![]() |
#2101 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 III
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2102 |
Wtajemniczenie
|
Witam...
Wczoraj mialam tragiczny dzien... Po poludniu dzwoni do mnie bratowa z naszego oddzialu banku Zachodniego (mam tam konto) i informuje mi ze moja karta jest w oddziale w drugim miescie (tam gdzie tzet pracuje). sobie mysle... pieknie, pewne tzet wybieral kase i zle wpisal pin i wciagnelo karte... Okazuje sie ze ktos znalazl karte kolo obankomatu i zaniosl do banku ![]() No tak.... Tztet kase wyciagnal a karte zostawil... ![]() ![]() Jutro podpisujemy umowe kredytowa ![]() ![]() ![]() ![]() Juz sie doczekac nie moge... esti super ze sie odezwalas... Mowisz przekulas uszka Julci... to teraz naprawde jak mala kobitka wyglada... ![]() basiu oo widzisz... a moje zdjecia dalej wisza w katalogu DO WYWOLANIA i jakos nie mam czasu ich zgrac na plyte ![]() goląbku moj Kuba tez dostaje wariacji przy przewijaniu ![]() ok wracam do pracy
![]() |
#2103 |
Wtajemniczenie
|
Gołąbeczku u nas też jest walka przy przebieraniu pampersa
![]() Co do gotowania - mnie już też nikt nie zmusi do gotowania świńskich ryjków ![]() Esti gratuluję odstawienia Julci od cyca i cieszę się, że już prawie wróciłaś ![]() Pokaż nam Juleńkę bo daaaawno jej nie widzieliśmy ![]() ![]() Ewa nieciekawa ta przygoda z kartą ale całe szczęście, że ktoś ją zwrócił i że nie zginęła Wam kasa ![]() ![]() Monika super, że Olafek pokonał smoka ![]() ![]() Ikola mam nadzieję, że jednak wczoraj kapnęło Ci trochę ciepłej wody ![]() Ja dzisiaj w nocy testowałam "nocne spanie" Michałka w łóżeczku. Po ostatnim karmieniu Janusz odłożył Miśka do jego łóżeczka. Mały o dziwo przespał w nim do rana ![]() Mam nadzieję, że z każdą nocą będzie lepiej.
![]() |
#2104 |
Wtajemniczenie
|
garnuszki więc trzymam kciuki
![]() ![]() ![]() ![]() i gratki za odstawienie smokasa ![]() Kasiu Julka nie zdradza Krystianka ![]() ![]() golabek najważniejsze chyba żeby karmić tyle ile się chce. Trzymam kciuki ![]() Mi też Julcia czasami ucieka podczas przewijania. Ale szybko Ją czymś zagaduję. Kremem...pilotem...telefo nem i leży spokojnie ![]() freddy oj jak dobrze że ktoś uczciwy oddał kartę. To kupujecie mieszkanko? Duże? Kubuś będzie miał swój pokoik? Julita ładnie Michaś śpi ![]() ![]() Zdjęcia zapodam najpóźniej wieczorkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2105 |
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Ja dopiero teraz, bo nie mielismy do tej pory neta w pracy ![]() Myślałam, ze tu będzie moc postów, a tu tylko 2 ![]() ![]() garnuszki super, ze Olafek radzi sobie bez smoka. ![]() ![]() ikola i jak tam woda? Udało ci sie wykapać w ciepłej? golabku u nas też czasami Emilka chce zwiewać, jak ja przewijam na łóżku. Ale jak na przewijaku (bo też jeszcze czasami używam ![]() ![]() Ewa dobrze, ze ktoś uczciwy znalazł kartę i oddał do banku ![]() ![]() Julitko gratulacje dla Misia za przespaną noc w łóżeczku ![]() ![]() Wracam do pracy. Miłego popołudnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2106 |
Wtajemniczenie
|
Ok udało mi się znaleźć kilka fotek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2107 |
Wtajemniczenie
|
...................
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2108 |
Zadomowienie
|
esti Julka śliczna dziewczynka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2109 |
Raczkowanie
|
hej
![]() ![]() ![]() frankowi wyszla jedna dwojka na dole ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hmmm...co jeszcze???narazie wszystko... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2110 |
Wtajemniczenie
|
Esti Juleńka bombowa
![]() ![]() ![]() ![]() Franka jak wrócisz do pracy to zostaną nam wieczory ![]() ![]() Fajnie wyglądacie w tym namiocie ![]() ![]() ![]() No i zębolka gratuluję ![]()
![]() |
#2111 |
Zadomowienie
|
Franka ależ z Frania śliczny chłopczyk
![]() ![]() No właśnie macie jakąś nianię? czy moze któraś z babć zostanie z Małym? Nie martw sie o brak czasu. Ja też pracuje i jakos udaje mi sie wejsc na wizaz i popisac, czasami wiecej innym razem mniej, ale zawsze coś tam od siebie wrzucę ![]() A gdzie pracujesz? Gratki za ząbka ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2112 |
Wtajemniczenie
|
mam chwilke...
esti tak kupujemy... 50 metrowe, dwa pokoje, wyremontowane wysoki parter z balkonem. Kuba bedzie mial swoj pokoik ![]() Franiu Franek jest ekstra... Faktycznie niezle ciacho z Niego ![]() Planuje sie wybrac do fryzjera... mecza mnie juz dluuugie wlosy... Mam wysokie czolo... Planuje zrobic grzywke na bok... chociaz z 4 miesiace temu robilam grzywke na bok i nie bylam zadowolona... ale fryzjerka byla tandeta... No i chcialabym pocieniowac cale wlosy... Troche mi szkoda, ale non stop zapindalam w kitce, wkurza mnie to... ale i wkurza mnie to jak rozpuszcze wlosy i wszedzie ich pelno ![]() Przeszperam watek fryzjerski ![]()
![]() |
#2113 |
Zadomowienie
|
Hej Lasek i Laseczki:cmok;
Trochę Was zaniedbałam, wybaczcie ![]() Jakoś teraz latamy po zakupach, bo w niedziele jedziemy z Nikusiem do Rymanowa i musimy mamusi skompletować i odświeżyć garderobę ![]() Foteczki wszystkie skrupulatnie obejrzałam, filmik też. Nic nie powiem na ich temat bo brak słów. Absolutnie wszystkie suuuuperowe. Buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
#2114 |
Wtajemniczenie
|
Ewa i jak, wypatrzyłaś jakąś fryzurkę dla siebie?
![]() Lachkasia pochwal się zakupkami ![]() ![]() ![]() Myśmy właśnie wrócili od dentysty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Następna wizyta za tydzień.
![]() |
#2115 |
Wtajemniczenie
|
Julitko no wlasnie nie wiem... kilka wypatrzylam, ale najelpiej jak zapytam fryzjerki zeby mi cos dopasowala do mojej mordki
![]() Chcialam jeszcze przed wyjazdem do Gdańska ale chyba nie zalatwie wolnego w pracy, szef do niedzieli wyjezdza, a fryzjer do 17 ![]() Wstepnie do Gdańska jedziemy w sobote... mam nadzieje ze pogoda sie poprawi ![]() ![]() ![]() ok ide mu do wywrotki klockow nasypac... Co tu dzis tak smutno na forum... Dzieśta wszyscy ?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2116 |
Wtajemniczenie
|
Ewa właśnie zapowiadali przed chwilą pogodę na weekend - ma być 30 - 32 stopnie, napływ zwrotnikowego powietrza. Czyli nad morzem powinno być super
![]() Misiek też przed chwilą rozpaczał ale to dlatego, że pierdyknął policzkiem o poręcz fotela ![]() ![]()
![]() |
#2117 |
Wtajemniczenie
|
zapomniałam dodać że na pierwszym zdjęciu ta w brązowych spodenkach to córcia mojego brata, ta w czerwonych rajstopkach to Majka którą pilnowałam a ta trzecia to wiecie że Julcia
![]() dziękujemy z Julcią za miłe słówka ![]() Franka my to się jeszcze nie znamy. Dołączyłaś zapewne jak ja urlopowałam ![]() ![]() ![]() Super namiot ![]() freddy super że w końcu znaleźliście mieszkanko ![]() ![]() myślę że jak zdolna fryzjerka zrobi Ci grzywkę to będziesz zadowolona, bo na pewno dobrze Ci w grzywce ![]() Julita współczuję wizyty u dentysty ![]() Wiecie co? Dzisiaj pierwszy raz w życiu Julka spędzi noc bez rodziców. Tzn. to się jeszcze okaże bo może mamusia nie wytrzyma i pojedzie do córci ![]() Julka została u teściów a Ja z Piotrkiem przyjechaliśmy do Nas, i ja siedzę teraz na forum a mężulek jest zarobiony remontem ![]() Robimy próbę czy Julka bez mamy wytrzyma. Jeśli tak to w sobotę rano pojedzie z dziadkami na domek i wróci w niedzielę ![]() ![]() Brrrr.......i kogo ja będę nad ranem przykrywać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2118 |
Wtajemniczenie
|
Uuuu... ostatnio przerabialam policzek... Kuba zarzucil sobie pieluche na glowe i straszyl... ale nie zauwazyl zabawki, potknął sie i prosto na zawias od drzwi
![]() Tak bidny plakał... Nie wiedzialam z poczatku gdziesie uderzyl... na drugi dzien wyszla mu taka sliwa na policzku ![]() ![]() Wstyd bylo wyjsc z nim... ktos pomysli zesmy dziecko skatowali ![]() Ale na szczescie zszedł juz... Ucałuj Misia w bolace policzki ![]() W ogole ruszyly nam zeby... wychodzi gorna czworka i dwie dolne dwojki ![]() ![]() Ale puki co spokojnie brnie z rosnącymi ząbkami... esti ja tez teraz w sobote zostawiam Kube na noc bez mamusi... Jedziemy z Tztem do Gdańska,chcemy troszke odpoczac spedzic milo wieczor. Ciekawe jak moja mama sobie da z nim rade... w zasadzie soedza z nim duzo czasu, bo jak ide do pracy to zostaje z Nim ;-) u Ciebie gorzej, bo z Julka non stop jestes...
![]() |
#2119 |
Wtajemniczenie
|
Julka też raz miała zbity policzek jakoś tak na jesień. Buziaki dla stłuczonych
![]() freddy ale fajnie macie że jedziecie wypocząć ![]() ![]() Gratki za zębolki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2120 |
Raczkowanie
|
witaj esti -bardzo mi milo
![]() atiluj z frankiem zostaje babcia-zawsze to jakas oszczednosc i pewnosc bo z tymi opiekunkami to roznie bywa...trzeba mic szczescie zeby trafic na kogos normalnego ![]() moj szkrab wyglada na starszego powiadacie?moze na fotach bo w rzeczywistosci to on jest malutki i drobniutki...raczej chudzielec bedzie ![]() ![]() pozdrawiamyy... |
![]() ![]() |
![]() |
#2121 |
Zadomowienie
|
Julitko,ciesze sie ze bylas dzielna u dentysty
![]() ![]() ![]() Ja dzis tez po wizycie u ortodonty,aparat poszedl do lamusa a ja ciesze sie rownymi zabkami ![]() Zycze Wam powodzenia w spaniu w lozeczku,jak na pierwsza noc to i tak ladnie Mis spal ![]() No i dzieki Bogu,ze dalas psu ta glowizne,bo mnie od samych opisow robilo sie niedobrze ![]() ![]() Foty w albumiku obejrzalam; jak wiesz jestem zakochana w Waszym Misku i ogladalam zdjecia chyba po 5 razy-BOOOSKI jest i na niektorych fotkach slodki "diabelek" z Niego wychodzi ![]() ![]() ![]() Freddy,to cud,ze ktos uczciwy znalazl ta karte.Teraz to rzadkosc.Ciesze sie,ze dostaliscie kredyt i juz wkrotce bedziecie "na swoim".Wrzuc jakies zdjecia Kuby,bo dawno Go nie widzielismy,a moglby troche poczarowac tymi swoimi niebiesciutkimi oczkami ![]() ![]() Franka,ale Franio ma fajny ten namiot z tunelem-super! Uroczy z Malego blondasek ![]() ![]() Dodalam Cie do przyjaciol zebys mogla ogladac zdjecia w albumach u mnie w profilu.Moglabys tez jakies albumiki zrobic i pokazac nam Frania po urodzeniu,bo w sumie tylko Jego nie widzialysmy jako noworodka. I gratki za zabka. Kasiuniu,no to czekamy na foty nowych ciuszkow ![]() ![]() Esti,jak milo Was widziec z powrotem ![]() ![]() ![]() golabku,chyba zadne z naszych dzieci nie lezy grzecznie podczas zmiany pieluchy,moj Isio tez wierzga girkami jak by byl "wsciekniety" ![]() Monika,Olafcio uroczy ![]() ![]() Gratki za "odstawienie" od smoka ![]() ikola,ale macie przeboje z tym piecykiem-wspolczuje,bo w Polsce nie jest na tyle cieplo zeby myc sie w zimnej wodzie-to na pewno nie jest przyjemne (my sie myjemy ale tutaj to wrecz inaczej sie nie da,tylko dla Isia wlaczam ciepla wode,choc i tak myje go w takiej baaaardzo letniej,prawieze zimnej). Widzialam fotki i musze Ci powiedziec,ze Ulka to sliczne dziewcze ![]() Madziu,sorry,ze jeszcze Ci nie odpisalam (na ta wiadomosc na pv),postaram sie dzisiaj lub jutro odp.Caluski dla Tatuni ![]() Acha,dziekuje Kasi krystiankowej i Basi za przemile komentarze na NK ![]() ![]() Wysylam,bo skrobie juz tu dobra godzine (no ale tak to jest jak co chwile ktos wchodzi). Do wieczorka! |
![]() ![]() |
![]() |
#2122 |
Wtajemniczenie
|
Ana do przeprowadzki jeszcze miesiac... tazke ruszylam 4 literki i zgralam zdjecia z aparatu
![]() Oto Kuba i jego dziwactwa... oraz akrobacje z tatusiem ![]() Przepraszam ,ze nie w albumie, ale jakos do tego albumu to musze przysiasc ![]()
![]() |
#2123 |
Wtajemniczenie
|
Ana jak to szybko minęło
![]() ![]() ![]() Dziękuję za komplement ![]() freddy ale superowy Kubuś ![]() ![]() ![]() Zapomniałam Wam napisać że Julka jak byłyśmy w GD zaczęła wołać na nocnik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() w ogóle to taka kumata się zrobiła ![]() Np. mówi że chce "amm" to pytam Ją czy kaszkę to mówi np że nie, pytam a kanapkę? i mówi np. że tak i zjada do końca to czego sobie zażyczyła ![]() ![]() Mam pytanko ![]() Robimy spotkanie?? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2124 |
Raczkowanie
|
ana2 dzieki ze mnie dodalas ale ja nie wiem o co za bardzo biega...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2125 |
Wtajemniczenie
|
esti no to super z nocnikiem... Kuba tezcos tam kombinuje ale zawsze jest po fakcie
![]() Oo.. zgasł mi prad na moment... akurat mialam wkleic jeszcze jedno zdyncie... Zrobilam je pare minut temu... Dlugasne wlosy ma juz Kuba ![]() ![]()
![]() |
#2126 |
Zadomowienie
|
Franka,no to trosze Ci podpowiem jak i co
![]() Jak bys chciala ogladac zdjecia w albumach w profilach danych osob,bo kliknij sobie na nicka danej osoby,wyswietli Ci sie okienko z roznymi opcjami a Ty klikasz na "pokaz profil uzytkownika",a pozniej juz w profilu szukasz "albumy" (to gdzies ku dolowi) i jak dana osoba ma Ciebie dodana do przyjaciol to mozesz ogladac jej (tzn.tej osoby) zdjecia. Jak raz sprobujesz to zobaczysz,ze to nic trudnego ![]() Ewa,Kuba rozbrajajacy!!!! cudny chlopak...tatus tez ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2127 |
Wtajemniczenie
|
Ewa śliczny jest Wasz Kubolek
![]() ![]() no ale po takich rodzicach to inaczej być nie może ![]() Na tej fotce, gdzie tatuś go na ręce trzyma ![]() ![]() ![]() Gratulujemy nowych zębolków i dziękujemy za buziaczki ![]() No i straaaaasznie Wam zazdroszczę tego romantycznego wypadu do Gdańska ![]() ![]() Esti trzymam kciuki żeby nocka Julci z Babcią przebiegła bez problemów ![]() ![]() ![]() Gratuluję "kupania" na nocnik ![]() Ja też zauważyłam, że coraz lepiej mogę się już z Miśkiem dogadać. Fajnie jak maluszki już takie kumate się robią i nie trzeba tak całkiem na oślep spełniać ich zachcianek ![]() Ania bardzo proszę o więcej Twoich fotek ![]() ![]() ![]() ![]() Co do dentysty, to żaden ze mnie twardziel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Głowizna - teraz już otwarcie mogę powiedzieć, że byłam baaaaaaardzo bliska takiego stanu jak Ty "po opisach". Jak mi to ktoś przyrządzi tak żebym nie widziała jak to się robi, to pewnie zjem ale sama - NIGDY WIĘCEJ ŚWIŃSKIEGO RYJA W MOIM DOMU !!! ![]() Dziękuję za miłe słowa o Misiu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Franka fajnie masz z tą opieką Babci ![]() ![]() ![]() Czarinka ja Ciebie dzisiaj przynajmniej 2 razy widziałam na forum a Ty nic nie piszesz ![]() ![]()
![]() |
#2128 |
Wtajemniczenie
|
Witam wszystkich!
Ja tylko na momencik przyszlam sie zameldowac, zyje, mamy sie dobrze, ale malo czasu. W pracy sobie przypomnieli o mnie i niestety nie mam czasu na forum, w domu jestem pozno i jak sie odrobie ze wszystkim, to trzeba isc spac... I tak jeszcze okolo 6 tygodni, bo dopiero od polowy sierpnia planuje isc na L4. Wiki lobuzuje na calego. Przemknelo mi, ze Esti (ktora w koncu wrocila na lono forumowe ![]() Nocnikowanie u nas zaawansowane. Sporo pieluch juz oszczedzamy. Najlepsze, ze Wiki nie chce juz chodzic w pampersie, ale jeszcze nie wola przed faktem, tylko po. Wiec jeszcze to troche potrwa. Strasznie mi Was brakuje... Aha i witam nowa Mamusie i jej Synusia! No to do nastepnego razu... |
![]() ![]() |
![]() |
#2129 |
Wtajemniczenie
|
Aga nie daj się w tej pracy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2130 |
Zadomowienie
|
Ja oczywiście na chwilkę, bo padam na nos. TZ jeszcze w pracy (lipiec jest taki popierdzielony) i ja sama z Ulą. Dziś dałam jej klapsa, bo już nie mogłam...
Wczoraj nie miałam cieplej wody. Za to dziś tak ![]() freddy czy TZ Kubę trzyma jedną ręką pod pupą w górze??? ![]() ![]() esti no brak słów na Was kobiety. Cud, miód i orzeszki ![]() Podziwiam dziewczyny, które oddały dzieci na noc, czy na cały dzień. Umarłabym chyba z tęsknoty... Teraz one takie fajne, choć w kość dostałam tez ![]() Dzis w dzień mieliśmy 2 burze, w tym jedna z gradem. W nocy też była burza... Spacer popołudniowy na raty, ale odbyty ![]() Buziaki! Spokojnej nocy PS. Ula tez zwiewa z przewijania i czasem jest walka, że ho ho. A kupola to już w ogóle nie chce oddawać. Ucieka gdy mówię, że idziemy zmienić pieluchę, bo kupa jest beee. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:34.