|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Świece zapachowe cz. III (m.in. Yankee Candles)
Cytat:
![]() Wspaniałości, nie można sobie wymarzyć piękniejszego prezentu Chciałabym się teraz przetransportować do Twojego pokoju i wszystko powąchać
|
|
#2102 |
|
Zakorzenienie
|
A jak tam movie night?
|
#2103 |
|
Zakorzenienie
|
O właśnie, podłączam się pod pytanie. Będziesz odpalać czy kupiłaś kolekcjonersko?
|
#2104 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wlasnie chwile temu przyszla kolej na Movie Night'a i faktycznie pachnie popcornem. Zapach jest dosyc specyficzny i mysle, ze nie kazdemu bedzie sie podobal, ale mi pasuje. Wyczuwam w nim nute, ktora czuje tez np. w Red Velvet czy bagietkowej swiecy BBW - mam nadzieje, ze wiecie o ktora nute chodzi Chociaz zgodze sie z tym, o czym kiedys pisalyscie, ze taniej wyjdzie zrobic sobie w domu popcorn
|
||
|
|
|
#2105 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jak tak dalej pójdzie to będziesz musiała zrobić "Drzwi Otwarte Kolekcji YC"
|
|
|
|
|
#2106 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W kazdym razie bardzo polecam ten zapach - jest naprawde fajny.Jeszcze dopisze cytat z jednego domownikow dotyczacy Movie Night: "co tu tak wieje sandalem?" Czyli chyba bede musiala palic jak bede sama w domu
|
|
|
|
|
#2107 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za info o popcornie
Jak wieje sandałem to sobie odpuszczę ![]() Pisałyście, że brązowy papier pachnie jak krem nivea, a ja dziś palę sun and sand i dla mnie to niebieski krem nivea, ewentualnie jakiś balsam nivea, ale z tą wyraźną ichniejszą nutą Fajny
|
#2108 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A propos sandała - przypomniała mi się słynna piosenka z polskimi napisami Dzisiaj dałam pokaz możliwości rozkojarzonego człowieka: zrobiłam zamówienie w ZD, zapłaciłam od razu i dopiero po chwili się skapnęłam, że zapomniałam wpisać kodu zniżkowego
|
|
|
|
|
#2109 |
|
Wtajemniczenie
|
dostałam listę słojów od P.Przemka
![]() woski będą w niedzielę... ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- chce ktoś kupon ZD 20 zł przy zakupach za 99? ważny do 3.08 pierwszy raz taki dostałam
|
#2110 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wlasnie stad cytat, ktory sie u mnie w domu przyjal na dobre ![]() Bardzo milo z ich strony, ze doliczyli rabat - kolejny plus dla Zapachu Domu
|
|
|
|
|
#2111 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo przypadkiem sprawdziłam pocztę. Zarezerwowałam dwa duże słoje i jeszcze dumam. Szkoda, że nie dostałam jeszcze moich wosków z USA bo prędzej zdecydowałabym się na zapach. Wszystko w ciemno biorę ![]() Zrobiłam na All małe zamówienie z BBW i dlatego zaglądałam na maila ![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Cytat:
a co ciekawego zamawiałaś?
27.07.2008 r. Olcia 01.02.2015 r. Kamilek Edytowane przez Kasiulka22 Czas edycji: 2013-08-01 o 22:46 |
||
|
|
|
#2112 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A co do ZD to muszę przyznać, że ich polityka rabatowa, choć czasem nas bawi, jest tym, co przyciąga do nich więcej klientek (w tym np. mnie). W końcu pewnie nie zbiednieją na tych rabatach, a nas cieszy każda złotówka więcej w kieszeni ![]() Cytat:
Dzisiaj kupiłam też Lemon Lavender... Chciałam dopiero po powrocie z urlopu, ale nie wytrzymałam. Zresztą kto by się temu killerowi oparł? Właśnie pali się u mnie w pokoju, ale musiałam otworzyć okno, bo to zabójca jest, podobnie jak wosk. Przez to zapach czuć aż u sąsiadów - taka ze mnie dobra sąsiadka, że im życie umilam ![]() Też zaklepałam sobie u p. Przemka kilka świec, i nawet skusiłam się na Illuma-lid (o ile ktoś go przede mną nie zarezerwuje), bo jest taka w klimatach morsko-wakacyjnych i wyjątkowo mi się podoba. Miałam nie kupować żadnych akcesoriów, no ale to było taaakie ładne... ![]() Szkoda mi go i współczuję bardzo, że się słoje potłukły, to musi być bardzo nieprzyjemna niespodzianka jak się otwiera paczkę, a tam zbite szkło! |
||
|
|
|
#2113 |
|
Zakorzenienie
|
Też zarezerwowałam dwie świece, mam nadzieję, że nikt mnie nie ubiegł z tymi zapachami
|
#2114 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ten Illuma Lid, o ktorym piszesz, to ten z mojego ostatniego zdjecia i to on przywrocil mi wiare w to, ze one dzialaja. Wczesniej mialam ten plaski/wewnetrzny i nie bylam z niego zadowolona, bo tlumil zapach i wcale nie ulatwial ladnego roztapiania sie swiecy, a ten jest jego calkowitym przeciwienstwem i do tego jest po prostu ladny
|
|
|
|
|
#2115 |
|
Zakorzenienie
|
Mam oba zapachy. Są do siebie bardzo podobne. Nie wiem czy Sun & sand nie wymienić na coś innego. Ale może dam mu jeszcze jedną szansę.
|
|
|
|
#2116 |
|
Zakorzenienie
|
A ja tak się napaliłam na tą dostawę z Ameryki, ale powiem Wam, że tego, co mi się wymarzyło, to nie było, a z resztą nie będę ryzykować.
Nie wiem, czy też tak macie, że nie przepadacie za serią Country Kitchen? Mają brzydkie nalepki, i mam wrażenie, że są gorsze niż oryginały
|
|
|
|
#2117 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ale jestem ciekawa co z tego co chcemy udało się zarezerwować, ja też nie wiem czy ktoś nie ubiegł mnie w świecach. Po nocy wymyśliłam wziąć kolejny słój, średni tym razem ale nie mam pojęcia czy już nie zaklepany
![]() Miłego pachnącego dnia! ---------- Dopisano o 05:26 ---------- Poprzedni post napisano o 05:26 ---------- Cytat:
|
|
#2118 |
|
Zakorzenienie
|
O Whoopie pie, Vineyard, Golden Sands...
![]() Zaciekawiły mnie np Country linen czy inne świeżaki, ale za 85 złotych nie będę ryzykować... Ja miałam kilka wosków i sampler, generalnie nie mam nic do zarzucenia mocy, ale wygląd...
|
|
|
|
#2119 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Countury linen, mnie także zaciekawiło, czytałam opinie ponoć bardzo mocny. ---------- Dopisano o 05:43 ---------- Poprzedni post napisano o 05:42 ---------- Cytat:
Z BBW wczoraj zamówiłam jeszcze jedną świecę; Mint Chocolate.
27.07.2008 r. Olcia 01.02.2015 r. Kamilek Edytowane przez Kasiulka22 Czas edycji: 2013-08-02 o 07:47 |
||
|
|
|
#2120 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i lubię też prostotę naklejek i to że są takie same ![]() widziałam u P.Przemka słój Amber Glow, kupujcie dziewczyny, to super zapach "perfumeryjny"
|
|
#2121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zamawiałaś coś teraz u Pana Przemka? ja czekam jeszcze na woski, ciekawe jakie dorbości Pan P. nam upolował
|
|
#2122 |
|
Zakorzenienie
|
Czytałam albo oglądałam jakiś fimik na youtube na temat tego amber glow, ten ktoś był zachwycony
Zastanawiałam się nad nim, ale zdecydowałam się odpuścić Też czekam na woski, ciekawa jestem co tam będzie fajnego. ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Coconut Bay i Mocha Nut Latte A ty? ![]() Co do świec z BBW to powiem szczerze, że zaczynam je bardzo lubić. Świetnie się palą, fajnie pachną i bywają na nie atrakcyjne promocje
|
#2123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(nie jestem pewna,czy ją upolowałam mogłaś ją zamówić wcześniej, albo jeszcze któraś z Dziewczyn Ze średnich słojów Storm Watch (ale to dziś rano więc nie wiem czy ktoś go nie wziął) i mały tumbler Banana Blueberry.
27.07.2008 r. Olcia 01.02.2015 r. Kamilek Edytowane przez Kasiulka22 Czas edycji: 2013-08-02 o 09:18 |
|
|
|
|
#2124 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie byłaś pierwsza z tą Mochą
To nic, polecę do BBW po espresso najwyżej ![]() Najbardziej to liczę na coconut bay, dużo dobrych rzeczy się nasłuchałam, a jestem fanką kokosa ![]() A nad storm watch dumałam i nad early sunrise, ale ostatecznie zdecydowałam, że nie będę tak bardzo szaleć, bo powoli myślę już o jesiennych zapachach
2+2 Edytowane przez Nicole`_ Czas edycji: 2013-08-02 o 09:22 |
|
|
|
#2125 | |
|
Rozeznanie
|
Świece zapachowe cz. III (m.in. Yankee Candles)
Cytat:
|
|
#2126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja korzystałam z uprzejmości Wizażanki i z Allegro jeden sprzedawca ma zapachy z USA, ale dość drogie. W promocji u nas można mieć za to dwie świece. Chętnie bym coś jeszcze wzięła od Pana Przemka, ale bankructwo murowane zobaczymy jeszcze co będzie w woskach Co do zapachów jesiennych, muszę wypróbować Lake Sunset i stwierdzić, czy potrzebuję dużego słoja, czy też nie nic więcej z Q3 mnie nie kusi. Z kolekcji zimowej czaję się oczywiście jak już pisałam na Season of Peace i być może pianki pozostałe dwa pewnie będą dla mnie za słodkie.
27.07.2008 r. Olcia 01.02.2015 r. Kamilek Edytowane przez Kasiulka22 Czas edycji: 2013-08-02 o 09:26 |
|
|
|
|
#2127 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Maja, a Ty mialas chyba swiece aloesową? Jak z jej mocą? Bo natknęłam sie na YT na recenzje tej swiecy, gdzie bardzo wkurzona dziewczyna mówiła, ze ta swieca w ogole nie pachnie ![]() O macie: http://www.youtube.com/watch?v=txxESNKZgWY
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
||
|
|
|
#2128 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie mam żadnej zimowej świecy, wszystko powypalałam w zeszłym roku przed wiosną
![]() Zastanawiam się co tu dzisiaj odpalić i chyba to będzie Black Coconut skoro jestem w kokosowym nastroju ![]() ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Cytat:
|
|
#2129 |
|
Zakorzenienie
|
Chcialam dzis licytowac swiece YC, bo na Allegro były wystawione zapachy u nas niedostępne. Wchodze i patrze, a tam oferty poodwoływane, a powód odwołania:
"Niestety 5 świec zostało przez mojego synka uszkodzonych, niestety nie nadają się do sprzedaży, bardzo mi przykro, zależało mi na ich sprzedaży... Wybaczcie jeszcze raz.' Akurat. Inne sie nie stłukły, tylko własnie te 5, które były niedostępne w Polsce? Pewnie tak naprawde popekały same, bo nie mogły zniesc, ze je ludzie tak nisko licytują Sprzedająca chyba troche podłozyła sama sobie nogę, bo na pewno poszłyby za sporo więcej, w koncu ludzie licytuja w ostatnich minutach.
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
|
|
|
#2130 | |
|
Rozeznanie
|
Świece zapachowe cz. III (m.in. Yankee Candles)
Cytat:
![]() Dzis u mnie Beach Flowers
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:36.

W kazdym razie bardzo polecam ten zapach - jest naprawde fajny.

a co ciekawego zamawiałaś? 

Mają brzydkie nalepki, i mam wrażenie, że są gorsze niż oryginały