![]() |
#2101 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: WYPRZEDAŻE jesien/zima 2010 !!!
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2102 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() z tego co jedynie wiem, to Cubus zakonczyl juz swoja wyprzedaz, nawet chyba ktos w watku pisal.
![]() |
![]() |
#2103 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2104 |
Raczkowanie
|
A czy ktoś wie, czy w Bershce w Opolu dostanę jeszcze takie skórzane kurtki?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2105 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2106 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a haremki widzialam np. w motivi ~59zl, |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2107 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2108 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() fajne spodnie widzialam jeszcze w top secret (ale tez wieksze rozmiary i pojedyncze w sumie), camaieu tez moze cos znajdziesz... ja co prawda zdecydowanie za duzo wydalam juz w tym roku ![]() ![]() a no i w Parfois jeszcze da sie cos znalezc fajnego z bizuterii i torebki po 50-60zl ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2109 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() aa a co z zara? na str widac, ze jeszcze w przecenach cos mozna upolowac. Edytowane przez Kathe Czas edycji: 2011-02-08 o 21:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2110 |
Przyczajenie
|
Jestem po prostu załamana wczorajsza wizyta w galerii Krakowskiej. Dobrze, że mój wyjazd się przedłużył, bo koło południa był alarm bombowy heh. Na wstępie zaznaczę, że kupiłam tylko sweterek khaki w Re za 29 zł i kawową kurtkę na podszewce z kożuszka w c&a za 39 zł. A poza tym dziadostwo, dziadostwo i jeszcze raz dziadostwo. Z tego co zauważyłam, ceny praktycznie nie spadły od 3 tygodni, za to nie zostało już praktycznie nic ciekawego. 3D- dziadostwo, dziadostwo i jeszcze raz dziadostwo.
Bershka- syf i bród, zarówno na wieszakach, jak i w przymierzalniach. Chciałam kupić skórkowe rurki za 49 zł, został akurat r. 32, ale w przymierzalni dowiedziałam się dlaczego- wyglądały jakby ktoś potraktował je pumeksem albo pogryzł je pies. Poza tym koszulki z nadrukami na wyprzedaży po 29, 39 zł (:O- już wolę dołożyć dychę na nową kolekcję), dużo grubych swetrów po 39 (jak dla mnie nic ciekawego), spodnie od 49 (też nic ciekawego). Jakieś topy z elastanem po 9,90 (tuby). Stradivarius- tutaj już dużo lepiej, jeśli chodzi o porządek, mniej ludzi, ekstra marynarki za 59, ale same L, XL, ekstra klasyczne koszule- czarne, białe, pudrowe, też tylko L i XL, ogólnie znalazłoby się parę rzeczy, ale w dużych rozmiarach tylko. Reserved- jestem bardzo pozytywnie zaskoczona, wszystko na wieszakach, porządek, całkowite przeciwieństwo tego, co dzieje się w moim kieleckim. Dużo sukienek jeszcze w niskich cenach, w ogóle jeszcze dużo rzeczy. NY- już nic ciekawego praktycznie, w ogóle nie przepadam z reszta za tym sklepem. C&A- męskie bluzy po 29 zł, damskie wszystko przebrane. P&B- już prawie nic nie zostało, z dżinsów po 39 nic ciekawego, stos bluzek nie do przejżenia. ZARA- trf- bardzo przebrane rozmiary, reszta nie na moja wyprzedażową kieszeń ![]() H&M- to wiadomo, jeden wieszak z wyprzedażami. Terranova- jakieś sweterki z dekoltem w serek wkoło za grosze, brzydkie legginsy (np. czerwone). Juz praktycznie nic zostało. No i mój wniosek- trzeba było się wybierać około 20 stycznia (byłam wtedy w GK na 40 minut- jeszcze duży wybór, ceny podobne do tych wczorajszych. Mega niezadowolenie z wczorajszych zakupów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2112 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki za informację ![]() Po weekendzie się wybiorę. Może jeszcze uda mi się cosik upolować ![]()
![]() |
![]() |
#2114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiadomo, ze w Browarze sa wieksze tlumy, ale w Malcie tez sie zdarzaja, dla przykladu - bylam w tygodniu (wtorek) w Mohito, wszystko ladnie poukladane, porzadek, potem bylam w sobote, zeby towarzyszyc kolezance - burdel jak nie wiem, porozrzucane wszystko... niektore babki to dzikusy po prostu, zero szacunku dla pracownikow sklepu. takze mysle, ze w weekend troche osob uderza do malty :P a latem to juz w ogole, spacerek dookola jeziora a potem zakupy ![]() Moich butow w ogole nie widzialam na stronie Zary, a sprawdzalam z ciekawosci. Kupilam za 99 z 289. Reszty nie sprawdzalam, bo bardziej od strony interesuje mnie stan faktyczny :P ale zerkne przy okazji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2116 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2117 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze tak mi sie przypomnialo, ze jak ja kupowalam te buty, to bylo jakos miesiac temu, to w malcie byly male rozmiary wyprzatniete, pojedyncze 40stki byly np.
A ja kupilam w plazie wiec moze do teraz jest tam lepsza sytuacja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2118 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Kathe Czas edycji: 2011-02-09 o 13:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2119 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja proponuje Maltę ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2120 |
Wtajemniczenie
|
czyli jednak pierwsza mysl- malta
![]() ![]() a jak wyglada sytruacja w tych sklepach? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2121 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Matla jest najlepsza ![]() ![]() Ja jeszcze na Browar nie narzekam, ale tam rzeczywiście jest zawsze pełno ludzi ![]()
![]() |
![]() |
#2122 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak dla mnie to tez najlepsze centrum, troche brakuje mi tylko reserved ![]() Cytat:
![]() w stradim (dla mnie) resztki, w bershce bylo chyba troche lepiej, ale powinnas cos znalezc w obu, zwalszcza, ze zostaly wieksze rozmiary ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2123 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się
![]() ![]()
![]() |
#2124 |
Raczkowanie
|
przepraszam, a czy któraś z was się orientuje czy trwają jeszcze wyprzedaże z The Body Shop ? najbardziej interesuje mnie ewentualny stan wyprzedażowy (masełka) we wrocławskich ? ale o kazda inf bede wdzieczna!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2125 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny opłaca się jeszcze jechac w poniedzialek na zakupy do pasazu grunwaldzkiego?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2126 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ostatnio byłam w poniedziałek na chwilkę w pasażu, a jutro mam trochę czasu do zagospodarowania jak będę na pwr, to mogę spojrzeć co jeszcze jest (chociaż jestem już spłukana więc wolę tego uniknąć bo znów mi się coś spodoba i co wtedy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2127 |
Rozeznanie
|
najbardziej to sklepy inditexu
![]() Edytowane przez aniuska93 Czas edycji: 2011-02-10 o 17:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2128 |
Zadomowienie
|
A jak w Poznaniu ? Polecicie jakieś CH gdzie są jeszcze wyprzedażowe ciuchy rozmiar S, ewentualnie M? I czy warto się wybrac jeszcze do Terranovy?
![]()
![]() |
#2129 |
Konto usunięte
|
dorwę gdzieś jeszcze jakieś fajne rurki w fajnej
![]() w jakich sklepach? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2130 |
Zakorzenienie
|
Pojechalam dzis do malty,
w mohito jeszcze taniej, a tak to trzeba chodzic i szukac perelek, gdzies poukrywanych ![]() ale generalnie stradivarius lepszy w malcie - chociaz kupilam sobie fajna koszule z dlugim rekawem bezowa, za 29.90, w malcie same S a w Bro L i XL, za to w malcie troche swetrow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.