Wszystko o Avonie - cz. 22 - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-21, 13:09   #2101
Selina
Zadomowienie

GG do Selina
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 22

Cytat:
Napisane przez _Kasiek_ Pokaż wiadomość
No właśnie na każdym zdjęciu, na którym znalazłam Spotlight jest zakrętka... hm dziwne...

Dziękuję za szybką odpowiedź
Wiesz, ja kiedyś dostałam puste pudełeczko po pierścionku, w którym ten pierścionek miał być oraz lakier do paznokci bez lakieru do paznokci. Tzn w pudełeczku była pusta i czysta buteleczka a w niej dwie kuleczki mieszające lakier. Ale po lakierze ani śladu Ciesz się, że chociaż w butelce masz wodę
Selina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 13:13   #2102
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez TheViolet Pokaż wiadomość
W katalogu 13 jest promocja na Today Tomorrow Always, zastanawiam się czy sobie nie wziąć mam niestety tylko próbkę tomorrow :/ ale zamówię sobie jeszcze resztę w 11, a jakie są Wasze odczucia? Która z serii jest najlepsza według Was?
Ja najbardziej lubię Always. Ale każdy z tych zapachów ma swój urok i jest inny.
Stary 2011-07-21, 13:13   #2103
mardy bum
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kosmiderdmwz Pokaż wiadomość
Próbowałam dzisiaj tą nową kurację naprawczą co wchodzi w kat. 11 bo dostałam próbki ale chyba nie wezmę pełnowymiarowego produktu bo coś z tą kuracją jest nie tak...moje włosy jeszcze bardziej się po niej plączą i końcówki są sianowate
mam takie same odczucia po jej użyciu. Końcówki są mega szorstkie ;/

A co do balsamu dyscyplinującego, to też polecam. Włosy są miękkie i na dodatek fajnie się układają!
mardy bum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 13:16   #2104
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez _Kasiek_ Pokaż wiadomość
No właśnie na każdym zdjęciu, na którym znalazłam Spotlight jest zakrętka... hm dziwne...
Napisz do nich o tej wadzie.
Stary 2011-07-21, 13:21   #2105
melisska
Rozeznanie

Cytat:
W katalogu 13 jak wspomniała ewula91 jest promocja na Today Tomorrow Always, zastanawiam się czy sobie nie wziąć mam niestety tylko próbkę tomorrow :/ ale zamówię sobie jeszcze resztę w 11, a jakie są Wasze odczucia? Która z serii jest najlepsza według Was?
Wszystkie są ładne ale każda inna : TODAY kwiatowa , elegancka , na dzień i na wieczór, TOMORROW ciepła , cięższa ,zmysłowa na wieczór, ALWAYS delikatna , kwiatowa ,kojarzy mi się z wiosną
Wszystkie bardzo trwałe
melisska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 13:29   #2106
kosmiderdmwz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mardy bum Pokaż wiadomość
mam takie same odczucia po jej użyciu. Końcówki są mega szorstkie ;/

A co do balsamu dyscyplinującego, to też polecam. Włosy są miękkie i na dodatek fajnie się układają!
Widzę że nie tylko ja mam takie kiepskie odczucia co do tej kuracji naprawczej Użyje jej jeszcze raz bo mi próbka na dwa razy starczy to zobaczymy ale obstawiam że za drugim razem będzie ten sam efekt a raczej brak efektu
Cieszę się że ty też polecasz ten balsam dyscyplinujący Jeśli kolejna osoba zachwala to wezmę a jak nie to może uda się komuś odsprzedać

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Ja najbardziej lubię Always. Ale każdy z tych zapachów ma swój urok i jest inny.
Ja też najbardziej lubię Always. Kupiłam sobie ten zapach specjalnie na swój ślub bo tak mnie urzekł

Edytowane przez kosmiderdmwz
Czas edycji: 2011-07-21 o 13:36
kosmiderdmwz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 13:59   #2107
_Kasiek_
Raczkowanie

Cytat:
Napisz do nich o tej wadzie.
Napisałam
_Kasiek_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-21, 14:07   #2108
mardy bum
Rozeznanie

Cytat:
Widzę że nie tylko ja mam takie kiepskie odczucia co do tej kuracji naprawczej Użyje jej jeszcze raz bo mi próbka na dwa razy starczy to zobaczymy ale obstawiam że za drugim razem będzie ten sam efekt a raczej brak efektu
Cieszę się że ty też polecasz ten balsam dyscyplinujący Jeśli kolejna osoba zachwala to wezmę a jak nie to może uda się komuś odsprzedać
ja użyłam 3 razy, a mam jeszcze jedną próbkę w zapasie.

a co do problemu ze Spotlight to myślę, ze możesz jeszcze na tym zyskać .
Kiedyś zamówiłam bransoletki, takie perelki w 3 kolorach w komplecie z kolczykami i brakowało w zestawie jednej bransoletki. Było to dla kumpeli więc zadzwoniłam do nich i powiedzieli, ze ten zestaw mam zatrzymać, a oni doślą mi nowy komplet. Podobnie było kiedy do zestawu sylwestrowego dorzucili zły komplet bizuterii (zamiast savannah dali komplet który wchodził chyba w 4 katalogu...), też zadzwoniłam i odliczyli mi koszty bizuterii, więc Tobie mogą dosłać nowe opakowanie
mardy bum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 14:24   #2109
Aalicia24
Zakorzenienie

ściągam nowy katalog, dzięki czajana i oglądnęłam angielskie hello tomorrow i mi isę strasznie nowe poczwórne cienie podobają takie złoto- fioletowo-granatowe i lakier turkusowy
Aalicia24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 14:46   #2110
Oktawiaaa
Zakorzenienie

Dziewczyny co sądzicie o podwójnych cieniach do powiek w kolorze Nutmeg Shimmer? Jak się prezentują na żywo, mają ładny odcień?

A i tak sobie przypomniałam o tej nowej gąbce niebieskiej kulce. Nie polecam jej, żele w ogóle się na niej nie pienią. Korzystając z gąbki trzeba zużyć bardzo dużo żelu. Poza tym kiepsko wpija wodę.

Edytowane przez Oktawiaaa
Czas edycji: 2011-07-21 o 14:49
Oktawiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 14:58   #2111
Aalicia24
Zakorzenienie

W katalogu 13 ogłoszę bankructwo, bo na pewno wezmę:
- nową czarną torebkę marszczoną, bo mi do kozaków pasuje, tą za 99
- apaszkę python, to raczej szal, długa jest i fajna
- lakier ruby slippers
- szminkę 24k gold
- róż z demo
- i myślę jeszcze nad laugh often z demo i bransoletkami pythoni to dopiero wstępna wishlista, ciekawe co jeszcze dojdzie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-21, 15:10   #2112
melisska
Rozeznanie

Dziewczyny będę nudna z tym pytaniem ale napiszcie proszę, jeśli dziś wieczorem złożę zamówienie na paczkomat, to tak jakby było złozone do 11 godz. jutro i paczka będzie w poniedzialek czy raczej we wtorek ? Mam niecierpliwą klientkę
Stary 2011-07-21, 15:28   #2113
Juleczka88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Oktawiaaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny co sądzicie o podwójnych cieniach do powiek w kolorze Nutmeg Shimmer? Jak się prezentują na żywo, mają ładny odcień?
Wczoraj użyłam pierwszy raz. Moim zdaniem pigmentacja w sam raz do makijażu dziennego. Kolorki bardzo ładne - jasny, taki różyk- brzoskwinka, na oku daje taką delikatną perłową poświatę i brązik taki ładny, jakby ze złotem. Polecam
Juleczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 15:31   #2114
in bloom
Zadomowienie

Cytat:
Właśnie ściągnęła mi się 13 i zastanawiam sie jakie będą te nowe lakiery do paznokci chodzi mi głównie o ten czarwony z brokatem bo na modelce bardzo ładnie wygląda, ma może któraś z was Pink radiance? (Bo to chyba tego samego rodzaju) I mogła by powiedziec czy ładnie pokrywa i jak się utrzymuje?

---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

Moja wish lista jest trochę dłuższa ale martwi mnie to, że cały czas się powiększa
ja mam ten pink i jest super jedna warstwa super pokrywa jest wytrzymaly nawet zmywaczem ciezko go zmyc mi sie on bardzo bardzo podoba i ta czerwien jak zobaczylam to od razu sie zakochalam i juz sie nie moge doczekac k13
Stary 2011-07-21, 15:35   #2115
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez paciaz1993 Pokaż wiadomość
Dostałam dziś paczuchę i przeglądając katalog zwróciłam uwagę na zegarek Nautical, zakochałam się w nim od razu
jednak cena jest mega wysoka i stąd pytanie czy któraś z Wam ma ten zegarek i czy opłaca się go brac?
Może wiecie czy jest w następnych katalogach tańszy?
Też mi się podoba,ale za drogi,nie skuszę się

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Przyszła do mnie przed chwilą babka z buteleczką po perfumach Far Away Paradise - pamiętacie ten zapach?? Zaproponowałam jej w zamian Far Away Dreams - myślicie ze będzie zadowolona?
Kojarzę ten zapach,a raczej buteleczkę z jakiegoś zagranicznego katalogu,nie wiem czy u nas był więc nie wiem jak pachnie...a Far Away Dreams to mój ukochany zapach

Cytat:
Ha, dziewczyny, to teraz ja
Dostałam odpowiedź na temat co się wlicza do programu motywacyjnego Anew. Pytałam o balsam.
...
Czyli balsam do ciała, produkty Clinical i produkty do opalania też się wliczają.
fajny jest ten program,i jeszcze LDR gratis ale w kat.11 zamawiam tylko dla siebie paczkę,a nie potrzebuję aż 5 produktów Anew
Cytat:
Dziewczyny tak przy okazji odżywek do włosów to powiedzcie mi czy w Avonie są odżywki do włosów takie bez spłukiwania które ułatwiają rozczesywanie włosów, ale nie powodując przy tym nadmiernego przetłuszczania??
Mam włosy do łopatek i ostatnio mam problem żeby je po umyciu rozczesać...
Może polecicie mi jakaś fajną i sprawdzoną odżywkę do długich włosów bo nie chce kupować w ciemno żeby potem nie stała na półce...
Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Balsam dyscyplinujący do włosów w pomarańczowym opakowaniu
Dokładnie tak,ja też Ci go polecam,to jedyny balsam bez spłukiwania który mi pasuje nie bądź zaskoczona małą buteleczką,jest bardzo wydajny kropelkę na dłoni rozprowadzić i rozetrze się na długich włosach bez problemu tylko pamiętaj o wstrząsaniu przed użyciem,bo to jest mam wrażenie taka mieszanka mleczka i olejku

Cytat:
W katalogu 13 jak wspomniała ewula91 jest promocja na Today Tomorrow Always, zastanawiam się czy sobie nie wziąć mam niestety tylko próbkę tomorrow :/ ale zamówię sobie jeszcze resztę w 11, a jakie są Wasze odczucia? Która z serii jest najlepsza według Was?
Today jest mocny,intensywne kwiaty,Tomorrow ciepła wanilia,Always delikatne kwiaty Ja kocham Tomorrow
Cytat:
Napisane przez Aalicia24 Pokaż wiadomość
oglądnęłam angielskie hello tomorrow i mi isę strasznie nowe poczwórne cienie podobają takie złoto- fioletowo-granatowe i lakier turkusowy
no właśnie tak sobie wczoraj myślałam że w Avonie nie ma turkusowego lakieru,mój ulubiony kolor,skandal
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 15:40   #2116
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
W katalogu 13 ogłoszę bankructwo, bo na pewno wezmę:
- nową czarną torebkę marszczoną, bo mi do kozaków pasuje, tą za 99
- apaszkę python, to raczej szal, długa jest i fajna
- lakier ruby slippers
- szminkę 24k gold
- róż z demo
- i myślę jeszcze nad laugh often z demo i bransoletkami pythoni to dopiero wstępna wishlista, ciekawe co jeszcze dojdzie
też mnie ta torebka kusi

dostałam paczuchę kolczyki ivala naprawdę świetnę i lekkie jak piórko bierzcie miło jestem zaskoczona sprajem do włosów kids, znaczy jego wielkością, bo myślałam, że będzie takie maleństwo jak np. sprej nabłyszczający wiem, wiem jest podana ilość ml w katalogu, ale nie zwróciłam na to uwagi

---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość

Dokładnie tak,ja też Ci go polecam,to jedyny balsam bez spłukiwania który mi pasuje nie bądź zaskoczona małą buteleczką,jest bardzo wydajny kropelkę na dłoni rozprowadzić i rozetrze się na długich włosach bez problemu tylko pamiętaj o wstrząsaniu przed użyciem,bo to jest mam wrażenie taka mieszanka mleczka i olejku

następna chyba muszę go przetestować ale chyba dopiero w k14, bo jak na razie to wish listy pękają w szwach
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 15:44   #2117
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Cytat:
Napisane przez mardy bum Pokaż wiadomość
I ja się skusiłam an Ivalę, ale mama zamiar nabyć w COKu, tzn upoważniłam brata, ale tu problemy, bo nigdy nie byłam w COKu i nie wiem jak się odbywają tam zakupy, tzb:
- czy wystarczy, ze brat pójdzie tam z moim numerem konsultantki?
- czy płaci się normalnie jak w sklepie, czy póżniej, jakoś przelewem czy coś...?
miesiąc temu byłam w warszawskim COKu. Zaraz na wejściu podeszła do mnie pani pracująca tam i zapytała się, czy jestem konsultantką. Wyjaśniłam jej, że umowa jest na mamę, a ja zajmuję się rozprowadzaniem kosmetyków. Miła pani pozwoliła wejść i pooglądać. Wtedy nic nie kupowałam.

Cytat:
Napisane przez Starlett Pokaż wiadomość
Jestem troszkę rozczarowana moimi Perceive Dew - dziś po raz pierwszy użyłam z całego opakowania, które kupiłam około miesiąc temu. Wydaje mi się, że te z próbki były inne, bardzie trwałe. Te z flakonika bardzo przypominają mi nieco delikatniejszą wersję Jet Femme, zapachu nie czułam już po 15 minutach od psiknięcia. Szkoda.
Perceive Dew Z czasem przyzwyczajam się do tego zapachu, ale na nadgarstku czuć przez cały czas. Osoby wokół mnie też chwalą ten zapach

Cytat:
Dziewczyny czy któraś z Was stosowała kurację dotleniającą z AT?? Chodzi mi o to czy rzeczywiście działa i czy nie przetłuszcza dodatkowo włosów?? W kat. 11 jest po 11,90 więc zastanawiam się czy nie wziąć ale nic na temat tej kuracji nie wiem Będę wdzięczna za wszelkie info
Moja klientka bardzo sobie chwaliła, ale szczegółów nie znam.

Cytat:
fajny jest ten program,i jeszcze LDR gratis ale w kat.11 zamawiam tylko dla siebie paczkę,a nie potrzebuję aż 5 produktów Anew
Ja zrobię zapasy mamie

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 15:46   #2118
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
ściągam nowy katalog, dzięki czajana i oglądnęłam angielskie hello tomorrow i mi isę strasznie nowe poczwórne cienie podobają takie złoto- fioletowo-granatowe i lakier turkusowy
oj tak cienie boskie i lakier też
Stary 2011-07-21, 15:56   #2119
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
dostałam paczuchę kolczyki ivala naprawdę świetnę i lekkie jak piórko bierzcie
od wczoraj chodzę w kolczykach Ivala,kocham je bałam się że będą cieżkie i kiczowate,a one są śliczne

Kat.13 własnie ściągnęłam,ale boję się oglądać
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-21, 16:00   #2120
melisska
Rozeznanie

czajana - katalog 13 super jakość i przez to dużo rzeczy mnie kusi
Stary 2011-07-21, 16:16   #2121
selulita
Raczkowanie

Cytat:
Ha, dziewczyny, to teraz ja
Dostałam odpowiedź na temat co się wlicza do programu motywacyjnego Anew. Pytałam o balsam.
I oto odpowiedź:

Szanowna Konsultantko,

Informujemy, że do Programu zarobkowego Anew wliczają się następujące produkty: 50930/08110/05801/21337/32821/15834/ 47845/30239/00752/43851/40709/34967/43802/01461/24661/24695/35691/24646/24679.

Z pozdrowieniami,
xxxxxxxxxxxxx
Obsługa Internetu
Avon Cosmetics Polska

Czyli balsam do ciała, produkty Clinical i produkty do opalania też się wliczają.
Chyba mają dosc juz tych pytan ale Tobie to juz konkretna odpowiedz dali

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ----------

Cytat:
Dla mnie naj naj jest Today. Pozostałe mi się nie podobaja
selulita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 16:43   #2122
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
też mnie ta torebka kusi

dostałam paczuchę kolczyki ivala naprawdę świetnę i lekkie jak piórko bierzcie miło jestem zaskoczona sprajem do włosów kids, znaczy jego wielkością, bo myślałam, że będzie takie maleństwo jak np. sprej nabłyszczający wiem, wiem jest podana ilość ml w katalogu, ale nie zwróciłam na to uwagi

---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ----------

następna chyba muszę go przetestować ale chyba dopiero w k14, bo jak na razie to wish listy pękają w szwach
ten spray jest super, sama go używam razem z córką, teraz brałam 3 na zapas za 22,50
Stary 2011-07-21, 16:47   #2123
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
od wczoraj chodzę w kolczykach Ivala,kocham je bałam się że będą cieżkie i kiczowate,a one są śliczne

Kat.13 własnie ściągnęłam,ale boję się oglądać
ja też je kocham..
nie bój się katalogu, on nie gryzie
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-21, 16:58   #2124
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

mnie z 13stki kuszą:
- podwójny róż do policzków
- torebka sadie, bo chyba pasowałaby mi do kozaków jesiennych
i ... to wszystko!! szok!!!!

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 17:05   #2125
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
mnie z 13stki kuszą:
- podwójny róż do policzków
- torebka sadie, bo chyba pasowałaby mi do kozaków jesiennych
i ... to wszystko!! szok!!!!
ta torebka jest już w k12
Stary 2011-07-21, 17:08   #2126
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
ta torebka jest już w k12
to chyba aż tak bardzo mi się nie podoba skoro nie zwróciłam na nią uwagi

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 17:13   #2127
ewula91
Rozeznanie

Cytat:

Moja wish lista jest trochę dłuższa ale martwi mnie to, że cały czas się powiększa
moja z 13 się skróciła do samych próbek jednak

Cytat:
Napisane przez Selina Pokaż wiadomość
Wiesz, ja kiedyś dostałam puste pudełeczko po pierścionku, w którym ten pierścionek miał być oraz lakier do paznokci bez lakieru do paznokci. Tzn w pudełeczku była pusta i czysta buteleczka a w niej dwie kuleczki mieszające lakier. Ale po lakierze ani śladu Ciesz się, że chociaż w butelce masz wodę
ja kiedyś jak nie byłam konsultantką ale pomagałam kumpeli to dostałam Full Speed bez Full Speeda tzn zestaw cały owszem, ale flakonik, w którym powinna byc woda był pusty :p na szczęście kumpela wymieniła i nawet tego na oczy nie widziałam ;p

Cytat:
Napisane przez selulita Pokaż wiadomość
Chyba mają dosc juz tych pytan ale Tobie to juz konkretna odpowiedz dali

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ----------

Dla mnie naj naj jest Today. Pozostałe mi się nie podobaja
ja tez uwielbiam Today chociaż tylko z próbki wąchałam. Podoba mi sie chyba dlatego, że nie przypomina mi żadnych zapachów, które już miałam.
Tomorrow przy pierwszym sprawdzeniu przypomniał mi Far Away a po dłuższym czasie chyba Eternal Magic. A Always to taki kwiatowy, świeży zapach wg mnie, przypomniał mi taki mój jeden z niewiadomo jakiej firmy nawet :p dlatego nie biorę nic. Poczekam aż Today będzie w ogromnej promocji

A dziewczyny trend powiedzcie mi: jakie programy dla konsultantek są w k13? Tzn widzę, że na formularzu są na LRD i na ten tusz nowy i się zastanawiam czy może w AM dopisali gdzieś coś jeszcze?
Właśnie korzystam z wolnego czasu i ustalam już promocje :p
W ogóle 24 września (chyba) wyjeżdżam na wakacje z pracy rodziców, gdzie będą same starsze ode mnie panie więc tak sobie myślę, że przypadkiem znajdę w torbie k13 i k14 i tak ot, od niechcenia całą podróż będę je oglądać, strona po stronie, dokładnie, szeleszcząc kartkami i myślę też, że równie przypadkowo w mojej torbie znajdą się różne próbki i liczę na to, że panie będą znudzone podróżą
ewula91 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-21, 17:17   #2128
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
No ale ona napisała, że złożyła przedwczoraj
zapomniałabym, miałaś napisać jak Wam wyszło testowanie bibułek matujących.... i jak??
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 17:25   #2129
loveve
Zakorzenienie

o rany! ale ludzie są zakręceni. napisałam maila, że dostałam za mało katalogów 11, w odpowiedzi dostałam, że natychmiast zostaną dosłane. dziś otwieram kopertę patrzę a tu katalog 13. do cholery czy oni czytać nie potrafią? :| i teraz nie wiem czy mam do nich pisać i ich poprawiać? ;-)
loveve jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 17:27   #2130
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez loveve Pokaż wiadomość
o rany! ale ludzie są zakręceni. napisałam maila, że dostałam za mało katalogów 11, w odpowiedzi dostałam, że natychmiast zostaną dosłane. dziś otwieram kopertę patrzę a tu katalog 13. do cholery czy oni czytać nie potrafią? :| i teraz nie wiem czy mam do nich pisać i ich poprawiać? ;-)
ja bym się cieszyła z takiej pomyłki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości