Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka. - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-04, 07:43   #2101
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka.

Kubusewa nie wiem tak ogólnie nie mam na nic ochoty wszystko mnie dobija, nic nie cieszy, nic nie ma sensu psychol ze mnie czy co

a co do PM2009 to kiedys tam było super, a teraz się zmieniła ekipa, nie ma już niektórych dziewczyn, albo mało się udzielają itd

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-06-04 o 07:46
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-04, 07:47   #2102
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość

a ja wstałam z dołem nie wiem why
ja tez wstalam z malym dolem ale u mnie powody sa jasne - nic fajnego mnie dzis nie czeka
zaraz jade na kolosa, a potem pisze z kolezankami dwa raporty z projektow, ktorych mam juz prawde mowiac serdecznie dosc... a w miedzyczasie musze obskoczyc dwie biblioteki...
i prawde mowiac nic mi sie nie chce

tylko TZ wieczorem jest jakims kolorowym elementem tego dnia.... buuuuuuu
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-04, 07:51   #2103
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
tylko TZ wieczorem jest jakims kolorowym elementem tego dnia.... buuuuuuu
a mnie nawet to nie cieszy, a nawet denerwuje ja się martwię tym czy znajdę pracę i chyba to na mnie tak działa...

Stary 2009-06-04, 08:17   #2104
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Lusi obudziłaś mnie
o to chodziło

Cytat:
a mnie nawet to nie cieszy, a nawet denerwuje ja się martwię tym czy znajdę pracę i chyba to na mnie tak działa...
co masz nie znaleźć... ale z negatywnym nastawieniem to niewiele zdziałasz

skończy Ci się @ to od razu zaczniesz inaczej gadać zobaczysz

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-04, 08:28   #2105
szana
Zadomowienie

Kobiety wybaczcie,nie nadrobię od wczoraj tych paru stron ale muszę się pochwalić Moja kochana mama widząc mnie uczącą się powiedziała coś w stylu,na żarty: "chyba w nagrodę pojedziemy jutro suknie oglądać" obie się śmiałyśmy przez chwilkę po czym mama uznała,że to w sumie dobry pomysł i wiecie co? jedziemy za parę chwil
tylko teraz tak Kasiu albo Tancerko: robiłyście makijaż? bo nie pamiętam co pisałyście, i czy mam mówić prawdę kiedy ślub?
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-04, 08:31   #2106
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:

powiem ci, ze zainspirowalas mnie do wejscia na watek 2009... i musze stwierdzic, ze mam podobne odczucia. nie wiem jak to jest ale atmosfera na tamtym watku jest jakas taka przygniatajaca... cos malo radosnie... i tak formalnie... tzn rozmowy takie formalne... to ja juz wole nasz watek z otwartymi wojnami, piczami, swietymi Tadzikami i innymi tego typu kwiatkami
no właśnie o tym mówię.. my tu sobie gadamy na luzie, walimy piczami a tam tak oficjalnie jakoś i za każdym razem jak się naczytam tych dołujących postów to i mnie dół łapie.. przygotowania z PM2010 są o wieeeeele bardzij pasjonujące

Cytat:
Napisane przez czaszka_ Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny dopisuje sie do Was)) jeszcze dokladnej daty nie znam ale juz sie czuje jak u siebie:PP hehe
cześć
Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
chcialam rowniez nadmienic ze szczerze denerwuje mnie fakt ze tutaj te okienka tak strasznie skacza.. otworzy sie .. czlowiek chce zaczac pisac a to badziewie jeszcze kurna czego skacze....czujesie jakbym po pijaku za kazdym razem pisala..
myślałam że tylko ja tak mam i że to wina mojego starego kompa ale widzę ze i u was tak skaczą

Cytat:
ja tez wstalam z malym dolem ale u mnie powody sa jasne - nic fajnego mnie dzis nie czeka
witajcie w klubie tych co dziś ich nic dobrego nie czeka.. tylko nauka i nauka od wtorku z domu nawet nie wychodzę i wyjdę dopiero jutro bo jeść mam co, uczyć się mam mnóstwo rzeczy, zajęć nie mam i tylko moje cztery ściany na stancji mi zostają.. całe szczęście że tż mi swojego kompa przywiózł bo bez neta bym chyba w psychiatryku wylądowała

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ----------

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
Kobiety wybaczcie,nie nadrobię od wczoraj tych paru stron ale muszę się pochwalić Moja kochana mama widząc mnie uczącą się powiedziała coś w stylu,na żarty: "chyba w nagrodę pojedziemy jutro suknie oglądać" obie się śmiałyśmy przez chwilkę po czym mama uznała,że to w sumie dobry pomysł i wiecie co? jedziemy za parę chwil
tylko teraz tak Kasiu albo Tancerko: robiłyście makijaż? bo nie pamiętam co pisałyście, i czy mam mówić prawdę kiedy ślub?
ja pomalowałam tylko rzęsy a mówiłam że ślub w październiku ale ci fajnie jak wrócisz to liczę na recenzję conajmniej taką długą jak ja sama napisałam

---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------

teraz w sumie już czerwiec więc może mów ze slub w grudniu żeby cię znowu nie olały że za późno przyszłas
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-04, 08:35   #2107
szana
Zadomowienie

Dzięki Tancerko będę mówić,że ślub w grudniu tak jak radzisz
tak się cieszę,że ja nie wiem no:P tylko co ja mam powiedzieć w salonie? wejdziemy i co? "dzień dobry chciałam suknie przymierzyć?" ja wiem,że to debilne nie wiedzieć co powiedzieć ale ja nie wiem
relacja na pewno będzie nie wiem czy taka długa jak Twoja ale postaram się

Edytowane przez szana
Czas edycji: 2009-06-04 o 08:40

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-06-04, 08:41   #2108
tancerka212
Zakorzenienie

Wiem szana że to takie dziwne że nie wiadomo co mówić ja w pierwszym salonie bylam umówiona więc po prostu powiedziałam że byłam umówiona i pokazałam jej jakie modele chciałam zmierzyć, a w drugim salonie nawet nie wiem co powiedziałam hehehe chyba sama babka zapytała czego poszukuję itp zapytała kiedy ślub i jakie suknie mi się podobają i na podstawie mojego wyglądu od razu weryfikowała to co mówilam- skutecznie wybiła mi z głowy dekolt serduszko mówiąc ze mam za mały biust potem pokazała mi katalogi i co ona by mi proponowała zmierzyc, a co ja z jej propozycji bym wybrała ale w sumie ja jej pokazałam 3 suknie a ona mi przyniosła z 5 w tym moje cuuuudo jak babki będą niekompetentne i cię oleją to idź do następnego bo tylko profesjonalistka dobrze cię oceni wzrokiem i dobierze tkaninę, jej kolor i fason do ciebie
Stary 2009-06-04, 08:47   #2109
szana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
Wiem szana że to takie dziwne że nie wiadomo co mówić ja w pierwszym salonie bylam umówiona więc po prostu powiedziałam że byłam umówiona i pokazałam jej jakie modele chciałam zmierzyć, a w drugim salonie nawet nie wiem co powiedziałam hehehe chyba sama babka zapytała czego poszukuję itp zapytała kiedy ślub i jakie suknie mi się podobają i na podstawie mojego wyglądu od razu weryfikowała to co mówilam- skutecznie wybiła mi z głowy dekolt serduszko mówiąc ze mam za mały biust potem pokazała mi katalogi i co ona by mi proponowała zmierzyc, a co ja z jej propozycji bym wybrała ale w sumie ja jej pokazałam 3 suknie a ona mi przyniosła z 5 w tym moje cuuuudo jak babki będą niekompetentne i cię oleją to idź do następnego bo tylko profesjonalistka dobrze cię oceni wzrokiem i dobierze tkaninę, jej kolor i fason do ciebie
no dokładnie,nie wiem jak zacząć ani nic,to takie dziwnie bo to nie zwykły sklep ale masz rację,jak babka będzie jakaś nie miła czy coś to nie ma co się denerwować tylko pójdę gdzie indziej też bym chciała,żeby mi katalog przyniosła i w ogóle się zachowywała podobnie jak Twoja,bo ja się tam będę czuła trochę zagubiona,będzie moja mama no ale jednak to tak dziwnie ale i tak się cieszę
a rajstopy brać? a i czy mierzyłaś na boso czy brałaś obcasy?
Stary 2009-06-04, 08:54   #2110
kaska87
Zakorzenienie

Szana tylko rzęsy pomaluj, ale nie tak mega
a mnie już wyprawy do salonów slubnych nie ruszają

Stary 2009-06-04, 08:58   #2111
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
no dokładnie,nie wiem jak zacząć ani nic,to takie dziwnie bo to nie zwykły sklep ale masz rację,jak babka będzie jakaś nie miła czy coś to nie ma co się denerwować tylko pójdę gdzie indziej też bym chciała,żeby mi katalog przyniosła i w ogóle się zachowywała podobnie jak Twoja,bo ja się tam będę czuła trochę zagubiona,będzie moja mama no ale jednak to tak dziwnie ale i tak się cieszę
a rajstopy brać? a i czy mierzyłaś na boso czy brałaś obcasy?
ale od razu nie zakłądaj że jest niemiła bo ja na początku myślałam że jest niemiłą że moje wybory krytykuje i narzuca swoje a tu się okazało że ona się lepiej zna ode mnie i dobrze gada więc daj jej szansę i dopiero po zmierzeniu jakiś sukien jak się okaże że jest lipna to uciekaj!
ja rajstop nie miałam bo i tak suknie do ziemi mierzysz więc nóg ci nie będzie widac tym bardziej że najpierw zakładasz halkę i w niej cały czas jestes tylko suknie zmieniasz hehehe w pierwszym salonie stałam boso na podeściku (miałam podkolanówki) a w drugim salonie pani mi dała buciki na lekkim obcasie ale były tak niestabilne ze wolałabym boso stac bo 2 razy o mało co nie spadłam z tego podestu jak się ubierałam w suknię hehehe

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

Cytat:
mnie w sumie już też nie- marzę aby pójsć zmierzyć jeszcze raz moją Emmę i już ją zamówić no ale obiecałam mamie i siostrze ze pójdą ze mną pomierzyć suknie więc nie mogę im tej przyjemności odebrac- ale to pewnie raz pójdę aby zeby się przekonać że kocham moją śliczną jedyną sukieneczkę i tylko ją chcę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-04, 08:59   #2112
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
miałam podkolanówki
ja też miałam antygwałtki i buty balerinki bo ja nie umiem na obcasie chodzić ale ja jestem wysoka i te suknie wyglądały na mnie dobrze

Tancerka, a może nas to już nie jara bo wybrałyśmy swoje jedyne suknie oby bo już nie chce mi się mierzyć

chyba zaraz zadzwonię do salonu, bo ja nie wiem czy Carrera przejdzie do kolekcji 2010 a chciałam się wstrzymać do stycznia (promocja -15%) i ewentualnie poogladać suknie na 2010
właśnie przeczytałam, że annais ma nową kolekcję od wrzesnia

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-06-04 o 09:03
Stary 2009-06-04, 09:12   #2113
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
ja jestem wysoka i te suknie wyglądały na mnie dobrze

Tancerka, a może nas to już nie jara bo wybrałyśmy swoje jedyne suknie oby bo już nie chce mi się mierzyć

chyba zaraz zadzwonię do salonu, bo ja nie wiem czy Carrera przejdzie do kolekcji 2010 a chciałam się wstrzymać do stycznia (promocja -15%) i ewentualnie poogladać suknie na 2010
właśnie przeczytałam, że annais ma nową kolekcję od wrzesnia
ja w obcasach mam ok 175cm wzrostu więc też właśnie te suknie fajnie na mnie leżały- niektóre były wręcz idealne zeby w nich od razu wyjść z salonu na ulicę i to jest fajne bo od razu widzisz swoją ostateczną wersję a nie musisz aobie wyobrażać jak będzie wyglądała suknia skrócona, bardziej dopasowana itp

Kasia ja to się mojej naprawdę zakochałam bo trzyma mnie już to uczucie do mojej kiecki dłuuuuugo i mam wrażenie ze jest coraz silniejsze

może rzeczywiście zadzwon do salonu- mi pani powiedziała że do grudnia mogę spokojnie przybyć i zamówić suknię czyli mogłoby to znaczyć ze może jej już w 2010 roku nie będzie więc dobrze ze zadzwoniłam bo nie przeżyłabym tego jakbym w styczniu poszłą i by się okazało że nie szyją już mojego cuda łap za telefon
Stary 2009-06-04, 09:15   #2114
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
może rzeczywiście zadzwon do salonu- mi pani powiedziała że do grudnia mogę spokojnie przybyć i zamówić suknię czyli mogłoby to znaczyć ze może jej już w 2010 roku nie będzie więc dobrze ze zadzwoniłam bo nie przeżyłabym tego jakbym w styczniu poszłą i by się okazało że nie szyją już mojego cuda łap za telefon
ale tak 0 10:15? czy poczekać chociaż do 11:00?

a co do sukni to z tego co wiem to oni przenoszą kilka najpopularniejszych sukni z roku poprzedniego do nowej kolekcji, a z moich obserwacji wynika, że Carrera i jeszcze jakas tam królują

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-06-04 o 09:16
Stary 2009-06-04, 09:18   #2115
szana
Zadomowienie

Cytat:
Szana tylko rzęsy pomaluj, ale nie tak mega
tak zrobiłam tzn malnełam lekko pudrem po twarzy ale nie widać
Cytat:
ale od razu nie zakłądaj że jest niemiła bo ja na początku myślałam że jest niemiłą że moje wybory krytykuje i narzuca swoje a tu się okazało że ona się lepiej zna ode mnie i dobrze gada więc daj jej szansę i dopiero po zmierzeniu jakiś sukien jak się okaże że jest lipna to uciekaj!
ja rajstop nie miałam bo i tak suknie do ziemi mierzysz więc nóg ci nie będzie widac tym bardziej że najpierw zakładasz halkę i w niej cały czas jestes tylko suknie zmieniasz hehehe w pierwszym salonie stałam boso na podeściku (miałam podkolanówki) a w drugim salonie pani mi dała buciki na lekkim obcasie ale były tak niestabilne ze wolałabym boso stac bo 2 razy o mało co nie spadłam z tego podestu jak się ubierałam w suknię hehehe

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

mnie w sumie już też nie- marzę aby pójsć zmierzyć jeszcze raz moją Emmę i już ją zamówić no ale obiecałam mamie i siostrze ze pójdą ze mną pomierzyć suknie więc nie mogę im tej przyjemności odebrac- ale to pewnie raz pójdę aby zeby się przekonać że kocham moją śliczną jedyną sukieneczkę i tylko ją chcę
a ubiorę sobie rajstopki i balerinki i spódniczkę ubiorę co szybciej będzie
Was już nie rusza bo byłyście już a ja nie i nie wiem czego się spodziewać i macie już swoje cudeńka na oku
Stary 2009-06-04, 09:19   #2116
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:

a co do sukni to z tego co wiem to oni przenoszą kilka najpopularniejszych sukni z roku poprzedniego do nowej kolekcji, a z moich obserwacji wynika, że Carrera i jeszcze jakas tam królują
rany boskie .. pamietacie jak kaska do krka pojechala i ja sie smialam ze stoi pod salonem o 9: 45 i modli sie do zegarka zeby juz byla 10 nbo miala o 10 wejsc
teraz jest dokladnie to samo dzwonic teraz czy poczekac.. a na co chcesz czekac.. skoro maja sklep otwarty to po cholere czekac?? na co ty chcesz czekac?? aż one zadzwonia do CIebie??
dzwoń
Stary 2009-06-04, 09:20   #2117
kaska87
Zakorzenienie

boję się

Stary 2009-06-04, 09:23   #2118
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:

dzwon już na co czekać przecież one cię i tak nie zobaczą hehehe a od 20 minut już powinny pracować
w sumie masz rację z tymi przenoszonymi modelami a Carrera jest z kolekcji 2009?
bo moja emma to w sumie nie wiem z jakiej kolekcji jest.. chyba suknie Herm's w ogóle nie są jakieś mega popularne.. tą fotkę co ja wam wstawiałam to jest z 2008 ale to nie jest idealnie ta sama suknia więc nie wiem czy to jakiś ulepszony model i to już 2009 czy to 2008. w każdym razie ja zadzwoniłam i jestem spokojna bo się wystraszyłam po tym jak poczytałam na sukni marzen jak dziewczyna poszła z zaliczką po suknię a tu już jej nie szyli zadzwoniłam i jestem spokojna najpóźniej w grudniu ją zamawiam

Cytat:
tak zrobiłam tzn malnełam lekko pudrem po twarzy ale nie widać

a ubiorę sobie rajstopki i balerinki i spódniczkę ubiorę co szybciej będzie
Was już nie rusza bo byłyście już a ja nie i nie wiem czego się spodziewać i macie już swoje cudeńka na oku
mierz kochana tyle sukni ile ci się podoba aż znajdziesz fason w którym ci ładnie. ja po wizycie w pierwszym salonie trochę zdołowałam bo nic mi się nie podobało i już chciałam iść do domu i jakbym do tego domu poszła to bym wam marudziła że suknie są brzydkie, że w niczym mi nie jest ładnie i tak dalej, a tak poszlam do drugiego salonu i się zakochałam na amen
Stary 2009-06-04, 09:24   #2119
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
boję się
głupia czy jaka dzwoń

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-04, 09:26   #2120
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
głupia czy jaka dzwoń
nie strasz jej tą siekierą bo zaraz się schowa pod łóżko i wcale nie zadzwoni i się niczego nie dowiemy
Stary 2009-06-04, 09:29   #2121
kaska87
Zakorzenienie

właśnie-grozisz mi

Stary 2009-06-04, 09:31   #2122
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
nie strasz jej tą siekierą bo zaraz się schowa pod łóżko i wcale nie zadzwoni i się niczego nie dowiemy
No daj spokoj czego ona sie boi ze zjedza ja
Kasia no plose nie badz baba
zadzwon
Stary 2009-06-04, 09:50   #2123
tancerka212
Zakorzenienie

ja to miałam małego stracha przed wejściem do salonu żeby pomierzyć suknie czy mnie babki nie wysmieją ale bać się gadać przez telefon Kasia dzwoń i opowiadaj- czekam na wieści

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

no gdzie ta Kaśka???????
Stary 2009-06-04, 09:51   #2124
szana
Zadomowienie

Cytat:
mierz kochana tyle sukni ile ci się podoba aż znajdziesz fason w którym ci ładnie. ja po wizycie w pierwszym salonie trochę zdołowałam bo nic mi się nie podobało i już chciałam iść do domu i jakbym do tego domu poszła to bym wam marudziła że suknie są brzydkie, że w niczym mi nie jest ładnie i tak dalej, a tak poszlam do drugiego salonu i się zakochałam na amen
Tancerko jesteś kochana w sumie przez chwilke teraz przeszła mi ochota jakoś jechać ale po Twoim poście znowu mi się chce
mam nadzieje,że coś mi się spodoba a jak nie tak całkiem to że aby będę miała rozeznanie w czym mi jest dobrze i ile czasu czekać trzeba itd
ok Słońca jadę,trzymajcie kciuki żebym nie zemdlała w salonie ze stresu
Kasia dzwoń
Stary 2009-06-04, 09:53   #2125
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
ja to miałam małego stracha przed wejściem do salonu żeby pomierzyć suknie czy mnie babki nie wysmieją ale bać się gadać przez telefon Kasia dzwoń i opowiadaj- czekam na wieści

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

no gdzie ta Kaśka???????
Telefon ją zjadł
Stary 2009-06-04, 10:23   #2126
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Tancerko jesteś kochana w sumie przez chwilke teraz przeszła mi ochota jakoś jechać ale po Twoim poście znowu mi się chce
mam nadzieje,że coś mi się spodoba a jak nie tak całkiem to że aby będę miała rozeznanie w czym mi jest dobrze i ile czasu czekać trzeba itd
ok Słońca jadę,trzymajcie kciuki żebym nie zemdlała w salonie ze stresu
Kasia dzwoń
mierz wszystkie fasony jakie tylko są dostępne żebyś wiedziała na przyszlosc w czym ci dobrze a w czym źle i żebyś nie traciła czasu potem juz przy właściwym szukaniu na mierzenie tych złych sukien potem jak się zakłada same piękne i pasujące suknie to dopiero jest frajda, bo jak się mierzy różne modele i się widzi jak się w nich kiszkowato wygląda to można doła złapać (tak jak ja po zmierzeniu rybki), ale potem jak się wybada swój fason i się mierzy same piękne i pasujące to szczękę się z podłogi zbiera bo co jedna suknia to ładniejsza

Cytat:
Telefon ją zjadł
na to wygląda

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

Kaśka chyba jednak pojechała osobiście się zapytać o tą suknie
Stary 2009-06-04, 10:45   #2127
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Telefon ją zjadł
heh, pewnie tak..

good morning!

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-04, 10:49   #2128
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
heh, pewnie tak..

good morning!
już południe jest hehehe a ty dopiero się witasz o poranku

Kaśka jest potworem!!! najpierw nas tu czaruje o swojej sukni ślubnej a potem znika mam nadzieje że nie stchórzyła i zadzwoniła zapytać o swoją suknię a moze się okazało ze jest dostępna tylko do jutra i Kaśka popędziła na piechotę po nią
Stary 2009-06-04, 10:58   #2129
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
już południe jest hehehe a ty dopiero się witasz o poranku
hahha, bo wstałam ha..

trzeba się zebrać w sobie, uuu ciężko

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-04, 11:02   #2130
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
hahha, bo wstałam ha..

trzeba się zebrać w sobie, uuu ciężko
o tak zdecydowanie potwierdzam
powiem Wam i tylko, zebyście nie wpadły w samoczachwyt.. wg mnie jesteśmy najlepszym, najabrdziej rozgadaynm i najbardziej zgranym zestwem PM-ek na całym wizażu
Strasznie mi się u nas podoba... mam tylko nadzieję, że nei stracimy ze sobą kontaktu

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości