|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziewczyny do dzieła! Zrzucamy zbędne kilogramy ! ;)
u mnie waga stoi zaaal!
|
|
#2102 |
|
Wtajemniczenie
|
trzeba tu jakąś powszechną mobilizację urządzić, dziewczyny!
|
|
|
|
|
#2103 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skąd ja to znam zimne i chrypa ale mi jak tak gorąco, to ciepłe nie smakuje. Woda najlepsza lodowata. Cytat:
Ale materac też nowy kupiłam ![]() Też jestem ciekawa fryzury Pestki ![]() Cytat:
to ja pogoń ![]() ![]() ![]() :hah aha:---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- siiii masz rację. tylko w weekend może być ciężko. mnie pewnie nie będzie. jak dam radę zamelduję się wieczorem w niedziele. powinnam się pakować, ale mam lenia ktoś mnie spakuje??przypomniało mi się, że miałam kupić wodo ochronne opakowanie na aparat fotograficzny. EEEE chyba mam sklerozę. No nic będzie mało zdjęć ze spływu
|
|||
|
|
|
|
#2104 |
|
Wtajemniczenie
|
merry82, udanego wyjazdu
![]() Ja się jednak zmotywowałam. Pojezdziłam na rowerze, kręciłam hula, zrobiłam brzuszki, ćwiczenia na ramiona i rozciąganie
|
|
|
|
|
#2105 |
|
Rozeznanie
|
meryy - baw się dobrze
![]() A ja dzisiaj nic nie robiłam, mam totalnego lenia A jutro ważenie, może być ciekawie, zwłaszcza, że dzisiaj wcięłam sporo pizzy... Ale to w ramach obiadu, więc aż takich wielkich wyrzutów sumienia nie mam ![]() Poza tym ostatnio wcinam szynkę konserwową (oczywiście jako element kanapki ), chyba mojemu organizmowi brakuje konserwantów
- O ile miałem możność stwierdzić, wydaje mi się, że powszechnie przyjęty przez kobiety sposób pisania listów jest nienaganny, z wyjątkiem trzech drobiazgów. - Jakich to, proszę? - Stały brak tematu, całkowite lekceważenie interpunkcji i częsta nieznajomość gramatyki. |
|
|
|
|
#2106 |
|
Rozeznanie
|
Witam witam
![]() Dziewczyny nie gadamy, nie gadamy, chudniemy hehehehMi już 1cm zleciał z obwodu Naściągałam sobie zdjęć z figurką i motywacja jest ![]() Udanego weekendu kochana
It always seems impossible until it is done. Edytowane przez Michalinka89 Czas edycji: 2011-06-10 o 23:39 |
|
|
|
|
#2107 |
|
Zakorzenienie
|
meryy kurcze nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę spływu
ach... zanim wyjechałąm za granice (a w sierpniu będzie rok) to w każde wakacje było minimum 6 spływów i każdy wspominam suuuuper Kurde dziewczyny od jakiegoś miesiąca codziennie robiłam tylko brzuszki, bo chciałam brzuch wyćwiczyc;p ale wczoraj zrobiłam sobie różne inne ćwiczenia i mam dziś duuuuże zakwasy;D ale nawet nie wiecie jak mi tego brakowało;D hehe
|
|
|
#2108 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2109 |
|
Rozeznanie
|
Pogoda straszna, nic się nie chce
Miałam rano ambitny plan, żeby poćwiczyć w końcu na orbitreku, ale na planach się skończyło. Po południu przynajmniej przejdę się z psem na jakiś dłuższy spacer, lepsze to, niż nic. Waga stoi w miejscu (w zasadzie lekko się waha, ale 300g w jedną czy drugą stronę to dla mnie żadna różnica), więc bez ruchu zapewne nic nie pójdzie. A akurat skończyłam już semestr i nawet na WF nie będę chodziła do października ![]() Zazdroszczę Wam motywacji. Ale tak się zbieram, żeby od poniedziałku zacząć już tak porządnie. Oby podejście nr 67584 okazało się skuteczne ![]() Michalinka - te wszystkie thinspiracje Cię nie dołują?
- O ile miałem możność stwierdzić, wydaje mi się, że powszechnie przyjęty przez kobiety sposób pisania listów jest nienaganny, z wyjątkiem trzech drobiazgów. - Jakich to, proszę? - Stały brak tematu, całkowite lekceważenie interpunkcji i częsta nieznajomość gramatyki. Edytowane przez Nezka07 Czas edycji: 2011-06-11 o 13:03 |
|
|
|
|
#2110 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#2111 |
|
Raczkowanie
|
Jak będę mieć jakieś fotki nowej fryzy to wrzucę
Wyszło śmiesznie. Ja wczoraj zrobiłam sobie konkretna wycieczkę rowerową wieczorem. Ze dwie godziny jeździłam .Chyba miałam jakiś rowerowe braki w organizmie, bo źle jak jednego dnia nie pojeżdżę...
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2112 |
|
Zakorzenienie
|
jak obiecałam, melduję się. cała po spływie i nie tylko.
to co spaliłam, uzupełniłam grillem ;p oki mykam spać bo jutro rano będzie problem ze wstaniem do pracy
|
|
|
|
|
#2113 |
|
Raczkowanie
|
Dobrze żeś wróciła w jednym kawałku. A tam! Jak najpierw się szaleje, a potem grilluje to nic strasznego, gorzej jak się:
wysiada z samochodu - rozkłada grill - wtranżala jak wariat kiełbaski, szaszłyki, kaszanki, karkówki itp - składa grill - wsiada do samochodu :P
|
|
#2114 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie, że spływ się udał
![]() a grill to nie jest duży grzech ![]() A ja zdycham... okres...
|
|
|
#2115 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny ja już mam jakiś problem ze sobą ;| Cały czas się mierze boje sie coś zjeść, że przytyje i już napewno nikt mnie nie bedzie chciał.. Mam jakiś totalny strach przed przytyciem chociaż odrobine..
![]()
|
|
#2116 |
|
Zakorzenienie
|
michalinka to nie dobrze się dzieje z Tobą... Może warto sięgnąć po jakąś pomoc... przychologa?? Bo to nie jest dobry znak...
|
|
|
#2117 |
|
Raczkowanie
|
Michalinka => Myślę, że na psychologa jeszcze za wcześnie, chociaż jesteś na prostej drodze, żeby wpędzić się w stan kiedy będziesz go naprawdę potrzebowała.
Moim zdaniem powinnaś pogadać z Mama, siostrą lub najlepszą przyjaciółką o tym. W cztery oczy. Powiedzieć, że się sama o siebie martwisz... No i może się zrelaksuj? Wyskocz na imprezę ze znajomymi, na piwko z przyjaciółmi, wyjedź na weekend? Tak, żeby zobaczyć, że życie to nie tylko dieta i nawet z kilkoma kilogramami więcej może być super! W sensie, odpocznij trochę od tej diety tak psychicznie, bo inaczej możesz sobie wyrządzić niemałą krzywdę. Tak myślę... Ja dziś też jakoś nie mogę zebrać. Byłam z psem na spacerze w parku: godzina wolnym krokiem (stary pies :P). No i chciałabym na jogę na 20:30, ale nie mam siły za grosz. Od rana pisałam tę pracę i głowa mnie boli A jeszcze drugie tyle muszę napisać jutro, tyle, że uporządkowałam wszystko i wiem co, gdzie i po czym wprowadzać. Ech.........
|
|
#2118 |
|
Zakorzenienie
|
i mnie dopadł dzisiaj leń ale i zmęczenie.
Michalinko ma ciut podobnie boję się, że jak będę gruba, to nikt mnie nie będzie chciał. Wiem ciut głupie, ale z drugiej strony pierwsze co robimy, to oceniamy człowieka po jego wyglądzie. Nie chce być bardzo chuda, ale chcę być zgrabna. mykam spać bo jedyne mięśnie jakie ćwiczę to buzi - ziewając |
|
|
|
|
#2119 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
It always seems impossible until it is done. Edytowane przez Michalinka89 Czas edycji: 2011-06-13 o 23:13 |
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2120 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak jak dziewczyny uważam, że warto zebys porozmawiala z kims, z kim masz dobry kontakt, komu ufasz, kto powie Ci jak sprawa wygląda "z boku". Sami nieraz bywamy dla siebie zbyt bezlitosni w ocenianiu. Jesli to głębsza sprawa, problemy z poczuciem własnej wartości itp to może faktycznie psycholog? |
|
|
|
|
|
#2121 |
|
Zakorzenienie
|
a ja z 64 na 60 juz
szczesliwa jeszcze 4 przede mna oby wytrwac
|
|
#2122 |
|
Zakorzenienie
|
hop hop co tu za pustki???
Michalinko byłym, to się nie przejmuj, nie jest tego wart. Myślę, że asz strach nie jest aż taki zły. No w granicach rozsądku, mam nadzieję, że się nie głodzisz itp. po prostu mamy świadomość, że musimy pracować nad sylwetką. choć moja praca nad sobą kiepska, c.d. lenia jakoś nie mam siły ![]() Ale jutro już obowiązkowo. jej jutro już środa. Ale ten tydzień ucieka ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- no to gratulacje ![]() klas ki: i trzymam kciuki za dalsze sukcesy |
|
|
|
|
#2123 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
|
#2124 |
|
Zakorzenienie
|
gratuluje
i życzę dalszych sukcesów![]() michalinka mam nadzieję, że poradzisz sobie ze swoimi lękami. 3mam kciuki. No ja 3 dni juz brzuszków nie robiłam no ale strazny ból brzucha przy okresie... Ale mam nadzieję, że juz jutro nie będzie boleć ![]() Dobranoc
|
|
|
#2125 |
|
amor vincit omnia
|
za mną już ponad 7kg
|
|
|
|
|
#2126 |
|
Zakorzenienie
|
Ojj to jest niezły wynik
gratulacje!!!![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Dziewczyny 3majcie kciuki! Po śniadaniu będę piekła mój pierwszy tort w życiu!!! Na urodzinki Mojego TŻ
|
|
|
#2127 | |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję.
Nie żebym zazdrościła ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2128 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
|
#2129 |
|
Zakorzenienie
|
Torcik pycha;D normalnie jestem z siebie dumna;D krem ajerkoniakowy z bananami a na górze truskawki
|
|
|
#2130 |
|
Rozeznanie
|
Gratuluje Wam spadku wagi
![]() Ja dziś na basen o 7 rano pogoniłam potem spacer 2 godzinny sobie zrobiłam a na deser bieganie 40minut pełny zestaw Tyle, że coś 1kg mi przybyło nie wiem czemu..
It always seems impossible until it is done. Edytowane przez Michalinka89 Czas edycji: 2011-06-15 o 21:47 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:58.

u mnie waga stoi zaaal!

ale mi jak tak gorąco, to ciepłe nie smakuje. Woda najlepsza lodowata.
już raz lerzałąm w szpitalu na nerki więc drugi raz nie chce przez to przechodzic;/

A jutro ważenie, może być ciekawie, zwłaszcza, że dzisiaj wcięłam sporo pizzy... Ale to w ramach obiadu, więc aż takich wielkich wyrzutów sumienia nie mam 

A jeszcze drugie tyle muszę napisać jutro, tyle, że uporządkowałam wszystko i wiem co, gdzie i po czym wprowadzać. Ech.........
klas ki: i trzymam kciuki za dalsze sukcesy