Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-23, 10:50   #2101
justytynka
Zadomowienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

właśnie, podzielcie się instagramami LadyI gratuluję autka i pomyślnego zakończenia semestru Moje pierwsze zakupy wyprzedażowe za mną- kupiłam spódnicę Maxi, wczoraj miała swój debiut i zegarkiem Atlantic
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2013-06-22 18.49.10.jpg (70,6 KB, 300 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2013-06-14 11.37.16.jpg (22,8 KB, 298 załadowań)
Stary 2013-06-23, 12:52   #2102
LadyI
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Cytat:
Napisane przez justytynka Pokaż wiadomość
właśnie, podzielcie się instagramami LadyI gratuluję autka i pomyślnego zakończenia semestru Moje pierwsze zakupy wyprzedażowe za mną- kupiłam spódnicę Maxi, wczoraj miała swój debiut i zegarkiem Atlantic
ale ładny pierścionek
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 13:24   #2103
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Cytat:
Napisane przez mamaNiu Pokaż wiadomość
Fajna ta torba,podoba mi się bardzo Myślisz że jest wytrzymała? nie widziałam jej na żywo w Re.
Nic się z nią nie dzieje, zależy czy chcesz w niej nosić ciężary. Powiem, że nawet się nie brudzi ta biała strona.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 16:05   #2104
Talullah
Wtajemniczenie

Witam Dziewczyny

Podczytuje was od jakiegos czasu bo lubie tematy ubran i fajne stylizacje Tez stawiam na klasyke - ogolnie w pracy poszalec nie moge bo mamy mundurki (ale tu tez tworze rozne kombinacje ) ale po jak najbardziej.

Uwielbiam wszelkiego rodzaju koszule, spodnie rurki, z butow balerinki a jezeli wyzsze to koturny. Swietnie sie tez czuje w zwyklej bialej bluzce, dzinsach plus delikatnej bizuterii (kocham pandore ). Czasem za bizuterie robia mi tylko okulary.
Mysle ze wyroslam juz z etapu ze mam duzo rzeczy ale nic do siebie nie pasuje.
Teraz mam duzo ale wszystko fajnie dobrane
Ale daze jednak do tego zeby zminimalizowac troszke szafe, dzis wieczorem zrobie czystki

Widze rowniez ze tu chyba wiekszosc medycznych dziewczyn (odnioslam takie wrazenie, poprawcie mnie prosze jezeli sie myle)
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 16:24   #2105
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Witam Dziewczyny

Podczytuje was od jakiegos czasu bo lubie tematy ubran i fajne stylizacje Tez stawiam na klasyke - ogolnie w pracy poszalec nie moge bo mamy mundurki (ale tu tez tworze rozne kombinacje ) ale po jak najbardziej.

Uwielbiam wszelkiego rodzaju koszule, spodnie rurki, z butow balerinki a jezeli wyzsze to koturny. Swietnie sie tez czuje w zwyklej bialej bluzce, dzinsach plus delikatnej bizuterii (kocham pandore ). Czasem za bizuterie robia mi tylko okulary.
Ale daze jednak do tego zeby zminimalizowac troszke szafe, dzis wieczorem zrobie czystki

Widze rowniez ze tu chyba wiekszosc medycznych dziewczyn (odnioslam takie wrazenie, poprawcie mnie prosze jezeli sie myle)
sporo i witamy
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 16:37   #2106
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Ładny kolor spódnicy

ja wklejam dzisiejszy zestaw z woskami z mng

Lady, ja po prostu nie mam potrzeby posiadania samochodu obecnie... do pracy mam z 200m, na uczelnię lepszy dojazd komunikacją miejską, bo po drodze są korki... w ogóle mieszkam w miejscu skąd mam wszędzie dobry dojazd a jak potrzebowałam samochód to zawsze mogłam go pożyczyć, a teraz dojdą opłaty=mniejsza kaska na przyjemności a jak Twoje pierwsze wrażenia po jeździe ibizką? i powiedz mi, z których serc jesteś bardziej zadowolona - mango czy niebieskich?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CAM00963.jpg (58,5 KB, 246 załadowań)
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 17:27   #2107
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Witam Dziewczyny

Witamy!

Większość może nie, ale kilka jest

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
Ładny kolor spódnicy

ja wklejam dzisiejszy zestaw z woskami z mng

Lady, ja po prostu nie mam potrzeby posiadania samochodu obecnie... do pracy mam z 200m, na uczelnię lepszy dojazd komunikacją miejską, bo po drodze są korki... w ogóle mieszkam w miejscu skąd mam wszędzie dobry dojazd a jak potrzebowałam samochód to zawsze mogłam go pożyczyć, a teraz dojdą opłaty=mniejsza kaska na przyjemności a jak Twoje pierwsze wrażenia po jeździe ibizką? i powiedz mi, z których serc jesteś bardziej zadowolona - mango czy niebieskich?
Rewelacyjnie leżą te woski!

Hmm.. mango są bardzo 'wesołe', pięknie prezentują się np. do białego garnituru. Fajnie wyglądają też z czernią. Niebieskie są mniej wyraziste i wymagające. Widzę je w połączeniu z granatem i szarością. Sama nie wiem, które wolę..

P.S. Uwielbiam wzrok ludzi, gdy mnie widzą w tych butach i patrzą jak na wariatkę.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-23, 17:57   #2108
mamaNiu
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
P.S. Uwielbiam wzrok ludzi, gdy mnie widzą w tych butach i patrzą jak na wariatkę.
Właśnie dlatego marzę o Serduszkach, ale dopóki nie dorosną mi dzieciaki to sobie na nie nie pozwolę bo ciągle jakieś wydatki

PanaMigotka dzięki za opinię o torbie, podoba mi się ta wężowa wstawka w niej, jednak ja po pracy tacham czasami do domu jakieś soczki, bajeczki, jabłuszka musi być mocna, ...nie wiem, pomyślę. Kurcze, że u nas jej nie ma żeby dotknąć...
mamaNiu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 18:11   #2109
anusia1990
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Wszystko super!Gratulacje !!!

Ta spódnica to ta z gumką w pasie, w sportowym stylu z re? Naisałaś mi na insta, że mam taką samą. Właśnie tak się zastanawiam czy to ta sama.

Dziękuję
PaulinaMigotka jak kupujesz basicowe t-shirty w reserved to jaki rozmiar bierzesz? bo z tego co widziałam chyba wiekszy niz nosisz

sorrki ze tak ciagle o cos podpytuje ale widze ze fajne i proste rzeczy tam kupujesz a ja jestem ciagle na etapie "badania" reserved
anusia1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 18:48   #2110
emely
Rozeznanie

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

Cytat:
te co ja pokazałam to są lady dragony
w załączniku cała kolekcja, bez serc mango. zajrzyj na wątek o melissach, tam są linki do sklepów, a w nich szukaj interesujących Cię modeli
cudeńka ! , zdradź proszę gdzie i za ile kupiłaś te z różowymi sercami
emely jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 19:08   #2111
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Witamy!

Większość może nie, ale kilka jest

Rewelacyjnie leżą te woski!

Hmm.. mango są bardzo 'wesołe', pięknie prezentują się np. do białego garnituru. Fajnie wyglądają też z czernią. Niebieskie są mniej wyraziste i wymagające. Widzę je w połączeniu z granatem i szarością. Sama nie wiem, które wolę..

dzięki
ja właśnie dumam czy naprawdę potrzebuję trzy pary i myślę nad sprzedażą mango, ale z drugiej strony...
Cytat:
Napisane przez emely Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

cudeńka ! , zdradź proszę gdzie i za ile kupiłaś te z różowymi sercami

http://www.yoox.com/pl/44463297IJ/it...3297OX&sizeId= tutaj tylko, że jeszcze tydzień temu były za 69euro, więc jeśli jest Twój rozmiar to bierz i się nie zastanawiaj, bo cena super

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-23, 19:32   #2112
Mmadzioszka
Raczkowanie

Cześć Dziewczyny!
Od jakiegoś czasu podczytuj Wasz wątek i chciałabym się do Was zwrócić z pytaniem... Skradziono mi telefon i właśnie rozglądam się za jakimś nowym.
Czy mogłybyście mi jakiś polecić, doradzić, jakich Wy używacie ?
Z góry dzięki za odpowiedź
Mmadzioszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 19:36   #2113
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Mmadzioszka Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!
Od jakiegoś czasu podczytuj Wasz wątek i chciałabym się do Was zwrócić z pytaniem... Skradziono mi telefon i właśnie rozglądam się za jakimś nowym.
ja mogę Ci NIE polecić sony xperia tipo, tragiczny jest, kilka aplikacji i zamulenie plus częste zacinanie telefonu gwarantowane, no i jest to stary model, więc pewnie się na niego nie natkniesz
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 19:47   #2114
ParashuteEffect
Rozeznanie

Dziewczyny, może ktoś sie oryjentuje jak wypada rozmiarowka w balerinkach tory burch? Nie wiem czy na 39 brać 8.5 czy 9?

I jak cos ja zapraszam na swój instagram- w podpisie choć żadko tu sie wypowiadam , ale podczytuje non-stop
Stary 2013-06-23, 20:58   #2115
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Cytat:
Napisane przez anusia1990 Pokaż wiadomość
PaulinaMigotka jak kupujesz basicowe t-shirty w reserved to jaki rozmiar bierzesz? bo z tego co widziałam chyba wiekszy niz nosisz

sorrki ze tak ciagle o cos podpytuje ale widze ze fajne i proste rzeczy tam kupujesz a ja jestem ciagle na etapie "badania" reserved
Bardz różnie, ostatnio jak kupowałam, to brałam biały XS i szary L, a wymiarami się nie różniły. Najlepiej mierzyć.

Stary 2013-06-23, 22:57   #2116
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie dlatego marzę o Serduszkach, ale dopóki nie dorosną mi dzieciaki to sobie na nie nie pozwolę bo ciągle jakieś wydatki

PanaMigotka dzięki za opinię o torbie, podoba mi się ta wężowa wstawka w niej, jednak ja po pracy tacham czasami do domu jakieś soczki, bajeczki, jabłuszka musi być mocna, ...nie wiem, pomyślę. Kurcze, że u nas jej nie ma żeby dotknąć...
proponuję odkładać co miesiąc po 30 zł i za rok będziesz miała spełnione marzenie

Cytat:
dzięki
ja właśnie dumam czy naprawdę potrzebuję trzy pary i myślę nad sprzedażą mango, ale z drugiej strony...

http://www.yoox.com/pl/44463297IJ/it...3297OX&sizeId= tutaj tylko, że jeszcze tydzień temu były za 69euro, więc jeśli jest Twój rozmiar to bierz i się nie zastanawiaj, bo cena super
Pochodzisz sobie, masz całe lato przed sobą a na koniec sezonu sprzedasz te które najmniej przypadły Ci do gustu .

Cytat:
Cześć Dziewczyny!
Ja użytkuję od kilku miesięcy Samsunga Galaxy i jestem zachwycona . Nigdy nie zmienię systemu - to pewne. Apple kusi, ale nie mam zamiaru wydawać na telefon 2-3tysiące, a poza tym współlokatorka ma Apple 3 (chyba) i wyjątkowo nie podoba mi się wizualnie. Wcześniej miałam Nokie X7 i to była tragedia..
Stary 2013-06-23, 23:09   #2117
naciulatko
Zakorzenienie

Cytat:
proponuję odkładać co miesiąc po 30 zł i za rok będziesz miała spełnione marzenie

Pochodzisz sobie, masz całe lato przed sobą a na koniec sezonu sprzedasz te które najmniej przypadły Ci do gustu .

Ja użytkuję od kilku miesięcy Samsunga Galaxy i jestem zachwycona . Nigdy nie zmienię systemu - to pewne. Apple kusi, ale nie mam zamiaru wydawać na telefon 2-3tysiące, a poza tym współlokatorka ma Apple 3 (chyba) i wyjątkowo nie podoba mi się wizualnie. Wcześniej miałam Nokie X7 i to była tragedia..
Którego Samsunga Galaxy masz? Zastanawiam się nad tym telefonem, ale nie wiem, który model wybrać. Siostra ma II, a ja się waham Chociaż myślę też intensywnie nad iPhonem 5, ale nie wiem czy chcę wydać aż tyle pieniędzy na telefon...
Podrzuć insta

Edytowane przez naciulatko
Czas edycji: 2013-06-23 o 23:34
naciulatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 23:58   #2118
nikisa
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Dziewczyny!
Mam xperie S i działa bez zarzutu
Koleżanka ma galaxy III, też ok, ale dla mnie troche za duży...

Piękno rodzi się w bólach niestety
290cc anatomy 29.04.2017 piękna data

nikisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 07:09   #2119
pati_pz
Zadomowienie

Odp: Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część

Cytat:
Napisane przez naciulatko Pokaż wiadomość
Którego Samsunga Galaxy masz? Zastanawiam się nad tym telefonem, ale nie wiem, który model wybrać. Siostra ma II, a ja się waham Chociaż myślę też intensywnie nad iPhonem 5, ale nie wiem czy chcę wydać aż tyle pieniędzy na telefon...
Podrzuć insta
Ja mam Galaxy S+ i jestem zadowolona, chlopak ma SG II i jest jeszcze lepszy. Trzymam sie jednej marki juz od kilku lat i jestem bardzo zadowolona

pati_pz jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-24, 07:13   #2120
Phoebee
Zakorzenienie

.

Edytowane przez Phoebee
Czas edycji: 2013-06-24 o 13:16
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 08:10   #2121
Bonjour_tristesse
Raczkowanie

Cytat:

Zdradzisz skąd spódnica? Jest idealna! Nie mogę już patrzec na takie połyskujące w stylu satyny maxi..

Mój blog minimalistyczno - modowy
Bonjour_tristesse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 08:46   #2122
lleenka
Rozeznanie

Dawno nie pisałam...
W piątek oficjalnie zakończyłam sesję ostatnim egzaminem z prawa pracy, który zaliczyłam i od soboty jestem w domku, gdzie zamierzam spędzić tydzień, bo od 1 lipca zaczynam wakacyjny kurs rosyjskiego. Udało mi się zarejestrować w ramach przyznanych mi żetonów na lektoraty i pilnie przez trzy tygodnie od poniedziałku do piątku będę uczęszczać na zajęcia

Cytat:
Napisane przez Stace Pokaż wiadomość
http://kenzas.se/
OMG przepadłam ! Czemu u nas nie ma większości tych sklepów
Ale ona piękna! A figura

Cytat:
Napisane przez pati_pz Pokaż wiadomość
Też podobają mi się perfumy Burberry London i jeszcze Woman bodajże, ale to na jesień/zimę

Pokazuj nogi! Ja przez kilka lat nie nosiłam latem spodni krótszych niż rybaczki, bo straaaasznie wstydziłam się rozstępów (mimo, że były już blade). Rok temu na wyjeździe ze znajomymi zabrałam szorty do kolan i na miejscu kupiłam dwie pary króciutkich spodenek i nosiłam bez skrępowania, ale na wyjeździe. W tym roku stwierdziłam, że mam dosyć i jak jest ciepło, to chcę się ubrać stosownie do pogody, a nie wiecznie chować te nogi. Inna sprawa, że odkryłam balsamy brązujące, mix kremu z kropelką podkładu (dla mnie efekt wizualnie podobny do rajstop w sprayu, ale sama ich nie używałam), które wyrównują kolor skóry i rozstępy nie są tak widoczne. Siostra polecała mi zabieg jakąś głowicą, która rozmasowuje rozstępy aż do czerwoności, tak, że jest szansa ich zniwelowania, zmniejszenia, bo usunąć całkowicie się nie da. Póki co nie stać mnie na takie zabiegi, ale kiedyś może spróbuję.

Pedicure to mój ulubiony zabieg kosmetyczny W tym roku też postawiłam na czerwień na stopach Ale french też lubię - do opalonych stóp
Też mam już tego dosyć! Ostatnie upalne dni to była istna katorga... Czasami myślę, że to takie niesprawiedliwe nie móc pokazać nóg, które są jedynym atutem... Dlatego postanowiłam poddać się znowu zabiegom mikrodermabrazji. Dzisiaj jestem umówiona do kosmetyczki, która jest równocześnie moją koleżanką z liceum i dodatkowo będę miała też robiony m.in. pedicure i chyba tym razem wybiorę jakiś inny kolor niż tradycyjnie french.

Gratuluję obrony na 5

Cytat:
Egzamin powinnam zdać ale wyniki będą w czwartek wieczorem... teraz w środę i czwartek następne, a ja na środowy mam niepełne notatki

W takim razie biedna ta dziewczyna i myślę, że sporą winę ponoszą niestety rodzice...
Ja pracuję głównie z facetami i jak słyszę ich komentarze nt. wyglądu dziewczyn każda powinna mieć gładką skórę, figurę modelki sami oczywiście adonisami nie są (w dodatku to starsi faceci w głównej mierze), ale nie przyszłabym do pracy w krótkich spodenkach wstyd by mi było...

Ehh, ale figura... a ja zamiast się odchudzać znowu pojadłam niezdrowe rzeczy i +1kg
Chyba w końcu sprawię sobie tatuaż na wewnętrznej stronie przedramienia tak jak ma ta dziewczyna
To prawda...

Ale masz piękną kolekcję melisek I ten zestaw z czerwonymi szpilkami z Mango- boski! Z woskami czerwonymi też Świetnie leżą!

Cytat:
Ja jestem na punkcie perfum szurnięta, więc lepiej, żeby polecane przez Ciebie mi się nie spodobały. Jak mi się spodobają to od razu włącza mi się myślenie "muszę je mieć". A nie będę przecież co miesiąc kupowała nowych perfum, bo zbankrutuję
Dziękuję za trzymanie kciuków
Jak możesz nie wyobrażać sobie siebie szczupłej, skoro taka jesteś? Ja też lubię, kiedy kobieta ma troszkę ciałka, tak jak Salma Hayek czy Cathrine Zeta-Jones, dlatego sama nie dążę do rozmiaru zero, ale chciałabym utrzymać wagę, a jakbym schudła jeszcze z 5 kilogramów to nie pogniewałabym się Aczkolwiek podoba mi się jedna aktorka, mimo że jest chudzinką - Keira Knightley. Ma piękną buźkę!
Ile kilogramów udało Ci się schudnąć?
Dziękuję za gratulacje odnośnie egzaminu. Cieszę się, że mam to z głowy. Zawsze to jeden stres mniej
A za Ciebie trzymam kciuki we wrześniu! Jak to mówią, student bez poprawki jest jak żołnierz bez karabinu
Pedicure z malowaniem Ja zwykle decydowałam się na french, ale szczerze mówiąc znudził mi się. Poza tym z tego co wiem to już od dawna nie jest in, aczkolwiek większość kobiet decyduje się na niego, ponieważ jest klasyczny. Ja tym razem wybrałam piękny, mocny róż. Prezentuje się rewelacyjnie. Wiem, że to lakier z Inglota, chyba sama go kupię, tak mi się spodobał

Dziewczyny, pokazujcie nogi! Jestem przekonana, że te kompleksy siedzą bardziej w głowie i tylko Wy zwracacie uwagę na Wasze rozstępy. Czasami słucham moich koleżanek, które opowiadają o swoich kompleksach. W rzeczywistości są śliczne, nie zwróciłabym uwagi na te ich niedoskonałości, gdyby same nie zaczęły o tym mówić.
Ja siebie widzę jako zgrabną, nie szczupłą A schudłam około 8 kg, bo ważyłam w liceum i na początku studiów około 63-65kg, a potem po zmianie 57 kg, nawet chyba 55. Teraz nie wiem, ale myślę, że około 58kg. A Tobie?

Dziękuję We wrześniu zaliczę wszystko!

Jak Twoje egzaminy?

Kompleksy naprawdę potrafią wszystko zepsuć...

Cytat:
Napisane przez sandra8859 Pokaż wiadomość
W ogóle nie mam czasu ostatnio aby się tu odezwać. Tylko powierzchownie wątek przeglądam i uciekam. W poniedziałek i środę czeka mnie egzamin państwowy kończący moje dwa lata mordęgi w szkole. Po prostu nie wierze, że to tak szybko zleciało. Trzymajcie za mnie kciuki bo muszę to zdać! Kolejne podejście dopiero za rok
Jak Twój egzamin?

Cytat:
Napisane przez elizka1987 Pokaż wiadomość
Za mną też od dłuższego czasu chodzi kombinezon. Żałuję, że nie kupiłam w zarze jak były. Chyba w zeszłym sezonie mieli w ofercie dwa fajne modele.

Jak dla mnie to korund jest za drobny na grubą skórę jaką mamy na nogach. Lepiej spróbuj coś z grubszym uziarnieniem.
Też żałuję, że nie udało mi się kupić czarnego kombinezonu, który prezentowała Marina i tych sandałków.

Dziękuję, że odpowiedziałaś Faktycznie korund okazał się zbyt delikatny.

Dziewczyny piękne zestawy wklejacie

LadyI gratuluję prezentu! A w żółtej sukience wyglądasz bosko
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 634757767055034342.jpg (26,7 KB, 110 załadowań)

Schudłam
69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg

APARATKA w połowie
29.04.2011r. - góra metalowa
18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy

https://www.instagram.com/lena.m.lena/

lleenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 09:03   #2123
mrowka2810
Raczkowanie

ten co ma Marina faktycznie wygląda bosko <3 mi się aktualnie ten podoba, ale za niska jestem na takie coś ;/
http://www.zara.com/pl/pl/nowa-kolek...5p1294205.html
mrowka2810 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 09:45   #2124
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:
Podrzuć insta
Moja współlokatorka ma jednak iPhone 4.
Ja jestem posiadaczką Galaxy S II+
mój insta:ladyi89 (tylko tam nic nie ma)

Cytat:
Napisane przez lleenka Pokaż wiadomość

Dziękuję Cały czas się waham czy jej nie oddać
Stary 2013-06-24, 13:13   #2125
nikisa
Zakorzenienie

Cytat:

Nie znajduje takiego nicku

Widziałam na żywo dzisiaj tego shoppera, ale dla mnie za wielki Podeszłam do lustra i nie widze się z nim, chociaż ładny

Teraz myśle nad tym z Re, ale w sklepie nie widziałam jeszcze...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 4317204098_1_1_3.jpg (11,4 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg X5407-01X-001.jpg (22,3 KB, 19 załadowań)

Piękno rodzi się w bólach niestety
290cc anatomy 29.04.2017 piękna data

nikisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 13:19   #2126
katrina_s
Zadomowienie

Cytat:

LadyI, dobrze pamiętam, ze Ty masz brązową Candy ze skórzanymi wstawkami? Jak Ci się nosi? Myślę nad nią intensywnie, ale nie wiem czy inwestować w gumową furlę, czy lepiej coś skórzanego...
Stary 2013-06-24, 14:57   #2127
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:

Noszę w niej wodę, parasolkę i inne podstawowe kobiece drobiazgi i jest ok. Pewnie gdybym władowała do niej cięzkie ksiązki, plus to co noszę normalnie, to rączki by się urwały.

Stary 2013-06-24, 15:18   #2128
olka900
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Noszę w niej wodę, parasolkę i inne podstawowe kobiece drobiazgi i jest ok. Pewnie gdybym władowała do niej cięzkie ksiązki, plus to co noszę normalnie, to rączki by się urwały.
A powiedz Migotko jak tam Twoja torebka z zary z plecionymi rączkami? Nic się z nią nie dzieje i polecasz? Robię już kilka dni do niej podchody i nie mogę się zdecydować
Stary 2013-06-24, 15:35   #2129
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
chyba tak zrobię
Cytat:
Napisane przez lleenka Pokaż wiadomość
Dawno nie pisałam...
W piątek oficjalnie zakończyłam sesję ostatnim egzaminem z prawa pracy, który zaliczyłam i od soboty jestem w domku, gdzie zamierzam spędzić tydzień, bo od 1 lipca zaczynam wakacyjny kurs rosyjskiego. Udało mi się zarejestrować w ramach przyznanych mi żetonów na lektoraty i pilnie przez trzy tygodnie od poniedziałku do piątku będę uczęszczać na zajęcia

Ale ona piękna! A figura

Też mam już tego dosyć! Ostatnie upalne dni to była istna katorga... Czasami myślę, że to takie niesprawiedliwe nie móc pokazać nóg, które są jedynym atutem... Dlatego postanowiłam poddać się znowu zabiegom mikrodermabrazji. Dzisiaj jestem umówiona do kosmetyczki, która jest równocześnie moją koleżanką z liceum i dodatkowo będę miała też robiony m.in. pedicure i chyba tym razem wybiorę jakiś inny kolor niż tradycyjnie french.

Gratuluję obrony na 5

To prawda...

Ale masz piękną kolekcję melisek I ten zestaw z czerwonymi szpilkami z Mango- boski! Z woskami czerwonymi też Świetnie leżą!

Ja siebie widzę jako zgrabną, nie szczupłą A schudłam około 8 kg, bo ważyłam w liceum i na początku studiów około 63-65kg, a potem po zmianie 57 kg, nawet chyba 55. Teraz nie wiem, ale myślę, że około 58kg. A Tobie?

Dziękuję We wrześniu zaliczę wszystko!

Jak Twoje egzaminy?

Kompleksy naprawdę potrafią wszystko zepsuć...

Jak Twój egzamin?

Też żałuję, że nie udało mi się kupić czarnego kombinezonu, który prezentowała Marina i tych sandałków.

Dziękuję, że odpowiedziałaś Faktycznie korund okazał się zbyt delikatny.

Dziewczyny piękne zestawy wklejacie

Gratuluję i zazdroszczę skończenia sesji

Ja chyba wyjdę z siebie i stanę obok - dziś miały być wyniki piątkowego egzaminu (co roku, w pierwszym terminie zawsze połowa oblewa, podobno...) i co się okazało? profesor tylko nie zdążył sprawdzić, a w czwartek poprawka, tydzień później licencjat ten sam profesor olewał sobie wykłady, nie przychodził bez wcześniejszego poinformowania... żenujący poziom

Dziękuję
Mogę zapytać ile masz wzrostu?
Stary 2013-06-24, 16:08   #2130
Mmadzioszka
Raczkowanie

Dziękuję za odpowiedzi odnośnie telefonu
Mmadzioszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości