|
|
#2101 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koziorożce ! ! :-) - część IV
oooo taaak... ja mam alkohol,ale tak pić w samotności to niezbyt fajnie, ale zresetowałabym się z chęcią w Waszym towarzystwie
![]() a to jest największy problem... towarzystwo...koleżanka miała wpaść,ale coś milczy... idę narazie z psami ![]() i wina weselnego też bym nie odmówiła
|
|
|
|
#2102 |
|
Zakorzenienie
|
30 to calkiem,calkiem
![]() A jakie masz biale czy czerwone? Jak wruce do Tokio tez przestane imprezowac dosc juz mam tego.A jeszcze kazdy mi mowi jak to mam super,ze taka przygoda itd itp.......
|
|
|
|
#2103 | |
|
Zakorzenienie
|
a ja do szyszek bo biegają
![]() zostawię kilka butelek na zjazd koziołków ![]() i takie i takie ale z duuuużą przewagą czerwonego i jedną wódkę weselną ..zostawioną na chrzciny ![]() oby się nie zepsuła jak to nastąpi ![]() Cytat:
Ale co innego jest być na wycieczce a co innego żyć z dala od najbliższych...
|
|
|
|
|
#2104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie sie zdarze samej pic wino mam nadzieje ze to jeszcze nie alkoholizm.Wyzale sie do konca :dosc mam mieszkania w tej klitce w ktorej w Japonii mieszkamy w krakowie mielismy ladne mieszkanko a teraz.....Najwczesniej za rok zamieszkamy gdzies normalnie.I juz sie nie zale
|
|
|
|
|
#2105 |
|
AGA :)
|
co tu taka alkoholowa atmosfera się zrobiła?
to może i ja się dołączę, mam wino własnej roboty archi rozumiem Cię. Może nie do konca, ale byłam te 3 mce w Anglii i troche doświadczyłam tej 'przygody' jak to się wszytskim wydaje, że sam miód i w ogóle cudownie i ślicznie. No, ale mówisz, że jeszcze rok, to spróbuj spojrzeć na to że jeszcze tylko rok się przemęczysz a potem znjdziecie jakieś mieszkanko i będzie super, a ta klitka w Japonii będzie miłym wspomnieniem egzotycznej przygody ![]() ![]() lecę się kąpać i na gotowe na wszystko.
|
|
#2106 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() własnej roboty ![]() uwielbiam takie Cytat:
![]() Ale nie chciałabym tam zostać na dłużej ![]() szyszki biegają a TŻ zamiata
|
||||
|
|
|
#2107 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór!
Ja dziś cały dzień w podróży, oprócz cmentarzy zaliczyliśmy jeszcze spotkania z babciami i dzidziusiem ( oczywiście nie obyło się bez pysznego obiadu i mojej ukochanej szarlotki ). Ogólnie było ok, szkoda tylko, że pogoda kiepska![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Masz piękne oczy i rzęsy U mnie rano było pięknie, cieplutko i słonecznie, ale niestety jak tylko dojechaliśmy na cmentarz to zaczęło padać Nie pamiętam kiedy była ładna pogoda na Wszystkich Świętych![]() Cytat:
![]() Cytat:
Życzę Wam udanego wieczoru, postaram się odezwać jutro, jak tylko mi się uda dopchać do kompa Jutro mam dalszy ciąg odwiedzania cmentarzy połączony z wizytą u rodziny.Buziaki EDIT: Ja przywiozłam od dziadziusia butelkę wina jego roboty
http://suwaczki.waszslub.pl/img-2007080400700730.png Edytowane przez -agniesia- Czas edycji: 2008-11-01 o 21:01 |
|||||
|
|
|
#2108 |
|
|
ooo agniesiu to mamy już 2 butelki,
swojaka ![]() kode zapraszam
|
|
#2109 |
|
Zakorzenienie
|
Ogladam jakis strasznie glupi film w TV
![]() Wino domowe tez lubie ![]() A kiedy beda male szyszki?I czy beda zdjecia? Sami przyjmiecie porod?![]() No wlasnie wszyscy mysla ze cud -miod za granica A juz do SZALU doprowadza mnie pytanie "to jak jest w tej Japonii?" A na poczatku szlyszalam je pare razy dziennie. I dzis na cmentarzu tez.
|
|
|
|
#2110 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o suknię to ja swoją sprzedałam za 350zł ( albo 400zł nie pamietam dokładnie ) ...wystawiłam ją na allegro ..już ją licytowali ale zadzwoniła do mnie dziewczyna czy mogę zakończyć aukcję a ona zjawi się na przymiarkę. Byłam w szoku - leżała na niej idealnieFajny miałam tytuł aukcji "Koronkowa suknia ślubna - idealna na mały biust " ![]() no to jestem ![]() Archi no widzisz ile alkoholu się znalazło ![]() nie wiem czy będą ale podobno zawsze są ![]() Pusia jest grubsza od maksa ale i więcej je ![]() Zastanawiam się co wyjdzie z takiej mieszanki: On mozaikowy . ona - czarna. A te zwykłe szyszki są zazwyczaj szare ![]() Oczywiście ja mam nadzieję że ten poród to sie sam przyjmie ![]() Cytat:
![]() Ale to normalne że o to pytają....w końcu to dla Polaków bardzo odległy kraj i kultura edit: idę się wykąpać i wstawić pranie ( wiem wiem w święto nie powinnam )
Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-11-01 o 21:19 |
||
|
|
|
#2111 |
|
|
archi o ja dziś oglądalam 2 totalnie beznadziejne filmy
![]() teraz 'gotowe na wszystko' domyślam się że takie pytanie meczy, ja byłam tylko w Anglii a miałam tego dość jak wróciłam, a ty w Japonii która jest raczej 'nieznanym' terenem dla polaków, chociaż, pamiętam że my na pocztku tez zamęczałyśmy Cię pytaniami ![]() kode nie było mnie jeden dzien i ominela mnie wiadomość że szynszki nasze są przy nadzieji? aaaa! musimy wyprawkę kupić
|
|
#2112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ze kazdy jest ciekawy. Tylko ja juz ktorys raz z rzedu nie mam sily i nie moge tez sluchac jak to mi fajnie i super. Malo kto wie ile ja tam placze z trsknoty i wcale fajnie mi nie jest.![]() A swoja suknie nadal mam tyle ze przerobiona na wieczorowa. Bylam w niej na razie 2 razy na 2 innych slubach.![]() Ag chodzi mi bardziej o dalsza rodzine , ktora ma specyficzny obraz emigracji.
Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-11-01 o 21:25 |
|
|
|
|
#2113 |
|
|
archi noo rodzinka to generalnie potrafi wymęczyć jak nikt
a propo sukni slubnej to ja się boję, że nie znajdę na siebie żadnej ładnej nie chcę kupować, myślałam żeby wyporzyczyć no ale pewnie ciężko będzie znaleźć taką żeby leżała ładnie, eh martwię na zapas ale tak już mam
|
|
#2114 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A myślałam, że to nie będzie możliwe, bo ja dość niewymiarowa jestem Za parę dni ta dziewczyna zadzwoniła, że bierze suknię. A sprzedałam za pół ceny, więc jak dla mnie super.Cytat:
P.S. Ciężko mi się pisze, bo przyzwyczaiłam się do mojego laptopa, a tu mam Pecetową klawiaturę
|
|
#2115 |
|
|
agniesiu obyś miała rację
zobaczymy, jeszcze mam czas może się jakoś uformuję
|
|
#2116 |
|
|
ja już mówię dobranoc
![]() muszę odespać co nieco Kolorowych snów
|
|
#2117 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie jest Puchatka vel Puszek ????
|
|
|
|
#2118 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję się koduś
![]() Ale nic mi się nie chce ![]() Jest tu jeszcze kto
|
|
|
|
#2119 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2120 |
|
Zakorzenienie
|
Widze jakies nocne marki
![]() Ja sie melduje i zbieram na cmentarze. ![]() Edit :Wlazlam na swoj profil przed chwila i doznalam szoku dodam ze negatywnego. Troche to smutne a troche straszne I przypadkiem cos zauwazylam.
Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-11-02 o 07:59 |
|
|
|
#2121 |
|
Zakorzenienie
|
ja się melduję
Piękny dzień dzisiaj jest ![]() archi co się stało?
|
|
|
|
#2122 |
|
Zakorzenienie
|
cześć i czołem! Wstawać kto nie wstał
![]() Wczoraj byłam w Bielsku, niestety pogoda jaka była same wiecie więc fotki wyszły żadne :/ a jak wracałam to mgła była gęsta jak śmietana (kurcze 40 km/h przez prawie 50 km - koszmar). Jakoś tak smuto się robi gdy płoną znicze na poboczach. Niektóre jedne koło drugich ;/ |
|
|
|
#2123 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Archi , Madzik i Suzanno
![]() Cytat:
![]() u nas nie za ładna pogoda ale nie pada ![]() Cytat:
![]() edit: archi już wiem to moja wina.... |
||
|
|
|
#2124 |
|
Zakorzenienie
|
Dziń dybry Kode
|
|
|
|
#2125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wykop.pl/link/62288/przyczyny-wypadkow |
|
|
|
|
#2126 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Susanno
![]() Cześć Koduś ![]() kode nie pisz,że to Twoja wina bo to nieprawda! To nie jest niczyja wina, bo uważam osobiście,że archi miała rację... A niestety nikt nie może odpowiadać za czyny drugiego człowieka!!! |
|
|
|
#2127 |
|
Rozeznanie
|
Witam dziewczynki
stęskniłam się, ciągle jestem jakaś zalatana ![]() A tu proszę wieczorek alkoholowy i to beze mnie był ;p foch ![]() Takie są najlepsze.... u mnie się robi właśnie winko własnej roboty w winogrona, wczoraj już próbowałam ![]()
|
#2128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie rozmawiajmy o tym ![]() Nie chcę nikogo oceniać witaj Clev ![]() rzeczywiście coś nas ostatnio zaniebałaś troszeczkę ale dobrze że jesteś : jakie plany na dziś?
|
|
|
|
|
#2129 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ale póki co myślę sobie, że ciężko się z nią byłoby mi rozstać.Cytat:
Cienie sa po 5 zł/szt na allegro. Jest ogromny wybór kolorów. Jeśli jesteś zainteresowana to podaję nicka sprzedającej: sklepikarnia Nie wiem czy nie zdrożeją, kto wie, zainteresowanie jest duże. Dokupiłam kolejnych 5 kolorków Cytat:
[/quote] Cytat:
![]() Znowu nie jestem w temacie... ale zastanawiam sie czym sie archi tak zasmuciła
|
||||||
|
|
|
#2130 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Właśnie oglądam DDtvn i była superniania i Oskar z mamą. Chyba najbardziej mi się podobał ten odcinek z Oskarem Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:58.

dosc juz mam tego.A jeszcze kazdy mi mowi jak to mam super,ze taka przygoda itd itp.......

mam nadzieje ze to jeszcze nie alkoholizm.
w krakowie mielismy ladne mieszkanko a teraz.....Najwczesniej za rok zamieszkamy gdzies normalnie.