![]() |
#2101 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe Tableciary plotkary :-)
Cytat:
Gizelciu dobrze ze masz oparcie w mamie
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2102 |
Zadomowienie
|
Emi zdjecia wysylam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2103 |
Zadomowienie
|
kachula nigdy nie przypuszczalam ze rozmowa z mama moze tak czlowiekowi pomoc..nigdy nie mialysmy dobrego kontaktu..teraz zaluje..
..Tomek jest na dole..chyba pije razem z Nimi..zostawil mnie sama z Oliwia..eh..brak mi slow.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciesze sie ze moglas kochana porozmawiac z mama,moze warto bylo by porozmawiac z mama o Twoich problemach z mezem,zawsze bedxzie miala na niego oko i w razie czego zawsze Wam(Tobie i Olisi)pomoze
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2105 |
Zakorzenienie
|
Ray widze ze sie pojawilas,mowilas ze spaciu idziesz wiec co tu jeszcze robisz?pewnie Zuzia spac mamusi nie daje i kopie w zeberka hihi
![]() ![]() |
![]() |
#2106 |
Zakorzenienie
|
Emi cieszę się, że synek już lepiej się czuje
![]() Nikitko trzymam kciuki żeby Michałkowi dobrze poszło na konkursir matematycznym ![]() Ja22 czkawka małej nie powinna Cię martwić a wręcz cieszyć. Czkawka w życiu płodowym to ćwiczenie mięśni przepony i płuc. Im więcej fasolki ćwiczą(czyli im częściej mają czkawkę) tym lepiej się przygotowują do samodzielnego oddychania po porodzie. ![]() A ja zaraz idę do pracy i mam nadzieję, że wrócę o normalnej porze a nie tak jak wczoraj... ![]() W końcu domem też się muszę zająć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzieki Kasiu ![]() ![]() W czwartek czeka go znowu laryngolog bo nasza doktorowa go obejrzała dokładnie i powiedziała ze ucho jej sie nie podoba i musi laryngolog zobaczyc i leczenie dac odpowiednie, ciesze sie ze do niej poszłam jedyny lekarz jakiemu ufam i jeszcze sie nie zawiodłam, hihih moze dlatego ze Pani doktor ma na imie Kasia ![]() Dzisiaj mój staruszek ma urodzinki i zrobie mu sałtke z tuńczyka i jeszcze coś tam lubi moje jedzonko i moje eksperymenty. Ja mam juz w domciu neta wiec po południu na troche bede zaglądać do was. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2108 |
Zakorzenienie
|
Nikitko zloz zyczenia tatusiowi
![]() Emi w koncu sie pojawilas Kochana ![]() ![]() ![]() Kasiasiar trzymaj sie jakos w tej pracy ![]() ![]() Gizelciu Kochana tego Twojego meza, to ja bym przez kolano przelozyla i porzadnie mu skore przetrzepala, ale czy to by pomoglo ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2109 |
Zakorzenienie
|
ja wstalam i na chwilke wpadlam bo mam duzo pracy... glowa mi peka od wczoraj nie wiem co jest grane... ale mam dosc...
a moja corcia o ile to bedzie corcia mozliwe ze zamiast zuzi bedzie Alicja... moj sie po malu przekonuje do tego imienia wiec jeszcze 4 mc ma na namysl ![]() a teraz lecem pozdrawiam was
#2110 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczyny
![]() Emi dobrze, że już z małym lepiej. Kinia życze Ci miłej pracy ![]() Ray jeszcze macie troszkę czasu na wybór imienia ![]() ![]() Synkom Emi i Nikitki zycze zdrówka ![]() Normalnie zasypia przy kompie... Ostatnio z tym złym humorkiem złapał mnie wstręt do jedzenia... Śniadania prawie wcale nie jem, tylko cos wypije... Obiad bardzoooo skromniutki, a kolacja to cola... Wyniki w normie, dobrze się czuję tylko jest to coś z tym, że nie wiem jeszcze co :/ Pozdrawiam dziewczynki ![]()
![]() |
#2111 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry dziewczynki,ja tylko na chwilke zeby sie przywitac i uciekam do dentysty,dzisiaj mam dluzsza wizyte i chyba zazycze sobie znieczulenie,mam nadzieje ze to juz moja jedna z ostatnich wizyt u dentysty bo juz prawie wszystkie zabki mam zrobione wiec jakbym czasami w ciaze jakas zaszla hihi to dentyste juz mam zaliczonego i zabki zdrowiutkie
A po dent7scie Tz porywa mnie na zakupy,musze wkoncu kupic kurtke zimowa bo chodze w tej z zeszlego roku ale jakos do tej pory czasu nie mialam na wieksze zakupy,oj juz mu wspolczuje,jak wpadne do tych wszystkich sklepow to biedny za portfel bedzie musial sie trzymac hihihi Milego dnia dziewczynki papa
![]() ![]() |
![]() |
#2112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2113 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Kasiu widze, że dacie sklepom zarobić :P udanych zakupów życze
![]()
![]() |
#2114 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Moja kicia
![]() ![]()
![]() |
#2115 |
Zakorzenienie
|
Ale mam dzisiaj jakis spiacy dzien
![]() ![]() ale zaraz jade odebrac zaproszenia firmowe na impreze, wiec moze troche sie rozkrece ![]() a to wszystko przez to, ze w pracy kawy zabraklo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2116 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2117 |
Raczkowanie
|
Biedny kocurek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2118 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Hehe
![]() Kinia wyjdziesz na dwór to od razu sie orzeźwisz :P u mnie pada i wieje wiatr :/
![]() |
#2119 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ..dziewczyny padam na twarz ![]() ..poprosilam go zeby zrobil lozko..ja uspokajalam Mala..powiedzial ze nie zrobi bo wychodzi..sama musialam sie rozdwoic.. ..nie takiego zycia sie spodziewalam..wkrotce wszystko sie zmieni.. nikitko najserdeczniejsze zyczonka dla Tatusia!!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2120 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Trzymam kciuki Agatko zeby wszystko spokojnie przebiegło z przeprowadzka i zebys miala go juz z glowy
![]()
![]() |
#2121 |
Zakorzenienie
|
Gizelciu
![]() Marcelinko kotek to niezły spryciulek . Mój też pił kranówkę i sam sobie drzwi otwierał(skakał na klamkę) - wszystkie tapety przez to przy drzwiach były podrapane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2122 |
Zakorzenienie
|
Agatko jestem z Toba
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2123 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Aż za bardzo jest sprytny...
Co tam dziewczynki u Was słychać?? Ja czekam do 17 i lecę do łóżka spać ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2124 |
Zakorzenienie
|
dziewczynki pojechalam po te zaproszenia, a jak wrocilam, to sekretarka zrobila mi kawke
![]() ![]() ale jeszcze dzis i do konca tygodnia pelno roboty przede mna, ale w tej firmie az chce sie pracowac ![]() a po poludniu jedziemy z TZtem na spotkanie z gosciem z zespolu, mam nadzieje, ze zalatwimy wszystko po naszej mysli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2125 |
Zakorzenienie
|
cos na poprawe humoru:
http://pl.youtube.com/watch?v=UGsPDLOEtvU |
![]() ![]() |
![]() |
#2126 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ma wesele dzis bedziemy zespol zalatwiac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2128 |
Zakorzenienie
|
ja an chwile wpadlam w ramach przerwy martwilam sie troche bo mala od rana sie nie ruszala ale teraz czuje ze chyba mnie podkopuje uff..
mnie glowa boli od wczoraj a musze sleczec nad dyplomem porazka ale jeszcze ze 2-3 h i pojde odpoczac bo padne... jak tym razem znow mi pwoei ze zle to sie poddaje staram sie tersz napisac jak najlepiej i jak najciekawiej i dokladniej jeden rozdzial zajmuje mi pol dnia a mam ich sporo jeszcze.... gizelcia jak od niego odejdziez to chyba bedzie najlepsza decyzja na swiecie a nie rozumiem z tym piciem jak to pijany z kim on pil i z jakiej okazji?? a z mala moze pojedz do lekarza lepiej
#2129 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:07.