![]() |
#2101 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia X
Ja właśnie nie wiem co się dzieje na tym forum... Ostatnio bardzo tu cicho, mimo tych wszystkich nowych osób
![]()
#2102 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2103 |
PIP.
|
a no bo ja co jakis czas musze cos porobic. wracam, przekonana, ze tu tona tekstu do nadrabiania, a tu nic
![]() kurde, nic mi sie dzisiaj nie chce. potrzebuje kocyk, zeby sie w niego zawinac i tak sobie polezec po prostu. eh, niech juz bedzie ta 15 ![]()
![]() |
#2104 |
PIP.
|
jakby tu kto Majkiem zasial, to by cicho nie bylo
![]() hm... no to moze ja tu nim zasieje ![]() podzialalo? ![]()
![]() |
#2105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() (wiem,że nie ![]()
![]() |
#2106 |
Zakorzenienie
|
Motylku, ciszej bo część dziewczyn do szkół wróciła... I zawsze nas mniej do południa. A te, które są to głównie z pracy piszą
![]()
#2107 | |
PIP.
|
![]() ![]() dzwoni mi tu ktos bez przerwy i mnie wkurzaja. szef marudzi i mnie wkurza. boli mnie brzuch i tez mnie wkurza. w domu remont i nie zgadniecie... wkurza mnie ![]() ale nie mam PMSu, skadze znowu ![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2108 |
Zakorzenienie
|
Może to Was pobudzi do działania
![]() Załącznik 2594362 Załącznik 2594363 Załącznik 2594364 |
![]() ![]() |
![]() |
#2109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2110 | |
PIP.
|
no Majkol nigdy
![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2111 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wyobrazilam sobie ten stroj z Briget Jones ![]() Cytat:
![]() moj kochany, bylo mu chyba dobrze, ale teraz ma jeszcze lepiej .... Cytat:
![]() skleroza nie boli ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skąd ja to znam. Ja właśnie kończę @ wszechczasów. I dobrze bo mój mąz już ledwo żyje... A wkurza mnie też praca, katar przez który nie mogę oddychać, to, że jest zimno, że dopiero poniedziałek, że muszę pisać pracę mgr. i się chyba nie obronię do końca roku ![]()
![]() |
#2113 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogóle weekend był i co ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2114 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2115 |
Zakorzenienie
|
ja musze pomodelowac conduity, znaczy sie rury pod kable pod ziemia, wiec deko zem zajeta
![]() ale czytam na biezaco, a co do frekwencji, hmmm niedawno x czesc powstala a juz mamy ponad 2tys postów, Anka sie za glowe chwyci jak wroci z wakacji, a ma byc spowrotem juz w sobote ![]()
#2116 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja ma znow ostatnio doly na wszytsko, martwie sie za duzo, jeszzce wczoraj te egipskie ciemnosci ![]() Cytat:
![]() ale jak to sie szybko u zwierzakow posuwa, jeszzce pare dni temu jak szalal za jedzeniem, jak czekal, tylko najgorsze bylo to oskiwanie, a ws obote juz ledwo stal, nosilam go jak dziecko, tulilam i beczalam i prosilam mame, zeby za dlugo czasem sie nie meczyl i pomogla, polezal, zlapal oddech pare razy gorzej i nagle patzre, nie wiem co, wyjelam, a on juz taki sztywnawy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- nie wiem czy widzialyscie wczoraj A.Chylinska rano w tym programie TVN, ale sie z niej nasmialam, bo gadala o tym swoim nowym teledysku i jej zmianie. I mowie tak, ze chcial w koncu sprobowac jak to jest spiewac takie :nananana:, ![]() ![]() ![]() i mowila, ze nastepne dziecko chce, to tak lepiej sie robi przy takiej muzyce , a tak naparwde, to to, ze jak wtedy spiewala, to byla zbuntowana i tak czula, a teraz jest szczesliwa i inaczej jej sie zachcialo spiewac ![]() i pomyslalam o MJ, ze te piosenki Jego..., on byl nieszczesliwy, bo co tlumaczenie, to podtekst, slowa miedzy wierszami, sam bol i nerwowosc na swiat i najgorsze : zawiedli go ludzie ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#2117 |
Zakorzenienie
|
Martwi mnie ta mała aktywność forum ostatnio, ja po obiedzie jadę załatwić jeszcze kilka rzeczy przed szpitalem wogóle mojej babci śniło się,że się przekręciłam podczas operacji.
Aha i dzień dobry aniołki
![]() |
#2118 | |
Zakorzenienie
|
Groszku, a co Cię tak martwi co
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do MJ to racja...moga mi mówić, ze teksty to tez proces twórczy i nei zawsze się odzwierciedla, jednak wiele tekstów pisał sam...i wątpię, że gdyby był taki "hahaha hihihi" - jak to wczoaj Chylińska okreslila pisał by takie rzeczy. Ale co z tego jak nikt Go nei chciał posłuchać...bo co to kogo obchodzi o czym śpiewa skoro dopada mu nos i molestuje dzieci ![]() ![]() Właśnie co jest z mychą nasza !!! ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() Dobry ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2119 | |||||||||
Zakorzenienie
|
dzień dobry!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() skąd jak to znam?... ja nie cierpię mieć syfu w pokoju, ale jest on tak umiejscowiony, że milion razy ktoś mi przez niego przełazi i coś zostawia ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a 'Give In To Me' zaśpiewał na żywo? daaaaj link ![]() Cytat:
MAMOOO, MUUSISZ TO ZOBACZYYYYĆ! widzisz Majdana? nooo... wiem, extra rozmowa ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() 38 ![]() no, Majki, nie? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() musiałam skasować emotki. Edytowane przez mysz672 Czas edycji: 2009-10-19 o 11:33 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2120 |
Zakorzenienie
|
Dlaczego jak czytam opowiadanie Girl to mnie jakoś w żołądku ściska, tyle emocji jakoś.
![]() |
#2121 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie właśnie też ![]() Ja się zawsze chichram jak jej słucham ![]() Fajna babeczka ![]()
![]() |
#2122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wybacze ten brak sekszu...bo jestem Jego best friend! O ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Ja znikam na jakiś czas. jade do miasta do Świata Książki, zajrzę jeszcze pewnie w pare miejsc, ale będe popołudniu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2123 |
Zakorzenienie
|
o wlasnie Like a Prayer, musze zobaczyc tlumaczenie
![]() bylam w Klubie i wrocilam taka uryczana, jak przeczytalam opowiadanie Pisarki, ile bym dala, zeby Majk byl szczesliwy, ile i znow ![]() jeju cos mi sie porobilo, nie widze juz klawiatury, chyba wszytsko mi sie skumulowalo, a jeszcze musze szukac kogos, kto pomoze bockowi....
![]() ![]() |
![]() |
#2124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ty to już napewno. ![]() No ja też ide już zjem obiad i pozałatwiać lecę.
![]() ![]() |
![]() |
#2125 |
Zakorzenienie
|
szkoda, ze idziecie
![]() czemu ja nie umiem sie cieszyc dniem dzisiejszym, tylko wiecznie mysle co bedzie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2126 | |
PIP.
|
![]() a jak nie to dowalamy 13sty miesiac ![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2127 |
Zakorzenienie
|
ja też zadręczam się tym co było
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2128 |
Zakorzenienie
|
bylam na lunczu
![]() ![]() ![]() z tej okazji kupilam sobie salatke i sok pomidorowy to chlusniem nim usniem ![]()
#2129 |
PIP.
|
ranyyy jakas taka niemoc pracowa mnie ogarnia
![]()
![]() |
#2130 |
Zakorzenienie
|
a tak w ogole to jestem szczesliwa, kupilam kilo sliwek
![]() ![]()
Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is Edytowane przez Anisia25 Czas edycji: 2009-10-19 o 11:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:31.