Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-23, 22:42   #2101
rzyrafka
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Czarny.

Na pewno wzięłaś mrożoną, a nie lodową? Jakoś nie spojrzałam. W mrożonej nie powinno być kostek lodu, tylko bita śmietana.

Ja wybieram się nad morze i wcale nie mam zamiaru się opalić. Zresztą, nad polskim Bałtykiem aż tak nam to nie grozi. Wystarczą wysokie filtry i cień.

ice, witaj. Dziś zastanawiałam się, gdzie się podziewasz.
Yyy teraz to już nie wiem którą brałam

Ice, jesteś nadal chętna na Himalayę- postawiłam ojc apod ścianą i jutro skłądam zamówienie

Em chciałaś maskę miodlową cyz inną?
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-23, 22:50   #2102
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Myślimy o wyjeździe do Chorwacji przez Węgry (zobaczyć pobieżnie Budapeszt i skoczyć nad Balaton) albo na Węgry po prostu, ale to zależy od bardzo wielu rzeczy i nie jest wcale pewne czy pojedziemy gdziekolwiek. Ale mam nadzieję, że się uda, bo w zeszłym roku nigdzie poza Berlinem (a to powiedzmy się nie liczy) nie byłam w lecie i marzę o odpoczynku od znajomych krajobrazów.
Witaj Ice, z Tobą się jeszcze chyba nie miałam okazji przywitać w tym wątku.

W Chorwacji byłam w tym roku, wróciłam zadowolona i wypoczęta. Polecam, można zobaczyć kilka ciekawych miejsc, no i krajobrazy trochę inne niż w PL.
Cytat:
Na pewno wzięłaś mrożoną, a nie lodową? Jakoś nie spojrzałam. W mrożonej nie powinno być kostek lodu, tylko bita śmietana.
Zachciało mi się latte teraz. Jutro sobie zrobię.
Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Yyy teraz to już nie wiem którą brałam

Ice, jesteś nadal chętna na Himalayę- postawiłam ojc apod ścianą i jutro skłądam zamówienie

A co zamawiacie z Himalayi?

Właśnie dziś zrobiłam sobie Himalayowy wieczór - żel do mycia twarzy, peeling morelowy, maska z miodlą i maska błotna.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-23, 22:59   #2103
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Tak, miodlową. Zaraz jeszcze zerknę czy może coś jeszcze..

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Zachciało mi się latte teraz. Jutro sobie zrobię.
Ja po powrocie ze spotkania z dziewczynami miałam taką ochotę na jeszcze jedną zimną dawkę kofeiny, że zrobiłam sobie mrożoną kawę.

Koshatko, to na pewno w Carrefourze jest promocja na Luksję? Bo dziś była w regularnej cenie..
Stary 2009-07-23, 22:59   #2104
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Ufff, Madzia, jeszcze zdążyłam! Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, spełnienia najskrytszych marzeń i tych kosmetycznych i tych innych

Ice, witaj, cieszę się, że u Ciebie wszystko O.K

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Boże upał mi się chyba rzucił na mózg, bo przeczytałam tytuł jednego wątku "samodzielnie robione prezerwatywy". Moja mina:
Patrzę jeszcze raz a tam napisane "samodzielnie robione prezenty"

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Mam na sobie spódnicę ... Wiecie co pisze na metce?? 11-12 years Kurcze, wiedziałam ze nie wygladam na swoje lata, ale aż tak?

Cytat:
Własnie odkryłam, ze Avonowska mgiełka Markokańska Róża nie ma alkoholu - spsikałam nią ciało - mmmm jak przyjemnie
O, dobrze, że mi o niej przypomniałaś Muszę ją wykorzystać w te upały. Mam jeszcze Wody mineralne Islandii-ciekawe czy te mają alkohol.

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Idę się samobiczować, wybrałam 33 kolory cieni... ale to są maleńkie mini mini próbeczki...
Rozumiem cię, ciężko się zdecydować, skoro jest tyle cudownych kolorów!

Ja dziś byłam z TŻtem w trasie, ugotowaliśmy się w samochodzie bez klimy, stojąc na światłach i w miejscach robót drogowych, ale było baardzo miło no i potem przypieczętowaliśmy ten dzień jeszcze milszym wieczorem
A od jutra wieczorem wyprowadzam się na tydzień do babci, więc może uda mi się tu wpaść jak dorwę gdzieś komputer. Muszę spakować manatki- ciuchy no i wszystkie potrzebne kosmetyki
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-23, 23:09   #2105
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
A co zamawiacie z Himalayi?

Właśnie dziś zrobiłam sobie Himalayowy wieczór - żel do mycia twarzy, peeling morelowy, maska z miodlą i maska błotna.
Ja chcę wszystkie maski, krem antyseptyczny i mydełko w kostce ale teraz jets nie dostępne chciałam jeszcze balsam do ust, pianke do mycia i ten peeling morelowy ale ostatecznei udało mi sie je chwilowo wybić z głowy

A właśnie- jaki jest ten peeling- ma drobne drobinki i dużo?

Cytat:
Tak, miodlową. Zaraz jeszcze zerknę czy może coś jeszcze..

Koshatko, to na pewno w Carrefourze jest promocja na Luksję? Bo dziś była w regularnej cenie..
Ok, zamawiać będe popołudniu lub wieczorem

W Rossmannie jest od jutra ta promocja, ja chyba odpuszczę i będe liczyć na wygraną w konkursie zarejestrowałam się w końcu na rossnecie i jutro dreptam po swój prezent
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-23, 23:14   #2106
emememsik
po prostu Em :)

Wiem, że w Rossmannie jest promocja, ale Koshatka pisała, że w Carrefourze są za 4,49 zł.

Jednak wezmę tylko tę maskę z miodlą. Nic więcej specjalnie mnie nie kusi. Albo po prostu mocno trzymam się swojego mocnego argumentu na niekupowanie żadnych kosmetyków na zapas.
Stary 2009-07-23, 23:23   #2107
fuksjaa

Rzyrafko, peeling morelowy ma sporo drobinek, raczej drobnych i jest kremowy. Wydaje mi się, że jest trochę podobny do morelowego St.Ives. Przyjemnie się go używa, nie wysusza ani nie podrażnia mi skóry.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-07-24, 07:43   #2108
karolina1985
Zakorzenienie

Dzień dobry

Madziarra wprawdzie złożę osobiście, ale i tu życzę Ci WSZYSTKIEGO NAJ

Nie wiem co się ostatnio ze mną dzieje, ciągle jestem senna, wczoraj nie dałam rady i zasnęłam już o 20 i spałam do 8.00 z przerwą na tel., z którego nic nie pamiętam i zamknięcie okna jak zaczęło tak strasznie wiać
Chyba powinnam zacząć regularnie pić magnez

Mam ochotę na jakiś kosmetyczny zakup, ale nie chce mi się iść do sklepu W ogóle nic mi się nie chce a przydałoby się wstać, ogarnąć mieszkanie i siebie No to sobie pomarudziłam

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-24, 07:52   #2109
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Rozumiem cię, ciężko się zdecydować, skoro jest tyle cudownych kolorów!
Tak, próbki kosztują 50 centów, więc wcale tak dużo nie wychodzi... a taka ilość i różnorodność chyba zaspokoiłaby na jakiś czas moje zachciank?

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-24, 08:31   #2110
Koshatka
Zakorzenienie

Cześć.

To ja już wiem czemu wczoraj była taka cisza na wątku jak połowa uczestniczek raczyła się mrożonymi delicjami.

Cytat:
Na pewno. Widziałam na własne oczy a teraz jeszcze sprawdziłam na gazetce do kiedy obowiązuje. Może nie w każdym? Albo nie zmienili ceny na półce. Sprawdzałaś w czytniku? Na gazetce sa dwa adresy w Krakowie CH Czyżyny i CH Zakopianka.

---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ----------

Korci mnie żeby kupić sobie jakiś orzeźwiający żel pod prysznic na te upały. Macie może jakieś typy? Te nowe Luksje mnie nie zachwyciły poza grejfrutem ale on pachnie podobnie jak ich wcześniejszy grejfrut.
Koshatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-24, 08:42   #2111
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Ja miałam niedawno Adidas Fresh Boost i świetnie odświeżał

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-24, 08:44   #2112
Koshatka
Zakorzenienie

Luskap a on jest w normalnej drogeryjno/marketowej sprzedaży? Nie miałam nigdy nic tej marki.
Stary 2009-07-24, 09:10   #2113
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
ice, witaj. Dziś zastanawiałam się, gdzie się podziewasz.
A tu i tam się podziewam, podobnie jak Ty - pomieszkuję z TŻ na działce.

Cytat:
Chyba jestem zaraz przejrzę ich stronę i wyślę Ci PW.

Cytat:
Witaj Ice, z Tobą się jeszcze chyba nie miałam okazji przywitać w tym wątku.

W Chorwacji byłam w tym roku, wróciłam zadowolona i wypoczęta. Polecam, można zobaczyć kilka ciekawych miejsc, no i krajobrazy trochę inne niż w PL.
Witaj kojarzę Cię dobrze z innych wątków

Ja w Chorwacji byłam dwa lata temu i bardzo mi się tam podoba. Ale niestety nie wiem jeszcze, czy wyjazd wypali, chociaż marzę o tym, żeby się udało.

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Korci mnie żeby kupić sobie jakiś orzeźwiający żel pod prysznic na te upały. Macie może jakieś typy? Te nowe Luksje mnie nie zachwyciły poza grejfrutem ale on pachnie podobnie jak ich wcześniejszy grejfrut.
Ja lubię Nivea z melonem na upały, a teraz zaczarował mnie kompletnie ten limitowany Palmolive w pomarańczowym kolorze - będę musiała zrobić zapasy.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-24, 09:13   #2114
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się ostatnio zakochałam w turkusowo-czekoladowej pościeli, ale cena była dla mnie zaporowa jeżeli chodzi o pościel - 110zł.
Mi się z tej samej firmy spodobała ciemno fioletowa Pomarudziłam wczoraj mamie, że fajnie by kontrastowała z zieloną tapetą w moim pokoju.
Dalej się ciesze, ze nie kupiłam od razu tej pościeli (poszwa na kołdrę, na 2 poduszki, na 2 jaśki i prześcieradło) dla koleżanki za 130 zł, tylko w innym sklepie ta samą 50 zł taniej - tzn na pudełku cena była 110 zł, a w kasie wybiło 80 - z groszami

Cytat:
z Color Trend Avonu, faworyt Hosenki, pogrubiający

Tylko na poczatku gdy jest mokry dosyć skleja i efekt jest niezbyt zadowalający, ale po tygodniu-2

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
O, dobrze, że mi o niej przypomniałaś Muszę ją wykorzystać w te upały. Mam jeszcze Wody mineralne Islandii-ciekawe czy te mają alkohol.
Na etykiecie jest skład

Cytat:
Ja chcę wszystkie maski, krem antyseptyczny i mydełko w kostce ale teraz jets nie dostępne chciałam jeszcze balsam do ust, pianke do mycia i ten peeling morelowy ale ostatecznei udało mi sie je chwilowo wybić z głowy
Oooo to sporo

Cytat:
W Rossmannie jest od jutra ta promocja, ja chyba odpuszczę i będe liczyć na wygraną w konkursie
W jakim konkursie?

Cytat:
Miętowa Luksja - cudownie orzeźwia i przynosi ulge po upale.
No ale skoro Luksja nie przypadła Ci do gustu to moze coś z Palmolive, np. Thermal Spa, czy jak to się tam nazywało.

Skończyłam wczoraj czytać "Dom nad rozlewiskiem" Oznacza to, ze dziś ruszam z maratonem Sagi o LL

EDYCJA:
odkrywam na nowo mieszankę hialuron + olej. Nałożyłam sobie hialuron z kroplą ekstraktu nawilżającego, kroplą e. przeciwtradzikowego i 3 kroplami oleju z pestek arbuza - wchłonęło się do matu Nałożyłam emulsję Lirene. Czułam lekkie ściągnięcie, ale nałożyłam teraz bambus+jedwabny i to uczucie zniknęło. Dałam trochę brązera Isa Dory i lekko rozświetliłam częścią rozświetlaczową. Hmmm cudo. Skóra miękka, gładka, matowa, zdrowo wyglądająca. Ah

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-07-24 o 10:26
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-24, 10:36   #2115
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Luskap a on jest w normalnej drogeryjno/marketowej sprzedaży? Nie miałam nigdy nic tej marki.
Powinien być w większości drogerii, ja kupiłam go w Naturze

Cytat:
Na etykiecie jest skład
Tak, wiem, dziś sprawdzałam i Mgiełka Wody Mineralne Islandii ma denat na 1 miejscu! Pewnie dlatego jest chłodząca, ale jak tu jej używać latem.
Stary 2009-07-24, 10:44   #2116
fuksjaa

Cytat:
Witaj kojarzę Cię dobrze z innych wątków

Ja w Chorwacji byłam dwa lata temu i bardzo mi się tam podoba. Ale niestety nie wiem jeszcze, czy wyjazd wypali, chociaż marzę o tym, żeby się udało.
W takim razie trzymam kciuki żeby jednak wyjazd się udał i nie skończyło się jedynie na planowaniu.
Cytat:
Mi się z tej samej firmy spodobała ciemno fioletowa Pomarudziłam wczoraj mamie, że fajnie by kontrastowała z zieloną tapetą w moim pokoju.
Dalej się ciesze, ze nie kupiłam od razu tej pościeli (poszwa na kołdrę, na 2 poduszki, na 2 jaśki i prześcieradło) dla koleżanki za 130 zł, tylko w innym sklepie ta samą 50 zł taniej - tzn na pudełku cena była 110 zł, a w kasie wybiło 80 - z groszami
No to miłą niespodziankę miałaś. Uważam, że 80zł to świetna cena jak za taki komplet - w tym, który mi się podobał była tylko kołdra i 2 poduszki za burżujską cenę 110zł.

Muszę się do Ikei wybrać po kilka pierdółek do domu.

Aaaa, żele Luksji są też w Tesco za 4,99zł i to chyba cena normalna, bo nie było żadnej etykietki z informacją o promocji.
Stary 2009-07-24, 10:54   #2117
iceflower
Przyjaciółka KWC

Nie wytrzymałam dzisiaj zuzywania zapasów i otworzyłam w koncu masło brzoskwiniowe TBS. Alez ono pachnie juz żałuje, że nie zrobiłam zapasów jak jeszcze było dostepne.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-24, 10:59   #2118
isa666
Zakorzenienie

Hej Podczytywałam Was rano z pracy, ale nie miałam czasu napisać nic a potem poszłam do Natury i CCC. W Naturze kupiłam tylko tampony z pomadką Bebe gratis, przyspieszacz opalania Sorai i chusteczki odświeżające(przydadzą się na poniedziałkową poróż do Łęczycy).

emuś looknęłam na szafę Essence, ale pustki tam jak po przejściu huraganu. Z ostatniej limitowanki nie ma już nic, reszta też przebrana.

W CCC upolowałam ostatnie klapko-japonki za 29.90. Co prawda czerwone(więc nie będą mi za bardzo pasowały), ale lepszy rydz niż nic

Cytat:
Ja po powrocie ze spotkania z dziewczynami miałam taką ochotę na jeszcze jedną zimną dawkę kofeiny, że zrobiłam sobie mrożoną kawę.
Mi bardzo smakowała ta malinowa Nigdy nie lubiłam kawy na zimno a ta mi zasmakowała.

ice witaj, dawno Cię nie było
Stary 2009-07-24, 11:01   #2119
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wytrzymałam dzisiaj zuzywania zapasów i otworzyłam w koncu masło brzoskwiniowe TBS. Alez ono pachnie juz żałuje, że nie zrobiłam zapasów jak jeszcze było dostepne.
ja też.. jeszcze niedawno było w promocji -50%, a ja głupia wzięłam tylko balsam (i również żałuję, że nie wzięłam ich więcej, no ale cóż)
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-24, 11:06   #2120
aante_e
Miss Pudernica

Hej
Cytat:
Cześć.

Pewnie wyskakuję tutaj jak Filip z konopi, ale trudno zaryzykuję. Byłam tutaj kiedyś z Wami, daaawno temu, chyba w I i II części. Może niektóre z Was mnie pamiętają i kojarzą, inne pewnie nie, ale to naturalne. Mogłabym wrócić i się dołączyć?

Oczywiście jeżeli jesteście już z sobą za bardzo zwiazane i raczej nie chcecie tutaj nowych użytkowniczek to zrozumiem i po problemie.
Witam, to była kwestia czasu, że do Nas dołączysz

Cytat:

Bell rzeczywiście wypuszcza ostatnio fajne kolekcje lakierów, niestety ja po Fashion Colour zawiodłam się na ich trwałości i jakoś ochota na następne testy mi przeszła.
Mam 3 czy 4 buteleczki i wszystkie mają świetną jakość. Trzymają się nawet do 4 dni. To chyba wszystko zależy od płytki.

[QUOTE=isa666;13356077]Na całość też przyjdzie czas
Kolorówki wciąż mam mało, w zasadzie używam jednego tuszu, jednego podkładu, czasem Meteorytów i pudru bambusowego z BU, na brwi kredki z Essence(którą też robię kreski na powiekach) i błyszczyka MF. Mam kilka cieni, róży i rozświetlaczy, ale ostatnio podkreślam poliki brązującym pudrem z limitowanki Urban Jungle Essence. Reszta leży i się kurzy
/QUOTE]

Witam w klubie kolorówkowych minimalistów ja się ciągle mieszczę w pudełku po ptasim mleczku.

Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość
Madziarra, ponieważ u mnie na zegarku już po północy składam ci najlepsze urodzinowe życzenia, wielu kosmetycznych rarytasów, żebyś zawsze była taka roześmiana jak do tej pory i żeby w życiu wszystko układało ci się po twojej myśli
Dołączam spóźnione życzenia urodzinowe

Cytat:
Idę się samobiczować, wybrałam 33 kolory cieni... ale to są maleńkie mini mini próbeczki...
Lol
Stary 2009-07-24, 11:22   #2121
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Lol
Koniec końców 36 ale to są sample, więc niedrogo wyszło. Mam nadzieję, że kolory będą takie piękne jak na swatchach

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-24, 11:49   #2122
Koshatka
Zakorzenienie

Pospisywałam sobie propozycje. Dzięki.

Cytat:
Miętowa Luksja - cudownie orzeźwia i przynosi ulge po upale.
No ale skoro Luksja nie przypadła Ci do gustu to moze coś z Palmolive, np. Thermal Spa, czy jak to się tam nazywało.
Z opakowania to ta Luksja mi nie pachniała miętowo. Jakoś tak nijako i pierwsze skojarzenia miałam z żelami Avonu (tymi na S.) a ich nie lubię.

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
ja też.. jeszcze niedawno było w promocji -50%, a ja głupia wzięłam tylko balsam (i również żałuję, że nie wzięłam ich więcej, no ale cóż)
Ja też wzięłam tylko balsam. A teraz go wącham i wkurzam się na siebie że nie wróciłam po więcej.
Stary 2009-07-24, 11:51   #2123
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Koniec końców 36 ale to są sample, więc niedrogo wyszło. Mam nadzieję, że kolory będą takie piękne jak na swatchach
A ja tylko 8

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

Koshatka, ja też w Luksji prawie nie czuję tej mięty

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-24, 11:56   #2124
Koshatka
Zakorzenienie

Uff, a myślałam już że z moim nosem jest coś nie tak.
Stary 2009-07-24, 12:02   #2125
Hosenka*
Zakorzenienie

Wróciłam przed chwilą - obkupiłam sie w nowa Ziaję Weszłam do tej nowej drogerii, patrze po półkach - nie ma nowej Ziaji Pytam więc, czy nie mają jeszcze tych nowych serii, na co pani zanurkowała pod ladę i powiedziała, że własnie był przedstawiciel i chyba sa jakieś nowości Mieli masło pomarańczowe, peeling pomarańczowy i peeling Sopot Spa, więc wzięłam Poprosiłam o zamówienie żeli i masła Sopot Spa - będzie komplet
Do masła pomarańczowego jes gratis balsam do ust a do peelingu - myjka (zestawy są zafoliowane)

Z tej radości kupiłam też ... 3 lakiery Bell
^ 2 Glam Weary: jasny róż matowy 401 i liliowy z drobinkami 410
^ z serii Five Days - delikatnei perłowy beż/kawa z mlekiem nr 68 - mam inny kolor i trzyma się już szósty dzień na kilku paznokciach jest tylko delikatnie przetarty na samych końcach, jak "normalnie" patrzę, to nie widać, dopiero z bardzo bliska - świetna trwałość

Co do Luksji miętowej: czysta mięta to nie jest, w końcu ma jeszcze drugi składnik - trawę cytrynową. Niekore żele miętowe pachna bardzo "męsko" a ten na szczeście nie. I wazne: nie wysusza mojej suchej skóry Nie musze sie od razu balsamować
A zele Senses z Avonu są do przynajmniej dla mnie - wysuszają

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-07-24 o 12:04
Stary 2009-07-24, 12:13   #2126
isa666
Zakorzenienie

Hosenko zazdroszczę Ziaji
A mi już chyba przeszła lakieromania, dziś w Naturze tylko rzuciłam okiem na półeczkę z Eveline i nawet nie podeszłam nic obejrzeć z bliska.
Stary 2009-07-24, 12:30   #2127
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Hosenko zazdroszczę Ziaji
A mi już chyba przeszła lakieromania, dziś w Naturze tylko rzuciłam okiem na półeczkę z Eveline i nawet nie podeszłam nic obejrzeć z bliska.
Ja tez myślałam że już po mani ... jednak nie

Moje dzisiejsze zdobycze lakierowe - kolory wierniej oddane na zdjeciu z lampą.
Ta kawa z mlekiem Bell chodziła mi po głowie od dawna, wkońcu się skusiłam (jest ciut jasniejsza niż na zdjeciu).
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_3691.jpg (87,3 KB, 53 załadowań)

Instagram

Stary 2009-07-24, 12:56   #2128
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez myślałam że już po mani ... jednak nie

Moje dzisiejsze zdobycze lakierowe - kolory wierniej oddane na zdjeciu z lampą.
Ta kawa z mlekiem Bell chodziła mi po głowie od dawna, wkońcu się skusiłam (jest ciut jasniejsza niż na zdjeciu).
Fajne kolorki, takie nude
Ja odkąd mam urlop nie maluję w ogóle pazurków u dłoni, bo chcę żeby się zregenerowały i odpoczęły trochę. Za to na stopach mam od tygodnia Mellow Eveline i trzyma się świetnie; nawet nie chce mi się go zmywać
Stary 2009-07-24, 13:41   #2129
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Co do Luksji miętowej: czysta mięta to nie jest, w końcu ma jeszcze drugi składnik - trawę cytrynową. Niekore żele miętowe pachna bardzo "męsko" a ten na szczeście nie. I wazne: nie wysusza mojej suchej skóry Nie musze sie od razu balsamować
A zele Senses z Avonu są do przynajmniej dla mnie - wysuszają
Ja bym wolała żeby czuć było przede wszystkim miętę i mógłby nawet pachnieć "męsko". A z Senesami mi się zapachowo skojarzyło, był kiedyś podobny.
Stary 2009-07-24, 13:47   #2130
Hosenka*
Zakorzenienie

Czy Wy tez tak macie, że im coś jest bliżej (np. jakiś wyjazd) to tym bardziej się Wam nie chce? Ja to zauważam już niepamiętam który raz ... Jak byłam mała, to na kolonię czy obóz pakowałam się już tydzień wczesniej, a np. jak jechałam do Wiednia w czerwcu czy wcześniej do Sandomierza to nie chciało mi sie za to zabrać i w ogóle jechać i pakowałam sie niemalże o połnocy.
Na to jutrzejsze wesele tez nie chce mi sie zbierać Nie wiem nawet czy koreś moje pończochy nadają się do ubrania Nie kupiłam jeszcze kartki, kuponu totka (młodzi nie chcą kwiatów tylko własnie kupon ) nie wiem jak sie pomaluje, w jakich butach pójdę ... Ehhh leń ze mnie straszny

Instagram

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości