmy do maka ![]() No , ale cóż skończyły się jazdy to i miłość się skończyła hehehehe ![]() ![]() Co masz zrobić ? nic he ciesz się , że jeździsz z fajnym kolesiem tylko pamiętaj żeby skupić się na jazdach. Ja kilka razy zrobiłam z siebie totalnego głąba bo byłam tak zapatrzona w niego ,że nie zauważałam czy czerwone światło czy musze pierszeństwa ustąpić. Później stwierdziłąm , że pokaże się z tej dobrej strony i skupie się na jeździe co łatwe nie było , ale jarało mnie jak mnie chwalił a nie śmiał się , że jeżdże w niektórych momentach jak pirat drogowy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2123 |
Przyczajenie
|
ehhhhhhhhh dziewczyny
![]() czytam Wasze posty i zaczynam żałować, że robiąc prawko na "bike'a" nie poszukałem sobie jakiejś fajnej Pani Instruktor ![]() na samochód już mam niestety :-( ale w każdym razie jeśli któraś z Was będzie chciała się jeszcze doszkolić to chętnie udostępnię swoja "tojotkę". |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2124 |
Przyczajenie
|
Próbowałam już raz odpowiadać w tym wątku, spróbuję raz jeszcze.
Po przeczytaniu tego wątku mam do was pytanie, czy w takim razie spotykanie się z instruktorem ma jakiś sens? Czy można ich wszystkich szufladkować, czy wszyscy to podrywacze itp? Ja jestem już po kursie, i po kursie mój instruktor zaproponował, hmm, zmianę relacji. Wcześniej dobrze się dogadywaliśmy, jednak ja na nic nie liczyłam, bo zachowywał się profesjonalnie. Ale już dawno po egzaminie, a to on zawsze inicjuje kontakt, umawia się ze mną na spotkania itp. Co o tym sądzić? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2125 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2126 |
Przyczajenie
|
Hm faktycznie jak za drugim razem napisałam tego posta to pominęłam połowę tego co ważne. Tak, jest wolny, inaczej w ogóle nie brałabym go pod uwagę.
Jasne że mi się podoba, ale podczas kursu ja niczego nie zaczynałam, żadnych flirtów itp. zwłaszcza, że on też niczego takiego nie robił. Chociaż miło nam się spędzało czas na tych jazdach, nie powiem. Do tej pory jednak z postów dziewczyn wynikało (w większości) że było miło dopóki trwał kurs, bo instruktor sobie uprzyjemniał czas w którym ciągle jeździ tymi samymi licami itp. Każda jednak chciała czuć że ona jest wyjątkowa. I ja też, ale po przeczytaniu tego wątku po prostu nie wiem czy warto się angażować, i wolę to przemyśleć zanim za głęboko wejdę w jakiś związek. Na razie z jego inicjatywy się spotykamy, to on zrobił pierwszy krok ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2127 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2128 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2129 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2130 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:02.