|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koniec opierniczania dziewczynki z wspólnego odchudzania wracają do dietkowania
a to czemuuu nie idzieszz?? Cytat:
to korzystaj, póki się nie rozmyśliła wybierz to, w czym się będziesz dobrze czuła
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#2102 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koniec opierniczania dziewczynki z wspólnego odchudzania wracają do dietkowania
Cytat:
ale nie przesadzajmy ![]() czekam, aż P2 dotrze do domu (na szczęście skończył już pracę) i powie mi, czy ma w rzeczach ode mnie moje zwolnienie lekarskie ![]() o, właśnie zadzwonił - było jak myślałam - w książce Ok, uciekam do łóżka Życzę wszystkim kolorowych snów! Śpij spokojnie Narkotyku ![]()
|
|
#2103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
grunt, że się znalazło śpij słodko Misiaczku mój ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#2104 |
|
Wtajemniczenie
|
Pokłony i wielkie dzięki dla osoby (przepraszam szybko przeleciałam i nie wiem kto), która wstawiła link do promocji New Balance!
Dzięki Tobie zamówiłam właśnie najwyższy model butów za 99 zł! Kiedy od miesiąca czaiłam się na niższy za dwa razy tyle. Przegapiłabym tą promocję na bank. Dziękuję dziękuję dziękuję Nie nadrobię Was dziś, ale postaram się zrobić to niebawem. Teraz egzamin. I dobrej nocy!
|
|
#2105 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Znowu widzę pustki ![]() gdzie podziały się czasy, że po 2tyg tworzyłyśmy nowy wątek?... ![]() ja już po cytrynce, jabłuszku i kawusi, zaraz idę robić śniadanko Cytat:
Wiedziałam, że zareagujesz! Link wstawiałam przede wszystkim z myślą o Tobie ![]() Mnie szlag trafił, jak zobaczyłam, że moje buty, które w sklepie kosztowały nie bagatela 300zł teraz są za 99zł... a jakoś bardzo dużo okazji po ich kupieniu do pobiegania w nich nie miałam chodzi Ci o te czerwone? co kosztują normalnie 500zł? też się na nie czaiłam na początku, ale nie było mnie stać Idę robić placuszki ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- P.S. Praan, wpisz swój e mail do newsletter, to będą Ci przysyłać na pocztę takie wiadomości ![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Mordsith wyłaź z ukrycia! ![]() ![]()
|
|
#2106 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tym bardziej, że czaiłam się do zakupu bo potrzebuję nowych, ale odkładałam kasę. Też już myślałam czy nie kupić dwóch par na wszelki wypadek (jak to mówi mój brat - gdyby nóż spadł Ci na buta i do niczego by się nie nadawał) ale uznałam, że promocje jeszcze będą, a nie ma co kasy ot tak wydawać i jedne mi wystarczą ![]() A i tak, wzięłam te co normalnie kosztują 500 jestem przeszczęśliwa, transakcję już mam zaakceptowaną i czekam na przesyłkę.I myslę, że jak już się u nich zalogowałam to będę dostawać newsletter, co?
|
|
|
#2107 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam wszystkie, ja własnie po sniadaniu, zjadłam dwie ugotowane parówki, to grzech?? Wstawiłam pranie i zaraz zabieram się za sprzątanie łazienki..
|
#2108 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Też doszłam do wniosku, że nie kupuję dodatkowych, bo nie potrzebuję, promocje jeszcze będą, a kasy też zbytnio nie ma ![]() kurde, jak patrzę na te za 500 ale są genialne wiesz co, nie wiem jak to u nich jest, nie pamiętam czy ja się wpisywałam czy nie wpisać się nie zaszkodzi mnie marzy się porządny dres do biegania ale raczej nie u nich, bo ceny mają kolosalne i bardzie myślałam o Decathlonie, bo są dobre, a tańsze ![]() Cytat:
hej, hej ![]() hmm, parówki są do przeżycia, ale to zależy jakie dlatego ja nie jadam, bo takie mięsne to trzeba ładnie zapłacić ![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Tutaj masz Praan link do Decathlonu, miasto możesz zmienić, masz wyżej koło logo - po lewej www.decathlon.com.pl/PL/
|
|
#2109 |
|
Zakorzenienie
|
hej
można do Was dołączyć? nie potrafie sama zmobilizować się do odchudzania a widze że wy tu się skutecznie wspieracie, pocieszacie albo biczujecie
|
|
|
|
#2110 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Fajne te buty, ale do 10-go niestety kasy brak więc nie kupię żadnych...
|
|
#2111 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mów nam coś o sobie, wymiary, waga, jak tam z dietą do tej pory, co zamierzasz robić my w spieraniu i biczowaniu jesteśmy niezastąpione boziuuuuleńkomatuleńskopr zenjświętszaiinniwszyscyn ajświętsi! ależ się rozmarzyłam! 185zł i mam dres do biegania ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Cytat:
ja nie wiem jak jest z berlinkami i innymi parówkami to Ci nie powiem, czy dobrze, czy źle, ale tak czy siak przecież od tego nie umrzesz ![]() Ok, ja się przebieram i lecę do ortopedy ![]() Wpadnę później jeszcze przed imprezą! Miłego dnia!
|
|
#2112 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I są takie ładne! ![]() Ja ciuchy do biegania kompetuje od roku i tak mam już: -spodnie Kalenji (raczej cienkie, ale super wygodne, luźne); -legginsy Kalenji (jeszcze w nich nie biegałam, kupiłam na zimę pod te spodnie na mrozy, ale nie ma takich mrozów i nie potrzebuję :P); -spodenki Kalencji (jak widać lubię Decthlon ;P też luźne, krótkie, baaaardzo wygodne); -koszulka NB (Bo w decathlonie mieli tylko rozowe, a ja się uparłam na białą i mam :P też super, świetnie oddychająca) -bluza (nie pamiętam teraz firmy, kupiłam na allegro, ale też swietnie się sprawdza. Oddychająca, z misiem od środka, kaptur, na ręce takie przedłużenie rękawów plus na kciuk, kieszonka z tyłu na rzeczy. Niedroga była (ok.50 zł) a naprawdę super, lepsza chyba niż jak mierzyłam NB lub Kalenji - tam zawsze miałam się czego przyczepić, a tu nie) -buty Nike - z decathlona za 60 zł z promocji w zeszłym roku XD na początek były super, ale przy dłuższych biegach średnio się sprawdzają (otarcia, pęcherze) -no i stanik Shock Absorber - mógłby nieco lepiej trzymać (chyba mam za dużą miseczkę, ale znowu nie wiem czy przy mniejszej by mi się piersi nie wylewały pod pachami) to się rozpisałam ale o bieganiu to ja moge bo uwielbiam!i witam nowych i wracam do nauki!
|
|
|
#2113 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobereek!
![]() Mordsith - Boże co za sąsiadka ![]() Paula, super z tą szafą mamy 'miłej' wizyty u ortopedy malutka hejo, witaj Limone, do usłyszenia Praan, niezłe wyposażenie do biegania heh, ja to bym wyszła w zwykłym dresie i butach a potem bym narzekała że mnie coś boli dzisiejszy dzień uważam za owocny jak na razie posprzątałam górę i pościerałam kurze na dole, jutro reszta a teraz zmykam ćwiczyć tylko coś mnie noga boli, więc będę się musiała oszczędzać troszkę buzziolki!
|
#2114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chciałabym zrzucić 5-7 kg Co do diet ech to ja się odchudzam od kiedy pamiętam, tzw wzloty i upadki, najczęściej byłam na 1200 kcal ale po tygodniu odpuszczam, bo jestem po prostu mega głodna, nie wiem co robie źle, czy nie mam motywacji, mam też wrażenie że mam skoki cukru bo ciągle jestem głodna A Wy jakie diety stosujecie?ja już nie mogę na siebie patrzeć ![]() ![]() dziękuje za miłe powitanie |
|
|
|
|
#2115 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nic dziwnego, ż przy 1200 głodniałaś, bo to za mało. Policz swoje zapotrzebowanie (na dietetyce jest wszystko, jak nie to są kalkulatory na necie), odejmij ok 300 kcal i tyle jedz. Oczywiście zdrowe posiłku, dużo warzyw, ciemne pieczywo, bez fast-foodów, nadmiaru słodkości i słodkich napojów. Do tego ruch i zobaczysz, że nie dość, że poczujesz się lepiej to i wymiary zaczną lecieć. Przynajmniej u mnie się to sprawdza ![]() ja dodatkowo prowadzę dziennik ćwiczeń i dziennik posiłków co pomaga mi wszystko systematyzować, a i w chwilach załamania jak popatrzę na tak "udokumentowane" moje starania to szkoda mi to zepsuć jakimś głupim wybrykiem (czyt. miałam problemy z objadaniem się). Myss, jak to wszystko napisałam to się sama zaskoczyłam ile ja tego mam ale fakt, mi zależy na sprzęcie i tak sobie odkładam i co jakieś dwa miesiące coś nowego ląduje w szafie Osobiście za najważniejszy zakup uważam: buty, koszulkę i stanik (chociaż to zrobiłam po roku biegania :P).A jak przyjdą butki to już będę miała wszystko i teraz będę odkładać na rower ![]() I jeszcze dodam, że odchudzając się sama nie miałam nigdy takiej motywacji, ten wątek mi strasznie dużo pomógł to że można się wygadać o wszystkim i o niczym, to że w chwili słabości można być pocieszonym, albo skopanym (zależy co się należy ) jest super! Dlatego bardzo wszystkim dziękuję
dopóki choć raz pracując nad sobą, nie upadniesz omdlały ze zmęczenia. Edytowane przez Praan Czas edycji: 2011-02-04 o 12:39 |
|
|
|
|
#2116 |
|
Zadomowienie
|
malutka, tak jak Praan napisała : MŻWR
łoj tam, nie narzekać że już nie można na siebie patrzeć, tylko włączać muzykę i ćwiiczyć od razu będzie Ci lepiej ![]() Praan a gdzie biegasz? A jaki rower? taki normalny czy stacjonarny? ![]() Taak, racja, wątek bardzo pomaga noo i faajnie tu jest
|
#2117 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A rower zwykły, bo nigdy nie miałam swojego. Miałam zawsze jakiś po starszym rodzeństwie. Teraz też jeżdżę na rowerze brata bo on ma problemy z kolanem i nie może, ale chcę odłożyć na swój. Ale to pewnie ładne pół roku mi jeszcze zajmie (no chyba, że mi się z pracą poszczęści to szybciej).
|
|
|
#2118 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja nie biegam, jakoś cały czas nie mogę się zmusić, bo pamiętam że w szkole nigdy biegać nie lubiłam, ale może wkońcu się zmotywuję i zacznę
Wstawiłam udka do piekarnika i czekam na obiadek, ciekawe ile mają kalorii bo są w sosie po cygańsku... ![]() Ja na swój rowerek też zbierałam, ale ja chciałam taki miejski, ma przerzutki i grubą ramę, więc taki inny od większkości miejskich damek
|
#2119 |
|
Zakorzenienie
|
Weszłam na chwilę powiedzieć co i jak, niedługo mykam.
Praan, zazdroszczę skompletowanego ubioru Mord, ja miałam podobnie, tylko że ja nienawidziłam biegać i nie biegałam kilka lat no i nie ćwiczyłam na w-f jakiś czas, aż w końcu się zmusiłam z kilku powodów, a teraz po prostu kocham bieg Co do mnie: Byłam u ortopedy, posiedziałam może 15min i 80zł poszło tylko weź się dostań, zapłać za studia i zdaj ![]() w każdym bądź razie przepisał mi różne badanie, usg, rtg nogi + rtg kręgosłupa + konsultacja neurologiczna... mówi, że to nie kontuzja, bo za długo się utrzymuje, podłoże może być różne, od zapalenia żył, mięśnia, po kręgosłup czy nowotwór... Pokażą badania co i jak, załatwił mi je na dziś po 18.00 Pomijając fakt, że urodziny koleżanek są o 18.00 - no ale trudno, badania trzeba zrobić, mam nadzieję, że mnie nie zatrzymają i będę mogła po prostu się spóźnić... Dobra, nie smęcę, uciekam. Miłego wieczoru!
|
#2120 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że wszystko będzie ok. I pewnie, impreza poczeka, lepiej porobić badania.Trzymaj się i dobrej zabawy wieczorem na imprezie
|
|
|
#2121 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
padam na pysk cieszę się, że dziś piątek! jasne wpisowe się należy! ![]() o matko niezłe wyposażenie ![]() głównie MŻ ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() to wykluczamy! nie bierzemy nawet pod uwagę takiej opcji lekarz ważniejszy by wszystko było okej
|
||||
|
|
|
#2122 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zrób badania, a potem baw się dobrze na imprezie
|
|
#2123 |
|
Zadomowienie
|
Paulaa
Jeeej, ale Cię nastraszył eehh, dziewczyny mają rację TEGO nawet nie bierzemy pod uwagę oo nie! Praan, aaa takie butyyy czyli wolisz u siebie po lasach? Nie przejmujesz się ludźmi? Ehhh ja chcę zacząć biegać na wiosnę, ale pewnie się będę wstydzić tak przed sąsiadami Ja też lubię rower ale aktualnie nie mam sprawnego nie wiem , może racja, bo pewnie by mi się znudził po jakimś czasie i pieniądze by poszły w błoto... Muszę pomyśleć czy mi faktycznie tak bardzo to potrzebne Tata uczył mnie i siostrę karcianych sztuczek zdałam sobie sprawę jak dawno z Nim tak po prostu się nie bawiłam, nie spędzałam czasu... Faajnie było dziś co robicie?
|
#2124 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dużo przyjemniej. U siebie w miasteczku (jest naprawdę malutkie i każdy, każdego zna) też biegałam i nie przejmowałam się ludźmi. Za to słyszałam wiele pozytywnych komentarzy od znajomych, że mnie widzieli, albo słyszeli, że biegam i podpytywali co i jak ![]() Ja w zasadzie miałam długą przerwę i wróciłam do biegania rok temu dzięki mojemu TŻ. Super Ci tak spędzać czas z rodzicami Ja już dawno, dawno tak nie miałam. Zazdroszczę.
|
|
|
#2125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wcale nie uważam, że to pieniądze wyrzucone w błoto Ja nie mogłam się zmobilizować robienia do normalnych i sprzęt do nich mi pomógł. No ale jak to uważa ![]() fajnie, że spędziłaś miło czas ![]() Ja się obijam umieram z przepracowania... trochę laby mi się należy nie?
|
|
|
|
|
#2126 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
korzystaj! Ja dzisiaj też już luz, następny egzamin w środę :P A i dzisiaj poszło: nie wiem, a wyniki do środy to się pochwalę.I absolutnie nie zgodzę się ze stwierdzeniem, że pieniądze wydane na sprzęt do sportu są wydane w błoto! Jeśli tylko wiesz, że będziesz z nich korzystać to kupuj. Sama mam jeszcze całą listę rzeczy, które chce kupić.
|
|
|
#2127 |
|
Zadomowienie
|
Praan, zazdroszczę tego nieprzejmowania się ludźmi
w końcu to moja sprawa co robię ![]() Heroine no pewnie że Ci się należy ktoś musi odpoczywac żeby pracować mógł ktoś noo a tak na serio to odpocznij porządnie Hmmm no marzy i się takie steperek albo rowerek albo twisterek albo roleczki ![]() ja lubię w kuku grać
|
#2128 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja to bym chciała rolki, ale jeszcze bardziej chciałabym kompana do tych rolek, żeby mieć osobe z którą mogłabym pojeździć, jakoś zawsze wolałam ćwiczyć z kimś niż sama, jeśli chodzi o takie rzeczy. Aerobik w grupie też lubię bardziej niż ćwiczenia w domu samemu
Heroine odpocznij wkońcu, należy Ci się po całym tygodniu. Ja oglądam :I kto to mówi" na polsacie, pamiętam jak byłam mała i uwielbiałam te filmy...
|
#2129 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no pochwal się koniecznie! no to co do sprzętów, widzę, że jesteśmy tego samego zdania ![]() Cytat:
mnie też się wszystko marzy ![]() kuku? ![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Cytat:
kiedy ja znajdę na niego czas? ![]() no właśnie się obijam totalnie wszystkie interesujące mnie wątki na wizażu czytam Nie kojarzę tego filmu
|
|||
|
|
|
#2130 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jestem trochę trzepnięta i to zawsze prowokowało dziwne komentarze w moim kierunku. Ale jak mawiał mój szwagier: "Ty jesteś normalna, to wszyscy w koło są popier****ni" Sztywniaki jedne ;pzależy mi tylko na opinii najbliższych. Cytat:
![]() Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:58.

a i tak nie będą całkiem do ziemi 
ale nie przesadzajmy 

ale są genialne
ale raczej nie u nich, bo ceny mają kolosalne i bardzie myślałam o Decathlonie, bo są dobre, a tańsze 

tylko weź się dostań, zapłać za studia i zdaj 

to wykluczamy! nie bierzemy nawet pod uwagę takiej opcji
by wszystko było okej
kiedy ja znajdę na niego czas?