|
|
#2101 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe prawie Dwulatki :)
pytanie z serii głupich
czy wasze dzieci śpią już tylko w piżamkach czy jeszcze pajace dajecie? mi jakoś ciężko dostać pajac w rozmiarze 92 (a były dla mnie najwygodniejsze, przyznaję) więc kupiłam w końcu piżamkę i moje pytanie: skoro nie ma zapięcia w kroku czy spodenki trzymają pieluchę?pytam bo Majka musi nosić body na codzień bo inaczej pielucha wisi jej do kolan prawie i okropnie to wygląda w spodniach...jak zakładam bluzkę to obowiązkowo koszulka-body pod spód
|
|
|
|
#2102 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja caly czas jakos nie moge do konca uwierzyc, ze to juz. A ciagle o tym mysle, tyle sie o tym gada, wszytsko szykuje.... no ale nic. Za tydzien bedzie to juz faktem. ![]() Ciesze sie niesamowicie, wiecie.... Znow bede miec takiego malego misia. Bedzie super. Jak wspominam kiedy Gino sie urodzil, to byl najpiekniejszy moment mojego zycia. Teraz przezyje to po raz drugi. ![]() A jak pisala ostatnio Jowisz, wy bedziecie mialy tu nowego bobo bez wstawania w nocy i takich tam innych przyjemnosci.... ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Iga śpi w pidżamach od ja wiem października ? jak kupiłam pierwszy śpioworek na jesień to odstawiłam pajace bo doszłam do wniosku,że będzie jej za ciepło (miałam tylko welurowe,a one jednak minimalnie grubsze od bawełnianych)
|
|
|
|
|
#2104 |
|
Zakorzenienie
|
Jowisz - żeby to ona spała na leżąco
) a potem już siuuup wsio na wierzchu w piżamce to od razu będzie golas ![]() a skarpetki zakładasz? |
|
|
|
#2105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wstał więc koniec laby
|
|
|
|
|
#2106 |
|
Zakorzenienie
|
Mała, ale są pajace na 92 rozmiar
moj nadal w pajacach ![]() podobnie jak Poulette uwielbiam mojego w pajacach bo wyglada tak slodko dzidziusiowato
|
#2107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też wolę Majkę w pajacykach bo mi wtedy właśnie ciągle na dzidzię wygląda
|
|
|
|
|
#2108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale czekam az kurdupelek podrosnie jeszcze
|
|
#2109 |
|
Zakorzenienie
|
Sosno ja tam się nie znam na nadżerkach, nic mi o tym nie wiadomo
więc nawet się nie wypowiem w tej kwestii mam nadzieję, że ginki dobrze mnie tam oglądają, bo nie chciałabym mieć jakichś zmian nieodkrytych we frederice odnośnie pajacyków rozmiar 92, czyli np. 18-24 m-cy, to Miki własnie wykańcza teskaczowe, jak pisałam niedawno wystarcza jeszcze na chwilę a potem piżamki zwykłe , jemu nic sie nie zsuwa, byle tylko sam sie nie dobrał do pieluchy, Miki śpi pod kołderką, która ma 2 górne rogi przywiązane do łóżeczkowych szebelków , więc zawsze śpi przykryty , no i w końcu chyba będzie coraz cieplej to już rozglądam się za piżamkami z krótkimi rękawami i spodenkami
|
|
|
|
#2110 |
|
Zakorzenienie
|
my latem przejdziemy na rampersy
![]() Wlasnie sobie uswiadomilam jaki Miki jest duzy, Piter narazie dobrze sie czuje w 86
|
#2111 |
|
Zakorzenienie
|
Karolek śpi różnie i w piżamkach i śpiworach i zwykłe śpiochy, mam też takie śpiochy z uciętymi szłapkami
do chodzenia to zakładam majtki a jak ma rajtuzki to pieluszkę też ładnie trzymią body już też idą w odstawkę bo robią się maławe a nowych nie kupuję paulette wiem co czujesz //czyż to nie jest niesamowite uczucie tylko do pozazdroszczenia ja wczoraj jak szłam spać to pochyliłam się nad łóżeczkiem od Karolka i nie dowierzałam że on już jest taki duży a był taki tyci tyci w tym łóżeczku |
|
|
|
#2112 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() pajace są nawet na 98 jeszcze 2 dni i będę chyba wolna od panów płytkowych ![]() miałam nadżerkę wymrażaną jak miałam jakieś 20-21 lat nie wróciło na szczęście to był bolesny zabieg
|
|
|
|
#2113 |
|
Zakorzenienie
|
ja przy wypalaniu nic nie czułam oprócz smrodu
|
|
|
|
#2114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2115 |
|
Zakorzenienie
|
dobry
![]() ja miałam zamrazaną nadżerkę jakies 7 lat temu, raz 50 zł i cały czas jest ok. A nosiłam sie z zamiarem od 19 rż jak mi ją wykryli. Cały czas jakies pędzlowanie, globulki , s.ranie w banie nic nie pomagało. Co miesiąc dl gina zeby sie nie rozwijała. W koncu mnie inny lekarz namówił i po kłopocie. Wiki spi w pajacach bawełnianych cały czas. Zima jak były mega mrozy i pizgało troche w chałupie to pod spód dawałam body. Pizamke mam juz zakupioną na lato, ale jakos dziwnie mi sie wydaje. Kupiłam na Teneryfę jak pojedziemy i obawiam sie ze tam zmarznie w nocy w krótkim rękawku i spodenkach wiem ze głupoty pisze ale jakos sie obawiam ![]() i nie wiem co jeszcze pisałyście bo czytałam wczesniej , potem poszłam spac i odpisuje dopiero teraz ![]() aaa jeszcze o jogurtach.... najlepszy efekt daja oczywiscie te naturalne bez cukru bo tam najwiecej ych pałeczek no i obowiązkowo bawełniana bielizna, i wez tu kup sexi bawełniane majty, wszystkie z domieszką jakąs
|
#2116 |
|
Zakorzenienie
|
no, moja dama poszła spać w piżamce dziś
wielce zdziwiona była co też za wynalazek jej zakładam, głową kręciła, że "nie nie nie" oglądała swoje bose stopy, widać jej zdaniem na noc nie powinny być gołe zobaczymy w jakim stanie rano ją zastanę dla mnie jej ekshibicjonizm ma jednak znaczenie bo ja nie wstaję razem z nią zdarza się, że po godzinie dopiero tam wpadam skoro sobie tylko gada to ja mogę jeszcze podrzemać ![]() ja tak jak Wersta i Takuśna - nadżerkę miałam wymrażaną ileś lat temu, nawet nie pamiętam nie było to przyjemne, przyznaję. ale od tego czasu jest spokój, chodzę regularnie do gina i nic nie wykrył nowego
|
|
|
|
#2117 |
|
Zakorzenienie
|
Olcia tez spi w pajacach
|
#2118 |
|
Zakorzenienie
|
hmm
no wydaje mi się że Miki raczej z większych naszych bobasów, bo leci 95-97 centylem wzrostowo, wagowym dziś testuję Lubelską cytrynówkę , http://gieldaspozywcza.pl/Wiadomo%C5...ska-20603.html ma 36% i jako taki smak cytrynowy, samego tego nie wypiję bo procenty zwalają mnie z nóg od powąchania korka
|
|
|
|
#2119 |
|
Zakorzenienie
|
wklejam to z ogrodowego plus poczapkową fryzurę na elvisa
te żółte to króliki playboya
Edytowane przez wersta Czas edycji: 2010-04-12 o 21:17 |
|
|
|
#2120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2121 |
|
Zakorzenienie
|
ależ Zofia ma włos
Majosława z boku wygląda jak reprezentant Czech w piłce nożnej - z przodu krótko, z tyłu długo i się kręci ![]() i kurka zagrycha z tymi ozdobami nie fiem które brać bo kolory to wiem ale jakie są kształty jakaś legenda będzie |
|
|
|
#2122 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiulka a to o przedziałekk chodzi? bo ja mam z prawej strony , jak Hitler i mój kuzyn zawsze miał polewkę
|
#2123 |
|
Zakorzenienie
|
legenda
yyy żółte króliki, zielone to wypukłe romby, w 2gim rzędzie nieokreślone kształty, taka rozsypanka ![]() różowe gwiazdki reszta kwadraty
|
|
|
|
#2124 |
|
Zakorzenienie
|
Takusna, tak tak o przedzialek mu chodzi, Oli najczesciej robie z prawej
ale ona ma teraz taka nieokreslonafryzure ze
|
#2125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie da sie jak zawsze miałam z prawej strony, włosy juz przyzwyczajone i jak odwinę w drugą to wyglądam jak pół d.. za krzaka
|
|
#2126 |
|
Zakorzenienie
|
też noszę na prawej
fak, nic nie ma w tv ![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- otworzyli u nas new looka, to chyba 1szy w pl. zajrzałam tam, ale te ciuchy są koszmarne taki syf, że nawet do robót ogródkowych nie założyłabym tego
|
|
|
|
#2127 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem jak te ciuchy wyglądają
a zapomniałam napisac ze Zoska bardzo podobna do córki mojej kumpeli, na tym zdjęciu bym pomyliła
|
#2128 |
|
Zakorzenienie
|
No nie kumam, co to sa za sloiczki i kolorowe cus co Wersta wkleila? zele do ciala?
Wlasnie szukam jakiegos fajnego filmiku na kompie, gwoli posmiania sie i odstresowania. Mam za soba kolejny dzionek pod tytulem "nie spimy" - 13 h na nogach, padam.. Mario spi w spiochach najczesnije, i to jesczez cieplych. W domku jest nadal dosc zimno, mimo cieplejszych dni. Dziwne sa te domy, zrobione tragicznie, latem sie nagrzewaja do takiego stanu, ze saune mozna robic, zima sa strasznie zimne.. Zwyczajnie nie maja odpowiedniej izolacji, bo tu baaardzo oszczedzaja przy budowie domow. Wersta chwale corcie ![]() Mala, a Majunia musi miec fajny fryz .Takusna, a u Was to znowu kopalnia sie zawalila
|
|
|
|
#2129 |
|
Zakorzenienie
|
jaka kopalnia? nic nie wiem!!!! dzis prawie nie oglądałam tv, cały dzien na nogach , w biegu i mam juz troche dosc tego Smolenska
jaka kopalnia?
|
#2130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja tez mialam juz dosc tego Smoelnska, a dzis we Wloszehc obsunela sie ziemia na jadacy pociag w Bolzano i koeljne ofiary.. jz nei bede nic opisywac, ale serce mi zamarlo, bowiem moj TZ teraz jest w podrozy pociagiem |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:10.

czy wasze dzieci śpią już tylko w piżamkach czy jeszcze pajace dajecie? mi jakoś ciężko dostać pajac w rozmiarze 92 (a były dla mnie najwygodniejsze, przyznaję) więc kupiłam w końcu piżamkę
i moje pytanie: skoro nie ma zapięcia w kroku czy spodenki trzymają pieluchę?

choć dziś coś ją pobolewa i ma jechać do gina skonsultować czy nie zakończy się to wcześniej.

oglądała swoje bose stopy, widać jej zdaniem na noc nie powinny być gołe
zdarza się, że po godzinie dopiero tam wpadam 
jakaś legenda będzie