![]() |
#2101 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
Cytat:
![]() |
#2102 | |||
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() zamierzam namawiać rodziców na regularne badania, bo to mnie przeraża, a na co dzień się tyle bagatelizuje
![]() |
#2103 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przyszły moje Ocean Lounge ![]() ![]() Dostałam też zwrot podatku, akurat jak mam zakupy ciuchowe w planach. Mogę więc poszaleć zakupowo, bo dodatkowa kasa przyszła w dobrym momencie ![]()
![]() |
#2105 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłali mi cały krem do biustu, o którym myślałam od baaardzo dawna, ale ciągle uważałam, że jest za drogi. A teraz będę musiała go kupować, chyba, że działanie będzie kiepskie, ale zapach jest przepiękny - pachnie prawdziwym jaśminem ![]() Tak się podekscytowałam, że zrobiłam zdjęcie ![]() I jeszcze się cieszę, bo od wczoraj się bałam, że nie wjedziemy na ulicę, przy której bierzemy ślub, bo nie zalatwilismy pozwolenia, ale moja mama zadzwoniła gdzie trzeba i okazało się, że nie potrzebujemy ![]() ![]()
![]() |
#2106 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Naiwnie myślałam, że tym razem się uda...
Cytat:
Hmm, no zobaczymy jak mi pójdzie dalej, jakby z tą wymówką udało się wytrzymac to będzie fajnie. Tymczasem dotarło dziś jedn przedtargowe szaleństwo (ale wliczone już w statystykę) z tintem burżujka do ust, chyba to będzie ta fuksja co mi się marzyła. Cytat:
![]() A jak tam szukanie pracy? Ja jak tylko będę wiedziała kiedy się bronię to zaczne chodzić z CV po laboratoriach. Bo teraz to mi głupio że nawet daty nie potrafię podać, no i też bez sensu, bo bez dyplomu to raczej się nie przydam. Cytat:
![]() Mi też wpadły w oko jak wypatrzyłam na jakimś serwisie niemieckim, ale jeszcze nie widziałam. Delię to i ja bym chciała dopaść, ale w Kraku nie uświadczysz. Miusiałabym się powłóczyć po dalszych dzielnicach conajwyżej, ale na to czasu brak. A i chyba aż tak nie muszę mieć ![]() No to super, w wygodnych to i ja bym smigała, ale jednak z takim ciężarem do dźwigania to nie wiem czy cokolwiek będzie wygodne, a jakoś waga nie leci w dół ![]() Cytat:
O, w sumie może to i dobry pomysł z tym Garnierem, aż zanotuję żeby chociaż pooglądać w rossie. Ojejku, przykro mi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
No no, ładne zakupki ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ojejku, ale fajnie! Ja też chcę ![]() Pochodziłam za stanikami trochę, odwiedziłam 2 sklepy- z jednego wyszłam załamana- ja nie wiem różne marki mierzyłam w dobrych rozmiaram a wszystkei 8 par jak byk robią mi kacze dzioby masakryczne! A nie, jeden pasował i ładny kształt nadawał, ale był mega krzywo uszyty, ręce opadają. W drugim z kolei sklepie, model na który się napaliłam chyba jednak do mnie nie pasuje http://www.ewa-michalak.pl/product-p...owy-Motyl.html tak jakby miał za szeroki rozstaw ramiączek a jest piękny ![]() ![]() ![]() Całe popołudnie i teraz głowa mnie boli :/
![]() |
#2107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziś mam fiolet na górnej powiece, zobaczymy jak się spisze. W ogóle to chyba się muszę zwolnić z pracy dziś wcześniej, albo i nawet za chwilę napiszę do szefowej SMS, bo źle się czuję od wczorajszego popołudnia. Na noc wzięłam Gripex i jestem teraz strasznie słaba. Mogłam była dziś zostać w domu ![]() Aha, miałam w nocy sen, że zamówiłyśmy z mamą perfumy Estee Lauder i mama dostała w paczce gratis ten puder brązujący z rozgwiazdą z letniej kolekcji ![]()
![]() |
#2109 |
Przyjaciółka KWC
|
Na szczęście z promotorem udało mi się wczoraj załatwić, chociaż trochę mu się mój pomysł nie podobał.
![]() Rzyrafko co do mojego szukania pracy to staram się o praktyki wakacyjne w takiej jednej firmie, no i zobaczymy czy coś z tego wyjdzie. Uległam presji otoczenia pod hasłem 'skończ wreszcie te studia'.
![]() |
#2110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2111 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Konwalie nie były w paczce ![]() Wczoraj jak się posmarowałam tym kremem to chciałam się ciągle wąchać, mam nadzieję, że nie zapcha mi tylko skóry... Cytat:
![]() ![]() a ja już chciałam iść do domu, bo się nie mogłam doczekać na szefa... ale sekretarka powiedziała mi, żeby zostać, bo ma dobry humor... Więc czekam, trzymajcie kciuki żebym nie stchórzyła ![]()
![]() |
#2112 |
Wtajemniczenie
|
No i nie stchórzyłam
![]() ![]() ![]()
#2113 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Praktyki wakacyjne są fajne, szkoda, że za moje nikt nie płacił no ale trudno. Trzymam kciuki. Ze mnie otoczenie raczej żartuje niż ciśnie, ale ja już sama siebie cisnę, delikatnie jak na razie ![]() Cytat:
![]() A szkoda, byłoby jeszcze fajniej ![]() Cytat:
![]() ![]() Kupiłam wreszcie staniczek, ten Melon Michalak jednak. Tylko byłam tam przed odwiedzeniem tego jeszcze jednego sklepu. I oczywiście tam też coś znalazłam fajnego http://stanikowa-alternatywa.pl/balk...iustonosz.html pastelowy ale ciut żywszy niż tu, śliczny. Jutro idę do ciotki z avonem, mam nadzieję, że na niego zarobię bo odłożyłam sobie ![]()
![]() |
#2114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja byłam w pracy wczoraj aż 2 godziny. Zwolniłam się do domu, bo strasznie źle się czułam. Cały dzień prawie przespałam i dziś już mi lepiej. Jeszcze ból głowy pozostał, ale to zatoki i chyba nie obejdzie się bez wizyty u laryngologa ![]()
![]() |
#2115 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kurczę, ja też się muszę wybrać gdzieś, gdzie będą mieli staniki dla mnie... Bo u mojej Mamy w sklepie wszystko ma za duży obwód a jak ma obwód dobry, to miski są za duże ![]() ![]() Cytat:
![]() Dzięki Dziewczyny za gratulacje ![]() ![]() ![]() Wiecie co? Zaczyna do mnie powoli docierać, że to już tak niedługo, to niesamowite! ![]()
![]() |
#2116 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Kochanie: kiedy dokładnie masz ślub? Wczoraj skończyliśmy nauki - kolejna rzecz do odfajkowania jako załatwiona ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2011-05-18 o 09:44 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2117 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ślub mam.... w tę sobotę! tak w ogóle to zapomniałam napisać, ale umieściłam zaproszenie w albumie, niestety wizaż zmniejsza zdjęcia i jakość jest słaba, no ale cośtam widać ![]() Jakby któraś nałogowa była wtedy w Warszawie, to serdecznie zapraszam, bardzo by mi było zobaczyć jakąś nałogową twarz ![]() ![]() a i my musimy juz tylko zanieść jeden papierek do kościoła, pójść do spowiedzi w piątek... i to będzie koniec wszystkich formalności!
![]() |
#2118 |
Zakorzenienie
|
Jeju jest tak ciepło a ja marznę w biurze
![]() Mam dziś na powiekach fioletową kredkę Essence. Wczoraj jej nie przetestowałam, bo jak wróciłam do domu to od razu zmyłam makijaż. Dziś póki co trzyma się dzielnie, choć odrobina mi powędrowała w załamanie powieki, ale to mi się dzieje przy wszystkich kredkach teraz, bo mam filtr na twarzy ![]()
#2119 |
Zakorzenienie
|
Kochanie: już teraz!!!??? O kurczę!!!
![]() Czekamy bna relację i zdjecia ![]() Ja ide na ślub i wesele kolegi TŻ ![]() ![]()
#2120 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja w czerwcu też idę na wesele, dowiedziałam się 2 dni temu... Nawet fajnie, tylko to do ludzi, którzy mogą sobie kupić wszystko, więc pieniędzy im nie damy i musimy wymyślić jakiś pomysłowy prezent ![]() ![]()
![]() |
#2121 |
Zakorzenienie
|
kochanie nie ma się co denerwować, będzie wszystko ok
![]() ![]()
#2122 |
Zakorzenienie
|
Kochanie super, że z szefem się udało
![]()
![]() |
#2123 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Zdjęcia pokażę na pewno, raczej nie da rady wszystkich, ale część na pewno ![]() ![]() no ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na zaproszeniu od kolegi jest wpisany TŻ z osobą towarzyszącą - jak je dostał (w zasadzie to dostaliśmy, bo byłam wtedy u niego) to były początki naszego związku takie "nie wiadomo co" ![]() ![]() Zaproszenie dostaliśy w marcu, nikt wtedy nei przypuszczał, że do maja zdążę być nie tyle "oficjalną" dziewczyną, co narzeczoną ![]() Na zaproszeniu od kuzyna tez mamy wpisane "z osobą towarzyszącą" - nie wiedział oficjalnie, że mam narzeczonego, tylko z FB ![]()
![]() |
#2125 | ||
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wiecie co.. wszystko układa mi się tak jak wymarzyłam sobie kilka miesięcy wcześniej. Praktycznie mieszkam już na Pomorzu, od 1 czerwca już na stałe, mam fajną pracę przynajmniej na 3 miesiące (z możliwością przedłużenia umowy), z TŻem rewelacja.. ![]() Właśnie domykam wszystkie sprawy uczelniane i wracam na północ. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2126 |
Zakorzenienie
|
fuksjaa cieszę się, że u Ciebie wszystko dobrze
![]() Ja chyba też w pracy się przeziębiam, bo marznę cały dzień a potem wsiadam do rozgrzanego auta i jadę z włączonym na max nawiewem. No i zatoki gotowe od razu ![]() Nałożyłam na włosy olej monoi i się wygrzewam w słonku ![]() ![]()
#2127 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cieszę się, ze jesteś szczęśliwa ![]() No i kupiłam ten stanik Bonnie Cleo, jest cudny ![]() Miałam dziś wolne od uczelni, w mordę jeża jak mi się nie chce tam jutro iść. W ogóle jakis taki "martwy tydzień" mam- nic mi się nie chce. Dobrze, że z jedzeniem też przystopowałam wreszcie ![]() Zużyłam przedostatni żel pod prysznic z zapasów i z czystym sumieniem klikam zaraz 3 Balejki- mm co za cudowne uczucie ![]() Za to jest masakra z balsamami- siostra jeszcze przytargała z tej swojej nagrody uczelnianej jakieś, i co się wymęczy jakieś smarowidło to zaraz 2 następne się pojawiają brzydale no ![]() A ja dumam nad tymi perfumami NAturelle YR- zniżkę mam do soboty. Znacie jakiś inny Fajny zapach w podobnej cenie (do 60 zł)? Taki włąśnie świeżak lekko cytrynowy/zielony? W sumie sama dawno nie przyglądałam się tym tańszym markom Coty czy innym. O, a te nowe Benettony co są w Rossmannie jeszcze na promocji testowałyście? W sumie miałam ze 2 butelki od nich i lubiłam, możeby mi podeszła któraś wersja z nowości ![]() ![]()
![]() |
#2128 |
Zakorzenienie
|
Fuksja: bardzo się z tego cieszę
![]() Rzyrafko: a różne rzeczy, niektórych się przyjemnie słuchało, z innymi się nie zgadzam, ale generalnie uważam, że dobrze, że chodziliśmy a nie tylko na koniec zajęć danego dnia żeby dać listę do podbicia. "Ciekawiej" będzie w poradni ![]()
#2129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Balejki kliknięte, jutro odbieram mam nadzieję ![]()
![]() |
#2130 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() I gratuluję ![]() My chodziliśmy do dominikanów na "spotkania dla zakochanych" ![]() ![]() ![]() Bo oprócz kursu trzeba jeszcze pójść do poradni rodzinnej - teoretycznie mówią tam o antykoncepcji ![]() ![]() ![]() A słyszałam, że czasem poradnię prowadzi ksiądz ![]() My wczoraj poszliśmy do księdza i daliśmy ofiarę za ślub (też pozytywnie nas zaskoczył, aż mam ochotę zapisać się do jego parafii ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:55.