Świece zapachowe cz. III (m.in. Yankee Candles) - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-01, 18:07   #2101
Kasiulka22
Zakorzenienie

Dot.: Świece zapachowe cz. III (m.in. Yankee Candles)

Cytat:
Napisane przez olala_lalao Pokaż wiadomość
Dzieki

Summer Fresh jest moim zdaniem bardzo fajny. Mialam tarte i tak mi sie spodobal, ze w koncu musialam zamowic i sloik i sie nie zawiodlam. Nie wyczuwam w nim zadnych konkretnych nut zapachowych, ale dla mnie sprawia wrazenie soczystego, lekko slodkiego, swiezego zapachu. Nie czuje w nim kwiatkow, owocow itp. Zapach nie jest przytlaczajacy, ale zdecydowanie wyczuwalny. Az sama jestem ciekawa, jak go YC opisywal zeby wiedziec, czym on pachnie
O mamusiu jakie cuda

Wspaniałości, nie można sobie wymarzyć piękniejszego prezentu

Chciałabym się teraz przetransportować do Twojego pokoju i wszystko powąchać

Kasiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 18:23   #2102
Nicole`_
Zakorzenienie

A jak tam movie night?
Stary 2013-08-01, 19:54   #2103
Kasiulka22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nicole`_ Pokaż wiadomość
A jak tam movie night?
O właśnie, podłączam się pod pytanie. Będziesz odpalać czy kupiłaś kolekcjonersko?

Stary 2013-08-01, 20:23   #2104
olala_lalao
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kasiulka22 Pokaż wiadomość
O mamusiu jakie cuda

Wspaniałości, nie można sobie wymarzyć piękniejszego prezentu

Chciałabym się teraz przetransportować do Twojego pokoju i wszystko powąchać
Zapraszam

Cytat:
A jak tam movie night?
Cytat:
O właśnie, podłączam się pod pytanie. Będziesz odpalać czy kupiłaś kolekcjonersko?
Ja wszystkie swiece pale albo pozbywam sie tych, ktore mi nie przypadna do gustu, bo szkoda by mi bylo jakby tak tylko staly Wlasnie chwile temu przyszla kolej na Movie Night'a i faktycznie pachnie popcornem. Zapach jest dosyc specyficzny i mysle, ze nie kazdemu bedzie sie podobal, ale mi pasuje. Wyczuwam w nim nute, ktora czuje tez np. w Red Velvet czy bagietkowej swiecy BBW - mam nadzieje, ze wiecie o ktora nute chodzi Chociaz zgodze sie z tym, o czym kiedys pisalyscie, ze taniej wyjdzie zrobic sobie w domu popcorn
olala_lalao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 20:33   #2105
shenzee
Raczkowanie

Cytat:
Dzieki

Summer Fresh jest moim zdaniem bardzo fajny. Mialam tarte i tak mi sie spodobal, ze w koncu musialam zamowic i sloik i sie nie zawiodlam. Nie wyczuwam w nim zadnych konkretnych nut zapachowych, ale dla mnie sprawia wrazenie soczystego, lekko slodkiego, swiezego zapachu. Nie czuje w nim kwiatkow, owocow itp. Zapach nie jest przytlaczajacy, ale zdecydowanie wyczuwalny. Az sama jestem ciekawa, jak go YC opisywal zeby wiedziec, czym on pachnie
Cytat:
Zapraszam
Twój opis Summer Fresh brzmi naprawdę fajnie, też bym chciała powąchać
Jak tak dalej pójdzie to będziesz musiała zrobić "Drzwi Otwarte Kolekcji YC"
shenzee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 21:24   #2106
olala_lalao
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez shenzee Pokaż wiadomość
Twój opis Summer Fresh brzmi naprawdę fajnie, też bym chciała powąchać
Jak tak dalej pójdzie to będziesz musiała zrobić "Drzwi Otwarte Kolekcji YC"
Jak bym miala jeszcze jakis kawalek tarty, to bym podeslala na wyprobowanie, ale juz mi nic niestety nie zostalo W kazdym razie bardzo polecam ten zapach - jest naprawde fajny.

Jeszcze dopisze cytat z jednego domownikow dotyczacy Movie Night: "co tu tak wieje sandalem?" Czyli chyba bede musiala palic jak bede sama w domu
Stary 2013-08-01, 21:39   #2107
Nicole`_
Zakorzenienie

Dzięki za info o popcornie Jak wieje sandałem to sobie odpuszczę

Pisałyście, że brązowy papier pachnie jak krem nivea, a ja dziś palę sun and sand i dla mnie to niebieski krem nivea, ewentualnie jakiś balsam nivea, ale z tą wyraźną ichniejszą nutą

Fajny
Stary 2013-08-01, 22:10   #2108
shenzee
Raczkowanie

Cytat:
Jak bym miala jeszcze jakis kawalek tarty, to bym podeslala na wyprobowanie, ale juz mi nic niestety nie zostalo W kazdym razie bardzo polecam ten zapach - jest naprawde fajny.

Jeszcze dopisze cytat z jednego domownikow dotyczacy Movie Night: "co tu tak wieje sandalem?" Czyli chyba bede musiala palic jak bede sama w domu
Dzięki za chęci Szkoda, obejdę się smakiem, może kiedyś na nią trafię na ebayu lub u kogoś innego. Napaliłam się na ten zapach przez Ciebie

A propos sandała - przypomniała mi się słynna piosenka z polskimi napisami

Dzisiaj dałam pokaz możliwości rozkojarzonego człowieka: zrobiłam zamówienie w ZD, zapłaciłam od razu i dopiero po chwili się skapnęłam, że zapomniałam wpisać kodu zniżkowego Narobiłam zamieszania, ale panie w sklepie pomogły mi odkręcić własne gapiostwo, a jeszcze do tego wysłały moją paczkę już dzisiaj Także tego... brawa dla ZD i "brawa" dla mnie
Stary 2013-08-01, 22:13   #2109
maja_02
Wtajemniczenie

dostałam listę słojów od P.Przemka

woski będą w niedzielę...

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

chce ktoś kupon ZD 20 zł przy zakupach za 99? ważny do 3.08

pierwszy raz taki dostałam

wymienię Yankee i Kringle

przygarnę puste słoje po tumblerach odwdzięczę się czym chata bogata
maja_02 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 22:20   #2110
olala_lalao
Rozeznanie

Cytat:
Dzięki za chęci Szkoda, obejdę się smakiem, może kiedyś na nią trafię na ebayu lub u kogoś innego. Napaliłam się na ten zapach przez Ciebie

Dzisiaj dałam pokaz możliwości rozkojarzonego człowieka: zrobiłam zamówienie w ZD, zapłaciłam od razu i dopiero po chwili się skapnęłam, że zapomniałam wpisać kodu zniżkowego Narobiłam zamieszania, ale panie w sklepie pomogły mi odkręcić własne gapiostwo, a jeszcze do tego wysłały moją paczkę już dzisiaj Także tego... brawa dla ZD i "brawa" dla mnie
Ja tarte kupowalam tutaj, z bezposrednia wysylka do Polski: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...L:COSI:PL:1123

Wlasnie stad cytat, ktory sie u mnie w domu przyjal na dobre

Bardzo milo z ich strony, ze doliczyli rabat - kolejny plus dla Zapachu Domu
Stary 2013-08-01, 22:49   #2111
Kasiulka22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maja_02 Pokaż wiadomość
dostałam listę słojów od P.Przemka

woski będą w niedzielę...

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

chce ktoś kupon ZD 20 zł przy zakupach za 99? ważny do 3.08

pierwszy raz taki dostałam
Ja też dostałam maila, a jaja straszne... bo przypadkiem sprawdziłam pocztę. Zarezerwowałam dwa duże słoje i jeszcze dumam. Szkoda, że nie dostałam jeszcze moich wosków z USA bo prędzej zdecydowałabym się na zapach. Wszystko w ciemno biorę

Zrobiłam na All małe zamówienie z BBW i dlatego zaglądałam na maila

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

Cytat:

Super, że udało się z rabatem a co ciekawego zamawiałaś?

Edytowane przez Kasiulka22
Czas edycji: 2013-08-01 o 22:46
Stary 2013-08-01, 23:04   #2112
shenzee
Raczkowanie

Cytat:
Ja tarte kupowalam tutaj, z bezposrednia wysylka do Polski: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...L:COSI:PL:1123

Wlasnie stad cytat, ktory sie u mnie w domu przyjal na dobre

Bardzo milo z ich strony, ze doliczyli rabat - kolejny plus dla Zapachu Domu
Dziękuję za linka, już sobie zapisałam sprzedawcę i będę go obserwować
A co do ZD to muszę przyznać, że ich polityka rabatowa, choć czasem nas bawi, jest tym, co przyciąga do nich więcej klientek (w tym np. mnie). W końcu pewnie nie zbiednieją na tych rabatach, a nas cieszy każda złotówka więcej w kieszeni

Cytat:
Ja też dostałam maila, a jaja straszne... bo przypadkiem sprawdziłam pocztę. Zarezerwowałam dwa duże słoje i jeszcze dumam. Szkoda, że nie dostałam jeszcze moich wosków z USA bo prędzej zdecydowałabym się na zapach. Wszystko w ciemno biorę

Zrobiłam na All małe zamówienie z BBW i dlatego zaglądałam na maila

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

Super, że udało się z rabatem a co ciekawego zamawiałaś?
Zamówiłam w końcu mojego smoka (czyli Pink Dragon Fruit)!
Dzisiaj kupiłam też Lemon Lavender... Chciałam dopiero po powrocie z urlopu, ale nie wytrzymałam. Zresztą kto by się temu killerowi oparł? Właśnie pali się u mnie w pokoju, ale musiałam otworzyć okno, bo to zabójca jest, podobnie jak wosk. Przez to zapach czuć aż u sąsiadów - taka ze mnie dobra sąsiadka, że im życie umilam

Też zaklepałam sobie u p. Przemka kilka świec, i nawet skusiłam się na Illuma-lid (o ile ktoś go przede mną nie zarezerwuje), bo jest taka w klimatach morsko-wakacyjnych i wyjątkowo mi się podoba. Miałam nie kupować żadnych akcesoriów, no ale to było taaakie ładne...
Szkoda mi go i współczuję bardzo, że się słoje potłukły, to musi być bardzo nieprzyjemna niespodzianka jak się otwiera paczkę, a tam zbite szkło!
Stary 2013-08-01, 23:13   #2113
Nicole`_
Zakorzenienie

Też zarezerwowałam dwie świece, mam nadzieję, że nikt mnie nie ubiegł z tymi zapachami
Stary 2013-08-01, 23:15   #2114
olala_lalao
Rozeznanie

Cytat:
Dziękuję za linka, już sobie zapisałam sprzedawcę i będę go obserwować
A co do ZD to muszę przyznać, że ich polityka rabatowa, choć czasem nas bawi, jest tym, co przyciąga do nich więcej klientek (w tym np. mnie). W końcu pewnie nie zbiednieją na tych rabatach, a nas cieszy każda złotówka więcej w kieszeni

Zamówiłam w końcu mojego smoka (czyli Pink Dragon Fruit)!
Dzisiaj kupiłam też Lemon Lavender... Chciałam dopiero po powrocie z urlopu, ale nie wytrzymałam. Zresztą kto by się temu killerowi oparł? Właśnie pali się u mnie w pokoju, ale musiałam otworzyć okno, bo to zabójca jest, podobnie jak wosk. Przez to zapach czuć aż u sąsiadów - taka ze mnie dobra sąsiadka, że im życie umilam

Też zaklepałam sobie u p. Przemka kilka świec, i nawet skusiłam się na Illuma-lid (o ile ktoś go przede mną nie zarezerwuje), bo jest taka w klimatach morsko-wakacyjnych i wyjątkowo mi się podoba. Miałam nie kupować żadnych akcesoriów, no ale to było taaakie ładne...
Szkoda mi go i współczuję bardzo, że się słoje potłukły, to musi być bardzo nieprzyjemna niespodzianka jak się otwiera paczkę, a tam zbite szkło!
Tez mam takie samo zdanie na temat ZD, w szczegolnosci, ze czesto ktos, kto dostal ten najlepszy rabat akurat go nie potrzebuje i chetnie go odstapi, a 20 zl mniej, to calkiem spora roznica.

Ten Illuma Lid, o ktorym piszesz, to ten z mojego ostatniego zdjecia i to on przywrocil mi wiare w to, ze one dzialaja. Wczesniej mialam ten plaski/wewnetrzny i nie bylam z niego zadowolona, bo tlumil zapach i wcale nie ulatwial ladnego roztapiania sie swiecy, a ten jest jego calkowitym przeciwienstwem i do tego jest po prostu ladny
Stary 2013-08-01, 23:25   #2115
lele
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki za info o popcornie Jak wieje sandałem to sobie odpuszczę

Pisałyście, że brązowy papier pachnie jak krem nivea, a ja dziś palę sun and sand i dla mnie to niebieski krem nivea, ewentualnie jakiś balsam nivea, ale z tą wyraźną ichniejszą nutą

Fajny
Mam oba zapachy. Są do siebie bardzo podobne. Nie wiem czy Sun & sand nie wymienić na coś innego. Ale może dam mu jeszcze jedną szansę.
lele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 07:09   #2116
sugarfreeee
Zakorzenienie

A ja tak się napaliłam na tą dostawę z Ameryki, ale powiem Wam, że tego, co mi się wymarzyło, to nie było, a z resztą nie będę ryzykować.

Nie wiem, czy też tak macie, że nie przepadacie za serią Country Kitchen? Mają brzydkie nalepki, i mam wrażenie, że są gorsze niż oryginały

sugarfreeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 07:26   #2117
Kasiulka22
Zakorzenienie

Dziewczyny, ale jestem ciekawa co z tego co chcemy udało się zarezerwować, ja też nie wiem czy ktoś nie ubiegł mnie w świecach. Po nocy wymyśliłam wziąć kolejny słój, średni tym razem ale nie mam pojęcia czy już nie zaklepany

Miłego pachnącego dnia!

---------- Dopisano o 05:26 ---------- Poprzedni post napisano o 05:26 ----------

Cytat:
Napisane przez sugarfreeee Pokaż wiadomość
A ja tak się napaliłam na tą dostawę z Ameryki, ale powiem Wam, że tego, co mi się wymarzyło, to nie było, a z resztą nie będę ryzykować.

Nie wiem, czy też tak macie, że nie przepadacie za serią Country Kitchen? Mają brzydkie nalepki, i mam wrażenie, że są gorsze niż oryginały
A o czym marzyłaś? Mnie też nie podobają się wizualnie Countury Kitchen, ale nigdy nic nie miałam z tej serii więc nie wiem jak z zapachem.

Stary 2013-08-02, 07:37   #2118
sugarfreeee
Zakorzenienie

O Whoopie pie, Vineyard, Golden Sands...
Zaciekawiły mnie np Country linen czy inne świeżaki, ale za 85 złotych nie będę ryzykować...

Ja miałam kilka wosków i sampler, generalnie nie mam nic do zarzucenia mocy, ale wygląd...

sugarfreeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 07:43   #2119
Kasiulka22
Zakorzenienie

Cytat:
O Whoopie pie, Vineyard, Golden Sands...
Zaciekawiły mnie np Country linen czy inne świeżaki, ale za 85 złotych nie będę ryzykować...

Ja miałam kilka wosków i sampler, generalnie nie mam nic do zarzucenia mocy, ale wygląd...
Golden Sands również bym chciała gdyby było chociaż też w ciemno - może będzie w formie wosku .

Countury linen, mnie także zaciekawiło, czytałam opinie ponoć bardzo mocny.

---------- Dopisano o 05:43 ---------- Poprzedni post napisano o 05:42 ----------

Cytat:
Też zarezerwowałam dwie świece, mam nadzieję, że nikt mnie nie ubiegł z tymi zapachami
Jakie świece rezerwowałaś Kochana? Zagadka rozwiąże się wieczorem.

Z BBW wczoraj zamówiłam jeszcze jedną świecę; Mint Chocolate.

Czas edycji: 2013-08-02 o 07:47
Stary 2013-08-02, 08:18   #2120
maja_02
Wtajemniczenie

Cytat:
a ja bardzo lubię country kitchen i lubię też prostotę naklejek i to że są takie same
widziałam u P.Przemka słój Amber Glow, kupujcie dziewczyny, to super zapach "perfumeryjny" sama się zastanawiałam czy nie brać dokładki ale jednak 2 wielkie słoje to by chyba była przesada

wymienię Yankee i Kringle

przygarnę puste słoje po tumblerach odwdzięczę się czym chata bogata
maja_02 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 09:03   #2121
Kasiulka22
Zakorzenienie

Cytat:
a ja bardzo lubię country kitchen i lubię też prostotę naklejek i to że są takie same
widziałam u P.Przemka słój Amber Glow, kupujcie dziewczyny, to super zapach "perfumeryjny" sama się zastanawiałam czy nie brać dokładki ale jednak 2 wielkie słoje to by chyba była przesada
Kusisz

Zamawiałaś coś teraz u Pana Przemka? ja czekam jeszcze na woski, ciekawe jakie dorbości Pan P. nam upolował

Stary 2013-08-02, 09:12   #2122
Nicole`_
Zakorzenienie

Czytałam albo oglądałam jakiś fimik na youtube na temat tego amber glow, ten ktoś był zachwycony Zastanawiałam się nad nim, ale zdecydowałam się odpuścić

Też czekam na woski, ciekawa jestem co tam będzie fajnego.

---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ----------

Cytat:
Jakie świece rezerwowałaś Kochana? Zagadka rozwiąże się wieczorem.
Coconut Bay i Mocha Nut Latte
A ty?

Co do świec z BBW to powiem szczerze, że zaczynam je bardzo lubić. Świetnie się palą, fajnie pachną i bywają na nie atrakcyjne promocje
Stary 2013-08-02, 09:17   #2123
Kasiulka22
Zakorzenienie

Cytat:
Czytałam albo oglądałam jakiś fimik na youtube na temat tego amber glow, ten ktoś był zachwycony Zastanawiałam się nad nim, ale zdecydowałam się odpuścić

Też czekam na woski, ciekawa jestem co tam będzie fajnego.

---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ----------

Coconut Bay i Mocha Nut Latte
A ty?

Co do świec z BBW to powiem szczerze, że zaczynam je bardzo lubić. Świetnie się palą, fajnie pachną i bywają na nie atrakcyjne promocje
A ja Blue Hydrangea - straszliwie jestem ciekawa tego zapachu i Mocha Nut Latte (nie jestem pewna,czy ją upolowałam mogłaś ją zamówić wcześniej, albo jeszcze któraś z Dziewczyn ).

Ze średnich słojów Storm Watch (ale to dziś rano więc nie wiem czy ktoś go nie wziął) i mały tumbler Banana Blueberry.

Czas edycji: 2013-08-02 o 09:18
Stary 2013-08-02, 09:20   #2124
Nicole`_
Zakorzenienie

Pewnie byłaś pierwsza z tą Mochą To nic, polecę do BBW po espresso najwyżej

Najbardziej to liczę na coconut bay, dużo dobrych rzeczy się nasłuchałam, a jestem fanką kokosa

A nad storm watch dumałam i nad early sunrise, ale ostatecznie zdecydowałam, że nie będę tak bardzo szaleć, bo powoli myślę już o jesiennych zapachach

Edytowane przez Nicole`_
Czas edycji: 2013-08-02 o 09:22
Nicole`_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 09:23   #2125
Barboletta
Rozeznanie

Świece zapachowe cz. III (m.in. Yankee Candles)

Cytat:

Najbardziej to liczę na coconut bay, dużo dobrych rzeczy się nasłuchałam, a jestem fanką kokosa

A nad storm watch dumałam i nad early sunrise, ale ostatecznie zdecydowałam, że nie będę tak bardzo szaleć, bo powoli myślę już o jesiennych zapachach
Ja sie nastawiam na zimowe bo nie mam ŻADNEGO zimowego jeszcze

Blog o moich małych miłościach
Barboletta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 09:24   #2126
Kasiulka22
Zakorzenienie

Cytat:

Super, że możesz podskoczyć do BBW

Ja korzystałam z uprzejmości Wizażanki i z Allegro jeden sprzedawca ma zapachy z USA, ale dość drogie. W promocji u nas można mieć za to dwie świece.

Chętnie bym coś jeszcze wzięła od Pana Przemka, ale bankructwo murowane zobaczymy jeszcze co będzie w woskach

Co do zapachów jesiennych, muszę wypróbować Lake Sunset i stwierdzić, czy potrzebuję dużego słoja, czy też nie nic więcej z Q3 mnie nie kusi. Z kolekcji zimowej czaję się oczywiście jak już pisałam na Season of Peace i być może pianki pozostałe dwa pewnie będą dla mnie za słodkie.

Czas edycji: 2013-08-02 o 09:26
Stary 2013-08-02, 09:26   #2127
pin3ska
Zakorzenienie

Cytat:

Tez tak mam. Poza tym w recenzjach gdzies czytalam, ze niektore z tej serii sa słabsze niz pierwowzory.

Cytat:

Maja, a Ty mialas chyba swiece aloesową? Jak z jej mocą? Bo natknęłam sie na YT na recenzje tej swiecy, gdzie bardzo wkurzona dziewczyna mówiła, ze ta swieca w ogole nie pachnie

O macie: http://www.youtube.com/watch?v=txxESNKZgWY

...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel)
pin3ska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 09:28   #2128
Nicole`_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Barboletta Pokaż wiadomość
Ja sie nastawiam na zimowe bo nie mam ŻADNEGO zimowego jeszcze
Ja też nie mam żadnej zimowej świecy, wszystko powypalałam w zeszłym roku przed wiosną

Zastanawiam się co tu dzisiaj odpalić i chyba to będzie Black Coconut skoro jestem w kokosowym nastroju

---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ----------

Cytat:
Napisane przez pin3ska Pokaż wiadomość
Też wczoraj to oglądałam i przestałam patrzeć w stronę aloesu po tej "rekomendacji"
Stary 2013-08-02, 10:22   #2129
pin3ska
Zakorzenienie

Chcialam dzis licytowac swiece YC, bo na Allegro były wystawione zapachy u nas niedostępne. Wchodze i patrze, a tam oferty poodwoływane, a powód odwołania:

"Niestety 5 świec zostało przez mojego synka uszkodzonych, niestety nie nadają się do sprzedaży, bardzo mi przykro, zależało mi na ich sprzedaży... Wybaczcie jeszcze raz.'

Akurat. Inne sie nie stłukły, tylko własnie te 5, które były niedostępne w Polsce? Pewnie tak naprawde popekały same, bo nie mogły zniesc, ze je ludzie tak nisko licytują

Sprzedająca chyba troche podłozyła sama sobie nogę, bo na pewno poszłyby za sporo więcej, w koncu ludzie licytuja w ostatnich minutach.

...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel)
pin3ska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 10:25   #2130
Barboletta
Rozeznanie

Świece zapachowe cz. III (m.in. Yankee Candles)

Cytat:
Napisane przez pin3ska Pokaż wiadomość
Chcialam dzis licytowac swiece YC, bo na Allegro były wystawione zapachy u nas niedostępne. Wchodze i patrze, a tam oferty poodwoływane, a powód odwołania:

"Niestety 5 świec zostało przez mojego synka uszkodzonych, niestety nie nadają się do sprzedaży, bardzo mi przykro, zależało mi na ich sprzedaży... Wybaczcie jeszcze raz.'

Akurat. Inne sie nie stłukły, tylko własnie te 5, które były niedostępne w Polsce? Pewnie tak naprawde popekały same, bo nie mogły zniesc, ze je ludzie tak nisko licytują

Sprzedająca chyba troche podłozyła sama sobie nogę, bo na pewno poszłyby za sporo więcej, w koncu ludzie licytuja w ostatnich minutach.
Wiec zanim sie zacznie po mnie pojazd: proszę o wszelkie pretensje do mnie na priva, dobrze?

Dzis u mnie Beach Flowers

Blog o moich małych miłościach
Barboletta jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości