![]() |
#2101 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część III
hahaha xD ja się napaliłam po Waszych tutaj pisaniach o wii i innych, a tak na prawdę to się nie znam i nie wiem co lepsze ;D
#2102 |
Wtajemniczenie
|
Martusia ja kiedyś miałam playstation2, ale brat mi sprzedał bo chciał kasę na imprezy
![]() Aa i na xboxie są jakieś płatne konta, nie wiem o co chodzi, ale ponoć to co na xboxie jest płatne w abonamencie na playstation jest free (no tak wyczytałam na jakimś forum). Jeszcze coś pisali że na playstation jest więcej exlusivów (nie wiem co to? jakieś extra dodatki do gier?). No czyli w sumie ja też nic nie kumam ![]()
#2103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2104 |
Wtajemniczenie
|
Martusia
![]() ![]() ![]() ![]()
#2105 |
Rozeznanie
|
cos na poprawe humoru na dzisiejszy wieczor
![]() http://torebunia.pl/7700,Je%C5%9Bli_...znaczy_%C5%BCe http://torebunia.pl/5247,Sprawd%C5%B...est_nimfomanka http://torebunia.pl/7725,Po_ka%C5%BCdym_exhttp://torebunia.pl/4866,B%C4%99d%C4...odchudza%C4%87 http://torebunia.pl/7696, http://torebunia.pl/7004,Co_sie_dzie...m%C4%99%C5%BCa http://torebunia.pl/7671, http://torebunia.pl/4682,Facet_jest_jak_kawa http://torebunia.pl/7664,Mo%C5%BCe_i_jestem_wredna_ale http://torebunia.pl/7657, http://torebunia.pl/5500,Nie_do%C5%9...%99_ubra%C4%87
#2106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2107 |
Zadomowienie
|
superkas, no właśnie odnalazłam go jakiś czas temu i nigdy nie było tak, że wyjdę z pustymi rękami. To jest straszne!
![]() ![]() ja to jestem tak zacofana z tymi xboxami, że nawet się nie udzielam w temacie ![]() Melduję godzinny basen ![]()
Padłaś? Powstań, popraw koronę i zasuwaj! ![]() obieżyświatka, pożeraczka lodów antylight, wiecznie spóźniona Śpiąca Królewna size plus, będąca jednocześnie nałogową coffeeholiczką i poszukiwatorką księcia z bajkiem ![]() 104-99-96,8... Edytowane przez medzia104 Czas edycji: 2012-09-11 o 20:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#2108 |
Zakorzenienie
|
Turkusie
zdradź proszę tajemnicę sałatki - jaki tuńczyk jaka kukurydza itp itd ![]() Medzia ale zakupy wooow śliczne ciuszki ![]() siłowni dzisiaj niet, ale 40 minutowe prasowanie i inne domowe wygibasy ![]() właśnie jem warzywa na patelnie i tak sobie przyprawiłam chilli, że mi cieknie z nosa ![]() gotuję na jutro zupkę pierdzioszkę ![]() cycek z kurczaka, brukselka, groszek, marchewka i pietruszka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2109 |
Raczkowanie
|
Hej Kobitki! Padam! Jestem wykonczona! Lece moze choc na 15min na rowerek i nyny ... dobranoc!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2110 |
Rozeznanie
|
medzia widze nowy awatarek
![]() ![]()
#2111 |
Zadomowienie
|
a dziękuję bardzo agus
![]() ![]() ![]() Baleronowa, a no nowy... tamten był stary, jak świat. Podoba Ci się, czy nie bardzo? ![]() SmileGirl, gdzie Cię wywiało? ![]()
Padłaś? Powstań, popraw koronę i zasuwaj! ![]() obieżyświatka, pożeraczka lodów antylight, wiecznie spóźniona Śpiąca Królewna size plus, będąca jednocześnie nałogową coffeeholiczką i poszukiwatorką księcia z bajkiem ![]() 104-99-96,8... Edytowane przez medzia104 Czas edycji: 2012-09-11 o 20:57 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzisiaj w nocy teście wyjeżdżają ![]() przez 3 tygodnie będę sama sobie gotowała obiady jeaah ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2113 |
Rozeznanie
|
medzia fajny
![]() agus to fajnie, ze na 3tyg sama bedziesz sobie robic to na co masz ochote i pod dietke ![]() ![]()
#2114 |
Konto usunięte
|
medzia avatarek extra, to już w tej nowej katanie jeansowej ?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2115 |
Rozeznanie
|
Jak popatrzylam sobie na swoj awatarek to sobie przypomnialam rozmowe na jego temat jak tylko go zmienilam.
dzidzia 27.01.14 ![]() Edytowane przez Baleronowa Czas edycji: 2013-04-12 o 13:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#2116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
grzecznie podziękowałam i schowałam do zamrażarki - mąż juro zje ![]() a ja zjadłam jogurta i jabluszko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2117 |
Rozeznanie
|
![]() gdzie sa wszystkie zboczuchu i swintuchy, bo to juz ta pora swintuszenia ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- ide na tv wiec mowie wam papa i niestety nie poswintusze juz z wami do jutra zboczuchy ![]() ![]()
#2118 |
Zadomowienie
|
Laski... ja już popadam w depresję. Widziałam się dzisiaj na basenie z koleżanką. Mówi, że strasznie przytyła. Faktycznie, miała więcej tłuszyku tu i ówdzie ode mnie. Spytałam z ciekawości o jej wagę, bo już kiedyś rozmawiałyśmy o odchudzaniu. I mówi, że 72kg. Kiedy jej powiedziałam, że ja ważę 90, a może i trochę więcej to mnie wyśmiała. U dietetyka było tak samo. Jak weszłam to: ooo u pani to trochę kosmetyki i będzie dobrze, po czym, jak mnie zważyła to: "no dobra, dawałam pani 75kg, a tutaj mamy 15 więcej...". Wiem, że ważniejsze są wymiary, że czasem ma się grube kości, ale u mnie to już jest beznadziejny przypadek.
Masakra ![]()
Padłaś? Powstań, popraw koronę i zasuwaj! ![]() obieżyświatka, pożeraczka lodów antylight, wiecznie spóźniona Śpiąca Królewna size plus, będąca jednocześnie nałogową coffeeholiczką i poszukiwatorką księcia z bajkiem ![]() 104-99-96,8... |
![]() ![]() |
![]() |
#2119 |
TuR. Towarzyska und Roztropna.
|
Agus twarda sztuka z Ciebie
![]() ![]() sałatka z tuńczykiem to troche naciągane słowo ![]() po prostu kupujesz tuńczyk w puszcze- koniecznie kawałki, dietkowo to powinien być w sosie własnym ale ja kupuje w oleju bo inaczej byłoby meeeega suche, dajesz kukurydzę z puszki, posypujesz parmezanem (mieszasz dokładnie) i w sumie nadaje się już do spożycia ![]() ![]() ![]() ![]() martusia ![]() ![]() Raddim witaj! ![]() ![]() ![]() medzia pozycja nr 5 i 7 z Twych zakupów ![]() Wyrafinowanysmak pojechałam do rodziców- jutro znowu ząbki ![]() ---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ---------- medzia sama przyznajesz, że nie waga jest ważna a wymiary. głowa do góry. zamiast łamać się przyjmij cel i uparcie dąż do niego. odchudzanie to nie wyścigi. skończysz kiedy będziesz zadowolona z rezultatów ![]()
#2120 |
Wtajemniczenie
|
Medzia no po Tobie w ogóle nie widać tych 90 kg. Nie wiem, gdzie Ty te kilogramy chowasz
![]() Turkusia a no pewnie że będziesz chudła nawet na tuńczyku w oleju. Ja jem makrelę w sosie pomidorowym a też ma sporo kalorii. Ja już nie jem ok 1000 kcal a bardziej 1300 kcal. Też chudnę a na więcej mogę sobie pozwolić, no i nie męczę się na diecie. Mam pytanie, bo chciałabym poznać rozmiar mojej dupy ![]() ![]()
#2121 |
Rozeznanie
|
LASKI! I'M BACK!!!!!!!!
I zabieram się za wasze dupska! Do ćwiczeń marsz!!!!! Będę waszym koszmarem ćwiczeniowym bo jestem mega zmotywowana i mam zamiar was tym zarazić! Na wagę wchodzę w nd doppiero więc czy będzie efekt gór - zobaczymy. Narazie mam "kiblowy objaw zmiany klimatu" ![]() Na początku chcę tylko pochwalić soldus za przełamanie się i rozpoczęcie ruchu - WRESZCIE! ![]() ![]() ![]() ![]() soldus: olej arganowy kupuje zawsze w sklepach typu zrób sobie krem. 60 ml za 27,50. W dużym skrócie na różne potrzeby używam go ja, siostra i mama i wszystkie sobie bardzo chwalimy. este: nie wiem czy dobrze kojarzę praca to to pilnowanie dziecka? Ja już nie nadrabiam z postami(przyznam się że trochę je czytam ale tyyyllle do nadrobienia że strach!) więc przepraszam,że muszę dopytać ![]() Bottega: widzę "facetowe szaleństwo " Fajnie. Za mną już takie szaleństwa, bo na palcu obrączka, ale lubię słuchać o takich historiach ![]() tur : brawo za szykowanie jedzenia! Tak trzymaj! riddim : witaj ![]() medzia: powinnaś się cieszyć,że wagi po TObie nie widać,a ty tu narzekasz! Gdybym ja wyglądała na 15 kg mniej ![]() ![]() Martuszka: to rozmiarówka głównie w jeansach. Teoretycznie pierwszy numer to obwód w calach, a drugi długość w calach. Teoretycznie,bo to czy będzie dobry zależy też np. od skłądu i jakości materiału, czasami modelu. Więcej info tu :http://www.groszki.pl/groszki/1,95942,6778200,Tajemnice _metek__rozmiarowka_spodn i.html
#2122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie wiem jak to jest u kobiet, ale mój tż nosi 31 a ma ok 80 cm w pasie, taka wieksza M lub mała L kiedyś sama takie nosiłam teraz wbijam się w 38... ![]() a bluzki mam niektóre XL, nienawidzę obcisłych ciuchów ![]() a ja sobie zrobiłam pastę jajeczną ![]() 4 jajka + 4 plastry szynki z piersi indyka i łyżeczka majonezu żeby się posklejało i do blendera ![]() no i 2 kromeczki na śniadanko zjadłam z pastą ![]() a na obiadek zupka ![]() a mąż nie wiem co będzie jadł, nie mam czasu gotować bo mamy dużo pracy, ale ma pełną zamrażarkę fast foodów ![]() jutro chcę wrzucić do wora podudzia z kurczaka z pomysłem na uwielbiam no i bez tłuszczu ![]() ![]() \ elganja mnie do ćwiczen zaganiać nie musisz - dzisiaj pumpy o 18 ![]() a co do kiblowych objawów zmiany klimatu, ja mam je bez zmiany klimatu, wczoraj wybombałam 0.5l czerwonej herbaty na kolację ![]() Edytowane przez agus87 Czas edycji: 2012-09-12 o 08:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2123 |
Rozeznanie
|
Atram
![]() ![]() Baleronowa głowa do góry, każdy miewa gorsze dni - niestety... ![]() Medziu wiedziałam, że mogę na Ciebie liczyć ![]() ![]() ![]() Medziu ale Ty naprawdę musisz mieć mega mocne/ciężkie kości !!! Widziałam Cię przecież na własne oczy i to w kostiumie ![]() ![]() ![]() ![]() Martuszka to pewnie już nie możesz się doczekać kolejnych urodzin ![]() Turkusik powodzenia ![]() Riddim witaj ![]() Superkas a mi się marzy fajna koszula jeansowa (najlepiej dość jasna ![]() ![]() Żyrafko i co zrobiłaś z włosami ![]() Elganja ![]() Dziewczyny a ja kupiłam wczoraj 2 sukienki w rozmiarze 36 ![]() ![]() ![]() Ach jakie to miłe uczucie było ![]()
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG ![]() 60 kg - IV cel 56kg - marzenie ![]() pozostało - 3,6kg |
![]() ![]() |
![]() |
#2124 |
Przyczajenie
|
soldus-mało znam ludzi, którzy interesują się sztuką. po prostu w takim środowisku się kręcę. ja kilka razy byłam w operze, ale jakoś mnie nie porwało, może dlatego, że tego nie rozumiem. co do książek, to ja lubię takie łatwe i przyjemne o wiecznie młodych i bogatych, ale niektóre lektury tez mi się podobały. Zbrodnia i kara. najlepsza lektura ever. Nad Niemnem przeczytałam co najmniej kilka razy, Dziady 3. Mickiewicza za bardzo nie lubię, ale Dziady akurat były spoko
![]() medzia-poproszę o nazwę wagi, a najlepiej linka do podobnej ![]() ![]() Bottega-hahahaha. dobre sobie z tą wagą ![]() ![]() atramo-ja się zaczęłam uczyć na maturę w lutym. oczywiście w ciągu dwóch wcześniejszych lat się przykładałam i w ogóle, ale jakoś mnie to nie przerażało. poszłam na egzaminy z luzem totalnym. a cały rok słyszałam, że nie zdam z matmy. a miałam 70%, a na próbnym ledwo zdawałam. ![]() tur-ja też mam kilka takich byłych dobrych koleżanek, kontakt się urwał po prostu z niczyjej winy. jednak jak ja próbowałam coś tam odbudować, to one nie chciały. cóż. prosić się nie będę. ale jak przyjdą z łaską to wyślę je na drzewo, bo próbować próbowałam. jak poszła sprawa z kandydatką na studentkę? Riddim-witaj ![]() medzia-ja mam tak, że chodzę spać w miarę szybko, ale potem w nocy się budzę i nie moge zasnąć, wtedy czasami wchodzę na wizaż ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() elganja-jak tam było w tym Oświęcimiu? wyrafinowany-wooow rozmiar 36 ![]() ![]() u mnie jest jakaś masakra. wczoraj poszalałam, że hoho. moja siostra miała 13 rocznicę ślubu. no i była imprezka. ja już od rana świętowałam ![]() ![]() ![]()
wiek 20lat wzrost 173cm start 30.08.2011 ![]() ![]() Edytowane przez _dixie Czas edycji: 2012-09-12 o 09:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#2125 |
Raczkowanie
|
Turkusie - ja również gotuje prosto
![]() ![]() ![]() Dzis na obiadek mam papryke faszerowaną miesem, a jutro "sałatke" z brokułów, pomidrów i jajka i do tego kilka kęsków upieczonej piersi. WyrafinowanySmak - 36?! <ślini się> Zazroszczę! ![]() ![]() Słuchajcie, absolutnie zrezygnowałam ze słodyczy, ale czasem powtornie mnie najdzie. Oprocz diety podjełam tez wyzwanie - 100 dni bez słodyczy - tak jest łatwiej ![]() ![]() Melduje, ze właśnie wróciłam z siłowni ![]()
#2126 |
Przyczajenie
|
dobra, ja zrobię tak samo. od kiedy zaczynasz? czy już zaczęłaś?
#2127 |
Zakorzenienie
|
mleko czekoladowe, hmmm, wypiłabym
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2128 |
Raczkowanie
|
zaczełam 1.09. Postaw sobie jakis cel.. albo za co
![]() ![]() ![]() ![]()
#2129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() całe 40 dni zaczęłam przed ślubem jak chciałam schudnąć i tak mi zostało łoo przed ślubem to ja 56 kg ważyłam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2130 |
Raczkowanie
|
Cześć Słoneczka
![]() Czytam Was regularnie, ale nadal walcze z mgr niestety na termin wrześniowy już nie wyrobię ![]() Medziu jestem jestem Dziękuję za zainteresowanie i pamięć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do reszty: gratuluję spadków, witam nowe Dziewczyny, znalezienia pracy a co po niektórym podbojów miłosnych ![]() ![]() Buziaki ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:15.