![]() |
#2101 |
Zakorzenienie
|
Dot.: nafta kosmetyczna
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2102 |
Zakorzenienie
|
Mi np. jak myję pierwszy raz to szampon praktycznie się nie pieni.
![]()
![]() |
![]() |
#2103 | |
Dolce vita
|
no bo się tak nie da...nie w moim przypadku
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2104 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2105 |
CORELIPS
|
Oczywiscie niczka postępuje właściwie. Zawsze tak właśnie powinniśmy robić [..powinnysmy!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2106 |
Konto usunięte
|
U mnie już nafta schodzi spokojnie przy jednym myciu, ale stosuję szampon ziołowy z Evy - ten jest zdaje się trochę mocniejszy niż ziołowe z Barwy czy Farmony.
A tu się nie zgodzę, odżywka po nafcie to dla mnie rzecz konieczna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2107 |
Dolce vita
|
[1=788bb1639a979260fb00534 6e9120b060466cef5;2531852 5]A tu się nie zgodzę, odżywka po nafcie to dla mnie rzecz konieczna.[/QUOTE]
U mnie też ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oczywiscie normalką jest, ze jeszcze na ociekające włosy po myciu daje kropelkę tej b/s, ale ja mam kręcone włosy i jest to wręcz wymóg ![]() Odżywek używałam nawet po całonocnym bądź jeszcze dłuższym olejowaniu. Nie mogę mycia włosów kończyć na samym szamponie bo miałabym miotłę zamiast loków ![]() P.S, Mocny Akcencie- bardzo zainteresował mnie Twój podpis ![]() Naprawdę wierzysz w moc pozytywnego myślenia i samoleczenia umysłu i ciała? ![]()
"Look into my eyes You will see... You know it´s true everything I do I do it for you..." ![]() 27.05.2009r.- najszczęśliwsza kobieta na Ziemi ![]() www.radicalis.fbl.pl - strona mojego najzdolniejszego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2109 |
Konto usunięte
|
Pytanie co prawda nie do mnie kierowane, ale moim zdaniem bycie optymistą jest ważne dla zdrowia duchowego, co się też przekłada na te fizyczne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2110 |
Zakorzenienie
|
[1=788bb1639a979260fb00534 6e9120b060466cef5;2531954 0]Pytanie co prawda nie do mnie kierowane, ale moim zdaniem bycie optymistą jest ważne dla zdrowia duchowego, co się też przekłada na te fizyczne
![]() Wiem...ale nie zawsze łatwo jest myśleć pozytywnie ![]() Czytałam o tym kilka książek i wiem, ze czasem trzeba się "zmuszać" do tego...żeby to w sobie wytrenować... Jednak tak na stałe nie udało mi się tego osiągnąć...mam tak jak zwykły człowiek: jest dobrze- świat jest piękny jest źle- świat jest okrutny ![]() Z tym, ze ja potrafię miec nagłe wachania nastrojów (nie tylko przed trudnymi dniami :P), więc mam jeszcze trudniej ![]()
"Look into my eyes You will see... You know it´s true everything I do I do it for you..." ![]() 27.05.2009r.- najszczęśliwsza kobieta na Ziemi ![]() www.radicalis.fbl.pl - strona mojego najzdolniejszego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2111 | ||
Dolce vita
|
Cytat:
![]() [1=788bb1639a979260fb00534 6e9120b060466cef5;2531954 0]Pytanie co prawda nie do mnie kierowane, ale moim zdaniem bycie optymistą jest ważne dla zdrowia duchowego, co się też przekłada na te fizyczne ![]() Optymiści żyją dłużej, zdrowiej, szczęśliwiej. Nawet jeśli napotkają niepowodzenia i zmartwienia...łatwiej przez nie przebrnąć- bo wiara w to, że znjadzie się rozwiązanie i pogodzenie się z sytuacją to już sukces ![]() Cytat:
![]() Swoją drogą....wdrażam nawet moje nastawienie w kwestii zapuszczania i dbania o włosy. Są ciężkie w pielęgnacji, ciągle coś z nimi nie tak....ale ja się nie poddaję i wierzę, że w końcu je ogarnę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też mam podobny charakter...częściej przemawia przeze mnie pesymizm niż optymizm...a chciałabym to zmienić. Hmm...ciekawe czy są jakieś ciekawe, godne polecenia książki na ten temat ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2113 | |
Dolce vita
|
Cytat:
Lista książek, filmów i materiałów o pozytywnym myśleniu: KSIĄŻKI: - "Potęga Podświadomości" Joseph Murphy - "Magia wiary" Joseph Murphy - "Sekret" Rhonda Byrne - "Moc pozytywnego myślenia" Norman V. Peale - "Zakochaj się w życiu" Ewa Foley - "Możesz uzdrowić swoje życie" Louise L. Hay - "Twórcza wizualizacja" Shakti Gawain - "Zagubiony podręcznik życia na Ziemi" Joe Vital - "Klucz do sekretu" Joe Vital - "Zrealizuj swoje marzenia" Esther i Jerry Hicks - "Twórcza moc myślenia" Kurt Tepperwein - "Obudź w sobie olbrzyma" Anthony Robbins Książki polskich autorów: - "JA" Tadeusz Niwiński - "Czarodzieje mogą wszystko" Dariusz Chwiejczak FILMY: - "The Secret" - "The Opus" - historia Vivaldiego użyta jako przykład PROGRAMY I WYKŁADY: - Bob Proctor, - Joe Vitale, - Mike Dooley, Wyższy stopień "wtajemniczenia": - metoda Silvy - "Samokontrola umysłu metodą Silvy" Jose Silva - ruch Osho - wszystkie tytuły guru Osho |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2114 |
Zakorzenienie
|
Bardzo Ci dziękuję!
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2115 |
Zakorzenienie
|
ja tez na pewno skorzystam i poczytam lektury. "Sekret" Rhondy Byrne już przeczytałam. Polecam.
![]()
![]() |
![]() |
#2116 |
Rozeznanie
|
Też czytałam "Sekret". Pomyśleć ile może zdziałać pozytywne myślenie, a właściwie "radość z tego czego się jeszcze nie ma"...
![]() Ale włosy rosną... ![]() Edytowane przez gimli666 Czas edycji: 2011-02-24 o 15:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2117 |
Konto usunięte
|
Jakoś nie czytałam jeszcze nic w tym kierunku. Warto?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2118 |
Rozeznanie
|
tatty Ogólnie w książce jest podana pewna zasada. Jeśli chcesz żeby coś się stało musisz już się tym cieszyć. Zachowywać tak jakby już się stało i mocno w to wierzyć. U mnie to nie zadziałało. Ale podejrzewam, że to dlatego, że ja nie do końca zastosowałam się do rad
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2119 |
Konto usunięte
|
Na ogół jestem optymistką, jednak mam i chwile słabości, czasami gorsze dni. Najgorzej było, jak dosłownie w nikim nie mogłam znaleźć oparcia..
Ale to już przeszłość, ponure karty mojego życia. Staram się nie dopisywać takich kolejnych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2120 |
Zakorzenienie
|
tatty - warto poczytać
![]()
![]() |
![]() |
#2121 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Teraz siedzę nad "Potęgą podświadomości" Murphy'ego ![]() I jest o wiele lepiej napisana niż Sekret ![]() Zobaczymy jak inne pozycje z listy Akcentu ![]() [1=788bb1639a979260fb00534 6e9120b060466cef5;2533166 6]Jakoś nie czytałam jeszcze nic w tym kierunku. Warto? ![]() Oczywiście! ![]() [1=788bb1639a979260fb00534 6e9120b060466cef5;2533200 1]Na ogół jestem optymistką, jednak mam i chwile słabości, czasami gorsze dni. Najgorzej było, jak dosłownie w nikim nie mogłam znaleźć oparcia.. Ale to już przeszłość, ponure karty mojego życia. Staram się nie dopisywać takich kolejnych ![]() Podobnie jak u mnie...ale teraz wszystko zwraca się w całkiem innym kierunku-chyba będzie już dobrze ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2122 |
CORELIPS
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2124 |
Konto usunięte
|
No tak, literówki i antypatia do "Alt" wszystko zmienia, sama widzisz.
Na razie nie mam za bardzo czasu na optymistyczne lektury, zawzięcie magluję literaturę romantyczną.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2125 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Akcencie- chyba nieprzypadkowo umieściłaś ją na pierwszej pozycji? ![]() Tatty- skądś to znam ![]() ![]() Czas na odpoczynek- ksiażka Murphy'ego to świetny relaks ![]() W weekend będę u rodziców to podkradnę mamie wszystkie jej książki Louise L. Hay ![]() Ma chyba wszystkie...swego czasu bardzo jej pomogły, ale ja byłam wtedy za mała by je zrozumieć ![]()
"Look into my eyes You will see... You know it´s true everything I do I do it for you..." ![]() 27.05.2009r.- najszczęśliwsza kobieta na Ziemi ![]() www.radicalis.fbl.pl - strona mojego najzdolniejszego ![]() Edytowane przez Indios Bravos Czas edycji: 2011-02-25 o 06:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2127 | ||
Dolce vita
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Samo czytanie tej książki naprawdę poprawia mi humor...a co dopeiro jakbym wprowadziła choć część tych zasad w życie? ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2129 |
Dolce vita
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=324176 proszę bardzo wątek o mocy pozywnego myślenia
![]() ![]() Co by nie robić offa, poradźcie mi dziewczyny, co mogę zrobić ze swoimi włosami, żeby dodać im jutro objętości? mam wizytę u mojego lubego, pierwszą...a chciałabym zrobić pozytywne wrażenie ![]() ![]() naftę nakładałam ostatnio, więc raczej często się nie powinno jej stosować.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2130 |
Rozeznanie
|
Mocny Akcencie - dziękuję Ci bardzo!
![]() ![]() niestety nie wiem co Ci mogę poradzić w kwestii włosów, produkty, których używam nie mają na celu uniesienia włosów ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.