Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-10-18, 20:47   #2101
IwonciA_1992
Raczkowanie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
ja mam stacjonarnie- wlasnie kosmetykomanię
Jak ja bym chciała też mieć

Cytat:
Napisane przez didaska Pokaż wiadomość
Ja się tam cieszę,że są pogaduchy,bo je lubię Mam za dużo zawsze do powiedzenia,aż wszyscy na mnie krzyczą
Bałam się trochę,że jak poruszę jakiś temat z dbania o siebie to zostanę zbyta ;> No,ale widzę,że tu bardzo luźna atmosfera
No pewnie że luźna normalnie udzielaj sie, pisz co tam dziś z dbania o siebie zrobiłaś czy np jak piszemy o jakichś kosmetykach np to dokładaj swoje 3 grosze , o to w tym chodzi zeby podzielic sie swoimi spostrzeżeniami

IwonciA_1992 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-19, 00:33   #2102
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
juz po turbo dziewczyny a czym aplikujecie sie korektor pod oczy? palcami czy jakims pedzelkiem ?
Ja nie używam, bo w sumie z korektorem wyglądam gorzej niż bez
Ale wolałabym palcami- ale no wiecie ja to bym wszystko wklepała palcami

Zależy od formuły- czy bardziej kremowa czy płynna.

---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ----------

Cytat:
Napisane przez IwonciA_1992 Pokaż wiadomość
Jak ja ci zazdroszcze garderoby albo chociaż własnego pokoju zeby było tyle miejsca aby wstawić taki długi wieszak czy jak to sie nazywa....
Mnie się garderoby podobają, ale na zdjęciach, osobiście wolę wielkie szafy po sufit, chociaż się mniej kurzy.

---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ----------

Cytat:
Napisane przez IwonciA_1992 Pokaż wiadomość
Jak ja ci zazdroszcze garderoby albo chociaż własnego pokoju zeby było tyle miejsca aby wstawić taki długi wieszak czy jak to sie nazywa....
Mnie się garderoby podobają, ale na zdjęciach, osobiście wolę wielkie szafy po sufit, chociaż się mniej kurzy.

---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ----------

Cytat:
no ale trzeba w tej garderobie sprzątać, a ja niestety jestem totalnym abnegatem, uwielbiam życ w bałaganie, ale moja mamusia - dominująca osobowosc i z natury pedantyczna do bólu toczy boje o mój skromny kawałek podłogi żeby panowała czystość
Ciągle czytam o tym, że musisz garderobę posprzątać. Chyba już łatwiej by było odkładać na miejsce, rzecz trudna wiem, sama się uczę

Ja to muszę dokupić osobne kosze na różne kolory prania, bo tworzę tego tony, a wywalanie co jakiś czas dużego i segregacja kolorów to bezsens.

Mnie to tż zmotywował jak się zaczął uczyć moich złych nawyków- typu rozpakowanie częściowe po urlopie, ale nie do końca w sensie, że wypierzemy noszone ubrania, ale żeby już rozpakować kosmetyki, jakieś przywiezione rzeczy to po co

---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ----------

Cytat:
ja chce tez kupic rozwietlacz, ale mam neistety takie wystajace krostki w kolroze skory i jak jest cos swiecacego na skorze to qwidac je jeszcze bardziej. ja mam taka szafe z polkami bez drzwi, szafę na szpilki i taki wielki wieszak-rura, ale jak cos spadnie z wieszaka jakims cudem [a dzieje sie o czesto] to po prostu lezy, zresztą rzeczy, ktore przynoszę z pralni też lezą na ziemi bo nie chce mi się ich segregowac leń jestem i tyle
co do wieszaków- próbowałaś takich welurowych?
nie zsuwają się z nich rzeczy.
Ogólnie ładnie sobie potrafią za nie życzyć, ale ja dorwałam np w tk maxx kilkanaście za trzydzieści parę zł.
I są ładne różowe

Ja też kiedyś lubiłam robić mixy wszystkiego w szafkach i szufladach itd, ale potem dostrzegłam, że niestety spore sprzątanie co jakiś czas (nieuniknione) zajmuje za dużo czasu i jak sobie nie zaplanuję co i gdzie ma być w szafach i komodach- że w tej szufladzie kolorówka, w innej balsamy, olejki itd to zginę kiedyś pod tym wszystkim i już lepiej zaplanować i tego się trzymać. Zanim doszłam do mądrego układu to przekładałam to i owo wiele razy.
Ale inaczej się nie da niestety, bo się kończy że niby w dupie mam co i jak gdzie leży, a zajmuje mi to więcej czasu niż posiadanie w ładzie i składzie

Dla takich jak my to tylko skrajny minimalizm

---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ----------

Cytat:
Napisane przez zyskowa Pokaż wiadomość
już poprawiłam dziękuję za zwrócenie uwagi
W sumie na pw powinnam, ale wyszła słoma z butów, sorki

Ale wiem, że dużo stron ma takie domeny, że troszkę się człowiek pomyli i daje link do nie tego co chciał.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-19, 08:16   #2103
natimielec
Zadomowienie

Hej babeczki, ja wczoraj po raz drugi użyłam ampułki na wypadające włosy Intercosmo, po myciu jak zwykle wyszło mi trochę włosów. Nie mogę się już doczekać kiedy zużyję wszystkie, strasznie jestem ciekawa efektów.
natimielec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-19, 08:49   #2104
IwonciA_1992
Raczkowanie

Hej dziewczyny
Ja już na nogach bo musze lecieć do lekarza medycyny pracy zrobić zakupy spożywcze a puźniej mam zajęcia w szkole.
Miłego dzionka życze

IwonciA_1992 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-19, 11:04   #2105
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

Cytat:
już poprawiłam dziękuję za zwrócenie uwagi

chyba jakąś nielubianą koleąznkę

no chyba, że sama, a nie miałaś wypieków na twarzy?
muszę mieć konkretną listę bo TŻ ma Hebe obok pracy i pytał czy czegoś nie chcę. Chyba, że wybiorę się do Warszawy sama, bo dostałam imienny voucher 200 zł do wykorzystania w jakimś salonie urody. Myślałam o hennie i regulacji brwi i oczyszczaniu twarzy, akurat 200 zł nic się nie może zmarnować tylko na stronie jest napisane, że najlepiej żeby były 3 zabiegi, a ja bym chciała tylko to wykorzystać i już myślicie, że jeden zabieg ma sens?

pokaż bieliznę lubię oglądać takie rzeczy

jak byłam mała to moja mama miała dwie szminki zieloną i niebieską, które zmieniały kolory na czerwoną i brązową, ale była zabawa
ja Ci mniej wiecej moge napisac, co tam jest ale musialabym mi nakreslic na czym mam sie najbardziej skupic
pokaze bielizne pozniej, teraz bede sie szykowac bo ide dzisiaj do chrzesniaka <3 jejku to jest takie fajne dziecko, ze az ide z usmiechem na twarzy, chociaz dzieci nie lubie.
Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Ja nie używam, bo w sumie z korektorem wyglądam gorzej niż bez
Ale wolałabym palcami- ale no wiecie ja to bym wszystko wklepała palcami

Zależy od formuły- czy bardziej kremowa czy płynna.

Ciągle czytam o tym, że musisz garderobę posprzątać. Chyba już łatwiej by było odkładać na miejsce, rzecz trudna wiem, sama się uczę

Ja to muszę dokupić osobne kosze na różne kolory prania, bo tworzę tego tony, a wywalanie co jakiś czas dużego i segregacja kolorów to bezsens.

Mnie to tż zmotywował jak się zaczął uczyć moich złych nawyków- typu rozpakowanie częściowe po urlopie, ale nie do końca w sensie, że wypierzemy noszone ubrania, ale żeby już rozpakować kosmetyki, jakieś przywiezione rzeczy to po co

co do wieszaków- próbowałaś takich welurowych?
nie zsuwają się z nich rzeczy.
Ogólnie ładnie sobie potrafią za nie życzyć, ale ja dorwałam np w tk maxx kilkanaście za trzydzieści parę zł.
I są ładne różowe

Ja też kiedyś lubiłam robić mixy wszystkiego w szafkach i szufladach itd, ale potem dostrzegłam, że niestety spore sprzątanie co jakiś czas (nieuniknione) zajmuje za dużo czasu i jak sobie nie zaplanuję co i gdzie ma być w szafach i komodach- że w tej szufladzie kolorówka, w innej balsamy, olejki itd to zginę kiedyś pod tym wszystkim i już lepiej zaplanować i tego się trzymać. Zanim doszłam do mądrego układu to przekładałam to i owo wiele razy.
Ale inaczej się nie da niestety, bo się kończy że niby w dupie mam co i jak gdzie leży, a zajmuje mi to więcej czasu niż posiadanie w ładzie i składzie

Dla takich jak my to tylko skrajny minimalizm

---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ----------

oj gdyby mi sie chcialo copdziennie cos odkladac na miejsce zawsze znajde jakies ciekawsze zajecie no i niestety a mam kilka takich wieszakow, mam tam jakies lepsze keicki w ktorych rzadko łażę. generalnie moja mama robi codziennie porządek w swojej garderobie i ma tam wszystsko idealnie poukładane- no a ja niestety juz nie mowie jaki mam bałagan w innych szafkach, powinnam robic generalnie porzadki co tydzien ;D

jejku pol nocy enie spałam, bo czytałam te 50 twarzy greya hahahahha no już prawie połowa xD na komorce to czytam, wiec troche oczy sie mecza, ale mega mnie wciagnelo nie wiem czy jestem jakas zboczona czy cos, ale mnie sie bardzo podoba
ghana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-19, 11:10   #2106
weronika7
Wtajemniczenie

też bym chętnie przeczytała 50 twarzy greya a i strasznie się wciągnęłam w bloga cichodajki
Stary 2012-10-19, 12:48   #2107
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
W sumie na pw powinnam, ale wyszła słoma z butów, sorki

Ale wiem, że dużo stron ma takie domeny, że troszkę się człowiek pomyli i daje link do nie tego co chciał.
e... no nie widzę problemu dobrze, że napisałaś, bo nie daj Boże tak by zostało

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Cytat:
Napisane przez natimielec Pokaż wiadomość
Hej babeczki, ja wczoraj po raz drugi użyłam ampułki na wypadające włosy Intercosmo, po myciu jak zwykle wyszło mi trochę włosów. Nie mogę się już doczekać kiedy zużyję wszystkie, strasznie jestem ciekawa efektów.
ja dostałam w ramach współpracy ampułki Revitacel: http://agatamanosa.blogspot.com/2012...r-therapy.html kosztują 170 zł, więc ciekawi mnie ich skuteczność
Cytat:
ja Ci mniej wiecej moge napisac, co tam jest ale musialabym mi nakreslic na czym mam sie najbardziej skupic
pokaze bielizne pozniej, teraz bede sie szykowac bo ide dzisiaj do chrzesniaka <3 jejku to jest takie fajne dziecko, ze az ide z usmiechem na twarzy, chociaz dzieci nie lubie.

jejku pol nocy enie spałam, bo czytałam te 50 twarzy greya hahahahha no już prawie połowa xD na komorce to czytam, wiec troche oczy sie mecza, ale mega mnie wciagnelo nie wiem czy jestem jakas zboczona czy cos, ale mnie sie bardzo podoba
na wszystkim
Cytat:
Napisane przez weronika7 Pokaż wiadomość
też bym chętnie przeczytała 50 twarzy greya a i strasznie się wciągnęłam w bloga cichodajki
chcesz ebooka? to daj maila na PW
Stary 2012-10-19, 13:53   #2108
Aldrin
Zakorzenienie

Ja też chce poczytać 50 twarzy greya, prosze
Stary 2012-10-19, 15:02   #2109
lacrimachristi
Zakorzenienie

zyskowa ja tez prosze
Stary 2012-10-19, 17:03   #2110
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:

oj gdyby mi sie chcialo copdziennie cos odkladac na miejsce zawsze znajde jakies ciekawsze zajecie no i niestety a mam kilka takich wieszakow, mam tam jakies lepsze keicki w ktorych rzadko łażę. generalnie moja mama robi codziennie porządek w swojej garderobie i ma tam wszystsko idealnie poukładane- no a ja niestety juz nie mowie jaki mam bałagan w innych szafkach, powinnam robic generalnie porzadki co tydzien ;D

No ja rozumiem, że się nie chce. Jak to mówię- dziwne i niezdrowe by było gdyby mi się chciało

Ale sprzątanie takiego rozgardiaszu trwa dłużej niż codziennie po trochu. Chociaż zależy kto jaki bałagan robi, ja umiem robić niezły

Poza tym moim zdaniem za dużo energii się traci na samo zabieranie i myślenie o tym co trzeba zrobić.

Nie ma lekko, do tego inne osoby się jeszcze czepiają- a to rodzina w młodości, a to ktoś tam i normalnie to już nosem wychodzi.

Pamiętam jak w latach nastoletnich widziałam jaki koleżanki potrafią mieć idealny porządek- do mnie to nie docierało, co to za nastolatka co się nie buntuje, sprząta i systematycznie się uczy Nie mieściło mi się to w głowie

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-19, 17:23   #2111
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
Napisane przez Aldrin Pokaż wiadomość
Ja też chce poczytać 50 twarzy greya, prosze
proszę maila na PW
Cytat:
Napisane przez lacrimachristi Pokaż wiadomość
zyskowa ja tez prosze
poszło
Stary 2012-10-19, 20:35   #2112
ghana
Zakorzenienie

Cytat:

na wszystkim
wstawiam zdjęcie tego kompleciku bielizny zPepco, ktory chciałaś zobaczyc taki zwyklak, nie lubię jakiś ekstrawaganckich uznawanych za 'sexy' no chyba ze takie cienkie koronkowe staniki jak te: http://weheartit.com/entry/35575912/via/aaase# a taki mam identyczny tyle, ze ecru http://weheartit.com/entry/2175637/v...reluctantqueen
Ok to postaram się po krótce napisać co tam jest chociaż na pewno mi coś umknie. Jeśli chodzi o kolorowkę są szafy z Bell, Essence, Catrice, Evelline, Misslyn, Rimmel, Maybelline, Max Factor, Astor i Revlon. Do tego pełny wybór lakierow sally hansen. A i są jakieś pojedyncze ropdzaje kosmetyków marki Deborah. Jeśli chodzi o rzeczy 'włosowe' są produkty typowo fryzjerskie, na pewno jest kallos 3 rodzaje masek plus szampony, jest taka seria do włosów sleek w bezowych opakowaniach, litrowe szampony joanny, taklze maski joanny w czarnych sloikach. Jeśli chodzi o takie drogeryjne marki - jest pełen wybor Radicala i szamponów Joanny. Maseczki jest duzy wybor szczegolnie takich materiałowych nakladanych na twarz,m ale neistety firma krzak plus pełno rodzajów płatkow kolagenowych pod oczy, takich płatków na nos na wagry [swoja droga msuze sobie je kupic]. Jesli chodzi o balsamy do ust - duzy wybor smakow carmexa, blisex, lip smackery, chapsticki chyba takze są. Jeśli chodzi o kremy do rak/stop na pewno jest seria Paloma Spa czyli np krem do rak w sprayu ale neistety tylko to kojarze jesli chodzi o dłonie. Jesli chodzi o twarz jest na pewno pełny wybor AA< Dax , Tołpa, SVP, Avene, Eucerin, Bandi, Essence i już nie pamietam ale generalnie wlasnie ostatnmio wybieralam krem i co na jakis spojrzałam to znaczniki +40 czy wiecej xD a i sa jeszcze rpodukty seboradinu. nie wiem jak z perfumami, bo jakos zawsze eten dział omijam z daleka mam nadzieje ze jako tako pomogłam
Cytat:
No ja rozumiem, że się nie chce. Jak to mówię- dziwne i niezdrowe by było gdyby mi się chciało

Ale sprzątanie takiego rozgardiaszu trwa dłużej niż codziennie po trochu. Chociaż zależy kto jaki bałagan robi, ja umiem robić niezły

Poza tym moim zdaniem za dużo energii się traci na samo zabieranie i myślenie o tym co trzeba zrobić.

Nie ma lekko, do tego inne osoby się jeszcze czepiają- a to rodzina w młodości, a to ktoś tam i normalnie to już nosem wychodzi.

Pamiętam jak w latach nastoletnich widziałam jaki koleżanki potrafią mieć idealny porządek- do mnie to nie docierało, co to za nastolatka co się nie buntuje, sprząta i systematycznie się uczy Nie mieściło mi się to w głowie
Ja nawet jak sobie zaplanuje i oglaszam wszem i wobec dzisiaj porzadki w garderobie - to rpawie zawsze cos mi wypadnie, a to akurat rpzyjdzie TŻ a to zagadam sie z koelzanka przez skype czy telefon i pozniej juz sie nie oplaca robic, a to nie mam siły i w sumie zawsze coś. I moj ostatnio ulubiony wykret - nie ma nic ciekawego w TV, a na monitorze od kompa mało widze xD po prostu właczam sobie do sprzatania jakiś film, zeby mi czas szybciej leciał. U mnie mama tak naciska na sprzatanie, tata np przychodzi do mnie skorzystac z PC na chwilkę, odgarnie wsyztsko na bok jak nie ma dojscia do myszki i zero komentarza. A mama od razu dostaje furii, kaze sprzatac itp a jak tego nie zrobie to sama sie zabiera za to sprzatanie. Niestetyy czasem wiecej z tego szkody i moich nerwow, bo a to wyrzuci mi jakas wazna kartke, a to zapodzieje ksiazke, a to cos mi rpzelozy i od razu musze przewracac polowe pokoju zeby cos znalezc. Mam plany zeby jutro zrobić jednak te prozadki w garderobie, bo doszło do tego, że dzisiaj z trudem znalazłam parę skarpetek xD wszystko lezy rzucone na kupce xD

Dzisiaj było turbospalanie, zaraz idę się na prędce ogarnac, bo rano sie spamowałam. A i zdenkowałam dzisiaj Jantar i odżywkę alterra. Mam wrazenie, ze jantar baaaardzo zaczał przetłuszczać mi włosy, wiec w sumie dobrze ze go wykonczyłam i na chwile obecna nie wracam - wprzetestuje wode brzozowa
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg PA190006.jpg (97,7 KB, 30 załadowań)

Edytowane przez ghana
Czas edycji: 2012-10-19 o 20:38
Stary 2012-10-19, 20:49   #2113
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
e
chcesz ebooka? to daj maila na PW
ja też poproszę

Co do sprzątania to mi się codziennie nie chcę sprzątać a potem tyyyle tego się zbiera
Stary 2012-10-19, 20:53   #2114
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
ja też poproszę

Co do sprzątania to mi się codziennie nie chcę sprzątać a potem tyyyle tego się zbiera
widzę, że zyskowa nie jest teraz on line, wiec jesli juz teraz chcesz zaczac czytac toi wyslij mi wiadomkę na priv a już Ci to wysylam

jednak naszła mnie wena i robię porządne spa moim styranym stopom i w meidzyczasie poczytam sobie ksiazke
Stary 2012-10-19, 23:03   #2115
didaska
Raczkowanie

Co do książek,możecie polecić coś fajnego?
Lubię literaturę piękną i popularną. Stefcia Kinga co miałam już poczytałam,Dana Browna mam w jednym paluszku,Sandre Brown w miarę też,ale raczej nie.Teraz jak odwiedzam bibliotekę to ciągle trafiam na coś co okazuje się być badziewiem Jakiś dobry kryminał albo romans? Albo coś poruszającego?;>
didaska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-20, 10:59   #2116
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Lubię literaturę piękną i popularną. Stefcia Kinga co miałam już poczytałam,Dana Browna mam w jednym paluszku,Sandre Brown w miarę też,ale raczej nie.Teraz jak odwiedzam bibliotekę to ciągle trafiam na coś co okazuje się być badziewiem Jakiś dobry kryminał albo romans? Albo coś poruszającego?;>
Książki Cobena, albo thillery medyczne Tess Geritsen
Stary 2012-10-20, 11:33   #2117
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
ja cxzytam raczej książki podróżnicze Najchętniej o Afryce, wiec jak macie jakieś ciekawe tytuły to baaardzo bym prosiła.

Poza tym jak skoncze 50 twarzy Greya [a jestem w polowie] to njuż zgrałam sobie na komórkę kolejny e-book 'musimy porozmawiać o kevinie'. Fiolm mi się spodobał, t aki lekki thriller, troche pogmatwany, wiec chciałabym zobaczyc jak to jest naprawde ukazane w ksiazce.

Zaraz zabieram się do pieczenia tych ciasteczek w piegi http://www.tvnstyle.pl/aktualnosci,1...zka,60002.html
a później będę ogarniać w koncu może teę nieszczęsną garderobę, ale zobaczymy czy beędę miała wciąż taką samą ochotę xD
Stary 2012-10-20, 13:06   #2118
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
wstawiam zdjęcie tego kompleciku bielizny zPepco, ktory chciałaś zobaczyc taki zwyklak, nie lubię jakiś ekstrawaganckich uznawanych za 'sexy' no chyba ze takie cienkie koronkowe staniki jak te: http://weheartit.com/entry/35575912/via/aaase# a taki mam identyczny tyle, ze ecru http://weheartit.com/entry/2175637/v...reluctantqueen
Ok to postaram się po krótce napisać co tam jest chociaż na pewno mi coś umknie. Jeśli chodzi o kolorowkę są szafy z Bell, Essence, Catrice, Evelline, Misslyn, Rimmel, Maybelline, Max Factor, Astor i Revlon. Do tego pełny wybór lakierow sally hansen. A i są jakieś pojedyncze ropdzaje kosmetyków marki Deborah. Jeśli chodzi o rzeczy 'włosowe' są produkty typowo fryzjerskie, na pewno jest kallos 3 rodzaje masek plus szampony, jest taka seria do włosów sleek w bezowych opakowaniach, litrowe szampony joanny, taklze maski joanny w czarnych sloikach. Jeśli chodzi o takie drogeryjne marki - jest pełen wybor Radicala i szamponów Joanny. Maseczki jest duzy wybor szczegolnie takich materiałowych nakladanych na twarz,m ale neistety firma krzak plus pełno rodzajów płatkow kolagenowych pod oczy, takich płatków na nos na wagry [swoja droga msuze sobie je kupic]. Jesli chodzi o balsamy do ust - duzy wybor smakow carmexa, blisex, lip smackery, chapsticki chyba takze są. Jeśli chodzi o kremy do rak/stop na pewno jest seria Paloma Spa czyli np krem do rak w sprayu ale neistety tylko to kojarze jesli chodzi o dłonie. Jesli chodzi o twarz jest na pewno pełny wybor AA< Dax , Tołpa, SVP, Avene, Eucerin, Bandi, Essence i już nie pamietam ale generalnie wlasnie ostatnmio wybieralam krem i co na jakis spojrzałam to znaczniki +40 czy wiecej xD a i sa jeszcze rpodukty seboradinu. nie wiem jak z perfumami, bo jakos zawsze eten dział omijam z daleka mam nadzieje ze jako tako pomogłam
dziękuję, baaaardzo pomogłaś
a co do bielizny to świetna jest, też mi się nie podoba jakaś 'wydumana' a już broń Boże z puszkiem
Cytat:
ja też poproszę
jak jeszcze nie masz to prześlij maila
Cytat:
a co polecasz z Browna? Bo czytałam Anioły i demony, kod Leonarda i Zaginiony symbol i podobało mi się
Cytat:
ja cxzytam raczej książki podróżnicze Najchętniej o Afryce, wiec jak macie jakieś ciekawe tytuły to baaardzo bym prosiła.

Poza tym jak skoncze 50 twarzy Greya [a jestem w polowie] to njuż zgrałam sobie na komórkę kolejny e-book 'musimy porozmawiać o kevinie'. Fiolm mi się spodobał, t aki lekki thriller, troche pogmatwany, wiec chciałabym zobaczyc jak to jest naprawde ukazane w ksiazce.

Zaraz zabieram się do pieczenia tych ciasteczek w piegi http://www.tvnstyle.pl/aktualnosci,1...zka,60002.html
a później będę ogarniać w koncu może teę nieszczęsną garderobę, ale zobaczymy czy beędę miała wciąż taką samą ochotę xD
Czytałam tę książkę, świetna jest, nawet pisałam o niej na blogu http://my-red-hair.blogspot.com/2012...zmawiac-o.html, tylko trudno cokolwiek napisać i nie spoilerować
Stary 2012-10-20, 14:13   #2119
ghana
Zakorzenienie

Cytat:

Czytałam tę książkę, świetna jest, nawet pisałam o niej na blogu http://my-red-hair.blogspot.com/2012...zmawiac-o.html, tylko trudno cokolwiek napisać i nie spoilerować
a ogladalas film? genialna Tilda Swinton w roli matki i Ezra Miller w roli Kevina [swoją droigą ciacho]. Mojemu TŻ'towi film się nie podobał, powiedział, że to raczej z gatunku tych niemych, bo fakt faktem było mało dialogów, a więcej przeplatanych scen sprzed porodu, kiedy Kevin był mały, pozniej kiedy byl nastolatkiem no i po całym zajsciu. Polecam
Stary 2012-10-20, 14:35   #2120
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
a ogladalas film? genialna Tilda Swinton w roli matki i Ezra Miller w roli Kevina [swoją droigą ciacho]. Mojemu TŻ'towi film się nie podobał, powiedział, że to raczej z gatunku tych niemych, bo fakt faktem było mało dialogów, a więcej przeplatanych scen sprzed porodu, kiedy Kevin był mały, pozniej kiedy byl nastolatkiem no i po całym zajsciu. Polecam
nie oglądałam, zaczęłam, ale musiałam wtedy pójść gdzieś i zapomniałam
Stary 2012-10-20, 14:58   #2121
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
nie oglądałam, zaczęłam, ale musiałam wtedy pójść gdzieś i zapomniałam
to koniecznie trzeba nadrobić

chciałam jeszcze przeczytać 'Tarantulę' ale t eż nigdzie nie ma w e-booku a ekranizacja mi się podobała. W ogole teraz muszę czytać trochę wiecej zeby pdoszlifować moje słownictwo. Uwsteczniłam się jeśli chodzi o te kwestie, jakos nie mam ochoty osttanio czytać. A nie powiem, przy tłumaczeniach literackich taka umiejetnosc jest bardzo przydatna
Stary 2012-10-20, 15:44   #2122
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
widzę, że zyskowa nie jest teraz on line, wiec jesli juz teraz chcesz zaczac czytac toi wyslij mi wiadomkę na priv a już Ci to wysylam

jednak naszła mnie wena i robię porządne spa moim styranym stopom i w meidzyczasie poczytam sobie ksiazke
wysłałam Ci maila na PW

Kupiłam w końcu dzisiaj nową szczotkę do włosów Cieszy mnie to bo moja stara już się nadaje tylko do kosza
Stary 2012-10-20, 16:14   #2123
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
wysłałam Ci maila na PW

Kupiłam w końcu dzisiaj nową szczotkę do włosów Cieszy mnie to bo moja stara już się nadaje tylko do kosza
poszło
Stary 2012-10-20, 18:31   #2124
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
to koniecznie trzeba nadrobić

chciałam jeszcze przeczytać 'Tarantulę' ale t eż nigdzie nie ma w e-booku a ekranizacja mi się podobała. W ogole teraz muszę czytać trochę wiecej zeby pdoszlifować moje słownictwo. Uwsteczniłam się jeśli chodzi o te kwestie, jakos nie mam ochoty osttanio czytać. A nie powiem, przy tłumaczeniach literackich taka umiejetnosc jest bardzo przydatna
sprawdź maila i powiedz czy to to
Stary 2012-10-20, 18:43   #2125
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
sprawdź maila i powiedz czy to to
tak, to to jesteś super, dzieękujęęęę!!
Stary 2012-10-20, 20:55   #2126
didaska
Raczkowanie

Cytat:

a co polecasz z Browna? Bo czytałam Anioły i demony, kod Leonarda i Zaginiony symbol i podobało mi się
Brown za dużo książek nie ma ,bo oprócz tych trzech ma jeszcze dwie inne o ile się nie mylę. "Zwodniczy punkt" i "Cyfrowa twierdza". Ten drugi tytuł właśnie przypadł mi do gustu A 'kod da vinci' to mistrzostwo
Jedną z moich ulubionych książek jest "Wolałbym żyć",chyba autorstwa Thierrego Cohena,ale bardzo dobra. Dzięki niej nie mam już wątpliwości co do tego czy chce mi się żyć. Coś pięknego
Jej,o książkach mogę pisać godzinami
didaska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-20, 23:29   #2127
angelinmyheart
Zakorzenienie

Właśnie skończyłam czytać "50 twarzy Graya", bo tak ostatnio o tym pisałyście. I mam mieszane uczucia, ale ogólnie podobała mi się książka. Wciągnęła mnie, przeczytałam ją w dosłownie kilka dni i czekam na 2 część, i na film.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-21, 10:34   #2128
Soph
Zakorzenienie

witam
nadrabiam po wątek po kawałku, jeszcze trochę mi zostało

wczoraj kupiłam dwa flakoniki perfum, pumeks do stóp i torebkę,
nie wiem co mnie naszło na takie zakupy

Cytat:
ja mam wrażenie, że cały czas coś sprzątam, a i tak ciągle coś jeszcze jest to zrobienia i nadal nie zorganizowałam sobie miejsca na kosmetyki, mam wszystko razem pomieszane, porozstawiane po toaletce, półce i łazience, więc nie mogę dojść do ładu

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-21, 10:53   #2129
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Właśnie skończyłam czytać "50 twarzy Graya", bo tak ostatnio o tym pisałyście. I mam mieszane uczucia, ale ogólnie podobała mi się książka. Wciągnęła mnie, przeczytałam ją w dosłownie kilka dni i czekam na 2 część, i na film.
czemu mieszane uczucia? 2 kolejne czesci już chyba sa wydane, tak? mowisz po prostu o cozekiwaniach na polskie tlumaczenie?

a w ogole jakich aktorów widzialybyscie w roli Greya i Any? Bo ja na pewno Goslinga, ale jesli chodzi o Anę - ona w sumie jes taka bezbarwna , ze ciezko mi kogos wybrac.
Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
witam
nadrabiam po wątek po kawałku, jeszcze trochę mi zostało

wczoraj kupiłam dwa flakoniki perfum, pumeks do stóp i torebkę,
nie wiem co mnie naszło na takie zakupy
jakie perfumy?

Jeju, a ja rano dostałam @ i zdycham. Chociaz lepiej, że to dzisiaj, a nie jutro, bo mam jutro kolokwium i mogłaby być z tego lipa
Stary 2012-10-21, 11:12   #2130
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
jakie perfumy?

Guess - Seductive I`m Yours - jeden z moich ulubieńców
i Escada - Signature

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości