|
|
#2101 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.3
Cytat:
jedno takie jak Twoja córcia ma nosić a drugie jeszcze nie wiemy. Lena mi sie marzy a tż- nie
|
|
#2102 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam jeszcze takie pytanko, jeśli jest jajeczko to jest owu?? dobrze rozumiem?? od 10dc robię testy teraz tez i zawsze 1 kreska :
![]() to nie kumam trochę, jajeczko jest nie ma owu czy te testy jakieś dupowate?? ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Bella gratuluje córeczek
|
#2103 |
|
Zakorzenienie
|
Bella gratuluję dwóch dziewczynek
Cora cieszę się, że jesteście już w domku Enia gratuluję dorodnej córeczki Mezaga cieszę się, że masz dobre wyniki ![]() Alexa a może ta dawka Clo jest dla Ciebie za mała? Ja też brałam do tej pory 1x1 (rosły duże, ale nie pękały), a w tym cyklu mam brać 2x1
|
#2104 |
|
Wtajemniczenie
|
kochane ja najprawdopodobniej bede miec corke ale w czwartek ma mi potwierdzic
|
#2105 |
|
Zakorzenienie
|
Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów,proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek
Pozdrawiam Paulinaizabela. Niech zimowy dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek Na liście mamy 17 staraczki paulinaizabela - (Paulina,26 lat, Irlandia) staranka zawieszone Tacca - (Maryla, 30 lat) staranka zawieszone KALWI23 -(Magda, 27 lat, Cieszyn) staranka zawieszone LadyMK - (Magda, 24lata, łódzkie)staranka zawieszone Malami82 - Agnieszka, 28 lat, Lubuskie) cykl 20, last @ 17,09 Zafrine - (Dorota, 23 lata, pomorskie) cykl 34, last @ 18,11 Nina_k - ( Maria, 30 lat, Centrum) cykl 24, last @20,12 Caroline_1988 - (Karolina, 22 lata, kuj - pom)cykl 3, last @ 28,12 Egwene6 - (Dorota, 33lata, Lublin) cykl 16, last @ 2,01 Cherubinka (Aga,28 lat, Podlasie) cykl 26, last @ 14,01 Ewakol - (Ewa, 22 lata, Poznań) cykl 16, last @ 15,01 Baby29 - (Edyta, 30 lat, Radom) cykl 24, last @ 20,01 Atila- (Natalia, 25 lat, Sandomierz) cykl 3, last @ 21,01 Kobra913 - (Agnieszka, 23 lata, Szczecin) cykl 18,last @ 22,01 Pacierp -(Marta, 27 lat, Wrocław) cykl 23, last @ 25,01 Darusiaaaa - (Daria, 24 lata, Sieradz) cykl 2, last @ 31,01 alexa83 - (Ola, 27 lat, Bielsko) cykl 9, last @ 1,02 Mezaga - (Agnieszka, 29 lat, Gorlice) cykl 39, last @ 1,02 Tincia - (Justyna, 27 lat, Zielona Góra)cykl 2, last @ 3,02 Karolca - (Karolina, 24 lata, kuj - pom) cykl 3, last @ 5,02 Irmusia81(Aneta, 30 lat okolice Krakowa) cykl 23, last @ 14.02 Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki) Mamy 12 zafasolkowanych: Justine1988(Justyna,21 lat,Koszalin) gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p - 27 luty 2011) iizabelaa (Izabela,27 lat,wlkp) gratulujemy! dwie kreseczki w 1 cyklu (t.p - 25 marzec 2011) Coralady (Nela,28 lat,Małopolska) gratulujemy! dwie kreseczki w 19 cyklu (t.p. 10 kwiecień 2011) Edzia - (Edyta, 32 lat, Roma) gratulujemy! dwie kreseczki w 25 cyklu (t.p 28 czerwca 2011) Malinka123108 -(Marlena, 21 lat, Lublin) gratulujemy! dwie kreseczki w 12 cyklu (t.p 29 czerwca 2011) Bella7 (Ania, 21 lat,)gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p. 1 lipca 2011) Scio - (Paulina, 23 lata, Góry Świętokrzyskie) gratulujemy! dwie kreseczki w 15 cyklu (t.p 7 lipca 2011) Nadiazloto1 - (Agata, 27 lat, Zielona Góra) gratulujemy! dwa serduszka (t.p 12 lipca 2011) DAnia - (Ania, 34 lata,dolnośląskie)gratulujemy! dwie kreseczki w 11 cyklu (t.p 14 sierpnia 2011) xhankax(Hania,28lat,Śląsk) gratulujemy!dwie kreseczki w 56cyklu (t.p 23 sierpnia 2011) Danika (Ewa, 27 lat, małopolskie)gratulujemy!dwie kreseczki w 16 cyklu (t.p 29 września 2011) Magdulec - (Magda, 29 lat, Lubelskie) gratulujemy! dwie kreseczki w 22 cyklu (t.p 7 października 2011) Na liście występuje kolor biały: dra - Aniołek[*] PatkaM84- Aniołki dwa [*] [*] Nika1980 - Aniołek [*] agagmm23 - Aniołek [*] gooha3 - Aniołek [*] celka2000 - Aniołek [*] ankamb - Aniołek [*] pomarnczka - Aniołek [*] NPerelka1987 - Aniołek [*] nayhde - Aniołek[*] ola_k11 - Aniołek [*] karolcia228 - Aniołek [*] sylfiaaa - Aniołek [*] DAnia - Aniołek [*] serduszkowata - Aniołek [*] Pamela86 - Aniołek [*] bella7 - Aniołek [*] evelina.00 - Aniołek[*] Daget -Aniołek[*] alexa83 - Aniołek[*] Malami82, Zafrine, - dziewczyny odezwijcie się napiszcie co u was
|
|
|
|
#2106 |
|
Zakorzenienie
|
Enia gratulacje i witamy maleństwo na świecie
Bella gratuluje córeczek ![]() Aga świetne wyniki, oby tak dalej
|
|
|
|
#2107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rano bolały bardziej teraz tylko przy dotykaniu... Kochana trzymam mocno kciuki żeby jajo urosło i pękło
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2108 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a Lena tez super!Może mąż da sie przekonać?Właśnie dziś dziewczyna z sali miała cesarke i urodziła małą Lenę![]() Nawet nie wiesz jak ja się cieszę Super,że już jestem u siebie!Cytat:
Czekam na potwierdzenie!Moja siostra była dziś na usg,ale jeszcze za wcześnie za płeć-szkoda,bo wszyscy są ciekawi
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
Edytowane przez coralady Czas edycji: 2011-02-14 o 18:50 |
||
|
|
|
#2109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W 14 dc masz jajeczko 15 mm - trochę mało - ale może owulacja będzie później - np w 19 dc.
|
|
|
#2110 |
|
Raczkowanie
|
ja mam blisko 4 po tabletkach i niby endokrynolog mówi ze jest okej,nie znam się za bardzo dopiero raczkuje w tym temacie czyli jest zle?
|
#2111 |
|
Zakorzenienie
|
Baby dla kobiet starających się o dziecko TSH powinno być nie tylko w normie ale poniżej 2 a najlepiej poniżej 1,5
|
|
#2112 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kochane a co można zrobić aby te jajeczka urosły większe?? co jeśli będę mieć cały czas za małe??
|
|
#2113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszę poszukać swoich ostatnich wyników.Alexa jak sie okaże, że pęcherzyk po tej dawce Clo, którą przyjmujesz jest za mały w czasie, kiedy powinna być owu, to znaczy, że potrzebna jest większa dawka leku.
Leoś http://www.suwaczki.com/tickers/j5rb2n0a3th34quw.png Franio http://www.suwaczki.com/tickers/j5rb2n0a3h9hdz85.png Edytowane przez Irmusia81 Czas edycji: 2011-02-14 o 19:14 |
|
|
|
|
#2114 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2115 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja się nie łapie z tymi jajeczkami :/ Bo kurcze nigdy nie myślałam nawet nad tym, że może nie być ow, albo że jajeczka mogą nie pękać :/ Ale właśnie mi się przypomniało, że jak mi w październiku ginka sprawdzała mięśniaka i przy okazji patrzyła na jejczko, to powiedziała "troche gruba osłonka, ale to nic" - tak lekko to powiedziała, że dopiero teraz skojarzyłam, ten fakt
Mam nadzieję, że prawdą w tym zdaniu było -ale to nic. A testy ow miałam w tym miesiącu zamówić, ale nie zdążyłam więc jeśli przyjdzie @ (a mam nadzieje jakąś taką, że nie) to zamówię na przyszły. Chyba musiałam sobie pogadać :/ Dziewczyny, a dostałyście kwiatki dziś? My mamy półrocznicę ślubu dziś i nic ale chociaż tż winka kupił- ja zrobię kolacje i dalej będziemy uskuteczniać starnka Tylko kurcze myślałam, że kwiatka dostane i teraz mi - no ale nie będę mu tego mówić... paulinaizabela- super świętowanko
|
#2116 |
|
Zakorzenienie
|
Mąż odebrał moje wyniki krwi i nie jest dobrze
![]() Mam anemię albo jakieś zapalenie poważne w organiźmie ![]() Jutro muszę zadzwonić do dr spytać co z tym zrobić. Pocieszam się, że robiłam badania pod koniec choroby i może już mam lepsze wyniki i jeszcze to, że w ciąży-zwłaszcza bliźniaczej mogę mieć trochę gorsze wyniki. |
|
|
|
#2117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ile bierzesz tego Clo? Bo może jeśli bierzesz dużą dawkę to może jakiś mocniejszy lek.
|
|
|
#2118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2119 |
|
Zakorzenienie
|
Sprawdziłam wynik TSH z lipca - 1,70 więc raczej jest ok
![]() Nadia nie martw się na zapas wynikami. Nie raz słyszałam, że w ciąży anemia i wyniki odbiegające od normy się zdarzają Tincia wyluzuj Kochana. Ty o pęcherzykach i jajeczkach nie czytaj. Tylko seksem się ciesz A kwiatka też nie dostałam. Tylko walentynkę i płytę z filmem Sztuczki
|
|
#2120 |
|
Wtajemniczenie
|
To trzeba przemaszerować się do lekarza, niech przeanalizuje i powie co myśli... Przytulam ![]() Irmusia- ale coś dostałaś Fajno...Ja zaraz zrobię kolację Wychylimy winko i będę się cieszyć jak się da tym sexem nie myśląc o jajeczkach
14 sierpnia 2010 4 listopada 2011 Edytowane przez Tincia Czas edycji: 2011-02-14 o 19:34 |
|
|
|
#2121 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
TZ jeszcze w pracy nie licze na kwiaty bo napewno nie miał kiedy kupić... kupiłam winko myślałam, że wcześniej przyjedzie a tak pewnie padnie i od razu pójdziemy spać :/ Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2122 |
|
Zakorzenienie
|
ja dziś odebrałam wyniki i faktycznie miałam podwyższone i jedne nizej ale gin mi nic nie powiedział, za to żelazo dostalam
|
#2123 |
|
Zakorzenienie
|
Baby czemu od razu zmienić
![]() Może najpierw z nim pogadaj jak to jest naprawdę Głowa do góry.Tincia Ty się tak kobito nie spinaj, bo za dużo zaczniesz myśleć o tym wszystkim a to nie jest dobre. Alexa wierz mi - niedoinformowanie jest naprawdę dobre. Ja bym chciała nie wiedzieć tego wszystkiego co wiem. To jest naprawdę wkurzające. 1x1 to mała dawka. Ja brałam dwa razy dziennie po jednej tabletce i miałam 1 ładny pęcherzyk albo czasem dwa jak się udało. Jak chcesz sobie pomóc to pij czerwone wino i wcinaj migdały i suszone morele. Pomaga - sprawdziłam na sobie kilka razy jajeczko szybciej rośnie ![]() Nadia niedobrze z tymi wynikami. Skontaktuj się z lekarzem - trzymam kciuki, żeby wszystko okazało się ok. Co do walentynek to my nie obchodzimy. Dla nas to święto przesłodzone. I w ogóle nie potrzebne.
|
|
#2124 |
|
Zakorzenienie
|
Dzęki dziewczyny za otuchę
Też mam nadzieję, że to przezębienie a nie coś groźnego |
|
|
|
#2125 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tylko, że chciało by się wiedzieć jak najwiecej!! a powiedz mi od kiedy te morele i migdały jeść i w jakich ilościach?? i to winko jak najlepiej aby poskutkowało. Powiem wam, że ten cykl miałam z wiesiołkiem i lnem i duuuża poprawa w śluzie tak więc polecam
|
|
#2126 |
|
Zakorzenienie
|
Ja po okresie zaczynałam - czyli tak jakoś 7-8dc. Kieliszek wina wieczorem codziennie (ja piłam kadarkę słodką), morele i migdały to tak sobie podżerałam w ciągu dnia - dziennie zjadałm tak ze 100 g migdałów i 100 g moreli. A że ja bardzo lubię jedno i drugie to się nie męczyłam hehe
I tak jadłam do owulacji a potem już mi się odechciewało
|
|
#2127 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() kadarkę uwielbiam, migały i morele też tak, że sama rozkosz teraz wiem jak mam jeść
|
|
#2128 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Udanych staranek ![]() Ja też nic nie dostałam...jeszcze dzień się nie skończył chociaż nie liczę na nic bo umówiliśmy się, że nie robimy sobie prezentów..ale miło by było dostać kwiatka ![]() Wieczorkiem ciąg dalszy świętowania Cytat:
|
||
|
|
|
#2129 |
|
Zakorzenienie
|
Ehh... u nas miały być walentynkowe staranka ale nic z tego nie będzie. Oboje z TŻ mamy popsute nastroje, oszukali nas z wypłatami i mamy big problem jak dociągnąć do kolejnej wypłaty...
|
#2130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a to pierwszy raz tak się zdarzyło? tylko Was oszukali czy więcej osób?? ![]()
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:41.

A jakiś imiona juz wybrane dla dziewczynek?

napiszcie co u was
Super,że już jestem u siebie!

Mam nadzieję, że prawdą w tym zdaniu było -ale to nic.