Polish Next Top Model ..? ;) - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-01, 09:46   #2101
WhiteCherry
Zakorzenienie

Dot.: Polish Next Top Model ..? ;)

Cytat:
Napisane przez ANIBAS123 Pokaż wiadomość
mnie to wygląda, że ona tam w pracy jest. kilka dziewczyna ma podobny makijaz i ciuchy. czasem wynajmuje sie hostessy by rozkrecily impreze
ja rozumiem bycie no nie wiem ... ambasadorką Bolsa , czy innych tego typu, które jeżdżą po różnych imprezach i świetnie wyglądają.
ale to? Tylko z remizą mi się kojarzy nie wiem kto inwestuje w taki wygląd hostess
Stary 2010-11-01, 10:36   #2102
lilka_79
Przyczajenie

ja jestem za kasią - patrzę na całokształt i jak na razie darzę ją największą sympatią. chociaż i tak widzę, że kilka dziewczyn pozostanie w branży - na pewno !
lilka_79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-01, 11:57   #2103
peppies
Raczkowanie

Wink Dot.: Polish Next Top Model ..? ;)

Hej dziewczyny

Moim skromnym zdaniem, największe szanse ma KASIA. Ma typową urodę modelki , pozatym zna się na rzeczy co widać było w zadaniu z wizytówkami.

Według mnie Paulina Papierska jest przez wiele dziewczyn uwielbiana...pytam się jak to mozliwe??
Kochane po pierwsze:
1. Zakłamana i obłudna: ciągle mówi , ze jest niesmiała a na parkiecie wywijała ładnie... wydaje mi się że ona się po prostu tłumaczy się tym gdy jej coś nie wychodzi
2.Zakłamana i dwulicowa: mówi wszystkim w około że tatus na kolei pracuje, ze ona nie ma nawet na ciuchy itd, a tu proszę papieroski pali!! nie ma kasy na ciuchy a na papieroski to juz ma:/ nie lubie takich ludzi !!
3. Pusta: ludzie mamy XXI wiek!! jak mozna nie znać angielskiego!! chociaż podstaw!! anja rubik pytała pauliny dwa razy: "na pewno nie znasz angielskiego?" "nawet troszeczke?" a ona pokiwała głową jak jakaś idiotka...

Weronika zazdrosci wydaje mi się Kasi, bo wszystko jej się udawało ostatnio, czego nie może powiedzieć o sobie sama weronika, chce zmanipulować innych zeby patrzyli przez jej pryzmat;/

Według mnie to właśnie Paulina dąży po trupach do celu a nie Kasia. Jezeli faktycznie finał będzie odbywał się za pomocą smsów, na pewno wyslę na Kasię nie jednego smsa.

Pozdrawiam

Edytowane przez peppies
Czas edycji: 2010-11-01 o 11:58
peppies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-01, 12:20   #2104
girls1394
Raczkowanie

peppies a ciekawe bardzo jak ty byś się zachowała gdybyś była zdenerowowana i miała cokolwiek odpowiadać po angielsku.
Ja znam język angielski ale nie wiem co bym zrobiła gdybym nagle musiała z kimś rozmawiać w tym języku.
Stary 2010-11-01, 12:28   #2105
peppies
Raczkowanie

girls1394: a to proste pytanie
Przecież Anja Rubik nie jest obcą jej osobą nie raz rozmawiały przed sesjami itd, ponadto nie wyrzucali nikogo z programu bo to był tylko sprawdzian! Miała szansę pokazać się z jak najlepszej strony. Mogła chociaz się przedstawić a ona nie zrobiła nic, zupełnie tak jakby jej nie zalezało. Pozatym jak ona chce zaistnieć w swiecie mody skoro nie zna angielskiego...tak na marginesie- sesja zdjeciowa dla NEXT równiez jest za granica, tak więc niech wraca "szara myszka" do tego "małego miasteczka"
peppies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-01, 13:49   #2106
paula-zla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez peppies Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Moim skromnym zdaniem, największe szanse ma KASIA. Ma typową urodę modelki , pozatym zna się na rzeczy co widać było w zadaniu z wizytówkami.

Według mnie Paulina Papierska jest przez wiele dziewczyn uwielbiana...pytam się jak to mozliwe??
Kochane po pierwsze:
1. Zakłamana i obłudna: ciągle mówi , ze jest niesmiała a na parkiecie wywijała ładnie... wydaje mi się że ona się po prostu tłumaczy się tym gdy jej coś nie wychodzi
2.Zakłamana i dwulicowa: mówi wszystkim w około że tatus na kolei pracuje, ze ona nie ma nawet na ciuchy itd, a tu proszę papieroski pali!! nie ma kasy na ciuchy a na papieroski to juz ma:/ nie lubie takich ludzi !!
3. Pusta: ludzie mamy XXI wiek!! jak mozna nie znać angielskiego!! chociaż podstaw!! anja rubik pytała pauliny dwa razy: "na pewno nie znasz angielskiego?" "nawet troszeczke?" a ona pokiwała głową jak jakaś idiotka...

Weronika zazdrosci wydaje mi się Kasi, bo wszystko jej się udawało ostatnio, czego nie może powiedzieć o sobie sama weronika, chce zmanipulować innych zeby patrzyli przez jej pryzmat;/

Według mnie to właśnie Paulina dąży po trupach do celu a nie Kasia. Jezeli faktycznie finał będzie odbywał się za pomocą smsów, na pewno wyslę na Kasię nie jednego smsa.

Pozdrawiam
Ja też miewam problemy z nieśmiałością, a gdy jestem na dobrej imprezie to potrafię tak wywijać, że musieliby mnie z parkietu siłą ściągać i wcale nie uważam, że jestem zakłamana i obłudna
i don't want to get over you

wymienię
paula-zla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-01, 14:12   #2107
trupiegi
Zadomowienie

A propos nie znającej angielskiego - uczyłam się niemieckiego sporo lat, ale gdy pojechałam do Niemiec na Erasmusa przez pierwsze dni nie potrafiłam powiedzieć ani słowa i nie rozumiałam, co się do mnie mówi. I co ciekawe, przez rok bez większych tudności studiowałam w tym języku, rozmawiałam w miarę swobodnie, jeśli trzeba było. Jak się na co dzień nie ma kontaktu z językiem obcym i jest się nieosłuchanym, na początku jest szok i stres zatyka usta.
Pewnie zostanę wyśmiana, ale mój angielski też jest jedynie pasywny. Kiedy jakaś babka zagadała do mnie w Berlinie po angielsku, automatycznie odpowiadałam po niemiecku. Rozumiałam ją, ale nie mogłam odnaleźć w głowie słów angielskich, od razu przychodziły mi niemieckie konstrukcje do głowy.
A teraz drugi rok studiuję czeski. Za rok zamierzam wybrać się na naukę angielskiego, bo to dla mnie osobisty obowiązek.

Paulina to prosta dziewczyna, intelektem nie grzeszy, ale wg mnie jest piękna na zdjeciach i nadaje się do roli fotomodelki. Ma duże szanse, jedynie trzeba by ją wysłać na kursy językowe.

Zresztą większość uczestniczek TM nie grzeszy ogładą i intelektem. Kasia wiedzie prym - jest najbardziej rozgarnięta, ambitna i inteligentna.
Śmieciowata telewizja, śmieciowate reklamy, śmieciowate sklepy, śmieciowate sławy, śmieciowate jedzenie, śmieciowata cywilizacja, śmieciowate umowy, śmieciowata sytuacja w kraju, śmieciowate umysły. A ja tak lubię porządek.

Edytowane przez trupiegi
Czas edycji: 2010-11-01 o 14:16 Powód: literówka
trupiegi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-01, 14:44   #2108
paula-zla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez trupiegi Pokaż wiadomość
A propos nie znającej angielskiego - uczyłam się niemieckiego sporo lat, ale gdy pojechałam do Niemiec na Erasmusa przez pierwsze dni nie potrafiłam powiedzieć ani słowa i nie rozumiałam, co się do mnie mówi. I co ciekawe, przez rok bez większych tudności studiowałam w tym języku, rozmawiałam w miarę swobodnie, jeśli trzeba było. Jak się na co dzień nie ma kontaktu z językiem obcym i jest się nieosłuchanym, na początku jest szok i stres zatyka usta.
Pewnie zostanę wyśmiana, ale mój angielski też jest jedynie pasywny. Kiedy jakaś babka zagadała do mnie w Berlinie po angielsku, automatycznie odpowiadałam po niemiecku. Rozumiałam ją, ale nie mogłam odnaleźć w głowie słów angielskich, od razu przychodziły mi niemieckie konstrukcje do głowy.
A teraz drugi rok studiuję czeski. Za rok zamierzam wybrać się na naukę angielskiego, bo to dla mnie osobisty obowiązek.

Paulina to prosta dziewczyna, intelektem nie grzeszy, ale wg mnie jest piękna na zdjeciach i nadaje się do roli fotomodelki. Ma duże szanse, jedynie trzeba by ją wysłać na kursy językowe.

Zresztą większość uczestniczek TM nie grzeszy ogładą i intelektem. Kasia wiedzie prym - jest najbardziej rozgarnięta, ambitna i inteligentna.
I ja się z Tobą w pełni zgadzam.
i don't want to get over you

wymienię
paula-zla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-01, 15:09   #2109
solq
Raczkowanie

Ja też się zgadzam z tym co napisałaś, Paulina nadaje się do pracy FOTOMODELKI a nie modelki
solq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-01, 18:24   #2110
novemberry
Rozeznanie

Najlepiej do zawodu modelki z wszystkich dziewczyn nadaje się chyba Kasia, chociaż faktycznie każde jej zdjęcie to taka sama mina- nie przykuwa wzroku i wieje nudą
Ale widać, że dziewczyna jest wygadana, obyta i powinna sobie poradzić w zawodzie modelki
Świetnie na zdjęciach wychodzi Ola, ale na wybiegu jej raczej nie widzę
Za to Paulina przegięła już z tą 'nieśmiałością': jak pojawia się na ekranie, to mam ochotę zmienić kanał, bo wiem, że zaraz ogół widzów zostanie uraczony tą samą opowieścią o tym, że musi się w końcu przełamać, tylko w trochę innym opakowaniu Dziewczyno! Biadolisz o tym przełamaniu się od początku programu, weź się w końcu w garść, albo wóz, albo przewóz
novemberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-01, 18:52   #2111
pumas
Zakorzenienie

Na top model niestety Kaśka i stety Ola. Na foto model Paulina.

Beata faktycznie ma dość tępawy wyraz twarzy i jak na swoje latka wydaje sie byc taka hmm glupia?
pumas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-01, 19:10   #2112
PurpleJellybean
Przyczajenie

Angielski znam biegle i nie raz nie potrafię znaleźć odpowiednich słów, ale żeby chociaż podstawy? Przecież nie były to pytania jakoś z kosmosu wzięte, a przedstawić się chyba każdy umie (no na boga, angielskiego w podstawówkach uczą! A Paulina chyba szkołę zdała ) już nie mówiąc o modelce, która musi być wszędzie obyta . Nieśmiałość, nawet jeśli miała ją na początku, dawno powinna przełamać, szczególnie jeśli mieszka już kilka tygodni z dziewczynami i już kilka sesji za nią
A Ania Piszczałka coraz bardziej mnie irytuje nie wiem czemu, ale według mnie to ona w ogóle nie pasuje do tego programu

Edytowane przez PurpleJellybean
Czas edycji: 2010-11-01 o 19:11
PurpleJellybean jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-01, 19:21   #2113
pumas
Zakorzenienie

Tez zaczyna mnie irytowac Papierska. A tak mi sie spodobala na poczatku. Ale jak sie jej przyjrze bardziej, to ona ma zachowania bardzo wyluzowane, papierosek, niedbałe mowienie, przekaz niewerbalny mowi, ze ona tylko udaje, a niesmiala w ogole nie jest. Ale latwo jest pod przykrywka niesmialosci miec wybaczone rozne błędy, dobrze to sobie rozegrałą

Piszczałka to jakies nieporozumienie... Na tej imprezie to w ogole zachowala sie jak nieokrzesana dzikuska z lasu. Jak mozna obcego faceta za brzuch łapac witajac sie z nim, czy rozmawiajac z nim. no ludzie !

A co do angielskiego - bariera jezykowa, niesmialosc, brak jezyka w gebie na chwile - hello, ale wystarczyloby sie przedstawic i wybełkotac ze dwa slowa.
Stary 2010-11-01, 19:33   #2114
emememsik
po prostu Em :)

Przecież ona mówiła, że zdała maturę z tego języka, więc...
Stary 2010-11-01, 19:35   #2115
Diya
Raczkowanie

o niee... Paulina Pszech robi z nas Lublinianek straszne wieśniary!
Moim zdaniem Kasia wygra,jak już mówiłyście widać,że się na tym zna, z językiem też ok,no i uroda przede wszystkim.Ale wkurza mnie jej zarozumialstwo i te "dziuniowate" miny.Niech dziewczyna trochę popracuje nad mimiką,bo każde jej zdjęcie to ten sam wyraz twarzy.
Papierska też mnie wkurza..na początku wydawała się sympatyczna,ale teksty typu-jestem nieśmiała,biedna,moja mama się popłacze jak się dowie że wydałam 4 tys na ciuchy..są poniżej poziomu.A żeby języka nie znać?!Ani trochę?Rozumiem,że jest z małej miejscowości,ale jakim cudem zdała maturę?Jeśli nie angielski to jakiś inny język chociaż,a ona kompletnie żadnego.To dopiero pokazuje jaka jest prymitywna
Diya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-01, 19:40   #2116
Almariel
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Diya Pokaż wiadomość
o niee... Paulina Pszech robi z nas Lublinianek straszne wieśniary!
Moim zdaniem Kasia wygra,jak już mówiłyście widać,że się na tym zna, z językiem też ok,no i uroda przede wszystkim.Ale wkurza mnie jej zarozumialstwo i te "dziuniowate" miny.Niech dziewczyna trochę popracuje nad mimiką,bo każde jej zdjęcie to ten sam wyraz twarzy.
Papierska też mnie wkurza..na początku wydawała się sympatyczna,ale teksty typu-jestem nieśmiała,biedna,moja mama się popłacze jak się dowie że wydałam 4 tys na ciuchy..są poniżej poziomu.A żeby języka nie znać?!Ani trochę?Rozumiem,że jest z małej miejscowości,ale jakim cudem zdała maturę?Jeśli nie angielski to jakiś inny język chociaż,a ona kompletnie żadnego.To dopiero pokazuje jaka jest prymitywna
W małych miejscowościach też można się nauczyć języka. I nie tylko zresztą. To, że miejscowośc jest mała nie oznacza, że edukacja jest na poziomie poniżej zera. Sama dorastałam i uczyłam się w małej miejscowości i absolutnie w niczym mi to nie przeszkodziło. Dlatego trochę śmieszy mnie usprawiedliwianie wszystkiego tym, że się mieszka w małej miejscowości.
Almariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-01, 19:42   #2117
pumas
Zakorzenienie

Nie chce, zeby wygrała Kaska, kibicuje Oli, bo ma ogromne szanse A Kasia przeciez juz jest dosc znana w swiecie, jak na dziewczyne, ktora dopiero zaczyna.
Stary 2010-11-01, 19:44   #2118
Katoshi
Raczkowanie

Papierska jak dla mnie jest już skreślona (mam nadzieję) bo nie zna angielskiego, dla modelki to jest podstawa żeby znać ten język.
Katoshi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-01, 19:46   #2119
trupiegi
Zadomowienie

Nie uważam, żeby Papierska była fałszywa. Raczej jest nieporadna.
A Kasi nie oskarżałabym o zarozumiałość. Po prostu ma cel. I nie ma co udawać - dziewczyny z domu modelek to konkurencja. A Kasia jest ambitna i skupia się na obranym celu.
Śmieciowata telewizja, śmieciowate reklamy, śmieciowate sklepy, śmieciowate sławy, śmieciowate jedzenie, śmieciowata cywilizacja, śmieciowate umowy, śmieciowata sytuacja w kraju, śmieciowate umysły. A ja tak lubię porządek.
trupiegi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-01, 19:51   #2120
Costynuuna
Zadomowienie

Kaśka dobrze poradziła sobie w zadaniu z wizytówkami , owszem ale w zadaniu z Anją byłam zdziwiona jej wygraną.. sama Anja powiedziała że na dwóch zdjęciach mających przedstawiać inne emocje Kaśka wygląda tak samo.. więc nie rozumiem za co została przyznana jej nagroda? Poza tym czy Weronika ma faktycznie powody do zazdrości .. równie dobrze mogła wypowiedzieć się tak o Oli która jest o wiele wiele lepsza od Kaśki pod względem zdjęć ( ile razy Ola była w czołówce na eliminacjach a ile Kaśka ) czy o Paulinie a jednak wypowiedziała się o Kaśce..

Ja od Kaśki wyczuwam jakiś fałsz .. pamiętam jak podczas wybierania finałowej 13 na poligonie po wyczytaniu kolejnej dziewczyny przez Joanne reszta biła brawo , a Kaśka stała z taką zawistną miną .. pamiętam że weszłam potem na wątek i inna dziewczyna napisała dokładnie o tym samym
Stary 2010-11-01, 20:24   #2121
Marbella85
Zakorzenienie

A wikipedia w wersji angielskiej ma spojlera i dowiedziałam się kto wygra i jaka będzie kolejność eliminacji

Mam nadzieję, że ktoś sobie jaja zrobił, albo napisał według własnego widzismisię
Przyjemność z oglądania już nie ta sama, a jak wygra ta którą tam wymienili to też nie tak, ale mogło być gorzej.
Marbella85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-01, 20:50   #2122
PurpleJellybean
Przyczajenie

Jak dla mnie wątek z Weroniką obgadującą Kaśkę był na potrzeby mediów. Potem Kaśka się wypowiadała co o tym myśli, a przecież sama Weronika by jej nie powiedziała 'Hej, słuchaj, sorry ale cię obgadywałam' nie jest a tyle głupia ani na to, ani na obgadywanie przed kamerą.
Zresztą po chwili całkiem dobrze mówiła o Magdzie, a przecież dopiero jej może zazdrościć.
A Kasia z tymi nadąsanymi minkami mi się przejadła. Wzięłam do ust, posmakowałam i wyplułam. Najlepsze określenie według mnie
Stary 2010-11-01, 20:58   #2123
izunia1982
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez girls1394 Pokaż wiadomość
peppies a ciekawe bardzo jak ty byś się zachowała gdybyś była zdenerowowana i miała cokolwiek odpowiadać po angielsku.
Ja znam język angielski ale nie wiem co bym zrobiła gdybym nagle musiała z kimś rozmawiać w tym języku.
bez przesady, skoro chce zostac modelka, to musi rozmawiac z ludzmi, takze po angielsku..w takim razie niech sie przebranzuje, bo tam chyba nie ma miejsca na stres i akcje w stylu " nic nie powiem bo sie wstydze"

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Marbella85 Pokaż wiadomość
A wikipedia w wersji angielskiej ma spojlera i dowiedziałam się kto wygra i jaka będzie kolejność eliminacji

Mam nadzieję, że ktoś sobie jaja zrobił, albo napisał według własnego widzismisię
Przyjemność z oglądania już nie ta sama, a jak wygra ta którą tam wymienili to też nie tak, ale mogło być gorzej.
tam kazdy moze wypsiywac co chce chociaz przyznam ze gdyby tak sie mialo zakonczyc to byłoby dla mnie jak najbardziej ok
izunia1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-01, 21:02   #2124
WhiteCherry
Zakorzenienie

ja co prawda nie jestem przekonana do pozowania Kasi, bo faktycznie - na każdym zdjęciu ma taki sam wyraz twarzy.
ale do programu nadaje się idealnie - jest zdeterminowana, ambitna, dąży do obranego celu, nie ma miejsca na sentymenty , widać że potrafi odnaleźć się w towarzystwie (w przeciwieństwie do Piszczałki), no i chodziła do jednego z najlepszych liceów w Krakowie, więc coś tam pewnie w głowie ma i gdyby nie ta mimika, to również pod względem wyglądu byłaby niezaprzeczalnym numerem jeden - bo uroda typowo modelingowa.
Stary 2010-11-01, 21:20   #2125
Diya
Raczkowanie

Almariel ale w mniejszych miejscowościach ten język nauczany jest gorzej,chociażby ze względu na mniejszą ilość szkół językowych.
Wiem,bo na studiach mam dużo osób spoza miasta i wiem jak wygląda ich poziom angielskiego.Nie uważam,że kompletnie nikt się tam nie uczy,ale wiadomo że w większych miastach ten poziom jest lepszy.
A zasłanianie się tym,że jest się z mniejszej miejscowości jak robi to Papierska jest dla mnie niesmaczne.Jej widocznie nie chciało się uczyć
Diya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-01, 21:22   #2126
Pijana truskawkami
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marbella85 Pokaż wiadomość

To na pewno nie jest prawdziwa kolejność

"[...] dotrzesz do takiej granicy, że gdy jej nie przekroczysz - będziesz nieszczęśliwa, a gdy przekroczysz - może jeszcze nieszczęśliwsza..."

F.Dostojewski

Pijana truskawkami jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-01, 21:31   #2127
ThinSpire
Raczkowanie

Kultowe sceny z filmów fajny pomysł na sesję
Z tego co widać w zwiastunie wiemy że :
Kasia - film : Nagi Instynkt
Emilia - film : Psychoza
Ola - film : American Beauty
Weronika - film : Dirty Dancing (?)

zapowiada się ciekawy odcinek

ThinSpire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-01, 21:34   #2128
Almariel
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Diya Pokaż wiadomość
Almariel ale w mniejszych miejscowościach ten język nauczany jest gorzej,chociażby ze względu na mniejszą ilość szkół językowych.
Wiem,bo na studiach mam dużo osób spoza miasta i wiem jak wygląda ich poziom angielskiego.Nie uważam,że kompletnie nikt się tam nie uczy,ale wiadomo że w większych miastach ten poziom jest lepszy.
A zasłanianie się tym,że jest się z mniejszej miejscowości jak robi to Papierska jest dla mnie niesmaczne.Jej widocznie nie chciało się uczyć
No cóż, ja nigdy nie chodziłam do żadnej szkoły językowej. Języków ( w sumie trzech) uczyłam się na lekcjach i na zajęciach dodatkowych w szkole. No i obecnie na studiach oczywiście, i nie uważam bym odbiegała poziomem od tych "miastowych" A chodziło mi właśnie o to, że Papierska wszystko usprawiedliwia tym, że pochodzi z małej miejscowości, co mnie dziwi, bo uważam, że w dzisiejszych czasach, jak się chce, to to nie jest żadnym ograniczeniem.
Almariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-01, 21:41   #2129
gasolina84
Zakorzenienie

ja też jestem zdania, że dla chcącego nic trudnego
ja jakbym była nauczycielem Pauliny to bym nie przymykała oka na jej zaległości, tylko oblała bo ona nawet nie próbowała się bronić, skleić prostego zdania, nic kompletnie nic

10 przykazań żywieniowych

"Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller

silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
gasolina84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-01, 21:41   #2130
Marbella85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pijana truskawkami Pokaż wiadomość
To na pewno nie jest prawdziwa kolejność
Domyśliłam się już chociażby biorąc pod uwagę zdjęcie z pudelka, więcej wiedzieć nie chcę.
Marbella85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości