![]() |
#2101 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tżtówki 2014
karola gratki dla siostry!
![]() dzolin co się stało? Napisz dlaczego, co i jak??? ![]() A mnie się plomba w zębie wykruszyła i teraz próbuje dostać się do dentysty jeszcze przed naszym wyjazdem. Aaa, bo właśnie dziś dzwonili do mnie z pracy i oficjalnie dostanę weekend 2-3.08 wolny z grafiku w pracy, a 1.08 wezmę urlop i już na bank jedziemy z Tż na te 3 dni do Kołobrzegu ![]() ![]()
#2102 |
Wtajemniczenie
|
Do Zoo we wrocławiu
![]() ![]() też bym pojechała gdzieś nad wode, mam nadzieje że w weekend bedzie fajna pogoda to wybiore się nad jeziorko. Dzisiaj wybrałam się do mojego w pracy na buziaka. Fajnie tak romansować w pracy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2103 | |||
Zakorzenienie
|
karola991 gratulacje dla siostry.
Trzeba się sobą nacieszyć a nie od razu dziecko i rodzina. Cytat:
![]() Super łowy. Sama bym poszła na te wyprzedaże i połowę sklepów obkupiła ale oszczędzam an urlop, żeby tam trochę zaszaleć i nie oglądać każdej złotówki ![]() Cytat:
dzolin co się stało? Arya90 oby pogoda dopisała, bo 2 będziemy już w Gdańsku i chcę na romantyczny spacer po plaży o zachodzie słońca ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ps. moją rodziną są kaczuszki ![]()
![]() |
#2104 |
Zakorzenienie
|
lusia mi też się marzy taki romantyczny spacer. Najbardziej się jednak cieszę, że razem będziemy.
#2105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- A ja oglądam w tv program o komuniach i ![]()
![]() |
#2106 |
Zakorzenienie
|
dzolin, co się stało?
My z TŻ'tem siedzieliśmy jak wpadła moja przyjaciółka. Więc w trójkę dyskutowaliśmy i TŻ stwierdził, że straszne plotkary z nas ![]() Pogoda prze paskudna, spać mi się chcę, a jeszcze muszę coś napisać. |
![]() ![]() |
![]() |
#2107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja zawsze cicha myszka byłam, a TŻ mi powtarza, że jak mi nie przerwie to ja się nie mogę zamknąć ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2108 |
Zakorzenienie
|
Hah
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2110 | ||
Idealna Źona; )
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2111 | |
Zakorzenienie
|
Ale co się stało?
![]() Cytat:
![]() Ja za tydzień w piątek jadę na weekend do Wrocka ![]()
![]() |
#2112 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]()
#2113 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() fajnie ze wypali wam z tym kolobrzegiem ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() no tez jestem zdania ze na razie we dwoje nam dobrze ![]() Dżolin pisz co sie stało ![]() ![]() Dzien doberek ![]()
![]() |
#2114 |
Zakorzenienie
|
hejka
![]() kurczatko, wszystkie juz o wakacjach mowicie a ja na razie nic nie wiem... ostatnio mi tż taki wyrzut zrobił ;/ wgl to pada u mnie, a ja się wybieram i jadę zarejestrować w PUP i załatwić to ze stażem... ![]()
![]() |
#2115 |
Zakorzenienie
|
ale o co ma wyrzuty?
#2116 |
Wtajemniczenie
|
Eeeee ja niestety przegapiłam ten program o komuniach :P mam nadzieje że będą powtórki
![]() Ja byłam raz w ZOO we Wrocławiu i weszłam od razu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2117 |
Rozeznanie
|
No cóż, rozstaliśmy się 2 dni temu. Dziś juz nie płaczę, ale jak pomyślę o samotnym weekendzie to mnie zbiera. Odkąd pisałam tu ostatni raz kiedy to stwierdzilyscie ze ja mam wiecznie jakieś ale i jestem czarnowidzem nie mieliśmy kontaktu do soboty. Potem teoretycznie juz było ok i nagle TZ oznajmił mi ze dostał zaproszenie na wesele od dobrej koleżanki. Znów możecie mówić że wymyślam ale ja się nie zgodzilam na to od razu. Raz - on mnie pominął w swoich planach a dwa - od kiedy zaprasza się na taką imprezę zajętego chłopaka? Spotkaliśmy się właśnie 2 dni temu. Usłyszałam ze on po prostu chce iść na to wesele bo to jego wieloletnia przyjaciółka. I ze myślał że będzie inaczej się czuł przez ten tydzień kiedy się nie widzieliśmy. Że owszem tęsknił i brakowało mu mnie bo jednak się zzylismy przez te 7 miesięcy, ale nie czuł potrzeby stania pod moimi drzwiami każdego dnia. I ze jest na siebie zły o to ze nie potrafi mi dać tego na co zasługuje, bo on dopiero teraz uświadomił sobie ze robił to nie tak, że nie dawał mi powodów żebym myślała ze jestem najważniejsza a podobno byłam. Oczywiście jak to faceci dupki szuje głupie - wyznał ze jestem fantastyczną dziewczyna i czas ze mną był najlepszym co go mogło spotkać i ze jest mi wdzięczny bo tylko dzięki mnie przetrwał ten okres. To akurat wiem bo zawsze przy nim byłam. A i jeszcze - ze chciałby żeby to trwało wiecznie ale my się pozabijamy bo mamy zupełnie inne podejście do związków. Oczywiście stały tekst - zasługuje na to co najlepsze i nie chce mnie ranić, to z nim jest problem. Prosił żebyśmy próbowali to naprawić, zmienić. To ja to odrzuciłam. Do uczucia go nie zmusze. Z jednej strony chciałabym żeby odezwał się za jakiś czas i żebyśmy wtedy coś spróbowali ale z drugiej znów po jakimś czasie się dowiedzieć ze nie czuł potrzeby bycia ze mną. Może lepiej się stało, szkoda tylko Ze po raz drugi okazało się ze jestem beznadziejnie naiwna i nikt nie potrafi mnie po prostu pokochać.
#2118 | |
Zakorzenienie
|
Bo ostatnio powiedział mi, że jego dobry kolega sobie wykupił wakacje w egipcie i takie coś, że gdybym mu pozwoliła zapłacić to by z nami pojechał
![]() Cytat:
![]() ![]() ale może nie byliście sobie pisani, a może jeszcze się zejdziecie. główka do góry Dzolin ![]() Byłam w PUPie, szybko się załatwiłam, w nastepnym tygodniu mam mieć odpowiedź co do tych pieniędzy na staż ![]() kupiłam sobie bluzkę znowu za 20 zł, a mamie uwaga za 9 ![]()
I think it's called love... ![]() ![]() 2019 ![]() 2020 ![]() 2021 ![]() Edytowane przez mia00 Czas edycji: 2014-07-24 o 12:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2119 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja np. powiem uczciwie, że też bym się nie zgodziła i była bym wkurzona i zraniona gdyby TŻ o coś takiego mnie poprosił. Może powiecie, że to samolubne no ale trudno. Zresztą ja sama bym nie poprosiła, żeby szedł ze mną na wesele pomimo, że ma dziewczynę. Było by mi głupio i wolałabym iść sama. Raz poprosiłam kolegę, żeby ze mną poszedł a nie wiedziałam, że on się właśnie zaczął z kimś spotykać. Powiedział mi że musi się kogoś zapytać, czy może więc od razu mu powiedziałam, że przepraszam, że nie było tematu. Jeszcze raz mi przykro ![]() Głowa do góry. Staraj się angażować w pracę, może jakieś zajęcia po pracy. I zaglądaj tu do nas, bo już jednej takie zaglądanie tu przyniosło szczęście. Cytat:
![]() Ja bym też nie pozwoliła, żeby TŻ zapłacił. Na pewno nie był by to dla mnie udany urlop
P. ![]() ____________________ Popycham drzwi, chociaż jest wyraźnie napisane ciągnąć ...tak jestem kobietą ![]() Edytowane przez lusia032 Czas edycji: 2014-07-24 o 13:21 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2120 |
Zakorzenienie
|
Dzolin
![]() ![]() ![]() ![]()
#2121 |
Zakorzenienie
|
Dzolin, szkoda, że tak się stało, ale z drugiej strony o kant tyłka obić związek gdzie obie strony nie liczą sie ze swoimi uczuciami.
Mój jak już byliśmy razem też poszedł na wesele ze swoją przyjaciółka, ale wcześniej temat był wałkowany i omawiany wiele razy jak i już wcześniej wiele o niej słyszałam. W innym przypadku tak samo bym się nie zgodziła i tyle. Szczerze mówiąc już na takim etapie związku gdzie się jest dłużej niż miesiąc to bym go w ogóle już nie puściła, nawet z tą przyjaciółką. Niefajnie się zachował, a i te teksty takie oklepane, że lepiej jakby się w ogóle nie odzywał ![]() Daj sobie czas i nie mów, że nikt Cię nie pokocha! Każdy miał taki okres dołów i rozpaczy, że będzie już samotny,a los zsyłał milion razy lepszą opcję. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2122 |
Zakorzenienie
|
Właśnie, każdy musi przez coś przejśc, czasami niekoniecznie przyjemne rzeczy...by spotkać kogoś wartego uwagi, i co najważniejsze kogoś kto będzie zwaracał uwagę tylko na Ciebie.
![]() ![]() nie wiem czy to przez tą pogodę, ale mnie dziś to spanie łamie ![]()
![]() |
#2123 |
Zakorzenienie
|
Dzolin przykro mi
![]()
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. ![]() 04.01.2019 r. ![]() 13.06.2020 r. ![]() Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
![]() ![]() |
![]() |
#2124 |
Zakorzenienie
|
dzolin przykro mi, ale nie załamuj się, i to nie jest tak że nikt Cię nie pokocha, tylko najwidoczniej to jeszcze nie był ten jedyny, a on na Ciebie gdzieś na pewno czeka
![]() ja też kiedyś byłam latem w zoo we wrocławiu i nie mialam problemu z długą kolejką ![]() ![]() ja już po pracy, relaksuję się z komputerkiem. Pogoda u mnie się zepsuła ![]() ![]()
#2125 |
Zakorzenienie
|
Dzolin przykro mi, że tak wyszło. Ale jeszcze pojawi się w Twoim życiu ktoś kto ciebie pokocha i wzajemnie. I nie odchodź z wątku. Przecież to, że tutaj są TŻtówki 2014 to nie znaczy, że nie możemy dalej się tutaj udzielać
![]()
#2127 |
Zakorzenienie
|
Dzolin... musisz zostać z nami, to taki nakaz od nas
![]()
![]() |
#2128 |
Zakorzenienie
|
jeny dziewczyny jak mi się dziś spać chce, chyba się położę dziś wcześnie. Jeszcze mam nowe tabsy i cycki mnie strasznie bolą. :/
#2129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2130 | |
Zakorzenienie
|
O właśnie
![]() Cytat:
![]() Chodzę dzisiaj cały dzień i ziewam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:10.