|
|
#2101 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VIII
Cytat:
![]() A co do randki, to fajnie że dobrze się bawiłas Cytat:
|
||
|
|
|
#2102 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Gothic-zdrowe podejście masz do tego typu "związków" i tak trzymaj
Gryksiu-ja po urlopie prezentuję podobną postawę
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2103 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
To ja chyba duzo przegapilam Tamtego ukochanego z ktorym sie rozstalas a potem wrocilas juz nie ma No i co to za nowy kandydat do serca Twego? a o wystawie bardzo chetnie dowiem sie czegos wiecej ![]() Jak mnie dawno w tym barze nie bylo
|
|
|
|
|
#2104 |
|
Konto usunięte
|
Kurdeeeeeee "CSI Miami" leci, a potem "Teraz albo nigdy", a ja powinnam uczyć się analizy TOWS/SWOT
No ale jak tu się uczyć jak ciągle coś w tv? Telewizja to zło! Argh, nienawidzę poniedziałków, bo zawsze w niedzielę dopiero zabieram się do roboty
|
|
|
|
#2105 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A piątkowe wieczory są moją ulubioną częścią tygodnia (od 26 maja do 1 października każdy dzień tygodnia będzie moim ulubionym )
|
|
|
|
|
#2106 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2107 |
|
Konto usunięte
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2108 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() a zrdadze tylko, że wystawa będzie poświęcona perfumom. Jak będzie już wyznaczona data to Wam opowiem wszystko na razie jestem strasznie zawalona robotą, bo wszystko organizuje ja![]() ![]() co prawda pomaga mi klasa i to się chwali a dziękuję Cytat:
Gryxiu- ależ nie wiem czy powinnam! powiedzmy, że było buzi na pożegnanie. i to Ci powinno wystarczyć!Edytowane przez GothicAristocrat Czas edycji: 2009-04-19 o 20:34 |
||
|
|
|
#2109 |
|
Konto usunięte
|
To jeszcze nic... Miałam ostatnio randkę (była PIERWSZA) a On już chciał dłuuugie buzi na powitanie
![]() A potem mnie chwyta od razu za rękę ![]() Odwróciłam się w którąś stronę a ten mnie całuje!!!!!!! To była pierwsza i OSTATNIA nasza randka |
|
|
|
#2110 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2111 |
|
Konto usunięte
|
Gryxiu ja mam fajnego kumpla-geja
![]() Swoją drogą - to cudowny człowiek... na przyjaciela nadaje się bardziej niż niejeden hetero i mówię teraz całkiem serio |
|
|
|
#2112 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Brzydko |
||
|
|
|
#2113 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w zęby nie dostałeś?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#2115 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ładny chociaż?
|
|
|
#2116 |
|
Konto usunięte
|
No właśnie średnio
![]() ![]() A do tego jakoś...eee... zamiast się wypowiadać, wolał DZIAŁAĆ A jeśli coś już mówił to tak głośno, jakby 2 lata pracował w towarzystwie młota pneumatycznego jednym słowem - wolałabym zostać przy gg. I tyle
|
|
|
|
#2117 |
|
BAN stały
|
Princesko- już zbieram na bilet do Ciebie!
![]() Ejj... dziewczyny, no jak tak można! ![]() ja tam Gryxia popieram i będe trzymać za niego kciuki ażeby upolował sobie jakiegoś fajnego byczka jakby Ci nie wyszło to ja zwsze mogę zapodać Ci kilka numerów, pamiętaj! |
|
|
|
#2118 |
|
Zakorzenienie
|
Gothic - ale my się "burzymy" nie o byczka dla Gryksia
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2119 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Baw sie. Nie trza sie zwiazkowac ![]() Zazdraszczam dziewczynki, ja nie moge ![]() Bom wierna, dziewczyna roku! Madzia sie ustatkowac chce! Gryxiu - to mowisz slonko, ze poszalales? Ale do tanga trzeba dwojga... i alkoholu heh.Pem Ci, ze zapewne ona ma wiekszego mormalniaka plus stres. A ja niedzielke spedzilam z Simonem i Crystal Nie sadzilam, ze ja, czlowiek dzieciom niechetny, moge sie czuc tak swobodnie w towarzystwie dziecka.Simon sobie czyscil klatke szczurom a my 'babskie' ploty. Makijaz, perfumy ![]() Widac, ze ona mnie lubi. Wczoraj do 22 gralismy w Wii (ja oczywiscie za kazdym razem przegralam... ). Zreszta - ona ma tylko tate, brata Si... Jej mama umarla jak miala kilka miesiecy, rozwalilo mnie kiedys jak powiedziala Simonowi - 'mam jedno zyczenie, chcialabym zeby mama zyla' Kazdy tam probuje jej zadosuczynic - w sensie obie babcie ale widac, ze jej brakuje jakiejs mlodszej 'kobity'. |
|
|
|
|
#2121 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak coś właśnie przeczuwałam jeśli chodzi o look absztyfikanta. Bo jak nam delikwent wpadnie w oko to pośpiech i brak głosu spikera radiowego jakoś nam zupełnie przeszkadzać przestają
|
|
|
#2122 |
|
Konto usunięte
|
Palnęłaś z tym spikerem...
Mój kochany ( |
|
|
|
#2123 |
|
BAN stały
|
Z dalszej nauki i tak nic już nie będzie, więc - w penelopowym ciągu będąc - zasysam Volvera i Jamón, Jamón.
Szczególnie ta Szynka mnie intryguje. Oglądał ktoś? Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2009-04-19 o 21:29 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2124 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() i jak było z żoną znajomego niedobry facecie? Powtórzył byś to na trzeźwo?
|
|
#2125 |
|
Konto usunięte
|
Jakie one piękne w tym "Teraz albo nigdy"...
i kurde ubrane wspaniale...
|
|
|
|
#2126 | |||||||
|
BAN stały
|
Jedno niewinne wyznanie i jestem Gwiazdą wieczoru
![]() Cytat:
![]() Zachowałem się jak gówniarz... Mąż był w pokoju, a my w kuchni ![]() Cytat:
Dam znać, jak się "seksualnie określę" Cytat:
Na usprawiedliwienie dodam, że ja tego nie zacząłem - ona siedziała mi na kolanach i tak ot wpakowała język do buzi ![]() Cytat:
Ale to tak raczej z przymrużeniem oka, bo na dobrą sprawę dobrze im razem Zresztą ona parę lat temu miała faceta na boku - wielka miłość, gotowość do odejścia i te sprawy. Teraz jedynie narzeka na "życiową nudę" - praca, dom i tak w kółko. A on, on jest strasznie cierpliwy i wyrozumiały (pod koniec imprezy tańczyliśmy razem - powiedziałem, że skoro ona chce się rozwieść, to ja razem z nim weźmiemy ślub w Holandii Matko... będziecie mieli wypaczony obraz mojej osoby Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#2127 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2128 |
|
Konto usunięte
|
Jesuuuu Gryxiu! Tyś naprawdę narozrabioł
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() btw. myślałam że moja trójka to i tak maximum jak na dzisiejsze czasy ... Edytowane przez 201608251020 Czas edycji: 2009-04-19 o 22:42 |
|
|
|
#2129 |
|
Zakorzenienie
|
Już mamy, niekoniecznie wypaczony ![]()
|
|
|
#2130 | |
|
BAN stały
|
Hehe
![]() Cytat:
A z tym rozrabianiem to bym nie przesadzał ![]() Taaak?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:40.

wierności to ta osóbka mi na pewno nie dochowa...

Tamtego ukochanego z ktorym sie rozstalas a potem wrocilas juz nie ma
No i co to za nowy kandydat do serca Twego?

na razie jestem strasznie zawalona robotą, bo wszystko organizuje ja