![]() |
#2101 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :)
![]() Ale jestescie biedne z tymi katarami.. Anisia to juz w ogole rodzina polozona na lopatki... zycze Wam powrotu do zdrowia, dla Majenki rowniez! Troche mi wrocil entuzjazm.. bedzie dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2102 |
Zakorzenienie
|
ale jak utrzymać dziecię w śpiworku ? Iga na poduszce prawie wcale nie śpi. usypia zazwyczaj na brzuchu z dupą wypiętą, z nogami NA poduszce. i całą noc się przemieszcza.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2103 |
Zakorzenienie
|
Maluśna ja też Cię pożałuję kochana
![]() ![]() ![]() aukszyny nawet mi się sprzedają. Miałam 10 osób obserwujących kombinezon śpiworek ale chyba nikt nie zalicytuje, nio nie wiem, a tam wystawię jeszcze raz kiedyś się ktoś skusi ![]() Poza tym machnęłam zamówienie z Avonu i biegałam z Olą do wieczora i tak mi minęło popołudnie. Brzyduli niestety nie udało mi się obejrzeć. Robienie zamówienia zajęło mi zbyt wiele czasu - siakieś 15 minut i córa więcej żyć beze mnie nie mogła ![]() Werstunia współczuję zakasztanienia, żebyście wiedziały jak dziś rano ten nocny kasztan Oli czadził. Myślałam, że zginę. Kupiłam alantan i tormentiol na razie posmarowałam alantanem jutro będę działać dalej w tym temacie. Maluśna to Ci powiem kochana, że saturnik bardzo stabilny jest, tak jak spacerówka np. zooperek którego miałam. Ogólnie naprawdę jestem bardzo zadowolona z niego, a dziś na aukcji Allegro widziałam śpiwór wmontowany w saturna, fajowo wyglądał i było bardzo dużo miejsca, mam nadzieję że jak ja kupię i zamontuję śpiwór to też tak będzie ![]()
#2104 |
Zakorzenienie
|
Zosia nie śpi na poduszce
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Np tydz temu zgubilam klucze od domu i to w dodatku w domu! podejrzewamy, ze to taki jeden mlodzieniec do smieci wyrzucil, bo ostatnio wszystko tam laduje! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2107 |
Zakorzenienie
|
Lasencje, jakas laska chce kupic krzeselko do karmienia ode mnie i pyta o to czy wysle je do Wawy, a wiec moge to zrobic, tylko jak wyslac? POczta? czy jakims kurierem? Nie wiem jak wyslac taki gabaryt i ile to kosztuje?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2109 |
Zakorzenienie
|
Ver_Onko ja też miałam ostatnie dziurki pod szczebelkami
![]() Ola miała śpiworki, ale teraz nie posiadamy, śpi codziennie w pajacyku, okrywam ją zawsze ciepło, przeważnie jest dobrze okryta choć się lubi wykopywać to całkowicie kołdry nie zdziera. Za to jak śpi z nami to sobie ją podkopuje do góry i próbuje spać bez, ale ja przezorna matka mam przy sobie kocyk i ją otulam ![]()
#2110 |
Zakorzenienie
|
dzieki babeczki
![]() teraz mam chwile oddechu ale noc bedzie znow masakryczna, minimum 5 pobudek ![]() Wersta - z tego wszystkiego zapomnialam pozalowac ciebie-ofiaro sofijowego kasztana ![]() ![]() ![]() Kasiulka - saturnik na pewno jest stabilniejszy niz trip bo ciezszy ![]() ![]() i chcialam ci napisac, ze pierwszy raz ZAZDROSZCZE ci spania OLi ![]() moje aukszyny na all cienko ida albo wcale...a tyle sie narobilam, fak ![]() sama szukam dla Majki bluzy-futrzaka na jesien lub polarowej kurteczki i na zime futerka. pokazalam tz co znalazlam i jemu sie tylko futerka z ladybird podobaja ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2111 |
Zakorzenienie
|
nie dosc ze zle sie czuje to ten maly ciapek nie chce zasnac.... juz kibluje z nim godzine prawie i usypiam
![]() ![]()
![]() |
#2112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Anisia - taboretowo moja kochana ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2113 | |
Zakorzenienie
|
Ty świntucho
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mała zdrówka dla Majosławy.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2114 |
Zakorzenienie
|
Maluśna pewnie, że się nie pogniewam, jestem dumna że Ola będzie miała futrzastą koleżankę
![]() ![]() ![]() ![]() Anisiu tak to jest, jak najbardziej potrzebujemy wypoczynku nasze małe dzieciątka nie chcą nam go dać. Np. dziś Ola już śpi. Nie pamiętam kiedy padła ostatnio po 20 ![]()
#2115 |
Zakorzenienie
|
hejka
wróciłam z łona natury Miki umorusany jak borsuk, ale podobało mu sie , a najbradziej piesek-kundelek, kot, oraz wąż ogrodowy z resztkami wody Miki śpi obecnie w body krótki rękaw, pod cienką kołderką, okno otworzone, nigdy , nawet w zimie, nie używałam cieplejszych pajacyków welurowych,polarkowych, nawet ostatnio sprzedałam zestaw z takimi, bo sa u mnie bezużyteczne, wystarczą Mikiemu zwykłe bawełniane Miki dziękuje za komplementy ![]() i powiedział po swojemu, że skusi sie na wypad do taboretowej w misji brudna robota zakanapowa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2117 |
Zakorzenienie
|
spi
![]() jestescie kochane babeczki ![]() ![]() ![]() Kasiulka, Piter ostatnio spi mi juz punkt 19, a dzis TZ sie przyznal ze maly padl mu po poludniu na 45min... stad juz kapa ze snem o 19
#2118 |
Zakorzenienie
|
Kochane cioteczki chciałam Wam pokazać jak się kończy samodzielne jedzenie Oli. Misja danonek przeprowadzona w kąpieli
![]() Wszystko mi się sprzedało w ostatnich sekundach, także Maluśna nie trać nadziei.
#2120 |
Zakorzenienie
|
a tak mi Igusiowa dziś padła
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2121 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje niestety ma 60cm ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Oj lałam Ci ja dzisiaj z tego tatusia! A on jak zwykle, ze to przeciez ja nie widzialam tego hehe. Kasiulka, Ty dalej lecisz kapiel Olutka w wanience? Nie boisz sie, ze Ci wyskoczy? Moj to po calej wannie chadza. Edytowane przez ver_ona Czas edycji: 2009-09-16 o 19:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2123 |
Zakorzenienie
|
Rzucilyscie sie fotami
![]() Iga spi przeslodko ![]() Ja to pewnie tez bede cieplo ubierac, bo kolderka podusia i inne gadzety alduja zawsze poza lozkiem. Anisia to moze tak pozion troche Piterkowi moze podziala jak srodek odurzajaco - nasenny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2125 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ale macie słodkie bąbelki, cudnie na nie popatrzeć
![]() Ver_Onko ja teraz lecę znowu w pokoju na stelażu bo Ola ma końcówkę kataru więc nie chcę jej nosić przez korytarz, mimo szlafroczka. Ogólnie kąpiemy już na górze w łazience, ale cały czas w wanience, Ola czasem wstaje, ale z reguły siedzi, albo się kręci wokół własnej osi ![]()
#2126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- a moj dziec o dziwo jeszcze nie spi! lezy sobie i co chwile slysze jak naciaga glowe zyrafie, co by mu kolysanke grala! wrr! ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- http://www.allegro.pl/item736325436_...eima_r_80.html w opisie mowia, ze pasuje dla dziewczynki i chlopca...hmm...srednio widze w tym moje dziecie. patrzac na ceny jakie osiagaja kombinezony tej firmy, moze i moj sprzedam? mam juz i tak inna kurtke, tylko dokupilabym spodnie siakies. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2128 |
Zakorzenienie
|
i zastanawiam sie jeszcze nad tym:
http://www.allegro.pl/item739878325_...0_kolorow.html w sumie praktyczne toto |
![]() ![]() |
![]() |
#2129 |
Zakorzenienie
|
ja takie znalazłam:
http://www.allegro.pl/item739525320_...wy_roz_86.html http://www.allegro.pl/item738267100_...a_spodnie.html http://www.allegro.pl/item741534442_...czesciowy.html sama myślę o tym bardzo błękitnym. |
![]() ![]() |
![]() |
#2130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a dziec sie dzis nauczyl dopiero ciagnac zyrafe za szyje i teraz caly czas to robil, w koncu padl! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:10.