![]() |
#2101 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze ulubione cytaty z sagi Zmierzchu
Cytat:
Myślę, że? mhm ;* TAK! ;] I marzę o właśnie takiej samej <3
![]() ![]() |
![]() |
#2102 |
Zakorzenienie
|
ja tak samo mysle . wydaje mi sie ze gdzies tam czeka dla kazdej z nas taki `Edward` . ![]()
#2103 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() "Szkoła średnia. Już nie czyściec, ale najgłębsze piekło. Męka i ogień..." ooo taaak... ^^
"Sexuality is universal. If something's attractive to you, it's attractive. Sexy is sexy." ~AL Adam & Kris & Robbie Edytowane przez Rogogon Czas edycji: 2009-05-18 o 16:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2104 |
Raczkowanie
|
A ja właśnie się zastanawiam
![]() ![]() ![]() Co o tym myślicie? Dałybyście rade komuś dosłownie wszystko poświęcić? "- Jesteś najwspanialszą rzeczą, jaka mi się przydarzyła w życiu. - Nie powinnaś mieć wstępu do mojego świata - stwierdził Edward ponuro. - Słuchaj, po co tak się przejmować tą historią z Jasperem? To był wypadek. Nic takiego. - Masz rację - przyznał. - Nic, czego nie należało się spodziewać. - Obiecałeś! W Phoenix przyrzekłeś mi, że zostaniesz ze mną na zawsze. - Nie na zawsze, tylko tak długo, jak długo swoją obecnością nie będę narażał ciebie na niebezpieczeństwo - poprawił. - Jakie niebezpieczeństwo? - wybuchłam. - Wiem, tu chodzi o moją duszę, prawda? Carlisle o wszystkim mi opowiedział, ale dla mnie nie ma to znaczenia. - Krzykiem żebrałam o litość. - To nie ma dla mnie znaczenia, Edwardzie! Możesz sobie wziąć moją duszę! Na co mi dusza po twoim odejściu? I tak już należy do ciebie." ~KwN~
Edytowane przez AleksisM Czas edycji: 2009-05-18 o 18:11 Powód: Jeszcze cytacik :) |
![]() ![]() |
![]() |
#2105 |
Raczkowanie
|
wiesz Aleksis, że to zależy od wielu rzeczy. ale myślę, że jeśli się kogoś kocha tak bardzo mocno, to poświęcenie się tej drugiej osobie nie stanowiłoby problemu
![]() "Dziewczyny myślą, że jest gorący, ale ja tego nie widziałem. Zbyt…zbyt idealny. Założę się, że jego ojciec eksperymentuje z chirurgią plastyczną na nich wszystkich." (Mike o Edwardzie, MS)
#2106 |
Wtajemniczenie
|
"A poza tym nie miałem anioła stróża. One były zarezerwowane dla
dobrych ludzi - takich jak Bella. W takim razie gdzie się przez cały ten czas podziewał jej anioł? Kto czuwał nad nią? Roześmiałem się cicho zdziwiony, gdy uświadomiłem sobie, że w tym momencie ja pełniłem tę rolę. Wampir aniołem – to już było przegięcie." ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- The Fray "Look after you" ![]()
#2107 |
Raczkowanie
|
"Znów usiadł na naszym stole, nieskrępowany dzięki długiej historii
poufałości, a ja wyobraziłem sobie dźwięk, jaki wydałoby jego ciało rzucone o przeciwległą ścianę z wystarczającą siłą, aby połamać mu wszystkie kości." "Moje życie wypełniała niekończąca się, niezmienna ciemność. Świat zawsze miał tak dla mnie wyglądać i nic nie mogłem z tym zrobić. Jak to więc możliwe, że teraz wzeszło słońce, w środku bezkresnej ciemności."
#2108 |
Raczkowanie
|
Cermankaa znów cytat, który chciałam dodać! ;p
A co do tematu miłości jak Edward i Bella.. taka miłość się zdarza, nawet często, tylko trzeba umieć dostrzec to uczucie. Ale identyczna miłość nie istnieje, bo przecież każda jest inna, bardziej wyjątkowa. ![]() "- Chciałem cię o coś zapytać, ale nie dałaś mi dojść do głosu. – Przyszedł mi do głowy pewien pomysł na dalszy przebieg tej rozmowy; zaśmiałem się. - Masz rozdwojenie jaźni, czy co?? To musiało tak wyglądać. Mój nastrój był nieprzewidywalny, przepływało przeze mnie tak wiele nowych emocji. - Widzisz, znowu zaczynasz.– powiedziałem. Westchnęła. - Dobra. O co chciałeś zapytać? - W następną sobotę jest ten bal wiosenny...- Patrzyłem, jak na jej twarzy pojawia się najgłębszy szok i zdusiłem śmiech. – Wiesz, w dniu tańców wiosennych… Przystanęła gwałtownie, w końcu spoglądając mi w oczy. - Myślisz, że jesteś dowcipny? Tak. - Pozwolisz, że skończę?"
#2109 |
Raczkowanie
|
"Nie potrafię tego nawet opisać, Emmett. Nagle, ta dziewczyna stała się dla mnie całym światem. Nie widzę sensu dalszego istnienia świata bez niej."
#2110 |
Zakorzenienie
|
ja tam już mam swojego Edwarda
![]()
#2111 |
Raczkowanie
|
pozazdrościć
![]() "Byłoby... roztropniej, gdybyśmy nie zostali przyjaciółmi (..,)Ale mam już dość zmuszania się do ignorowania ciebie, Bello."
#2112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytaty z pierwszej części są dla mnie najlepsze ![]() ![]()
![]() |
#2113 |
Raczkowanie
|
Mój Edward zniknął za mgłą zanim zdążył się z niej wyłonić.
ja najbardziej lubię te z MS: Rosalie przeszła obok, nawet mnie nie spoglądając. idiota. (…) Jasper uśmiechnął się ukradkiem i poszedł dalej. Powodzenia, pomyślał z powątpiewaniem. Emmett uniósł oczy ku niebu i potrząsnął głową. Postradał zmysły, biedny dzieciak. Alice promieniała, jej zęby świeciły aż za bardzo. Mogę już porozmawiać z Bellą?
#2114 |
Raczkowanie
|
nie pozazdrościć, tylko pogratulować
![]() ja też wolę cytaty z MS: "Pragnąłem ich śmierci tak potwornie, że ta potrzeba niemal dzwoniła mi w uszach, zaciemniała umysł, przynosiła smak na język. Moje mięśnie były napięte z ochoty, usilnego pożądania, potrzeby. Musiałem ich zabić. Mógłbym obierać go po kolei, kawałek po kawałku, obedrzeć skórę z mięśni, oderwać mięśnie od kości…"
"Sexuality is universal. If something's attractive to you, it's attractive. Sexy is sexy." ~AL Adam & Kris & Robbie Edytowane przez Rogogon Czas edycji: 2009-05-18 o 22:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#2115 |
Zakorzenienie
|
wiadomo, że MS lepsze, bo oczami Edzia
![]() ale jeśli chodzi o mnie i o pierwszą część, to też chodzi o cytaty przez niego wypowiadane, no bo jakże inaczej ![]()
" To Twoje lęki - Ty je stworzyłaś, a to co stworzyłaś - możesz zniszczyć" ... Edytowane przez DsC Czas edycji: 2009-05-18 o 22:34 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2116 |
Konto usunięte
|
http://www.kotek.pl/kotek/1,87050,66...New_Moon_.html
oficjalny plakat. ja się Wam podoba? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2117 |
Zakorzenienie
|
[1=7a1f522eb83de308935e9eb 654607f24bf1b13c1_6401389 3eb394;12370915]http://www.kotek.pl/kotek/1,87050,66...New_Moon_.html
oficjalny plakat. ja się Wam podoba? ![]() fajnyyyyyy <3 chociaz nieoficjalne byly ladniejsze oO`
#2118 |
Raczkowanie
|
zgadzam się, nieoficjalne o niebo lepsze!
a 31 maja będą już pierwsze oficjalne ceny, zaś 14.08 będzie oficjalny zwiastun ;DD
#2119 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() '(…) Związek ze mną byłby dla ciebie o wiele zdrowszy. Nie byłbym twoim narkotykiem, tylko twoim powietrzem, twoim słońcem. Kącik moich ust drgnął w smutnym półuśmiechu. - Wiesz, że nawet kiedyś tak o tobie myślałam? Że jesteś moim słońcem, moim osobistym słońcem? Odganiałeś dla mnie chmury. Westchnął. - Z chmurami sobie radzę, ale nie mogę walczyć z zaćmieniem.’ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2120 |
Wtajemniczenie
|
A co by było jeśli to Bella wyobrażała by sobie mnie obejmującego ramionami
jej kruche ciało? Czuła mnie trzymającego ją blisko siebie, a potem kładącego moją rękę pod jej podbródkiem? Odgarniającego ciężką kurtynę jej czarnych włosów z jej rumieniącej się twarzy? Śledzącego linię jej pełnych warg opuszkami palców? Przybliżającego moją twarz tak blisko jej, że mógłbym poczuć jej ciepły oddech na ustach? Wciąż przybliżającego się… ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Każdą cząstką mojego istnienia, pragnąłem być normalnym mężczyzną, tak żebym mógł trzymać ja w moich ramionach bez ryzykowania jej życia. Żebym mógł snuć swoje własne fantazje, fantazje które nie skończyły by się widokiem jej krwi na moich rękach, jej krwią która była by widoczna w moich oczach. Miłość nie zawsze przychodzi w niekłopotliwych paczkach.
I will never forget. I will never regret. Łódź, 8.11.2011 - 30 Seconds to Mars ![]() 23.11.2012 - MUSE ![]() ![]() Edytowane przez carmenkaa Czas edycji: 2009-05-19 o 14:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2121 |
Raczkowanie
|
[1=7a1f522eb83de308935e9eb 654607f24bf1b13c1_6401389 3eb394;12372119]dopiero?
![]() '(…) Związek ze mną byłby dla ciebie o wiele zdrowszy. Nie byłbym twoim narkotykiem, tylko twoim powietrzem, twoim słońcem. Kącik moich ust drgnął w smutnym półuśmiechu. - Wiesz, że nawet kiedyś tak o tobie myślałam? Że jesteś moim słońcem, moim osobistym słońcem? Odganiałeś dla mnie chmury. Westchnął. - Z chmurami sobie radzę, ale nie mogę walczyć z zaćmieniem.’[/quote] no dopiero.. premiera filmu za 184 dni! ![]() - Myślę, że twoi znajomi mają mi za złe, że Cię im podkradłem. - Jakoś to przeżyją. - Mogę cię już im nie oddać. ![]() ![]() ![]()
#2122 |
Wtajemniczenie
|
Zastanawiałem się czy
pomyślała o mnie, chociaż trochę. Czy tęskniła za mną chociaż minimalną ilością tej tęsknoty którą ja czułem do niej. ![]()
#2123 |
Raczkowanie
|
A tak przy okazji, ubóstwiam Cię… w przerażający i niebezpieczny sposób.
Patrząc na jej usta, poczułem się dziwnie. Miałam ochotę podjeść do niej bliżej, co nie było dobrym pomysłem
![]() |
#2124 |
Raczkowanie
|
A tak swoją drogą myślicie, że Mayer napisze dalszą część MS ?
![]()
#2125 |
Raczkowanie
|
myślę, że dokończy przynajmniej MS. chciałabym jeszcze przeczytać przed świtem - z punktu widzenia Eda. ale z tego, co słyszałam, to w taki sposób ma być tylko zmierzch - czyli MS - napisane
![]() "Spojrzałem jej głęboko w oczy, w te jej wielkie oczy otoczone wachlarzem rzęs, i zatęskniłem za snem. Nie dlatego, żeby móc na moment zapomnieć o wszystkim lub uciec nudzie, tak jak tego pragnąłem wcześniej. Nie. Tym razem chciałem śnić. Być może gdybym mógł śnić, mógłbym przez kilka godzin żyć w świecie, w którym ona i ja bylibyśmy razem. Ona śniła o mnie. A ja chciałem śnić o niej."
#2126 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a plakat mi się podoba ![]() ![]() Cytat:
W ogóle to chciałabym żeby wszystkie były też oczami Edwarda, no ale nie będę już taka nachalna ![]()
![]() |
#2127 |
Raczkowanie
|
właśnie, nie bądźmy za bardzo wymagające.
![]() ale musze powiedzieć, że kiedy zobaczyłam, że przed świtem składa się z trzech ksiąg, pierwsza bella, druga jacob, a trzecia znów bella to byłam zaskoczona, że stephenie tak wyróżniła jake'a - szkoda, że nawet parustronicowej księgi edwarda nie było ![]() faza na MS, sorry ![]() "Jej oczy rozszerzyły się jeszcze bardziej. Było to nawet trochę dziwne, zabawne... i szczerze mówiąc, nieco żenujące, jak bardzo zmieniła mnie obecność Belli. Wyglądało na to, że teraz nikt się mnie nie bał. Gdyby Emmett się o tym dowiedział, śmiałby się ze mnie przez następne 100 lat."
#2128 |
Raczkowanie
|
"- Kurczę, opowiedziałeś mi wszystko prawie jak na spowiedzi.
Naprawdę wpuściłeś mnie do swojej głowy. Nie spodziewałem się tego po tobie. Dzięki... Edward. -Jak już mówiłem, paradoksalnie, cieszę się, patrząc teraz na was, że jesteś obecny w jej życiu. Chociaż tyle mogłem dla niej zrobić, że się na to zgodziłem. Gdybyś nie był moim naturalnym wrogiem i nie próbował mi wykraść sensu mojego istnienia, mógłbym cię nawet polubić. - Kto wie... Gdybyś nie był odrażającym wampirem, który zamierza wyssać życie z dziewczyny, którą kocham... Nie, chyba nawet to by nie pomogło." ~Zaćmienie~
#2129 |
Zakorzenienie
|
mam nadzieje ze napisze ; D ja bym chciala przeczytac ksiazyc w nowiu oczami Edzia mrrrr . czytalam gdzies jak dziewczyna pisala swietne bylo . ; D
#2130 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:06.