![]() |
#2101 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2010 - cz. VI
|
![]() ![]() |
![]() |
#2102 | |||
Zakorzenienie
|
Chomiczówki/Chomicze gęby - Panny Młode 2010
![]() tematy takie proste, że ja bym nawet teraz siadła i napisała. Cytat:
![]() ![]() U nas tez były kwiaty+whiskacz ![]() 20 lat to młodziutka ![]() ![]() o jaaaa ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() U nas pewnie do domku przyjedzie najbliższa rodzina, żeby na mnie popatrzeć przed wyjściem ![]() ![]() ja mam Sztompkę, mogą Ci go nawet wyrecytować- Lain pewnie też ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2103 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2104 |
Zakorzenienie
|
no dobra to quiz - strona 283, wers 12, trzecie słowo od prawej
![]() jestem na diecie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2105 | |
Zadomowienie
|
tak wiem,dziękuję
![]() niechcący wysłałam też do Grulli i dalej już wiesz ![]() Cytat:
![]() nie dziwię się,że się podoba frelkom ![]() wątpię,bo ona ma raczej inny gust co do sukni ![]() ![]() ![]() ooo to super ![]() ![]() właśnie od tego co mi potrzeba hhh |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2106 |
Zakorzenienie
|
"towarzyszy" ![]() str. 220 wers 10 trzecie slowo od lewej ![]() ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- to juz niech Grulla "recytuje" ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-05-04 o 16:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#2107 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() właśnie na nią czekam ![]() będę za parę minut bo mnie wyciągają na zaręczynowego drinka do salonu ![]() Edytowane przez szana Czas edycji: 2009-05-04 o 16:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2108 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A zaręczonym gratuluję! Wszystkiego dobrego życzę i niech siostra będzie szczęśliwa ![]() Tancerka będzie miała kupca na kieckę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-05-04 o 16:57 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() On tak fajnie w tym garniaku wygląda, że sie śmialiśmy, ze lepiej niz pan młody ![]() "<żarłoczne>" - śmiesz mnie sprawdzać? ![]() Ja tak długo nie odpisywałam wcale nie dlatego, że wygrzebywałam Sztompkę z półki, bo stoi w drugim rzędzie, bo juz mi sie nie mieszczą ![]() Przyjechała do nas rodzinka, której odwiedzin rodzice próbowali uniknąć i prawie im się udało bo byli w ogrodzie i nie słyszeli domofonu, ale ja byłam w domu i słyszałam to otworzyłam im bramę. Chyba sa niepocieszeni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja to z pamieci lece ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ej dziewczyny wrzućcie fotki na gm, bo mi się nudzi ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- ależ absolutnie! Właśnie się usprawiedliwiłam, że wcale tego nie robiłam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2112 | |
Zakorzenienie
|
no wlasnie! wrzucac ale juz! to zaden wyczyn - w pole adresata prosze wpisac: panny-mlode-2010@googlegroups.com ladujemy zdjecia jak zalaczniki do kazdego innego maila. dajemy stosowny temat maila i klikamy zeby sie wyslalo. latwizna ![]() Cytat:
![]() ktoras mowila niedawno, ze Lakcid niedobry... jak dla mnie calkiem smaczny ![]() ![]() ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-05-04 o 17:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Teraz przejrzałam zdjęcia z wakacji w stroju kąpielowym i stwierdzam publicznie - teraz jestem grubaskiem ![]() A jaki lek bierzecie jakby cos tam Was złapało?Nifuroksazyd czy taki pomarańczowy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale jestem dobrej mysli ![]() ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-05-04 o 17:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-05-04 o 17:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2116 |
Zakorzenienie
|
Hello PM-ki
![]() lusmarija, szkoda mi Ciebie ![]() ![]() ![]() szana, gratulacje dla siostry ![]() My chcemy mszę na 16. U mojej siorki była taka sama godzina i wszystko było git ![]() A teraz wielka prośba dla anglistek. Jakby któraś miała chwilkę czasu, to czy mogłabym podesłać pisemko do urzędu skarbowego do sprawdzenia? Nie cierpię pisać takich rzeczy a szczególnie jak to nie jest na zaliczenie tylko tak "real life" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2117 |
Zakorzenienie
|
Ksiądz stwierdzi, ze poszaleliśmy, jak go teraz zacznę o to wszystko pytać
![]() Jojciu ale się zimno i ciemno zrobiło! I deszcz pada, w końcu... po miesiący chyba!
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-05-04 o 17:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#2118 |
Wtajemniczenie
|
aniolek nie wiem czy podołam ale jakby coś to mi to możesz podesłac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2119 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
uważam, że to nie w porządku dając jednemu dziecku nieruchomość a drugiemu nic. U nas jest tak, że jak jednemu przepiszą to nie rodzice spłacają tylko ten brat czy siostra na którą przepisali. U nas tak będzie. W sumie niefajnie, że nie wiecie na czym stoicie, ale moż enie mają kasy i ciężko im sie do tego przyznać. Dopisuję sobie lokalizacje do zdjęc na picasie, przynajmniej mam zajęcie ![]() Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-05-04 o 18:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2121 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() on pewno dostanie po rodzicach tylko kiedy to bedzie ![]() ![]() dobrze, ze chociaz za wesele zaplaca i ze nie ma takich jazd jak u Kasi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2123 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2124 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() O nie dziewczyny, nie każcie mi Sztompki recytować! ![]() Z tego podręcznika uczyłam się na "socjologie dla administratywistów" , całość nie obowiązywała ;p Jestem zwolniona ze znajomości ![]() ![]()
![]() |
#2125 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak sobie sami zrobimy wolne to będziemy mieli ![]() na pewno nie będę na ciebie z tym tytułem moje guru głosowac!!! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() dziewczyny kupiłam sobie talerzyki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2126 |
Zakorzenienie
|
Ale ja nie chcę by ona nam coś płaciła, nie o to chodzi. Dali, w porządku, jednoznacznie rozumiem, że Ona z przyszłym męzem sie na starość teściami zajmą i ja ich na głowie mieć nie będę, ale skoro ona dostała takw iele, bo meiszkanie wg mnie jest ogromną pomocą w start w dorosłe życie, to miło by było, gdyby do nas też rękę wyciągnięto. Jak już powiedziałam, ja nie uważam, bym musiała w ewentualnej przyszłości (o ile to nastąpi) zwracać coś rodzeństwu, bo oni otrzymali naprawdę ogromną pomoc od rodziców, poza tym to rodziców decyzja, a nie moje widzimisię, więc nie widzę powodu dla którego ja bym miała spłacać. Nie wiem już sama... w przypadku teściów to chyba bardziej mi chodzi o samo zainteresowanie tematem, oczywiście, jakby pomogli nam finansowo to byłoby cudownie, tylko niech się w końcu określą.
#2127 | |
Zakorzenienie
|
wiedzialam
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2128 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój tata dobrze mówi - że niektórzy to by sie za kasę dali wydoić i taka jest prawda. Własnie my nie mamy czego dostać, ten dom, w którym teraz mieszkamy to własnie nasze dzieci dostaną - tzn mojego brata dzieci, bo on mi da kasiorę tak wynika z naszych ustaleń ![]() Masakra z tymi róznymi spadkami jest - ludzie to zamiast sie cieszyć, ze cokolwiek dostana to byle jak najwięcej ciągną, żenada. Ale na pewno będzie po równo, nie będzi etak, że jedno z nas zostanie z niczym, tak samo rodzice tż, on ma jeszcze dwoje rodzeństwa i wszystko elegancko będzie załatwione. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2129 |
Zakorzenienie
|
nie mam aparatu ale ty jako lublinianka możesz pójść do Plazy i do sklepu Home&You sobie zajść i po lewej stronie są półki z tymi rzeczami- są kubki, talerze duze, takie na zupę, takie mniejsze talerzyki na kanapeczki, malutkie talerzyki z filiżankami, miseczki itp w różnych kolorach- ja sobie wzięłam 2 czerwone 2 ciemnofioletowe i 2 kremowe
![]() nie wiem czy widziałyście ale dwie panny młode 2009 wkleiły swoje fotki na wątku- przepięknie wyglądały jejjjjj już się nie mogę doczekać aż będę miała sama takie fotki ![]() ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- a ja przeczytałam sobie relację panny młodej 2009 na ich wątku i sie trochę zaniepokoiłam sprawą utworów granych przez organistę... a raczej tym że powinno się z nimi ustalac takie rzeczy... ja myślałam że oni sami wiedzą co grac i na wyjście tradycyjnie marsza tego ślubnego a tu doopa... ja mam nadzieję że moja organistka zagra coś normalnego bo ja nawet nie wiem jakie utwory są do wyboru na ślub!!! jejciu.. a w ogóle to zaczęłam się bać że moja organistka będzie miała urlop w dniu mojego ślubu albo coś.. i przyjdzie za nią na zastępstwo taka anemiczna organistka która coś tam śpiewa ale jakby chciała a nie mogła.. no i takie oto targają mną obawy... kurczę już bym coś załatwiała na ten ślub ale jak szwagier jeszcze nic nie robi to mi głupio zaczynać temat nawet jak wesele mam 7 miesiecy później ![]() ![]()
#2130 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a po moich dziadkach odziedziczyli z kolei rodzice. a mi rodzice chca dac ziemie - moge sobie wybrac, na ktorym kawalku bede chciala postawic kiedys dom ![]() ja w sumie nie wiem jak bedzie zalatwiona sprawa mieszkania, domu itp. wyjdzie w praniu ![]() Cytat:
ja juz mam ustalone mniej wiecej co kiedy bedzie grane i spiewane ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:07.