![]() |
#2101 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
Cytat:
![]() Juz nie moglas sie doczekac farbowania wloskow wiec teraz siedze z farba na wlosach ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2102 |
Wtajemniczenie
|
Mezatko to milego wieczoru i smacznej pizzy zycze
![]() Marcelinko ale dobry obiadek miam miam ![]() ![]() A ja juz po ploteczkach,pojechalysmy na zakupy i skusialam sie na nowa torebke ![]() ![]() A teraz ide zrobic sobie obiadek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2103 |
Zakorzenienie
|
To smacznych oiadkow dziewczyny
![]() A my jak narazie nigdzie nie bylismy, wyobrazcie sobie, ze M wrocil z pracy, zjadl, wyszedl z psem a teraz spi...................... .... no coz pewnie jest zmeczony i spi, wiec lipa z wyjscia ![]() ![]() ![]()
#2104 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Rudzielcem nie jestem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Misia to moze pokazesz torebeczke?? ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2105 |
Zakorzenienie
|
Cześć kobietki
![]() Faktycznie cichutko tu dzisiaj ![]() A ja spedzam wieczór na wpół samotnie. Wyspałam sie po pracy a teraz TZ zmorzył sen . Jak zwykle sie nie mozemy zgrać ![]() ![]() Ja też byłam dzisiaj na zakupkach i kupiłam sobie kilka kosmetyków, cienie i podkład. U mnie w miasteczku jest taki sklepik.Prowadzi go młoda dziewczyna.Sprzedaje tam rózne ręczniki, obrusy, zasłony i wiele innych rzeczy a niektóre nawet sama szyje, przerabia itp. I ma też kilka sukien slubnych. I dzisiaj zmieniła ekspozycję na wystawie. I jedna suknia tak mi sie podoba, ze aż namówiłam TZ żebyśmy jeszcze pojechali raz i zrobiłam zdjecia. Zdjecia wyszły kiepsko ale cos tam widać.... Suknia w rzeczywistości jest prosta ale szalenie elegancka i swietnie skrojona. I tak pieknie się mienia te ozdóbki- jest ich w sam raz, nie za dużo, nie za mało... |
![]() ![]() |
![]() |
#2106 |
Wtajemniczenie
|
Marcelinko to czekam na fotki
![]() ![]() ![]() kasiasiar bardzo mi sie podoba dol sukni i marszczenia,gora nie w moim stylu ![]() ![]() mezatko no to szkoda ze nici z wyjscia,moze jutro sobie odbijecie ![]() A to moj nowy nabytek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2107 |
Zakorzenienie
|
Fajna torebka Misiu .
Ja też się przymierzam do kupna nowej torebki ale jakoś nie mogę znaleźć nic fajnego.Marzy mi się wielka skórzana w odcieniu jasnego brązu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2108 |
Wtajemniczenie
|
Dzieki Kasiu
![]() Ja zawsze mam problem z kupnem torebki z tego wzgledu ze ja nie lubie jednolitych torebek z kieszeniami (tymi na zewnatrz oczywiscie)a im wieksza tym lepsza hihih Mam nadzieje ze uda cie sie trafic na wymarzana torebke w miare szybko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2109 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() Kasiasiar suknia ladna tylko, gore bym ciut zminila ![]() ![]() Misia szalejesz z tymi torebkami ![]() ![]() Zycze spokojnej, przyjemnej i cieplej niedzieli ![]()
![]() |
#2110 |
Wtajemniczenie
|
Czesc kobietki
![]() Dziekuje Marcelinko ![]() torebki to takie moje male zboczenie ![]() ![]() A ja niedziele dzisiaj spedzam samotnie ![]() ![]() Rowniez zycze udanej niedzieli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2111 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
A co byście zmieniły w sukience??? U nas w końcu słonecznie. Wykorzystaliśmy tą okoliczność i bylismy na spacerku. Od razu mamy lepsze humorki. Już tak wiosennie się zaczyna robić choć niestety nadal szaro i zieleni brak. Ale wiosne juz czuć w powietrzu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2112 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2113 |
Zakorzenienie
|
Tak Emi masz rację, choć ja myślę, że dziewczyna wzoruje się na sukienkach katalogowych. Ale i tak sztuka tkwi w wykonaniu, szczegółach, dopracowaniu...
Ale i tak nie kupię u niej bo w Norwegii ceny sukien są po prostu kosmiczne. Ale na pewno przymierzę coś podobnego w Polsce ![]() A oto kilka zdjęć z dzisiejszej wycieczki |
![]() ![]() |
![]() |
#2114 |
Wtajemniczenie
|
kasiasiar ja nie lubie sukienek na ramiaczkach dlatego bym to zmienila,a widoczki macie super
![]() Emi a jak tobie ferie mijaja? |
![]() ![]() |
![]() |
#2115 |
Zakorzenienie
|
Kasiasiar mi sie ta suknia podoba, gora fajna tylko bym ja troche bardziej wyciela
![]() zrobilam dzisiaj tesciora i negatywny, wiec jest pewnosc, ze z fasolki nici ![]() ![]() ale brzuch mnie za to tak nawala................... .... o jejuuu ![]() a wczoraj jednak wyszlismy.... kolega chcial sie niby przejsc czy cos az wkoncu wyladowalismy we 3 na pizzy hehe nie byl to romantyczny wieczor we 2, ale za to mily i zabawny wieczor we 3 ![]() poza tym to na poczatku marca przeprowadzamy sie wszyscy.... zrezygnowalismy z tego domu, bo nasza landlordka liczy tylko na kase, a ciagle sie cos psuje i ona nie reaguje na to, woda zalewa nam dom....... wiec sie wyprowadzamy ![]() a z ludzmi z domu tez udalo nam sie dogadac, jest wszystko w miare ok, zrobilismy zebranie wyjasnilismy sobie troche, nie ma juz problemu z nieumytymi naczyniami czy niezmienionym papierem toaletowym itp a wczoraj jeszcze zagonilam kolege do szorowania lazienki hhaha wymyl kibelek i inne rzeczy, nawet lustra, glazure, odkurzyl pajeczyny jakies a na koniec na kolanach szorowal terakote mala gabeczka, myslalam ze padne jak go zobaczylam ![]() ![]()
#2116 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki ja wpadlam tylko na chwilke zeby sie przywitac i lece szykowac Tz w trase a pozniej ide na impreze z pracy wiec musze i siebie tez wyszykowac,ale jakos nie chce mi sie isc ale pojde tylko na 2-3 godzinki,posiedze troszke i zmykam do domku
Mezatko super ze sobie wszystko wyjasniliscie kochana no i chcialabym zobaczyc tego biednego kolege jak szorowal ta gabeczka hhihihi Milej niedzieli kochane
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2117 |
Zakorzenienie
|
Asienko nie martw sie testem,ja tez dostalam @ i nici z fasolki ale staramy sie dalej kochana
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2118 |
Zakorzenienie
|
Asiu no to sobie wyszkoliłas kolegę
![]() Kachulko udanej imprezki zyczę |
![]() ![]() |
![]() |
#2119 |
Zakorzenienie
|
Kasiasiarku widoki sliczne macie tam u Was w Norwegii
Sukienka sliczna,tez bardzo mi sie podoba gora
![]() ![]() |
![]() |
#2120 |
Zakorzenienie
|
Kasiasiarku sliczne widoki i sukienka tez bardzo mi sie podoba
![]() ![]() |
![]() |
#2121 |
Zakorzenienie
|
dziekuję Kachulko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2122 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Kasiasiar :wow: jakie widoki :wow: aa co do sukni to zmienilabym gore albo jako gorset tylko taki polaczony z dolem albo wieksze wyciecie i jako to ladnie zaakcentowac
![]() ![]() Kachulko zycze milej imprezy ![]() Agusiaczku, Orzeszku, Ray, Agatko gdzie sie podzialyscie??
![]() |
#2123 |
Zakorzenienie
|
No własnie ja tez lubie wieksze wycięcia ale mam duuuzy biust i nie chciałabym mieć wszystkiego na wierzchu zeby mnie ksiadz nie wyklął. No i boje sie, ze przy wiekszym wycieciu jak bede szalała w tańcu to cos mi sie wymsknie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2124 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
.
Edytowane przez zgadnij_MS Czas edycji: 2008-01-27 o 16:37 Powód: powtorka grrrr |
||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2125 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
..
Edytowane przez zgadnij_MS Czas edycji: 2008-01-27 o 16:38 Powód: powtorka |
||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2126 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A no wyszkolilam sobie, jak mu smsa napisze to i picie mi przywiezie i szampon czy odzywke hehe a ja go na obiad zaprosze takze dobrze nam sie zyje ![]() oj ale dobrze, ze sie za sprzatanie wzial ![]() ![]() ![]() zabawne to bylo strasznie........ ![]()
![]() |
#2128 |
Zakorzenienie
|
ja sie malo odzywam bo za bardzo nie mam co pisac
![]() generalnie humor mam strzelajacy piorunami gorzej niz przed okresem nie wiem czy to wina wiatru w pogodzie czy hormony mi teraz szaleja w koncowce... mialam tak zly nastroj ze juz nie wytrzymalam jak moja ciocia kolejny raz mi gadala ze ona do pracy w ciazy musiala chodzic a ja za malo chodze itp... wkurzylam sie i jej powiedxialam ze to ze ktos mial lekka ciaze i zadnych dolegliwosci to nie znaczy ze kazda ciaza jest taka sama... i ze skoro lekarz zabronil mi chodzic duzo i uwazac i boli mnie to nie jest moj wymysl ... nie odezwala sie nic bo juz mialam dosc... tak samo nie lubie jak mowia do mnie "grubasek" co to ma w ogole byc??? waze moim zdaniem dobrze jak na koniec ciazy i powiedzialam ze kto jest gruby to gruby i ze nie chce by do mnie tak mowic heheh ale zdziwiona byla ![]() ludzie czasem zachowuja sie jak by wszystko wiedzieli najlepiej... ciaze przechodzili 20 lat temu i wielkie mi znawczyni.. szkoda slow az... tak samo od 2 tyg prosilam by mi pomogl ktos wyczyscic lozeczko w koncu sama sie za to dzis wzielam wytargalam te lozeczko sama i je wyczyscilam maz wroci to je tylko przywiezie .. a tak u mnie nci specjalnego czekam juz teraz z niecierpliwoscia na meza ma byc w weekend super ![]() kachula, mezatka przykro mi ze wasze okresy przylazly echhh ale trzeba byc dobrej mysli ![]() kasia widoki masz przecudowne ![]()
#2129 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
![]() wróciliśmy z mazur, chorzy M miał cały czas gorączke ja tez podziębiona troszke. Na szczescie synek zdrowy. ja mam 28dc i jesio @ nie przyszła. Kachula nie wiem jak to z progesteronem jest jak @ wczesniej przyjdzie wiec nie pisalam bo Asia wczesniej ci odpowiedziała. Kasiasiar sukienka ładna. Pozdrawiam was wszystkie ale ide spac bo w sobote dałam sobie troche ..... he he he ale miło było. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2130 |
Zakorzenienie
|
Nikitko to dobrze, ze @ nie ma, nie ma czego zalowac Kochana
![]() i super, ze sie troszke pobawilas ![]() Ray dobrze, ze sie odezwalas do cioci, moze juz bedzie wiedziala jak i co mowic ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:01.