![]() |
#2101 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kiedy te zaręczyny...ile jeszcze mam czekać :(
ale ta wycieczka to mi się tak marzy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2102 |
Zakorzenienie
|
wiesz, w sierpniu mieliśmy lecieć do Turcji
![]() ale to mieszkanie i inne wydatki... kasa nawet i jest, ale szkoda mi teraz tak wydawać jak jest masa wydatków. Jak już to max tydzień i oferta last minute jak będzie coś fajnego.... ale czy po ślubie chcialabym tam leciec? Chyba nie wtedy wlasnie chcialabym Majorkę, Kanary, zaszaleć ![]() i też tydzień.. ale jak bedzie...to nie wiem ;p
#2103 |
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze nigdy nie byłam na wakacjach za granicą, bo nas nie stać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2104 |
Zakorzenienie
|
Ja tam w paru miejscach byłam no i nie ukrywam,że to wciąga ;p
i mogłabym tak podróżować w nieskończoność ;p jakby kasa z nieba leciala ;p ;/ ale są czasem takie oferty że szczęka opada ![]() ![]() ![]()
#2105 |
Zakorzenienie
|
Mówisz, że zdarzają się okazję? no tak można byłoby zbierać co miesiąc coś i na wakacje byłoby a nie jak zawsze wszystko na ostatnią chwile
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- idę spać kochana papa dobranoc do jutra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2106 |
Zakorzenienie
|
dobranoc
![]() ja nie mogę zasnąć jak jestem sama, TŻ na nocce ![]()
#2107 |
Zadomowienie
|
Kohnelia skromny slub to cos pieknego
![]() ![]() ale tż sie upiera przy weselichu przez wielkie W. walcze o swoje, zobaczymy z jakim skutkiem ![]() ![]() dlatego wymyslilam sobie ze wezmiemy najpierw cywilny- bo nie trzeba wesela robic ![]() ![]() dziewczyny. ostatnio mam takie odczucie jakbym sie pogubila. od czasu do czasu tak mam jak mam dolki - nie czuje nic, do nikogo. ani milosci, ani ninawisci, ani zlosci. po prostu pustke w srodku i wszystko i wszyscy jest mi obojetne. nic mnie nie cieszy. zawsze przechodzilo po jakichs 2/3 dniach i wracalo do normy a teraz trzyma sie juz tydzien i nic. co mi jest? ![]() macie tak czasem? ![]() aha - i jeszcze jak sie poznalismy - przez internet;] tez sie zastanawiam co byloby gdyby mnie nie zaczepil i nie wiercil dziury w brzuchu o spotkanie przez blisko 2 miesiące. I gdybym go odstrzelila juz na poczatku - a tak zamierzalam zrobic ![]()
Edytowane przez enter code Czas edycji: 2010-04-15 o 12:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#2108 | |
Zakorzenienie
|
enter code może to te przesilenie wiosenne? Nie martw się przejdzie Ci. Może wybierzcie się gdzieś razem?Też miałam kiedyś tak. Nie wiedziałam co czuję. Dziwna sprawa z tym...
![]() ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Cytat:
Dziecko to moje marzenie! Kwas foliowy to na porządku dziennym i tak już się zastanawialiśmy żeby może 'wpaść'. Ale co to za wpadka jak my ją zaplanujemy?? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2109 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Dzisiaj witam Was już w dużo gorszym humorze. Jednak się nie zobaczę dziś z TŻ. Najgorzej jak się człowiek na coś nastawi, a potem klapa ![]() My się poznaliśmy na imprezie <typowa wiejska potańcówka ![]() Jeśli chodzi o ślub i wesele. My na pewno będziemy mieć huczne, typowo śląskie, na około 100 osób. W sumie wszystko mi jedno jak to będzie wyglądać. Ważne, że złożymy sobie przysięgę, a potem to niech się dzieje wola nieba (z nią się zawsze zgadzać trzeba...). Musimy takie zrobić, bo rodziny by nas wyklęły i moglibyśmy się wynosić na drugi koniec Polski. A skoro jest mi to obojętne, TŻ chyba też, to po co marudzić ![]() Co do tych Waszych humorów. Tez tak zawsze mam. I to nawet po ponad tydzień. Ale to jest zawsze ten czas kiedy nadchodzi @. Może faktycznie też przesilenie wiosenne robi swoje. Myślałam, że dzisiaj będzie ładna pogoda, a tu mi chmury nadciągnęły i zasłoniły słoneczko ![]() ![]() Ależ się dzisiaj rozpisałam, jak nigdy. Mam nadzieję, że nie zanudziłam. Jeśli tak, to przepraszam najmocniej, nie było to moim zamiarem ![]()
#2110 |
BAN stały
|
Nasza historia poznania jest boska, bije wszelkie romanse i filmy romantyczne
![]() po 4 latach mój facet oficjalnie zostawił mne dla innej, później dowiedziałam się, że zdradzał się z kążda od samego początku. Bardzo cierpiałam,tygodnie płaczu, nie jadła, nie piłam, nic.. I kiedyś byłam na kompie i miałam potrzebe pogadania z kimś kogo nie znam, ani nie zna byłego.. nie chciałam laski, bo są wredne (nie Wy ![]() ![]() ![]() no i poszlimy na spacer, gadaliśmy, śmialiśmy, czułam jakbyśmy sie znali lata.. w końcu nie powiedziałam nic o tym o czym chciałam gadać, spotkanie nie trwało 15 min, a 4 godziny i bylismy umowieni na nastepny dzien.. no a razem bylismy po tygodniu.. kazal mi byc tak samo ubranej w tym samym miejscu o 17.05, bylam.. podszedl, zaczal mowic, ze zmienilam jego zycie, że jest szczesliwy.. i... wyciagnal pudelko z apartu,. myslalam ze sie oswiadczy ![]() ![]() ![]() No i tak sobie jestesmy.. rozne mielismy chwile.. poczatek by ciezki, bo moj byly odwalal sceny, i laska ktora sie w nim kochala odwala te sceny do dzis.. trudno.. A najlepsze jest to, ze jak to wspominam to mowie ze w zyciu bym juz nie napisala do obcego, ze to takie wiesniackie. itd.. a on mowi ze nigdy nie poszedlby na takie spotkanie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2112 | |
Zakorzenienie
|
Fajnie, tak romantycznie. U mnie było mniej romantycznie, bo na pierwszej "randce" którą była impreza prawie mu zemdlałam, biedaczek się zestresował, siedział przy mnie i patrzył wystraszonymi oczkami. Śmiejemy się teraz że to on tak na mnie zadziałał, że prawie zemdlałam. Aha, a w drodze powrotnej jak mnie odwoził, to mu prawie całą drogę spałam w samochodzie
![]() Romantyczne, nie ma co ![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Cytat:
![]() ![]() Fajnie, fajnie, faktycznie podobnie mamy ![]()
![]() |
#2113 |
Zakorzenienie
|
kurcze ja dziewczyny nigdy nie miałam czegoś takiego jak przesileniej czy depresja, ja zawsze się śmieje i wszystkich do okoła rozśmieszam jak coś palne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2114 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
my jestesmy typowa licealna miloscia, pamietam 2 wrzesnia tz rzyszedl pierwszy raz, ludź z lasu, zielony, kostka, moje klimaty ![]() wczoaj bylismy u kumpla, mam kaca, lekkiego ;p gadu gadu a oni sie umowili na srode bo kumpel chce by mu pomoc w przeprowadzcce aumpel moi " miales do mnie wpasc dzisiaj wczesniej, mielismy pogadac i sie smieje". tz jak zwykle gy cos knuje zaczna sie smiac i mowi "jo, jo, mmy czas.ustawimy sie w srode, wezme wolne to ci pomoge z meblami". pytam sie wiec czy w pt tez ma wolne ocznica" on na to "to juz jest odgornie ustalone ![]() cos mi tu smierdzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2116 |
Zakorzenienie
|
Nie cierpie tego śląskiego akcentu bez obrazy ale u mnie ludzie na wsi nawet tak nie mowią
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2117 |
BAN stały
|
zawsze jak moj tż jedzil na miasto na zakupy ja jezdzilam z nim a dzis napisal ze pojedzie sam bo niby bedzie biegal po sklepach..
![]() nie spodziewam sie oswiadczyn, ale tak po cichutku marze zeby zrobil jakis mily wieczor, albo kupil mi kwiatka, bo w koncu dzis piatek, a kiedys co piatek cos sie dzialo.. ehh ![]() ta moja wyobraznia.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2118 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2119 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2120 |
Zakorzenienie
|
rmantyczna kolacja może
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2121 |
Zadomowienie
|
hej
nie zrozumcie mnie źle ale czy mi sie wydaje czy nikt nie zauwazyl ze napisalam wiadomosc ;p |
![]() ![]() |
![]() |
#2122 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2123 |
Zakorzenienie
|
Ja swojemu tylko raz zrobiłam romantyczną kolecję był w szoku bo ja nie umiem gotować
![]() ![]() Daafnee napisałam ci wiadomość na gg ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2124 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2125 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2126 | |
BAN stały
|
Cytat:
i od tego momentu może sie fakać nie zrobie mu takiej niespodzianki ![]() nie byłam zła było mi tylk smutno, ale on chciał spedzic te urodziny skromniej i potem sie tlumaczyl, ze nie chce zeby specjalnie świętować itd. został rozgrzeszony ![]() p.s ja właśnie robie notatki z systemów politycznych RP i ****ica mnie bierze... co za g**** ![]() Edytowane przez daafnee Czas edycji: 2010-04-09 o 10:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2127 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
moj tez sie wkurza na niespodzianki, strzela focha na wszystkich, nawet na rodzine. odzynku ja pisze z laptopa i mi polowa liter nie wyskakuje tudziz wyskakuja nagle ni z tad ni z owad, klawiatura rozwalona |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2128 |
Zakorzenienie
|
A macie jakieś plany na weekend? ja w sobote sobie szkole odpuszczam ale w ndz już koniecznie musze jechać do Bydg
![]() ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Madelaine a na czym miałaś te systemy na jakim kierunku studiów? na seksuologi? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2129 |
Zadomowienie
|
studiowalam na nietypowej uczelni wiec mialam niektore przedmioty narzucone. Nie chce za duzo pisac zeby nikt mnie nie skojarzyl...
Edytowane przez Madelaine87 Czas edycji: 2010-04-09 o 11:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#2130 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oki, rozumiem, jesteś "rozgrzeszona" co nie zmienia faktu, że trzeba się nieźle nagłówkować przy rozszyfrowywaniu ![]() Na ten weekend już nie mam żadnych planów, bo pogoda mi je pokrzyżowała i napisałam do TŻ żeby on coś wymyślił. Napisał, że pomyśli...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:33.