![]() |
#2101 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ~ Miranda Kerr ~ Część III
Mix #3
#2102 |
Zakorzenienie
|
Pastelowo - słodko, trochę w stylu lat 60.
#2103 |
Zakorzenienie
|
#2104 |
Zakorzenienie
|
Niemieckie JOLIE, Luty 2014.
Niemieccy fani mogą poczytać o Mirandzie także w magazynie JOY. Śniło mi się dzisiaj, że na australijskim lotnisku był jakiś magazyn z Mirandą, w którym miała sesję dla Chanel. Bardzo chciałam zrobić zdjęcia aparatem ale pracownik obsługi wyrywał mi to czasopismo i wpychał mnie do samolotu ![]()
#2105 |
Zakorzenienie
|
Kolejne video z Turcji :
http://www.videoizle.co/video/103480...larina-konustu
#2106 |
Zakorzenienie
|
Szkoda, że te niemieckie magazyny to kolejne przedruki tych samych zdjęć, chętnie bym zobaczyła Mirandę w nowej sesji. Miejmy nadzieję, że w numerach marcowych, prezentujących trendy na nowy sezon wiosna- lato 2014 znajdzie się Miranda, najlepiej na okładce.
A tak swoją drogą to fajnie by było zobaczyć Mirandę w polskiej edycji jakiegoś magazynu.
#2107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2108 |
Zakorzenienie
|
Turcja 2014.
#2109 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() Świetnie wyglądała na pokazie ![]() No szybko sobie z tym spadającym butem poradziła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2110 |
Zakorzenienie
|
Link do galerii z pokazu, zdjęcia są w bardzo dobrej jakości - wystarczy kliknąć " next image " aby przejść do kolejnej fotografii. W sumie jest ich 15.
http://www.imagebam.com/image/46af56300550476
#2111 |
Zakorzenienie
|
Ewciak czy ja dobrze pamiętam, że kupiłaś odżywkę/maskę Equilibra dodającą objętości? Jak się sprawuje, jak oceniasz - nawilżenie, działanie na włosy, objętość, czy obciąża włosy? Chętnie poznam Twoją opinię.
![]() |
#2112 |
Zakorzenienie
|
Miranda zachwyciła na Złotych Globach Post Party:
http://www.thefrontrowview.com/2014/...den-globe.html Sukienka bardzo odważna - to mega rozcięcie, ale mi się podoba. W linku znajdują się zdjęcia.
Edytowane przez PinkVanille Czas edycji: 2014-01-13 o 12:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#2113 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2114 |
Zakorzenienie
|
Tak się zastanawiam jakiego projektanta jest ta suknia? Te rozcięcia tak mi się kojarzą z projektami Anthony Vaccarello i sukienką Ani Rubik, która wywołała tyle emocji, a którą w wersji czarnej założyła (po Ani) również Izabel Goulart. Chociaż kreacja Mirandy jest nieco grzeczniejsza i lepiej się prezentuje. Nigdzie jednak nie mogę znaleźć informacji czyjego projektu suknię założyła Miranda.
Edytowane przez PinkVanille Czas edycji: 2014-01-13 o 18:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#2115 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2116 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Niedawno kupiłam kilka kosmetyków Tołpa https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...zy-i-oczu.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...turis-30-.html - krem w wersji na noc oraz dwie maski. Szkoda,że wcześniej nie poczytałam o tych produktach. ![]() http://www.azjatyckibazar.com/dr-g-b...esang-krem-bb/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2117 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Uznaję wasze rozczarowanie sytuacją - każdy ma prawo do subiektywnej oceny faktów i osób ale Orlando w moim odczuciu był dla was dodatkiem do Mirandy. Miał ją zadowalać, służyć jej karierze itp. Kiedy przestał - do czego miał prawo i co zrobił z klasą i szacunkiem do wszystkich -oznacza to jakąś patologie w Nim samym albo w Jego rodzinie. Oczywiscie musi być narkomanami albo pijakiem skoro ośmielił się zrobić coś co się Wam nie spodobało. To od początku nie był "bloomcio" ani "orlas" Dla mnie to wspaniały ojciec, bardzo taktowny człowiek. Jego Mama wychowała bardzo wartościowego człowieka. Jeśli On da to samo Flynn'owi to jest wspanialym ojcem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2118 |
Zakorzenienie
|
Za makijaż na galę odpowiadała Lisa Storey natomiast fryzurę wykonał David Keough, który zaczyna już trochę przynudzać. Ani jedno ani drugie nie przypadło mi do gustu. Na niektórych zdjęciach brwi Mirandy wyglądają jakby były namalowane od linijki. Natomiast jej twarz wygląda bardzo niekorzystnie w takim uczesaniu. Gdyby włosy były uniesione do góry albo gdyby przedziałek nie był centralnie po środku - wyglądałaby znośniej. Pomijam fakt, że ta fryzura ją po prostu postarza.
Nie podoba mi się także biżuteria, mogli się zdecydować albo diamenty albo nowoczesność - przecież sukienka także zawiera ozdobne elementy.
#2119 |
Zakorzenienie
|
Kolejny mix z Turcji
http://www.youtube.com/watch?v=nF3-69DQLYA
#2120 |
Zakorzenienie
|
#2121 |
Zakorzenienie
|
Swarovski S/S 2014
#2122 |
Zakorzenienie
|
W niemieckiej prasie już pojawiło się zdjęcie z najnowszej kampanii
![]()
#2123 |
Rozeznanie
|
Przepiękne zdjęcie, ciekawe czy u mnie w mieście już jest zamieszczone
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2124 | |
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o odżywkę Equilibra to może dla przypomnienia napiszę jakie mam włosy - proste, nigdy nie były farbowane, zdrowe końcówki, nie przetłuszczają się przy skórze, lubią sobie powypadać.
Zalety odżywki - jest wydajna - ma kremową konsystencję, nie spływa podczas aplikacji - moje włosy po jej zastosowaniu nie przetłuszczają się, nawet jak przesadzę z ilością - włosy dobrze się rozczesują ( bo zachwalanej Isana z babassu miałam splątane ![]() - nadaje połysk - ma bardzo przyjazny skład - włosy są mięciutkie w dotyku - wygładza i uelastycznia - nawilża - włosy się nie elektryzują - łatwo ją wydobyć z tuby ale nie wylewa się, tuba nie kaleczy rąk Ja bym się pokusiła o stwierdzenie, że w moim przypadku ta odżywka przyczyniła się raczej do dobrej pielęgnacji niż do nadawania objętości. Owszem włosy są odbite u nasady i takie jakby lżejsze ale nie jest to jakiś spektakularny efekt push up. Wady - dostępność ( częste braki na DOZ ) - zapach, prawdopodobnie to wina keratyny w składzie - sprawia, że moje włosy mają bury odcień brązu Reasumując odżywka jest dobra ale nie wiem czy ją kupię ponownie. Lista odżywek i masek do wypróbowania systematycznie mi się powiększa jednak zgodnie zasadami minimalizmu ( polecam książkę D. Loreau " Sztuka minimalizmu " ) staram się ograniczyć bezsensowne zakupy w sieci. Chciałabym mieć dwie lub trzy sprawdzone odżywki a w chwili obecnej trochę ich na mojej półce już stoi. Koniecznie daj znać. Na dworcu w Katowicach zdjęto już wszystkie plakaty, niestety nie miałam czasu odwiedzić sklepu Swarovski znajdującego się w Galerii Katowickiej. To zdjęcie bardziej mi się podoba niż pierwszy plakat ![]() Cytat:
Miranda jak widać nadal ma dobre stosunki z Sonią. Liczę, że Orlando się zreflektuje i sam namówi ją na wyjazd do Australii.
![]() |
#2125 |
Zakorzenienie
|
CLEAR będzie oficjalnym sponsorem szóstego sezonu " The Voice" w stacji NBC.
#2126 |
Zakorzenienie
|
Zamiast Heidi Klum na stronie clearhaircare.com pojawiło się zdjęcie Mirandy. Do tej pory kampania z jej udziałem była promowana tylko w australijskich mediach. W jednym z artykułów znalazłam informację, że Clear podpisał z Mirandą kontrakt na nową sesję. Mam nadzieję, że to prawda. To dla Mirandy duża szansa ponieważ program " The Voice " jest bardzo popularny więc spoty reklamowe na pewno zapadną w pamięci i być może posypią się zlecenia
![]()
#2127 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kilka razy szukałam tej książki i chyba będę jednak musiała zamówić na www. Bardzo mnie też ciekawi D. Loreau "Sztuka sprzątania" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiłam ją na Allegro. Na razie przejrzałam tylko pobieżnie ale również zapowiada się ciekawie. Pod koniec ubiegłego roku poszłam w niezłe tango jeśli chodzi o kupno książek w promocji ![]()
![]() |
#2129 |
Zakorzenienie
|
Nowości w szafie Mirandy
Torebka - Hermes Birkin Bag In Dark Coral Sweter - Michael Kors Striped Cotton Sweater Płaszcz - Saint Laurent Double Breasted Coat
#2130 |
Zakorzenienie
|
Wygląda na to, że trzecie zdjęcie z kampanii Swarovski trafiło na sklepowe witryny
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.