|
|
#2101 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Moda "plus size"
Dorka super te sukienki z all do którcyh podałas linki z iva kolekcji.Widziałam podobne u mnie w jednym sklepie,ale ceny zawrotne,,,tu znacznie taniej.
|
|
|
|
#2102 |
|
Rozeznanie
|
Hej, moja mama kupila kiedys swietna kiecke w rozmiarze 18 [ byly wieksze ] w sklepie taboo. Wystarczy troche tam pogrzebać a mozna znaleźć duże rozmiary w fajnych, przystepnych cenach
.
|
|
|
|
#2103 |
|
Rozeznanie
|
A ja właśnie wróciłam z przymiarki mojej sukienki i jestem miło zaskoczona. Całkiem całkiem ta kobitka szyje. W sumie chciałam troszeczke inną, ale biorąc pod uwagę jej uwagi wyszła chyba fajniejsza. I jak dobrze pójdzie w poniedziałek jadę odebrać - całe cztery dni przed weselem
|
|
|
|
#2104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2105 |
|
Zakorzenienie
|
To nie nadzieja, to wręcz obowiązek
![]() Dorka - no przewaznie tak jest, ja już tracę siły i nadzieję ;/
|
#2106 |
|
Zakorzenienie
|
włąsnie dostałam ulotki i w TAKKO od 3.07 http://www.takko-fashion.com/pl/women/maxiblue.php swietne te biale i czarne spodnie 7/8 za 30 zł duże rozmiary(42-52) musze sie przejechac u siebie mozę akurat wezme
)bo dzinsy to już troche gorąco...a te bluzki sa po 39,90 tak tak marago poprosimy o zdjęcia |
|
|
|
#2107 |
|
Zakorzenienie
|
fajne te ciuszki
moja mama stwierdzila,ze moze cos wybierze dla siebie
|
|
|
|
#2108 |
|
Zakorzenienie
|
eee, tego TAKKO u mnie nie ma
|
|
#2109 |
|
Raczkowanie
|
Witam, zgłaszam się jako kolejna plus -size
![]() no i w ramach tego, że zaczęło się ogólne wakacjowanie, mam pytanie. Przejrzałam zdjęcia stroi kąpielowych w wątku, niektóre naprawdę fajne ale czy wiecie gdzie mogę dostać coś takiego koszulka + spodenki w rozmiarze 46? Pole manewru mam dość ograniczone a wątpię żeby w zwykłych sklepach cos takiego mieli. No a jeśli chodzi ubrania codzienne, to polubiłam ostatnio cherokee, zawsze znajdę tam coś dla siebie w normalniej cenie
|
|
|
|
#2110 |
|
Zakorzenienie
|
witaj
a próbowałaś szukać w Quelle albo innych wysyłkowych? oni często mają takie stroje w dużych rozmiarach
|
#2111 |
|
Zakorzenienie
|
ja na rynku takie stroje widze, cena jakieś 50 zł. pora tym allegro.
guantanamera - kochana gratuluję ![]() Wiecie co, wczoraj zirytowana faktem, że przegrałam aukcję z kiecką, która mis ię podobała (a to rzadkość) i nawet nie była czarna tylko czekoladowa, weszłam do osiedlowego sklepu. I tak, jak kiecki były dobre/za duże w biuście i biodrach, tak absolutnie za ciasne pod biustem ;( Tak, jakby pod samym biustem miały obwód dla rozmiaru 34 ;( Jakaś makabra poprostu! A piszą, że 46/48 ;/ Miałam ochotę zabijać ![]() A te ciuchy z Takko to można zamówić skądś?
|
#2112 |
|
Zakorzenienie
|
mowia ze duzy biust to atut, jak widac jezeli chodzi o ciuchy jest kiepsko
|
|
|
|
#2113 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Szklane.oko ja mogę polecić Ci na allegro sprzedawce, który ma ciekawe i fajne stroje dwuczęściowe w większych rozmiarach i w rozsądnych cenach. Spróbuj poszukać u niego http://www.allegro.pl/show_user_auct...656&gr_id=5449 Dzięki temu wątkowi dobrałam dla siebie w końcu dobry rozmiar biustonosza i podpisze się pod słowami guantanamery duży biust nie zawsze jest dobry.
|
|
|
#2114 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym sobie chciała znaleźc strój taki gdzie stanik byłby wg rozmiarówki biuściastych
Bo z takich standardowych to zazwyczaj mi w którąś stronę "wypływa", a jak mniejszy to za małe miski :/W Cubusie widziałam prześliczny, ale 75E największa miska, a tyci tyci brakowało.... F byłaby idealna ale nie mają (oczywiscie wg biusciastych powinnam nosic 70G ale na strój w rozsądnej cenie w takim rozmiarze nie liczę). |
|
|
|
#2115 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam dziś sobie sportowe sandały. Wygodne i co najważniejsze raczej na tęższą nogę
Nie grzeszą może zbytnim pięknem, ale na zwykłe wyjście z domu do sklepu czy gdzieś będą idealne.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2116 |
|
Zakorzenienie
|
Wesele i po weselu...Zlapalam welon
|
|
|
|
#2117 |
|
Zakorzenienie
|
ooooo gratulacje!!!
|
#2118 |
|
Zakorzenienie
|
jak się bawiłaś?
ehhhh ja też bym na jakieś weselichos ię wybrała...
|
#2119 |
|
Zakorzenienie
|
chilanes nie mam pojęcia czy zamówić mozna , u mnie jest sklep <od niedawna> http://www.takko-fashion.com/pl/filialen/filialen.php zobacz czy u Ciebie w miescie jest
moze akurat oć sie na wesel zakciewa ( choć i u mnie tez tak troche hehe ale tylko do jakiejś bliższej panny młodej )szklane oko witojcie )u mnie ze stanikami zawsze to samoo jak dobre pod biustem to miska mała wylewa sie z jednej albo z drugiej :/ nie ale w końcu musze się wybrać do gorseciarki moze jakiejś no anulciak85 gratulujemy
|
|
|
|
#2120 |
|
Zakorzenienie
|
hmm
|
#2121 |
|
Zakorzenienie
|
trochę propozycji
|
#2122 |
|
Zakorzenienie
|
w końcu wątek modowy...
|
#2123 |
|
Zakorzenienie
|
mam nadzieję, że się nie powtarza
|
#2124 |
|
Zakorzenienie
|
przydała by mis ię bielizna, oczywiście w sklepach o rozmiarze 85 E 80 F nie słyszeli ... ;/ dla nich 100 B to to samo!
|
#2125 |
|
Zakorzenienie
|
naszło mnie na szukanie
|
#2126 |
|
Zakorzenienie
|
chilanes, pierwsza sukienka którą wkleiłaś jest boossssskaaaaaaa
ta w takie skośne paseczki. ja chcę taką!!!! to przypadkowe zdjęcie z Internetu czy z jakiegoś sklepu on-line?
|
#2127 |
|
Zakorzenienie
|
hej Laski! ja dawno sie nie przejmowalam ze mam rozmiar plus i co do wygladu to sie nie czepiam bo wiem ze mozna ladnie wygladac w rozmiarze plus a konkretnie u mnie 46. ale.. zdrowie... poszlam wczoraj do lekarza, podejrzewa niedoczynnosc tarczycy, mam za wysokie cisnienie i tetno ;( dzis robilam ekg jutro pozostale badania
zdolowana jestem swoja waga ;( nie ze wzgledu na wyglad tylko na zdrowie i komfort zycia- nogi mnie u gory obcieraja, przetarly mi sie w kroku drugie nowe spodnie ;( masakra ;(
|
|
|
|
#2128 |
|
Raczkowanie
|
dzieki za odpowiedzi, muszę się ostro wziąć za szukanie
![]() a propo plazowania: wszyskie z http://www.swimsuitsforall.com/ |
|
|
|
#2129 |
|
Wtajemniczenie
|
Kupiłam dwa kostiumy kąpielowe, lecą do mnie z ebaya. Na zdjęciach bardzo mi się podobają, mam nadzieję, że będą dobre (i takie ładne, jak na zdjęciach):
|
|
|
|
#2130 |
|
Zakorzenienie
|
madzia_g a miałaś jakieś objawy niedoczynności? Bo ja chyba też powinnam na badania pójśc.
chilanes zaszalałaś Ta pierwsza sukienka tez mi się megapodoba ![]() margaterka02 ten drugi jest prześliczny
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:04.

.

Bo z takich standardowych to zazwyczaj mi w którąś stronę "wypływa", a jak mniejszy to za małe miski :/
( choć i u mnie tez tak troche hehe ale tylko do jakiejś bliższej panny młodej
ta w takie skośne paseczki. ja chcę taką!!!! to przypadkowe zdjęcie z Internetu czy z jakiegoś sklepu on-line?