|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2101 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
tak Myszka ścigacze tylko wchodzą w grę
![]() z moją pierwsza miłością jakże ogromną 3 lata jeździłam i strasznie się wkręciłam w te bajerki ![]() ![]() ![]() Natuś zatem jedz adrutki i popijaj kawką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2102 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
hej dziewczynki. Nati pomysł z odbudowaniem wątku super
![]() ![]() Goś chodź do nas. |
![]() ![]() |
![]() |
#2103 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj ja tez cykor jestem straszny:P jakos motory wydaja mi sie tak mała stabilne.. ![]() Cytat:
Justynko noo jestes wreszcie:P ![]() Asia ja Cie podiwiam naprawdę odwazna jestes:P
![]() |
#2104 |
Zakorzenienie
|
Justys ja tez tak właśnie długo robiłam... czytałam tylko i nie pisałam. Dziwnie tu było
![]() a co u Ciebie słychać ? mnie się wydaje, że wcześniej jakoś rozmawiałyśmy wszystkie o wszystkim a potem stało się jak na gg... i nie zawsze można było się "wcisnąć" w rozmowę ![]() Wróćmy do starych czasów !! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2105 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
nio zauważyłam.. i przez to może nam się odechciało troszkę tu pisać... ale jesli coś zrobiłam nie tak to PRZEPRASZAM poprawię się:P:P mam nadzieje, że będzie tak w końcu jak na poczatku ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Cytat:
no dokładnie. Wyraziłaś to super. poprostu troszkę zaczęło się tu robić coś takiego jak wątek adoracji dwóch osób między sobą i poniektóre wypowiedzi były całkowicie olewane a zaczęło wyglądac jak gg. Masz racje. Ale teraz to odbudujemy prawda?? Kasujemy nasze żale i wąty i od tej pory powracamy do tego jak było ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mysle ze teraz bedzie lepiej..i ze jakos bedzie nam sie chciało wszytkim pisac na naszym watku a nie tylko czytac.. ![]() ![]()
![]() |
#2107 |
Zakorzenienie
|
tak
![]() ![]() ciesze się, ze nie tylko ja to zauważyłam ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#2108 |
Zakorzenienie
|
więc teraz mażemy wszystkie pretensje i naprawiamy to tak jak było z poczatku. jesli ktoś ma ochote popisac tylko i wyłącznie z jedną osoba to jest priv albo wymieniać się gg i po sprawie. Bo potem się wszystko sypie i zaczynaja odchodzić osoby. Szanujmy się wszytskie na równi.
a za to ja wam poleje na zgodę: ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2109 |
Zakorzenienie
|
to ja jestem dziwna bo nie zauwazylam tego ze wyglada jak gg. poza tym, ze jak sa dwie osoby i rozmawiaja to trudno pozniej sie wbic
![]() ale to moje zdanie |
![]() ![]() |
![]() |
#2110 | ||||
Zakorzenienie
|
to ja wracam!!!!
![]() ![]() cieszę się że temat wkońcu został poruszony, bo ja też to zauważyłam, było mi przykro i się troszkę wycofałam. a żal rozstawać się jak razem żeśmy go stworzyły ![]() wiec jestem i pije z Wami kawkę i jem te pyszności, a dupa niech rośnie ![]() dla Was wszystkich ![]() ![]() Aś a co Tobie stało się z tym kolanem? czyżby kózka poskakała? ![]() Cytat:
![]() ![]() ja tam jesieni nie lubie no chyba że naszą piękną polską jesień to tak- cudownie ciepłą, nostalgiczną, romantyczną z milionem barw. Wtedy najbardziej lubie pojechać do lasu, w bieszczady, z braku laku do parku ![]() ![]() a wiecie że jakieś centrum handlowe chyba w Anglii zrobiło już stoisko z gadżetami świątecznymi??? koszmar! jakbym była tam sprzedawcą to po porstu nic tylko ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() podpisuje sie obiema rękami a co do motorów to ja jestem absolutnie na NIE. rozumiem tą pasję, wiatr we włosach ![]() Moja siostra była 4lata z zapalonym motocyklistą, mój kuzyn ma na tym punkcie świra, mam mase znajomych którzy wariują na maxa na tym punkcie, ale ja mówię NIE. A to dlatego że jeden mój kolega wpadł pod tira i stracił nogę, a własnie chłopak mojej sis upadł na barierkę, motor przygniótł mu nogę i też ma amputowaną- co ona i my razem z nim przeżyliśmy to szkoda nawet opowiadać. po czymś takim się odechciewa....
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2111 |
Zakorzenienie
|
mam nadzieję ze od teraz bedzie juz tylko lepiej..
![]()
#2112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pijok! pijok! ![]() ![]() ![]() Kaś ale tak właśnie to wyglądało. jakoś tak sie na jakiś czas wszsytko rozlazło, zrobiło się mdło i niemal wątek umarł śmiercią naturalną.
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2113 | |
Zakorzenienie
|
no i w końcu jak za starych czasów
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Cytat:
no ale powstał wątek adoracji między poszczególnymi osobami i co np ktos miał odpisac jak np pisało się tylko między sobą... ale teraz jest oki. ja ze swojej strony przepraszam za chłodne słowa Ciebie. Uważam, że wina lezy i po mojej i po twojej stronie i koniec dzieciniady;* |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2114 |
Zakorzenienie
|
więc zamiast linczować Babcię Jagę za to, że zwróciła uwagę < tego się spodziewałam> to wznieście jej pomnik haha
![]() Gosiaczku ciesze się, ze jesteś ;* kolanko uszkodzone już było a teraz wszystko wróciło i niestety nie przy skokach bo to by mnie nie dziwiło w tedy ![]() Justys wracaj do nas szybko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2115 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jej pogrzeb...jak ja strasznie ich nie lubie.... a przedwczoraj okazało się że zmarł wujek Tż ![]() ![]() a zamierzalam kupic sobie przy okazje pedzle do makijazu ![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Cytat:
![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#2116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobra ;p odpuszcze wam ;P pomnika nie chce ![]() ja już nawet nie oglądam tv bo tam same jakies złe rzeczy pokazują, człowiek w deprechę może wpaść. A to Gosia jakoś profesjonalnie się zajmujesz tym makijarzem ![]() Natomiast pogrzebów to chyba nikt nie lubi... smutno, płaczliwie...eh |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2117 |
Zakorzenienie
|
ojjjj Aś do profesjonalnego makijażu to mi brakuje miliardów lat świetlnych
![]() ![]() ![]() ![]() no i podglądam jeszcze MM-moje makijażu i uczę się ![]() chcę po prostu sama dla siebie umieć o siebie dbać i wiedziec jak to robic zeby sobie nie zaszkodzic, a pomoc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2118 |
Rozeznanie
|
Oho, zagadałam się trochę z Tż o kilku projektach promowania pzyjaźni pol-węg i po powrocie jaka miła niespodzianka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2119 |
Zakorzenienie
|
jesteśmy!
![]() ![]() a co Wy promujecie przyjazn pol-węg? na czym to polega? ja jeszcze w liceum angazowalam sie w przyjaznie pol-niemieckie ![]() ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2120 |
Zakorzenienie
|
jaaa
![]() ![]() a o co chodzi z tymi przyjaźniami ? hm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2121 |
Rozeznanie
|
Goś, staramy się. W sumie bardziej mój Tż niż ja, ale też się staram coś robić
![]() ![]() ![]() Ale wy mądrze rozmawiacie o tych kosmetykach, makijażach itp. Ja to w ogóle nie wiem z czym to się je, beznadziejna jestem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2122 | |
Zakorzenienie
|
łooo ale napisałyscie duzo..:P nie bede kopiowac bo mi pozniej pisze ze nie moge miec w wiadomosci wiecej niz 20 emotikonów..i musze kasowac z Waszych wypowiedzi...
![]() Siunia ja sie ciesze, ze poruszyłas ten temat...bo było nam to potrzebne.. ![]() Gosiaczek fajnie ze jestes ![]() ![]() ![]() ![]() Mysia jakie promowanie przyjzni...? ja pierwsze słysze o czyms takim..? Co do walki o 'krzyz' to jak dla mnie to jest wstyd..poprostu ludzie nie maja wiekszych problemów..i własnie przez to wydarzenie po raz pierwszy było mi wstyd za tych ludzi..i za to ze tu mieszkam..przeciez nikt nie chce nie wiem spalic tego krzyza tylko go przeniesc..jak dla mnie w bardziej godne miejsce..i coraz bardziej zastanawiam sie po co tym ludzia ta cała szopka..? Justynka...czekamy na Ciebie.. ![]() Gosia a czemu nie chcesz jechac bo klimat bedzie niefajny...? czy cos innego..? a co do tej wzajemnej adoracji... to przeciez kazda z Nas to zauwazyła..tylko nie Ty Kas.. ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2123 |
Rozeznanie
|
Nati, nie dziwię Ci się, że o tym nie słyszałaś. Mimo, że powiedzenie "Polak, Węgier dwa bratanki..." jest dość znane, mało ludzi ma świadomość tego, że to nie tylko puste słowa, ale idą za tym też czyny. A my dopiero raczkujemy, jest nam ciężko tą świadomość obudzić.
Np. bardzo mało osób wie o tym, że kilka dni temu w jednej z większych węgierskich miejscowości został odsłonięty prawdopodobnie pierwszy pomnik ofiar katastrofy smoleńskiej. Na uroczystości pojawili się węgierscy dyplomaci, władze miasta, mieszkańcy, węgierskie wojsko, Polonia, a wiecie kogo zabrakło? Przedstawiciela ambasady RP w Budapeszcie (który jest oddalony jakiś 50km od miejsca postawienia pomnika). Po prostu wstyd. |
![]() ![]() |
![]() |
#2124 |
Zakorzenienie
|
witam towarzystwo
![]() ciotka siedzi na głowie, dlatego tak czesto mnie tu teraz nie ma.. ![]() ![]() Miki wraca o 2dni wczesniej ![]() ![]() ![]() ![]() ale klocimy sie ostatnio prawie codziennie. nie mozemy sie dogadac. pewnie to przez ta rozlake.. ![]() a co u was babuszki moje? ![]()
#2125 |
Rozeznanie
|
Fenomen tej przyjaźni przejawia się np. w tym, że mimo iż Węgry były sojusznikiem Niemiec podczas II wojny światowej odmówiły im wspólnej napaści na Polskę (w imię owej tysiącletniej przyjaźni) a także przepuszczenia Wehrmachtu przez swoje terytorium, a w razie gdyby Niemcy próbowali przedrzeć się przez Węgry, mieli oni odpowiedzieć zbrojnie. Strasznie dużo jest takich przykładów w historii naszych krajów, teraz niestety się to rozmywa.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2126 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Maryś my też tęsknimy bo zbieramy całą ekipę ;* na pewno wam się ułoży ![]() ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Cytat:
z historii jakiejkolwiek to ja leżę ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2127 |
Zakorzenienie
|
czasami jak tak innych slucham to sobie mysle "rany maryska ale ty jestes glupia.. ty nic nie wiesz" tyle waznych rzeczy, o ktorych malo kto mowi, a co gorsza -pamieta..
#2128 |
Zakorzenienie
|
kochana moja! a jak ja mam sie z nim godzić przez internet?:P
ale wracaaaaa! ![]() ![]() ![]() ![]()
#2129 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja też ![]() Cytat:
![]() ![]() Maryś ciesze się razem z Tobą, chociaż 2 dni mniej ![]() ale się poopalałam pół godizny przyszły chmury noo ![]() wiecie co wczoraj pojechałam na stadion rowerem pobiegałam tam potem rowerem do domu, dziś nie mogę siedzieć ![]() ![]() gadałam dziś z G. i mówi, że za tydzien w środe jadą już na mazury, no i nie wie czy będzie chociaż na jeden dzień mógł przyjechać do mnie, a moi rodzice ostatnio gadali, że jak G. teraz nie przyjedzie to na mazury nie pojade, bo oni Go nie znają i teraz niech chociaż raz On przyjedzie, a jak nie będzie mógł przed tymi mazurami to już się może długo nie zobaczymy ![]() ide na kasie i tomka, zajrze później |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2130 |
Zakorzenienie
|
a ja tez mam takie wrażenie jak słucham jakiś naukowych rozmów albo jakieś teksty czytam to załamka jaki człowiek tepy
![]() aaaaa przez internet to faktycznie ciężko ![]() ![]() ![]() ale że wraca to baaaardzo się cieszymy ![]() ![]() swoją drogą też mam "kolegę" mikiego ;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:40.