Oczekujące Panny Młode 2011! ;) - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-29, 11:20   #2101
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84
Dot.: Oczekujące Panny Młode 2011! ;)

Monini - jest kochany

Niunia - trzymam kciuki za ząbka

64 => 55
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 11:37   #2102
kacha2004
Raczkowanie

Witam dziewczyny mam pytanko,wlasnie wczoraj sie zareczylam i stwierdzilismy,ze za 2 latka akurat bedzie super czas na slub,wiec chcialam sie zapytac,czy moze przyjelybyscie mnie do swojego watku...
kacha2004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 11:44   #2103
monini2507
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kacha2004 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny mam pytanko,wlasnie wczoraj sie zareczylam i stwierdzilismy,ze za 2 latka akurat bedzie super czas na slub,wiec chcialam sie zapytac,czy moze przyjelybyscie mnie do swojego watku...
Z otwartymi rękami zapraszamy gorąco
monini2507 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 11:56   #2104
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Kacha gratulacje i przyjmujemy do wątku

64 => 55
Stary 2009-07-29, 12:16   #2105
JennyAniolek
Zakorzenienie

Kacha - jasne, Witaj i oczywiście gratulacje

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 12:23   #2106
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
Witaj i gratulacje
Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 13:00   #2107
niunia32
Zakorzenienie

Kacha witaj i przyjmij gratulacje!!

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-07-29, 13:01   #2108
bambusiek
Zakorzenienie

Również witam i gratuluję

Jak nas już dużo pamiętam, że jak ja się dołączyłam było nas tyle, że na palcach jednej ręki zliczyć
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 13:06   #2109
monini2507
Zakorzenienie

Ciekawe kiedy zosanie załozony wątek oczekujące panny młode 2012

Edytowane przez monini2507
Czas edycji: 2009-07-29 o 13:08
Stary 2009-07-29, 13:13   #2110
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Może wtedy kiedy nasz czyli jakoś na początku roku Zresztą zobaczymy
Tylko się zastanawiam czy my się też tak rozgadamy jak PM 2010 lub 2009, bo narazie jeszcze do połowy jednej części nie doszłyśmy, ale się rozkręcamy

64 => 55
Stary 2009-07-29, 13:28   #2111
monini2507
Zakorzenienie

Powoli dojdziemy do wprawy może jak już bedziemy bliżej tego ważnego dnia w naszym życiu bedzie wiecej spraw do zalatwienia zapytania czy doradzenia wtedy bedzie dosłownie wrzało na naszym wątku.
A na Kieleckich pannach młodych to chyba bedzie z 11 częśc tak jak kiedys ivona84 pisałas prawda zanim będzie ten 2011 rok bo tam sa dziewuszki rozgadane

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-29, 13:32   #2112
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Wiesz Kieleckie Panny Młode nie są tak bardzo rozgadane, bo od marca męczyny 3. część, a Ostrowieckie Panny Młode 3. część mają od maja i już nas prześcignęly, a o Lubelskich nie wspomnę

64 => 55
Stary 2009-07-29, 13:33   #2113
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Może wtedy kiedy nasz czyli jakoś na początku roku Zresztą zobaczymy
Tylko się zastanawiam czy my się też tak rozgadamy jak PM 2010 lub 2009, bo narazie jeszcze do połowy jednej części nie doszłyśmy, ale się rozkręcamy
Myślę, że się jeszcze bardziej rozkręcimy. Przy tym przyroście narzeczonych jak każda napisze choć jedną wiadomość to strony będą leeeciały. Wczoraj nie miałam od południa neta w pracy to całą stronę byłam do tyłu
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 13:51   #2114
monini2507
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz Kieleckie Panny Młode nie są tak bardzo rozgadane, bo od marca męczyny 3. część, a Ostrowieckie Panny Młode 3. część mają od maja i już nas prześcignęly, a o Lubelskich nie wspomnę
Kurcze ivona84 co ja to widze ciebie to wszedzie pełno jest dosłownie oczywiscie w pozytywnym tego słowa znaczeniu na prawde
Stary 2009-07-29, 13:53   #2115
nicolaaa
Rozeznanie

ivona84 no to gratuluję opanowania sytuacji.
Kiedyś w moje urodziny przyjechał TŻ zjedliśmy ciastko z kremem a potem poszliśmy na piwko i mój TŻ mi zemdlał na rękach. Panika jak nie wiem ale mama przybiegla bo to obok a jest pielęgniarką więc spoko ale widzę że w takich sytuacjach trudno nerwy opanować. Więc jeszcze raz podziwiam i gratuluję

monini2507 ja zaś idę na wesele tydzień po Tobie i jadę za Kielce więc przebywam tą samą drogą co Ty

kacha2004 gratuluję, a może nam opiszesz jak to się wszytsko odbyło
ja na początku z TZ też planowaliśmy za dwa latka ale wyszło że za roczek ale ja tego watku nie opuszczę chyba że mnie siłą stąd wyrzucą

niunia32 jak ząbek?

A ja butków nie znalazłam ale cóż zaraz będę meczyć koleżankę czy sukienka będzie uratowana czy nie

nicolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-07-29, 14:34   #2116
signa
Zadomowienie

GG do signa

Ale Wy lecicie, niemozliwe jestescie no:P chwile czlowieka nie ma a tu juz tyle do nadrobienia Kacha gratuluje i witaj wsrod nas jeszcze raz bardzo Wam dziekje za kciuki Kochane bardzo sie przydaly bo dostalam prace poszlam w sobote na ta rozmowe a pani od razu zagonila mnie do pracy hihih ale fajnie bo praca naprwde super i wszyscy barzdo mili i wydaja sie fajni. przed rozmowa jezdzilismy ogladac sale na wesela i musze Wam powiedziec, ze strasznie sie zalamalam. Bylismy chyba w 6 mijscach i nic. Bo tak w jednym sala malenka parkiet niby byl ale wszystko jakies takie stlamszone. Nastepnej w ogole nie bylo, bo niby miejsce jest ale nic i nikogo tam nie ma no i strasznie blisko ulicy. Trzecie miejsce nawet fajne, ale dojazd tragiczny...moze do 2011 juz zrobia ale teraz to jakas masakra, tak mnie wytrzeslo po drodze. Reszta to w ogole na stronie fajnie wszystko wygladalo a w rzeczywistosci jak pojechalismy to juz troche gorzej sie prezentuje. W niedziele odpowiedzilismy jeszcze 3 miejsca i dwa nam sie spodobaly wreszcie takze moze jednak cos z tego bedzie jak czytalam, ze wszystkie zaczynacie 6weidera to i ja sie zmobilizowalam razem z Wami jejku tyle naskrobalyscie, ze gubie sie co i do kogo pisac:P
ma.ko ciesze sie, ze juz lepiej z Twoim TZ bardzo mu wspolczuje, bo z zeszlym roku mialam podobnie. Na calym ciele mialam wysypke i pokrzywke, wszystko mnie swedziala i bylo spuchniete...chyba ze 3 tygodnie tak sie meczylam, a wszystko przez antybiotyk i borowine:/ okazalo sie, ze mam alergie na penicyline i borowine kosmetyczna no i to razem w polaczeniu dalo wlasnie takie efekty. Tez bylal wtedy nieznosna dla swojego TZ i potem bardzo glupio mi bylo, ale jak wszystko swedzi piecze boli to sie po protu nas tym nie panuje. Najwazniejsze, ze juz lepiej sie czuje mam nadzieje ze juz teraz bedzie tylko lepiej i szybciutko mu przejdzie.
mes sukienka rzeczywiscie sliczna, mysle ze idealna na slub cywilny i bedziesz wygladala przeslicznie ja bardzo widze do tego te fioletowe i kremowe eustomy w wiazance, rozpuszczone leciuto falowane wlosy jakby czesane wiatrem i kwiatek w nie wpiety

co do zareczyn to moj TZ tez oswiadczyl sie gorach jak sie potem okazlo przymierzal sie juz chyba ze 3 miesiace i ciagle nie wychodzilo. Bo chcial w Zakopcu wlasnie i wymyslil sobie, ze oswidczy sie nad morskim albo nad czarnym stawem. I oczywiscie zawsze jak bylismy nie bylo pogody, dopiero chyba za 4 razem nam sie troche ladniej zrobilo rano, ale nie tyle zeby tam wiec poszlismy na krupowki i potem moje kochanie wymyslilo sobie ze jeszcze gdzies mnie zaprowadzi, ale po drodze zaczelo sie znowu chmurzyc i ja sie ciagle gdzies zatrzymywalam zeby zdjecia robic takze TZ juz troche zrezygnowany byl bo w dodatku zaczlo kropic i ja juz marudzilam ze zaraz lunie i wracamay do domu:P No ale jakos mnie przekonal zebysmy jednak poszli i zabral mnie nad taka tame/jeziorko kolo kuznic. Ja oczywiscie nic sie nie spodziewalam jeszcze, bylam tylko strasznie ucieszona ze w koncu mnie tam zabral bo juz od dawna chcialam zobacyc to miejsca. Zaczeismy robic sobie zdjecia no i TZ ustawial aparat a ja czekalam juz ustawina do zdjecia i jak do mnie podszedl tez sie niczego nie spdziewalam, jak mi zaczal mowic jak bardzo mnie kocha tez nic dopiero jak kleknal i zobaczylam pudeleczko wiedzialam o co chodzi i od razu sie poryczalam ze szczescia:P a no i zapomnialam dodac, ze jak tam poszlismy za chwilke wyszlo piekne slonce jakby specjalnie dla nas hihi no ale sie rozpisalam:P jeszcze tylko chcialam dodac apropo Zakopca i tych wszystkich biednych zwierzatek bo mi tez zawsze jest ich wszystkich szkoda. Dosc czesto jezdzimy do Zakopca bo moj TZ jest z tamtad i jak widze te biedne koniki, jak jest snieg to jeszcze jeszcze ale im jest strasznie ciezko jak jest bardzo malo sniegu i musza ciagnac te sanki po betonie, a juz ten konik co zdechl jak ciagnal ludzi na morskie...okropne to jest, ale ja sie zgadzam ze to wszystko jest wina ludzi. Wiem, ze pewnie nigdy to sie nie zmieni chociaz mam wielka nadzieje, ze kiedys zmadrzeja i przestana korzystac z takich uslug chocizby na tak duza skale i nie beda wykorzystywac zwierzat dla swojego zarobku. Ivona mi tez zawsze jak widze tego pieska co zbiera na kielbaske plakac sie chce, zupelnie nie rozumiem jak ludzie tak postepowac ze zwierzetami...okropne to jest. Przepraszam Was bardzo ze tak sie rozpisalam, wracam do pisania pracy - jeszcze tylko dwa podrozdzialy czesci literaturowej i zabieram sie za badawcza, ale tak mi sie nie chce tych ostatnich podrodzialow pisac..:P

signa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 14:36   #2117
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

Cytat:
Bo Kieleckie Panny Młode nie piszą o pierdołach tylko raczej o konkretach.
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 14:58   #2118
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość

a sukienka wygląda tak
śliczny kolorek sukienki. Ja wesele mam w tą sobotę i jeszcze nie mam sukienki. Wzięłam sobie wolne w pracy na jutro, żeby w końcu coś kupić

Cytat:
Napisane przez nicolaaa Pokaż wiadomość
Wczoraj byłam na testach aby dostać się na program stażowy i czułam się jakbym miała pracować w NASA. Normanie najpierw jakaś ankieta, test psychologiczny, test na inteligencję, test z angielskiego i wiele innych. Normalnie wyszłm stamtad załamana i wesoła bo to wszytsko naprawdę mnie dość rozśmieszyło
Ło matko to co to za stanowisko, na które potrzeba aż tyle testów. Pamiętam jak ja w ubiegłym roku przechodziłam takie testy do międzynarodowej korporacji Capgemini. Też testów miałam aż 3, z matematyki, analitycznego myślenia i angielskiego. Ogólnie rekrutacje są bardzo stresujące

Cytat:

Wczoraj troszke przeżyłam chwile grozy Mój TŻ zażyczył sobie wczoraj gołąbki. Najpierw zaczęłam od kapusty - TŻ naostrzył mi nóż i zabrałam się do wycinania głębia, a że musiałam coś zrobić to odstawiłam to i wyszłam z kuchni. TŻ chciał mi pomóc z tym głębiem i pod moją nieobecność zaczął go wycinać. Nagle usłyszałam "Aaaaaaaaaa" i patrzę, a TŻ ssie rękę. Mówię co się stało, a on pokazuje mi strasznie głęboką ranę pomiędzy kciukiem i palcem wskazującym. Normalnie jak o tym piszę to mi słabo. Kazałam mu iść do łazienki i wziąć rękę pod bieżącą zimną wodę, ale on był uparty i dalej ssał, bo niby, że w ten sposób krwi nie traci - kto go takich rzeczy uczył! Ale w końcu poszedł - odkręciłam zimną wodę, a nagle on zaczyna mi sie osuwać - mówi, że mu słabo i musi kucnąć z głową w dół, bo mu tak kiedyś pielęgniarka w szpitalu kazała. Ja normalnie spanikowałam i nie wiedziałam co mam robić Poprosił mnie o wodę, a jak zobaczyłam jego twarz bladą jak ściana zaczęłam wachlować go ręcznikiem. Jak troszkę krew zatamowaliśmy zaprowadziłam go na balkon, ale krew się dalej lała i znów musiałam go zaprowadzić do łazienki. Pootwierałam wszystkie okna w mieszkaniu, bo było strasznie duszno. Udalo się w koncu zatamować krwawienie, ale Łukasz chciał to zwyczajnym plasteriem zakleić, ale ja powiedziałam mu, że absolutnie nie, bo to jest zbyt głęboka rana i sie zgodził. Tylko zaczęło sie szukanie bandaża, ale że jedna ze wspólokatorek jest w szkole pielęgniarskiej to poszukałam u niej w pokoju i znalazłam bandaże. Zrobiłam opatrunek z waty owiniętej w bandaż i owinęłam mu rękę. Jej nie wiedziałam co robić, już miałam dzwonić na pogotowie, ale jakoś dałam radę Zrobiłam mu gołąbki i kazałam odpoczywać, ale i tak mój uparciuch posprzątał nasz pokój. Ale dziś już jest dobrze. Był słaby, głodny, było duszno i pewnie dlatego, ale najważniejsze, że ktoś był na mieszkaniu i mógł mu pomóc, bo mógł upaść, rozbić głowę i nawet umrzeć Taka pierdoła
Za to zrobiłam mu gołąbki - bardzo mu smakowały, a robiłam pierwszy raz
I dlatego poćwiczyłam wieczorem tylko a6w - po emocjach nie byłam w stanie zrobić wiecej.
Ale się opisałam
Chwile grozy to mało powiedziane, ale zachowałaś zimną krew i dobrze sobie z tym wszystkim poradziłaś. A TŻ tylko do pozazdroszczenia, ja swojemu to muszę ciągle powtarzać, że pokój należy sprzątać

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość

dziewczyny trzymajcie kciuki za mojego zęba dzisiaj
Aj wizyta u dentysty, nic przyjemnego. Chociaż ja ostatnio trafiłam na bardzo dobrego łodego dentystę. Nie dość, że delikatny to i przystojny

Cytat:
Zapraszamy i czekamy na gorące opowieści co to się wczoraj u Was działo

Cytat:
Napisane przez monini2507 Pokaż wiadomość
Ciekawe kiedy zosanie załozony wątek oczekujące panny młode 2012
hihi, też się ostatnio nad tym zastanawiałam, ale pewnie narazie PMki 2012 i ich TŻ myślą o zaręczynach

Podczytuję Was dziewczyny na bieżąco w pracy, ale nie wiem dlaczego nie mogę nić odpisać. Próbowałam juz tyle razy i jak chcę wysyłać wiadomość to mi wyskakuje, że wiadomość jest zbyt lakoniczna i musi zawierać więcej niż 1 znaków. No i znika mi to co naskrobałam. Pozostaje mi tylko podczytywać Was w pracy i rozpisywać się wieczorami.
Zastanawiam się nad opalanie natryskowym na to sobotnie wesele. Czy któraś z Was już na tym była?? Bo opinie są podzielone i boję się, że kosmetyczka nie rozrpowadzi mi tego dobrze po całym ciele i zostaną smugi. Ajś chyba sie wybiorę po prostu na solarium.

17.09.2011

Chcieć się razem zestarzeć jest jedynym dowodem wielkiej miłości.
Jonathan Carroll

isabele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 16:00   #2119
hecate5
Raczkowanie

jejku ale się rozpisałysciewitam wszystkie nowe panny mlode i gratuluje zaręczyn
ivona normalnie podziwiam Cię ja bym chyba spanikowała i zadzwoniła po teściowa mam nadzieje że twojemu tż szybko się ręka zagoi i gratuluje takie cudownego chłopaka gdyby mój tż zrobił sobie cos takiego to raczej udawałby że umiera niż posprzątał pokójhihih
ma.ko dziwne te testy miał twój tż. Ja pamietam jak miałam robione testy to lekarz mi wbijał takie żyletki w ręcę i zaznaczał kropkami. W sumie to tyle tylko pamietam bo to było dawno

dziewczyny ale macie tych wesel ja mam wesele 22 sierpnia przyjaciółki ze studiów a ona straszna jajcara jest wiec az strach sie bac co wymyśli

kochane musze sie wam pożalić. coś chyba ze mna nie tak nadal nie ma okresu. wczoraj jak cwiczyłam poczułam ze chyba dostałam ale to trwało moze 5 min a wiec to nie okres w ogóle dziwne ze podczas cwiczen zaczełam krwawic na chwilke dzis ide na 21 do ginekologa mam nadzieje ze sie czegos dowiem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-29, 16:46   #2120
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hecate5 Pokaż wiadomość
kochane musze sie wam pożalić. coś chyba ze mna nie tak nadal nie ma okresu. wczoraj jak cwiczyłam poczułam ze chyba dostałam ale to trwało moze 5 min a wiec to nie okres w ogóle dziwne ze podczas cwiczen zaczełam krwawic na chwilke dzis ide na 21 do ginekologa mam nadzieje ze sie czegos dowiem
a nie schudłaś w ostatnim czasie sporo?? od kiedy nie masz okresu?? daj znać co Ci gin powiedział...

a co do mojego zęba, to wysłali mnie na zdjęcie i jutro z nim mam przyjść... Boli dalej...
Mówię wam, chyba jeszcze tak strasznie się dentysty nie bałam jak dzisiaj

signa gratuluję pracy

isabele życzę udanych zakupów. pochwal się później jak coś kupisz

Malinka

Haniusia

Edytowane przez niunia32
Czas edycji: 2009-07-29 o 16:50
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 17:48   #2121
isabele
Wtajemniczenie

niunia32 pochwalę na pewno o ile uda mi się zmniejszyć zdjęcia, tak żebym mogła je tu wstawić. Już kiedyś chciałam wstawić jakieś zdjęcie ale niestety było za duże. Uśmiechnę się do mojego TŻ
A z ząbkiem oby się nic złego przez dzisiejszą noc nie działo

signa aj jakie piękne zaręczyny, mów mi tak jeszcze Ci nasi TŻci to jednak pomysłowe chłopaki są

17.09.2011

Chcieć się razem zestarzeć jest jedynym dowodem wielkiej miłości.
Jonathan Carroll

isabele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 18:38   #2122
kacha2004
Raczkowanie

Dziekuje za takie mile przyjecie
Ja z moim juz 4,5 roku razem jestesmy a ja od jakis 2 pytam kiedy w koncu mi sie odwiadczy no i wczoraj wraca z pracy i kaze mi oczy zamknac no to zamykam,za chwile mowi otworz,ja patrze a on pudeleczko otwarte z pierscionkiem trzyma i mowi mi,ze chce zebym juz zawsze byla szczesliwa miala usmiech na twarzy i zebym juz zawsze jego byla i czy bede jego zonka no to ja
ach
Stary 2009-07-29, 19:16   #2123
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Dziekuje za takie mile przyjecie
Ja z moim juz 4,5 roku razem jestesmy a ja od jakis 2 pytam kiedy w koncu mi sie odwiadczy no i wczoraj wraca z pracy i kaze mi oczy zamknac no to zamykam,za chwile mowi otworz,ja patrze a on pudeleczko otwarte z pierscionkiem trzyma i mowi mi,ze chce zebym juz zawsze byla szczesliwa miala usmiech na twarzy i zebym juz zawsze jego byla i czy bede jego zonka no to ja
ach
Gratulacje Gdyby ktoś mi stękał z dwa lata o pierścionek też bym dla świetego spokoju się oświadczyła na miejscu faceta,albo uciekła.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2009-07-29 o 19:29
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-07-29, 19:27   #2124
Cassidy84
Raczkowanie

A ja cały dzień nie miałam netu przez jakąś głupią awarię i się strasznie wynudziłam bez wizażu Jeden dzień i znowu tyle się dzieje

Kacha i Asia W witajcie
Hecate trzymam kciuki żeby na wizycie okazało się że wszystko ok , daj nam tu znać jak coś bedziesz wiedzieć
Ivona gratuluje trzeźwości umysłu
Nicola bronić się bedę niestety dopiero na koniec września bo moj promotor jest na urlopie do połowy września. Ale niedługo chciałabym mieć napisaną cała prace żeby mieć świety spokoj i we wrzesniu zawieźć już całość. Tylko że póki co po złapałam lenia i robie sobie kilka dni wolnego
Mako cieszę się że już jest lepiej, za kilka dni napiszesz nam jak to cudownie wam się układa z TŻ-tem
Cassidy84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 19:39   #2125
kacha2004
Raczkowanie

Madmuazelle

Studentka Biomedical Science

60 - 58 - 56 - 54 - 52 - 50 - 48
Stary 2009-07-29, 19:40   #2126
Cassidy84
Raczkowanie

Stysik przepraszam że dopiero teraz, przesłalam Ci linka, zdjęcia oddają w pełni rzeczywisty wygląd i polecam pszne śniadanka
Stary 2009-07-29, 19:57   #2127
kopikos
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Cassidy84 Pokaż wiadomość
A ja cały dzień nie miałam netu przez jakąś głupią awarię i się strasznie wynudziłam bez wizażu Jeden dzień i znowu tyle się dzieje

Czyżby neostrada?
Stary 2009-07-29, 20:04   #2128
Cassidy84
Raczkowanie

Nie, lokalna sieć z którą o dziwo nigdy nie było problemu. No cóż kiedyś musi być ten pierwszy raz
Stary 2009-07-29, 20:05   #2129
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

nicolaaa to faktycznie testy na staż straszne, jakbyś co najmniej miła tam objąć posadę Dyrektora hehe

ivona84 to widzę, że Ty też miałaś wieczór pełen niemiłych niespodzianek. Ale najważniejsze, że Twojemu Tż nic sie nie stało, że CI nie zemdlał ani nic takiego. Ja to jestem panikara i pewnie sama bym zemdlała widząc tyle krwi heh.

niunia32 3małam kciuki. Ale dziwne, że nie kazali Ci jeszcze dzisiaj wrócić ze zdjęciem, tym bardziej, że boli Cie ten ząb. Jak TŻ był ostatnio z bólem, to zrobił zdjęcie i wrócił do dentysty praktycznie bez kolejki wezwany do gabinetu.

kacha2004 witamy w naszym gronie

signa gratuluję pracy Qrcze, to faktycznie najeździliście sie trochę. u mnie nie ma takiego problemu, no są 3 sale które brałam w ogóle pod uwage w moim mieście (nie chcieliśmy dojeżdżąć) i to jesczze 2 sale jednego właściciela.Wybraliśmy tą co jest najbliżej czyli w środku miasta i najbardziej przestronna Ale jestem pewna że i Wy szybko znajdziecie taką, która będzie Wam odpowiadała bidulka z tą pokrzywką. penicylina bardzo często uczula. Ja zawsze idąc do lekarza mówię na co jestem uczulona, a później i tak czytam 3 razy ulotkę i po zażyciu leku patrzę na siebie pół godziny czy nic mi sie nie dziej (takie małe schizo).

hecate5 a może faktycznie stosowałaś jakaś drastyczną dietę, albo zaczęłaś nagle intensywnie ćwiczyć? na pewno wszystko będzie dobrze i jak przestaniesz się denerwować, to okres sam wróci. Bo często też z nerwów brak jest okresu, nie stresowałaś sie ostatnio za mocno??
A testy z krwii ponoć sa dokładniejsze i na wyniki mamy czekać do 2 tygodni ehh to czekanie mnie dobija. Teraz chyba ja sie bardziej stresuję niz Tż.

A ja odebrałam dziś w końcu auto od mechaników. Jechałam tak ostrożnie jak nigdy hehe.
A w nocy tak strasznie mnie pogryzły komary, że szok. Jeden ugryzł mnie w środkowego palca tak, że aż mi palec spuchł (akurat ten hihi), a inny nad okiem tak, że wstałam z bańką na oku i nawet pod okiem mnie boli. Ehh z komarami. A nigdzie nie mogę dostać nic do prądu na komary-wykupili mi wszystko.

Aha, co do ilości postów, to dajcie nam troszeczkę czasu a rozkręcimy się jeszcze bardziej. ja w pracy Was podczytuję, a odpisuję z reguły tylko wieczorem, ale z czasem dogonimy PM 2010.

buziaki lecę ćwiczyć

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 

Edytowane przez ma.ko
Czas edycji: 2009-07-29 o 20:10
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 20:07   #2130
kopikos
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Cassidy84 Pokaż wiadomość
Nie, lokalna sieć z którą o dziwo nigdy nie było problemu. No cóż kiedyś musi być ten pierwszy raz
Ja mam neostrade i dzisiaj tez ciągle siec pada. Jak dzwoniłam na infolinię to mówili że to w związku z pogodą.... a za oknem takie piękne słońce

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości