| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-03-25, 20:12 | #2101 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-07 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :)

Cytat: 
  i teraz już sama to wielbiam | |
|     | 
|  2010-03-25, 20:14 | #2102 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-11 Lokalizacja: mazowsze 
				 | 

Cytat: 
  Myślałam że to jakiś deser   Ja zjadłam raz tatara.. ale jakos mi nie podchodził tak jak zawsze..   | |
|     | 
|  2010-03-25, 20:17 | #2103 | |
				 | 

Cytat: 
  Ja kiedyś zanim poznałam mojego męża nie jadłam wielu rzeczy, ale jakoś mąż nauczył mnie jadac niektóre rzczy, właśnie tą wołowinę, kapary, oliwki, krewetki kiedyś nie tknęła bym tego a teraz uwiebiam. Nie wiem chyba w głolwie mi się poprzestawiało   | |
|     | 
|  2010-03-25, 20:29 | #2104 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-10 
				 | 

No to ja juz mam zaczatek naszej listy... Reszta dziewczynek prosze o detale (Darusia, Gosiaro, Monisia, She i reszta!!!!)  Brzuchatki  kardashi - Karolina, 20, tp 17 maj Linka24 - Ewelina, 25, tp 5 lipiec latkoo - Karolina, 24, tp 12 lipiec Carol77 - Karolina, 32, tp 17 lipiec Kasia_Dublin - Kasia, 25, tp 16 sierpień pandziolka - Ania, 26, tp 1 wrzesień metropilitan - Karolina, 25, tp 10 wrzesień skorpionek19 - Kasia, 28, tp 16 październik Weronisia - Weronika, 34, tp 31 październik irsin - Agata, 25, tp 31 październik  Staraczki  Anula_81 - Ania, 29 Wstawie liste na pierwsza strone troszke pozniej, a jak kogos nie bedzie to na biezaco bede dopisywac   Edytowane przez Kasia_Dublin Czas edycji: 2010-03-25 o 21:52 | 
|     | 
|  2010-03-25, 20:30 | #2105 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-01 Lokalizacja: Tam, gdzie mi najlepiej;) 
				 | 

Ależ kolacyjke wcisnelam....Kanapeczki z serkiem salatą ogórkiem i szczpioreeeem   TŻ zrobił  OOOoo lista sie szykuje?? to co ja druga w kolejce???? Ewelina 25 lat, tp. 5 lipiec w imieninki wszystkich Karolinek   | 
|     | 
|  2010-03-25, 20:40 | #2106 | 
				 | 

Kochane wy tak mowicie o tym miesku i smaka robicie!!! Ja jestem amatorka surowego miesa. Uwielbiam tatar, krwistego steka, czy surowy boczek   . Moj tz jak zaczal sie ze mna spotykac to nie mogl uwierzyc a teraz po paru latach zwiazku zamawia coraz mniej wypieczonego steka  . Na poczatku byl very well done a teraz juz medium  . Ja jem rare czyli praktycznie usmazony tylko z wierzchu  . Bardzo mi tego brakuje ale co zrobic. Badanie na toxe mialam i mimo ze tak jem surowe to choroby nie przechodzilam | 
|     | 
|  2010-03-25, 21:16 | #2107 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-10 Lokalizacja: Oslo, Norwegia 
				 | 

Hej kochane! nie odzywam sie bo siedzialam oczywiscie dluzej w pracy a teraz jestem w szale pakowania i padam na pysk po prostu! jestem jedyna w swoim rodzaju, na 2 tygodnie biore 5 par butow, 5 kurtek a ciuchow nie az tak wiele. jestem jakas nienormalna ale chyba musze z tym zyc  Weronisia tak sie ciesze, ze wszystko jest w porzadku myslalam dzisiaj o Tobie i az sie denerwowalam. skorpionku ty tez sie prosze nei denerwuj, nie ma co na zapas sie denerwowac, z pewnoscia bedzie dobrze, trzymamy kciuki  latkoo winko powiadasz?  ja tez uwielbiam winko..ale dla mnei niestety max dwie lampki i juz trzustka daje mi sie niestety we znaki, wiec niestety jestem typowym smakoszem, malutko...dla smaku...  carol ale ci zazdroszcze ze tak sobie odpoczywasz, ja dzisiaj mialam urwanie glowy, prowadze nowy projekt plus koncze stary...ehh masakra, a wsrod ludzi juz swiateczny nastroj i nikomu nic si enei chce  metropolitan ja dokladnie pijackie hmm imprezy mialam tylko na studiach, fajnie bylo nie powiem, ale ja juz na 4 roku zapadlam na moja slawna trzustke i nic z tego  Kasiu_Dublin no tak jak patrzylam na te twoje zdjecia to ty niesamowite masz te oczy jednak   | 
|     | 
|  2010-03-25, 21:24 | #2108 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2010-02 
				 | 

Aniu, dzięki   życzę szczęśliwej podróży kochana   | 
|     | 
|  2010-03-25, 21:27 | #2110 | 
				 | 

Kasiu lista piękna , kolorowa... fajny pomysł.. będziemy mogły podglądać , która z którą mamy zbliżony termin porodu... jak widać Weronisia i Irsin maja tą samą datę, ale super    | 
|     | 
|  2010-03-25, 21:35 | #2111 | |
				 | 

Cytat: 
  sie dopisalam, ale nie wiem czy tak mialo byc....  padam, wlasnie sie pocielismy z TZ o te durne podatki tu, nikt ich nie rozumie, ja sie staram ale tz caly czas mnie poprawia choc on to juz wogole nie ma zielonego pojecia NIENAWIDZE podatkow, a my tu placimy prawie 50 procenta ja dalej nie rozumiem dlaczgeo!! kazdy placi tu innny podatek, masakra! i juz spakowana(co nie znaczy, ze jutro nie bedzie przepakowywania  ) ehh chyba ide spac.... RATUNKU!!!!   | |
|     | 
|  2010-03-25, 21:37 | #2112 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-05 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

ja też zgłaszam się do listy : Ania, 26 lat, termin porodu 1 wrzesień 2010   u mnie dzisiaj kolejny dzień bez mdłości  niesamowite uczucie.nie sądziłam,że kiedykolwiek mi przejdą. właśnie miałam Was pytać czy to normalne,że mimo,że nie jem wcale dużych porcji to mam taki twardy i napęczniały brzuch,ale widzę,że to raczej norma.chociaż mało przyjemna. | 
|     | 
|  2010-03-25, 21:43 | #2113 | |
				 | 

Cytat: 
  . Lista pewnie bedzie sie zmieniac z czasem ale na poczatek to chce zebrac wszystkie nasze dziewczynki lacznie z toba  . Jesli chodzi o podatki to ja tez jestem zielona. Dzisiaj probowalam sobie wyliczyc ile bede dostawala do reki jak przejde na urlop macierzynski i za nic nie umialam tego zrobic. Ale 50% to jakis koszmar!!!! To my sie wsciekalismy jak nam dolozyli 2% levy do 20% podatku a co dopiero 50%!!!!! Wspolczuje. A moj tz tez czesto gada jakby wszystkie rozumy zjadl i nawet mu sie zdarza wyklocac z kims kto naprawde sie na czyms zna i po prostu wie. Ale co zrobic, widocznie niektorzy tak czasem maja. A za oczka dziekuje  , wiele osob nie chce wierzyc ze sa nautarlne   | |
|     | 
|  2010-03-25, 21:54 | #2114 | |
				 | 

Cytat: 
  jeju juz jestem cala zdenerwowana mimo, ze dopiero jedziemy jutro kolo 18-stej po pracy, ale ja jak to ja juz mam nerwy i sie zastanawiam co jeszcze wziac, co zrobic w pracy,....grrr...juz widze ze ne bede dobrze spala  Ps. A oczy masz naprawde niesamowite! pokazywalam nawet tz   | |
|     | 
|  2010-03-25, 22:05 | #2115 | 
				 | 

Aniu dla Ciebie najlepszym teraz rozwiązaniem będzie sen..  wyśpij się, odpocznij.. a jutro spojrzysz na to wszystko bardziej spokojnie... ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Zmykam dziewczynki.. życzę miłej, spokojnej nocy (przespanej nocy ).. Trzymajcie się, papapapapa | 
|     | 
|  2010-03-26, 07:48 | #2116 | 
				 | 

Hej dziewczynki, dziekuje za wsparcie przy pakowaniu  Cala juz jestem w nerwach, i juz w pracy od godziny bo nie moge sie obrobic  Pozdrawiam porannie   | 
|     | 
|  2010-03-26, 08:00 | #2117 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2003-07 Lokalizacja: DE 
				 | 

| 
|     | 
|  2010-03-26, 08:08 | #2118 | 
| Zakorzenienie | 

dzien dobry. Daria, lat 23, tp. (wlasnie nie wiem juz ktory pisac 27.03 czy 04.04?) 
				__________________ Oliwcia 05.04.2010r.  Amelcia 02.12.2011r. "Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem. "                                                           A.Camus | 
|     | 
|  2010-03-26, 08:24 | #2119 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2010-01 Lokalizacja: Toruń 
				 | 

hej laski brzuchatki.ja o wizycie,wiec 9tydzien,torbiel urosla ale skoro nic mnie nie boli to nie chca jej wycinac,bo jest blisko macicy i moze to grozic ciazy!lepiej aby sama pekla,co pewnie wkrotce sie stanie bo dzidzia rosnie i uciska,podobno takie pekniecie strasznie boli?ogolnie mam slady ketonow w moczu,niewiem skad,pewnie sie przed badaniami czegos opilam slodkiego,niepamietam   Darusiu ja tam niewiem ale wydaje mi sie ze powinni Cie w szpitalu zatrzymac skoro czopa juz nie ma,tykajaca bomba   ja do listy chce dolaczyc Monika lat 24,termin i tu klopot bo z usg mam na 01.11.2010 a z daty ostatniej @ na 10.10.2010 !!!!!   bardziej prawdopodobny jest posrodku  tak mi gin powiedziala   klas  ki: coz za profesjonalizm  wpiszcie na 20.10.2010 ja tez tak mniej wiecej liczylam,usg mi nie zrobili wczoraj.sama powiedziala ze juz mnie wysadza,ale moze to byc wina torbieli wypychanej przez macice,ona Torbiel ma juz 9,5x6cm!   nawet schudlam lekko to moj tz sie smial i kupil mi odrazu 2 paczki zebym sie biedna nie zamartwiala    
				__________________  "Jeśli czegoś naprawdę gorąco pragniesz,wszystko sprzyja potajemnie Twoim pragnieniom"  http://www.suwaczki.com/tickers/qq87tv73gc29xjvi.png  http://s9.suwaczek.com/201010161765.png  http://www.naobcasach.pl/m.linijka.i.17046.jpg | 
|     | 
|  2010-03-26, 08:55 | #2120 | 
| Zakorzenienie | 

wlasnie nie wiem  kochana, chyba nie odszedl mi caly, bo teraz tez nieraz jak ide siusiu to widze cos takiego na papierze tylko w duzooooooo mniejszej ilosci i nie podbarwione krwia wiec moze caly nie odszedl;/  diabli wiedza, jutro jade na wizyte po poludniu. ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- monisiu ciesze sie ze jest ok, lekarze wiedza co robia jak mowia ze nie trzeba wycinac tego paskudztwa   ja dzisiaj pyzy robie i juz czuje jak sie nawpierdzielam:P 
				__________________ Oliwcia 05.04.2010r.  Amelcia 02.12.2011r. "Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem. "                                                           A.Camus | 
|     | 
|  2010-03-26, 09:00 | #2121 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2010-01 Lokalizacja: Toruń 
				 | 

mmmm pyzy!pycha!ja mam zupke pomidorowa,bardzo lubie. ja zaraz spadam ogarnac mieszkanko i jade do przyjaciolki ktora jest tez w ciazy,mamy praktycznie ten sam termin   
				__________________  "Jeśli czegoś naprawdę gorąco pragniesz,wszystko sprzyja potajemnie Twoim pragnieniom"  http://www.suwaczki.com/tickers/qq87tv73gc29xjvi.png  http://s9.suwaczek.com/201010161765.png  http://www.naobcasach.pl/m.linijka.i.17046.jpg | 
|     | 
|  2010-03-26, 09:02 | #2122 | 
| Zakorzenienie | 

fajnie;0) ja mam znajoma ze szkoly z terminem na 27 marca   wiem ze miala isc przedwczoraj do szpitala, powiedziala ze da znac co i jak, pisalam jej eski ale cisza wiec nie wiem czy urodzila czy jeszcze nie czy co;/ 
|     | 
|  2010-03-26, 09:27 | #2123 | 
				 | 

Witam dziewczynki! Kasiu lista śliczna, kolorwa taka wiosenna  Aniu spokojnie wszystko zdążysz zrobić, po za tym jedziecie samochodem, to jak 5 min później ruszycie to nic się nie stanie. Mam nadzieje że z Polski będziesz się do nas odzywała i dasz znać jak podróż? Monisiu strasznie się ciesze że z dzidzią dobrze, no i mam nadzieje że ta torbiel szybko i bezboleśnie zniknie  A ja w nocy znowu miałam jakieś głupie sny. naprawde teraz codziennie to jakieś takie głupoty mi si ę śnią że szok. Po za tym nie jestem za bardzo zadowolona bo moje kochanie dziś duuużo później wróci bo po pracy jedzie zmienić opony więc napewno trochę mu się zejdzie, a ja do wieczora sama   | 
|     | 
|  2010-03-26, 09:30 | #2124 | 
| Zakorzenienie | 

moj urlopuje wiec siedzimy razem   obiecal ze zrbi sniadanko wiec czekam, ale budzik nastawil przed 10 wiec jeszcze troszke;p 
|     | 
|  2010-03-26, 09:33 | #2125 | |
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2010-03-26, 09:35 | #2126 | 
| Zakorzenienie | 

pewnie  dlatego teraz ci tak "glupio" moj pracuje w strasznie glupich godzinach ale nic sie na to nie poradzi;/

|     | 
|  2010-03-26, 09:38 | #2127 | |
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-03-26, 09:40 | #2128 | 
| Zakorzenienie | 

hehehehe   a gdzie reszta dziewczynek?? pewnie przypełzną jak juz u mnie malz sie zwlecze i zaczniemy sprzatac 
|     | 
|  2010-03-26, 10:11 | #2129 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-06 Lokalizacja: ♥ Mysłowice ♥ 
				 | 

Witajcie kochane  Ja wczoraj padłam, nawet nocka była w porządku, poza głupimi snami i wstawaniem siku  no i wzdęciami między tym  Kasiu lista jest cudna! Monia cieszę się, że dzidziuś rozwija się jak należy!! Mnie też polipa nie usuwali, bo się bali, że usuną razem z ciążą, nie martw się, wszystko będzie dobrze  Anulko ale fajnie, że już dzisiaj wyjeżdżacie!! Ja na szczęście jak raz się spakuję, to najwyżej coś dołóżę, ale też zawsze biore wszystkiego za dużo  Karolinko super, ze możesz na trochę więcej sobie pozwolić!!! Ciekawe dlaczego szyjka Ci zmiękła troszkę?! Ale jak lekarka Ci pozwala na nieleżenie, to nic złego się nie dzieje, a to najważniejsze!!! Bardzo ię cieszę, ze wszystko jest w porządku   ja tak chwaliłam Filipka, że jaki on grzeczny, no to wczoraj pokazał na co go stać, jak mały kon kopał  wszystko mnie bolało wieczorem  ale te kopniaki pomimo, ze bolą są najsłodsze na świecie  Lecę myć włosy, bo do urzedu miasta musimy jechac zeby zmienic wpis do EDG, buziaczki kochane i miłego dzionka   
				__________________ ♥♥♥ Olusia Filipek Adaś A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it. ღ | 
|     | 
|  2010-03-26, 10:37 | #2130 | 
				 | 

Hej! Nareszcie piatek!!!  Juz wrzucilam Darusie i monie na liste wiec brakuje mi Gosi, She mlmFM i nie wiem czy kogos pominelam, jesli tak to prosze wybaczcie  . Ja dzisiaj musze troszke popracowac ale moze dzieki temu szybciej zleci mi czas. Dostalam kilka analiz do zrobienia wiec pewnie pod koniec dnia mozg bedzie mi parowal bo jestem sama (reszta mojej ekipy albo chora albo na wakacjach  ). Ale oczywiscie bede do was zagladac w miare mozliwosci.   | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.

? Bo słyszałam (i mój gin tez to mówił) że jeśli się przechodziło toxo to od czasu do czasu można sobie pozwolić na surowe mięsko
? Bo słyszałam (i mój gin tez to mówił) że jeśli się przechodziło toxo to od czasu do czasu można sobie pozwolić na surowe mięsko