|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2101 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III
Cytat:
![]()
![]() |
#2102 |
Raczkowanie
|
Ja też bym chciala pracować, ale mam tak rozplanowane zajecia, ze nie mam gdzie tej pracy wrzucic, a weekendy spedzalam z tż jak był w pl. Ale zblizaja sie wakacje- 3miesiace można wykorzystać by zarobić trochę grosza na zabawy w roku akademickim
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2103 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
strasznie mi idzie mgr... weny mi brak i ochoty... ![]() ![]() no a z tż nie mam już w ogóle kontaktu... wyładował mu się telefon, nie ma dostępu do prądu (jest teraz na poligonie), mam nadzieję, że wróci w sobotę ![]()
![]() |
#2104 |
Raczkowanie
|
ania_87 współczuję braku kontaktu, bo ja mimo że mam kontakt z TŻ, to i tak jest kiepsko heh Ale powodzenia i wytrwałości życzę
![]() ![]()
#2105 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wykończona jestem, właśnie wróciłam z zajęć i trochę żałuję, że poszłam na te ostatnie, bo czuję już gorączkę. Mogłam zostać w łóżku i się wykurować, bo jutro miałam jechać do TŻ-a ![]()
![]() |
#2106 |
Raczkowanie
|
No tylko ja mam teraz od 8 do 18:45 zajęcia więc w tym semestrze praca odpadła...
Dostałam zaproszenie na kolejne wesele, w sierpniu... znowu bez Tż ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2107 |
Raczkowanie
|
WRÓCIŁ Z POLIGONU!!!
![]() ![]() ![]() ![]() DO PONIEDZIAŁKU! MIŁEGO WEEKENDU KOCHANE! ![]()
![]() |
#2108 |
Zakorzenienie
|
super
![]() Ja również życzę wszystkim miłego weekendu, jutro z samego rana wybywam, mam nadzieję, że nie rozłożę się jeszcze bardziej ![]()
#2109 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja miałam o 20 się kłaść, bo o 2 pobudka, ale coś mi nie wyszło ![]()
![]() |
#2111 |
Raczkowanie
|
Milutkiego weekendu! Jak zwykle zazdroszczę tych spędzonych z Tż
![]() Mój się nadal nie odezwał ![]() Normalnie daje mu czas do jutra. Ja muszę przez te dwa dni napisać pracę zaliczeniową, ten Ivo Andrić mnie zamęczy, kto mu kazał takie grube książki pisać?:O ![]() ![]() ______________________ Mój A się odezwał o 7 rano, w końcu!! ![]() Edytowane przez monamona20 Czas edycji: 2011-05-14 o 10:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#2112 |
Zakorzenienie
|
to super ze sie odezwal !
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2113 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2114 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2115 |
Raczkowanie
|
Kobiety, ile Wy napisałyście!! :P nie mam czasu przeczytać wszystkiego bo uciekam nadal pisać pracę...
widze, że lovebird chora, tam gdzieś daaaleko napisała,więc zdrówka! monamona no już miałam pisac czy Twój się odzewał wreszcie bo się zdziwiłam,że tak długo nie pisze. a jak się Twój trzyma ogólnie? codziennie dzwoni? i nie wiem czy widziałaś wpis na zafgansitanu.pl, fajny,ale smutny... T jak trauma. a u mnie znowu pada... nie macie wrażenia, że za dużo tego deszczu jest? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2116 |
Zakorzenienie
|
dziękuję, pidzi
![]() ![]() W ogóle wczoraj pojechałam do mojego TŻ-a, specjalnie przed 4 wyjeżdżałam, przez całą drogę myślałam o tym, jak bardzo się ucieszy z tego, że przyjechałam, bo zależało mu, żebym wtedy była, ale zachorowałam. No i w końcu zajeżdżam na miejsce, wchodzę na mieszkania znajomych, gdzie miał nocować, a oni wszyscy w śmiech. Szukam go wśród nich, a jego nie ma. Okazało się, że on o 6 pojechał do mnie, żeby zrobić mi niespodziankę, bo pewnie biedna i chora leżę w łóżku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do deszczu, to u mnie też trochę popaduje (albo dopiero się zanosi, nie chce mi się do okna ruszać ![]() ![]()
Edytowane przez lovebird Czas edycji: 2011-05-15 o 17:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#2117 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dobrze się trzyma, dziś cieszy się jak dziecko bo był na zakupach ![]() ![]() ![]() Doładował sobie afganska karte w koncu, wiec smsów pisze więcej, plus gadu gadu codziennie(jesli jest w bazie oczywiscie), ale dzwoni niestety nieczęsto ![]() A jak Wasze kontakty i humory? ![]() Odkąd poleciłaś mi tę stronę zaglądam tam regularnie, bardzo fajne są te wpisy p. Marcina ![]() U mnie nie pada na szczęście, ale nawet gdyby, to i tak nie mogę wyjść z domu, bo książki nie chcą mnie puścić ![]() lovebird- no to nie powiem, udała Wam się niespodzianka ![]() ![]() Edytowane przez monamona20 Czas edycji: 2011-05-15 o 17:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2118 |
Zakorzenienie
|
To samo mu powiedziałam
![]() Fajnie, że Twój TŻ teraz więcej może pisać ![]() ![]()
#2119 |
Zakorzenienie
|
haha ciezla akcja wyszla
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2120 |
Zakorzenienie
|
No, nie spodziewałam się, że zrobi mi taką niespodziankę, bo zawsze narzeka, że tyle godzin musi w pociągu siedzieć, żeby do mnie przyjechać
![]() A on się potem z tego śmiał, ale najpierw był zły, że taką niespodziankę przyszykował i że to była jedna okazja na milion, żeby mi jakąś mógł zrobić, bo normalnie się w weekendy widujemy, albo chociaż wiemy dlaczego się nie spotkamy (jedno z nas ma jakiś wyjazd, spotkanie, cokolwiek), a on w inne dni przepustki nie dostanie. No i te 5, czy 6 godzin jechał na marne. Mówił, że rano rzucał monetą, czy jechać do mnie, czy do domu (niecałe 2h jedzie) i padło na dom, ale i tak pojechał do mnie ![]() ![]() ![]() ![]()
#2121 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() U nas bywa różnie, jeszcze się nie pokłóciliśmy, ale czasami czuć taką dziwniutką atmosfere. Ale wtedy szybciutko zmieniamy temat na jakiś przyjemniejszy, a jeśli chodzi o zmiany tematów, to mój Tż jest w tym perfekcyjny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2123 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zostaniesz etatową matką chrzestną
![]() Wczoraj robiłam zdjęcia na chrzcie i komunii i dziewczyna była właśnie chrzestną obojga dzieci A tak w ogóle to witam poniedziałkowo. TŻ pojechał do pracy choć strasznie mu się nie chciało. Nie powiem jak mnie to było nie na rękę. Wolałabym żebyśmy posiedzieli sobie razem. Weekendy zdecydowanie za szybko mijają, a w sobotę mieliśmy niezły sajgon... O 9 wpadła do nas koleżanka z 3 małych dzieci (4l, 2l i 2,5 miesiąca!) po tej wizycie w domu mam taki porządek jak by tornado przeszło...Wyszła o 12:20 a my o 13 już pojechaliśmy do brata z szampanem na urodziny i od niego prosto na basen z małą a potem na grilla. W domu byliśmy o 19:30 padnięci jak pies Pluto a niedziela o 10 już wyjazd na zdjęcia... Nic nie odpoczęłam w ten weekend. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2124 |
Zakorzenienie
|
LOVEBIRD, niezłe
![]() ![]() U nas weekend też zleciał ekspresowo. W sobotę w ogóle od rana byłam w pracy, dobrze że krótko. Prosto z pracy do fryzjera, potem zaraz na wesele. Było rewelacyjnie! Wyszaleliśmy się jak nie wiem, w zasadzie tylko kilka piosenek odpuściłam i nie tańczyliśmy. Wyszliśmy o 3.30, więc dość wcześnie, ale to przez TŻa, jakby mnie nie wyciągnął to z chęcią bym jeszcze została ![]() Myślałam że w niedzielę będę padnięta, ale nic z tego. Jedynie nogi trochę bolały ![]() ![]()
![]() |
#2125 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Mój mi takich niespodzianek nie robi;p Heh Najwyżej kolację przy świecach jak wracam późno z zajęć ![]() A i tak go uwielbiam ![]() ![]()
Szczęśliwa mężatka! ![]() ![]() Edytowane przez arabeska007 Czas edycji: 2011-05-16 o 22:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2126 |
Zakorzenienie
|
aania_20, mi tam było od początku do śmiechu, jemu nie, ale już mu przeszło
![]() Mnie też TŻ zawsze wyciąga z takich imprez stosunkowo wcześnie, jak ja bym jeszcze została i potańczyła ![]()
#2127 |
Przyczajenie
|
Witam i zapraszam chętne na forum poświęcone tej samej tematyce dodatkowo posjadające specyficzne działy
http://mojmezczyzna-zolnierzzawodowy.frix.pl/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2129 |
Zadomowienie
|
Witajcie Mundurówki
![]() Dawno mnie tu nie było, widzę, że wątek żyje pełnią życia i mam dużo do nadrobienia, jak tylko znajdę dłuższą chwilę, bo obecnie jestem na maksa zaabsorbowana przygotowaniami do ślubu. mój TŻ na poligonie, więc większość rzeczy na mojej głowie. Byłam dzisiaj na ostatniej przymiarce sukni, jutro do kosmetyczki,a później nauka, w czwartek egzamin i opalanie natryskowe, w piątek spędzam calutki dzień u kosmetyczki, w międzyczasie muszę ustalić ostatnie szczegóły z fotografem, restauracją i muzykami... ah,sporo tego, mimo, że trochę jestem zmęczona to baaaardzo szczęśliwa pozdrawiam Was serdecznie, jak tylko będę miała chwilkę obiecuję narobić wszelkie zaległości ![]()
#2130 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:12.