|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Szczęśliwe związki 2012 cz.XI - TŻtówki i ex-TŻtówki
Witam w nowym roku!
Moj sylwester niestety nieudany. Tzn. nic spektakularnego sie nie dzialo. Wygladal jak kazdy weekend z TZ. Wysyłane z mojego ST25i za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#2102 |
|
Konto usunięte
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;44370743]U nas uszło
![]() Chociaż okazało się, ze nie ma napojów, a obsługa była fatalna raz odeszłam od stołu, zostawiłam na talerzu miseczke od zupy. Jak wróciłam, to na tym wszystkim stał jeszcze półmisek ze śledziami pani "kelnerka" postawiła go tam, bo jej się nie chciało odsunąć butelek i zrobić miejsca na stole.. skandal ![]() Ale za to Dysia dziękuję, bo wykrakałaś upojną noc O widzisz, a tak się upierałaś, że na pewno nic nie będzie. Nasz sylwester był bardzo fajny. Tylko jakoś nadspodziewanie szybko mi minela ta noc. ![]() Za to mój TŻ był dla mnie taki kochany. I te pierwsze chwile nowego roku w jego objęciach. Ach. Powiedział jednemu koledze, że w tym roku mi się oświadczy, ale że był pod wpływem % i w sumie powiedział to między słowami w żartach to nie wzięłam tych słów zbyt poważnie.
|
|
|
|
#2103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogóle okazało sie, że mamy fajnych ludzi w klatce obok O północy jak wyszlismy to z całą rodzinką sobie zyczenia skladalismy i szampana pilismy
|
|
|
|
|
#2104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Kurcze spedzalismy sylwestra w 4 ale bylo super a jedzenia to jak na 8 osob conajmniej. ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Dopiero od znajomych wrocilismy zaraz sie klade bo 23,45 mam byc w pracy bo inwentaryzacja znowu nie przespana noc. Kurde polozylosmy sie po 3 zasnelam przed 5 a o 9 juz wstalam. A teraz na nocce czeka mnie 10h pracy ble. Ale tylko inwentura i zwolnienie bedzie miesiac
|
|
|
#2105 |
|
Konto usunięte
|
Ktos rzyga za sciana, uroczo:-D a ja to nawet w zyciu kaca nie mialam:-(mialam :-P
Wysyłane z mojego ST25i za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#2106 |
|
Konto usunięte
|
Halo, gdzie się wszystkie podziałyście?
![]() Leczycie kaca czy co? ![]() Ja wczoraj niby dużo nie wypiłam, ale czułam się pijana. I dzisiaj przez cały dzień czuję się jakby walec po mnie przejechał. Chyba niedługo położę się spać bo jutro znowu pobudka o 5:30.
|
|
|
|
#2107 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
ja dopiero przed chwila wrocilam do domu a do szkoły ide dopiero 7 ale TZ jutro niestety smiga do pracy
|
#2108 |
|
Zakorzenienie
|
Spalam przed nocka. I tak sie nie wyspalam.
|
|
#2109 |
|
Rozeznanie
|
Hej
Po długaśnej przerwie
|
|
|
|
#2110 |
|
Konto usunięte
|
Ja chyba zaraz idę do wyra, oczka mi się zamykają. ..
|
|
|
|
#2111 |
|
Zakorzenienie
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2112 |
|
Konto usunięte
|
Nie bylo wsrod znajomych zareczyn we swieta, to w nowy rok sie posypaly:-P
Wysyłane z mojego ST25i za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#2113 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2114 |
|
Zakorzenienie
|
A ja caly dzien lezalam w lozku z TZ
![]() Masakra. Wypilam malo a dzis umieralam jak nie wiem co
|
|
#2115 |
|
Zakorzenienie
|
Macie fajnie ze mozecie leniuchowac
|
|
#2116 |
|
Zakorzenienie
|
No jutro do roboty niestety
|
|
#2117 | |||||
|
Skrzat leśny
|
Nadrobiłam
A ja od TŻ to w sumie nie wiem co dostałam, bo prezenty dawała jego siostra i nie chciał mi powiedzieć co od kogo Wiem tylko, że na pewno od niego mam mały czajnik elektryczny (bo chciałam) i wielkiego misia Cytat:
![]() [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;44329179] Nam się szykują 3 wesela w 2014 trzeba odkładać kasę [/QUOTE]Ale bym poszła na wesele W sumie byliśmy we wrześniu ale cała noc w wełnianej kiecce (bo historycznie) i z bólem brzucha (po 1 kieliszku...) to zdecydowanie nie było moje marzenie.Też mam takie postanowienie ![]() Cytat:
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;44353510]Mój też tak czasem odwala "Pójdziemy tam i tam" dwa dni później: "nie chce mi się tam iść" [/QUOTE] U nas było ustalone, że nie zapraszamy nikogo do domu TŻ (a miał być nasz wspólny kumpel z mojego miasta i jego koledzy od niego ze wsi) i jesteśmy sami, a lekko przed 19 się okazało, że ci kumple się chcą wprosić Na szczęście nie przyszli, ale było mi smutno, bo co innego ustalaliśmy i jakby przyszli to oni by pili a ja bym nie miała towarzystwa w pewnym sensie, a TŻ jak z nimi gadał to powiedział że jak chcą to niech wpadają i dopiero później pytał co ja o tym sądzę. No ale wyszło na moje i było nam dobrze, więc nie narzekam ![]() To chyba jestem jedyna na wątku, która ich używa Nie wiem jak mam się przełamać i spróbować tamponów...Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Może w sobotę przyjedzie do mnie na noc.Witam nową TŻtówkę Dostałam od ojca laptopa i nie mogę się przyzwyczaić do klawiatury, wrrr. A jeszcze czeka mnie zakup telefonu i tu już kompletna klapa, nie mam pojęcia co wybrać. Nowoczesność vs moje umiłowanie do prostych telefonów (ale w tym przypadku tylko SE) ![]() Idę posłać łóżko i spać, chyba kot się obrazi. Dobranoc |
|||||
|
|
|
#2118 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2119 |
|
Konto usunięte
|
Ale mi się dzisiaj nie chciało wstawać.
|
|
|
|
#2120 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Nasz sylwester był spokojny ale taki jak chciałam. Wczoraj był ciąg dalszy imprezy ![]() Właśnie Migotka, w końcu dotarł Twój Tż? |
|
|
|
#2121 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2122 |
|
Zakorzenienie
|
Nie dotarl, ale stwierdzilam, ze jezeli mamy byc razem to jeszcze nie jednego razem spedzimy. Nie wyszlo to z jego winy. Zeby poszedl balowac z kolegami to juz co innego. Jak wrocil do domu kolo 2 to jeszcze porozmawialismy i wczoraj odsypial. W weekend bierze mnie i malego do siebie
|
|
#2123 |
|
Zakorzenienie
|
Dysia, dzisiaj już w pracy- powrót do szarej rzeczywistości.
Migotka dla mnie to trochę dziwne, że w Sylwestra do tak późnej godziny pracował ale to tylko moje skromne zdanie
|
|
|
|
#2124 |
|
Zakorzenienie
|
A według mnie mógł choćby w Nowy Rok na trochę przyjechać...chyba cały dzień nie odsypial...
|
#2125 | |
|
Zakorzenienie
|
Madzia ale ja mu ufam za reke go nie zlapalam na klamstwie
![]() Nigdy nie dal mi odczuc, ze jest zainteresowany innymi dziewczynami. Nawet jak koledzy go namawiali zeby do burdelu pojechal z nimi lub na dziewczyny to odmowil i mi powiedzial o tym. Dziwne nie? Po co by chcial malego przedstawiac swojej rodzinie lub wcale sie ze mna spotykac wiedzac, ze mam syna, a ma powodzenie u innych dziewczyn. Poza tym prawda i tak wyjdzie predzej czy pozniej ![]() Rzucic go, bo sylwestra razem nie spedzilismy? Przykro mi bylo, ale stalo sie i trudno. Weekend z malym u niego spedzamy, a po mojemu to jednak dobry znak ![]() ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Cytat:
![]() A dzis o 5 rano znow musial wstac ![]() Mi nie przeszkadza, ze wczoraj odpoczywal kontakt caly czas byl
|
|
|
#2126 | |
|
Skrzat leśny
|
Cytat:
Ale zachowuję spokój widząc, jak TŻ się wobec mnie zachowuje (co jak na mnie-zazdrośnika, jest wyczynem) Muszę się wyżalić, bo ojciec mojego TŻ będzie miał w poniedziałek operację i TŻ będzie musiał zajmować się wszystkim u siebie + jeszcze praca normalna... Nie wiem jak on to ogarnie i chyba znowu będzie musiał wstawać o 4 i robić do nocy W zeszłym roku miałam wolne i mu pomagałam jak ojca nie było, ale teraz nie mam jak |
|
|
|
|
#2127 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem i tak mógł przyjechać popołudniu chociaż na godzinke czy dwie. I tu nie chodzi o Twoje marudzenie tylko ogolnie. Przecież do wieczora nie spał chyba nie? A poza tym nie macie do siebie ze 100km tylko 30 , dobrze pamiętam? A więc pol godz i jest u Cb... No ale to wasz zwiazek, nic mi do tego, takie jest tylko moje zdanie
|
#2128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I zgodzę się z Moniką, ze mimo wszystko w Nowy Rok mógł zajrzeć chociaż na godzinę. Ale to Wasz związek i Wasza sprawa. |
|
|
|
|
#2129 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi tz sam o wszystkim mowi. Co kto gdzie, kiedy ktos probowal go na cos wyciagnac lub ktora dziewczyna maslane oczy robila do niego. Klamstwo ma, krotkie nogi i predzej czy pozniej wychodzi. Moj sie sam dopomina o kontakt.Sam chce malego przedstawic rodzinie i jakis czas temu wspomnial o zamieszkaniu razem. ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Cytat:
|
|
|
#2130 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż nie zajrzałm jeszcze na fb![]() Cytat:
I wcale mu się nie dziwię, że nie przyjechał w Nowy Rok. Sama bym nie przyjechała bo bym chciała odespać i odpocząć ![]() Mój Sylwester bardziej udany niż rok temu jednak szału nie było. Byliśmy na tym balu z siostrą Tż i jej narzeczonym, i 2 innymi znajomymi parami. Zresztą jest to lokal rodziny narzeczonego siostry Tż więc znaliśmy obsługę i większość gości. Po 2 kieliszku wódki czułam się pijana . Zebraliśmy sie do domu niestety ok 1 bo nasz znajomy niósł siostrę Tżta na rekach i spadli z nich. Siostra Tżta się popłakała aż i nie mogła z bólu wytrzymać. Przestałam pić jakoś o 23 bo już nie chciałam, a potem zatrułam się tym cholernym żarciem i przed 1 poszłam zwymiotować do łazienki Wszyscy powiedzieliby że to zatrucie alkoholem oczywiście ale wczoraj cały dzień bolał mnie żołądek i cała jama brzuszna oraz miałam mega biegunkę Byłam w stanie coś zjeść dopiero wieczorem![]() Btw, o północy Tż powiedział, że w tym roku mi się oświadczy, a rano spytałam się czy pamięta wszystko i powiedział, że tak, i wszystko co mówił to prawda ![]() Ale następnego sylwka spędzamy u siostry Tżta i już jej męża na domówce |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:19.

raz odeszłam od stołu, zostawiłam na talerzu miseczke od zupy. Jak wróciłam, to na tym wszystkim stał jeszcze półmisek ze śledziami
pani "kelnerka" postawiła go tam, bo jej się nie chciało odsunąć butelek i zrobić miejsca na stole.. skandal

.

Wiem tylko, że na pewno od niego mam mały czajnik elektryczny (bo chciałam) i wielkiego misia
trzeba odkładać kasę
W sumie byliśmy we wrześniu ale cała noc w wełnianej kiecce (bo historycznie) i z bólem brzucha (po 1 kieliszku...) to zdecydowanie nie było moje marzenie.
Nie wiem jak mam się przełamać i spróbować tamponów...