Początkujące włosomaniaczki :) - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-28, 14:30   #2101
barylka666
Zadomowienie

Dot.: Początkujące włosomaniaczki :)

Cytat:
Napisane przez Aysell Pokaż wiadomość
Barylka666, Twój cel II to też mój cel

Ooo Może uda mi się go osiągnąć do studniówki

barylka666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 14:31   #2102
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez barylka666 Pokaż wiadomość
Dzień dobry Dziękuje i czekam
Już odblokowałam aktualne zdjęcie wstawię w ciągu dwóch tygodni, tak jakoś mam, że robię, zanim zetnę kawałek i po obcięciu też wstawiam. Żałuję, że nie robiłam zdjęć od początku dbania o włosy... Zapomniałam już, jakie dokładnie były, a chętnie bym sobie porównała

Aysell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 14:32   #2103
barylka666
Zadomowienie

Cytat:
Już odblokowałam aktualne zdjęcie wstawię w ciągu dwóch tygodni, tak jakoś mam, że robię, zanim zetnę kawałek i po obcięciu też wstawiam. Żałuję, że nie robiłam zdjęć od początku dbania o włosy... Zapomniałam już, jakie dokładnie były, a chętnie bym sobie porównała

Stary 2013-08-28, 14:35   #2104
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
Ooo Może uda mi się go osiągnąć do studniówki
A kiedy masz studniówkę? 2014 czy 2015? Zazdroszczę Ci zapuszczania "na czysto", ja jeszcze muszę ściąć kawał cieniowanych, zanim zacznę zapuszczać wszystkie proste do celu II

---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

Cytat:
Haha

Stary 2013-08-28, 14:37   #2105
mandarynka882
Rozeznanie

śliczne macie włosy dziewczyny
takie dłuugie i piękne ja chyba jako jedyna tutaj mam tak krótkie włosy....
mandarynka882 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 14:40   #2106
CrystalNatasha
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość

prosze

Faaajne <3

---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Mahdab Pokaż wiadomość
Ja bym ze spokojem jeszcze kolejny mogła nie myć i by nic nie było widać, a dodam, że po myciu nałożyłam odżywkę z parafiną + serum silikonowe, jeszcze w międzyczasie chyba taką pastę tłustą z oliwą z oliwek. Żeby doprowadzić do takiego stanu jak piszecie, to chyba z pół roku bym musiała nie myć i nie wiem czy by mi się udało włosy przetłuścić, raczej bym prędzej egzemy dostała
Ostatnio fryzjerka mi mówiła, że jej jedna klientka myje włosy co 2 tygodnie i wyglądają po tym czasie świeżo.
W sumie jak miałam 9 lat, to też myłam włosy co 2 tygodnie. Eh szkoda,że teraz tak nie mogę... :c
Stary 2013-08-28, 14:44   #2107
barylka666
Zadomowienie

Cytat:
A kiedy masz studniówkę? 2014 czy 2015? Zazdroszczę Ci zapuszczania "na czysto", ja jeszcze muszę ściąć kawał cieniowanych, zanim zacznę zapuszczać wszystkie proste do celu II
2015 Ja też muszę najpierw pozbyć się tych najbardziej zniszczonych końcówek, jakieś 15cm dlatego regularnie podcinam

Aysell , jak dla mnie to masz włosy cud malina

Edytowane przez barylka666
Czas edycji: 2013-08-28 o 14:50
Stary 2013-08-28, 14:52   #2108
mandarynka882
Rozeznanie

a ja pokażę Wam jakie miałam kiedyś włosy, wersja full natural czyli mój kolor ozłocony w letnim słoneczku no loki odreanimowane przez fryzjera
( nie lokówką)
to jest zaraz po ślubie a potem jak zaszłam w ciąże to ściełam na krótko dla wygody
ile bym dała by znów mieć takie włosy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Plener (68).jpg (95,2 KB, 23 załadowań)
mandarynka882 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 14:55   #2109
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
2015 Ja też muszę najpierw pozbyć się tych najbardziej zniszczonych końcówek, jakieś 15cm dlatego regularnie podcinam
Aaaa, to jeszcze czas, zdążysz Szkoda, że ja nie zaczęłam zapuszczać jak byłam w Twoim wieku [zabrzmiało, jakbym miała 50 lat ] , teraz miałabym długie, równe włosy Nie widać u Ciebie aż 15 cm tych zniszczonych końcówek Zresztą - w ogóle nie widać żadnych zniszczonych

Stary 2013-08-28, 14:58   #2110
barylka666
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mandarynka882 Pokaż wiadomość
a ja pokażę Wam jakie miałam kiedyś włosy, wersja full natural czyli mój kolor ozłocony w letnim słoneczku no loki odreanimowane przez fryzjera
( nie lokówką)
to jest zaraz po ślubie a potem jak zaszłam w ciąże to ściełam na krótko dla wygody

Jakie ładniutkie, mój naturalny kolor podobnie wyglądał w słońcu

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ----------

Cytat:
Aaaa, to jeszcze czas, zdążysz Szkoda, że ja nie zaczęłam zapuszczać jak byłam w Twoim wieku [zabrzmiało, jakbym miała 50 lat ] , teraz miałabym długie, równe włosy Nie widać u Ciebie aż 15 cm tych zniszczonych końcówek Zresztą - w ogóle nie widać żadnych zniszczonych
Ahaha faktycznie tak zabrzmiało Magia fotoszopa mogłam zrobić zdjęcie popalonych pasemek rozjaśniaczem...następnym razem zrobię. Są zniszczone i porozdwajane niestety, ale po tych przejściach co im zafundowałam to i tak się cieszę że jeszcze je mam

Czas edycji: 2013-08-28 o 15:02
Stary 2013-08-28, 15:11   #2111
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
[...]

Aysell , jak dla mnie to masz włosy cud malina
Dzięki są ok, lubię je, tylko to cieniowanie mnie jeszcze denerwuje nie zostało tak dużo [3 lata temu miałam ściętą najkrótszą warstwę do uszu ], ale jednak. I ten rodzaj włosów, wrr nie uczeszę np. ewentualnej grzywki na bok, bo od razu zjedzie mi sama na prosto. Zjeżdżają mi spinki z głowy, opaski i gumki, czasem dostaję szału
Cytat:
( nie lokówką)
Bardzo ładne może zapuść znowu? To nie są takie długie włosy, więc chyba można je jeszcze nazwać wygodnymi

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ----------

Cytat:

[...]

Ahaha faktycznie tak zabrzmiało Magia fotoszopa mogłam zrobić zdjęcie popalonych pasemek rozjaśniaczem...następnym razem zrobię. Są zniszczone i porozdwajane niestety, ale po tych przejściach co im zafundowałam to i tak się cieszę że jeszcze je mam
Wyglądają dobrze, naprawdę. A jeśli chodzi o koniec ostatniego zdania - właśnie, uważam, że powinnyśmy się cieszyć z tego, co mamy nie zawsze samej mi to wychodzi, ale prawda jest taka, że swoich włosów nie zmienię jakoś radykalnie. Mogę je zapuścić, odżywkować, maseczkować i tak dalej, ale nie zmienię ich struktury i tej wady opisanej wyżej Więc tłumaczę sobie, że są jakie są, mogłyby być gorsze, więc nie powinnam tak strasznie narzekać

Stary 2013-08-28, 15:37   #2112
Blondyna66
Zadomowienie

Cytat:
Dzień dobry

To może ja też spróbuję tego miodu chociaż faktycznie wydaje mi się, że skleję włosy na amen

Moje włosy mam w albumie, zaraz Wam go upublicznię
Dzień dobryyy
Spróbuj I nie martw się, nic nie skleisz
Jakie przepiękne masz włosy.....

Cytat:
( nie lokówką)
Cudny kolor

Barylka 2015 ? A Ci fajnie Moja studniówka....luty 2013.. <chlip chlip>

Edytowane przez Blondyna66
Czas edycji: 2013-08-28 o 15:39
Blondyna66 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 15:41   #2113
Mahdab
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry
Wow, jestem w szoku nie wiedziałam, że takie włosy istnieją w sumie zazdroszczę
Po części jest czego, ponieważ nigdy przed wyjściem się nie musiałam martwić, że mam tłuste włosy, czy włosy w strączkach, właściwie nie wiem nawet co to znaczy, natomiast robię wszystko, żeby włosy nawilżyć i natłuścić, bo same togo nie robią.

Mahdab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 16:09   #2114
kropelkaa
Zakorzenienie

cześć

któraś pisała, że kilka dni włosów nie myła o matko jak ja bym tak chciała ja juz na 2 dzień mam brzydkie
hehe a moja studiówka 2009 była już ledwo pamiętam ją :P

Cytat:
Napisane przez Blondyna66 Pokaż wiadomość
Myślę, że jaki miód to nie ma znaczenia. Ja po prostu nakładam taki kwiatowy Ma już trochę zbitą konsystencję, więc delikatnie go podgrzewam, żeby się nieco rozpuścił ;P Jak nakładam tą papkę to moje włosy też okropnie się kleją i za pierwszym razem miałam wrażenie, ze po zmyciu tylko wodą będe miała przyklap i włosy nadal będą pozlepiane, ale nic się takiego nie dzieje. Wszystko się ładnie spłukuje A przepis w sumie żaden konkretny..w niewielkim naczynku umieszczam łyżkę maski, np. Altery i tyle samo bądź odrobinę więcej miodu, mieszam i nakładam dokładnie na umyte szamponem włosy. Włosy zawijam w koczek, nakładam czepek ( ten z Biovaxów), całość owijam w podgrzany ręcznik i już Później spłukuję włosy obficie wodą, a po wysuszeniu cieszę się miodowym zapachem i kondycją włosów
może spróbuję takiej maseczki akurat mam miód od dziadka chociaż strasznie się boję takiego połączenia, że miód bardzo poplącze mi włosy i tego nie domyje

Cytat:
Napisane przez kukimi Pokaż wiadomość
właśnie, pokazujcie swoje włosy Kobiety
moje niedawno wstawiałam następne zrobię za miesiąc może jakaś różnica będzie

Cytat:
hejka

ja mam od wczoraj jakiegoś doła;/ nie chce mi się nawet nic robić z moimi włosami bo są do d*py już było dobrze a tu jakaś recesja, masakra, tylko obcięcie na krótko mnie ratuje...już nigdy więcej się nie obetne asymetrycznie, bo tak gdzie miałam dłużej jest ok a tam gdzie krócej to mam szczotę, nic tylko się zastrzelić a tak chciałam zapuścić włosy
jadę dziś do Rossa dziecku po pieluchy na noc ale mam takiego doła, ze nic sobie nie kupie, nawet nie przejdę koło stoiska z odżywkami itp
może to tylko bad hair day

Cytat:
Bardzo ładne macie włosy kobitki

Wstawiam moje, trochę potargane po całym dniu łażenia, bez jakiejkolwiek stylizacji, przeczesane TT. Końcówki są do ścięcia, jakieś 1,5cm. Końce mogą wydawać się przerzedzone ale to są jeszcze pozostałości po cieniowaniu...

Na ostatnim zdjęciu widać pod spodem jak moje włosy się falują
bardzo ładne

Cytat:
też bardzo ładne a jakie dlugie

Edytowane przez kropelkaa
Czas edycji: 2013-08-28 o 16:10
kropelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 16:16   #2115
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzień dobryyy
Spróbuj I nie martw się, nic nie skleisz
Jakie przepiękne masz włosy.....

[...]

Dziękuję
Miód muszę sobie kupić dopiero, bo nie mam w domu
A moja studniówka... 2010 więc nie "chlipaj", masz świeższe wspomnienia chociaż ja swoją wspominam raczej źle i chyba nie była dla mnie jakimś ważnym wydarzeniem, a szkoda, teraz bym ją przeżyła zupełnie inaczej
Cytat:
Napisane przez Mahdab Pokaż wiadomość
Po części jest czego, ponieważ nigdy przed wyjściem się nie musiałam martwić, że mam tłuste włosy, czy włosy w strączkach, właściwie nie wiem nawet co to znaczy, natomiast robię wszystko, żeby włosy nawilżyć i natłuścić, bo same togo nie robią.
No właśnie, czasem np. nie ma czasu umyć włosów, czy coś podobnego i Ty możesz wyjść z domu normalnie, a ja mam problem

---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------

Cytat:
Napisane przez kropelkaa Pokaż wiadomość
[...]

też bardzo ładne a jakie dlugie
Dziękuję

Jeśli chodzi o ten miód, coś takiego jeszcze jest : http://ecospa.pl/produkt/honeyquat-pochodna-miodu , ale ciekawe, czy nie będzie działało słabiej?

Stary 2013-08-28, 16:39   #2116
emciu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Amalia1989 Pokaż wiadomość
A kupujesz w polskich drogeriach dostępnych w Anglii, czy przez Internet?
Ja też kocham wszystko co miodowe, plus jeszcze kakaowe, kokosowe, czekoladowe, waniliowe, melonowe, oliwkowe
Nie mam zadnej Polskiej drogerii tutaj dostępnej, więc zostają mi tylko te internetowe
Oj tak, miodek, czekoladka, kokos, kawa, zurawina, migdaly, duzo by wymieniac! Sporo tego!

Aysell, śliczne są! To Twój naturalny kolor włosów? Prostujesz je?

Bałam się zmierzyc objetosc kitki, że bedzie bardzo, bardzo malutko
while you were busy collecting stones.
emciu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 17:12   #2117
barylka666
Zadomowienie

Cytat:

Aa jak, przynajmniej mam czas jeszcze zapuścić włosy

---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ----------

Cytat:
Wyglądają dobrze, naprawdę. A jeśli chodzi o koniec ostatniego zdania - właśnie, uważam, że powinnyśmy się cieszyć z tego, co mamy nie zawsze samej mi to wychodzi, ale prawda jest taka, że swoich włosów nie zmienię jakoś radykalnie. Mogę je zapuścić, odżywkować, maseczkować i tak dalej, ale nie zmienię ich struktury i tej wady opisanej wyżej Więc tłumaczę sobie, że są jakie są, mogłyby być gorsze, więc nie powinnam tak strasznie narzekać
Ja mam najkrótsze pasma przy twarzy, są za linie "brody", chciałabym je wyrównać, mieć proste a nie w kształcie U, nie wiem ile mi to zajmie ale na pewno nie prędko...

Właśnie,zawsze mogło być gorzej i nie narzekaj już bo naprawdę nie masz na coo

Stary 2013-08-28, 17:15   #2118
Blondyna66
Zadomowienie

kropelkaa Na włosach będzie się wszystko kleilo i można się zniechęcić, ale jak się dobrze spłucze to efekty fajne, więc warto

Aysell Ee to w sumie moja studniówka świeża sprawa :P Ja swoją przetańczyłam cały czas z TŻ i było tak jak chciałam
A miód kupuj i kładź na włosy a produkt z linka ciekawy..można wprowadzać go do szamponów hm hm..podwójny efekt by był yeaa

Barylka A jaką fryzurę wyczarujesz z takiej dlugości ?

Czas edycji: 2013-08-28 o 17:17
Stary 2013-08-28, 17:15   #2119
_ruDzik
Raczkowanie

Cytat:
Skuś się, bo efekty są super : ) Wczoraj jak zmyłam maseczkę było już późno, ale następnym razem postaram się zrobić ją za dnia i cyknąc fotki po wysuszeniu Mi dziś mija tydzień jak wcieram Jantar. Później atakuje włosy Rzepą Hmm..szkoda, że olejek nie działa jak te z Alterry, że jak i do ciała ok to do włosów też ech ;/ Może jeszcze daj mu szansę

---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

Haha. Dokładnie U mnie określenie o smażeniu frytek też jest obecne
Będę czekać na zdjęcie w takim razie może też wypróbuję Rzepę, dobry pomysł. A z tym olejem to jeszcze pokombinuję, spróbuję mieszać z kokosowym i dodać do maski. Muszę go przeprosić - przyklap mi znikł bo miałam koka i włosy są cudnie nawilżone, jak zmacam to czuję, że są wilgotne, mimo że suszyłam kilka godzin temu U mnie też czasem można smażyć frytki A maska miodowa to cudo, już nie mogę się jej doczekać Mniam!
Piękne są te Wasze włosy, każde na swój sposób

Pani filolog

Edytowane przez _ruDzik
Czas edycji: 2013-08-28 o 17:16
_ruDzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 17:16   #2120
barylka666
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kropelkaa Pokaż wiadomość
bardzo ładne
Dziękuje

Piszecie o tym miodzie a mój tato ma kilkanaście uli i mamy świeży miodek, mniaam

Czas edycji: 2013-08-28 o 17:18
Stary 2013-08-28, 17:22   #2121
Blondyna66
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _ruDzik Pokaż wiadomość
Będę czekać na zdjęcie w takim razie może też wypróbuję Rzepę, dobry pomysł. A z tym olejem to jeszcze pokombinuję, spróbuję mieszać z kokosowym i dodać do maski. Muszę go przeprosić - przyklap mi znikł bo miałam koka i włosy są cudnie nawilżone, jak zmacam to czuję, że są wilgotne, mimo że suszyłam kilka godzin temu U mnie też czasem można smażyć frytki A maska miodowa to cudo, już nie mogę się jej doczekać Mniam!
Piękne są te Wasze włosy, każde na swój sposób

A widzisz, czyli jeszcze może okazać się fajnym produktem, który będziesz nam polecać Ja miziam cały czas włosy, takie są fajne ;D

Cytat:
Dziękuje

Piszecie o tym miodzie a mój tato ma kilkanaście uli i mamy świeży miodek, mniaam
Mieć miodek obok siebie ech..Mi jak sie skończy to pojadę do sąsiada Próbuję zatrzymać słońce we włosach :P

Czas edycji: 2013-08-28 o 17:25
Stary 2013-08-28, 17:25   #2122
barylka666
Zadomowienie

Cytat:
Mi jak sie skończy to pojadę do sąsiada Próbuję zatrzymać słońce we włosach :P
Ty to masz dobrze

Stary 2013-08-28, 17:26   #2123
Blondyna66
Zadomowienie

Cytat:
Ty to masz dobrze
A Ty masz u siebie, więc jeszcze lepiej ;>
Stary 2013-08-28, 17:29   #2124
barylka666
Zadomowienie

Cytat:
Barylka A jaką fryzurę wyczarujesz z takiej dlugości ?

Na pewno rozpuszczone Może jakieś fale/loki, ewentualnie podpięte z jednej strony, jeszcze się nie zastanawiałam nad tym

Ale Ty masz fajnego sąsiada

Stary 2013-08-28, 17:30   #2125
Lana Del Rey
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kukimi Pokaż wiadomość
A na blogu minimalistyczna pielęgnacja za pomocą szamponu Babydream i odżywki Ziaja <<klik>>

Polub bloga na facebooku i bądź na czasie z nowościami <<klik>>
Masz przepiękne włosy.

Ja dzisiaj się pofarbowałam i to zupełnie inaczej niż zwykle, bo metodą "na olej" . I zaczynam kurację z AsystorHair
Lana Del Rey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 17:32   #2126
barylka666
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lana Del Rey Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj się pofarbowałam i to zupełnie inaczej niż zwykle, bo metodą "na olej"

I jak,jest różnica??

Stary 2013-08-28, 17:33   #2127
Gonya_waw
Rozeznanie

Początkujące włosomaniaczki :)

Cześć, przyłączę się, bo mam bzika na punkcie włosów

www.theblondelifestyle.com

Sent from iPad

Gonya_waw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 17:34   #2128
Blondyna66
Zadomowienie

Cytat:
Na pewno rozpuszczone Może jakieś fale/loki, ewentualnie podpięte z jednej strony, jeszcze się nie zastanawiałam nad tym

Ale Ty masz fajnego sąsiada
Oj tak rozpuszczone jak Ci jeszcze urosną to w sumie będzie można kombinować

Czy fajny sąsiad..eee..zastanowiłab ym się nad tym :P Ok, fajny, ale ze względu na dobroczynny dla moich włosów miód :P

Czas edycji: 2013-08-28 o 17:37
Stary 2013-08-28, 17:35   #2129
Lana Del Rey
Rozeznanie

Cytat:
I jak,jest różnica??
Na razie ciężko stwierdzić, bo po wszystkim dałam maskę na włosy i zmywam ją za jakieś 15 minut, ale mam nadzieję, że trochę na tym oleju moje włosy zyskały
Lana Del Rey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 17:38   #2130
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez emciu Pokaż wiadomość
[...]

Aysell, śliczne są! To Twój naturalny kolor włosów? Prostujesz je?

Bałam się zmierzyc objetosc kitki, że bedzie bardzo, bardzo malutko
Dzięki tak, naturalny, nigdy nie farbowałam włosów. Na każdym zdjęciu inny, bo inne oświetlenie + czasem się trochę zmienia, chyba w zależności od tego co stosuję np. nie wiem, skąd takie pasemka mi się wzięły jaśniejsze Nie prostuję, niestety są zawsze takie strasznie proste... Ani jeden malutki kosmyk się nie chce wywinąć
Cytat:
[...]

Ja mam najkrótsze pasma przy twarzy, są za linie "brody", chciałabym je wyrównać, mieć proste a nie w kształcie U, nie wiem ile mi to zajmie ale na pewno nie prędko...

Właśnie,zawsze mogło być gorzej i nie narzekaj już bo naprawdę nie masz na coo
Aha, rozumiem, czyli boki muszą odrosnąć... Ja tnę ciągle na ten sam kształt, do fryzjerki chodzę z własnym zdjęciem, tym w czerwonym płaszczu i mówię, że proszę tak samo jak wtedy
Wieeem szkoda tylko, że grzywki nie mogę sobie na bok ściąć, takiej dłuższej moje szczere zdziwienie i zazdrość wywołuje fakt, że komuś się to w ogóle trzyma z boku
Cytat:
[...]

Aysell Ee to w sumie moja studniówka świeża sprawa :P Ja swoją przetańczyłam cały czas z TŻ i było tak jak chciałam
A miód kupuj i kładź na włosy a produkt z linka ciekawy..można wprowadzać go do szamponów hm hm..podwójny efekt by był yeaa
[...]
No widzisz, a mój ówczesny facet, którego zabrałam ze sobą nie lubił tańczyć, o czym dowiedziałam się w trakcie
Cytat:
Dziękuje

Ale fajnie że też żadne z moich rodziców nie wpadło na taki praktyczny pomysł

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości