|
|
#2101 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szczęście zawsze zaczyna się od marzeń;) Zazdrośnice cz. XXII
Lilu, jaaa ale super
gratuluję![]() Madziu co do Twojego tż to wkurza mnie już. po 1. takie rozmowy się załatwia w cztery oczy a po 2. zgadzam się z księciuniem że to taka zemsta. ech... miałam nadzieję że wszystko się dzisiaj wyjaśni... no ale cóż, pozostaje cierpliwie czekać |
|
|
|
#2102 |
|
Wtajemniczenie
|
Maya, gratulacje,że wszystko się udało
![]() madziu, jak dla mnie to On odwleka decyzję o rozstaniu ostatecznym,bo myśli,że jak będzie tak to odwlekał to przyzwyczaisz się,że Go nie ma. |
|
|
|
#2103 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2104 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musze przetrwać te 2 tygodnie z każdym dniem bede już bliżej wierze,że ten czas który mu teraz dałam pomoże podjąć mu decyzje,wierze mu,że przez tydzień tego nie zrobił..Cytat:
On wie,że sie nie przyzwyczaje do tego bo mam nadzieje, a skoro ją mam to nie zapomne o tym ![]() Cytat:
powiedział mi też, że nie chce dać szansy po to by znowu zrywać...ale już by tak nie było ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Cytat:
![]() poczekam cierpliwie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
(
|
|
|
#2105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja generalnie mam uraz do coverów, ale nawet nieźle grają
|
|
|
|
|
#2106 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Trzymaj się Madziu dzielnie
|
|
#2107 |
|
Zakorzenienie
|
Mayu, no to świetnie
nie mogę doczekać się zdjęć tych full profesjonal a jakaś podróż poślubna? Rain, spoko, ja mam wizję, że na własnym ślubie beknę albo puszczę bąka ewentualnie zakrztuszę się śliną i trzeba mnie będzie klepać po plecach także wizja z atakiem kaszlu brzmi spoko lilu, suuuuper - nawet nie wiesz, jak zazdraszczam gratulejszyn |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2108 |
|
Raczkowanie
|
dziekuje jeszcze raz
![]() Maya serdeczne gratulacje na nowej drodze zycia ![]() Carmel,co do zespolu,niezle spiewaja,jak znalazlas jeszcze w necie jakies dobre opinie na ich temat,to bym brala Najlepiej w ogole,zebyscie poszli na ich probe i posluchali,jak graja na zywo.Madzia nie zadreczaj sie i nie analizuj kazdego jego slowa,bo wierz mi,ze niczego ukrytego sie w tym nie doszukasz.Nie odliczaj dni,choc wiem,ze to ciezkie.Zrob po prostu cos dla siebie w tym czasie,zajmij sie czyms i na pewno czas szybko ci zleci ![]() naj baaaardzo dobrze wiem jak zazdraszczasz,w koncu zazdraszczalam tak samo(jak nie bardziej )jak i ty skoro ja sie doczekalam tego zaszczytu,to ty tym bardziej
Edytowane przez lilu08 Czas edycji: 2010-08-30 o 21:20 |
|
|
|
#2109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty to masz pomysły Ataki kaszlu zawsze zdarzają mi się w najmniej oczekiwanych momentach - albo w czasie wykładów, albo w kościele na mszy Moja mama się wkręciła - dzisiaj oglądała namiętnie strony dekoracji ślubnych i mówi, że bierze na siebie dopięcie dekoracji kościoła i sali. A niech ma - ona to lubi to będzie miała zabawę Kolorystyka jest już mniej więcej ustalona w końcu (moja WIZJA ).
|
|
|
|
|
#2110 |
|
Wtajemniczenie
|
madziu no nie wiem, jak dla mnie to On jednak myśli,że się odzwyczaisz, sam powiedział,że myślał,że nie zadzwonisz i już się z tym pogodziłaś. Najpierw tydzień, potem dwa, potem miesiąc i tak się będzie bawił rok... Ja nie wiem,ale jak dla mnie jakby chciał to by znalazł czas na myślenie.
|
|
|
|
#2111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my jesteśmy rządne relacji jak głodujące wilki ![]() Aha no i w końcu zapomniałam... GRATULUJĘ TOBIE !!
|
|
|
|
|
#2112 | |
|
Zakorzenienie
|
rany ale mnie denerwuje Maciuś ! Ja uważam jej wymagania co do związku za rozsądne, każda z nas wolałaby żeby TŻ nie spędzał każdej wolnej chwili grzebiąc w aucie.
On sobie chce z niej zrobić grzeczną i potulną dziewczynę, która nie piśnie słówka żeby jej nie zostawił. Miał tydzień czasu, obiecał się zdecydować i teraz przeciąga strunę ! Być może ma jakiś Plan albo po prostu to olewa i wcale nie myśli o tym dawaniu szansy piękna relacja z zaręczyn ![]() Maya, jak to czarna suknia ślubna ? ![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak znam życie, mój ślub będzie udany, acz groteskowy - czyli właśnie wydarzy się coś w stylu zakrztuszenia ciasteczkiemjakie kolory, mów!
|
|
|
|
|
#2114 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2115 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu oj bardzo bardzo nie ładnie pogrywa twój tż nie będę pisać co o nim myśle bo szkoda moich nerwów.... bynajmniej mógł mieć do ciebe tyle szacunku żeby w oczy ci to powiedzieć a nie przez tel pewnie zerwać też by zerwał przez tel a najlepiej przez smsa.... a reszty już nie będę komentować....
Miłość zaczyna się wtedy, kiedy szczęście drugiej osoby staje się ważniejsze niż twoje. Edytowane przez Kohnelia20 Czas edycji: 2010-08-30 o 21:25 |
|
|
|
#2116 |
|
Zakorzenienie
|
Lilu gratuluję
![]() Mayu życzę szczęścia i jeśli kłótni to tylko tych z mądrymi wnioskami i czułym godzeniem się ![]() Rain a jaką wybrałaś kolorystykę bo ja się gryzę z tym
|
|
|
|
#2117 |
|
Zakorzenienie
|
mimo wszystko.... wydaje mi się że nie zasłużyłaś na takie coś. nie było mnie tam i nie wiem jak to między Wami było ale z tego co tu pisałaś to według mnie nie zasłużyłaś
|
|
|
|
#2118 |
|
Zakorzenienie
|
lilu08 gratuluję
Maya super ze wesele udane, wszystkiego najlepszego dla Was na tej nowej drodze Madzia nie mnie oceniać i tak na prawdę żadna z nas nie zna na tyle Twojego Tż'a żeby wiedzieć co on mysli i co zrobi. Ale tym dawaniem sobie czasu to przegina i niestety ale muszę sie zgodzić z Hawwą i Rem, że myśli, że w ten sposób się przyzwyczaisz do tego że nie ma go obok i bedzie Ci łatwiej... Hawwa, jak tam jazdy?
|
#2119 |
|
Wtajemniczenie
|
Naj...
aż się zakrztusiłam herbatą.
|
#2120 |
|
Zakorzenienie
|
Trzy kolory, odpowiednio w kolejności od najczęściej występującego, do dopełniającego:
biały niebieski srebrny. I zamierzam pod to podciągnąć wszystko - stroje, kwiaty, dekoracje i zaproszenia W sam raz na zimę moim zdaniem ![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Groteska jest zaraźliwa
|
|
|
|
#2121 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przyłapałam go kilkakrotnie na kłamstwie i zatajaniu przede mną niektórych spraw (bardzo ważnych) z przeszłości. A mianowicie tego, że jest na świecie dziecko, któremu dał nazwisko. Zobaczyłam to przypadkowo w dokumentach, które przyszły, a w nich: "Ł.,ojciec dziecka w wieku lat..." .To nie jego dziecko, ale nosi jego nazwisko. I nie powiedział mi o tym od początku związku. Jest źle, kilka razy poważnie zawiódł moje zaufanie, jest jeszcze kilka spraw, które bardzo mnie zmartwiły...
|
|
#2122 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do groteski - komu ma się coś przydarzyć jak nie mnie
|
|
#2123 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
co do drugiego to -> Cytat:
Cytat:
nie robie z siebie ofiary i go nie bronie pierwszy raz w życiu jestem świadoma,że to ja jestem winna..bo tak jest...może on chce tyle czasu żeby być pewnym swojej decyzji i nie żałować jej..Acha i jak sie umówiliśmy na 13 (poniedziałek) to on do mnie,że może przełożymy to na 14 (wtorek) bo 13 jest pechowa....
|
|
|
#2124 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no, sorry, ale dla mnie to byłby koniec związku... takich rzeczy się nie zataja i kropka. to nie jest byle co czy prywatna sprawa. w głowie mi się to nie mieści... abstrahując, że nie rozumiem, jak można dać nieswojemu dziecku swoje nazwisko (nie licząc adopcji czy uznania dziecka żony/stałej partnerki). |
|
|
|
|
#2126 |
|
Zakorzenienie
|
ale dał nazwisko i został ojcem i płaci alimenty ?
|
|
|
|
#2127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
on wie,że Ty wiesz??wejdźcie prosze do klubu..przyznam sie do czegoś to może zrozumiecie mojego Tza..
|
|
|
#2128 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
malenka146 a jesteś pewna, że to nie jego dziecko? Nie spotkałam w życiu faceta, który chętnie zostałby ojcem nie swojego dziecka "tylko na papierze". Edytowane przez ksieciunio Czas edycji: 2010-08-30 o 21:40 |
|
|
|
|
#2129 |
|
Zakorzenienie
|
madziu skarbie mam nadzieje że on naprawde potrzebuje tyle czasu a nie robi tego zeby cię zbyć oby się wszystko ułożyło naprawde szkoda mi ciebie
|
|
|
|
#2130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ech...o takiej sprawie to powinien Cię poinformować... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:48.

gratuluję

musze przetrwać te 2 tygodnie 

)

ewentualnie zakrztuszę się śliną i trzeba mnie będzie klepać po plecach
także wizja z atakiem kaszlu brzmi spoko 

Ty to masz pomysły
my jesteśmy rządne relacji jak głodujące wilki 

13.03.2008