|
|
#2102 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.II
co do fryzurek ślubnych to pochwale sie moja
oczywiscie wsówki były pozniej bardziej wsunięte zdjecie robione przed efektem koncowym bo fryzjerka pokazywała mi czy tak te ozdoby czy inaczej wpiąc byłam z niej bardzo zadowolona wyczymała całe wesele i poprawiny![]() krytykujcie dziewczyny
Edytowane przez tusia872 Czas edycji: 2010-09-29 o 08:54 |
|
|
|
#2103 |
|
Raczkowanie
|
tusia872 nie ma co krytykować bardzo ładna fryzurka
|
#2104 |
|
Zakorzenienie
|
Podczytuje Was już długo długo ale w końcu postanowiłam zacząć więcej pisac
widzę że na wątku sa Dziewczyny z mojego dnia.. 20.08.2011teraźniejsze relacje są wzruszające i bardzo miło się je czyta ! oby ostatni weekend sierpnia tez obfitował w pozytywne emocje ![]() bardzo ładna fryzurka tusiu ! |
|
|
|
#2105 |
|
Zadomowienie
|
dziekuje za pozytywne oceny mojej fryzurki
![]() dziewczyny z 28 sierpnia jutro wasz wielki dzien wiec zycze wszystkim pogody ducha usmiechu na twarzy przez cały dzien i zeby wszystko sie udało tak jak zaplanowałyscie ![]() WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
|
|
#2106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fryzurka bardzo fajna... właśnie coś takiego mi się marzy na swój ślub |
|
|
|
|
#2107 |
|
Raczkowanie
|
margolka1986 Ślubujemy w tym samym dniu
Jutrzejszym Pm wszystkiego najlepszego. Oby ten dzień był dla was najpiękniejszym i najszczęśliwszym Jutro ostatni weekend sierpnia i zostaniemy tylko my sierpniowe PM 2011
|
#2108 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jutrzejszym Pannom Młodym duzo radosci i bezstresowej ceremoni w Kościele
|
|
|
|
|
#2109 |
|
Wtajemniczenie
|
Na początek Wszystkiego najlepszego PM ślubującym od 14go do jutrzejszego dnia włącznie!
Normalnie od ślubu brak czasu. Wczoraj wróciliśmy z podróży poślubnej - Rodos i dziś dopiero się wyspaliśmy To ja też zdam krótką relację co prawda już na mniejszych emocjach- nie miałam kiedy Wstałam o 7- patrze ściana deszczu- mała załamka. Na 8 fryzjer- tu już mi humor zaczął dopisywać i miałam gdzieś, że pada Fryzura fajowa. o 11:00 kosmetyczka- z makijażu też zadowolona Po 12:00 wymalowana i uczesana leciałam do garażu stroić auto w mega szybkim czasie, bo na 13:00 przyjezdzał kamerzysta i fotograf Ale autko podobno wygladalo swietnie co bardzo mnie ucieszylo, bo jechalismy taty punto grande- wiec bez ekscesow Ale bylo bordo wiec mi pasowalo :P 13:30- błogosławieństo- mojej mamci zadrżał głos, ale popuszczałam do niej oczka i przeszło bez ryków :P Stresu ni bylo, pod kosciolem sie chowalismy zeby goscie nas nie widzieli hehe- bya rundka w kolo, zeby sie schowac- śmiesznie, w koncu stanelam z tata w drzwiach kosciola- nadal brak stresu bo tatko cały czas bredzil do mnie jakies śmieszne *******y :P No i wybila godzina 15:00 Tata mnie wprowadzil ladnymi slowami oddał Tżtowi- oczywiscie nie pamietam, co mówil i musial w domu powtarzac Tż ucałował mneiw rączke i odprowadzil na miejsce- msza spokojnie- raz byla glupawka bo mi w brzuchu burczalo i sie zaczelismy rechotac Podobno pieknie mi sie blyszczala suknia w swiatlach koscioła Nie bylo sypanego ryżu, bo my jakos za szybko wyszlismy, a goscie zaspali i wyszlismy pierwsi z kosciola :P W trakcie zyczen wystrzelili nad nami tuby- ale wiatr zwial konfetti w druga strone :P i nie zauwazylam, ze ktos sypie pieniazkami, hehe- jednak nigdy nie da sie wszytkiego przewidziec. Po drodze do sali 3 bramy, ale takie... okresle ze bardzo nie fajne- nie miłe... przez osoby liczace na flaszki za nic, jedna ledwo trzymala sie na nogach :/ Ael dalismy rade Sala super- jedzonko fulll- jeszcze do domu zabralismy mnostwo. Zepsułam nasz uklad na pierwszym tancu, ale nikt tego nie zauwazyl Strasznie zla bylam, ale skoro nie bylo widac pomylek to co sie spinac no ale czekam z niecierpliwoscia na plyte zeby obejrzec nagranie :p Po tancu to juz luz blus :P Zespol byl rewelka!!! Wart pieniedzy! Jak ktoś jest z lubuskiego to polecam. Sami swoi z Międzyrzecza Trzy swietne wokale, talent aktorski i... trudno opisac, ale zrobili furore Nawet zabawami oczepinowymi.Jedynie tort byl nizbyt w smaku- za to ślicznie wygladal Aaaaa.... kuzyni wywineli mi numer. Myślałam, że chca ze mnz fotke, a oni mnie chyc na rece i wybiegli ze mną z hotelu- wrzucili na taczke i wywieźli A Pan Młody musial mnie wykupic- przyśpiewki "D. nie bądź felek, wykup żony pantofelek" Pozniej wscy pili z mojego pantofelka i pan mlody odwiozl mnie taczka wyslana obrusami na sale Do apartamentu poszlismy o 7:00. rodzince zepsul sie samochod wiec do wtorku bylo wesolo, w srode sesja, w czw polecielismy w podroz Dzis dopiero na spokojnie wszystko do mnie dociera... i żal jak patrze jak nowe sierpnióweczki przejmują forum... fotki moze jutro
|
#2110 |
|
Wtajemniczenie
|
Ładnie
Edytowane przez fatal21 Czas edycji: 2010-08-29 o 09:20 |
|
|
|
#2111 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witaj. Widze, ze tez przebywasz w UK
A gdzie dokladnie?Cytat:
Wytlumacz tesciowej, ze pasuje wam bardziej pozniejsza godzina i tyle. Zwlaszcza, ze w lato jest bardzo dlugo jasno i moze byc goraco, wiec srodek dnia to nienajlepszy pomysl ![]() A suknie, moze po prostu uszyj wg swojego pomyslu? Cytat:
Ja lubie duze suknie, wiec powiedzialabym, ze zwezac nie trzeba A widzialas ta suknie na zywo?Mierzylas? Planujesz szyc w UK czy w Polsce?Zgadza sie. To juz dzisiaj!!! ![]() Mi osobiscie bardziej druga, a trzecia bylaby najfajniejsza, gdyby nie to, ze dol jest jakis dziwny Jakby dwie suknie pomieszane.... cos mi tam nie pasuje. A wogole to wszystkie sa ok![]() Cytat:
![]() Cytat:
Witamy i zachecamy do pisania. Napisz cos wiecej o Was.Ja tez dolaczam sie do zyczen dla jutrzejszych PM. Oby wszystko bylo tak jak sobie wymarzycie
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2112 |
|
Przyczajenie
|
A ja sobie siedzę w Szkocji w Aberdeen
a Ty? Co do sukienki to wieeeem, ja jestem zachwycona, ale uważam że dobrze jest też podpytać innych co myślą...pozdrowionka! ![]() ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- aha i gwiazdeczko26 zapomniałam dodać że sukni niestety nie widzialam na zywo, ale to akurat chyba nie ma takiego znaczenia juz, a bede ja szyla w Polsce. duuuuuuuzo taniej
|
#2113 |
|
BAN stały
|
Jutro ślubują ostatnie sierpniowe Panny Młode
,a więc życze Wam wszystkirgo najlepszego na nowej drodze życia. Noi teraz będzie nasza kolej-wrześniowych Panien Młodych 2010
|
|
|
|
#2114 |
|
Zakorzenienie
|
jutrzejszym Pannom Młodym życzę powodzenia jutro, mało stresu, dużo uśmiechu i szczęscia i pogody!!! Wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze życia!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
#2115 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wszystkiego dobrego wszystkim które dziś ślubują ... ![]()
|
|
#2117 |
|
Zadomowienie
|
Wszystkiego najlepszego dla dzisiaj ślubujących
|
#2118 |
|
Wtajemniczenie
|
Tincia czekam na fotki!!!! z rodos i ze slubu
![]() Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia dziewczyny, które dzis slubuja!!!!!
|
#2119 |
|
Zakorzenienie
|
Wczorajszym PM zycze wszystkiego co najlepsze na nowej drodze zycia
Dzisiaj nad ranem wrócilismy znad morza. Zaraz bede Was nadrabiac. ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Super relacje dziewczyny, zdjęcia, a u nas juz 3 tydzien małzenstwa zleciał
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2120 |
|
Raczkowanie
|
Jaka cisza??
Forum opustoszało...
|
#2121 |
|
Wtajemniczenie
|
Dokładnie...
bardzo mało sie pisze, ale jak sie jest zona, to sie ma "nowe" dziecko i mniej czasu
|
#2122 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Otóż nie było mi gorąco...zawsze chodzę w rozpuszczonych wlosach. Pot nie spływał mi po plecach. Bawiłam się fantastycznie i czułam się bardzo naturalnie. Włosy wytrzymały całe wesele..wiadomo, że pod koniec imprezy nie są już tak doskonałe jak na początku...i że tańczą razem z Tobą..nie są sztywne, ale mnie to jak najbardziej odpowiadało. Polecam taką fryzurę osobom, które chcą w tym dniu czuć się naturalnie i które nie przepadają za kokami Miałam prostą fryzurę a mimo to zrobiła furorę, więc wychodzi na to, że warto
|
|
#2123 |
|
Zadomowienie
|
faktycznie wszystko tu umilkło... Aż tak nienaturalnie... Pewnie będzie ożywienie jak tylko zaczniecie znowu zdjęcia pokazywać za ślubów
|
#2124 |
|
Wtajemniczenie
|
Wracam do świata żywych
![]() relacje na pewno napisze tylko muszę się troszkę ogarnąć ![]() z dniem dzisiejszym odszedł nasz magiczny sierpniowy miesiąc troszkę smutno ...
|
#2125 |
|
Zadomowienie
|
jejku jak tu spokojnie...
![]() Mamy juz zdjęcia z pleneru Plener robiony był w poniedziałek po slubie, więc makijaż nie ten, fryzura nie ta, kwiaty też inne, dobrze, ze mąż bez zmian
|
#2126 |
|
Wtajemniczenie
|
Atillo sliczne zdjecia, az miło sie patrzy.
naprawde pieknie
|
#2127 |
|
Zadomowienie
|
c.d.
|
|
#2128 |
|
Zadomowienie
|
dzieki Qdlatku
|
#2129 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2130 |
|
Zadomowienie
|
ślicznie
![]() ale wam zazdroszcze bo ja niestety nie mam jeszcze zdjęc a jestem ciekawa jak wyszły mam nadzieje ze juz niedługo beda![]() macie racje cos umilkło na forum...
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:13.

Jakby dwie suknie pomieszane.... cos mi tam nie pasuje. A wogole to wszystkie sa ok

Forum opustoszało...

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
troszkę smutno ...
Atila jesteś przepiękna nie pomijając męża