|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV
Jak ja bym chciała też mieć
Cytat:
|
|
|
#2102 | |||||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Ale wolałabym palcami- ale no wiecie ja to bym wszystko wklepała palcami ![]() Zależy od formuły- czy bardziej kremowa czy płynna. ---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ---------- Cytat:
Ja to muszę dokupić osobne kosze na różne kolory prania, bo tworzę tego tony, a wywalanie co jakiś czas dużego i segregacja kolorów to bezsens. Mnie to tż zmotywował jak się zaczął uczyć moich złych nawyków- typu rozpakowanie częściowe po urlopie, ale nie do końca w sensie, że wypierzemy noszone ubrania, ale żeby już rozpakować kosmetyki, jakieś przywiezione rzeczy to po co ![]() ---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ---------- Cytat:
nie zsuwają się z nich rzeczy. Ogólnie ładnie sobie potrafią za nie życzyć, ale ja dorwałam np w tk maxx kilkanaście za trzydzieści parę zł. I są ładne różowe ![]() Ja też kiedyś lubiłam robić mixy wszystkiego w szafkach i szufladach itd, ale potem dostrzegłam, że niestety spore sprzątanie co jakiś czas (nieuniknione) zajmuje za dużo czasu i jak sobie nie zaplanuję co i gdzie ma być w szafach i komodach- że w tej szufladzie kolorówka, w innej balsamy, olejki itd to zginę kiedyś pod tym wszystkim i już lepiej zaplanować i tego się trzymać. Zanim doszłam do mądrego układu to przekładałam to i owo wiele razy. Ale inaczej się nie da niestety, bo się kończy że niby w dupie mam co i jak gdzie leży, a zajmuje mi to więcej czasu niż posiadanie w ładzie i składzie ![]() Dla takich jak my to tylko skrajny minimalizm ---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ---------- W sumie na pw powinnam, ale wyszła słoma z butów, sorki ![]() Ale wiem, że dużo stron ma takie domeny, że troszkę się człowiek pomyli i daje link do nie tego co chciał.
|
|
|
#2103 |
|
Zadomowienie
|
Hej babeczki, ja wczoraj po raz drugi użyłam ampułki na wypadające włosy Intercosmo, po myciu jak zwykle wyszło mi trochę włosów. Nie mogę się już doczekać kiedy zużyję wszystkie, strasznie jestem ciekawa efektów.
|
|
|
|
|
#2104 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
Ja już na nogach bo musze lecieć do lekarza medycyny pracy zrobić zakupy spożywcze a puźniej mam zajęcia w szkole. Miłego dzionka życze
|
|
#2105 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pokaze bielizne pozniej, teraz bede sie szykowac bo ide dzisiaj do chrzesniaka <3 jejku to jest takie fajne dziecko, ze az ide z usmiechem na twarzy, chociaz dzieci nie lubie. Cytat:
zawsze znajde jakies ciekawsze zajecie no i niestety a mam kilka takich wieszakow, mam tam jakies lepsze keicki w ktorych rzadko łażę. generalnie moja mama robi codziennie porządek w swojej garderobie i ma tam wszystsko idealnie poukładane- no a ja niestety juz nie mowie jaki mam bałagan w innych szafkach, powinnam robic generalnie porzadki co tydzien ;Djejku pol nocy enie spałam, bo czytałam te 50 twarzy greya hahahahha no już prawie połowa xD na komorce to czytam, wiec troche oczy sie mecza, ale mega mnie wciagnelo nie wiem czy jestem jakas zboczona czy cos, ale mnie sie bardzo podoba
|
||
|
|
|
|
#2106 |
|
Wtajemniczenie
|
też bym chętnie przeczytała 50 twarzy greya
|
|
#2107 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() chcesz ebooka? to daj maila na PW
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2108 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też chce poczytać 50 twarzy greya, prosze
|
|
|
|
|
#2109 |
|
Zakorzenienie
|
zyskowa ja tez prosze
|
|
#2110 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() Ale sprzątanie takiego rozgardiaszu trwa dłużej niż codziennie po trochu. Chociaż zależy kto jaki bałagan robi, ja umiem robić niezły ![]() Poza tym moim zdaniem za dużo energii się traci na samo zabieranie i myślenie o tym co trzeba zrobić. Nie ma lekko, do tego inne osoby się jeszcze czepiają- a to rodzina w młodości, a to ktoś tam i normalnie to już nosem wychodzi. Pamiętam jak w latach nastoletnich widziałam jaki koleżanki potrafią mieć idealny porządek- do mnie to nie docierało, co to za nastolatka co się nie buntuje, sprząta i systematycznie się uczy Nie mieściło mi się to w głowie
|
|
|
#2111 |
|
Zakorzenienie
|
proszę maila na PW
poszło
|
|
#2112 | |
|
Zakorzenienie
|
wstawiam zdjęcie tego kompleciku bielizny zPepco, ktory chciałaś zobaczyc
taki zwyklak, nie lubię jakiś ekstrawaganckich uznawanych za 'sexy' no chyba ze takie cienkie koronkowe staniki jak te: http://weheartit.com/entry/35575912/via/aaase# a taki mam identyczny tyle, ze ecru http://weheartit.com/entry/2175637/v...reluctantqueen ![]() Ok to postaram się po krótce napisać co tam jest chociaż na pewno mi coś umknie. Jeśli chodzi o kolorowkę są szafy z Bell, Essence, Catrice, Evelline, Misslyn, Rimmel, Maybelline, Max Factor, Astor i Revlon. Do tego pełny wybór lakierow sally hansen. A i są jakieś pojedyncze ropdzaje kosmetyków marki Deborah. Jeśli chodzi o rzeczy 'włosowe' są produkty typowo fryzjerskie, na pewno jest kallos 3 rodzaje masek plus szampony, jest taka seria do włosów sleek w bezowych opakowaniach, litrowe szampony joanny, taklze maski joanny w czarnych sloikach. Jeśli chodzi o takie drogeryjne marki - jest pełen wybor Radicala i szamponów Joanny. Maseczki jest duzy wybor szczegolnie takich materiałowych nakladanych na twarz,m ale neistety firma krzak plus pełno rodzajów płatkow kolagenowych pod oczy, takich płatków na nos na wagry [swoja droga msuze sobie je kupic]. Jesli chodzi o balsamy do ust - duzy wybor smakow carmexa, blisex, lip smackery, chapsticki chyba takze są. Jeśli chodzi o kremy do rak/stop na pewno jest seria Paloma Spa czyli np krem do rak w sprayu ale neistety tylko to kojarze jesli chodzi o dłonie. Jesli chodzi o twarz jest na pewno pełny wybor AA< Dax , Tołpa, SVP, Avene, Eucerin, Bandi, Essence i już nie pamietam ale generalnie wlasnie ostatnmio wybieralam krem i co na jakis spojrzałam to znaczniki +40 czy wiecej xD a i sa jeszcze rpodukty seboradinu. nie wiem jak z perfumami, bo jakos zawsze eten dział omijam z daleka mam nadzieje ze jako tako pomogłam ![]() Cytat:
Dzisiaj było turbospalanie, zaraz idę się na prędce ogarnac, bo rano sie spamowałam. A i zdenkowałam dzisiaj Jantar i odżywkę alterra. Mam wrazenie, ze jantar baaaardzo zaczał przetłuszczać mi włosy, wiec w sumie dobrze ze go wykonczyłam i na chwile obecna nie wracam - wprzetestuje wode brzozowa
Edytowane przez ghana Czas edycji: 2012-10-19 o 20:38 |
|
|
|
|
|
#2113 |
|
Zakorzenienie
|
ja też poproszę
![]() Co do sprzątania to mi się codziennie nie chcę sprzątać a potem tyyyle tego się zbiera
|
|
#2114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jednak naszła mnie wena i robię porządne spa moim styranym stopom i w meidzyczasie poczytam sobie ksiazke
|
|
|
|
|
|
#2115 |
|
Raczkowanie
|
Co do książek,możecie polecić coś fajnego?
![]() Lubię literaturę piękną i popularną. Stefcia Kinga co miałam już poczytałam,Dana Browna mam w jednym paluszku,Sandre Brown w miarę też,ale raczej nie.Teraz jak odwiedzam bibliotekę to ciągle trafiam na coś co okazuje się być badziewiem Jakiś dobry kryminał albo romans? Albo coś poruszającego?;>
|
|
|
|
|
#2116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najchętniej o Afryce, wiec jak macie jakieś ciekawe tytuły to baaardzo bym prosiła.Poza tym jak skoncze 50 twarzy Greya [a jestem w polowie] to njuż zgrałam sobie na komórkę kolejny e-book 'musimy porozmawiać o kevinie'. Fiolm mi się spodobał, t aki lekki thriller, troche pogmatwany, wiec chciałabym zobaczyc jak to jest naprawde ukazane w ksiazce. ![]() Zaraz zabieram się do pieczenia tych ciasteczek w piegi http://www.tvnstyle.pl/aktualnosci,1...zka,60002.html a później będę ogarniać w koncu może teę nieszczęsną garderobę, ale zobaczymy czy beędę miała wciąż taką samą ochotę xD
|
|
|
|
|
|
#2118 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do bielizny to świetna jest, też mi się nie podoba jakaś 'wydumana' a już broń Boże z puszkiem ![]() jak jeszcze nie masz to prześlij maila ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chciałam jeszcze przeczytać 'Tarantulę' ale t eż nigdzie nie ma w e-booku a ekranizacja mi się podobała. W ogole teraz muszę czytać trochę wiecej zeby pdoszlifować moje słownictwo. Uwsteczniłam się jeśli chodzi o te kwestie, jakos nie mam ochoty osttanio czytać. A nie powiem, przy tłumaczeniach literackich taka umiejetnosc jest bardzo przydatna
|
|
|
|
|
|
#2122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiłam w końcu dzisiaj nową szczotkę do włosów Cieszy mnie to bo moja stara już się nadaje tylko do kosza
|
|
|
#2123 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2125 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2126 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A 'kod da vinci' to mistrzostwo ![]() Jedną z moich ulubionych książek jest "Wolałbym żyć",chyba autorstwa Thierrego Cohena,ale bardzo dobra. Dzięki niej nie mam już wątpliwości co do tego czy chce mi się żyć. Coś pięknego ![]() Jej,o książkach mogę pisać godzinami
|
|
|
|
|
|
#2127 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie skończyłam czytać "50 twarzy Graya", bo tak ostatnio o tym pisałyście.
I mam mieszane uczucia, ale ogólnie podobała mi się książka. Wciągnęła mnie, przeczytałam ją w dosłownie kilka dni i czekam na 2 część, i na film.
|
|
|
#2128 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
nadrabiam po wątek po kawałku, jeszcze trochę mi zostało ![]() wczoraj kupiłam dwa flakoniki perfum, pumeks do stóp i torebkę, nie wiem co mnie naszło na takie zakupy ![]() Cytat:
i nadal nie zorganizowałam sobie miejsca na kosmetyki, mam wszystko razem pomieszane, porozstawiane po toaletce, półce i łazience, więc nie mogę dojść do ładu |
|
|
|
|
|
#2129 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w ogole jakich aktorów widzialybyscie w roli Greya i Any? Bo ja na pewno Goslinga, ale jesli chodzi o Anę - ona w sumie jes taka bezbarwna , ze ciezko mi kogos wybrac. Cytat:
![]() Jeju, a ja rano dostałam @ i zdycham. Chociaz lepiej, że to dzisiaj, a nie jutro, bo mam jutro kolokwium i mogłaby być z tego lipa
|
||
|
|
|
|
#2130 |
|
Zakorzenienie
|
Guess - Seductive I`m Yours - jeden z moich ulubieńców i Escada - Signature
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:00.

Mam za dużo zawsze do powiedzenia,aż wszyscy na mnie krzyczą

dziękuję za zwrócenie uwagi

a potem tyyyle tego się zbiera
Jakiś dobry kryminał albo romans? Albo coś poruszającego?;>