|
|
#2101 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Helooooł Ogryzeczki
Cytat:
Ad.2- Ależ fantastico!!!! ![]() Facetka- hahahahahahahahhahahaha ![]() Cytat:
![]() Ja również podpinam się pod zołzę <i ja nie lubię siebie za to>Również mam zablokowaną galerię dla nieznajomych <z powodu pojeżdżania upośledzonych profili i gołych bab>, czy jestem dziwna?? ![]() Balbina nie stresuj się na Kamiorka ![]() Haczką mu! A do podcierania tyłka to ja mam... papirus ![]() Buzi koty kochane z rana Czy dostanę namiar na ducha w końcu czy nie???
|
|
#2102 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziś o 3 nad ranem bawiłam się w detektywa... Masakra- najpierw szukałam mężowskich wykladów potem jego butów. Miał szczęście ze jestem chora i nie mam siły by go stuknąć...
Grrrn dobrze że weekend spędzamy daleko od siebie ![]() A ja powoli pakuję graty i wyruszam na Kluczbork Zahaczę jeszcze o Biedronkę bo jest totalna wyprzedaż Np kupiłam koszulkę bawełnianą taką do spania za 0,99zl i za tyleż samo rajstopy 60 den.Kochane co do ducha powiem tylko tyle że dziewczyna ta jest po prostu głęboko nieszczęśliwa- siedzi sama w domu i nawet kariery na forum internetowym nie może zrobić ![]() Zasnęła wiecznym snem na naszym wątku i odrodziła się jak Feniks z popiołów z tym samym brakiem znajomości ortografii ![]() To się nazywa chyba reinkarnacja
|
#2103 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() nie zycze nikomu.... Kasieńka... wiesz czego nie moge sie doczekac??? Az Ty zostaniesz mamuska bo dzieciak bedzie slicznosci jak aniolek ale z charakterku pewnie diabelek. I bede tu siedziec do poki foty nie zobacze
|
|
|
#2104 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no to narobilas mi smaka czekam razem z toba ![]() Katarzinko ale wam fajnie z tym balem, a kreacje juz masz? Gosiu normalnie cos mi na oczy padlo i za pierwszym razem przeczytalam ze brak ci czipsow. I tak sobie mysle czy na odwyku jestes czy jak.... Hihihihi dopiero teraz doczytalam ze to przeciez o pazuresy chodzi. ![]() No to Malutka cos mi sie wydaje ze twoje dzieciatko to ruchliwe bedzie och nabiegasz sie za nim nabiegasz Lilus w mojje czpie i zakupy. Woooow jestem za To kiedy przyjezdzasz
|
||
|
|
|
#2105 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() dobre
|
|||
|
|
|
#2106 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Juz lepiej sie czuje, ale nie obylo sie bez tabletek. Izazusia co za diablisko z niego! U mnie to raczej ja blokuje cos mezowi a dokladnie to raz zablokowalam mu Allegro zeby mial nauczke, podzialalo Zazdroszcze, ze masz tak krotko zajecia wrrr ja caly weekend bede siedziec na uczelni plus mam dwa zaliczenia.Dagecik tez uwazam ze lepiej byloby imec swoj wlasny biznes, mam dosc pracowania na kogos, ja tyram a inni tylko kase trzepia. Katey tez porzucilam anglistyke nauczycielska, jak tylko sie dowiedzialam jakie sa przemioty na mgr to Mam placic kupe kasy za mgr a oni mi te same przedmioty wciskaja co na licencjacie!! Wrrr Jestem na biznesie.Malutka moze nie puszczaj juz w domu wiecej "Wyginam smialo cialo" bo z dzidzi bedzie wiercipietek ![]() Kasienia musisz wejsc na profil ducha i z jej profilu na pofil jej mamy gdzie galeria nie jest zablokowana ![]() Agatka ja zwijalam dywany gdy kupilismy naszego psiaka i wszedzie siusiał ale Twoj powod takze dobry, choc nie zazdroszcze....Gosiu gdy swoje pazureski piłuje na krotko to tez mi jakos tak dziwnie
|
|
|
|
#2107 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Helołłłłł
Cytat:
Cytat:
i pewnie welon z firanki Cytat:
![]() właśnie, że nieeee i zaliczenia, i egamin bleeeee... Cytat:
ale to taki BAL, czy raczej jakaś firmowa impreza?? chciałabym iść na bal, gdzie wszyscy by byli w pięknych sukniach (ja w najładniejszej ), mężczyźni w garniturach lub smokigach
|
|
|
#2108 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tak wiem - po balu wrzucę jakąś fotkę i właśnie się umówiłam z fryzjerką na czesanie bo nie wiem czy Wam mówiłam, ale w końcu ten ślubny kok był trochę inny niż na próbnym czesaniu i chcę by mi na bal zrobiła coś podobnego
|
|
|
#2109 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Kochane
![]() Malutka super wiadomość Dagmarko jak tylko śniegi stopnieją i mrozy przestana cisnąć ![]() uważajcie na siebie z g na tym stawie-proszę Soffi dobrze że już lepiejkatarzinka czekam na fociaki ![]() Agatko na mnie zapach ryby i bez ciąży tak działa-jakoś nie lubię. narazie nie mam jakichś bardzo znielubionych zapachów i smaków tylko cały czas chce mi się spać ![]() Izuś z duchem masz rację0koszmar z ulicy wiązów powrócił wiecie że ona prowadzi "włoski salon fryzjerski" z jej gustem to masakrazmykam popracować buziaki |
|
|
|
#2110 |
|
Wtajemniczenie
|
Lilusiu to chyba nie o nią chodzi
Jej panieńskie to Kącka ona siedzi we Wloszech i wychowuje dziecko i psinke: I czeka aż tatuś wieczorem wróci z pracy![]() No słonecza widzę ze i Wy się zamierzacie bratać i spotykac jak my z Kasią Nasze kolejne spotkanie już w czwartek ![]() A teraz czeka mnie pakowanko i fruu na weekend... Bardzo mi sie nie chce Ale jak mus to mus- kto powiedzial ze zycie ma być lekkie.Dziś czuję się troche lepiej choć katar mnie nie opuszcza. Jak sobie pomyślę ze czeka mnie 2,5 h w pociagu to tez mi sie odechciewa. No ale już trudno
|
#2111 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak szliśmy pierwszy raz to taka pewna obawa była jak to będzie, bo jednyny "bal" w naszym życiu to studniówka , ale bawiliśmy się świetnie i teraz chodzimy już tradycyjnie i jeszcze fotka żeby Wam pokazać prezent z nieba na nasz ślub
|
|
|
#2112 |
|
Wtajemniczenie
|
Izuś a pamiętasz jak pisała jako klon że prowadzi salon fryzjerski?wpisałam w google i wyskoczyło ale mogę się mylic oczywiście
![]() jak pisała jako annacoś tam-niby przyjaciółka to często przewijało się że jest w swoim salonie i statata ![]() Katarzinko fajny mieliście prezencik ![]() ale bym sobie zjadła pierogów
|
|
|
|
#2113 |
|
Wtajemniczenie
|
"I love pirogi
" John Cleesesuperaśny - a tak się stresiliśmy, że spadnie deszcz i będzie jesiennie i ponuro, a było pięknie zimowo
|
|
#2114 | |
|
Zakorzenienie
|
Siemka potworki
.Cytat:
![]() Dziękuje za całuska ![]() ![]() .Weszłam na wizażo bo mi się zachciało jakieś nowej farbki na moją łepetynę, szukam coś co mi da pasemka jasno-popielate .
|
|
|
#2115 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a jak tylko chce Ci sie spac to sie kladz i spij - najlepsza na to rada ![]() ja wlasnie gejfruta wcinam wczoraj ogorki kiszone
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2116 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i łączysz się w bólu![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2117 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a ja czuję, że się wielkimi krokami @ zbliża, czyli tym razem się nie udało, ale nowy cykl nadajdzie to będą nowe dzialania strategiczne
|
|
|
#2118 |
|
Wtajemniczenie
|
W sumie racja
Ona niezwykle się porusza między różnymi krajami Włochy, Ukraina...może byc i Polska![]() Chciała nam zaimponować ale jej się nie udało ![]() Myślę że szczerość jest najważniejsza, na takich forach nie warto siebie ubarwiać bo po krótszym bądź dłuższym czasie i tak wszystko wyjdzie. Tak jak wyszło że Dzasta ze trzy razy stała w kolejce gdzie dawali złośliwość ![]() Buziaki kochane ja zwijam żagle i jadę w kierunku woj. opolskiego
|
#2119 |
|
Wtajemniczenie
|
Gosiu ja paznokci nie mam zrobionych od września i tez mi było ciężkoi dziwnie zwłaszcza w pracy przy klawiaturce
ale teraz już ok.chociaż tęsknięzaglądam za frenchem![]() macie rację;duch miał niezwykle bujną wyobraźnię, szkoda tylko dziecka i męża ale może on taki sam? Agatko jutroi się wyśpię a na dziś wystarczyłam mi narazie bułeczka z szyneczką Izuś wiesz że ja z opolskiego ![]() Dagmarko-jedziesz do Wałbrzycha?"* B dzisiaj przyjeżdża ale jutro albo niedzielę jedzie do W-wy na szkolenie na 3 tygodnieDzastuś jak się czujesz? Martuś owocnych poszukiwań ![]() Kinuś gdzie się zgubiłaś? |
|
|
|
#2120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A my nie jedziemy do W-ch moj Skarb jutro do pracy idzie. W dodatku wlasnie moja mama humor mi popsula, az sie rozkleilam....
|
|
|
|
|
#2121 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2122 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wariatuńcio moje mam nadzieję, że dłuuuugo tu jeszcze posiedzisz ![]() a mdłości... nie zazdroszczę Ci żabko hhehehehhehe no następna uwzięły się na mnie czy coooo? ![]() Cytat:
Ad.1- ja mam to samo!!! ![]() Tyle zaliczeń , że głowa mała... <że nawet nie wiem z czego> Nic nie umiem i... przynajmniej sie nie stresuje Ad.2- no leżę na podłodze i kwiczę ![]() ![]() ![]() To było bossskie Pyszczolki moje dziś nielegalnie kserowałam w pracy książkę , którą muszę niebawem oddać <o tych funduszach wstrętnych>, kryłam się jak głupia! ![]() A zaznaczę, że miała ponad 400 stron ![]() Makabra! ![]() Izie się już chwaliłam to i Wam się pochwalę, że wczoraj wkleiłam do 1 z albumwe dla rodziców fotki Zajelo mi to ponad 3 h ![]() Ale wyszło fajnie ... zastanawiam się tylko czy jakoś go ozdobić w środku?? Co myślicie?? Nie chcę <za przeproszeniem> za bardzo "nakupkać" do niego tylko żeby nie był taki całkiem surowy to może macie jakiś sposób na delikatne ozdobienie jego karteczek?? Daguś może Ty masz jakiegoś pomysła? <i nie kleić mi się tam!! >Pracke kończę zaraz, jadę z koleżanką z pracy na chwilkę do Wrocka do Venezii Bo zakochałam się w jednych butkach i być może je zakupię Później jadę do domku, poudaję że się uczę i tyle. A jutro zemrę w szkole, ale co tam Dobra nie miauczę więcej. Buźki dziabągi
|
|
#2123 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jutro też mam zajęcia od 8:15 (sama chciałam tego kursu), całe szczęście tylko do 14:20, więc łączę się w bólu ze wszystkimi studentkami. Pocieszam się, że może póxniej uda mi się choć na chwilkę wpaść na galerie i cosik upolować na wyprzedaży bo to przecież grzech ze styczniowej wyprzedaży nie skorzystać.
|
|
|
|
|
#2124 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ad 2 Boze ja tez zjadlabym pierogi... ruskie dobre robie tylko moja tesciowa....Cytat:
Cytat:
Kiecke w razie czego mam ![]() Cytat:
![]() Juz jest dobrze?Cytat:
![]() Kasienka moj album na wklejanie takze powstawal w bolach, wkleilam 300 zdjec, w roznych formatach, nie ozdabialam stron i chyba nie bede tego robic, jakos do tej pory nie widzialam nic bo by mnie zachwycilo w tym temacie.... |
|||||
|
|
|
#2125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasienko kilka podstawowych pytan: - stopien trudnosci mozliwych wykonywanych zdobien - kolor kartek w albumie - czas I moze uda mi sie rzucic Ci kilka pomyslow ![]() Widze ze wiekszosc z was w szkolce w weekend wiec zycze wam udanego i owocnego ksztalcenia. I trzymam za zaliczenia |
|
|
|
|
#2126 |
|
Wtajemniczenie
|
Dagmarko czas najlepszy lekarz
![]() wierzę że wszystko wróci do normy ![]() idę robić kolację bo B jedzie do domku ![]() do potem
|
|
|
|
#2127 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam kiedy nadrobic no szok !!! za szybko bazgrolicie
Ale musze poczytac we wtorek (siedze znow do 20 w pracy) pare stron bo strasznie zle sie czuje nie wiedzac co u Was sie dzieje! ![]() Bardzo dziekuje ze jeszcze pamietacie o mnie Co u mnie? Jakby to strecic co by Was nie zanudzac.... Pracuje, czasu nie mam , remont w toku, malzenstwo ratujemy - raz nam idzie lepiej raz gorzej. Dzis wywowalam sobie zdjecia slubne zeby sobie duuuzy album stworzyc ![]() Ostatnio dolozylam zdjecia na n-k ze slubu - ale sporo z Was juz dojrzala ![]() Co najlepsze - po 3 miesiacach zaczynam odczuwac brak TV oraz internetu w domu... Jutro pewnie przywioza wypatrzony przez mojego meza TV do salonu, a jak mamcia odda mi mojego lapcioka to wkoncu neta zalozymy ![]() Dlatego tez nie mam kiedy do Was napisac ![]() Co najgorsze - ostatnio coraz czesciej mysle o dzidziusiu... Musze oddalac te mysli, bo prace mam fajna Poza tym chyba lepiej bedzie jak sie wpierw zblizymy bardziej z mezem do siebie....A ktore to juz z brzuszkami chodza przyznac mi sie?? ![]() Dobra... to wtorek rezerwuje na nadczytywanie Waszych wypocin Trzymajcie sie cieplutko Wszystkie P.S Jezeli o czyms zapomnialam napomniec, lub ktoras ciekawska to pytac
|
|
|
|
#2128 |
|
Zakorzenienie
|
Kakusia bardzo miło się czyta, że w końcu zaczyna się u Ciebie powoli wszystko układać
A co to za pracę masz słońce?
|
#2129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A prace mam od 2 miesiecy w Krakowie w kancelarii prawnej na recepcji
Edytowane przez Kakusia Czas edycji: 2009-01-09 o 19:41 |
|
|
|
|
#2130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I błagam, zaglądaj częściej do nas! EDIT: Przyszłe mamusie, proszę popatrzeć co ja dzisiaj na temat piwa wyczytałam :- Poprawia laktację. Choć picie alkoholu przez matki karmiące jest niewskazane, to mogą one przychylniej spojrzeć na piwo bezalkoholowe. To pozbawione mocy podnosi nieco poziom prolaktyny - hormonu regulującego wydzielanie mleka.
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2009-01-09 o 20:57 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:21.

<i ja nie lubię siebie za to>

no to narobilas mi smaka czekam razem z toba
jestem za
hand-made: urodzinowo na 40tkę

ale Twoj powod takze dobry, choc nie zazdroszcze....

.

>
dobre robie tylko moja tesciowa....
Juz jest dobrze?
za zaliczenia