|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2101 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć VI
Dokładnie tak jak mówi Ostrowczanka. Musisz kupić cieńszy papier a jaki kupiłaś?
#2102 |
Rozeznanie
|
Mi spotkanko by pasowało 28 tak jak już mówiłam
![]() Dziewczyny patrze sobie dekoracje auta na allegro i 2 mi się spodobały.Która waszym zdaniem ładniejsza? ![]() http://moda.allegro.pl/item944243406..._z_tiulem.html http://moda.allegro.pl/item961123028...rt_flower.html Z tym,że w tej 1 chciałabym różowe róże a nie białe ![]() A w 2 na końcu o tą różową dekoracje mi chodzi ![]() A bukiecik juz prawie wybrałam ![]() ![]() ![]() http://www.decorado.pl/main/img.php?f=pict_max&i=000405 http://www.decorado.pl/main/img.php?f=pict_max&i=000365 z tym,że w tym drugim dodałabym jeszcze kremowych róż ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bukiet - ja w drugim dasz kremowe róże to będzie wyglądał identycznie jak pierwszy więc dla mnie nie ma większej różnicy - ale pierwszy ładniejszy.
![]() |
#2104 |
Zakorzenienie
|
Ja również nie przepadam za sztucznymi kwiatami w dekoracji, więc nie podobają mi się te przybrania wcale.
![]() |
#2105 |
Wtajemniczenie
|
Jezeli chodzi o przybranie auta to ta 1 szarfa ladniejsza, tylko dodalabym do niej zywe kwiaty.
A bukiecik 1 i 2 sliczny, tylko ze jak dodasz jasne kwiaty do 2 to wyjdzie idenctyczny jak 1-wszy ![]() Edytowane przez waniliaania2009 Czas edycji: 2010-03-16 o 13:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#2106 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny ja oczywiście chce na samochodzie żywe kwiaty bo sztuczne mi się totalnie nie podobają
![]() ![]() Azakowana wiem,że te bukiety są do siebie podobne tylko,że dlatego zapytałam bo w 1 róże są bardzo jaśniutkie i nie wiem czy nie za blade a w 2 te ciemniejszy róż. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2107 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() Mi pasuje 27 , wiec moze i ja sie wybiorę na to spotkanie ![]() Ywanko jak pojedziesz 9 to bedziesz miała duzo do przejscia, sprawdz sobie 10 ona jedzie do Leśnych Kątów, wysiadasz na przystanku jak zobaczysz po lewej stronie bloki. Agusia ładny ten drugi bukiet ale juz to pisałam chyba ![]() Aga trzymam kciuki za dobry wynik, moze to znak jakis i jeszcze to Wielki Tydzień ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2108 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2109 |
Zadomowienie
|
mnie też się sztuczne nie podobają, a bukiecik pierwszy ładniejszy
![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2110 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny mam już zaproszenia i podziekowania, dzis przyszly , są śliczne, takie jak chciałam
![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- wrzuce zdjecie pozniej, narazie musze uciekac, pozdrawiam
#2111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2112 |
Zadomowienie
|
Mi sie te dekoracje nie bardzo podobają ale jak miałabym wybierać to tak jak dziewczyny mówią, pierwsze i z żywymi kwiatami. Co do bukietu to obydwa mi sie podobają. Sama nie wiedziałabym który wybrać...
Mnie nie pasuje termin spotkania bo przyjade dopiero przed samymi świetami bo nie opłaca mi sie tu wracać na dwa dni... ![]() ![]() My w najblizszej przyszłosci też wybierzemy zaproszenia. Aga wyśle Ci na prv. I nie zamartwiaj sie ta operacją bo musi byc dobrze. Nie ma innej możliwości. My tu bedziemy tylko trzymać kciuki i czekać na dobra wiadomość, a na pewno taka bedzie. Głowa do góry. A stres może Ci tylko zaszkodzić!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2113 |
Zadomowienie
|
Qdlatek to super, że jesteś zadowolona
![]() ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2114 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny juz nie moge sie doczekac az zqacznie sie sezon weselny i co tydzien bedziemy ogladac wasze zdjecia i wspominac..... Chyba sie juz nie doczekam
![]() Ja dzis spaghetii bolognese zrobilam na obiad wyszlo pychaaaa! |
![]() ![]() |
![]() |
#2115 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny
![]() ![]() Zdążyłąm przeczytać że organizujemy spotkanie- nie bede mogła ![]() ![]() ![]() ![]() Ehhh musze sie zaraz brac za mycie okien a tak mi sie nie chce ;/ http://www.youtube.com/watch?v=eeJjsceoKbY cos na poprawę humoru ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2116 |
Wtajemniczenie
|
a jakie bedziecie mialy fryzury?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2117 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jak na kursie zapytałam Panią o badanie szyjki to wytrzeszczyła oczy i powiedziała, że to nieczyste i że szyjki się nie bada bo i tak niewiele osób umie to robić ![]() No to sobie później doczytałam, że niektórzy temperatury w ogóle nie mierzą bo potrafi zafałszowana być a za to właśnie badają tylko śluz i szyjkę.
![]() |
#2119 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2120 |
Zakorzenienie
|
Wowczyk nie będę się spierać bo jak widzę wiesz lepiej czy tą szyjkę się bada czy nie. Ale może wklep sobie w google i poczytaj. Może dowiesz się czegoś więcej niż to co już wiesz.
#2121 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2123 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2124 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Qdlatku, pochwal się zaproszeniami ![]() Dzisiaj cały dzień latania, od rana dopiero teraz mam czas i od razu padam
![]() |
#2125 |
Zakorzenienie
|
a ja wrocilam od dentysty. osemka wyrwana
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2126 |
Zakorzenienie
|
zobaczcie to
![]() Aniaa a teraz cię nic nie boli? Z jakiego powodu wyrywałaś? Boję się bo niedługo chyba tez mnie to czeka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2128 |
Zakorzenienie
|
Marcia link z kotami the best
![]() Niewiem jaki to papier, kupilismy tylko jedna kartke, nie chce przejsc przez ta nasza drukarke. A wydaje mi sie ze i tak cienki był. |
![]() ![]() |
![]() |
#2129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2130 |
Zakorzenienie
|
Na popych nie robilismy, moze sprobujemy
![]() Aha i chyba w koncu zdecydowalismy sie na zaproszenia, ale jeszcze musze ugadac szczegóły z Tztem, no i liste trzeba zrobic(a miała byc w weekend zrobiona). Słyszałyscie, ze droga do Kielc jest zamknięta i trzeba jeździeć przez Opatów?, a to wszystko przez to ze beda robic tam droge. A ja teraz do szkoły jade wiec nie chciałabym miec niespodzianki w połowie drogi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:29.