Dzieciaczki styczeń 06! II - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-17, 12:39   #2101
*Niki*
Zakorzenienie

Dot.: Dzieciaczki styczeń 06! II

Monia super Szymuś mówi jaja brute
jak mi sie to podoba, jak dzieciaczki tak słodko mówią i na wszystko jakies okreslenia mają swoje
Stary 2008-03-17, 12:40   #2102
*Niki*
Zakorzenienie

acha, zapomniałam Monia dziekuje za linka
Stary 2008-03-17, 12:57   #2103
*Niki*
Zakorzenienie

Stary 2008-03-17, 17:45   #2104
Moni@
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Niki* Pokaż wiadomość
Nie ma za co NIKI Ale ładny Avek u ciebie Jak ładnie na tym wateczku
Moni@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-17, 19:09   #2105
*Niki*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Moni@ Pokaż wiadomość
Ale ładny Avek u ciebie Jak ładnie na tym wateczku

kurcze teraz dopiero zauważyłam, że mi się dubelek wyżej zrobił i to jeszcze po 17 minutach nie wiem jak to się stało

dziewczyny jakie buciki kupujecie na wiosnę dla dzieciaczków???

ja myslę nad takimi, ale nie mogę się zdecydować może Wy mi pomożecie???

http://www.allegro.pl/item324404937_..._25_od_ss.html

http://www.allegro.pl/item328841532_..._23_od_ss.html

http://www.allegro.pl/item330340363_..._24_od_ss.html

http://www.allegro.pl/item330341378_..._23_od_ss.html

jest jeszcze wiele innych które mi się podobają, ale nie będę tu tyle linków wklejać
Stary 2008-03-17, 21:12   #2106
Moni@
Zakorzenienie

Cytat:

http://www.allegro.pl/item330341378_..._23_od_ss.html
Mi sie te podobaja NIKI a najbardziej te trampeczki..słodkie sa...
Bo czarne to do spodniczek takie chyba nie bardzo..zalezy jak kto dziewczynke ubierze..ale trampeczki to takie fajne i do spodenek i do spodniczek..
Stary 2008-03-18, 08:30   #2107
abc_81
Rozeznanie

GG do abc_81

Cytat:
mojej Nikolce chyba nigdy nie minie to rozbieranie się od pasa w dół

cały czas się rozbiera i chce biegać z gołą dupcią, co ją ubiorę to zaraz ściągnie .
Niki - Wiki ma to samo. Chociaż dzisiaj sama sobie kazała założyć majteczki, ale wcześniej stała chyba z 15 minut i wybierała które
abc_81 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-03-18, 08:32   #2108
abc_81
Rozeznanie

GG do abc_81

Cytat:

te są słodkie.
pozostałe zresztą tez, ale ja wolałabym w jaśniejszych kolorach.
Stary 2008-03-18, 08:41   #2109
Moni@
Zakorzenienie

Dzien dobry

Wiesz NIKI ja kupilam ostatnio buty dla Szymka na allegro, zmierzyłam wkładke 15,5 i tak tez miały..Wczoraj przyszły wkładke maja dokładnie 15,5 a Szymek ma 1/3 buta pustego Nie wiem jak to mozliwe...Wszystkie wymiary sie zgadzaja wiec dlaczego sa tyle za duze?
Musze je sprzedac bo znow za rok beda za małe i przeleza w szafie niepotrzebnie

wkleje wam buciki ktore kupilam tydz temu skorkowe z profilowana wkładka za 60zł..Nie wiem czy to duzo czy mało...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_1992.JPG (92,0 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1993.JPG (93,1 KB, 10 załadowań)
Stary 2008-03-18, 11:06   #2110
abc_81
Rozeznanie

GG do abc_81

Moni@ butki śliczne. hmmm a cena, chyba rozsądna.

U mnie powrót zimy . W dodatku rano mi się autko zepsuło, nawet nie dojechałam do mechanika . tak myślę, że to alternator.

Wiecie Wiki ostatnio jak nie ma TŻ, to nawet nie wspomina o nim. A jak TŻ gdzieś ją chce zabrać, to ona nie chce. Ja jej nic na ojca nie mówię złego, i czasami aż się sama dziwię ile ona rozumie.

Kasia, Justyna, Iwonka, Beata czy Wy sprzątacie tak mocno przed świętami, że się nie pokazujecie?
Stary 2008-03-18, 11:09   #2111
*Niki*
Zakorzenienie

dziekuje Wam za pomoc w sprawie bucików

też mi się bardzo te tenisóweczki podobają i miałam je kupić, ale potem zobaczyłam jeszcze te adidaski w kwiatuszki i tak sobie pomyślałam, że może lepsze bedą, bo tenisówki jedynie na słoneczne suche dni, a adidaski będą ok, jakby na dworze było mokro... sama nie wiem już, ja mam zawsze taki problem z kupnem, bo nigdy nie mogę się zdecydować

popatrzę jeszcze u nas w sklepach czy nie mają fajnych butków

Monia faktycznie dziewne z tymi wkładkami, że aż tyle za duża
starą wkładkę mierzyłaś i ma tyle samo co ta nowa, a butki są za duże aż tyle?? też nie wiem jak to możliwe

pytasz czy 60 zł to dużo, wiesz jak dla mnie to dość dużo, no ale patrząc pod innym względem- że są skórzane, mają specjalne wkładki itp. to chyba takie są ceny tych lepszych butków

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-18, 11:17   #2112
*Niki*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez abc_81 Pokaż wiadomość
Moni@ butki śliczne. hmmm a cena, chyba rozsądna.

U mnie powrót zimy . W dodatku rano mi się autko zepsuło, nawet nie dojechałam do mechanika . tak myślę, że to alternator.

Wiecie Wiki ostatnio jak nie ma TŻ, to nawet nie wspomina o nim. A jak TŻ gdzieś ją chce zabrać, to ona nie chce. Ja jej nic na ojca nie mówię złego, i czasami aż się sama dziwię ile ona rozumie.

Kasia, Justyna, Iwonka, Beata czy Wy sprzątacie tak mocno przed świętami, że się nie pokazujecie?
u nas też od rana śnieg był, a teraz słońce wychodzi, zaraz chowa się za chmury i taka strasznie zmienna ta pogoda jest

od rana nie mieliśmy prądu, bo nam wymieniali słupy elektryczne, dlatego dopiero teraz się zjawiam, sprzątania za dużo nie mam, bo staram się na bieżąco zawsze sprzątac, także przed świętami myję tylko okna, a tak to robię to co zwykle, czyli kurze, odkurzanie itp
Stary 2008-03-18, 14:05   #2113
Moni@
Zakorzenienie

Cytat:
pytasz czy 60 zł to dużo, wiesz jak dla mnie to dość dużo, no ale patrząc pod innym względem- że są skórzane, mają specjalne wkładki itp. to chyba takie są ceny tych lepszych butków
NIKi u nas jest siec takich sklepów jak Urwis,,tam sa buty Bartka i Elefanta i jakies tego typu...Trzewiki na Szymka ponizej 100zł nie schodza...Babka wyciagneła mi buty z poprzedniego sezonu i mowi do mnie bedą 30% tansze bo to starsza kolekcja...Ok zmierzyłam fajne pytam ile by kosztowały a ta do mnie 129 myslałam ze ona kpi sobie ze mnie...poziekowałam i wyszłam...

I to nie chodzi o to ze zaluje dziecku dobrego bucika..ale on przeciez pochodzi w tym ok 3 m-cy i na lato wskoczy w sandałki albo adidaski i trzewiki pojda w odstawke bo na jesuen beda juz małe..
Stary 2008-03-18, 14:09   #2114
Nel70
Zadomowienie

Witajcie!
Niki te tenisóweczki super,ale ja bym zakupiła adidaski bo na więcej posłużą chodzi mi o pogodę bo tenisóweczki tylko na suche dni.
Moni jak na skórzane buciki to nie jest drogo ja Amelce kupowałam z firmy Bartek to za skórzane na zimę płaciłam 149zł.A teraz nie będę już tak drogo wydawała bo nóżka jej szybko rośnie ma już adidaski,lakiereczki i półbuciki z Deichmanna ale tylko wewnątrz skórzane.
Jastinku widzę,że nas poczytujesz,napisz co tam u Was,jak Wiki się rozwija.
Dziewczyny ale się wczoraj uśmiałam,Amelka ma w domu lalkę bez włosów i ja jej powiedziałam,że to łysa pała. Wyszłyśmy na spacerek,a idzie sąsiad łysy a Amelka na cały głos powiedziala do niego:"łysa pała".Ale numery myślałam,że się posikam ale oczywiście sąsiada przeprosiłam,ale mógł sobie pomyśleć ,że coś o nim rozmawiamy.
Byłam wczoraj u fryzjerki ,zapłaciłam 90 zł i jestem niezadowolona
Abc ja nie sprzątam bo mam lenia,a nie zglądałam bo chyba się zaraziłam od Iwonki,że za mało poświęcam czasu mojej małej i jeszcze to,że Amelcia mi ciągla mówi,że się nudzi.
U nas powróciła zimana Święta podają śnieg także nałożymy stare ciuszki,zimowe.
Nel70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-18, 16:02   #2115
*Niki*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Moni@ Pokaż wiadomość
NIKi u nas jest siec takich sklepów jak Urwis,,tam sa buty Bartka i Elefanta i jakies tego typu...Trzewiki na Szymka ponizej 100zł nie schodza...Babka wyciagneła mi buty z poprzedniego sezonu i mowi do mnie bedą 30% tansze bo to starsza kolekcja...Ok zmierzyłam fajne pytam ile by kosztowały a ta do mnie 129 myslałam ze ona kpi sobie ze mnie...poziekowałam i wyszłam...

I to nie chodzi o to ze zaluje dziecku dobrego bucika..ale on przeciez pochodzi w tym ok 3 m-cy i na lato wskoczy w sandałki albo adidaski i trzewiki pojda w odstawke bo na jesuen beda juz małe..

o rany 129 zł i to jeszcze ze zniżką 30% nieźle

Monia zgadzam się z Tobą, nie chodzi o to że się dziecku żałuje, tylko takie buciki są na jeden sezon niestety, a potem już małe

poza tym ile jest ludzi (jak np. ta twoja znajoma biedna), że po prostu ich nie stać na takie drogie butki dla dziecka , tak to jest w naszym kraju

Cytat:
Napisane przez Nel70 Pokaż wiadomość
Witajcie!
Niki te tenisóweczki super,ale ja bym zakupiła adidaski bo na więcej posłużą chodzi mi o pogodę bo tenisóweczki tylko na suche dni.
właśnie o tym samym myślę
na któreś się w końcu zdecyduję a może jeszcze jakieś inne ładne znajdę

Cytat:
Dziewczyny ale się wczoraj uśmiałam,Amelka ma w domu lalkę bez włosów i ja jej powiedziałam,że to łysa pała. Wyszłyśmy na spacerek,a idzie sąsiad łysy a Amelka na cały głos powiedziala do niego:"łysa pała".Ale numery myślałam,że się posikam ale oczywiście sąsiada przeprosiłam,ale mógł sobie pomyśleć ,że coś o nim rozmawiamy.
no to ładna aparatka z niej

Cytat:
dlaczego jesteś niezadowolona??
Stary 2008-03-18, 16:49   #2116
Moni@
Zakorzenienie

Cytat:

Dobre Nel..ale bym sie zlała ze smiechu.. Amelka brawo

A co u fryzjera sie stalo? Czemu nie jestes zadowolona???
Stary 2008-03-18, 18:45   #2117
Moni@
Zakorzenienie

Pozwolcie ze wysle buziaczka do małego Bartoszka bo dzis chyba 2 miesiace skonczył..nasza Kruszynka maleńka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: gif 215079g923g99vxm.gif (22,3 KB, 39 załadowań)
Stary 2008-03-19, 07:11   #2118
abc_81
Rozeznanie

GG do abc_81

Cytat:
Witajcie!
Nel fantastyczna Twoja mała

Dzisiaj rano niania Wiki pyta czy chce siku, a Wiki na to: "Tiki nie sika" (Wiki nie chce siku) a za moment dodała "Tiki ju sika" (Wiki już zrobiła siku).
Wczoraj moja królewna zażyczyła sobie budyń. Ugotowałam więc , nalałam w miseczkę i wystawiłam z okno, żeby szybciej wystygł. Poszłam do pokoju sie bawic z Wiki i zupełnie zapomniałam o tym budyniu. W pewnym momencie Wiki zaczęła krzyczeć : "Mama budi, budi" i biegnie do kuchni. Podsunęła krzesło do okna, wyglada za okno i mówi: "ooooo je" i brawo zaczęła bić.
Stary 2008-03-19, 07:22   #2119
Nel70
Zadomowienie

Witajcie kochane!
Niki i Moni odnośnie fryzjera to jestem niezadowolona bo nikt nie zauważył,że robiłam włosy.Od pewnego czasu robię się na blond tzn.pasemka.Ostatnio byłam przed Sylwestrem i teraz już miałam straszne odrosty.Więc się skusiłam i teraz poszłam,robiła mi 1,5 godziny a tu nic nie widać a po drugie jakiś nieciekawy blond wręcz żółte.Pop prostu muszę zmienić fryzjerkę bo ona nie umie mi zrobić jak ja sobie życzę a kasy dużo bierze.
Dziewczyny myślę o tipsach napiszcie czy warto zrobić i ile kosztuje odnowa co miesiąc i jakie najlepiej wybrać?
Dziewczynki jaki stosujecie wózek,czy Wasze maluchy lubią chodzić?
Bo planuję kupić spacerówkę parasolkę ale nie wiem czy tanią zwykłą czy trochę droższą.
Moni ale z Ciebie ciocia o każdym maluszku pamiętasz.
Malutkiemu Bartusiowi dużo zdrówka życzy Amelka z mamą.(Katesia pokaż jego aktualną fotkę).
Kasia paczka dla tej koleżanki Iwony już spakowana,po Świętach wyślę bo teraz mega kolejki na poczcie.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-19, 09:20   #2120
abc_81
Rozeznanie

GG do abc_81

Cytat:
Witajcie kochane!
Dziewczynki jaki stosujecie wózek,czy Wasze maluchy lubią chodzić?
Bo planuję kupić spacerówkę parasolkę ale nie wiem czy tanią zwykłą czy trochę droższą.
Ja dla Wiki w zeszłym roku kupiłam podobny do tego http://www.allegro.pl/item327181567_...lkagratis.html Ale na jesień już ciężko mi było w nim wozić Wiki. Bo wózek trochę waży i dziecko.
Teraz Wiki w sumie już woli na nóżkach wszędzie. Ale zastanawiam sie czy nie kupić jakies parasoleczki, tak na wszelki wypadek, jakby małej nózki czasami zabolały . O np. taki
http://www.allegro.pl/item329821812_...drive_sun.html
Cytat:
Witajcie kochane!
Dziewczyny myślę o tipsach napiszcie czy warto zrobić i ile kosztuje odnowa co miesiąc i jakie najlepiej wybrać?
Ja ci nie pomogę, bo nigdy nie miałam. Ale podłączam się pod pytanko, czy warto zrobić i ile kosztują?
Zapomniałam napisać. Ja jak mam wolną chwilkę to sobie oglądam taki kanał BBC Lifestyle (i przeważnie jakieś programy kulinarne wybieram), do tej pory Wiki zawsze sobie kazała przełączać na bajki, a wczoraj ...... oglądam właśnie program kulinarny, Wiki przychodzi to ja od razu na bajki przełączyłam i poszłam zrobić kawę. A ta mała woła mnie i daje pilot . Mówię jej, że włączyłam bajki, a ona mówi , że am. Pytam co jej zrobić jeść, a ta pokazuje na telewizor i krzyczy am.
Po chwili zastanowienia przełączyłam na ten mój kulinarny program, a ta bździągwa rozsiadła sie w fotelu, mi kazała usiąść na drugi i siedziała oglądała o tym gotowaniu, aż sie program nie skończył . Rośnie mi mała kuchareczka, że zaczyna mi pomagać w kuchni to już sie przyzwyczaiłam, książki kucharskie tez razem przegladamy, ale że interesuje się kuchnią świata to dowiedziałam sie wczoraj.
Stary 2008-03-19, 09:33   #2121
abc_81
Rozeznanie

GG do abc_81

zapomniałam dodać: u mnie znowu pada
Stary 2008-03-19, 09:55   #2122
Nel70
Zadomowienie

Abc ja właśnie planuję taki kupić u nas kosztuje w sklepie 122 zł.
Twoja Wiki to rzeczywiście kuchareczka rośnieA moja to totalny łobuz dzisiaj sama wzięła pufę skórzaną po czym z niej spadła i mocno płakała bałam się czy wstrząsu nie doznała ale na razie wszystko w porządku,muszę ją dzisiaj obserwować tak jest z żywymi dziećmi,chwila moment i coś wywiną.U nas dzisiaj chłodno ale słonecznie właśnie idziemy na huśtawki i do piaskownicy bo mnie już męczy Amelcia.
Stary 2008-03-19, 14:30   #2123
Moni@
Zakorzenienie

Cytat:
Więc się skusiłam i teraz poszłam,robiła mi 1,5 godziny a tu nic nie widać a po drugie jakiś nieciekawy blond wręcz żółte.
Nel ja kiedys tez miałam pasemka z brunetki wyszłam kiedys od fryzjera blondynka nawet...ale po okolo 4 razach robienia zaczelo sie to co u ciebie...Zołte to raz po 2 stałam sie juz prawie blondynka, wlosy zaczeły mi sianowate sie robic, a fryzjerka mowiła tak to juz bedzie bo one sa juz bardzo popalone i zołkną, bo wlos broni sie jakby przed nie straceniem swojego pigmentu i dlatego zolknie bo na sile go odbarwiamy...Wiec dałam sobie spokój z tymi pasemkami...
Po 2 kazdy mi mowił ze mnie postarzają wiec dałam sobie spokój...

Moze dla odmiany zrob sobie brazowe pasemka na to co masz..Nie myslałas o tym?

Cytat:
Nel ja nie wiem dokładnie bo ceny sa bardzo rozne...U mnie w małej miejscowosci dziewczyny ktore porobily kursy biora 80zł a w salonach w wiekszym miescie biara 100 i ponad...Zalezy jakie chcesz robic, sa zelowe, akrylowe i jakies tam...Poczytaj watek o tipsach moze bedzie ci lepiej podjac decyzje..
Ja zelowałam swoje pazurki ale wlasnie mialam isc na 5 uzupełnienie a babka mi mowi ze pazurki sa bardzo osłabione i zebysmy dały im odpoczac...I faktycznie jak sciagnełam ciezko umyc naczynia w ciepłej wodzie bo paznokcie mnie bolą...
Cytat:
Dziewczynki jaki stosujecie wózek,czy Wasze maluchy lubią chodzić?Bo planuję kupić spacerówkę parasolkę ale nie wiem czy tanią zwykłą czy trochę droższą.
Nel mam ten sam problem...Od 2 miesiecy ogladam spacerowki i zdecydowac sie nie moge...Mam w sumie tego Coneco Solar i facet mi mowił w sklepie ze lepszego nie znajde, ale ja i tak szukam..Bo ja duzo jezdze pociagiem i mi bardzo ciezko..Wiec ogladam inne..
Szukam jednak takiego by Szymek miał duze siedzisko bo on bardzo lubi spac w wozku jak gdzies jedziemy, zeby miał bude od slonca ale i pokrowiec od deszczu i na nozki zimą..bo jednak w ziemie zakupy czy cos to go zabieram..Znalazłam takie:

http://allegro.pl/item322209200_woze...s_0zl_wwa.html

http://allegro.pl/item321323143_woze...go_ekstra.html

http://allegro.pl/item320890129_woze...urier_15_.html

http://allegro.pl/item321642409_supe...szen_mars.html

ten ostatni to typowo letni wozeczek...

I z doswiadczenia wiem zeby koła miał wieksze bo parasolka na małych kołach to przekleństwo na naszych polskich chodnikach
Stary 2008-03-19, 14:41   #2124
KATESIA
Zakorzenienie

GG do KATESIA

hejka!
dziewuszki (Moniu) dziękuje za pamiec i za życzenia dla Bartunia .
Oczywiscie nie omieszkam sie nim pochwalic ..

mam do Was pytanko- jakie macie plany na święta- tzn, w tym roku robie świeta ja- i nie wiem co podac na sniadanko i kolacyjkę....poddajcie mi jakies pomysły please...

pozdrawiam

ps.sorki ze tak krótko ale wiem ze mnie rozumiecie...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1030173.JPG (27,5 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1030199.JPG (21,5 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1030227.JPG (24,7 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1030230.JPG (24,3 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1030320.JPG (27,9 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1030564.JPG (28,0 KB, 6 załadowań)

16.10.2009-start
79,8-> 78,2 ->76,8 ........do 55

KATESIA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-19, 14:47   #2125
KATESIA
Zakorzenienie

GG do KATESIA

i jeszcze ..a co jak szalec to szalec
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1030577.JPG (28,3 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1030075.JPG (99,7 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1030494.JPG (38,6 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1030395.JPG (35,4 KB, 7 załadowań)

16.10.2009-start
79,8-> 78,2 ->76,8 ........do 55

KATESIA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-19, 14:58   #2126
Moni@
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KATESIA Pokaż wiadomość
hejka!
Oczywiscie nie omieszkam sie nim pochwalic ..

mam do Was pytanko- jakie macie plany na święta- tzn, w tym roku robie świeta ja- i nie wiem co podac na sniadanko i kolacyjkę....poddajcie mi jakies pomysły please...
Katesia ale Ci zazdroszcze tego szczescia...Dzieci sa boskie a Bartus to sam miodek taki słodki

Co do swiat to ja nie pomoge Ci kochana, bo u mnie skromnie raczej ..bede tylko z siostra i standardowo, welinka, jajka, jakas sałatka..Jakies obiady w niedz i pon ..Niewiele naprawde..

Ale ja moge poprosic was o pomoc w wyborze sałatki jakiejs dobrej
Stary 2008-03-19, 17:18   #2127
*Niki*
Zakorzenienie

Katesiu buziaczki dla Bartusia

ale słodki jest
kochane masz te dzieciaczki

jak sobie radzisz??? nie jest Ci cięzko z trójką maluchów??
podziwiam Cię kochana, bo mi z dwójką czasem jest bardzo ciężko ...

co do świąt to mamy zaproszenie do teściów, więc też niewiele bedę w domu robiła, jakąś sałatkę ciasto...
NIe wiem jednak czy w święta gdziekolwiek wyjedziemy, bo Nikolka mi w nocy dziś wymiotowała całą noc przez nią nie spałam, bo stękała przez sen, budziła się, płakała, mówila że coś ją boli a ja się denerwowałam i bałam, że może znów wymiotować, miałam przygotowaną pod łóżkiem miskę, no i oka nie zmrużyłam, dlatego kiepsko się dziś czuję
Stary 2008-03-19, 17:39   #2128
iwonamysza
Zadomowienie

GG do iwonamysza

Cześć laseczki!

Nel chciałam zająć głos w sprawie tipsów. Ja nie mam typowych tipsów przyklejanych tylko żel na szablon, podobno niewiele kosmetyczek taskie robi. Większość kładzie żel na naklejonego tipsa. Ja płacę 60 zł, uzupełnienie 45 zł. Akryle kosztują u nas ok. 100-110 zł, żelowe na tipsa ok. 80 zł.

Nie będzie mnie tu przez jakiś czas na pewno, dziś mam aqua, jutro kosmetyczkę, a w piątek od razu po pracy jadę do mamy i wracamy dopiero w środę po świętach, bo mam jeszcze trochę urlopu.

Wpadłam tu do Was, żeby złożyć życzenia świąteczne, a więc przesyłam Wam kartkę.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kartka_wielkanoc-mail.jpg (88,3 KB, 13 załadowań)

iwonamysza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-19, 20:07   #2129
*Niki*
Zakorzenienie

Iwonko jaka śliczna karteczka
dziękujemy za życzonka i wzajemnie
Stary 2008-03-20, 08:52   #2130
Moni@
Zakorzenienie

Iwonko karteczka mega piekna.. Kasia jak zwykle ładna...

Ja dzis obudzilam sie z wielkim niesmakiem zimy Co za pogoda..tak to jest jak w pore nie napada kiedy na niego czas to sie w marcu i to w dzien wiosny napatoczyl..

W depresje mozna wpasc...

Ja apeluje za wywoływaniem sloneczka....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: gif 384.gif (4,9 KB, 23 załadowań)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości