etorebka.pl - część IX - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-03, 14:20   #2101
assicka
Zakorzenienie

Dot.: etorebka.pl - część IX

Cytat:
Napisane przez Naomi21 Pokaż wiadomość
A szara Emilka wygląda ładnie, bo te torebki ogólnie są niebrzydkie, ale takie nieporęczne
Hm.. Emilka nieporęczna

Mnie w mojej Flavii oderwało się ucho tzn. odkleiło i odpadło z tego metalowego kółeczka
Nie chciałam reklamować - bo to Flavia beżowa i już jej nie mają więc skleiłam i jest ok i nic nie widać a torebka jak nowa
Ale teraz już od 2 tygodni odpoczywa w szafie Przepakowałam się do beżowej Simon
a Tove czeka w kolejce
Stary 2010-06-03, 14:44   #2102
karton
Zakorzenienie

Dziękuję kolejnej "porcji" e-torebko-maniaczek za wsparcie

Dużo o tym wydarzeniu myślę i pewnie nie szybko to się zmieni ale to naturalna kolej rzeczy... Echhhh.
Pocieszam się głupią myślą, że będzie można "zabłysnąć" wśród towarzystwa opowiadając mrożącą krew w żyłach historię, robiąc dynamiczne wizualizacje i tak dalej, heh

tymczasem - można używać mojego kodu
Stary 2010-06-03, 15:38   #2103
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Mąż chce mi zrobić prezent bez okazji Co mam wziąć: szarą Anę, beżową Alice, beżową Alexę czy fioletową Saphire (znowu o niej myślę )?
Ale masz wspaniałego męża ja bym wzięła Alice lub Anę

Cytat:
Napisane przez assicka Pokaż wiadomość
Hm.. Emilka nieporęczna

Mnie w mojej Flavii oderwało się ucho tzn. odkleiło i odpadło z tego metalowego kółeczka
Nie chciałam reklamować - bo to Flavia beżowa i już jej nie mają więc skleiłam i jest ok i nic nie widać a torebka jak nowa
Ale teraz już od 2 tygodni odpoczywa w szafie Przepakowałam się do beżowej Simon
a Tove czeka w kolejce
Spryciulka jesteś, dobrze że się naprawiło

Cytat:
Napisane przez karton Pokaż wiadomość
Dziękuję kolejnej "porcji" e-torebko-maniaczek za wsparcie

Dużo o tym wydarzeniu myślę i pewnie nie szybko to się zmieni ale to naturalna kolej rzeczy... Echhhh.
Pocieszam się głupią myślą, że będzie można "zabłysnąć" wśród towarzystwa opowiadając mrożącą krew w żyłach historię, robiąc dynamiczne wizualizacje i tak dalej, heh

tymczasem - można używać mojego kodu
Karton, biedaku nasz kochany, ale miałaś przeżycie co za typ ma czelność łazić po cudzym domu? Bardzo podejrzane. Ja niewiem jakby to się u mnie skończyło pewnie przeraźliwym krzykiem a na końcu zawałem.

A jak on wyszedł? Sam na dół i sobie poszedł czy rozmawiał z rodzicami? Dziwne, że zbiera pieniądze na operacje nic nikomu nie mówiąc tylko przechadzając się po czyimś domu. Chyba że właśnie w ten sposób zbiera kradnąc rzeczy a jak zobaczył sympatyczną dziewczynę to postanowił nic nie zakosić

Uważaj na siebie i zamykaj drzwi na klucz
Stary 2010-06-03, 15:51   #2104
sydunia
Zakorzenienie

Witam po dłuższej nieobecności
Chciałabym się zapytać, czy w przypadku reklamowania torebki, która wciąż jest dostępna na stronie, mogę chcieć zamiast odesłania mi takiej samej nowej, jakąś inną w tej samej cenie?
sydunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-03, 16:37   #2105
whoaboa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sydunia Pokaż wiadomość
Chciałabym się zapytać, czy w przypadku reklamowania torebki, która wciąż jest dostępna na stronie, mogę chcieć zamiast odesłania mi takiej samej nowej, jakąś inną w tej samej cenie?
Tak, z tym, iż jeśli posiłkowałaś się uzbieranym rabatem - takowy przepada, a Ty musisz dopłacać, z tego co kojarzę.
whoaboa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-03, 16:51   #2106
karton
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość
Karton, biedaku nasz kochany, ale miałaś przeżycie co za typ ma czelność łazić po cudzym domu? Bardzo podejrzane. Ja niewiem jakby to się u mnie skończyło pewnie przeraźliwym krzykiem a na końcu zawałem.

A jak on wyszedł? Sam na dół i sobie poszedł czy rozmawiał z rodzicami? Dziwne, że zbiera pieniądze na operacje nic nikomu nie mówiąc tylko przechadzając się po czyimś domu. Chyba że właśnie w ten sposób zbiera kradnąc rzeczy a jak zobaczył sympatyczną dziewczynę to postanowił nic nie zakosić

Uważaj na siebie i zamykaj drzwi na klucz
Heh, nie wiem, wydaje mi się, że on był w jakimś stopniu upośledzony :/ zachowywał się trochę jak takie zagubione 30 letnie dziecko, nie wiedzące czym ja się tak przestraszyłam...
Niemniej w całym moim współczuciu dla różnych ludzkich tragedii, jakbym miała okazje cofnąć się w czasie to kupiłabym i schowała koło łóżka jakiegoś bejsbola i mu mocno przywaliła.
Tak dla jego dobra, by się nauczył, że wchodzenie obcym do domu bo drzwi do piwnicy/sklepu na tyłach domu były otwarte - to bardzo be.
I jak będzie tak dalej robił to jeszcze pechowo trafi na kogoś nerwowego z dużym przyrostem masy mięśniowej i skończy marnie...
<i dobrze!!! >

On zszedł z II piętra i natknął się na mojego tatę, który akurat wchodził do domu ze sklepu, ja nie bardzo słyszałam co on tam gadał bo leżałam w łóżku nadal skamieniała. Wiem, że tata wykrzykiwał jakieś pytania typu "ale jak to?!" i aż czasem prychał śmiechem, wiesz, tym rodzajem śmiechu gdy coś jest tak niewyobrażalnie szokujące, że aż śmieszne...
Wziął jego "namiary", imię i nazwisko, adres itp
Facet polazł. Tata poszedł na dół i opowiedział pracownikom, wszyscy się za głowy chwytali i wprowadzili nowe zasady zamykania wszystkiego nawet jeśli wszyscy tam są i coś noszą z garażu przez te drzwi itp...
Ja zeszłam na dół, tam siedziała moja siostra z taką miną: :O, ja na początku prychnęłam śmiechem a potem się rozpłakałam.
Tata i mama przyszli i powiedziałam co on wyprawiał tam do góry... i szkoda, że nie zeszłam z nim bo dopiero jak usłyszeli, że on tam był i, że mnie tak przestraszył - to mama wpadła w szał i, że policję trzeba było wezwać i blablabla...

Niby nic nie zakosił, chociaż koło mojego łóżka leżał portfel, komórka i laptop

jeszcze zabawne jak on powiedział
- "to ja zejdę i poszukam szefostwa"
to ja zamiast "no no spie*dalaj po*ebie" albo coś równie uroczego, co powiedziałam?
kulturalnie "tak tak, proszę"

no nic, już o tym nie myślę
Stary 2010-06-03, 17:12   #2107
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
Heh, nie wiem, wydaje mi się, że on był w jakimś stopniu upośledzony :/ zachowywał się trochę jak takie zagubione 30 letnie dziecko, nie wiedzące czym ja się tak przestraszyłam...
Niemniej w całym moim współczuciu dla różnych ludzkich tragedii, jakbym miała okazje cofnąć się w czasie to kupiłabym i schowała koło łóżka jakiegoś bejsbola i mu mocno przywaliła.
Tak dla jego dobra, by się nauczył, że wchodzenie obcym do domu bo drzwi do piwnicy/sklepu na tyłach domu były otwarte - to bardzo be.
I jak będzie tak dalej robił to jeszcze pechowo trafi na kogoś nerwowego z dużym przyrostem masy mięśniowej i skończy marnie...
<i dobrze!!! >

On zszedł z II piętra i natknął się na mojego tatę, który akurat wchodził do domu ze sklepu, ja nie bardzo słyszałam co on tam gadał bo leżałam w łóżku nadal skamieniała. Wiem, że tata wykrzykiwał jakieś pytania typu "ale jak to?!" i aż czasem prychał śmiechem, wiesz, tym rodzajem śmiechu gdy coś jest tak niewyobrażalnie szokujące, że aż śmieszne...
Wziął jego "namiary", imię i nazwisko, adres itp
Facet polazł. Tata poszedł na dół i opowiedział pracownikom, wszyscy się za głowy chwytali i wprowadzili nowe zasady zamykania wszystkiego nawet jeśli wszyscy tam są i coś noszą z garażu przez te drzwi itp...
Ja zeszłam na dół, tam siedziała moja siostra z taką miną: :O, ja na początku prychnęłam śmiechem a potem się rozpłakałam.
Tata i mama przyszli i powiedziałam co on wyprawiał tam do góry... i szkoda, że nie zeszłam z nim bo dopiero jak usłyszeli, że on tam był i, że mnie tak przestraszył - to mama wpadła w szał i, że policję trzeba było wezwać i blablabla...

Niby nic nie zakosił, chociaż koło mojego łóżka leżał portfel, komórka i laptop

jeszcze zabawne jak on powiedział
- "to ja zejdę i poszukam szefostwa"
to ja zamiast "no no spie*dalaj po*ebie" albo coś równie uroczego, co powiedziałam?
kulturalnie "tak tak, proszę"

no nic, już o tym nie myślę
istotnie, masz rację, nie wiem o czym ten facet myślał tak się zachowując
przecież są jakieś ogólnie przyjęte zasady, że nie wchodzi się do czyjegoś domu bez zaproszenie, chociażby drzwi były otwarte na oścież musiał nie byc do końca normalny skoro to zrobił, bez zamiaru kradzieży czegoś.
myślę, że twój tata powinien mu wtedy przemówic do rozsądku, by nigdy więcej nie robił czegoś takiego, gdyż to skończy się kiedyś tragicznie, skoro postępuje tak, delikatnie mówiąc, nierozsądnie...
nie dziwie się twojemu zachowaniu, sama bym skamieniała i nie wiedziała co ze sobą zrobic, straszna sytuacja.

pytanie poza OFFtopem do posiadaczek MARIS: jesteście zadowolone z tej torebki?

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu

Edytowane przez CharLizZie
Czas edycji: 2010-06-03 o 17:14
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-03, 17:27   #2108
karton
Zakorzenienie

ano powinien, ale tak to już jest, że w takich sytuacjach często działa spóźniony refleks
teraz to ja mam całą listę rzeczy, które chciałabym zrobić i powiedzieć jakbym mogła cofnąć czas - i to głównie męczy mnie nocami

a kolejny nietorebkowy offtop,
jutro o 11:30 idę do chirurga na usuwanie/dłutowanie/nie-wiadomo-co zatrzymanej ósemki
proszę o trzymanie kciuków.

chociaż jak przeżyłam spotkanie trzeciego stopnia z "czerwoną twarzą" (jak Go pieszczotliwie nazywamy. i bardzo chamsko - wiem) to i ósemkę przeżyję
Stary 2010-06-03, 17:40   #2109
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
ano powinien, ale tak to już jest, że w takich sytuacjach często działa spóźniony refleks
teraz to ja mam całą listę rzeczy, które chciałabym zrobić i powiedzieć jakbym mogła cofnąć czas - i to głównie męczy mnie nocami

a kolejny nietorebkowy offtop,
jutro o 11:30 idę do chirurga na usuwanie/dłutowanie/nie-wiadomo-co zatrzymanej ósemki
proszę o trzymanie kciuków.

chociaż jak przeżyłam spotkanie trzeciego stopnia z "czerwoną twarzą" (jak Go pieszczotliwie nazywamy. i bardzo chamsko - wiem) to i ósemkę przeżyję
o, nie nienawidzę gdy ktoś "operuje" przy moich zębach
trzymam kciuki żeby poszło szybko, bezboleśnie i żeby obyło się bez jakieś kolejnej traumy

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
Stary 2010-06-03, 18:18   #2110
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lilka00 Pokaż wiadomość

Torebki bardzo fotogeniczne, ja mniej. Oglądałam się w lustrze z 10-ciu stron, żeby sprawdzić, czy mój brzuch na prawdę tak źle wygląda "na żywo".

.
brzuch jaki brzuch
o czym ty gadasz wyglądasz fantastycznie

dor1kaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-03, 18:38   #2111
aluzja
Rozeznanie

GG do aluzja

Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
istotnie, masz rację, nie wiem o czym ten facet myślał tak się zachowując
przecież są jakieś ogólnie przyjęte zasady, że nie wchodzi się do czyjegoś domu bez zaproszenie, chociażby drzwi były otwarte na oścież musiał nie byc do końca normalny skoro to zrobił, bez zamiaru kradzieży czegoś.
myślę, że twój tata powinien mu wtedy przemówic do rozsądku, by nigdy więcej nie robił czegoś takiego, gdyż to skończy się kiedyś tragicznie, skoro postępuje tak, delikatnie mówiąc, nierozsądnie...
nie dziwie się twojemu zachowaniu, sama bym skamieniała i nie wiedziała co ze sobą zrobic, straszna sytuacja.

pytanie poza OFFtopem do posiadaczek MARIS: jesteście zadowolone z tej torebki?
ja jestem b. zadowolona

Lonely ATGCATG would like to pair up with congenial TACGTAC.
aluzja jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-03, 18:39   #2112
kali765
Zakorzenienie

Dziewczęta dokonałam wyboru i już kliknęłam ... (kochany TŻ)
Stary 2010-06-03, 18:51   #2113
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Też bym chciała

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-03, 19:26   #2114
aniolusiek_
Zakorzenienie

Cytat:
teraz to ja mam całą listę rzeczy, które chciałabym zrobić i powiedzieć jakbym mogła cofnąć czas
ja tak mam często w stresujących sytuacjach

kali, co wybrałaś, bo ja nie na czasie?

aniolusiek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-03, 19:51   #2115
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Wklejam fotki Haddi i Emili. Jak patrze na zdjęcia, to coraz bardziej się do tej Emili przekonuję. Nie wiem dlaczego pierwsze wrażenia były takie negatywne...
ŚLICZNE Obie

Przez Twoje zdjęcia chyba kliknę Haddi - idealny kolorek i wielkość

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ----------

Cytat:
Już stwierdziłam, że ze mną zostaje, nie będę na przyszłość pisała opinii o torebce, zanim się parę godzin nie zastanowię. Przy okazji nowych zakupów przejrzałam stare torebki i znalazłam jedną niezła, o której zupełnie zapomniałam. Nie obrazicie się, jak się zapytam co o niej sądzicie, nadaje się do noszenia?
Jasne - świetny kolor

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Anijka Pokaż wiadomość
Chyba nie powinno być problemu, ja dziś pojechałam po Haddi,a wyszłam z nową Aną Pomyślałam, a co, wezmę dowód zakupu, może się te obdarte rączki będą kwalifikować do reklamacji...
Pan Krzyś albo Pan Drugi, że mi wymienią od razu Jeszcze sie u nich przepakowałam do nowej

Spytalam przy okazji,czy cos nowego planuja na wakacje, a on,ze nie wiadomo poki co,a ja "bo wie Pan, wierne fanki czekaja"

Haddi fajna,wlasnie ja wypycham,dokladnie takiego rozmiaru torebki potrzebowalam. I ta skorka taka mieciusia
Szybko i sprawnie działają - jestem w szoku

A co do pogrubionego - to dobrze powiedziane Wierne fanki - etorebkomaniaczki Pewnie się zdziwili ?
Chociaż - oni wiedzą o nas i śledzą nasz wątek
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-03, 19:55   #2116
losek78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
ŚLICZNE Obie

Przez Twoje zdjęcia chyba kliknę Haddi - idealny kolorek i wielkość

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ----------

Jasne - świetny kolor

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

Szybko i sprawnie działają - jestem w szoku

A co do pogrubionego - to dobrze powiedziane Wierne fanki - etorebkomaniaczki Pewnie się zdziwili ?

o tak śledzą

to moze jest szansa ze zrobia lenke w innym kolorze

ja przymierzam sie do any - nadal , a jak cos dlugo kupuje to potem wychodzi z e kupie cos innego wiec nigdy nie wiadomo
Stary 2010-06-03, 19:56   #2117
Danula
Zakorzenienie

Cytat:

Serio? Pewnie mają ubaw po pachy z wariatek, które podniecają się torebkami:hahaha :

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2010-06-03, 20:29   #2118
nikki999
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sydunia Pokaż wiadomość
Sydunia myślę, że tak w zasadzie to Ty w porozumieniu ze sklepem decydujesz więc wystarczy mail i już, a co reklamujesz?

BLOG -
zdrowe odżywianie, ćwiczenia, motywacja
Jeżeli chcesz się ze mną szybko skontaktować napisz mail
nikki999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-03, 20:37   #2119
maggie82
Zakorzenienie

ZROBIŁAM TO

..... Kliknęłam Haddi szarą

musiałam ... po tych Waszych pięknych zdjęciach ...

Teraz jestem spłukana ale szczęśliwa Czekam na poniedziałek

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-03, 20:40   #2120
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
ZROBIŁAM TO

ech, ja za wszelką cenę staram się nie kliknąc granatowej alice
wstaw zdjęcia jak już przyjdzie i oczywiście, gratuluję zakupu

Stary 2010-06-03, 20:47   #2121
201710160952
Konto usunięte

Cytat:
ZROBIŁAM TO

Czekamy na zdjęcia.
Ja się spłukałam na Imogene i Anę, ale było warto. Teraz następne zakupy chyba wraz z nową kolekcją.
201710160952 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-03, 20:48   #2122
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Granatowa Ana?
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-03, 20:50   #2123
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
ZROBIŁAM TO

Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
ech, ja za wszelką cenę staram się nie kliknąc granatowej alice
wstaw zdjęcia jak już przyjdzie i oczywiście, gratuluję zakupu
Granatowa?

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska

Edytowane przez Danula
Czas edycji: 2010-06-03 o 20:51
Stary 2010-06-03, 20:51   #2124
Dominiique
BAN stały

Stary 2010-06-03, 21:20   #2125
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość

Granatowa?
wybacz, ale dla mnie ona ciągle jest granatem tak mi się już skojarzyło
chociaż to niby ten turquoise blue, czy jakoś tak

Stary 2010-06-03, 21:24   #2126
maggie82
Zakorzenienie

Dziękuję za zrozumienie Zdjęcia szarej Haddi będą a jak

Zdam relację jak przyjdzie

Marzę jeszcze o granatowej Anie i beżowej-kakaowej Alice ... i pewnie jeszcze by się coś znalazło
Stary 2010-06-03, 22:09   #2127
martini.
Zakorzenienie

Nie odniosę się do wszystkich postów, wybaczcie, ale mam małe zamieszanie chwilowo (czytaj - sesja ). Napiszę tylko jedną rzecz.

Karton zmroziła mnie Twoja historia, nie wyobrażam sobie takiej sytuacji Poniekąd jednak wiem, co czujesz, bo miałam kiedyś podobną, co prawda, nie wszedł mi nikt do domu, ale szedł za mną facet na ulicy. Brrr. Do tej pory jak sobie przypomnę, to aż mi nieprzyjemnie. Tzn. to było tak. Wracałam zimą z pracy, koło 19. Prawie główną ulicą mojego miasta, jasno, śnieg, więc jeszcze jaśniej, ludzie szli, samochody jechały etc. Minęłam tego faceta, mojego wzrostu, dość drobny - szliśmy w różnych kierunkach! Szedł chwiejnym krokiem, więc obeszłam go naprawdę szerokim łukiem. I szłam sobie dalej. Po kilku metrach coś mnie tknęło, dosłownie. I się obejrzałam. A on był tuż za mną, twarz miał z 10 cm od mojej! Miał taki hmm dziwny uśmiech. Nie umiem tego opisać. Wystraszyłam się i stanęłam (nie wiem czemu nawet, dlaczego nie zaczęłam uciekać ). On widziałam, zaskoczony był takim obrotem spraw, ominął mnie i skręcił, tak jakby szedł (nadal chwiejnym krokiem) do bloku obok. Jak doszedł do końca takiej 2-3 metrowej uliczki to się odwrócił i znowu spojrzał na mnie z takim samym wyrazem. Widziałam, że nie jest pijany. Co gorsza, ja za kilkadziesiąt metrów musiałam skręcić w tym samym kierunku! A tam jest naprawdę nieprzyjemnie. Nie szłam wtedy do domu, chyba na szczęście, bo bym się bała, czy mnie nie śledził. Miałam do przejścia już naprawdę mały kawałek, ale wyciągnęłam telefon, zadzwoniłam do siostry i kazałam jej ze sobą rozmawiać, dopóki się nie zobaczymy (bo miałyśmy się spotkać). Do tej pory, jak idę tam wieczorem, to się rozglądam uważnie.

Nikomu nie życzę takich sytuacji
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-03, 22:27   #2128
assicka
Zakorzenienie

Cytat:
Co kliknęłaś?

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
Nie odniosę się do wszystkich postów, wybaczcie, ale mam małe zamieszanie chwilowo (czytaj - sesja ). Napiszę tylko jedną rzecz.

Karton zmroziła mnie Twoja historia, nie wyobrażam sobie takiej sytuacji Poniekąd jednak wiem, co czujesz, bo miałam kiedyś podobną, co prawda, nie wszedł mi nikt do domu, ale szedł za mną facet na ulicy. Brrr. Do tej pory jak sobie przypomnę, to aż mi nieprzyjemnie. Tzn. to było tak. Wracałam zimą z pracy, koło 19. Prawie główną ulicą mojego miasta, jasno, śnieg, więc jeszcze jaśniej, ludzie szli, samochody jechały etc. Minęłam tego faceta, mojego wzrostu, dość drobny - szliśmy w różnych kierunkach! Szedł chwiejnym krokiem, więc obeszłam go naprawdę szerokim łukiem. I szłam sobie dalej. Po kilku metrach coś mnie tknęło, dosłownie. I się obejrzałam. A on był tuż za mną, twarz miał z 10 cm od mojej! Miał taki hmm dziwny uśmiech. Nie umiem tego opisać. Wystraszyłam się i stanęłam (nie wiem czemu nawet, dlaczego nie zaczęłam uciekać ). On widziałam, zaskoczony był takim obrotem spraw, ominął mnie i skręcił, tak jakby szedł (nadal chwiejnym krokiem) do bloku obok. Jak doszedł do końca takiej 2-3 metrowej uliczki to się odwrócił i znowu spojrzał na mnie z takim samym wyrazem. Widziałam, że nie jest pijany. Co gorsza, ja za kilkadziesiąt metrów musiałam skręcić w tym samym kierunku! A tam jest naprawdę nieprzyjemnie. Nie szłam wtedy do domu, chyba na szczęście, bo bym się bała, czy mnie nie śledził. Miałam do przejścia już naprawdę mały kawałek, ale wyciągnęłam telefon, zadzwoniłam do siostry i kazałam jej ze sobą rozmawiać, dopóki się nie zobaczymy (bo miałyśmy się spotkać). Do tej pory, jak idę tam wieczorem, to się rozglądam uważnie.

Nikomu nie życzę takich sytuacji
Dziewczyny, ale macie przejścia naprawdę

Edytowane przez assicka
Czas edycji: 2010-06-03 o 22:29
assicka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-03, 23:24   #2129
Iduś
Zakorzenienie

o rany nawet nie miałam kiedy zajrzeć na wizaż ... mimo, że święto to mama mnie zagoniła do roboty

Cytat:
ZROBIŁAM TO

To dobrze, że to zrobiłaś Czekamy na fotki

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-04, 00:13   #2130
Dominiique
BAN stały

Zastanawiałam się nad sprzedażą Andi przez chwilę i kupnem Any szarej zamiast niej, nawet zrobiłam już zdjęcia przygotowując się do sprzedaży...
Ale jak obejrzałam te fotki, to doszłam do wniosku, że chyba na głowę upadłam, że chcę ją sprzedać - i się rozmyśliłam
I chyba się właśnie do niej przepakuję
Niech się chociaż zdjęcia nie zmarnują, wstawiam dla Was
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości