|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2101 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XLVII - Never Ending Story :-)
Groniu, tak wcześnie gotujesz?
![]() a ja jadłam ruskie dzis na miachu ![]() wymigałam się tym samym na jakiś czas od robienia ![]() film faaaaaaajny ![]() Daria, fajne te buty, sliczny kolor ![]()
Edytowane przez Justyna33333 Czas edycji: 2010-09-22 o 21:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#2102 |
Zakorzenienie
|
no ostatnio w nocy nie goteje
![]() albo wieczorem albo w ogole, a nieraz rano cos tam szybko zagotuje ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#2103 |
Zakorzenienie
|
Dobra Koczkodany, ja zmykam
![]() do jutra ![]()
#2104 |
Zakorzenienie
|
Bazyl był super
![]() A potem polazłyśmy do pubu i poszło whisky z colą i gin z toniciem ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2105 |
Zakorzenienie
|
za 5 zlotych
![]() bo jak tak to ja koszule dzis sobie za tyle kupilam sliwkowa ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#2106 | |
Zakorzenienie
|
O ale puchy tu...kilka postów miałam do przeczytania...ae jeszcze rozprawiałam w między czasie nad torebkamiz kumpela. No i chwaliłam ją, bo umiała mi nagrac Majkola na płyty i chodzi
![]() Whisky z colą batoży ![]() ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Cytat:
![]() Bo dla szanownych studentów jest taka promocja, że whisky, tequila, gin, piwo, wódka i uwaga ENERGETYK jes za 3. No ale wiadomo jak się nie chce czystego to nie 3. ALe 5 to i tak taniocha. Ostatnio za browar gdzie indziej płaciłam 6 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2108 |
Zakorzenienie
|
Za 3 to w kredensie.
A Cegielnia zeszła na psy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2109 |
Zakorzenienie
|
siemsony
![]()
#2110 |
Zakorzenienie
|
Kama... zabierz mnie tam
![]() kurde... 20zł i było by po Katrinie ![]()
#2111 |
Zakorzenienie
|
wiesz, nie byłam nigdy w Cegielni
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2112 |
Zakorzenienie
|
takie tanie, to sie nie dziwie, ze wy zamiast na kawe to na drinki
![]() kama Ty to masz pomysly : nius z dupy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2113 |
Zakorzenienie
|
Mój piesek jest szczęśliwy i robi zdrową kupkę.
Matko kochana ![]()
#2114 |
Zakorzenienie
|
To przyjedź
![]() Jestes taka ekonomiczna ![]() ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Teraz już nie warto. Jeszcze 1,5roku temu było ta świetnie. Piwo za 3 zeta <no z beczki> ale jaaaakie irlandzkie takie, irlandzkie śmakie, zielone, czerwone. Z butelki 5 zeta ![]() ![]() ![]() No kurde zraziłam się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2115 |
Zakorzenienie
|
Śmigam spać
![]() Jutro o 9 ta nieszczęsna poprawka ![]()
![]() |
#2116 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2117 |
Zakorzenienie
|
a moje psy sa boskie, jak robie porzadki w szafach, to sie klada na tych ciuchach i maja super legowiska
![]() ale juz ile ciuchow wywalilam ![]() i perfumy tez fajnie przerzedzilam ![]() ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ---------- razem z Olkiem ![]() ---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ---------- zmykam do mego misia ![]() a ciuchy wywalone leza w obu pokojach ![]() dobranoc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2118 |
Zakorzenienie
|
Ale w ogóle jaką salę dziś trafiłysmy w cinema city. Jeszcze nei miałam okazji w niej być.
4 rzędy ![]() Ale ![]() ![]() 7 osób było na filmie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2119 | |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór.
![]() Jak minął Wam dzień? ![]() ---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ---------- Btw. piwo z beczki za 3 zeta? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ---------- Dzisiaj na fitnessie były ćwiczenia na pośladki... doopsko mnie tak boli, jakby mnie ktoś po nim pół dnia trzepał. ![]() ---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ---------- Heloł? Are you there? ![]() ---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ---------- Fcuk, zaś żem sama, jak palec. ![]() ---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ---------- A taką miałam ochotę z kimś pogadać. ![]() ---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ---------- Zobaczycie, kiedyś się zamknę w sobie. ![]() ---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ---------- Mówię poważnie- będę tylko pisać... o to: ![]() ---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ---------- No bo jak inaczej, skoro człowiek przychodzi, jest chętny do rozmowy i trafia w próżnię? ![]() ---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ---------- A potem na dzień następny się z niego śmieją, że gada do siebie. ![]() ---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ---------- To sobie spróbujcie... zobaczycie, jak to jest. ![]() ---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ---------- Nie dość, że gadasz do siebie, to się jeszcze z ciebie nabijają. ![]() ---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ---------- Niełatwe mam tu z Wami życie, oj! Niełatwe. ![]() ---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ---------- Ale i tak Was kocham. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A za 3zeta, bo to był Browar taki regionalny, a robi naprawde dobre irlandzkie piwa. Chociaż zielonego i czerwonego nie widziałam dawno, a na moje miodowe ukoochane też ciężko mi wpaść. Jest jeszcze Irlandzkie mocne ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2121 |
Zakorzenienie
|
No dobra, Katrina jest wytłumaczona- ma poprawkę.
![]() Trzymam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2122 |
Zakorzenienie
|
Bo ja trochę Aneczko zamuliłam, skoro tu nikogo nie było.
Musisz zawsze dzownkiem zadzownić jak przyjdziesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2123 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A cena mnie zszokowała o tyle, że wiem, jak się robi "promocyjne piwo za 3 zł"... ![]() ---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ---------- Cytat:
Wejdę i będę się drzeć: Kamaaaaaaaaaaaa!!! Dzyń dzyyyyyyyyyyyyń!!! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2125 |
Zakorzenienie
|
Albo zrobię tak:
Załącznik 3425956Załącznik 3425957Załącznik 3425958Załącznik 3425959Załącznik 3425960 Załącznik 3425961Załącznik 3425962Załącznik 3425963Załącznik 3425964Załącznik 3425965 I sama się przyczołgasz na kolanach, szorując językiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ech, dlatego czasami aż strach korzystać z "promocji" ![]() ---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ---------- Ta koleżanka to full ekonomo. ![]() Dzisiaj obczajałam swoją litrową butle Balasia z urodzin... piłam go tylko ja i kolega, który w sumie łyknął trzy kolejki z colą. A w butelce smutek wielki- została może 1/3. ![]() A najlepsze jest to, że byłam w zupełnie przyzwoitym stanie. No, może tzw. "lekko fantazyjnym. ![]() ---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ---------- Generalnie gdybym miała zostać alkoholikiem, to musiałabym się przerzucić na tańsze trunki (np. taką Amarenę z Biedronki po 4,99 za 0,7 l), bo inaczej szybko by mi w oczy zajrzało bankructwo. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2127 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() <tak apropos browaru...to tu mamy pyszny dystrybutor i mega promocja - prosto z kija ![]() Cytat:
![]() ![]() Za to po innym promocyjnym w innym pubie <Daria - Stara Babcia> ło matko raz i nigdy więcej. ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2128 | |
Zakorzenienie
|
Litr Balasia w hurcie to ok. 50 zł netto. Powiedzmy jeden na dwa dni- to daje sumę 15 butelek na miesiąc, czyli jakieś 750 zł na sam tylko alkohol.
![]() ---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ---------- Cytat:
Chciałaś powiedzieć- prosto z trąby. ![]() ![]() Może tak być, mały browar= mniejsze koszty funkcjonowania, bo nie ma tylu przedstawicieli handlowych, nie dopłacają klubom do piwa, tylko dają na nie niższą cenę. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2130 |
Zakorzenienie
|
Z Nibylandkami się fajniej pije. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:44 ---------- Poprzedni post napisano o 00:43 ---------- Zresztą, mam chyba browarka w lodówce, to może... ![]() ---------- Dopisano o 00:44 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ---------- W sumie godzina 00:45 to w sam raz na piwo. ![]() ---------- Dopisano o 00:45 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ---------- Prawda? ![]() ---------- Dopisano o 00:45 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 00:45 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ---------- No, przekonałaś mnie! ![]() ---------- Dopisano o 00:45 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 00:47 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ---------- Muszę wyprać swoje śmierdzące, pofitnessowe ciuchy. ![]() ---------- Dopisano o 00:47 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ---------- W sumie buty też by wypadało... hmm... odświeżyć. ![]() ---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ---------- Wystawię je na balkon, chociaż czuję, że to może nie wystarczyć. ![]() ---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ---------- Nie obejdzie się chyba bez szczotki i gąbki- kurczę, nigdy nie prałam butów w pralce. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:35.