|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2101 | |
Zadomowienie
|
Dot.: O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) - część V
Cytat:
w takiej sytuacji poradziła bym sie innego lekarza a nie zaraz do jakiejs kliniki! nawyraźniej lekarz jest bardzo leniwy i nie chce mu sie pomóc icoś zapisać.. pójdź do innego lekarza, zobacz co drugi Ci powie. a teraz byłas na nfz czy prywatnie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po co ma leczyc pare, żeby kobieta mogła zajśc w ciąże, jak może przyjąc 20 innych kobiet w tym samym i zarobic na tym wiecej niż na Tobie. Albo po prostu przyznaje sie do tego, że jest w tych sprawach beznadziejny i nie chce podejmować sie takiej pracy. Albo mu sie nie chce. A może i lepiej jakbyście pojechali do kliniki, tam jednak sie zajmują tym na co dzień i myśle, że oni są zdecydowanie bardziej kompetentni niż zwykli lekarze ginekolodzy, którzy tylko potrafią wziernik włożyc i recepte przepisać. Albo zmienic lekarza, zobaczyc co mówi inny lekarz. Najlepiej jakiegoś młodszego, bo tacy to mają wiecej zapału, a takie starce przed emeryturą i w kryzysie wieku średniego to po prostu są zleksza wypaleni zawodowo. A jeszcze jak ich tylko NFZ opłaca to dopiero. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2103 |
Zadomowienie
|
Mysti wyslalam do Ciebie wiadomosc ale nic nie odpisujesz wiec nie wiem czy doszla
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tam na dole zaznacz: html I skopiuj to co jest zaznaczone ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2105 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2106 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() jeszcze teraz mam tyle na głowie, wszystko mi się poskładało, pracy huk, nie mam kiedy za bardzo tych badan wykonac, ale muszę cos wymyślec. Beznadziejnie sie czuje, powieki to mam tak napuchniete od placzu,że mogłabym zakryc twarz nimi, a tu jutro trzeba do pracy isc i robic dobrą mine, a po mnie to od razu widac,że cos nie tak. Ehh... Edytowane przez monamur Czas edycji: 2012-03-26 o 22:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mnie nie bylo od piątku i już nie mam siły Was nadrabiać wydarzyło coś ciekawego któraś zafasoklowana ![]() Do mnie @ powinna przyjść 4 kwietnia to jeszcze jest czas zobaczymy |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2108 |
Raczkowanie
|
Witajcie Kochane!
Długo nie zagladałam, ale to przez sytuację, o której wiecie. Z babcią nadal nie za dobrze. Na czwartek ma wyznaczoną operację. Boję się jak nie wiem...Ewka znowu chora, ropna angina. Ręce mi opadają. A teraz NAJWAŻNIEJSZE!!!! Obudziły mnie dzisiaj mega mdłości, polecaiałam do wc i ![]() I SĄ II !!!!! Ta druga bledziutka, ale niezaprzeczalnie JEST! Tak się zestresowałam, że poleciałam od razu na betę! Wyniki będę miała koło 15, plissss trzymajcie kciukasy. Staram się załadować zdjęcie, ale cholera się nie chce zgrać!
#2109 |
Zakorzenienie
|
Bry!
Zaraz lece do pracy, znalazłam chwilke rano, musiałam wczesniej wstac i wyjsc z psem bo rodzinka w rozjazdach po całej Polsce ![]() Monamur spokojnie, ja w tym roku na pierwszej wizycie tez miałam podejrzenie o PCO ale dlatego że jajnik był powiększony a wszystkie pęcherzyki równe, można było je wziąść za torbiele, no ale na nastepnej wizycie (4 dni później) miałam juz pęcherzyk dominujący. Z tego co słyszałam to PCO tak łatwo nie można zdiagnozować, dobrze że skorzystasz z usług innego lekarza, bo konsultacja i porzadny lekarz który Cie poprowadzi to podstawa. No i jeszcze na pocieszenie, sama znam sporo kobiet które mimo PCO w ciąże zaszły i dzieciaczki mają. Aha apropo stymulacji, to uwierz mi że nie w tym nic fajnego. to co leki wyprawiają z naszym organizmem i psychiką to jakiś koszmar (przynajmniej dla mnie). Pozdrawiam cieplutko i NIE ŁAM SIĘ!! ![]() ![]() Ps. ilu dniowe masz cykle, może 14sty dzien to jeszcze za wczesnie, ja wg. moich standardowych cykli owulke mam (o ile mam ![]() EDIT: Istraa 3 mam kciuki za betę! ![]() Edytowane przez Camilla Czas edycji: 2012-03-27 o 07:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#2110 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale nowinka z rana ![]() mam dzisiaj mnóstwo urzędowych spraw do pozałatwiania ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2111 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2112 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2113 |
Raczkowanie
|
chyba jajko zniosę do tej 15!!! Zaraz idę do pracy, ale chyba za bardzo się nie skupię. Mam nadzieję, że beta wyjdzie dodatnia i nie będzie do fałszywy alarm, no i test zrobiony 3 dni przed @.
#2114 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2115 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() "jaki tu spokój, nananana, nic się nie dzieje, nananana..." ![]()
Nasz ślub 1.08.2009 ![]() Nasz skarb 2.11.2012 ![]() Edytowane przez agrafka85 Czas edycji: 2012-03-27 o 08:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2116 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
noooo!!! co za niespodzianka! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2117 |
Rozeznanie
|
Witam dziewczyny
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2118 |
Raczkowanie
|
Misia, tak naprawdę w tym cyklu miała sporo innych rzeczy nagłowie i nie bardzo myślalam o tym wszystkim. Teścior mialam dopiero zrobić w piątek. Ale jak mnie dzisiaj obudziły mdłości, to poszłam za ciosem. Chociaż może to mdłości spowodowane jelitówką, bo u nas krąży.
A co z Natalią, że sie nie oddzywa??? Wszystko u niej Ok? Niestety nie mam szans nadrobić.
#2119 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2120 |
Rozeznanie
|
Czesc Kobietki!
Ja uzywalam blokera za namowa kumpel, ale mialam na niego uczulenie. Strasznie pieklo mnie po aplikacji , a potem niemiłosiernie swedzialo tak jakis czas pod pachami..wiec odpada. Kupilam teraz taki z napisem Active i jest super! malutko sie poce po nim itd. Miliony razy lepszy niz wiekszosc sklepowych, co nic mi nie dawala... Ej wiecie, ja mam juz normalnie stresa jak ide do kibla, boje sie patrzac na papier toaletowy i do muszli po skorztystaniu..normalnie masakra;/ wczoraj mialam lekko rozowe plamienia, a w piatek ostatni czerwona krew mi poleciala i bylam na IP ![]() Edytowane przez Anjouka Czas edycji: 2012-03-27 o 09:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#2121 | ||
Zadomowienie
|
dzień dobry wszystkim
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2122 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2123 |
Rozeznanie
|
Wizyta dopiero po 15:00 wiec staram się być spokojna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2124 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Gratulacje serdeczne! Svarowska: przykro mi ![]() ![]() Edytowane przez Anjouka Czas edycji: 2012-03-27 o 09:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2125 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też poszłabym do innego lekarza, zawsze warto konsultować sie z 2-3 lekarzami a nie tylko z jednym, wiem to z własnego doświadczenia . ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Istraa ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2126 | |
Zadomowienie
|
A teraz NAJWAŻNIEJSZE!!!!
Obudziły mnie dzisiaj mega mdłości, polecaiałam do wc i ![]() I SĄ II !!!!! Ta druga bledziutka, ale niezaprzeczalnie JEST! [SIZE=2][COLOR=black]Tak się zestresowałam, że poleciałam od razu na betę! Wyniki będę miała koło 15, plissss trzymajcie kciukasy. Gratulacje! Nie stresuj się=beta to tylko formalnośc ![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2127 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Istra gratuluje kochana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2128 |
Zadomowienie
|
Czesc Kochane
![]() Istra gratulacje Kobieto i witam w gronie ciezarowek ![]() ![]() ![]() ![]() U mnie tez przed @ druga kreska byla bladziutka no a teraz jestem juz w 11 tc ![]() Martynka witam na watku ![]() ![]() Monamur glowa do gory Kobieto!!! Jeszcze nie ten czas na czarne scenariusze!!! Zmien lekarza przede wszystkim, bo lekarz lekarzowi nierowny. Mysl pozytywnie ![]() ![]() Kochane bylam dzisiaj na pobraniu krwi na zelazo. W zwiazku z moja talasemia i ciaglymi ![]() ![]() ![]() Mam nadzieje, ze wystarczy iron w tabsach. Zobaczymy. |
![]() ![]() |
![]() |
#2129 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Mamusie z prolemami: bedzie wszystko dobrze i urodzimy zdrowe, kochane dzieciaczki! no!!!!!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2130 | |
Wtajemniczenie
|
Emilia moja kuzynka miała w ciąży fatalne wyniki i też co chwilę w szpitalu leżała , wzmacniali ją i wracała do domu i tak ciągle , ale to dla dobra dzidzi, więc nie martw się szpitalem jakby co
![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
![]() A urodzimy zdrowe dzieciaczki i będą nam dokazywały ile wlezie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:04.