![]() |
#2101 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki styczeń 06! II
Monia super Szymuś mówi
![]() ![]() jak mi sie to podoba, jak dzieciaczki tak słodko mówią i na wszystko jakies okreslenia mają swoje ![]()
![]() |
#2102 |
Zakorzenienie
|
acha, zapomniałam Monia dziekuje za linka
![]()
![]() |
#2103 |
Zakorzenienie
|
acha, zapomniałam Monia dziekuje za linka
![]()
![]() |
#2104 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2105 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() kurcze teraz dopiero zauważyłam, że mi się dubelek wyżej zrobił i to jeszcze po 17 minutach ![]() ![]() dziewczyny jakie buciki kupujecie na wiosnę dla dzieciaczków??? ja myslę nad takimi, ale nie mogę się zdecydować ![]() ![]() http://www.allegro.pl/item324404937_..._25_od_ss.html http://www.allegro.pl/item328841532_..._23_od_ss.html http://www.allegro.pl/item330340363_..._24_od_ss.html http://www.allegro.pl/item330341378_..._23_od_ss.html jest jeszcze wiele innych które mi się podobają, ale nie będę tu tyle linków wklejać ![]()
![]() |
#2106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo czarne to do spodniczek takie chyba nie bardzo..zalezy jak kto dziewczynke ubierze..ale trampeczki to takie fajne i do spodenek i do spodniczek.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2107 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2108 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
pozostałe zresztą tez, ale ja wolałabym w jaśniejszych kolorach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2109 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Wiesz NIKI ja kupilam ostatnio buty dla Szymka na allegro, zmierzyłam wkładke 15,5 i tak tez miały..Wczoraj przyszły wkładke maja dokładnie 15,5 a Szymek ma 1/3 buta pustego ![]() Musze je sprzedac bo znow za rok beda za małe i przeleza w szafie niepotrzebnie ![]() wkleje wam buciki ktore kupilam tydz temu skorkowe z profilowana wkładka za 60zł..Nie wiem czy to duzo czy mało... |
![]() ![]() |
![]() |
#2110 |
Rozeznanie
|
Moni@ butki śliczne. hmmm a cena, chyba rozsądna.
U mnie powrót zimy ![]() ![]() Wiecie Wiki ostatnio jak nie ma TŻ, to nawet nie wspomina o nim. A jak TŻ gdzieś ją chce zabrać, to ona nie chce. Ja jej nic na ojca nie mówię złego, i czasami aż się sama dziwię ile ona rozumie. Kasia, Justyna, Iwonka, Beata czy Wy sprzątacie tak mocno przed świętami, że się nie pokazujecie? |
![]() ![]() |
![]() |
#2111 |
Zakorzenienie
|
dziekuje Wam za pomoc w sprawie bucików
![]() też mi się bardzo te tenisóweczki podobają i miałam je kupić, ale potem zobaczyłam jeszcze te adidaski w kwiatuszki i tak sobie pomyślałam, że może lepsze bedą, bo tenisówki jedynie na słoneczne suche dni, a adidaski będą ok, jakby na dworze było mokro... sama nie wiem już, ja mam zawsze taki problem z kupnem, bo nigdy nie mogę się zdecydować ![]() popatrzę jeszcze u nas w sklepach czy nie mają fajnych butków Monia faktycznie dziewne z tymi wkładkami, że aż tyle za duża ![]() starą wkładkę mierzyłaś i ma tyle samo co ta nowa, a butki są za duże aż tyle?? też nie wiem jak to możliwe ![]() pytasz czy 60 zł to dużo, wiesz jak dla mnie to dość dużo, no ale patrząc pod innym względem- że są skórzane, mają specjalne wkładki itp. to chyba takie są ceny tych lepszych butków ![]()
![]() |
#2112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() od rana nie mieliśmy prądu, bo nam wymieniali słupy elektryczne, dlatego dopiero teraz się zjawiam, sprzątania za dużo nie mam, bo staram się na bieżąco zawsze sprzątac, także przed świętami myję tylko okna, a tak to robię to co zwykle, czyli kurze, odkurzanie itp ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I to nie chodzi o to ze zaluje dziecku dobrego bucika..ale on przeciez pochodzi w tym ok 3 m-cy i na lato wskoczy w sandałki albo adidaski i trzewiki pojda w odstawke bo na jesuen beda juz małe.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2114 |
Zadomowienie
|
Witajcie!
Niki te tenisóweczki super,ale ja bym zakupiła adidaski bo na więcej posłużą chodzi mi o pogodę bo tenisóweczki tylko na suche dni. Moni jak na skórzane buciki to nie jest drogo ja Amelce kupowałam z firmy Bartek to za skórzane na zimę płaciłam 149zł.A teraz nie będę już tak drogo wydawała bo nóżka jej szybko rośnie ma już adidaski,lakiereczki i półbuciki z Deichmanna ale tylko wewnątrz skórzane. Jastinku widzę,że nas poczytujesz,napisz co tam u Was,jak Wiki się rozwija. ![]() Dziewczyny ale się wczoraj uśmiałam,Amelka ma w domu lalkę bez włosów i ja jej powiedziałam,że to łysa pała. Wyszłyśmy na spacerek,a idzie sąsiad łysy a Amelka na cały głos powiedziala do niego:"łysa pała".Ale numery myślałam,że się posikam ale oczywiście sąsiada przeprosiłam,ale mógł sobie pomyśleć ,że coś o nim rozmawiamy. ![]() Byłam wczoraj u fryzjerki ,zapłaciłam 90 zł i jestem niezadowolona ![]() Abc ja nie sprzątam bo mam lenia,a nie zglądałam bo chyba się zaraziłam od Iwonki,że za mało poświęcam czasu mojej małej i jeszcze to,że Amelcia mi ciągla mówi,że się nudzi. U nas powróciła zima ![]() ![]()
#2115 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
o rany 129 zł i to jeszcze ze zniżką 30% ![]() Monia zgadzam się z Tobą, nie chodzi o to że się dziecku żałuje, tylko takie buciki są na jeden sezon niestety, a potem już małe ![]() poza tym ile jest ludzi (jak np. ta twoja znajoma biedna), że po prostu ich nie stać na takie drogie butki dla dziecka ![]() ![]() Cytat:
![]() na któreś się w końcu zdecyduję ![]() ![]() Cytat:
![]() dlaczego jesteś niezadowolona?? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co u fryzjera sie stalo? Czemu nie jestes zadowolona??? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2117 |
Zakorzenienie
|
Pozwolcie ze wysle buziaczka do małego Bartoszka bo dzis chyba 2 miesiace skonczył..nasza Kruszynka maleńka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2118 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj rano niania Wiki pyta czy chce siku, a Wiki na to: "Tiki nie sika" (Wiki nie chce siku) ![]() Wczoraj moja królewna zażyczyła sobie budyń. Ugotowałam więc , nalałam w miseczkę i wystawiłam z okno, żeby szybciej wystygł. Poszłam do pokoju sie bawic z Wiki i zupełnie zapomniałam o tym budyniu. W pewnym momencie Wiki zaczęła krzyczeć : "Mama budi, budi" i biegnie do kuchni. Podsunęła krzesło do okna, wyglada za okno i mówi: "ooooo je" i brawo zaczęła bić. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2119 |
Zadomowienie
|
Witajcie kochane!
Niki i Moni odnośnie fryzjera to jestem niezadowolona bo nikt nie zauważył,że robiłam włosy. ![]() ![]() Dziewczyny myślę o tipsach napiszcie czy warto zrobić i ile kosztuje odnowa co miesiąc i jakie najlepiej wybrać? Dziewczynki jaki stosujecie wózek,czy Wasze maluchy lubią chodzić? Bo planuję kupić spacerówkę parasolkę ale nie wiem czy tanią zwykłą czy trochę droższą. Moni ale z Ciebie ciocia o każdym maluszku pamiętasz. ![]() Malutkiemu Bartusiowi dużo zdrówka życzy Amelka z mamą.(Katesia pokaż jego aktualną fotkę). Kasia paczka dla tej koleżanki Iwony już spakowana,po Świętach wyślę bo teraz mega kolejki na poczcie.
#2120 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Teraz Wiki w sumie już woli na nóżkach wszędzie. Ale zastanawiam sie czy nie kupić jakies parasoleczki, tak na wszelki wypadek, jakby małej nózki czasami zabolały ![]() http://www.allegro.pl/item329821812_...drive_sun.html Cytat:
![]() Zapomniałam napisać. Ja jak mam wolną chwilkę to sobie oglądam taki kanał BBC Lifestyle (i przeważnie jakieś programy kulinarne wybieram), do tej pory Wiki zawsze sobie kazała przełączać na bajki, a wczoraj ...... oglądam właśnie program kulinarny, Wiki przychodzi to ja od razu na bajki przełączyłam i poszłam zrobić kawę. A ta mała woła mnie i daje pilot . Mówię jej, że włączyłam bajki, a ona mówi , że am. Pytam co jej zrobić jeść, a ta pokazuje na telewizor i krzyczy am. Po chwili zastanowienia przełączyłam na ten mój kulinarny program, a ta bździągwa rozsiadła sie w fotelu, mi kazała usiąść na drugi i siedziała oglądała o tym gotowaniu, aż sie program nie skończył . ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2121 |
Rozeznanie
|
zapomniałam dodać: u mnie znowu pada
|
![]() ![]() |
![]() |
#2122 |
Zadomowienie
|
Abc ja właśnie planuję taki kupić u nas kosztuje w sklepie 122 zł.
Twoja Wiki to rzeczywiście kuchareczka rośnie ![]()
#2123 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po 2 kazdy mi mowił ze mnie postarzają wiec dałam sobie spokój... Moze dla odmiany zrob sobie brazowe pasemka na to co masz..Nie myslałas o tym? Cytat:
Ja zelowałam swoje pazurki ale wlasnie mialam isc na 5 uzupełnienie a babka mi mowi ze pazurki sa bardzo osłabione i zebysmy dały im odpoczac...I faktycznie jak sciagnełam ciezko umyc naczynia w ciepłej wodzie bo paznokcie mnie bolą... Cytat:
Szukam jednak takiego by Szymek miał duze siedzisko bo on bardzo lubi spac w wozku jak gdzies jedziemy, zeby miał bude od slonca ale i pokrowiec od deszczu i na nozki zimą..bo jednak w ziemie zakupy czy cos to go zabieram..Znalazłam takie: http://allegro.pl/item322209200_woze...s_0zl_wwa.html http://allegro.pl/item321323143_woze...go_ekstra.html http://allegro.pl/item320890129_woze...urier_15_.html http://allegro.pl/item321642409_supe...szen_mars.html ten ostatni to typowo letni wozeczek... I z doswiadczenia wiem zeby koła miał wieksze bo parasolka na małych kołach to przekleństwo na naszych polskich chodnikach |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2124 |
Zakorzenienie
|
hejka!
dziewuszki (Moniu ![]() ![]() ![]() Oczywiscie nie omieszkam sie nim pochwalic ![]() mam do Was pytanko- jakie macie plany na święta- tzn, w tym roku robie świeta ja- i nie wiem co podac na sniadanko i kolacyjkę....poddajcie mi jakies pomysły please... pozdrawiam ![]() ps.sorki ze tak krótko ale wiem ze mnie rozumiecie...
#2125 |
Zakorzenienie
|
i jeszcze ..a co jak szalec to szalec
![]()
#2126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do swiat to ja nie pomoge Ci kochana, bo u mnie skromnie raczej ..bede tylko z siostra i standardowo, welinka, jajka, jakas sałatka..Jakies obiady w niedz i pon ..Niewiele naprawde.. Ale ja moge poprosic was o pomoc w wyborze sałatki jakiejs dobrej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2127 |
Zakorzenienie
|
Katesiu buziaczki dla Bartusia
![]() ![]() ale słodki jest ![]() kochane masz te dzieciaczki ![]() jak sobie radzisz??? nie jest Ci cięzko z trójką maluchów?? podziwiam Cię kochana, bo mi z dwójką czasem jest bardzo ciężko ... co do świąt to mamy zaproszenie do teściów, więc też niewiele bedę w domu robiła, jakąś sałatkę ciasto... NIe wiem jednak czy w święta gdziekolwiek wyjedziemy, bo Nikolka mi w nocy dziś wymiotowała ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2128 |
Zadomowienie
|
Cześć laseczki!
Nel chciałam zająć głos w sprawie tipsów. Ja nie mam typowych tipsów przyklejanych tylko żel na szablon, podobno niewiele kosmetyczek taskie robi. Większość kładzie żel na naklejonego tipsa. Ja płacę 60 zł, uzupełnienie 45 zł. Akryle kosztują u nas ok. 100-110 zł, żelowe na tipsa ok. 80 zł. Nie będzie mnie tu przez jakiś czas na pewno, dziś mam aqua, jutro kosmetyczkę, a w piątek od razu po pracy jadę do mamy i wracamy dopiero w środę po świętach, bo mam jeszcze trochę urlopu. Wpadłam tu do Was, żeby złożyć życzenia świąteczne, a więc przesyłam Wam kartkę. |
![]() ![]() |
![]() |
#2129 |
Zakorzenienie
|
Iwonko jaka śliczna karteczka
![]() dziękujemy za życzonka i wzajemnie ![]()
![]() |
#2130 |
Zakorzenienie
|
Iwonko karteczka mega piekna..
![]() Ja dzis obudzilam sie z wielkim niesmakiem zimy ![]() W depresje mozna wpasc... Ja apeluje za wywoływaniem sloneczka.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:13.