![]() |
#2101 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Co u nas, czyli ploty, ploteczki :)
Ja am dobre 11 godzin
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2102 |
Zakorzenienie
|
ło ludzie :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2103 |
Zakorzenienie
|
Noooo w zeszłym roku tak jechałam, 11 godzin w autokarze
![]() ![]() Pocieszam się, że za to nad morze mm 3 godzinki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2104 |
Zakorzenienie
|
Mnie polskie morze nie pociąga, wole południowe klimaty ;-) Dlatego góry rządzą !!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2105 |
Rozeznanie
|
Ja lubiłam polskie morze jak byłam mała i jeździłam co roku z babcią, wiadomo, babranie się na plaży etc. Teraz na weekend ok, ale nie na jakiś dłuższy wyjazd. Za to góry oj tak! Szkoda, że nie ma jakiegoś dobrego dojazdu bo o ile trasa na Gdańsk jest niezła i przy w miarę małym ruchu i dynamicznej jeździe można być w 4-5h, to w góry już gorzej. Na tyle gorzej, że nie pamiętam kiedy byłam w górach samochodem, zawsze pociągiem. Za to jak myślę o dworcu pkp w Zakopcu to aż zaczynam fotki przeglądać na kompie
![]() Jutro pewnie pojadę po jakieś śniegowce i w sumie aż mnie korci dziś jechać ale mój chłopiec jedzie z pracy i chyba zdecydowanie nie ma ochoty na sklepy, a szkoda. Może lepiej bym się poczuła ![]()
![]() |
#2106 |
Zakorzenienie
|
Góry są piękne... Mam nadzieje Kala, ze uda wam się w lutym odwiedzić naszą krainę
![]() Nad Bałtykiem byłam pare razy w zyciu, ale nie zachwycalo, no bo nie ma czym... Szłam dzisiaj 30 min w śnieżycy, czapa, grzywa, kurtka, wszystko mokre, łącznie z psem :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2107 |
Zakorzenienie
|
Ja dziś trochę wymarzłam na dworze. Mam twarz ogorzałą od zimna. I siedzę w dwóch parach skarpetek
![]() I czuję się samotna - TŻ na spotkaniu biznesowym dalekooo, kumpela na szkoleniu cały weekend ![]()
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2108 |
Zakorzenienie
|
Wspolczuje wszystkim, ktorzy musza stac na przystankach, dworcach i marznac
![]() Wlasnie orientuje sie, gdzie sa otwarte stoki, niestety w małopolsce cieniutko !!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2109 |
Zakorzenienie
|
Kurde wystawiłam te wszystkie ziarna, groch łuskany, kaszę, owoce susone i słoninę dla ptaków na balkon i nic nie zjedzone.
![]() Zjadły suchy chleb który dałam jak zawsze na doniczkę, gawrony to zeżarły jak zawsze. Tackę z ziarnami dałam na podłogę balkonu to chyba tego nie widzą czy jak. :/ Chyba muszę kupić karmnik i dać na tą doniczkę to zauważą.
![]() |
#2110 |
Zakorzenienie
|
Ariena, grunt to miec zajęcie ;-) A tak serio, fajnie, ze pamietasz o tych stworzonkach
![]() Byłam dziś na zakupach, w sumie bez konkretnego celu poszłam do galerii. Tak to jest, jak chlop z domu wybedzie i kobicie sie nudzi...Kupiłam sweter tżtowi, pare kosmetykow - jakby ktoras chciala, to tusz volume milion lashes jest w rossmanie po 35 zl!!!! sukienke i ozdoby na choinke ![]() ![]() Wszystko byloby milo sympatycznie, wyluzowalam się itp. gdyby nie to, ze jak wrocilam do domu, to ujrzałam otwarta szafe (która ma blokade!!!!!!!), obok psa skulonego, a obok niego moje dwa buty, nie musze chyba mowic, ze doszczetnie zeżarte!!!!!!!!!!!!!!! Oczywiscie buty nie od pary.... To juz 15sta para ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2111 |
Rozeznanie
|
Oj Pumas, może coś poczytaj o tym? Są jacyś spece którzy pomagają jak ludzie mają takie problemy z psami, jedzą buty, gryzą meble etc. Nie mówię, żeby brać udział w jakimś programie w tv ale może coś w necie znajdziesz co Ci pomoże
![]()
![]() |
#2112 |
Zakorzenienie
|
Kala, mi juz rece opadły, myslalam, ze mu przeszlo, bo ostatni raz cos zezarl w lipcu jakos... i znowu sie zaczyna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2113 |
Strażnik Wizażu
|
Powiem Ci dlaczego Twój pies żre buty...z nudów zwyczajnie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2114 |
Zakorzenienie
|
DM, wiem, ze sie nudzi, ale tak jak piszesz, bylam z nim na spacerze, wygnoila sie menda, a i tak zjadla biuty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2115 |
Zakorzenienie
|
Pumas, wspólczuję
![]() Mój pies za to ciagle leje, przed, po spacerze.... W ogóle się wkurzyłam, nie zdążyłam kupić kuponu z groupona na sushi ![]()
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ Edytowane przez Jula Czas edycji: 2010-12-04 o 09:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2116 |
Strażnik Wizażu
|
To nie wiem, może ADHD ma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2117 |
Zakorzenienie
|
Jula, taki popyt na sushi ?? U nas tez ostatnio było i tak se. Za to kupilismy tesciowce zabiegi jakies na twarz na mikołaja
![]() Dm, myslalam o tym, jakos pieniedzy nie było, bo to dosc droga impreza. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2118 |
Zakorzenienie
|
Taki popyt. 80 zł o wartości 160. Niezła wyżerka. A muszę się przyznać, że ja jeszcze sushi nie jadłam i nabrałam ochoty.
We wro ciągle są zabiegi na gębę i włosy, mogliby wymyślić coś fajniejszego, np karty fitness czy na kursy tańca za 1/3 ceny ![]()
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2119 |
Zakorzenienie
|
w krk to samo, tylko gęba i włosy bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee e, wkurza mnie to. czasem sie cos spoko pojawi, ale to rzadkosc.
---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Ale przecie nie jestes w stanie przeżreć tych 160 zł.... i takie to dile. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2120 |
Zakorzenienie
|
Pumas szkoda butów, może kup mu jakieś gryzaki żeby miał się czym zająć.
![]() ![]() Edytowane przez Ariena Czas edycji: 2010-12-04 o 07:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2121 |
Zakorzenienie
|
Szkoda szkoda, gryzakow ma pod dostatkiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2122 |
Zadomowienie
|
Pumas ja mam az 3 psy w domu. Są, byli, będą zawsze w patrzeni w moją mame. No jak już moja mama wybierze się gdzieś, to też kilka razy miała buty zabieraneeeee i pogryzione,albo pochowane. Ja uważam że pies cierpi, że nie ma jego Pana/Pani i zabiera się za buty właśnie z takiej tęsknoty. Mam brata lekarza weterynarii, wiec on radził zeby zawsze wszystkie buty chować, no i zostawić mu ewentualnie coś co zajęło by mu czas czekając na swoją ulubienicę hi hi
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A mój TŻ jednak nie wyjechał ![]() W ogóle w sklepach zaczynają się już przeceny, kupiłam sobie odjazdowe spodnie do tańca za 30 zł w orsayu ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2124 |
Zakorzenienie
|
Jula, ale taki kupon jest przeznaczony tylko dla jednej osoby. Wiec musielibyscie w dwojke zjesc za 160 x 2 :P
belly dancing rozumiem ![]() Stokrotka, my buty chowamy, ale on otwiera sobie szafe, ktora jest dodatkowo wzmocniona blokadą. widocznie nudzil sie na tyle, ze zobaczyl, ze da sie poszperac i blokade otworzyc :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2125 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2126 |
Konto usunięte
|
Pumas on to robi z miłości do Ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2127 |
Zakorzenienie
|
Może się przyda:
http://www.rentier-blog.pl/jakie-wym...-powstrzymuja/ bardzo fajny blog, ciekawe pomysły, rady, inspiracje ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2128 |
Zakorzenienie
|
Jula, widze, ze jestes niezla blogerka, co raz podsylasz jakies blogowe linki
![]() Ja dzisiaj jak na kure domowa przystalo, zrobilam 2 prania, odkurzylam całe mieszkanie, umyłam podlogi, wypucowalam kuchnie i lazienke, poukladalam ciuchy, poscierałam kurze itp. Jedynie obiadu nie zrobilam, bo idziemy do teściów. Właśnie zasiadłam i ubrana czekam na chlopca :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2129 |
Zakorzenienie
|
Trzymajcie za mnie kciuki, zebym sie nie połamała. Może uda mi się nakręcić jakiś film ze mną w roli głównej. Ahoj, snowboard wita !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2130 |
Konto usunięte
|
Powodzenia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:29.