Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:) - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-10, 11:22   #2101
Babcia Jaga
Zakorzenienie

Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)

tak Myszka ścigacze tylko wchodzą w grę
z moją pierwsza miłością jakże ogromną 3 lata jeździłam i strasznie się wkręciłam w te bajerki adrenalina, prędkość i brak problemów przez całą podróż coś wspaniałego

Natuś zatem jedz adrutki i popijaj kawką ;*
Babcia Jaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 11:29   #2102
Malenka321
Zakorzenienie

Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)

hej dziewczynki. Nati pomysł z odbudowaniem wątku super torcik też przepraszam, że się nie udzielałam ale jak widziałam jak tu zanika to tylko was podczytywałam. AWróćmy do starej dobrej ekipy i tak jak było na początku.

Goś chodź do nas.

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Malenka321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 11:40   #2103
Legionistka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszowata s Pokaż wiadomość
A motory to rozumiem takie ścigacze? Ja niestety jestem za mała na taki motor, zresztą sama bym na niego nie wsiadła, bo bym umarła ze strachu, ja w ogóle taki cykor jestem

oj ja tez cykor jestem straszny:P jakos motory wydaja mi sie tak mała stabilne..

Cytat:
Napisane przez Malenka321 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki. Nati pomysł z odbudowaniem wątku super torcik też przepraszam, że się nie udzielałam ale jak widziałam jak tu zanika to tylko was podczytywałam. AWróćmy do starej dobrej ekipy i tak jak było na początku.

Goś chodź do nas.

Justynko noo jestes wreszcie:P no tak musimy odbudowac watek bo cos nam sie tu brzydkiego porobiło..

Asia ja Cie podiwiam naprawdę odwazna jestes:P

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Legionistka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 11:45   #2104
Babcia Jaga
Zakorzenienie

Justys ja tez tak właśnie długo robiłam... czytałam tylko i nie pisałam. Dziwnie tu było .
a co u Ciebie słychać ?
mnie się wydaje, że wcześniej jakoś rozmawiałyśmy wszystkie o wszystkim a potem stało się jak na gg... i nie zawsze można było się "wcisnąć" w rozmowę
Wróćmy do starych czasów !!
Stary 2010-08-10, 11:49   #2105
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Legionistka23 Pokaż wiadomość
oj ja tez cykor jestem straszny:P jakos motory wydaja mi sie tak mała stabilne..

Justynko noo jestes wreszcie:P no tak musimy odbudowac watek bo cos nam sie tu brzydkiego porobiło..

Asia ja Cie podiwiam naprawdę odwazna jestes:P

nio zauważyłam.. i przez to może nam się odechciało troszkę tu pisać... ale jesli coś zrobiłam nie tak to PRZEPRASZAM poprawię się:P:P
mam nadzieje, że będzie tak w końcu jak na poczatku Tyl;ko niech jeszcze Goś wróci

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Babcia Jaga Pokaż wiadomość
Justys ja tez tak właśnie długo robiłam... czytałam tylko i nie pisałam. Dziwnie tu było .
a co u Ciebie słychać ?
mnie się wydaje, że wcześniej jakoś rozmawiałyśmy wszystkie o wszystkim a potem stało się jak na gg... i nie zawsze można było się "wcisnąć" w rozmowę
Wróćmy do starych czasów
!!

no dokładnie. Wyraziłaś to super. poprostu troszkę zaczęło się tu robić coś takiego jak wątek adoracji dwóch osób między sobą i poniektóre wypowiedzi były całkowicie olewane a zaczęło wyglądac jak gg. Masz racje. Ale teraz to odbudujemy prawda?? Kasujemy nasze żale i wąty i od tej pory powracamy do tego jak było

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2010-08-10, 11:50   #2106
Legionistka23
Zakorzenienie

Cytat:
a co u Ciebie słychać ?
Siunia dokładnie to samo chciałam napisac..ze czasem rozmowy wygladały jak te na gg..a przeciez my tu mamy forum..i wchodzimy zeby sie wyzalic..posmiac razem..poprostu popisac z kims o wszytkim..wysłuchac 2giej osoby..a w takie jedno zdaniowe wypowiedzi które tylko dotyczyły np 2ch osób to ciezko sie wbic..
mysle ze teraz bedzie lepiej..i ze jakos bedzie nam sie chciało wszytkim pisac na naszym watku a nie tylko czytac..

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2010-08-10, 11:53   #2107
Babcia Jaga
Zakorzenienie

tak walczymy o to co nasze
ciesze się, ze nie tylko ja to zauważyłam ;*

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-10, 12:01   #2108
Malenka321
Zakorzenienie

więc teraz mażemy wszystkie pretensje i naprawiamy to tak jak było z poczatku. jesli ktoś ma ochote popisac tylko i wyłącznie z jedną osoba to jest priv albo wymieniać się gg i po sprawie. Bo potem się wszystko sypie i zaczynaja odchodzić osoby. Szanujmy się wszytskie na równi.

a za to ja wam poleje na zgodę:
dla WSZYSTKICH!!

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2010-08-10, 12:02   #2109
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

to ja jestem dziwna bo nie zauwazylam tego ze wyglada jak gg. poza tym, ze jak sa dwie osoby i rozmawiaja to trudno pozniej sie wbic
ale to moje zdanie

Chyba zjedzą mnie koty...
nietypowynick jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 12:04   #2110
gg22
Zakorzenienie

to ja wracam!!!! i znowu będziemy
cieszę się że temat wkońcu został poruszony, bo ja też to zauważyłam, było mi przykro i się troszkę wycofałam. a żal rozstawać się jak razem żeśmy go stworzyły
wiec jestem i pije z Wami kawkę i jem te pyszności, a dupa niech rośnie
dla Was wszystkich i

a co Tobie stało się z tym kolanem? czyżby kózka poskakała?

Cytat:
no tak Mysia czasami jak sie nudzimy to rozmyslamy a z tego czasami niewiele dobrego wychodzi..:P wiec co bierzemy aparaty w dlonie i robimy zdjecia..? pozniej bedziemy sie chwalic..
no to dobrze, ze z Tz wszytko ok u Ciebie i obyscie sie szybko zobaczyli.. no tak jeszcze o winku zapomniałam..ciesze sie ze nie jestem sama bo przyjdzie pewnie Gosiaczek i bedzie to mówic jakie my to krysie nie jestesmy ze lubimy jesien..

Siunia nawet nie chce słyszec tu o motorach, ze Ty na nich sama..w zyciu..!!

Gosiunia gdzie jestes..?:P wchodz do Nas na watek bo rozmowy sa na poziomie..
na poziomie krysiowym czy wyższym,bo nie wiem jak bardzo mam nadwyreżać umysł rozbawiło mnie to
ja tam jesieni nie lubie no chyba że naszą piękną polską jesień to tak- cudownie ciepłą, nostalgiczną, romantyczną z milionem barw. Wtedy najbardziej lubie pojechać do lasu, w bieszczady, z braku laku do parku i zbieram wtedy liście i namiętnie robie bukiety róż liściowych ale i tak bardziej lubie lato wiec mi proszę tutaj jesiennych klimatów jeszcze nie wrzucać.

a wiecie że jakieś centrum handlowe chyba w Anglii zrobiło już stoisko z gadżetami świątecznymi??? koszmar! jakbym była tam sprzedawcą to po porstu nic tylko paranoja...

Cytat:
siunia ja uwielbiam andruty..:P jeszcze takie jak moja babcia robi..
moja tez moja też!!!!! moaj babcia robi super nadruty!!! moi znajomi sie nimi zajadają, ale mnie to już trochę bokiem wychodzi ale ciiiiii.....babcia o tym nie wie

Cytat:

Goś chodź do nas.
przzzzyyyyszzzzłaaaammmmm

Cytat:
a co u Ciebie słychać ?
popieram!!!!!
podpisuje sie obiema rękami

a co do motorów to ja jestem absolutnie na NIE. rozumiem tą pasję, wiatr we włosach poczucie wolności itd. ale jestem jednak na nie.
Moja siostra była 4lata z zapalonym motocyklistą, mój kuzyn ma na tym punkcie świra, mam mase znajomych którzy wariują na maxa na tym punkcie, ale ja mówię NIE. A to dlatego że jeden mój kolega wpadł pod tira i stracił nogę, a własnie chłopak mojej sis upadł na barierkę, motor przygniótł mu nogę i też ma amputowaną- co ona i my razem z nim przeżyliśmy to szkoda nawet opowiadać. po czymś takim się odechciewa....
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 12:05   #2111
Legionistka23
Zakorzenienie

mam nadzieję ze od teraz bedzie juz tylko lepiej..

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-10, 12:07   #2112
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
więc teraz mażemy wszystkie pretensje i naprawiamy to tak jak było z poczatku. jesli ktoś ma ochote popisac tylko i wyłącznie z jedną osoba to jest priv albo wymieniać się gg i po sprawie. Bo potem się wszystko sypie i zaczynaja odchodzić osoby. Szanujmy się wszytskie na równi.

a za to ja wam poleje na zgodę:
dla WSZYSTKICH!!

pijok! pijok! ale ja się chętnie przyłącze

Cytat:
Napisane przez nietypowynick Pokaż wiadomość
to ja jestem dziwna bo nie zauwazylam tego ze wyglada jak gg. poza tym, ze jak sa dwie osoby i rozmawiaja to trudno pozniej sie wbic
ale to moje zdanie
Kaś ale tak właśnie to wyglądało. jakoś tak sie na jakiś czas wszsytko rozlazło, zrobiło się mdło i niemal wątek umarł śmiercią naturalną.
.
Stary 2010-08-10, 12:10   #2113
Malenka321
Zakorzenienie

no i w końcu jak za starych czasów oł yeaaah opuszczam was na pare godzinek bo idę na pogrzeb dziadka kolężanki;* będe nie długo. Fajnie, że w końcu coś się tu rusza

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

Cytat:
Napisane przez nietypowynick Pokaż wiadomość
ale to moje zdanie

no ale powstał wątek adoracji między poszczególnymi osobami i co np ktos miał odpisac jak np pisało się tylko między sobą...

ale teraz jest oki. ja ze swojej strony przepraszam za chłodne słowa Ciebie. Uważam, że wina lezy i po mojej i po twojej stronie i koniec dzieciniady;*

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2010-08-10, 12:12   #2114
Babcia Jaga
Zakorzenienie

więc zamiast linczować Babcię Jagę za to, że zwróciła uwagę < tego się spodziewałam> to wznieście jej pomnik haha

Gosiaczku ciesze się, ze jesteś ;* kolanko uszkodzone już było a teraz wszystko wróciło i niestety nie przy skokach bo to by mnie nie dziwiło w tedy ale jutro pan doktor coś na pewno zaradzi na bóle ;p

Justys wracaj do nas szybko
Stary 2010-08-10, 12:17   #2115
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
no i w końcu jak za starych czasów oł yeaaah opuszczam was na pare godzinek bo idę na pogrzeb dziadka kolężanki;* będe nie długo. Fajnie, że w końcu coś się tu rusza

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

no ale powstał wątek adoracji między poszczególnymi osobami i co np ktos miał odpisac jak np pisało się tylko między sobą...

ale teraz jest oki. ja ze swojej strony przepraszam za chłodne słowa Ciebie. Uważam, że wina lezy i po mojej i po twojej stronie i koniec dzieciniady;*
godne pochwały.

jej pogrzeb...jak ja strasznie ich nie lubie.... a przedwczoraj okazało się że zmarł wujek Tż no i mielismy jechac na weekend do Lublina, ale w tej sytuacji to nie wiem czy ja pojade bo pogrzeb bedzie w piatek, Tż ma jechac w czwartek, ale ja chyba nie dojade no bo klimat moze byc niefajny. i diupa.
a zamierzalam kupic sobie przy okazje pedzle do makijazu bo ostatnio przestudiowalam troche info o tym i stwierdzilam ze koneicznie, ale to koniecznie musze je miec! a sklep jest akurat w Lbn.

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

Cytat:
więc zamiast linczować Babcię Jagę za to, że zwróciła uwagę < tego się spodziewałam> to wznieście jej pomnik haha

Gosiaczku ciesze się, ze jesteś ;* kolanko uszkodzone już było a teraz wszystko wróciło i niestety nie przy skokach bo to by mnie nie dziwiło w tedy ale jutro pan doktor coś na pewno zaradzi na bóle ;p

Justys wracaj do nas szybko
Aś dobrze że ktoś o tym powiedział, a z tym pomnikiem to może nie szalej żeby nam się nie zrobiło tak jak pod pałacem prezydenckim swoją drogą to już jest naprawdę jakaś paranoja!!! oglądałam wczoraj w nocy na żywo relację stamtąd i przecierałam oczy ze zdumienia. nie wiem w jakim ja społeczeństwie żyje....banda pożytecznych idiotów i tyle.
.
Stary 2010-08-10, 12:21   #2116
Babcia Jaga
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
godne pochwały.

jej pogrzeb...jak ja strasznie ich nie lubie.... a przedwczoraj okazało się że zmarł wujek Tż no i mielismy jechac na weekend do Lublina, ale w tej sytuacji to nie wiem czy ja pojade bo pogrzeb bedzie w piatek, Tż ma jechac w czwartek, ale ja chyba nie dojade no bo klimat moze byc niefajny. i diupa.
a zamierzalam kupic sobie przy okazje pedzle do makijazu bo ostatnio przestudiowalam troche info o tym i stwierdzilam ze koneicznie, ale to koniecznie musze je miec! a sklep jest akurat w Lbn.

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

Aś dobrze że ktoś o tym powiedział, a z tym pomnikiem to może nie szalej żeby nam się nie zrobiło tak jak pod pałacem prezydenckim swoją drogą to już jest naprawdę jakaś paranoja!!! oglądałam wczoraj w nocy na żywo relację stamtąd i przecierałam oczy ze zdumienia. nie wiem w jakim ja społeczeństwie żyje....banda pożytecznych idiotów i tyle.

dobra ;p odpuszcze wam ;P pomnika nie chce
ja już nawet nie oglądam tv bo tam same jakies złe rzeczy pokazują, człowiek w deprechę może wpaść.
A to Gosia jakoś profesjonalnie się zajmujesz tym makijarzem ??
Natomiast pogrzebów to chyba nikt nie lubi... smutno, płaczliwie...eh
Stary 2010-08-10, 12:28   #2117
gg22
Zakorzenienie

ojjjj Aś do profesjonalnego makijażu to mi brakuje miliardów lat świetlnych niestety....a jak zaczęłam podczytywać wizaż i patrzeć co niektóre dziewczyny potrafią to po porstu i - oczywiście sobie w łeb. Wychodzi na to że nie miałam do tej pory zielonego pojęcia w temacie makijażu, pielęgnacji itd. no i z pomocą wizażu postanowiłam to zmienić Teraz właśnie czaje sie na pędzle do makijażu-znalzlam z firmy maestro- mają dobre opinie a ich cena nie jest zbyt wygórowana.
no i podglądam jeszcze MM-moje makijażu i uczę się
chcę po prostu sama dla siebie umieć o siebie dbać i wiedziec jak to robic zeby sobie nie zaszkodzic, a pomoc
.
Stary 2010-08-10, 12:29   #2118
myszowata s
Rozeznanie

Oho, zagadałam się trochę z Tż o kilku projektach promowania pzyjaźni pol-węg i po powrocie jaka miła niespodzianka Jesteście dziewczyny!
myszowata s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 12:31   #2119
gg22
Zakorzenienie

jesteśmy! Myszka

a co Wy promujecie przyjazn pol-węg? na czym to polega?
ja jeszcze w liceum angazowalam sie w przyjaznie pol-niemieckie bywalo naprawde fajnie
.
Stary 2010-08-10, 12:35   #2120
Babcia Jaga
Zakorzenienie

jaaa normlanie podziwiamGosia ;D ale teraz przynajmniej będe wiedziała do kogo moge się zwrócić o pomoc w wyborze jakiś kosmetyków

a o co chodzi z tymi przyjaźniami ? hm
Stary 2010-08-10, 12:45   #2121
myszowata s
Rozeznanie

Goś, staramy się. W sumie bardziej mój Tż niż ja, ale też się staram coś robić W Łodzi jest towarzystwo przyjaźni pol-węg, ale owe towarzystwo jest raczej, że tak powiem geriatryczne, więc Tż próbuje coś robić na własną rękę, uświadamiać ludzi o fenomenie tej przyjaźni. Mamy trochę znajomych na Węgrzech, którzy przyłączyli się do akcji. Małymi kroczkami idziemy do przodu, mamy forum, bloga, oficjalny kanał na yt, ostatnio nawiązaliśmy współpracę z grupą ludzi tworzących popularną stronę o przyjaźni pol-węg. Marzy nam się stworzenie kursów językowych i wyjście na ulice, ale to jeszcze dużo pracy przed nami temat rzeka

Ale wy mądrze rozmawiacie o tych kosmetykach, makijażach itp. Ja to w ogóle nie wiem z czym to się je, beznadziejna jestem
Stary 2010-08-10, 13:03   #2122
Legionistka23
Zakorzenienie

łooo ale napisałyscie duzo..:P nie bede kopiowac bo mi pozniej pisze ze nie moge miec w wiadomosci wiecej niz 20 emotikonów..i musze kasowac z Waszych wypowiedzi... wiec odniose sie ogólnie..

Siunia ja sie ciesze, ze poruszyłas ten temat...bo było nam to potrzebne..

Gosiaczek fajnie ze jestes a o co chodzi z tymi pedzlami...? i do czego do pudrów czy do cieni..? podaj linka to sobie oglądne chetnie.. i napisz cos wiecej o tych MM...:P bo ja ciekawska jestem

Mysia jakie promowanie przyjzni...? ja pierwsze słysze o czyms takim..?

Co do walki o 'krzyz' to jak dla mnie to jest wstyd..poprostu ludzie nie maja wiekszych problemów..i własnie przez to wydarzenie po raz pierwszy było mi wstyd za tych ludzi..i za to ze tu mieszkam..przeciez nikt nie chce nie wiem spalic tego krzyza tylko go przeniesc..jak dla mnie w bardziej godne miejsce..i coraz bardziej zastanawiam sie po co tym ludzia ta cała szopka..?

Justynka...czekamy na Ciebie..

Gosia a czemu nie chcesz jechac bo klimat bedzie niefajny...? czy cos innego..?

a co do tej wzajemnej adoracji... to przeciez kazda z Nas to zauwazyła..tylko nie Ty Kas.. no ale jak dla mnie temat jes zakonczony i lepiej do tego nie wracac... ciesze sie ze teraz jest juz NORMALNIE!!

---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

Cytat:
Goś, staramy się. W sumie bardziej mój Tż niż ja, ale też się staram coś robić W Łodzi jest towarzystwo przyjaźni pol-węg, ale owe towarzystwo jest raczej, że tak powiem geriatryczne, więc Tż próbuje coś robić na własną rękę, uświadamiać ludzi o fenomenie tej przyjaźni. Mamy trochę znajomych na Węgrzech, którzy przyłączyli się do akcji. Małymi kroczkami idziemy do przodu, mamy forum, bloga, oficjalny kanał na yt, ostatnio nawiązaliśmy współpracę z grupą ludzi tworzących popularną stronę o przyjaźni pol-węg. Marzy nam się stworzenie kursów językowych i wyjście na ulice, ale to jeszcze dużo pracy przed nami temat rzeka

Ale wy mądrze rozmawiacie o tych kosmetykach, makijażach itp. Ja to w ogóle nie wiem z czym to się je, beznadziejna jestem
super pomysł...i widze, ze macie juz jakies konkrety.. a czemu ta przyjazn to fenomen..? co w niej jest takiego niezwykłego..pytam bo kompletnie sie na tym nie znam i nie znam Węgrów..:P

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2010-08-10, 13:08   #2123
myszowata s
Rozeznanie

Nati, nie dziwię Ci się, że o tym nie słyszałaś. Mimo, że powiedzenie "Polak, Węgier dwa bratanki..." jest dość znane, mało ludzi ma świadomość tego, że to nie tylko puste słowa, ale idą za tym też czyny. A my dopiero raczkujemy, jest nam ciężko tą świadomość obudzić.
Np. bardzo mało osób wie o tym, że kilka dni temu w jednej z większych węgierskich miejscowości został odsłonięty prawdopodobnie pierwszy pomnik ofiar katastrofy smoleńskiej. Na uroczystości pojawili się węgierscy dyplomaci, władze miasta, mieszkańcy, węgierskie wojsko, Polonia, a wiecie kogo zabrakło? Przedstawiciela ambasady RP w Budapeszcie (który jest oddalony jakiś 50km od miejsca postawienia pomnika). Po prostu wstyd.
Stary 2010-08-10, 13:19   #2124
MarysN
Zakorzenienie

witam towarzystwo
ciotka siedzi na głowie, dlatego tak czesto mnie tu teraz nie ma.. tesknie za wami o taaaaak!
Miki wraca o 2dni wczesniej wiec jeszcze tylko 34 dni!

ale klocimy sie ostatnio prawie codziennie. nie mozemy sie dogadac. pewnie to przez ta rozlake..
a co u was babuszki moje?

będzie nas o jedno więcej..
MarysN jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 13:21   #2125
myszowata s
Rozeznanie

Fenomen tej przyjaźni przejawia się np. w tym, że mimo iż Węgry były sojusznikiem Niemiec podczas II wojny światowej odmówiły im wspólnej napaści na Polskę (w imię owej tysiącletniej przyjaźni) a także przepuszczenia Wehrmachtu przez swoje terytorium, a w razie gdyby Niemcy próbowali przedrzeć się przez Węgry, mieli oni odpowiedzieć zbrojnie. Strasznie dużo jest takich przykładów w historii naszych krajów, teraz niestety się to rozmywa.
Stary 2010-08-10, 13:28   #2126
Babcia Jaga
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MarysN Pokaż wiadomość
witam towarzystwo
ciotka siedzi na głowie, dlatego tak czesto mnie tu teraz nie ma.. tesknie za wami o taaaaak!
Miki wraca o 2dni wczesniej wiec jeszcze tylko 34 dni!

ale klocimy sie ostatnio prawie codziennie. nie mozemy sie dogadac. pewnie to przez ta rozlake..
a co u was babuszki moje?

Maryś my też tęsknimy bo zbieramy całą ekipę ;*
na pewno wam się ułoży musicie się docierac n o iniestety czasem trzeba się kłócić po to żeby potem cudownie się godzić ;p

---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Cytat:
Fenomen tej przyjaźni przejawia się np. w tym, że mimo iż Węgry były sojusznikiem Niemiec podczas II wojny światowej odmówiły im wspólnej napaści na Polskę (w imię owej tysiącletniej przyjaźni) a także przepuszczenia Wehrmachtu przez swoje terytorium, a w razie gdyby Niemcy próbowali przedrzeć się przez Węgry, mieli oni odpowiedzieć zbrojnie. Strasznie dużo jest takich przykładów w historii naszych krajów, teraz niestety się to rozmywa.

z historii jakiejkolwiek to ja leżę
Stary 2010-08-10, 13:28   #2127
MarysN
Zakorzenienie

czasami jak tak innych slucham to sobie mysle "rany maryska ale ty jestes glupia.. ty nic nie wiesz" tyle waznych rzeczy, o ktorych malo kto mowi, a co gorsza -pamieta..

Stary 2010-08-10, 13:29   #2128
MarysN
Zakorzenienie

kochana moja! a jak ja mam sie z nim godzić przez internet?:P
ale wracaaaaa! cieszycie sie ze mna, nie?

Stary 2010-08-10, 13:33   #2129
kropelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
a co u Ciebie słychać ?
o jak fajnie, będzie znów tak fajnie na wątku, że nie będzie kiedy nadrabiać ale ja to lubie

Cytat:
mam nadzieję ze od teraz bedzie juz tylko lepiej..
ja też

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
ojjjj Aś do profesjonalnego makijażu to mi brakuje miliardów lat świetlnych niestety....a jak zaczęłam podczytywać wizaż i patrzeć co niektóre dziewczyny potrafią to po porstu i - oczywiście sobie w łeb. Wychodzi na to że nie miałam do tej pory zielonego pojęcia w temacie makijażu, pielęgnacji itd. no i z pomocą wizażu postanowiłam to zmienić Teraz właśnie czaje sie na pędzle do makijażu-znalzlam z firmy maestro- mają dobre opinie a ich cena nie jest zbyt wygórowana.
no i podglądam jeszcze MM-moje makijażu i uczę się
chcę po prostu sama dla siebie umieć o siebie dbać i wiedziec jak to robic zeby sobie nie zaszkodzic, a pomoc
o Gosia Ty widze, że się znasz na rzeczy a podasz jakieś cieakwe linki o tych pędzlach itd, to jak coś mamy ekspertke od makijaży

Maryś ciesze się razem z Tobą, chociaż 2 dni mniej

ale się poopalałam pół godizny przyszły chmury noo
wiecie co wczoraj pojechałam na stadion rowerem pobiegałam tam potem rowerem do domu, dziś nie mogę siedzieć to chyba nie był zbyt dobry pomysł
gadałam dziś z G. i mówi, że za tydzien w środe jadą już na mazury, no i nie wie czy będzie chociaż na jeden dzień mógł przyjechać do mnie, a moi rodzice ostatnio gadali, że jak G. teraz nie przyjedzie to na mazury nie pojade, bo oni Go nie znają i teraz niech chociaż raz On przyjedzie, a jak nie będzie mógł przed tymi mazurami to już się może długo nie zobaczymy
ide na kasie i tomka, zajrze później
kropelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 13:34   #2130
Babcia Jaga
Zakorzenienie

a ja tez mam takie wrażenie jak słucham jakiś naukowych rozmów albo jakieś teksty czytam to załamka jaki człowiek tepy
aaaaa przez internet to faktycznie ciężko o ja głupia
ale że wraca to baaaardzo się cieszymy
swoją drogą też mam "kolegę" mikiego ;p
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości