Koniec opierniczania dziewczynki z wspólnego odchudzania wracają do dietkowania!! - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-03, 23:16   #2101
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Koniec opierniczania dziewczynki z wspólnego odchudzania wracają do dietkowania

Cytat:
Napisane przez Paula_M Pokaż wiadomość

czyli że co, rodzimy?

Cytat:
dziś non stop słucham Nickelback i 3 Doors Down
jeny! chcę spać!

a to czemuuu nie idzieszz??

Cytat:
Mama udostępniła mi swoją szafę
wezmę chyba te szare spodnie + półgolf bladoróżowy + czkoladkowy sweterek -> zawsze świetnie w tym wygląda aczkolwiek będę musiała iść w płaskich butach, bo ona niska jest a i tak nie będą całkiem do ziemi
to korzystaj, póki się nie rozmyśliła
wybierz to, w czym się będziesz dobrze czuła bo sexi, to Ty będziesz we wszystkim czy w szpilach czy na płaskim obcasie
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 23:22   #2102
Paula_M
Zakorzenienie

Dot.: Koniec opierniczania dziewczynki z wspólnego odchudzania wracają do dietkowania

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość

a to czemuuu nie idzieszz??

to korzystaj, póki się nie rozmyśliła
wybierz to, w czym się będziesz dobrze czuła bo sexi, to Ty będziesz we wszystkim czy w szpilach czy na płaskim obcasie
Dziękuję ale nie przesadzajmy
czekam, aż P2 dotrze do domu (na szczęście skończył już pracę) i powie mi, czy ma w rzeczach ode mnie moje zwolnienie lekarskie

o, właśnie zadzwonił - było jak myślałam - w książce

Ok, uciekam do łóżka

Życzę wszystkim kolorowych snów!

Śpij spokojnie Narkotyku
Stary 2011-02-03, 23:26   #2103
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję ale nie przesadzajmy
czekam, aż P2 dotrze do domu (na szczęście skończył już pracę) i powie mi, czy ma w rzeczach ode mnie moje zwolnienie lekarskie

o, właśnie zadzwonił - było jak myślałam - w książce

Ok, uciekam do łóżka

Życzę wszystkim kolorowych snów!

Śpij spokojnie Narkotyku
prawdę mówię
grunt, że się znalazło

śpij słodko Misiaczku mój
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2011-02-04, 00:24   #2104
Praan
Wtajemniczenie

Pokłony i wielkie dzięki dla osoby (przepraszam szybko przeleciałam i nie wiem kto), która wstawiła link do promocji New Balance!
Dzięki Tobie zamówiłam właśnie najwyższy model butów za 99 zł! Kiedy od miesiąca czaiłam się na niższy za dwa razy tyle. Przegapiłabym tą promocję na bank.
Dziękuję dziękuję dziękuję

Nie nadrobię Was dziś, ale postaram się zrobić to niebawem. Teraz egzamin.
I dobrej nocy!
Stary 2011-02-04, 11:04   #2105
Paula_M
Zakorzenienie

Dzień dobry!
Znowu widzę pustki gdzie podziały się czasy, że po 2tyg tworzyłyśmy nowy wątek?...
ja już po cytrynce, jabłuszku i kawusi, zaraz idę robić śniadanko

Cytat:
Napisane przez Praan Pokaż wiadomość
Pokłony i wielkie dzięki dla osoby (przepraszam szybko przeleciałam i nie wiem kto), która wstawiła link do promocji New Balance!
Dzięki Tobie zamówiłam właśnie najwyższy model butów za 99 zł! Kiedy od miesiąca czaiłam się na niższy za dwa razy tyle. Przegapiłabym tą promocję na bank.
Dziękuję dziękuję dziękuję

Nie nadrobię Was dziś, ale postaram się zrobić to niebawem. Teraz egzamin.
I dobrej nocy!

Wiedziałam, że zareagujesz!
Link wstawiałam przede wszystkim z myślą o Tobie jako osoba biegająca, ale oczywiście innym też może się przydać, bo są tam też do chodzenia i może któraś zachęci się do biegania
Mnie szlag trafił, jak zobaczyłam, że moje buty, które w sklepie kosztowały nie bagatela 300zł teraz są za 99zł... a jakoś bardzo dużo okazji po ich kupieniu do pobiegania w nich nie miałam
chodzi Ci o te czerwone? co kosztują normalnie 500zł? też się na nie czaiłam na początku, ale nie było mnie stać teraz myślę, czy nie kupić sobie drugiej pary

Idę robić placuszki

---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

P.S.
Praan, wpisz swój e mail do newsletter, to będą Ci przysyłać na pocztę takie wiadomości

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

Mordsith wyłaź z ukrycia!
Stary 2011-02-04, 11:13   #2106
Praan
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzień dobry!
Znowu widzę pustki gdzie podziały się czasy, że po 2tyg tworzyłyśmy nowy wątek?...
ja już po cytrynce, jabłuszku i kawusi, zaraz idę robić śniadanko

Wiedziałam, że zareagujesz!
Link wstawiałam przede wszystkim z myślą o Tobie jako osoba biegająca, ale oczywiście innym też może się przydać, bo są tam też do chodzenia i może któraś zachęci się do biegania
Mnie szlag trafił, jak zobaczyłam, że moje buty, które w sklepie kosztowały nie bagatela 300zł teraz są za 99zł... a jakoś bardzo dużo okazji po ich kupieniu do pobiegania w nich nie miałam
chodzi Ci o te czerwone? co kosztują normalnie 500zł? też się na nie czaiłam na początku, ale nie było mnie stać teraz myślę, czy nie kupić sobie drugiej pary

Idę robić placuszki

---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

P.S.
Praan, wpisz swój e mail do newsletter, to będą Ci przysyłać na pocztę takie wiadomości

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

Mordsith wyłaź z ukrycia!
Naprawdę bardzo Ci dziękuję! W życiu bym nie pomyślała, że za taką kasę sprawię sobie tak fantastyczne butki Tym bardziej, że czaiłam się do zakupu bo potrzebuję nowych, ale odkładałam kasę. Też już myślałam czy nie kupić dwóch par na wszelki wypadek (jak to mówi mój brat - gdyby nóż spadł Ci na buta i do niczego by się nie nadawał) ale uznałam, że promocje jeszcze będą, a nie ma co kasy ot tak wydawać i jedne mi wystarczą
A i tak, wzięłam te co normalnie kosztują 500 jestem przeszczęśliwa, transakcję już mam zaakceptowaną i czekam na przesyłkę.
I myslę, że jak już się u nich zalogowałam to będę dostawać newsletter, co?
Stary 2011-02-04, 11:14   #2107
Mordsith
Wtajemniczenie

Witam wszystkie, ja własnie po sniadaniu, zjadłam dwie ugotowane parówki, to grzech?? Wstawiłam pranie i zaraz zabieram się za sprzątanie łazienki..
Mordsith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 11:27   #2108
Paula_M
Zakorzenienie

Cytat:
Naprawdę bardzo Ci dziękuję! W życiu bym nie pomyślała, że za taką kasę sprawię sobie tak fantastyczne butki Tym bardziej, że czaiłam się do zakupu bo potrzebuję nowych, ale odkładałam kasę. Też już myślałam czy nie kupić dwóch par na wszelki wypadek (jak to mówi mój brat - gdyby nóż spadł Ci na buta i do niczego by się nie nadawał) ale uznałam, że promocje jeszcze będą, a nie ma co kasy ot tak wydawać i jedne mi wystarczą
A i tak, wzięłam te co normalnie kosztują 500 jestem przeszczęśliwa, transakcję już mam zaakceptowaną i czekam na przesyłkę.
I myslę, że jak już się u nich zalogowałam to będę dostawać newsletter, co?
Cieszę się bardzo, że mogłam Ci pomóc
Też doszłam do wniosku, że nie kupuję dodatkowych, bo nie potrzebuję, promocje jeszcze będą, a kasy też zbytnio nie ma aczkolwiek w tym co mówi Twój brat coś jest
kurde, jak patrzę na te za 500 choć zastanawiam się, czy nie mają aż za wiele tej amortyzacji itp. ale są genialne
wiesz co, nie wiem jak to u nich jest, nie pamiętam czy ja się wpisywałam czy nie wpisać się nie zaszkodzi
mnie marzy się porządny dres do biegania ale raczej nie u nich, bo ceny mają kolosalne i bardzie myślałam o Decathlonie, bo są dobre, a tańsze takie legginsy, krótki rękawek, bluza + wiatrówka achhh, rozmarzyłam się znowu

Cytat:
Napisane przez Mordsith Pokaż wiadomość
Witam wszystkie, ja własnie po sniadaniu, zjadłam dwie ugotowane parówki, to grzech?? Wstawiłam pranie i zaraz zabieram się za sprzątanie łazienki..

hej, hej
hmm, parówki są do przeżycia, ale to zależy jakie większość ma mało mięsa w sobie, a dużo tłuszczu dlatego ja nie jadam, bo takie mięsne to trzeba ładnie zapłacić

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Tutaj masz Praan link do Decathlonu, miasto możesz zmienić, masz wyżej koło logo - po lewej

www.decathlon.com.pl/PL/

Stary 2011-02-04, 11:29   #2109
malutka89
Zakorzenienie

hej można do Was dołączyć? nie potrafie sama zmobilizować się do odchudzania a widze że wy tu się skutecznie wspieracie, pocieszacie albo biczujecie
malutka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 11:32   #2110
Mordsith
Wtajemniczenie

Cytat:
hej, hej
hmm, parówki są do przeżycia, ale to zależy jakie większość ma mało mięsa w sobie, a dużo tłuszczu dlatego ja nie jadam, bo takie mięsne to trzeba ładnie zapłacić [COLOR="Silver"]
Berlinki zjadłam.. ja jadam dosyć rzadko, ale zdarza się.
Fajne te buty, ale do 10-go niestety kasy brak więc nie kupię żadnych...
Stary 2011-02-04, 11:36   #2111
Paula_M
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malutka89 Pokaż wiadomość
hej można do Was dołączyć? nie potrafie sama zmobilizować się do odchudzania a widze że wy tu się skutecznie wspieracie, pocieszacie albo biczujecie
Pewnie mów nam coś o sobie, wymiary, waga, jak tam z dietą do tej pory, co zamierzasz robić
my w spieraniu i biczowaniu jesteśmy niezastąpione

boziuuuuleńkomatuleńskopr zenjświętszaiinniwszyscyn ajświętsi!
ależ się rozmarzyłam!

185zł i mam dres do biegania kurfaaa, muszę coś wymyślić, aby zdobyć kasę

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Cytat:
Berlinki zjadłam.. ja jadam dosyć rzadko, ale zdarza się.
Fajne te buty, ale do 10-go niestety kasy brak więc nie kupię żadnych...
może do tej pory jeszcze będą
ja nie wiem jak jest z berlinkami i innymi parówkami to Ci nie powiem, czy dobrze, czy źle, ale tak czy siak przecież od tego nie umrzesz

Ok, ja się przebieram i lecę do ortopedy

Wpadnę później jeszcze przed imprezą! Miłego dnia!
Stary 2011-02-04, 11:58   #2112
Praan
Wtajemniczenie

Cytat:
Cieszę się bardzo, że mogłam Ci pomóc
Też doszłam do wniosku, że nie kupuję dodatkowych, bo nie potrzebuję, promocje jeszcze będą, a kasy też zbytnio nie ma aczkolwiek w tym co mówi Twój brat coś jest
kurde, jak patrzę na te za 500 choć zastanawiam się, czy nie mają aż za wiele tej amortyzacji itp. ale są genialne
wiesz co, nie wiem jak to u nich jest, nie pamiętam czy ja się wpisywałam czy nie wpisać się nie zaszkodzi
mnie marzy się porządny dres do biegania ale raczej nie u nich, bo ceny mają kolosalne i bardzie myślałam o Decathlonie, bo są dobre, a tańsze takie legginsy, krótki rękawek, bluza + wiatrówka achhh, rozmarzyłam się znowu

Tutaj masz Praan link do Decathlonu, miasto możesz zmienić, masz wyżej koło logo - po lewej

www.decathlon.com.pl/PL/

Jak je będę mieć to opiszę jak się sprawdzają I są takie ładne!

Ja ciuchy do biegania kompetuje od roku i tak mam już:
-spodnie Kalenji (raczej cienkie, ale super wygodne, luźne);
-legginsy Kalenji (jeszcze w nich nie biegałam, kupiłam na zimę pod te spodnie na mrozy, ale nie ma takich mrozów i nie potrzebuję :P);
-spodenki Kalencji (jak widać lubię Decthlon ;P też luźne, krótkie, baaaardzo wygodne);
-koszulka NB (Bo w decathlonie mieli tylko rozowe, a ja się uparłam na białą i mam :P też super, świetnie oddychająca)
-bluza (nie pamiętam teraz firmy, kupiłam na allegro, ale też swietnie się sprawdza. Oddychająca, z misiem od środka, kaptur, na ręce takie przedłużenie rękawów plus na kciuk, kieszonka z tyłu na rzeczy. Niedroga była (ok.50 zł) a naprawdę super, lepsza chyba niż jak mierzyłam NB lub Kalenji - tam zawsze miałam się czego przyczepić, a tu nie)
-buty Nike - z decathlona za 60 zł z promocji w zeszłym roku XD na początek były super, ale przy dłuższych biegach średnio się sprawdzają (otarcia, pęcherze)
-no i stanik Shock Absorber - mógłby nieco lepiej trzymać (chyba mam za dużą miseczkę, ale znowu nie wiem czy przy mniejszej by mi się piersi nie wylewały pod pachami)

to się rozpisałam ale o bieganiu to ja moge bo uwielbiam!

i witam nowych i wracam do nauki!
Stary 2011-02-04, 12:21   #2113
Mysteriness
Zadomowienie

GG do Mysteriness

Dzień dobereek!

Mordsith - Boże co za sąsiadka

Paula, super z tą szafą mamy 'miłej' wizyty u ortopedy

malutka hejo, witaj już my Cię zmobilizujemy

Limone, do usłyszenia

Praan, niezłe wyposażenie do biegania
heh, ja to bym wyszła w zwykłym dresie i butach a potem bym narzekała że mnie coś boli

dzisiejszy dzień uważam za owocny jak na razie posprzątałam górę i pościerałam kurze na dole, jutro reszta a teraz zmykam ćwiczyć tylko coś mnie noga boli, więc będę się musiała oszczędzać troszkę

buzziolki!

Mysteriness jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 12:28   #2114
malutka89
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie mów nam coś o sobie, wymiary, waga, jak tam z dietą do tej pory, co zamierzasz robić
my w spieraniu i biczowaniu jesteśmy niezastąpione

boziuuuuleńkomatuleńskopr zenjświętszaiinniwszyscyn ajświętsi!
ależ się rozmarzyłam!

185zł i mam dres do biegania kurfaaa, muszę coś wymyślić, aby zdobyć kasę

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

może do tej pory jeszcze będą
ja nie wiem jak jest z berlinkami i innymi parówkami to Ci nie powiem, czy dobrze, czy źle, ale tak czy siak przecież od tego nie umrzesz

Ok, ja się przebieram i lecę do ortopedy

Wpadnę później jeszcze przed imprezą! Miłego dnia!
jestem mała kulka chciałabym zrzucić 5-7 kg mam 159 cm wzrostu tylko Co do diet ech to ja się odchudzam od kiedy pamiętam, tzw wzloty i upadki, najczęściej byłam na 1200 kcal ale po tygodniu odpuszczam, bo jestem po prostu mega głodna, nie wiem co robie źle, czy nie mam motywacji, mam też wrażenie że mam skoki cukru bo ciągle jestem głodna zastanawiam się nad dietą białkową ale taką soft czyli białko z warzywami ale nie wiem czy to dobra opcja A Wy jakie diety stosujecie?
ja już nie mogę na siebie patrzeć
dziękuje za miłe powitanie
malutka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 12:33   #2115
Praan
Wtajemniczenie

Cytat:
jestem mała kulka chciałabym zrzucić 5-7 kg mam 159 cm wzrostu tylko Co do diet ech to ja się odchudzam od kiedy pamiętam, tzw wzloty i upadki, najczęściej byłam na 1200 kcal ale po tygodniu odpuszczam, bo jestem po prostu mega głodna, nie wiem co robie źle, czy nie mam motywacji, mam też wrażenie że mam skoki cukru bo ciągle jestem głodna zastanawiam się nad dietą białkową ale taką soft czyli białko z warzywami ale nie wiem czy to dobra opcja A Wy jakie diety stosujecie?
ja już nie mogę na siebie patrzeć
dziękuje za miłe powitanie
My (w większości) stosujemy najzdrowszą dietę MŻ WR!
Nic dziwnego, ż przy 1200 głodniałaś, bo to za mało. Policz swoje zapotrzebowanie (na dietetyce jest wszystko, jak nie to są kalkulatory na necie), odejmij ok 300 kcal i tyle jedz. Oczywiście zdrowe posiłku, dużo warzyw, ciemne pieczywo, bez fast-foodów, nadmiaru słodkości i słodkich napojów. Do tego ruch i zobaczysz, że nie dość, że poczujesz się lepiej to i wymiary zaczną lecieć.
Przynajmniej u mnie się to sprawdza
ja dodatkowo prowadzę dziennik ćwiczeń i dziennik posiłków co pomaga mi wszystko systematyzować, a i w chwilach załamania jak popatrzę na tak "udokumentowane" moje starania to szkoda mi to zepsuć jakimś głupim wybrykiem (czyt. miałam problemy z objadaniem się).

Myss, jak to wszystko napisałam to się sama zaskoczyłam ile ja tego mam ale fakt, mi zależy na sprzęcie i tak sobie odkładam i co jakieś dwa miesiące coś nowego ląduje w szafie Osobiście za najważniejszy zakup uważam: buty, koszulkę i stanik (chociaż to zrobiłam po roku biegania :P).
A jak przyjdą butki to już będę miała wszystko i teraz będę odkładać na rower

I jeszcze dodam, że odchudzając się sama nie miałam nigdy takiej motywacji, ten wątek mi strasznie dużo pomógł to że można się wygadać o wszystkim i o niczym, to że w chwili słabości można być pocieszonym, albo skopanym (zależy co się należy ) jest super! Dlatego bardzo wszystkim dziękuję

Edytowane przez Praan
Czas edycji: 2011-02-04 o 12:39
Praan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 14:01   #2116
Mysteriness
Zadomowienie

GG do Mysteriness

malutka, tak jak Praan napisała : MŻWR łoj tam, nie narzekać że już nie można na siebie patrzeć, tylko włączać muzykę i ćwiiczyć od razu będzie Ci lepiej

Praan a gdzie biegasz?
A jaki rower? taki normalny czy stacjonarny?

Taak, racja, wątek bardzo pomaga Gdyby nie Wy, to już dawno bym sobie odpuściła, a tak to zawsze mam poczucie że ktoś tu pisze i czeka, i zawsze mogę się 'wyspowiadać' , pochwalić że ćwiczyłam itd noo i faajnie tu jest

Stary 2011-02-04, 14:09   #2117
Praan
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mysteriness Pokaż wiadomość
malutka, tak jak Praan napisała : MŻWR łoj tam, nie narzekać że już nie można na siebie patrzeć, tylko włączać muzykę i ćwiiczyć od razu będzie Ci lepiej

Praan a gdzie biegasz?
A jaki rower? taki normalny czy stacjonarny?

Taak, racja, wątek bardzo pomaga Gdyby nie Wy, to już dawno bym sobie odpuściła, a tak to zawsze mam poczucie że ktoś tu pisze i czeka, i zawsze mogę się 'wyspowiadać' , pochwalić że ćwiczyłam itd noo i faajnie tu jest
Jak jestem w Krakowie to biegam po bulwarach, albo w okolicach Zakrzówka. Większość niestety po asfalcie, a cóż robić! U siebie w domu to po lasach.
A rower zwykły, bo nigdy nie miałam swojego. Miałam zawsze jakiś po starszym rodzeństwie. Teraz też jeżdżę na rowerze brata bo on ma problemy z kolanem i nie może, ale chcę odłożyć na swój. Ale to pewnie ładne pół roku mi jeszcze zajmie (no chyba, że mi się z pracą poszczęści to szybciej).
Stary 2011-02-04, 15:05   #2118
Mordsith
Wtajemniczenie

A ja nie biegam, jakoś cały czas nie mogę się zmusić, bo pamiętam że w szkole nigdy biegać nie lubiłam, ale może wkońcu się zmotywuję i zacznę Wstawiłam udka do piekarnika i czekam na obiadek, ciekawe ile mają kalorii bo są w sosie po cygańsku...
Ja na swój rowerek też zbierałam, ale ja chciałam taki miejski, ma przerzutki i grubą ramę, więc taki inny od większkości miejskich damek
Stary 2011-02-04, 17:29   #2119
Paula_M
Zakorzenienie

Weszłam na chwilę powiedzieć co i jak, niedługo mykam.

Praan, zazdroszczę skompletowanego ubioru dres jest ważny, jeśli biega się już stale, to dobrze jest mieć taki komplet

Mord,
ja miałam podobnie, tylko że ja nienawidziłam biegać i nie biegałam kilka lat no i nie ćwiczyłam na w-f jakiś czas, aż w końcu się zmusiłam z kilku powodów, a teraz po prostu kocham bieg

Co do mnie:
Byłam u ortopedy, posiedziałam może 15min i 80zł poszło nic, tylko iść na medycynę i przyjmować w prywatnej przychodni tylko weź się dostań, zapłać za studia i zdaj
w każdym bądź razie przepisał mi różne badanie, usg, rtg nogi + rtg kręgosłupa + konsultacja neurologiczna... mówi, że to nie kontuzja, bo za długo się utrzymuje, podłoże może być różne, od zapalenia żył, mięśnia, po kręgosłup czy nowotwór... Pokażą badania co i jak, załatwił mi je na dziś po 18.00 Pomijając fakt, że urodziny koleżanek są o 18.00 - no ale trudno, badania trzeba zrobić, mam nadzieję, że mnie nie zatrzymają i będę mogła po prostu się spóźnić... Dobra, nie smęcę, uciekam.

Miłego wieczoru!
Stary 2011-02-04, 18:41   #2120
Praan
Wtajemniczenie

Cytat:
Co do mnie:
Byłam u ortopedy, posiedziałam może 15min i 80zł poszło nic, tylko iść na medycynę i przyjmować w prywatnej przychodni tylko weź się dostań, zapłać za studia i zdaj
w każdym bądź razie przepisał mi różne badanie, usg, rtg nogi + rtg kręgosłupa + konsultacja neurologiczna... mówi, że to nie kontuzja, bo za długo się utrzymuje, podłoże może być różne, od zapalenia żył, mięśnia, po kręgosłup czy nowotwór... Pokażą badania co i jak, załatwił mi je na dziś po 18.00 Pomijając fakt, że urodziny koleżanek są o 18.00 - no ale trudno, badania trzeba zrobić, mam nadzieję, że mnie nie zatrzymają i będę mogła po prostu się spóźnić... Dobra, nie smęcę, uciekam.

Miłego wieczoru!
Biedna Mam nadzieję, że wszystko będzie ok. I pewnie, impreza poczeka, lepiej porobić badania.
Trzymaj się i dobrej zabawy wieczorem na imprezie
Stary 2011-02-04, 19:45   #2121
heroine86
Zakorzenienie

Cześć! padam na pysk cieszę się, że dziś piątek!

Cytat:
hej można do Was dołączyć?
jasne witamy! wpisowe się należy!

Cytat:
Ja ciuchy do biegania kompetuje od roku i tak mam już:
o matko niezłe wyposażenie

Cytat:
A Wy jakie diety stosujecie?
głównie MŻ chociaż ja ostatnio robię coś a'la Dukan... dni białkowe, no ale nie całkiem

Cytat:
I jeszcze dodam, że odchudzając się sama nie miałam nigdy takiej motywacji, ten wątek mi strasznie dużo pomógł to że można się wygadać o wszystkim i o niczym, to że w chwili słabości można być pocieszonym, albo skopanym (zależy co się należy ) jest super! Dlatego bardzo wszystkim dziękuję
święte słowa

Cytat:
A ja nie biegam, jakoś cały czas nie mogę się zmusić, bo pamiętam że w szkole nigdy biegać nie lubiłam
ja też wolę rower

Cytat:
sasasa

Cytat:
ojej...
to wykluczamy! nie bierzemy nawet pod uwagę takiej opcji
lekarz ważniejszy 3mam by wszystko było okej
Stary 2011-02-04, 19:52   #2122
Mordsith
Wtajemniczenie

Cytat:

Miłego wieczoru!
Napewno wszystko będzie dobrze, nie ma innej opci. Trzymamy kciuki za to, byś szybciutko doszła do siebie
Zrób badania, a potem baw się dobrze na imprezie
Stary 2011-02-04, 20:39   #2123
Mysteriness
Zadomowienie

GG do Mysteriness

Paulaa
Jeeej, ale Cię nastraszył eehh, dziewczyny mają rację TEGO nawet nie bierzemy pod uwagę oo nie! będzie dobrze

Praan, aaa takie butyyy czyli wolisz u siebie po lasach? Nie przejmujesz się ludźmi? Ehhh ja chcę zacząć biegać na wiosnę, ale pewnie się będę wstydzić tak przed sąsiadami

Ja też lubię rower ale aktualnie nie mam sprawnego w ogóle myślałam nad tym żeby sobie kupić za stypendium jakiś sprzęt np steper, bo to też można podciągnąć pod edukacyjne rzeczy niby, ale mama mi to skutecznie wybija z głowy nie wiem , może racja, bo pewnie by mi się znudził po jakimś czasie i pieniądze by poszły w błoto... Muszę pomyśleć czy mi faktycznie tak bardzo to potrzebne

Tata uczył mnie i siostrę karcianych sztuczek zdałam sobie sprawę jak dawno z Nim tak po prostu się nie bawiłam, nie spędzałam czasu... Faajnie było dziś rodzice to skarb!

co robicie?

Stary 2011-02-04, 21:08   #2124
Praan
Wtajemniczenie

Cytat:
Paulaa
Jeeej, ale Cię nastraszył eehh, dziewczyny mają rację TEGO nawet nie bierzemy pod uwagę oo nie! będzie dobrze

Praan, aaa takie butyyy czyli wolisz u siebie po lasach? Nie przejmujesz się ludźmi? Ehhh ja chcę zacząć biegać na wiosnę, ale pewnie się będę wstydzić tak przed sąsiadami

Ja też lubię rower ale aktualnie nie mam sprawnego w ogóle myślałam nad tym żeby sobie kupić za stypendium jakiś sprzęt np steper, bo to też można podciągnąć pod edukacyjne rzeczy niby, ale mama mi to skutecznie wybija z głowy nie wiem , może racja, bo pewnie by mi się znudził po jakimś czasie i pieniądze by poszły w błoto... Muszę pomyśleć czy mi faktycznie tak bardzo to potrzebne

Tata uczył mnie i siostrę karcianych sztuczek zdałam sobie sprawę jak dawno z Nim tak po prostu się nie bawiłam, nie spędzałam czasu... Faajnie było dziś rodzice to skarb!

co robicie?
Nigdy nie przejmowałam się ludźmi i nie wstydzę się ani trochę. Oczywiście, że wolę biegać po lasach. Przyjemniejsze podłoże, świeże powietrze, zielono, ptaki śpiewają, a czasem można nawet sarnę spotkać Dużo przyjemniej. U siebie w miasteczku (jest naprawdę malutkie i każdy, każdego zna) też biegałam i nie przejmowałam się ludźmi. Za to słyszałam wiele pozytywnych komentarzy od znajomych, że mnie widzieli, albo słyszeli, że biegam i podpytywali co i jak
Ja w zasadzie miałam długą przerwę i wróciłam do biegania rok temu dzięki mojemu TŻ.

Super Ci tak spędzać czas z rodzicami Ja już dawno, dawno tak nie miałam. Zazdroszczę.
Stary 2011-02-04, 21:17   #2125
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:

co robicie?
Ja planuję zakup twistera, a TŻ chce mi jeszcze sprezentować stepper i wcale nie uważam, że to pieniądze wyrzucone w błoto jeśli naprawdę chcesz ćwiczyć to myślę, że to Ci pomoże
Ja nie mogłam się zmobilizować robienia do normalnych i sprzęt do nich mi pomógł. No ale jak to uważa

fajnie, że spędziłaś miło czas kartyyy, uwielbiam grać w tysiąca

Ja się obijam no co? w końcu weekend mam umieram z przepracowania... trochę laby mi się należy nie?
Stary 2011-02-04, 21:29   #2126
Praan
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja planuję zakup twistera, a TŻ chce mi jeszcze sprezentować stepper i wcale nie uważam, że to pieniądze wyrzucone w błoto jeśli naprawdę chcesz ćwiczyć to myślę, że to Ci pomoże
Ja nie mogłam się zmobilizować robienia do normalnych i sprzęt do nich mi pomógł. No ale jak to uważa

fajnie, że spędziłaś miło czas kartyyy, uwielbiam grać w tysiąca

Ja się obijam no co? w końcu weekend mam umieram z przepracowania... trochę laby mi się należy nie?
pewnie, że się należy! korzystaj! Ja dzisiaj też już luz, następny egzamin w środę :P A i dzisiaj poszło: nie wiem, a wyniki do środy to się pochwalę.

I absolutnie nie zgodzę się ze stwierdzeniem, że pieniądze wydane na sprzęt do sportu są wydane w błoto! Jeśli tylko wiesz, że będziesz z nich korzystać to kupuj. Sama mam jeszcze całą listę rzeczy, które chce kupić.
Stary 2011-02-04, 21:29   #2127
Mysteriness
Zadomowienie

GG do Mysteriness

Praan, zazdroszczę tego nieprzejmowania się ludźmi ehh, też się muszę zmobilizować ! w końcu to moja sprawa co robię

Heroine no pewnie że Ci się należy ktoś musi odpoczywac żeby pracować mógł ktoś noo a tak na serio to odpocznij porządnie

Hmmm no marzy i się takie steperek albo rowerek albo twisterek albo roleczki rozmarzyłam się

ja lubię w kuku grać

Stary 2011-02-04, 21:40   #2128
Mordsith
Wtajemniczenie

Ja to bym chciała rolki, ale jeszcze bardziej chciałabym kompana do tych rolek, żeby mieć osobe z którą mogłabym pojeździć, jakoś zawsze wolałam ćwiczyć z kimś niż sama, jeśli chodzi o takie rzeczy. Aerobik w grupie też lubię bardziej niż ćwiczenia w domu samemu
Heroine odpocznij wkońcu, należy Ci się po całym tygodniu.
Ja oglądam :I kto to mówi" na polsacie, pamiętam jak byłam mała i uwielbiałam te filmy...
Stary 2011-02-04, 21:51   #2129
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
pewnie, że się należy! korzystaj! Ja dzisiaj też już luz, następny egzamin w środę :P A i dzisiaj poszło: nie wiem, a wyniki do środy to się pochwalę.

I absolutnie nie zgodzę się ze stwierdzeniem, że pieniądze wydane na sprzęt do sportu są wydane w błoto! Jeśli tylko wiesz, że będziesz z nich korzystać to kupuj. Sama mam jeszcze całą listę rzeczy, które chce kupić.
Dzięki
no pochwal się koniecznie!

no to co do sprzętów, widzę, że jesteśmy tego samego zdania

Cytat:
Heroine no pewnie że Ci się należy ktoś musi odpoczywac żeby pracować mógł ktoś noo a tak na serio to odpocznij porządnie

Hmmm no marzy i się takie steperek albo rowerek albo twisterek albo roleczki rozmarzyłam się

ja lubię w kuku grać

mnie też się wszystko marzy

kuku? a co to kuku?

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

Cytat:
Ja to bym chciała rolki, ale jeszcze bardziej chciałabym kompana do tych rolek, żeby mieć osobe z którą mogłabym pojeździć, jakoś zawsze wolałam ćwiczyć z kimś niż sama, jeśli chodzi o takie rzeczy. Aerobik w grupie też lubię bardziej niż ćwiczenia w domu samemu
Ja oglądam :I kto to mówi" na polsacie, pamiętam jak byłam mała i uwielbiałam te filmy...
aerobik kiedy ja znajdę na niego czas?
no właśnie się obijam totalnie wszystkie interesujące mnie wątki na wizażu czytam
Nie kojarzę tego filmu
Stary 2011-02-04, 21:59   #2130
Praan
Wtajemniczenie

Cytat:
Praan, zazdroszczę tego nieprzejmowania się ludźmi ehh, też się muszę zmobilizować ! w końcu to moja sprawa co robię
Dokładnie! Ja oduczyłam się przejmować ludźmi w wieku 13 lat chyba i tak mi zostało już na wieki wieków amen Jestem trochę trzepnięta i to zawsze prowokowało dziwne komentarze w moim kierunku. Ale jak mawiał mój szwagier: "Ty jesteś normalna, to wszyscy w koło są popier****ni" Sztywniaki jedne ;p
zależy mi tylko na opinii najbliższych.

Cytat:
och ja kocham rolki! chcę już ładną pogodę, żebym mogła sobie pójść w nich pojeździć
Cytat:

no to co do sprzętów, widzę, że jesteśmy tego samego zdania

mnie też się wszystko marzy
Ja chyba zacznę od hula-hop za 5 zł bo po kupieniu stanika i butów do biegania wiele na koncie nie zostało
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości