|
|
#2101 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wątek o sklepie Mango Outlet
Hej
) jestem tu nowa, jeszcze nie wiem jak się poruszać ale zainteresowały mnie zakupy w mango, ponieważ nie czytałam jeszcze wszystkiego nie wiem jak to jest ale na stronie mango widzę ceny w zł a tu czytałam kilka wypowiedzi o zamówieniach w euro. czy może mi to ktoś sprostować??? czy jest może ktoś z Poznania??? wiem że w Luboniu w Factory jest Mango czy tam mogą być też takie niskie ceny???Pozdrawiam |
|
|
|
|
#2102 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny!
Mam pytanko...czy zawsze wysyłają maila, że paczka została wysłana czy tylko zmieniają status? Zrobiłam dwa zamówienia na magooutlet (13.01 i wczoraj - 22.01.) oba są "shipped", ale maila potwierdzajacego wysyłki nie ma... bardzo prosze o odp...nie mogę doczekać się paczek ![]() ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- paczka z 13.01. doszła przed chwilą |
|
|
|
|
#2103 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2104 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#2105 |
|
Wtajemniczenie
|
ma ktoś jakąś z tych rzeczy i mógłby o nich coś powiedzieć
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#2106 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam czarną sukienkę.
![]() Ten prześwit jest masakrycznie duży ale sukienka jest bardzo fajna i dobrze się ją nosi
|
|
|
#2107 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale tak że trzeba pod spód zakladać top?boje się żeby nie była z takiego rozciagliwego, cieniekiego materialu który sie opinia i widać każdą fałdkę i brzegi majtek, chociaz to chyba prędzej ta różowa wlasnie taka jest
|
|
|
#2108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ona nie podkreśla defektów - jest z takiego bardziej lejącego materiału.
|
|
|
|
#2109 |
|
Rozeznanie
|
mam koszulę, jest świetna, za takie pieniążki to bierz bo warto, ona nie jest cała gładka tylko ma takie delikatne kropeczki na całości, dobry materiał i porządnie wykonana
|
|
#2110 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak, są tam tam podczas rozprzedaży niskie ceny. Niektóre rzeczy były nawet tańsze w sklepie w Luboniu niż te on-line
|
|
|
#2111 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam pytanie co do zakupów w mango outlet . Tak czytam i wynika,że żeby dostać ubrania trzeba najpierw zapłacić za wysyłkę?Czy nie można kurierowi?
Bo czy to pewne że dojdzie? Wolałabym zapłacić na żywo
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2112 |
|
Przyczajenie
|
jak dlugo czeka się na zmianę statusu? złożyłam zamówinie w poz i na razie jest bez zmian. Dodam,że płaciłam przez dota.
dziękuję |
|
|
|
|
#2113 |
|
Zadomowienie
|
większe przeceny na mango outlet
|
|
|
|
|
#2114 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#2115 |
|
Zadomowienie
|
ja nie mogę robić zamówień
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2116 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny mam do Was pytanie.
Po raz pierwszy zamówiłam z Mango on-line, ściągnęło mi kasę, przyszło potwierdzenie zamówienia. Problem w tym, że jak loguję się na konto, to nie widzę na swoim koncie tego zamówienia. Czy tak powinno być, też tak macie?
|
|
#2117 |
|
BAN stały
|
Ktoś chętny na wspólne zamówienie? To zawsze przesyłka na pół, jeśli komuś nie chce się płacić całości
|
|
|
|
|
#2118 |
|
Zakorzenienie
|
Ale powyżej 150 zł przesyłka jest za darmo.
|
|
#2119 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny czy zdarzyło się Wam, że po złożeniu zamówienia i dokonaniu płatności (płaciłam przez Doth Pay a nie kartą kredytową) dostałyście informację że coś nie jest dostępne i zwrócą wam za tę rzecz pieniążki na kartę ..... ? Bo jeśli ja nie płaciłam kartą to jaki mi zwrócą tę kasę ... ? Nie mogę też wstawić nr. rachunku bankowego w formularzu na stronie z moimi danymi bo nie wchodzi cały numer (tylko 20 cyfr) ...
|
|
#2120 |
|
Raczkowanie
|
Mi zwrócili pieniądze przez dotpay
a w tym okienku wpisałam tylko tyle ile się zmieściło, ale nie wiem czy jest im to potrzebne![]() edit: chyba nie jest im potrzebny ten numer konta, teraz mi się przypomniało, że jak raz moja siostra płaciła przez swój bank to za brakującą rzecz i tak zwrócili przez dotpay na jej konto (zakupy robiłyśmy z mojego konta mango, gdzie jest wpisany kawałek mojego numeru konta) Wydaje mi się, że zwracają pieniądze na konto, z którego została dokonana płatność
"Kochać kogoś - znaczy widzieć w nim cuda dla innych niedostrzegalne." Mauriac Francois. "Kiedy się kogoś naprawdę kocha, to wierność nie jest żadną zasługą." Edytowane przez Ona. Czas edycji: 2013-02-13 o 11:42 |
|
|
|
|
#2121 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A automatycznie zwrócili Ci na konto przez Dotpay czy musiałaś coś wypełniać ? I wpłynęły przed przyjściem zamówienia czy jakoś długo czekałaś
|
|
|
#2122 |
|
Raczkowanie
|
Nic nie wypełniałam
dwa razy miałam taką sytuację i raz pieniądze zwrócili zanim przyszła paczka, a drugim razem w tym dniu, w którym paczka
|
|
#2123 |
|
Raczkowanie
|
Fajnie, dzięki !!!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2124 |
|
Zakorzenienie
|
moze zamowionko
|
|
|
#2125 |
|
Raczkowanie
|
Opowiem Wam moją historię z zakupami w Mango. W grudniu zrobiłam zamówienie i dostałam dość szybko przesyłkę. Z dwóch rzeczy nie byłam zadowolona i oddałam je do sklepu w Galerii Bałtyckiej. Niestety Pani w galerii źle zrobiła zwrot i dostałam najpierw tylko za jedną bluzkę a do dzisiaj od 14 grudnia czekam na kasę za drugą bluzkę.
Panie w sklepie nie widzą problemu i zwalają winę na Hiszpanię. DO Hiszpanii pisałam już dwa razy poprzez stronę (po angielsku oczywiście) i zero odpowiedzi. Natomiast Pani z obsługi klienta twierdzi ze nie mogą zwrócić mi kasy bo Dotpay wstrzymał płatności! Co za bzdury! Wczoraj wysłałam do nich maila, że żadam oddania moich pieniędzy przetrzymywanych przez nich przez 2 m-ce. Jest to zgodne z prawem konsumenta i prawem w całej UE. Odsetki należne to 13 % w skali roku więc jak poczekam jeszcze trochę to będę mieć na drugą bluzkę (oczywiście żartuję ) W każdym razie napisałam też do Rzecznika Praw Konsumenta i tam też złożę skargę na sklep. Bluzka nie była może droga bo 69 zł, ale tak wielkiej sieciówce nie podaruję. Poza tym Panie w Galerii nie poczuwają się do winy i każą mi wydzwaniać same wszędzie i się o to martwić a to przecież przez niekompetencję i winę pracownika muszę teraz walczyć o swoją kasę. Z drugiej strony skąd mam wiedzieć czy ta Pani nie wzięła sobie mojej bluzki skoro źle zrobiła zwrot? W każdym razie Dziewczyny zwracajcie zawsze uwagę czy dobrze robią zwrot żebyście nie miały takich przebojów jak ja. pzdr |
|
|
|
|
#2126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I oczywiście życzę, aby wszystko się wyjaśniło do końca i żebyś otrzymała należne pieniądze |
|
|
|
|
|
#2127 |
|
Zakorzenienie
|
To z outletu można robić zwroty w sklepie ??
|
|
|
|
|
#2128 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2129 |
|
Raczkowanie
|
Erha, dziękuję
Porzeczka, ja nie zamawiałam akurat w outlecie, ale myślę, że zasady i regulamin są takie same i można oddawać w wyznaczonym sklepie stacjonarnym. Ja mam dwa sklepy niedaleko, ale tylko w tym jednym mogłam oddać. Gdzieś pamiętam była lista tych sklepów na stronie. |
|
|
|
|
#2130 |
|
Zakorzenienie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:39.

) jestem tu nowa, jeszcze nie wiem jak się poruszać ale zainteresowały mnie zakupy w mango, ponieważ nie czytałam jeszcze wszystkiego nie wiem jak to jest ale na stronie mango widzę ceny w zł a tu czytałam kilka wypowiedzi o zamówieniach w euro. czy może mi to ktoś sprostować??? czy jest może ktoś z Poznania??? wiem że w Luboniu w Factory jest Mango czy tam mogą być też takie niskie ceny???

ale sukienka jest bardzo fajna i dobrze się ją nosi
ale tak że trzeba pod spód zakladać top?