![]() |
#2101 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl - część IX
Cytat:
![]() Mnie w mojej Flavii oderwało się ucho ![]() ![]() Nie chciałam reklamować - bo to Flavia beżowa i już jej nie mają więc skleiłam i jest ok ![]() ![]() Ale teraz już od 2 tygodni odpoczywa w szafie ![]() ![]() a Tove czeka w kolejce ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2102 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję kolejnej "porcji" e-torebko-maniaczek za wsparcie
![]() ![]() ![]() Dużo o tym wydarzeniu myślę i pewnie nie szybko to się zmieni ale to naturalna kolej rzeczy... Echhhh. Pocieszam się głupią myślą, że będzie można "zabłysnąć" wśród towarzystwa opowiadając mrożącą krew w żyłach historię, robiąc dynamiczne wizualizacje i tak dalej, heh ![]() ![]() tymczasem - można używać mojego kodu ![]()
#2103 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A jak on wyszedł? Sam na dół i sobie poszedł czy rozmawiał z rodzicami? Dziwne, że zbiera pieniądze na operacje nic nikomu nie mówiąc tylko przechadzając się po czyimś domu. Chyba że właśnie w ten sposób zbiera kradnąc rzeczy ![]() ![]() Uważaj na siebie i zamykaj drzwi na klucz ![]()
![]() |
#2104 |
Zakorzenienie
|
Witam po dłuższej nieobecności
![]() Chciałabym się zapytać, czy w przypadku reklamowania torebki, która wciąż jest dostępna na stronie, mogę chcieć zamiast odesłania mi takiej samej nowej, jakąś inną w tej samej cenie? |
![]() ![]() |
![]() |
#2105 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niemniej w całym moim współczuciu dla różnych ludzkich tragedii, jakbym miała okazje cofnąć się w czasie to kupiłabym i schowała koło łóżka jakiegoś bejsbola i mu mocno przywaliła. Tak dla jego dobra, by się nauczył, że wchodzenie obcym do domu bo drzwi do piwnicy/sklepu na tyłach domu były otwarte - to bardzo be. I jak będzie tak dalej robił to jeszcze pechowo trafi na kogoś nerwowego z dużym przyrostem masy mięśniowej i skończy marnie... <i dobrze!!! ![]() On zszedł z II piętra i natknął się na mojego tatę, który akurat wchodził do domu ze sklepu, ja nie bardzo słyszałam co on tam gadał bo leżałam w łóżku nadal skamieniała. Wiem, że tata wykrzykiwał jakieś pytania typu "ale jak to?!" i aż czasem prychał śmiechem, wiesz, tym rodzajem śmiechu gdy coś jest tak niewyobrażalnie szokujące, że aż śmieszne... Wziął jego "namiary", imię i nazwisko, adres itp Facet polazł. Tata poszedł na dół i opowiedział pracownikom, wszyscy się za głowy chwytali i wprowadzili nowe zasady zamykania wszystkiego nawet jeśli wszyscy tam są i coś noszą z garażu przez te drzwi itp... Ja zeszłam na dół, tam siedziała moja siostra z taką miną: :O, ja na początku prychnęłam śmiechem a potem się rozpłakałam. Tata i mama przyszli i powiedziałam co on wyprawiał tam do góry... i szkoda, że nie zeszłam z nim bo dopiero jak usłyszeli, że on tam był i, że mnie tak przestraszył - to mama wpadła w szał i, że policję trzeba było wezwać i blablabla... Niby nic nie zakosił, chociaż koło mojego łóżka leżał portfel, komórka i laptop ![]() jeszcze zabawne jak on powiedział - "to ja zejdę i poszukam szefostwa" to ja zamiast "no no spie*dalaj po*ebie" albo coś równie uroczego, co powiedziałam? kulturalnie "tak tak, proszę" ![]() no nic, już o tym nie myślę ![]()
![]() |
#2107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przecież są jakieś ogólnie przyjęte zasady, że nie wchodzi się do czyjegoś domu bez zaproszenie, chociażby drzwi były otwarte na oścież ![]() myślę, że twój tata powinien mu wtedy przemówic do rozsądku, by nigdy więcej nie robił czegoś takiego, gdyż to skończy się kiedyś tragicznie, skoro postępuje tak, delikatnie mówiąc, nierozsądnie... nie dziwie się twojemu zachowaniu, sama bym skamieniała i nie wiedziała co ze sobą zrobic, straszna sytuacja. pytanie poza OFFtopem do posiadaczek MARIS: jesteście zadowolone z tej torebki? ![]()
wege ![]() www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu ![]() Edytowane przez CharLizZie Czas edycji: 2010-06-03 o 17:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2108 |
Zakorzenienie
|
ano powinien, ale tak to już jest, że w takich sytuacjach często działa spóźniony refleks
![]() teraz to ja mam całą listę rzeczy, które chciałabym zrobić i powiedzieć jakbym mogła cofnąć czas - i to głównie męczy mnie nocami ![]() a kolejny nietorebkowy offtop, jutro o 11:30 idę do chirurga na usuwanie/dłutowanie/nie-wiadomo-co zatrzymanej ósemki ![]() proszę o trzymanie kciuków. chociaż jak przeżyłam spotkanie trzeciego stopnia z "czerwoną twarzą" (jak Go pieszczotliwie nazywamy. i bardzo chamsko - wiem) to i ósemkę przeżyję ![]()
#2109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trzymam kciuki żeby poszło szybko, bezboleśnie i żeby obyło się bez jakieś kolejnej traumy ![]()
![]() |
#2110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o czym ty gadasz wyglądasz fantastycznie ![]()
![]() |
#2111 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2112 |
Zakorzenienie
|
Dziewczęta dokonałam wyboru i już kliknęłam ...
![]() ![]()
![]() |
#2113 |
Zakorzenienie
|
Też bym chciała
![]()
![]() |
#2114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kali, co wybrałaś, bo ja nie na czasie? ![]()
![]() |
#2115 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Przez Twoje zdjęcia chyba kliknę Haddi - idealny kolorek i wielkość ![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() A co do pogrubionego - to dobrze powiedziane ![]() ![]() ![]() Chociaż - oni wiedzą o nas i śledzą nasz wątek ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o tak śledzą ![]() to moze jest szansa ze zrobia lenke w innym kolorze ![]() ja przymierzam sie do any - nadal , a jak cos dlugo kupuje to potem wychodzi z e kupie cos innego wiec nigdy nie wiadomo
![]() |
#2117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2119 |
Zakorzenienie
|
ZROBIŁAM TO
![]() ..... Kliknęłam Haddi szarą ![]() musiałam ... po tych Waszych pięknych zdjęciach ... Teraz jestem spłukana ale szczęśliwa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wstaw zdjęcia jak już przyjdzie ![]() ![]()
![]() |
#2121 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja się spłukałam na Imogene i Anę, ale było warto. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2122 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2123 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz." Szymborska Edytowane przez Danula Czas edycji: 2010-06-03 o 20:51 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2124 |
BAN stały
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2125 |
Zakorzenienie
|
wybacz, ale dla mnie ona ciągle jest granatem
![]() ![]() chociaż to niby ten turquoise blue, czy jakoś tak ![]()
#2126 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za zrozumienie
![]() ![]() Zdam relację jak przyjdzie ![]() Marzę jeszcze o granatowej Anie i beżowej-kakaowej Alice ... i pewnie jeszcze by się coś znalazło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2127 |
Zakorzenienie
|
Nie odniosę się do wszystkich postów, wybaczcie, ale mam małe zamieszanie chwilowo (czytaj - sesja
![]() Karton zmroziła mnie Twoja historia, nie wyobrażam sobie takiej sytuacji ![]() ![]() Nikomu nie życzę takich sytuacji ![]()
#2128 | |
Zakorzenienie
|
Co kliknęłaś?
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez assicka Czas edycji: 2010-06-03 o 22:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2129 | |
Zakorzenienie
|
o rany nawet nie miałam kiedy zajrzeć na wizaż ... mimo, że święto to mama mnie zagoniła do roboty
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2130 |
BAN stały
|
Zastanawiałam się nad sprzedażą Andi przez chwilę i kupnem Any szarej zamiast niej, nawet zrobiłam już zdjęcia przygotowując się do sprzedaży...
Ale jak obejrzałam te fotki, to doszłam do wniosku, że chyba na głowę upadłam, że chcę ją sprzedać - i się rozmyśliłam ![]() I chyba się właśnie do niej przepakuję ![]() Niech się chociaż zdjęcia nie zmarnują, wstawiam dla Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:46.