wymarzony pierścionek cz. XXIII - czyli nie tylko o pierścionkach ;) - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-01, 20:46   #2101
kotekk81
Zakorzenienie

Dot.: wymarzony pierścionek cz. XXIII - czyli nie tylko o pierścionkach ;)

Cytat:
Napisane przez biia Pokaż wiadomość
to nie jest śmieszne, bo zanim się obejrzysz to tak będzie.... czas leci za szybko!
no zebys widziala dlatego dzis wplacilam jej pieniadze na konto oszczednosciowe
Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Kotku Maja słodziara solenizantka daj jej całusa od wizazowej cioci
dziekuje zostala ucalowana i nawet powiedziala "kuje ciocia Hania" jest coraz lepsza haha

tak szalala dzis w kapieli
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 01.10.jpg (57,6 KB, 32 załadowań)

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 07:21   #2102
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Kotku super Widzę, że kąpiesz pod prysznicem, my też tak będziemy bo nie mamy wanny hehe.

Haniu zdrówka dla Mani.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 07:52   #2103
asiuk
Zakorzenienie

Cześć!

Byłam wczoraj na piwie z nową koleżanką z pracy. Fajnie poznać kogoś, z kim można przegadać kilka godzin

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 08:01   #2104
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Wrzuciłam wam w K. kilka fotek.

Stary 2012-10-02, 09:33   #2105
twin--maid
Zakorzenienie

Cześć

Asiuk,fajnie, że nowa koleżanka okazała się dobrym towarzyszem rozmów

Kotku, Maja urocza. Jak na nią patrzę to widzę w jej oczach ile ma energii i pomysłów na psoty

Madzia, Twoja Maja śliczny strój miała. Fajny, bo nie taki typowy cały biały.
Stary 2012-10-02, 09:41   #2106
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć

Asiuk, to dobre wieści od miłej pani

Ja zaczęłam w ten weekend zajęcia - w niedzielę wieczorem to normalnie leciałam z nóg...koszmar - muszę się przestawić znowu ...

Twin, może przegapiłaś, ale pytałam Cię jakiś czas temu, czy masz jakiś kontakt z dziewczynami prowadzącymi blogi, bo wiem, że dziewczyny się spotykają na jakichś zjazdach, spotkaniach, szkoleniach... i zastanawiam się jak to działa

Hania

Edytowane przez ButterBear
Czas edycji: 2012-10-02 o 09:43
ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 09:50   #2107
miskowa
Zakorzenienie

cześć
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 10:02   #2108
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Twin no właśnie nie chciałam takiego typowo na Chrzest stroju. Cieszę się, ze sie podoba

Przyszła mi dziś kaszka Holle. Za 2 tygodnie zaczynamy A powiedzcie mi w czym ją rozpuszczałyście: woda, swoje mleko??

Stary 2012-10-02, 10:02   #2109
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Twin, może przegapiłaś, ale pytałam Cię jakiś czas temu, czy masz jakiś kontakt z dziewczynami prowadzącymi blogi, bo wiem, że dziewczyny się spotykają na jakichś zjazdach, spotkaniach, szkoleniach... i zastanawiam się jak to działa
Odpowiedziałam Ci jakiś czas temu nie, nie mam kontaktu z innymi blogerkami a o zjazdach nawet nie słyszałam. Ostatnio nie mam w ogóle czasu na zajmowanie się moim blogiem a tyle przepisów i zdjęć mam jeszcze do dodania.
Stary 2012-10-02, 10:29   #2110
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć Misku

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Odpowiedziałam Ci jakiś czas temu nie, nie mam kontaktu z innymi blogerkami a o zjazdach nawet nie słyszałam. Ostatnio nie mam w ogóle czasu na zajmowanie się moim blogiem a tyle przepisów i zdjęć mam jeszcze do dodania.
Osz kurka, to ja chyba ślepa jestem, albo mam coś z pamięcią bo nie pamiętam kompletnie

Ja też ostatnio rzadko dodaję...mam kilka rzeczy do dodania jeszcze...i mnóstwo pomysłów, ale ciężko z czasem na realizację.

Hania

Stary 2012-10-02, 11:45   #2111
Debrah
Zakorzenienie

Cześć)

Butter: Ja też padałam z nóg, to był już mój drugi zjazd w tym roku. Jednak forma już trochę nie ta, męczy mnie długie siedzenie)
Ale cieszę się z powrotu mimo wszystko!

Kotek: Słodka Mała
Madzia: zaraz zobaczę sobie fotki

Hania : jak sobie mąż/teściowa/mama radzą z opieką nad Manią?

Pytanie znowu ciążowe, bo się z leksza gubię już : znam zasady prawidłowego doboru stanika, itp itd - do tej pory nosiłam 65C/D (ja z tych małobiuściastych). Teraz z oczywistych względów się trochę pozmieniało. Aktualnie 65E - przy czym ostatnio kupiłam w Atlanticu stanik o odwodzie 70 (dokładniej 70E, bo 65E było takie na styk bardzo, ciasnawe w obwodzie) bo czasem już jednak obwód dawał się we znaki, i mocno odciskał się na ciele, więc chcę mieć jeden stanik nie robiący rynienek w skórze - a póki co trzyma się dobrze, za szeroki nie jest.

Ale teraz zmierzam do pytania: pamiętacie może jak to u Was było? Zmieniała Wam się tylko miseczka czy obwód też poszedł do góry? Kiedy to się zatrzymało mniej więcej? (wyłączam sytuację tuż po porodzie, jak może być nawał w pierwszych dniach)
Co byście mi doradziły - nie kupować dużej ilości staników, nie przejmować się teraz AŻ TAK prawidłowym stanikowaniem? Nie chcę kupować stanika - trochę za dużego " na zapas" bo to się może nie sprawdzić w ogóle...

I jak jest po porodzie, kiedy minie nawał i karmicie, zmniejsza się biust, wraca do poprzednich przedciążowych wymiarów? Zostawić stare staniki? I jak w ogóle jego kondycja? Zawsze miałam niewielki (ale ja cała chuda i niewielka:P) ale bardzo fajny ten biust, bo ładny kształt i jędrny bardzo. Teraz jest jeszcze trochę fajniejszy ale boję się co będzie potem, boję się "pustych woreczków", "uszu spaniela" i takich tam)

Się rozpisałam!

Edytowane przez Debrah
Czas edycji: 2012-10-02 o 11:46
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-10-02, 12:12   #2112
xzora
Zakorzenienie

kotek, widać, że z twojej córy to niezły urwis
madzialenka, twoja Maja bardzo elegancko się prezentowała, ładny strój wybrałaś dla niej

Debrah, tutaj masz wątek o zmianie biustu w ciąży/po: http://www.duzy-biust.pl/t/115/p/1/

stare staniki zostaw na pewno, na duży zapas też bez sensu kupować, ale jak już widzisz tendencję do 70E (pl?), to możesz czasem poszukać jakichś okazji na ebay/allegro
jak coś taniego ci się uda kupić, to nawet jeśli nie założysz, to będziesz mogła sprzedać bez straty $
xzora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 12:26   #2113
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

xzora dziękuję

Debrah mi bardzo obwód poszedł w górę w ciazy. Teraz już mi spadł to rozmiarów z przed ciąży, ale że jeszcze karmię to noszę staniki do karmienia, więc te stare leżą i czekają.

Stary 2012-10-02, 12:33   #2114
Debrah
Zakorzenienie

Xora: dzięki za link, idę zobaczyć.
Madzia: czyli rozumiem, że za szerokie w obwodzie nosisz??

Tak się zastanawiam, bo mam czas do piątku, żeby zwrócić ten ewentualny 70E ( z Atlantica więc chyba polska rozmiarówka to jest - chociaż oni się poprawili, bo mają obwody 65 od miseczki C) , tylko, że już nie bardzo wiem czego szukać, bo - ten sam model co w końcu kupiłam i waham się zwrócić - w rozmiarze 65E miał miskę bardzo na styk.. a 65F - NIE występuje...
Stary 2012-10-02, 12:34   #2115
ButterBear
Zakorzenienie

Debrah
Nie dziwię się, że Ci ciężko
Ja też się cieszę, że zajęcia się zaczęły, szczególnie, że mam teraz więcej przedmiotów, które przydadzą się już w praktyce

Masz zajęcia też w piątki? Nauki się zapowiada sporo w tym semestrze?

Hania

Stary 2012-10-02, 12:45   #2116
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Cześć!

Byłam wczoraj na piwie z nową koleżanką z pracy. Fajnie poznać kogoś, z kim można przegadać kilka godzin
Zazdrość.
ja aktualnie nie mam żadnej koleżanki z którą mogę pójśc na piwo. Po porodzie ostro mi się skurczył krąg znajomych.

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Twin no właśnie nie chciałam takiego typowo na Chrzest stroju. Cieszę się, ze sie podoba

Przyszła mi dziś kaszka Holle. Za 2 tygodnie zaczynamy A powiedzcie mi w czym ją rozpuszczałyście: woda, swoje mleko??
Ja rozrabiam z mm. Na samej wodzie to chyba nie za smaczne będzie..no chyba że z owocami
Na swoim mleku nie próbowałam.

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Cześć)

Butter: Ja też padałam z nóg, to był już mój drugi zjazd w tym roku. Jednak forma już trochę nie ta, męczy mnie długie siedzenie)
Ale cieszę się z powrotu mimo wszystko!

Kotek: Słodka Mała
Madzia: zaraz zobaczę sobie fotki

Hania : jak sobie mąż/teściowa/mama radzą z opieką nad Manią?

Pytanie znowu ciążowe, bo się z leksza gubię już : znam zasady prawidłowego doboru stanika, itp itd - do tej pory nosiłam 65C/D (ja z tych małobiuściastych). Teraz z oczywistych względów się trochę pozmieniało. Aktualnie 65E - przy czym ostatnio kupiłam w Atlanticu stanik o odwodzie 70 (dokładniej 70E, bo 65E było takie na styk bardzo, ciasnawe w obwodzie) bo czasem już jednak obwód dawał się we znaki, i mocno odciskał się na ciele, więc chcę mieć jeden stanik nie robiący rynienek w skórze - a póki co trzyma się dobrze, za szeroki nie jest.

Ale teraz zmierzam do pytania: pamiętacie może jak to u Was było? Zmieniała Wam się tylko miseczka czy obwód też poszedł do góry? Kiedy to się zatrzymało mniej więcej? (wyłączam sytuację tuż po porodzie, jak może być nawał w pierwszych dniach)
Co byście mi doradziły - nie kupować dużej ilości staników, nie przejmować się teraz AŻ TAK prawidłowym stanikowaniem? Nie chcę kupować stanika - trochę za dużego " na zapas" bo to się może nie sprawdzić w ogóle...

I jak jest po porodzie, kiedy minie nawał i karmicie, zmniejsza się biust, wraca do poprzednich przedciążowych wymiarów? Zostawić stare staniki? I jak w ogóle jego kondycja? Zawsze miałam niewielki (ale ja cała chuda i niewielka:P) ale bardzo fajny ten biust, bo ładny kształt i jędrny bardzo. Teraz jest jeszcze trochę fajniejszy ale boję się co będzie potem, boję się "pustych woreczków", "uszu spaniela" i takich tam)

Się rozpisałam!
Moi rodzice sobie super radzą.
Mąż przeżywa szkołę życia- bo okazało się ze jednak nie jest takim wczutym tatusiem. Nic o dziecku nie wie- nie umie sprawnie ubrać, nie wie gdzie w komodzie są jakie ubranka, nie wie jak zrobić kaszę.
Teściowa dalej nie została sama z Manią. W piątek mąż był z nimi cały dzien- efektem czego teściowa ani nie nakarmiła, ani nie przewinęła- ona tylko patrzeć się umie na Młodą.
W czwartek kolejna próba. Zobaczymy. Jak dalej będzie taka wycofana- to oleję. Mania będzie z moimi rodzicami i czasem z tatusiem.

Co do biustu.
Ja przytyłam sporo- a obwód zmienił się o jeden rozmiar. Z 70 na 75. Miseczka z D na F.
Tak do 7 miesiąca dawałam radę z tym co miałam w domu.
W 8 miesiącu jakoś kupiłam 2 biustonosze takie typowe do karmienia i sportowe- tak żeby było wgodnie bo strasznie mi się wbijały fiszbiny na konie ciązy.
Do swojego 70 D wróciłam jakoś w 5 miesiącu po porodzie. Teraz te 75 F to jak dwa namioty

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

Kotku widzę że Maja kocha kąpiele- i grzeczniutka to ona na bank nie jest

Jak masz mozliwość idź z nią na basen. Moja jest na tych zajęciach przeszczęśliwa. Brechta się w głos przez bite 30 min.

---------
Byłam dziś u lekarza (w ramach badań pracowniczych). P. doktor zwróciła uwagę że mam powiększoną tarczycę i poleciła zrobić hormony i USG.

Poza tym ważę 52 kg Szok- od liceum tyle nie ważyłam

Edytowane przez hania811
Czas edycji: 2012-10-02 o 12:41
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 12:49   #2117
Debrah
Zakorzenienie

Czyli rozumiem, że to się w miarę szybko normuje i jest sens zostawiać stare staniki, bo wszystko - prawdopodobnie - wróci do normy. Okej. Teraz tylko muszę powalczyć z rozmiarem trochę.

Butter: Ja mam właśnie mało sympatyczne przedmioty w tym semestrze : typu - psych. religii, podstawy statystyki dla psychologów, czy metodologia badań psychologicznych ( i plan skonstruowany tak, że wypada np jednego dnia 5 godzin tego samego;/), jakaś zbędna technologia informacyjna... Z fajniejszych to psych komunikacji, czy emocje i motywacje - ale generalnie semestr mi się widzi średnio
Cieszę się, że wróciłam, bo mimo wszystko to są "moje" studia, i mam świetną grupę studencką także, ale wychodzi, że teraz muszę zmęczyć te wszystkie koszmarki. Pocieszam się, że później będzie lepiej)
Stary 2012-10-02, 12:53   #2118
hania811
Zakorzenienie

I w temacie niedzieciowym i niechorobowym
Byłam na szopingu. Jak zwykle wybrałam coś w puul&bear. Od roku wszystko tam kupuję
Chwalę się
http://www.pullandbear.com/webapp/wc...20D%C5%BBETAMI

http://www.pullandbear.com/webapp/wc...%C3%93JK%C4%84

I jeszcze chustę zgniła -zieleń w złote gwiazdki Nie wiem czemu ale nie ma na stronie.

ps.
koszula biała oczywiście
Bosko wygląda do czarnych rurek i czarnych conversów.

Edytowane przez hania811
Czas edycji: 2012-10-02 o 12:56
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 13:01   #2119
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli rozumiem, że to się w miarę szybko normuje i jest sens zostawiać stare staniki, bo wszystko - prawdopodobnie - wróci do normy. Okej. Teraz tylko muszę powalczyć z rozmiarem trochę.

Butter: Ja mam właśnie mało sympatyczne przedmioty w tym semestrze : typu - psych. religii, podstawy statystyki dla psychologów, czy metodologia badań psychologicznych ( i plan skonstruowany tak, że wypada np jednego dnia 5 godzin tego samego;/), jakaś zbędna technologia informacyjna... Z fajniejszych to psych komunikacji, czy emocje i motywacje - ale generalnie semestr mi się widzi średnio
Cieszę się, że wróciłam, bo mimo wszystko to są "moje" studia, i mam świetną grupę studencką także, ale wychodzi, że teraz muszę zmęczyć te wszystkie koszmarki. Pocieszam się, że później będzie lepiej)
Debrah, no to faktycznie przedmioty średnie...
Te pogrubione - to przechodziłam już faktycznie, cudne...szczególnie statystyka
Psychologia komunikacji występuje u nas już na specjalności społecznej, ja to miałam w ramach psychologii społecznej.

Ja mam teraz psychopatologię, diagnozę psychologiczną, pomoc psychologiczną, psychologię różnic indywidualnych, konstruowanie narzędzi pomiarowych, osobowość, psychometrię ()...

Cytat:
Byłam na szopingu. Jak zwykle wybrałam coś w puul&bear. Od roku wszystko tam kupuję
Chwalę się

I jeszcze chustę zgniła -zieleń w złote gwiazdki Nie wiem czemu ale nie ma na stronie.

ps.
koszula biała oczywiście
Haniu, bardzo fajne rzeczy

Hania

Stary 2012-10-02, 13:03   #2120
Debrah
Zakorzenienie

Hania: bardzo fajne, lubię P&B)
Teraz za to większośc mi się w Stradim podoba, ale czas niewłaściwy na zakupy jest

Butter: wszystkie przedmioty mniam, poza tą psychometrią;/ - ja ją będę mieć w 2gim semestrze.
Stary 2012-10-02, 13:21   #2121
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Haniu bardzo fajne rzeczy.

Stary 2012-10-02, 13:40   #2122
asiuk
Zakorzenienie

Madziu, jeśli zamówiłaś kaszki, które w składzie nie mają mleka, to musisz je zrobić na mleku (mm lub swoim). Jeśli kupiłaś kaszkę, która ma w składzie mleko (Milch Babybrei), to tylko dodajesz wodę

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2012-10-02, 13:41   #2123
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Hania: bardzo fajne, lubię P&B)
Teraz za to większośc mi się w Stradim podoba, ale czas niewłaściwy na zakupy jest

Butter: wszystkie przedmioty mniam, poza tą psychometrią;/ - ja ją będę mieć w 2gim semestrze.
No psychometria jest fuj!! Ale nie łudź się - konstruowanie narzędzi badawczych też- bo to jak metodologia

Hania

Stary 2012-10-02, 13:46   #2124
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Madziu, jeśli zamówiłaś kaszki, które w składzie nie mają mleka, to musisz je zrobić na mleku (mm lub swoim). Jeśli kupiłaś kaszkę, która ma w składzie mleko (Milch Babybrei), to tylko dodajesz wodę
oo dziękuję. Kupiłam bez mleka. Czytałam w przepisie aby na 25g kaszki dać 100 ml wody i 100 ml mleka. Oczywiście na początek nie będę jej dawała tyle kaszki tylko łyżeczkę, więc muszę i proporcje dobrać.
Ale chyba swoje odciągnę bo jej jeszcze nigdy mm nie dawała.

Stary 2012-10-02, 13:50   #2125
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
oo dziękuję. Kupiłam bez mleka. Czytałam w przepisie aby na 25g kaszki dać 100 ml wody i 100 ml mleka. Oczywiście na początek nie będę jej dawała tyle kaszki tylko łyżeczkę, więc muszę i proporcje dobrać.
Ale chyba swoje odciągnę bo jej jeszcze nigdy mm nie dawała.
Ja bym odciągnęła swoje i powili dosypywałabym tyle kaszki, żeby była fajna konsystencja (nigdy nie mierzyłam, ile dokładnie tego się wsypuje).

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2012-10-02, 13:52   #2126
xzora
Zakorzenienie

Cytat:
Chwalę się

ps.
koszula biała oczywiście
ekstra koszula, nie znałam tego sklepu

Cytat:
Xora: dzięki za link, idę zobaczyć.
Madzia: czyli rozumiem, że za szerokie w obwodzie nosisz??

Tak się zastanawiam, bo mam czas do piątku, żeby zwrócić ten ewentualny 70E ( z Atlantica więc chyba polska rozmiarówka to jest - chociaż oni się poprawili, bo mają obwody 65 od miseczki C) , tylko, że już nie bardzo wiem czego szukać, bo - ten sam model co w końcu kupiłam i waham się zwrócić - w rozmiarze 65E miał miskę bardzo na styk.. a 65F - NIE występuje...
jeśli stanik nie był jakoś szczególnie drogi, to bym zostawiła i póki co celowała w 70tki (pisałaś, że 65tka ciasnawa)

Cytat:
Byłam dziś u lekarza (w ramach badań pracowniczych). P. doktor zwróciła uwagę że mam powiększoną tarczycę i poleciła zrobić hormony i USG.
Poza tym ważę 52 kg Szok- od liceum tyle nie ważyłam
mam nadzieję, że z hormonami wszystko okaże się w porządku
jeśli kiedykolwiek będę w ciąży, to też życzyła bym sobie takiego powrotu do wagi
xzora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 13:56   #2127
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bym odciągnęła swoje i powili dosypywałabym tyle kaszki, żeby była fajna konsystencja (nigdy nie mierzyłam, ile dokładnie tego się wsypuje).
Albo i tak. Choć wiesz, jak będę robiła pierwszy raz to nawet nie wiem jaka ta konsystencja powinna być

Za tydzień idę z małą na szczepienie to się jeszcze dopytam pediatry czy od razu zaczynać od kaszki czy najpierw marchewkę czy jabłko. Zielona w tym jestem. Jedyne co to ściągnęłam sobie aktualny model rozszerzania diety.

Stary 2012-10-02, 14:21   #2128
Debrah
Zakorzenienie

Xora: ciasnawe w sensie takim, że się mocniej niż wcześniej odbijają na ciele - po całodziennym noszeniu jak zdejmę to jest troszkę ulgi. Przedłużka pewnie załatwi sprawę, więc sobie dokupię.
A z tym 70E to właśnie nie umiem sobie przeliczyć - jeśli z tego samego modelu 65E było takie bardzo na styk w misce - to czy miska w 70E jest większa że ten jest dobry? Czy to fałszywe wrażenie, bo obwód podniosłam do góry na większy.

Ale kurczę chyba go zostawię, boję się rozciągnięcia, bo teraz środkowa haftka już, ale z drugiej strony - ja coraz chudsza teraz nie będę więc może się okazać, że nie ma problemu.
Kosztował 109 (raczej typowa cena) + majtki do tego kupiłam jeszcze więc wyszło 145zł.
Ale w desperacji byłam (nigdy nie sądziłam, że w sklepie będzie mi ciężko kupić, bo obwód mam wąski a miski wszystkie dostępne przymałe) bo mam obecnie tylko 2 dobre staniki i oba jasne są, nic ciemniejszego nie miałam. A ten jest szary z elementami koronki, będzie do ciemniejszych bluzek.
Butter : to niestety musimy przeżyć jakoś, potem zrobi się fajniej
Stary 2012-10-02, 14:30   #2129
ButterBear
Zakorzenienie

Debrah, ja już i tak jestem zadowolona i uważam, że jest fajnie ale jestem mega napał hehe..

Debrah, a Ty planujesz skończyć te studia i tyle, czy planujesz dalej robić psychoterapię?

Hania

Stary 2012-10-02, 14:50   #2130
Debrah
Zakorzenienie

Hmmm, to jest ciężkie pytanie. Generalnie pcha mnie od lat już w kierunku psychoterapii - więc czy chciałabym - tak.
Ale też zobaczymy jakie zmiany przyniesie życie przez te parę lat jeszcze. Myślę, że zależałoby mi szybko pracować jakkolwiek w zawodzie, zaczepić się w placówce i w międzyczasie zrobię pewnie tą psychoterapię...bo bez niej chyba mam zdecydowanie węższe możliwości aby robić to co bym chciała - czyli pracować z pacjentem.

A ty?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości