|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część IV ::..
|
|
|
|
#2102 |
|
Zadomowienie
|
Mam pytanie na kilku stronach przeczytałam iż można jeść maślankę oraz naturalny jogurt 0%, natomiast na innej, ze nie można. Gdzie jest prawda ukryta?
|
|
#2103 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2104 |
|
Rozeznanie
|
czecs dziewczyny
![]() Witam po weekendzie Ale si,e wkurzyłam... miałam jechać do supermarketu na zakupy, że mieć co jeść a w radio mowią zę dziś sklepy pozamykane. I co ja mam teraz jesc ???? w takim wypadku muszę przejść na II fazę, bo w lodówce tylko jaj i dwa jogurty. Ale chyba już czas najwyższy.Ja chyba się nie nadaję do sb. JUz mam dość mojej stojącej wagi. Przy tak dużej wadze startowej po tych prawie 40dniach powinnam zlecieć już okolo 8 kg. Załamka eh...
|
|
#2105 |
|
Zadomowienie
|
lisek nie załamuj sie <pociesza>, na pewno będzie dobrze
Kalliste dzięki, teraz wiem co wziąśc do szkoły
|
|
#2106 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zyczę Ci pwoodzenia
|
|
|
#2107 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Tylko ciekawe jak się uda z jedzonkiem. Śniadanie to nie problem bo szwedzki i zawsze jakaś jajecznica, serek itp się znajdzie .... gorzej obiadek ... a wieczorem hmmm to ciekawe ... bo to dziura jakaś pod Warszawą więc nie liczę na knajpkę z jedzonkiem SB, albo chociaż sałatkami... Ciężko będzie ale dam radę!! Zwłaszcza, że dziś motywacja dodatkowa bo waga pokazała 57!!!! A dziś na sniadanie znowu owsianka z truskaweczkami, daktylkiem, serkiem figura, słodzikiem i aromatem waniliowym pyyyycha |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2108 |
|
Zadomowienie
|
no to super - zjem omlecik na kolacje
a jak wyglada ten serek wiejski? to jest taki zwykly w tych kubkach czy jaki? on ma byc 0 % tak??? dobre to chociaz? :P
|
|
|
|
#2109 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Serek wiejski tak to taki w kubeczkach. Polecam Piątnicy 3% (0% to ja nigdzie nie widziałam). Po za tym uważaj na te produkty 0% tłuszczu, bo one zazwyczaj mają wtedy więcej węglowodanów niż te nie odtłuszczone, a w tej diecie na I fazie ważne jest wyeliminowanie węglowadanów, także trzeba to czasem trochę wywarzyć .... A czy serek dobryyy?? Poczytaj forum co dziewczymy z nim robią ...a awłaściewie czego nie robią to będzie mniej ![]() Tutaj nauczyłam się jedzenia wiesniaka na 1000 sposobów
|
|
|
|
|
#2110 |
|
Zadomowienie
|
ok
musze przejsc sie do sklepu i zobaczyc co tam maja :Pa jeszcze jedno pytanie - co to jest tofu ? bo nie wiem a wyczytalam ze w pierwszej fazie mozna jesc
|
|
|
|
#2111 |
|
Raczkowanie
|
Dziekuje, dziewczynki, za inspiracje. Zawsze nie cierpialam jogurtu naturalnego. A dzis (po lekturze forum tego i z przepisami) zrobilam go sobie z cynamonem, odrobina kawy i kakao, slodzikiem i kilkoma migdalami... I smakuje o niebo lepiej niz te wszystkie slodkie kupne!!!!!!!
|
|
|
|
#2112 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2114 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2115 |
|
Zadomowienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;7517413]Nie chcę Cię martwić .... ale dziś sklepy pozamykane... chyba, że znajdziesz jakimś cudem cos otwartego...[/quote]
u mnie sa zawsze otwarte mieszkam na wsi :P
|
|
|
|
#2116 |
|
Raczkowanie
|
Heja wszystkim
I witam nowe plażowiczki! W zasadzie to chciałam sie tylko przywitać, ale przy okazji pochwalę się, że dziś jak na razie bezgrzesznie! Na obiadek upichciłam sobie kurczaczka z duszonymi warzywami i ogórkiem... Zamieściłabym zdjęcie, ale nie mam pojęcia jak...
|
|
|
|
#2117 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej słoneczka moje
dawno nic nie pisałam, za to czytam regularnie... choć przyznam ze czuje się trochę nie swojo tutaj ale to chyba normalna rzecz zaczynałam odchudzać sie dawno temu te dziewczynki które zaczynły ze mną juz dawno chyba chudziutkie to i kocyk z plaży zabrały, a ja kurde te chlolerne 1,5 kg nie moge zrzucić i wygrzewam swoja dupkę do upadłego a wiec serdecznie witam nowe plażowiczki, życze wytrwałości i suuupre efektów dziś TZ obiecał ze pobiega ze mną wiec jakiś aspekt ruchowy bedzie ![]() zmykam kochane bo podgoda cudna buziam mocno kasiaczku melduje wykonanie zadania, które w twojej skrzynce mailowej czeka
|
#2118 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
U mnie dzień 7 fazy I. Te fazę przedłużę o jeden dzień, bo pierwszego dnia nie byłam pewna czy zastosuję tę dietę i wypiłam kawę oraz sok warzywny (w składzie była marchew), więc I faza będzie trwała tak jak powinna - 14 dni, ale łatwiej mi było liczyć od poniedziałku, więc w podpisie mam 7/14 Zamotana troszkę jestem ![]() Dziś późno wstałam, więc będą 4 posiłki, 2 już za mną Ś 11.00 - omlet z 2 jaj ze szczypiorkiem, 5 rzodkiewek, łyżka groszku konserwowego (bez cukru) Przekąska - 13.30 - serek homo naturalny, odrobina kakao, 10 pistacji O - 16.00 - pieczona pierś z kurczaka z cebulką i ząbkiem czosnku, 2 ogórki małosolne, pomidorek ze szczypiorkiem K przed 19.00 - 2 plastry szynki drobiowej, 2 plastry sera chudego klinek 0% tł. rzodkiewki, jeszcze jakieś warzywko (może ogórek)
|
#2119 |
|
BAN stały
|
czesc dziewczynki
ale ładny dzionek dzisiaj, a ja musze na maturkę jutrzejsza co nieco powtórzyc. a teraz idę robic chili , ale najpierw poszukam przepisik
|
|
|
|
#2120 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
witam no wiesz w końcu od początku semestru na zajęciach nie byłam więc trzeba było w końcu iść i pozaliczać wszystko ![]() Cytat:
edit: możesz mi to wysłać jeszcze raz bo nie mogę otworzyć kurde Siostry mam taką załamkę że nie wiem co robić ![]() mój Tż jest we Wrocławiu i w piątek był na jakiejś imprezce z kolegami i popili chyba ostro bo mi pisał wczoraj że się 'źle czuje' ale ostatniego smsa dostałam od niego 24h temu i nie wiem co się dzieje boję się że coś mu się stało a ja nic o tym nie wiem i nie mam się jak dowiedzieć
|
|
#2121 |
|
Rozeznanie
|
Na poczatek witam nowe plazowiczki
![]() A ja dzisiaj zrobilam ciasteczka owsiane - ach, jak pieknie pachna i wygladaja A ubranka już sa takie luzniutkie (nawet te z ostatnich wakacji) i w ogole cialo coraz lepiej wyglada...Mam nadzieje, ze u Was tez jest dobrze...pozdrawiam
|
#2122 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ufff, pora na cogodzinną przerwę w nauce
![]() Cytat:
Cytat:
Poza tym pogoda jest coraz lepsza, to wolą wygrzewać się na prawdziwym słoneczku niż tym naszym wirtualnym. Ale wybaczam ![]() Czytam wlasnie ksiazke do zarzadzania zasobami luczkimi i klnę w myślach co stronę. Kto cos takiego wymyslil ? Podziały są na kazdej kartce, grrr:/ 14 funkcji czegośtam, 7 etapow blebleble, 9 cech jeszcze innej głupoty :/ Kiedy ja się tego nauczę? :/ Już wolę wkuwać kodeksy na pamięć... No to ponarzekalam ![]() To pochwalcie sie co macie dzisiaj na obiadek ? |
||
|
|
|
#2123 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Gratulacjeeee piękny wynik!!Ja mam tak samo, ubrania z zeszłego roku też już po trochu wiszą i wchodzę w rzeczy z przed kilku lat co do których miałam sentyment i leżały w szafie ... a fakt, że ciało też coraz lepiej wyglada i będzie jak na plażę wyjść ![]() U mnie przez jakiś miesiąc 5,5 kg ![]() A obiadek mam z wczoraj miesko mielone z indyka, fasolka czerwona, brokułki, pędy bambusa, cebulka ze sosem sojowym (takie chili con carne jakby) pyccha tylko, że jak to ja wszystko na szybko i się pomyliłam i zamast sosu sojowego zaczełam dolewać oleju sezamowego hmmm i trochę taki inny smak
|
|
|
|
|
#2124 |
|
Raczkowanie
|
Postanowiłam sie do was przyłączyć, od wczoraj jestem na diecie SB i mam nadzieje ze uda mi sie schudnać
|
|
|
|
#2125 |
|
Rozeznanie
|
Ja z kolei na obiadek mam cos a'la kebab - tortilla z kurczakiem gyros + warzywa...placki do tortilli juz zrobione, a miesko sie robi (dzieki mamie
) a ja wracam powtorzyc moja opisowke, bo jutro kolos Smacznego obiadku 4all
|
#2126 |
|
Zadomowienie
|
a ja jednak przesuwam dzien pierwszy na jutro, bo dzisiaj sa imieniny babci i idziemy z wizyta :P beda plaaacki
haha takze zaczynam od jutra
|
|
|
|
#2127 |
|
Raczkowanie
|
Witam
ojjj jak dawno mnie tutaj nie było Tzn czytałam wszystko, ale nie miałam nwet czasu napisać. Mojemu tacie padł laptom i mój komputer poszedł do użytku Do tego przybyła dzisiaj do nas jakaś koleżanka mamuśki która pisze prace mgr i chciała żeby jej sprawadzili, ja patrze a tu 870 stron szczęka mi opadła. Tata swierdził że to się nadaje na doktorancką nadaje, a nie mgr. No ale nic, przezyłam. Dzisiaj mam na obiadek pierś z inydka z zółtym serem i jakieś warzywka do tego. Ta pierś to chyba będę jadła przez cały tydzień, bo zapomniałam je poporcjować i teraz musze je usmażyć już xD Co tam dziewczynki u Was? Stęskniłam sięę
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2128 |
|
Wtajemniczenie
|
dawno i rzadko tu bywam, ale tak jakos mi smutno troche z ta zmiana turnusow, niebardzo sie orientuje kto jest kto z nowych osob i czuje sie obco
powoli mysle o powrocie na plaze chociaz na chwile, ale jakos nie umiem sie zmotywowac...
|
|
#2129 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
wroc do NAS |
|
|
|
|
#2130 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
mi tu tez dziwno i motywacji brak. Grzesze dziś jak jeszcze chyba przez 104 pozostałe dni nie grzeszyłam . mam załamkę jakąś i zajadam ją; moze to wina zblizającego się@. NIe wiem. ostatnio duzo mysle o jedzeniu co zjem i o której i czy mam coś tam w lodówce i jak zrobie mały grzeszek to mam załamkę i uciekam na kibelek zeby to z siebie... wydalić... masakra jakaś. wpadam w obłed bo te cholerne ostatnie dkg żyć mi nie dają
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:00.

pomidorek i np. wieśniak do tego

Bo do idealności dążę...
w takim wypadku muszę przejść na II fazę, bo w lodówce tylko jaj i dwa jogurty. Ale chyba już czas najwyższy.

bo nie wiem 

I witam nowe plażowiczki!
Zamieściłabym zdjęcie, ale nie mam pojęcia jak...

piękny wynik!!
Smacznego obiadku 4all
szczęka mi opadła. Tata swierdził że to się nadaje na doktorancką nadaje, a nie mgr. No ale nic, przezyłam. Dzisiaj mam na obiadek pierś z inydka z zółtym serem i jakieś warzywka do tego. Ta pierś to chyba będę jadła przez cały tydzień, bo zapomniałam je poporcjować i teraz musze je usmażyć już xD