Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-12, 13:06   #2101
arabeska007
Raczkowanie

Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III

Cytat:
Ja też na dziennych pracuję, ale raczej na bieżąco tą kasę wydaję. Coś tam odłożę, ale nie jest tego dużo, a teraz te pieniądze się przydają chociażby na opłacenie semestru, czy normalne wydatki. I doświadczenia też za bardzo nie zdobędę, bo to tylko taka praca dla studentów, nic wielkiego, więc zupełnie znaczenia nie ma. Ale chociaż mam parę groszy więcej w kieszeni jak idę do sklepu i stać mnie na coś lepszego, niż suchy chleb, więc też bardzo się cieszę, że mnie przyjęli do tej pracy.
Ja tez jestem na dziennych, ale kurcze nie mam pojęcia gdzie w tym wszystkim znaleźć czas na pracę, codziennie wracam i coś robię do późnego wieczora, jakiś projekt, koło itp. I tak się nie wyrabiam do końca heh Może dlatego że niektóre weekendy odpuszczam i poświęcam na odpoczynek z TŻ
Stary 2011-05-12, 13:38   #2102
monamona20
Raczkowanie

Ja też bym chciala pracować, ale mam tak rozplanowane zajecia, ze nie mam gdzie tej pracy wrzucic, a weekendy spedzalam z tż jak był w pl. Ale zblizaja sie wakacje- 3miesiace można wykorzystać by zarobić trochę grosza na zabawy w roku akademickim
monamona20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 16:27   #2103
~ania_87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość
No i jak idzie? kiedy obrona?

Tak to ja mam co tydzień nie chcecie się zamienić?

strasznie mi idzie mgr... weny mi brak i ochoty... zmuszam się jak tylko mogę...

no a z tż nie mam już w ogóle kontaktu... wyładował mu się telefon, nie ma dostępu do prądu (jest teraz na poligonie), mam nadzieję, że wróci w sobotę no ale wiecie jak to jest...

~ania_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 16:34   #2104
arabeska007
Raczkowanie

ania_87 współczuję braku kontaktu, bo ja mimo że mam kontakt z TŻ, to i tak jest kiepsko heh Ale powodzenia i wytrwałości życzę Bo w MON nigdy nic nie wiadomo
Stary 2011-05-12, 18:51   #2105
lovebird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monamona20 Pokaż wiadomość
Ja też bym chciala pracować, ale mam tak rozplanowane zajecia, ze nie mam gdzie tej pracy wrzucic, a weekendy spedzalam z tż jak był w pl
Cytat:
Napisane przez arabeska007 Pokaż wiadomość
Ja tez jestem na dziennych, ale kurcze nie mam pojęcia gdzie w tym wszystkim znaleźć czas na pracę, codziennie wracam i coś robię do późnego wieczora, jakiś projekt, koło itp.
Jak się chce, to można znaleźć czas. Ja też mam sporo zajęć i rok temu, jak jeszcze nie pracowałam, nie wyobrażałam sobie znaleźć w tym wszystkim czasu na pracę. Teraz obowiązków jest więcej, a jakoś daję radę. Kiedy? Ja na nocki chodzę, baaardzo rzadko na dniówkę, chyba tylko we wakacje, albo jak jakieś zajęcia wypadną, jest przerwa świąteczna, czy coś takiego. A weekendy też spędzam z TŻ-em, więc pracuję tylko w tygodniu. Nie powiem, jest trudniej, ale coś za coś.

Wykończona jestem, właśnie wróciłam z zajęć i trochę żałuję, że poszłam na te ostatnie, bo czuję już gorączkę. Mogłam zostać w łóżku i się wykurować, bo jutro miałam jechać do TŻ-a

Przyszłość zaczyna się dzisiaj. Nie jutro.
Wymianki
lovebird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 21:18   #2106
monamona20
Raczkowanie

No tylko ja mam teraz od 8 do 18:45 zajęcia więc w tym semestrze praca odpadła...

Dostałam zaproszenie na kolejne wesele, w sierpniu... znowu bez Tż .
Stary 2011-05-13, 18:31   #2107
arabeska007
Raczkowanie

WRÓCIŁ Z POLIGONU!!!:l ove:
DO PONIEDZIAŁKU! MIŁEGO WEEKENDU KOCHANE!
Stary 2011-05-13, 18:39   #2108
lovebird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arabeska007 Pokaż wiadomość
WRÓCIŁ Z POLIGONU!!!:l ove:
super

Ja również życzę wszystkim miłego weekendu, jutro z samego rana wybywam, mam nadzieję, że nie rozłożę się jeszcze bardziej

Wymianki
Stary 2011-05-13, 21:06   #2109
Bambi19
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lovebird Pokaż wiadomość
super

Ja również życzę wszystkim miłego weekendu, jutro z samego rana wybywam, mam nadzieję, że nie rozłożę się jeszcze bardziej
I ja wybywam na weekend...bardzo wczesnie musze wstac, udanego weekend z TŻtami lub bez;)
Bambi19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 21:18   #2110
lovebird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bambi19 Pokaż wiadomość
I ja wybywam na weekend...bardzo wczesnie musze wstac, udanego weekend z TŻtami lub bez;)
A Ty do TŻ-a w końcu jedziesz?
Ja miałam o 20 się kłaść, bo o 2 pobudka, ale coś mi nie wyszło

Wymianki
Stary 2011-05-14, 01:15   #2111
monamona20
Raczkowanie

Milutkiego weekendu! Jak zwykle zazdroszczę tych spędzonych z Tż.
Mój się nadal nie odezwał .

Normalnie daje mu czas do jutra.

Ja muszę przez te dwa dni napisać pracę zaliczeniową, ten Ivo Andrić mnie zamęczy, kto mu kazał takie grube książki pisać?:O

Mój A się odezwał o 7 rano, w końcu!!

Edytowane przez monamona20
Czas edycji: 2011-05-14 o 10:34

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-14, 11:01   #2112
Flavienn
Zakorzenienie

to super ze sie odezwal !

proszę kliknij
Flavienn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-14, 13:12   #2113
monamona20
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Flavienn Pokaż wiadomość
to super ze sie odezwal !
no super, super. Az moge sie usmiechnac

Udanej soboty
Stary 2011-05-14, 13:23   #2114
Flavienn
Zakorzenienie

Cytat:
no super, super. Az moge sie usmiechnac

Udanej soboty
wzajemnie

proszę kliknij
Stary 2011-05-15, 17:06   #2115
pidzi
Raczkowanie

Kobiety, ile Wy napisałyście!! :P nie mam czasu przeczytać wszystkiego bo uciekam nadal pisać pracę...
widze, że lovebird chora, tam gdzieś daaaleko napisała,więc zdrówka!
monamona no już miałam pisac czy Twój się odzewał wreszcie bo się zdziwiłam,że tak długo nie pisze. a jak się Twój trzyma ogólnie? codziennie dzwoni?
i nie wiem czy widziałaś wpis na zafgansitanu.pl, fajny,ale smutny... T jak trauma.

a u mnie znowu pada... nie macie wrażenia, że za dużo tego deszczu jest?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-15, 17:15   #2116
lovebird
Zakorzenienie

dziękuję, pidzi Ja już powolutku zdrowieję i mam nadzieję, że za kilka dni będę już w 100% zdrowa
W ogóle wczoraj pojechałam do mojego TŻ-a, specjalnie przed 4 wyjeżdżałam, przez całą drogę myślałam o tym, jak bardzo się ucieszy z tego, że przyjechałam, bo zależało mu, żebym wtedy była, ale zachorowałam. No i w końcu zajeżdżam na miejsce, wchodzę na mieszkania znajomych, gdzie miał nocować, a oni wszyscy w śmiech. Szukam go wśród nich, a jego nie ma. Okazało się, że on o 6 pojechał do mnie, żeby zrobić mi niespodziankę, bo pewnie biedna i chora leżę w łóżku Ustaliliśmy, że ja wracam, całe szczęście klucz od pokoju zostawiłam koleżance, a nie zabrałam ze sobą, mógł chociaż wejść do mnie i odpocząć Więc zamiast się widzieć od godziny 10-11, byliśmy na miejscu przed dwudziestą Ale sytuacja na maksa śmieszna, chociaż mój TŻ nie mógł przez długi czas się z tego śmiać, ale w końcu mu przeszło Od tej pory nie będzie chyba nigdy więcej niespodzianek
Co do deszczu, to u mnie też trochę popaduje (albo dopiero się zanosi, nie chce mi się do okna ruszać ), ale aż tak dużo nie pada chyba. Nie wiem, ja nie narzekam, może bardziej w centrum i na wschodzie pada

Wymianki

Edytowane przez lovebird
Czas edycji: 2011-05-15 o 17:18
Stary 2011-05-15, 17:50   #2117
monamona20
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pidzi Pokaż wiadomość
Kobiety, ile Wy napisałyście!! :P nie mam czasu przeczytać wszystkiego bo uciekam nadal pisać pracę...
widze, że lovebird chora, tam gdzieś daaaleko napisała,więc zdrówka!
monamona no już miałam pisac czy Twój się odzewał wreszcie bo się zdziwiłam,że tak długo nie pisze. a jak się Twój trzyma ogólnie? codziennie dzwoni?
i nie wiem czy widziałaś wpis na zafgansitanu.pl, fajny,ale smutny... T jak trauma.

a u mnie znowu pada... nie macie wrażenia, że za dużo tego deszczu jest?
Był tydzień poza bazą, dlatego tak długo. Koszmar
Dobrze się trzyma, dziś cieszy się jak dziecko bo był na zakupach. Bywają chwile słabości, ale mówi, że to ze względu na tęsknote za mną. Nie spodziewał się, że aż tak będzie to odczuwał chyba. Ale myślę, że nasi wszyscy mężczyźni to dzielne bestie są.
Doładował sobie afganska karte w koncu, wiec smsów pisze więcej, plus gadu gadu codziennie(jesli jest w bazie oczywiscie), ale dzwoni niestety nieczęsto.
A jak Wasze kontakty i humory?

Odkąd poleciłaś mi tę stronę zaglądam tam regularnie, bardzo fajne są te wpisy p. Marcina.

U mnie nie pada na szczęście, ale nawet gdyby, to i tak nie mogę wyjść z domu, bo książki nie chcą mnie puścić.

lovebird- no to nie powiem, udała Wam się niespodzianka . Będzie co wspominac

Edytowane przez monamona20
Czas edycji: 2011-05-15 o 17:51
Stary 2011-05-15, 17:57   #2118
lovebird
Zakorzenienie

Cytat:
Będzie co wspominac
To samo mu powiedziałam

Fajnie, że Twój TŻ teraz więcej może pisać A jeśli chodzi o rozmowy, to ja osobiście bym wolała gg, bo u mnie większe prawdopodobieństwo kłótni jest przez telefon, niż przez gadu, a na gg nie mamy niestety czasu... Chociaż kiedyś było odwrotnie, kiedyś na gg nie gadaliśmy wcale, bo tylko nieszczęścia z tego wychodziły

Wymianki
Stary 2011-05-15, 19:07   #2119
Flavienn
Zakorzenienie

haha ciezla akcja wyszla . A tam powinien sie smiac z tego, a nie rozpaczac widac zalezy wam wzajemnie

proszę kliknij

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-15, 20:07   #2120
lovebird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Flavienn Pokaż wiadomość
widac zalezy wam wzajemnie
No, nie spodziewałam się, że zrobi mi taką niespodziankę, bo zawsze narzeka, że tyle godzin musi w pociągu siedzieć, żeby do mnie przyjechać
A on się potem z tego śmiał, ale najpierw był zły, że taką niespodziankę przyszykował i że to była jedna okazja na milion, żeby mi jakąś mógł zrobić, bo normalnie się w weekendy widujemy, albo chociaż wiemy dlaczego się nie spotkamy (jedno z nas ma jakiś wyjazd, spotkanie, cokolwiek), a on w inne dni przepustki nie dostanie. No i te 5, czy 6 godzin jechał na marne. Mówił, że rano rzucał monetą, czy jechać do mnie, czy do domu (niecałe 2h jedzie) i padło na dom, ale i tak pojechał do mnie Mógł wieczorem się napić i wyspać, a nie z samego rana wyjeżdżać A ja się śmiałam od początku dzięki tym znajomym, gdybyśmy byli w odwrotnych sytuacjach, on pewnie by się śmiał, bo miałby z kim, a ja bym była zła ale co tam, ja i tak jestem zadowolona z tego weekendu, mimo że spędziliśmy ze sobą dużo mniej czasu, niż zwykle

Wymianki
Stary 2011-05-15, 20:15   #2121
monamona20
Raczkowanie

Cytat:

Fajnie, że Twój TŻ teraz więcej może pisać A jeśli chodzi o rozmowy, to ja osobiście bym wolała gg, bo u mnie większe prawdopodobieństwo kłótni jest przez telefon, niż przez gadu, a na gg nie mamy niestety czasu... Chociaż kiedyś było odwrotnie, kiedyś na gg nie gadaliśmy wcale, bo tylko nieszczęścia z tego wychodziły
No fajnie, fajnie .

U nas bywa różnie, jeszcze się nie pokłóciliśmy, ale czasami czuć taką dziwniutką atmosfere. Ale wtedy szybciutko zmieniamy temat na jakiś przyjemniejszy, a jeśli chodzi o zmiany tematów, to mój Tż jest w tym perfekcyjny
Stary 2011-05-16, 06:55   #2122
Flavienn
Zakorzenienie

Cytat:
No fajnie, fajnie .

U nas bywa różnie, jeszcze się nie pokłóciliśmy, ale czasami czuć taką dziwniutką atmosfere. Ale wtedy szybciutko zmieniamy temat na jakiś przyjemniejszy, a jeśli chodzi o zmiany tematów, to mój Tż jest w tym perfekcyjny
nie ma to jak umiec zmieniac tematy, kiedy sie nie chce na zadane pytanie odpowiedziec

proszę kliknij
Stary 2011-05-16, 10:42   #2123
libelle
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kobieta_oficera Pokaż wiadomość
Moja siostra ma już jedno dziecko - świetną dziewczynkę a moją chrześniaczkę...teraz ciągle żartuje, że jak będzie drugie znowu weźmie mnie na chrzestną ...a może i nie żartuje?
Zostaniesz etatową matką chrzestną
Wczoraj robiłam zdjęcia na chrzcie i komunii i dziewczyna była właśnie chrzestną obojga dzieci

A tak w ogóle to witam poniedziałkowo.
TŻ pojechał do pracy choć strasznie mu się nie chciało. Nie powiem jak mnie to było nie na rękę. Wolałabym żebyśmy posiedzieli sobie razem. Weekendy zdecydowanie za szybko mijają, a w sobotę mieliśmy niezły sajgon...
O 9 wpadła do nas koleżanka z 3 małych dzieci (4l, 2l i 2,5 miesiąca!) po tej wizycie w domu mam taki porządek jak by tornado przeszło...Wyszła o 12:20 a my o 13 już pojechaliśmy do brata z szampanem na urodziny i od niego prosto na basen z małą a potem na grilla. W domu byliśmy o 19:30 padnięci jak pies Pluto a niedziela o 10 już wyjazd na zdjęcia... Nic nie odpoczęłam w ten weekend.
libelle jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-16, 18:40   #2124
aania_20
Zakorzenienie

LOVEBIRD, niezłe wiem że wtedy pewnie nie było do śmiechu ale teraz chyba już można

U nas weekend też zleciał ekspresowo. W sobotę w ogóle od rana byłam w pracy, dobrze że krótko. Prosto z pracy do fryzjera, potem zaraz na wesele. Było rewelacyjnie! Wyszaleliśmy się jak nie wiem, w zasadzie tylko kilka piosenek odpuściłam i nie tańczyliśmy. Wyszliśmy o 3.30, więc dość wcześnie, ale to przez TŻa, jakby mnie nie wyciągnął to z chęcią bym jeszcze została
Myślałam że w niedzielę będę padnięta, ale nic z tego. Jedynie nogi trochę bolały wczoraj przesiedzieliśmy w domu całe popołudnie, ale generalnie weekend bardzo udany

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 22:03   #2125
arabeska007
Raczkowanie

Cytat:
No, nie spodziewałam się, że zrobi mi taką niespodziankę, bo zawsze narzeka, że tyle godzin musi w pociągu siedzieć, żeby do mnie przyjechać
A on się potem z tego śmiał, ale najpierw był zły, że taką niespodziankę przyszykował i że to była jedna okazja na milion, żeby mi jakąś mógł zrobić, bo normalnie się w weekendy widujemy, albo chociaż wiemy dlaczego się nie spotkamy (jedno z nas ma jakiś wyjazd, spotkanie, cokolwiek), a on w inne dni przepustki nie dostanie. No i te 5, czy 6 godzin jechał na marne. Mówił, że rano rzucał monetą, czy jechać do mnie, czy do domu (niecałe 2h jedzie) i padło na dom, ale i tak pojechał do mnie Mógł wieczorem się napić i wyspać, a nie z samego rana wyjeżdżać A ja się śmiałam od początku dzięki tym znajomym, gdybyśmy byli w odwrotnych sytuacjach, on pewnie by się śmiał, bo miałby z kim, a ja bym była zła ale co tam, ja i tak jestem zadowolona z tego weekendu, mimo że spędziliśmy ze sobą dużo mniej czasu, niż zwykle
Genialne
Mój mi takich niespodzianek nie robi;p Heh Najwyżej kolację przy świecach jak wracam późno z zajęć
A i tak go uwielbiam

Edytowane przez arabeska007
Czas edycji: 2011-05-16 o 22:05
arabeska007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 01:15   #2126
lovebird
Zakorzenienie

aania_20, mi tam było od początku do śmiechu, jemu nie, ale już mu przeszło
Mnie też TŻ zawsze wyciąga z takich imprez stosunkowo wcześnie, jak ja bym jeszcze została i potańczyła

Wymianki
Stary 2011-05-17, 14:06   #2127
Karolka12381
Przyczajenie

Witam i zapraszam chętne na forum poświęcone tej samej tematyce dodatkowo posjadające specyficzne działy
http://mojmezczyzna-zolnierzzawodowy.frix.pl/
Karolka12381 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 15:03   #2128
Flavienn
Zakorzenienie

Cytat:
aania_20, mi tam było od początku do śmiechu, jemu nie, ale już mu przeszło
Mnie też TŻ zawsze wyciąga z takich imprez stosunkowo wcześnie, jak ja bym jeszcze została i potańczyła
chce z Toba spedzic czas we dwoje i sie poprzytulac

proszę kliknij
Stary 2011-05-17, 19:35   #2129
niuniaaa86
Zadomowienie

Witajcie Mundurówki
Dawno mnie tu nie było, widzę, że wątek żyje pełnią życia i mam dużo do nadrobienia, jak tylko znajdę dłuższą chwilę, bo obecnie jestem na maksa zaabsorbowana przygotowaniami do ślubu. mój TŻ na poligonie, więc większość rzeczy na mojej głowie. Byłam dzisiaj na ostatniej przymiarce sukni, jutro do kosmetyczki,a później nauka, w czwartek egzamin i opalanie natryskowe, w piątek spędzam calutki dzień u kosmetyczki, w międzyczasie muszę ustalić ostatnie szczegóły z fotografem, restauracją i muzykami... ah,sporo tego, mimo, że trochę jestem zmęczona to baaaardzo szczęśliwa

pozdrawiam Was serdecznie, jak tylko będę miała chwilkę obiecuję narobić wszelkie zaległości

http://www.suwaczki.com/tickers/bfaregz2gb8h75rh.png

Yummy Mummy

niuniaaa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 19:58   #2130
arabeska007
Raczkowanie

Cytat:
Witajcie Mundurówki
Dawno mnie tu nie było, widzę, że wątek żyje pełnią życia i mam dużo do nadrobienia, jak tylko znajdę dłuższą chwilę, bo obecnie jestem na maksa zaabsorbowana przygotowaniami do ślubu. mój TŻ na poligonie, więc większość rzeczy na mojej głowie. Byłam dzisiaj na ostatniej przymiarce sukni, jutro do kosmetyczki,a później nauka, w czwartek egzamin i opalanie natryskowe, w piątek spędzam calutki dzień u kosmetyczki, w międzyczasie muszę ustalić ostatnie szczegóły z fotografem, restauracją i muzykami... ah,sporo tego, mimo, że trochę jestem zmęczona to baaaardzo szczęśliwa

pozdrawiam Was serdecznie, jak tylko będę miała chwilkę obiecuję narobić wszelkie zaległości
Heeh wiem, coś na ten etmat,przeżywałam miesiąc temu, TŻ na poligonie a ja biegałam non stop. Ale warto było. Życzę powodzenia w załatwianiu i oby wszystko było po Twojej myśli

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości