|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2101 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: *Dziewczyny jak maliny* Wypieścimy, wystaramy,a następnie się wspieramy -cz. X
Cytat:
jasne że all ![]() teraz sie intensywnie zastanawiam nad tym rzeczami oczywiście karmelkowa torebka i kozaczki tez i za kolanko. czapka 1.jpgczapka 2.JPGkozak.JPGtor1.jpgtor2.jpg
![]() ![]() |
![]() |
#2102 |
Zakorzenienie
|
Dot.: *Dziewczyny jak maliny* Wypieścimy, wystaramy,a następnie się wspieramy -cz. X
hej. niestety nie jest mi dane was nadrobić....
wyłapałam tylko wynik Lady i zastanawiam się czy to nie za wcześnie to dopiero 11 fl Basimko czy ja wiem, czy nie można z tymi jeansami, przecież one są z takiego miększego materiału. wiadomo że nie ubierasz po domu tylko na wyjścia, co innego jakby były przymałe. no i gratki dla Polki za to że była dzielna ja odebrałam swoje wyniki i byłam u lekarza. Oczywiscie antybiotyk. Mam wszystko co możliwe w moczu tzn krew, białko i leukocyty... Spadam do głodzilli bo się obudził, może jutro Was nadrobie |
![]() ![]() |
![]() |
#2103 |
Zakorzenienie
|
heja
![]() no nareszcie mogłam zajrzec, w pracy dziś miałam niezły zajob ![]() jeju u nas sypie tak ze sie jechac nie da 2 kilometry jechałam godzinę takie korki wrrr Basimko miałam ci pisac ze ciesze sie ze dostałaś @ no ale za chwile doczytałam ze już jej nie masz he ogromne gratki dla Poluni ze była taka dzielna ![]() Marlenko całuski dla Wojtka za skończone 4 miechy ![]() Madziu szkoda ze beta niska myślałam ze pochwalisz sie wysoka-szkoda, kciuki dalej trzymam Emigra szkoda ze nie przyjedziecie do polski , ale powiem Ci ze my po slubie mimo ze rodzina blisko zrobiliśmy sobie wigilie sami i było super z tym ze wieczorem po kolacji odwiedzaliśmy rodziców tzn jechaliśmy poprezenty he he Takina zagłosowałam na 5 ![]() Myszko śliczna bestyjka z Ciebie ![]() ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Emigra podeślij mi linka na fb bo nie moge cie znalesc |
![]() ![]() |
![]() |
#2104 |
Zakorzenienie
|
Oj Marlenko, to lecz sie, mam nadzieje ze szybko dojdziesz do siebie z tym moczem
Asienko, wyslalam Ci na priv ![]() ![]() Takinna, ja tez glosowalam ![]() Myszko, Ty tez slicznie wygladasz!! ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Asiu, co do swiat to co innego miec rodzine blisko a co innego za granica ![]() ![]() Jeny jak mi zimno ![]() ![]()
![]() ![]() 07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
![]() ![]() |
![]() |
#2105 |
Zakorzenienie
|
no w takich warunkach to ja tez wolałabym nie jechać na drogach jest masakryczni, juz sie boje nastepnego tyg bo mąz daje mi auto ale jak bedzie dalej tak jak jest to nie wiem czy nie bede jeździć autobusem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2106 |
Zakorzenienie
|
Asiu, autobusem wcale nie jest bezpieczniej
![]() ![]() ![]() Wsiadaj w autko i jedz sobie powolutku - jak to moj mezus powiada ' Powoli zajedziesz wszedzie'' ![]() Ja normalnie po miescie sie nie boje jezdzic - choc wiadomo jak tylkiem zarzuci to strach w oczach ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2107 |
Zakorzenienie
|
wiesz co racja to racja ale u mni epod praca nie ma gdzie parkowac tam jest masakra kiedys 40 minut krażyłam ,teraz jak jade to zazwyczaj stoje na parkingu i czekam az ktos wyjedzie czasem jest to 5 minut a czasem 20 wiec jak mam sie wkurzać to autobus jest dla mnie wybawieniem(tym bardziej ze nie jeździ nim aż tyle osób
![]() ![]() morał: bezpieczeństwo czy nie i tak wszystko pobije lenistwo i wygoda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2108 |
Zakorzenienie
|
Haha, no to rozumiem
![]() My z kolei mamy straszny problem z parkingiem... pod domem. Jak wracam po 17.30 to juz nie ma gdzie stanac.... czasem jezdzimy nawet i pol h wokol bloku ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2109 |
Wtajemniczenie
|
basimko ja wlasnie pamietam ze ty narzekalas ze pola cie w zebra kopie,ale powiem ci to to jest jakis dramat ja jego nawet przesunac niemoge i wogule to miejsce juz nawet jak sama dotykam to mnie boli,i ci powiem ze co dzien to jest to gorsze znaczy wlasnie dluzej sie w tym miejscu zapiera niewiem noga kolanem,cholera wie ale ani siedziec ani lezec ani stac normalnie dramat,ale chyba jakos zle ulozony jest bo jakos z inez niemialam takich ostrych boli,i jak tak boli to normalnie chce juz urodzic i to natychmiast,on tak gdzies naciska na jakis nerw ze pod prawa lopatka juz zaczynam miec jakis nerwobol
![]() ![]() ![]()
#2110 |
Zakorzenienie
|
latem u nas jest spoko ale dziś np nie mielismy gdzie stanąć bo mały parking odsniezony był zajety a od drugiej strony już niestety nie boo nie nalezy do spółdzielni i nie da sie wjechać masakra w poniedziałek będe dzwonić z afera do tych do których ta droga należy-taka jestem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2111 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() przepraszam że tak Was zaniedbuje, ale siła wyższa w postaci popsutego laptopa i kompa zwykłego też jak na złość ![]() teraz znów jestem u mamy bo musiałam poprzepisywać kilka prac na weekend do szkoły żebym sobie mogła druknąć w domku. Strasznie zmęczona jestem i oczęta mnie bolą, jak wyjde to znowu odśnieżyć auto, już nawet nie wiem który to raz dzisaj ![]() ![]() Trzymajcie się kochane ciepło, buziaki ![]() miłego weekendu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2112 |
Zakorzenienie
|
hej gdzie sie wszystkie pochowałyscie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2113 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem, podczytuje ale nie umiem sie zabrać za pisanie u was ![]()
![]() |
#2114 |
Zakorzenienie
|
podrukowałam wsio i zostało mi troche bateryjki, więc spróbuje troszke nadrobić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2115 | |
Zakorzenienie
|
Ja wpadłąm na chwilę Pola marudziła troche, a ja zwijałam się z bólu @ rozbuchała się na maxa. Leci ze mnie jak z kranu, a ból na maxa. Zaraz biorę się za szarlotke , bo jutro przychodzi mój brat cioteczny z żoną i synkiem. Brat będzie ojcem chrzestnym Poli jutro mam mu właśnie zaproponować
---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2116 |
Zakorzenienie
|
Basimka a jednak sie rozkręciła
![]() ![]() a przez to moje spóźnienie to mamy@ razem he he Myszko rozumiem że nie masz weny wiem o czym piszesz bo miałam tak wiele razy |
![]() ![]() |
![]() |
#2117 |
Zakorzenienie
|
hej laski... starałam się dziś was kilka razy nadrobic ale łapały mnie skurcze i odchodziłam od kompa... no właśnie, mówiłam, że mnie nie łapią i dziś się niestety pojawiły... czasem są bolesne tzn mam wrażenie, że czuję cały brzuch... a czasem to tylko takie napinanie się brzucha i czuję jak mi skórę rozciąga... dziwne uczucie... mały na dodatek podczas tych skurczy strasznie kopał... aż się przestraszyłam, że coś mu się dzieje ale teraz jest spokojniej... no ale i tak mam pytanko do Basimki: kochana twoja mała zaplątana była w pępowinę tak? i dlatego wody ci odeszły bo przebiła ten "balonik" ? a powiedz mi, czy przed tym też tak mocno się wierciła, kopała i w ogóle jakby chciała "wyskoczyc" z brzusia? bo ja nie wiem jak rozpoznac czy coś się dzieje złego z małym czy tylko ma taki ruchliwszy czas...
![]() |
#2118 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trzymałam kciuki cały dzień ![]() kochana będzie dobrze i w końcu się uda, zobaczysz ![]() eweska, piękny brzusio ![]() ![]() marlenko, wszystkiego naj naj dla Wojtaska ![]() ![]() z pęcherzem to rzeczywiście przekichane jak się już raz coś przeziębi to potem co chwilke ... ubieraj się cieplutko i dbaj o siebie i nereczki ![]() magnesska, przecudowna dzidzia ![]() ![]() emigra, bardzo ładne pazurki ![]() Basima, brawo dla Poluni ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a ze mnie że zboczenie zawodowe ![]() myszeczko, ładniusie rzeczy ![]() ![]() co do Wigilii to nam w tym roku przypada iść do mojej mamy ![]() ![]() ja autkiem się nie boje jeździć po śniegu, ale tylko dlatego że w ubiegłym roku odwarzyłam się wyjechac na śnieg i jakoś poszło ![]() ![]() ja myślałam że mężulek tak na luzie podchodzi do sprawy dzidziusia a tu wczoraj chce coś ten teges, bo dawno się nie kochaliśmy bo najperw miałam @ a potem jakos nie było okazji i robie podchody, a on mówi ze nie, bo oszczędza plemniki na przyszły tydzień ![]() ![]() ![]() nadrobiłam Was troszke ![]() ![]() buziaki dla wszystkich ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- ACELINKA super ze tż tak reaguje ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2120 |
Zadomowienie
|
Dobry wieczór!
Jest tu kto? Ja nie piszę, żeby Was nie pozarażać... A tak serio... no gardło mnie boli od wczoraj i mam katar? Ktoś ma jakieś sprawdzone sposoby? Wczoraj chciałam zrobić test na obciążenie 75g glukozy, ale w naszym zadupiu nie da się kupić tego specyfiku przed 7.00 bo nie ma aptek czynnych, najbliższa czynna (dyżur) w mieście oddalonym o 10km... No i jechaliśmy z tż... śniegu w chole.ę na drogach i godzinę nam zajęło obrócenie tam i z powrotem. Laboratorium do 9 czynne, więc już nie załapałam się na tę glukozę, bo po wypiciu trzeba 2h czekać na ponowne pobranie próbki. Wściekła byłam jak nie wiem co, bo normalnie śpię do 10, a tu bezsensowne wstawanie o 6 rano... i dziś znów, tym razem się udało... powiedzmy. Mimo, że między jednym pobraniem krwi a drugim minęło jakoś 1.5 godziny, bo oczywiście babka przyszła później do pracy... heh, i dziwnie mi wynik wyszedł, bo niby na granicy , jak potem powiedział mój gin, ale potem powiedział, że w sumie ok, jak po 1.5 h, bo się jeszcze wszystko nie spaliło. A dalej... byłam dziś na wizycie... oczywiście z tż, bo bardzo przygotowuję go do roli ojca, niech też się do syna przyzwyczaja... Doktor powiedział że duży dzidź już jest, tzn jak na ten tydzień powienien ważyć ok 1100g, a waży ponad 1400g, nogi i brzuszek ma na 30 tydzień, a główkę na 27, coś mówił że wg usg termin mu wychodzi na 2 luty ![]() Ponadto szyjka coraz gorsza, skrócona i miękka.. powiedział, że jeszcze aż tak źle nie jest... ale dobrze też nie. Mam leżeć i palcem nie kiwnąć, kurde ciekawe jak... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2121 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2122 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zazdroszczę Ci tego panieńskiego! Moje kumpele się nie wykazały! Jeden wielki niewypał! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2123 |
Zakorzenienie
|
o moje nocne marki wróciły hura
![]() a my własnie byliśmy z męzulkiem na spacerku ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- black odpoczywaj jak lekarz zalecił Karolcia zazdroszcze panieńskiego ja tam bym chciała iśc na jakiś ale na raie sie nie szykuje zaden |
![]() ![]() |
![]() |
#2124 |
Zadomowienie
|
odpoczywam aa2 , tylko wiesz głupio mi jakos jak tż sprząta a ja się patrzę, ale coraz gorzej mi coś zrobić koło siebie... nawet się dziś przed wizytą nie potrafiłam ogolić porządnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2125 |
Zakorzenienie
|
no kochana takie uroki brzuszka
![]() a tż na pewno rozumie że teraz masz ograniczone możliwości, ja sie np obawiam ze mój mąz to w ogóle zabroni mi robić czegokolwiek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2127 |
Zakorzenienie
|
Basimka piwkujesz? bo ja tak
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2128 |
Zakorzenienie
|
Szarlotka juz doichodzi i zaraz wyjmuje jestem jakaś padnięta
#2129 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2130 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ---------- Boże ja nie zapomne jak w ciazy chodziło za mna piwo w te największe upały, a TŻ jeszcze sobie wyjmował z lodóweczki takie zimne i do tego papierosek
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:13.